|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Inch ja też gratuluje! I jednoześnie cieszę sie, że juz nie musze zdawć egzaminow...
Jechałam pociagiem przeładowanym żołnierzami - pod koniec podrózy jeden mocno podchmielony proponował mi, ze odstąpi mi miejsce, bo wygladam na zmęczoną.. BLAAH!!! I do tego miał rozpięty rozporek - ohyda... A jutro na rowerek i potem jakies zakupt muszę zrobic, a wieczorkiem Kazimierz... Nie moge sie doczekać. Uwielbiam weekendy!
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratulacje
![]() ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
Weekend
Mam na wyłączność całe dwa dni i będę ślicznie dietkować, odtruwać organizm i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ![]() I zrobie sobie maseczkę i dluuuugi masaż i wezmę długą relaksującą kąpiel.... Energia mnie rozpiera, ale jak tu się nie cieszyć jak dziecko skoro tyle czasu dla siebie nie miałam już .... nie pamiętam - tak to dawno było ![]() Zrobię śniadanko a potem kompletny luzik ![]() Miłego dnia
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
Inch ja również gratuluję
![]() ehhh dziewczyny doczekałam się ! juz jutro o 6 rano wyjeżdzam do BRNA na WTCC i zlot BMW. chyba oszaleję z podniecenia ![]() ![]() ![]() doczekałam się najpięknijszej chwili w moim życiu! w tym roku! raz na rok doświadczam takiego uniesienia! hoo ho! jeszcze dzis do pracy, zapewne nie będę się mogła na niczym skupić ![]() aparat już naładowany, czeka na ostre cięcia!!!! miłegodnia wszystkim zyczę, misiaczekdid - tak więc masz dwa dni SPA szczęsciara
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
ja również
![]() ![]() byłam dziś na zakupach i na dziale z zdrową żywnością widzialam coś takiego jak błonnik kakaowy i błonik owsiany co to takiego, czyżby naturalny blonnik?? dziastwo drogie to było 12 zł za 100g ale może warto zainwestować, szczególnie przy moich problemach trawiennych... wogóle wie ktoś jakie to może mieć wartości odżywcze btw??? będę wdzięczna za wszelkie info na ten temat
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli masz problemy z trawieniem, to moze jakies naturalne enzymy trawienne powinnas przyjmowac
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio znowu mi żołądek dokucza, na moje oko podpadam pod zespół jelita drażliwego np dzisiaj od rana pobolewa mnie żołądek, nie jest to jakiś duży ból ale czuję jakbym całe jedzenie miała w gardle, za przeproszeniem właśnie siemię sobie zaparzyłam biorę codzień bakterie z rańca, łykam iberogast, espumisan, coś mi sie nasiliło znowu ostatnio a tak dobrze było przez jakiś czas chyba kupię ten błonnik moze mi pomoże
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka współczuję kłopotów z brzuszkiem
błonnik to chyba ogólnie dobry na przemianę, więc może warto. A w sieci to nic nie pisze na ten temat? A w ogóle to podobno jakieś zdjęcia rozsyłałaś A ja to co???A ja dziś jestem po okropnym egzaminie. Zdałam słaaabo Dostałam badziewne pytanie. W dodatku na temat, który jest 'konikiem' egzaminatora, robił z tego doktorat itp. I takie cuda wymyślał, że od połowy nie wiedziałam o co mu chodzi W dodatku to mój promotor, i powiedział mi, że się na mnie zawiódł. Porażka totalna
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
oreganka napisze cos wiecej w poniedzialek, bo nie mam teraz ksiazki, w ktorej cos autorka na temat pisze.
![]() Tymczasem wychodze...! Ej jestem na siebie mega zła!!!!!!! Cały dzien zmarnowałam
|
#821 |
|
Rozeznanie
|
aneczka_1984 nie martw sie
tak czasem wychodzi wazne ze zdalas i masz to z głowy kazdy miewa swoje złe dni, bedzie oki![]() zauwazylam ze wszyscy tu maja jakies egzaminy hehe ja mam obrone pojutrze
|
|
|
|
#822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sieci nic po za reklamą tego błonnika nie ma aneczko współczuję dzisiejszej przeprawy na egzaminie i z promotorem, ale nie przejmuj się za bardzo, oni często tak mówią żeby jeszcze bardziej człowieka zmobilizować do pracy.... będzie dobrze, wiem wiem łatwo się mowija spotkań z moją promotorką nie wspominam dobrze, też ciągle coś jej nie pasowało, ciągła krytyka itp, ale obroniłam się na 5 heheh!! a co fotek to rozsyłałam..hehe:rolleyes :jak chcesz to daj maila jutro pewnie pocykam fotki bo mamy w domu imprezkę małą, jednak rodzice stwierdzili że gril jest zbyt prymitywny, że dziadkowie przyjeżdzają i ciągle im zimno i że na podwórku imprezki nie będzie tylko w domu a co za tym idzie grila też nie będzie, ale przemyciłam danko dla mnie na kolację: sałatka z kurczakiem wogóle dzisiaj cały dzien w kuchni siedzę i zrobiłam ciacho- biszkopt z bitą śmietaną, truskawkami i galaretką- nie lubię całe szczęście, potem deser ptasie mleczko również z truskawkami i brzoskwiniami i jeszcze potrawka z gotowanego kuraka z warzywami, ale za to mama to zatrzepała mąką....no cóż zostaje mi ta sałata z kurakiem- dobre i to Cytat:
Cytat:
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka ja (i tak) gratuluję. Zapomnij i tyle
Co do problemów gastrycznych, próbowałaś może Debridat? To remedium na moją chorobę, a mam wielki problem z jelitami. Jest na receptę. Oreganka, czekamy na fotki! Miłej zabawy. |
|
|
|
#824 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka mejl to aneczka_1984@o2.pl
|
#825 |
|
Rozeznanie
|
oreganka, inch DZIEKUJE
co do kłopotów z zolądkiem, to ja tez mam, zwlaszcza jak sie stresuje kilka dni, potem chociaz juz stres minie to i tak mnie boli zołądek i dalej wc jest moim drugim domem ![]() oregankaMozliwe ze to zespol jelita nadwrazliwego, jednak na Twoim miejsu przeszlabym sie na badania, to moga być tez wrzody żołądka, a wtedy dieta jest calkiem inna: nie mozna np jesc chleba ciemnego, tylko przenne, pic mocnej herbaty, jesc surowych owocow, zazywać aspiryny, pić alkoholu itp czasem lepiej nie stawiac sobie samemu diagnozy tylko poprostu wybrac sie do lekarza ![]() co do błonnika to nie probowalam, mialam za to otreby pszenne, ale nie wspominam ich milo z wiadomego powodu moze zamiast tego jesc np warzywa, kasze itppozdrawiam
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!
jak problemy z żołądkiem, to witam w klubie, od czasu do czasu dopada mnie tzw nieżyt żołądka!, brzuszek robi mi sie twardy i wydęty i nic nie mogę zjeść bo wszystko zwracam, a skręcam się z bólu jak szalona. wtedy łykam na raz 3 nospy i pooowoli coś ustępuje. jeszcze nigdy lek przepisany przed lekarza, na ta dolegliwość, mi nie pomógł, więc jak tylko mnie to dopada, to zaszywam się w łózku z nospami i "przetrzymuje". na szczęście od dłuższego czasu mam spokój, zaczęłam jeść regularnie co 2-3h małe pożywne posiłki, może to pomoaga. nic zmykam nyny bo o 4 musze wstać, wałówkę przygotować i ruszyć na moje ukochane WTCC do BRNA !!!!!!!!!!!!
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
ka.si tak, uregulowanie posilkow bardzo pomaga! tak samo jak zmniejszenie porcji i odrzucenie śmieciowatego żarcia
![]() Baw sie dobrze na WTCC!
|
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Oreganka piękna dziewczyna z Ciebie
![]() Ze mnie stres powoli schodzi, bardzo powoli Przespałam całe popołudnie ![]() A teraz mecz i spać ![]() Kasia miłej zabawy!
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka nie stresuj się
głowa do góryOreganka po raz kolejny idź do porządnego lekarza, niestety powinnaś poddać sie szczeg.ółowemu badaniu pzrewodu pokarmowego a ten błonnik to daj sobie spokój - nie wart tej ceny kasi udanego zlotu!!!!! zrób dużo zdjęć swego czasu mialam czarną 3 coupe z podrasowanym silnikiem - fajna była
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięks Cytat:
a skoro mówisz że ten błonnik do bani to nie kupię, ______________ wczorajsza imprezka była bombowa, bawiliśmy się do rańca, w domku byłam o 6 rano hehe ![]() ale dziś mam taki humor ![]() dobra a teraz muszę się pochwalić, dziś 15 dzień bezwęglowy, już nie mogłam wytrzymać i się pomierzyłam i ............ czuję się cudnie
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj poszalałam troche na parkiecie i od dzisiaj dietka. Słuchajcie mam załamke.... eeeeech WIECEJ RUCHU!!! Powinnam sobie to napisac na scianie
|
|
#834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak od jutra moge wkoncu zaszalec z dietą bo ostatnio mi nie wychodzi ![]() orisha z tym "wiecej ruchu" to luuuzik... stopniowo sie "rozkołyszesz" wakacje idą, jest wiecej mozliwosci: rower, spacery, taniec... u mnie sie to sprawdza ale wakacje to tez imprezy, piwko, grill, lody... błędne koło![]() Ale jakos to bedzie ![]() Musze 2kg zrzucic i nie idzie mi to... nie wiem czy nie latwiej jest zgubic 10 niz 2kg ![]() Milego dnia |
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganak gratuluję!!!!! Nie mogę sobie darować i napiszę: anie mówiłam - wytrzymaj 2 tygodnie:-D
Kateanna trzymam kciuki, ale to zazwyczaj taka formalność a co do wagi łatwiej osobie z bf zrzucic 10 kg niż osobie z bf 16 1 im mniej tym trudniej
|
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oreganko gratuluję
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() praktycznie wszędzie (talia, biodra, nad kolanem) mi zeszło po 2 cm, w udzie 1 ale to i tak fajnie
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka, gratki!
A masz nadal ochotę na słodkie/ewent.ww. proste? Tak mi te Twoje 2 tygodnie low carb szybko zleciały, dopiero co tak liczyłaś dni.. ![]() I miały być foty Dziś idę na Ocean's 13 pooglądać przystojniaków |
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko p porstu stwierdzam, ze mi sie nie chce. ![]() Do zeszłego miesac chodziłam na silownie i czasami masakrycznie mi sie nie chcialo, ale w koncu jechalam i potem byłam megazadoolona Teraz musze cwiczyc czesciej w domu i wychodzic na pole na rower etc I przede wszystkim mniej jesc To bedzie dobrze. Uwazam ze powinni skonstruowac urzadzenie które daje kopa, zeby cwiczyc
|
|
#840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak dobrze by się sprzedawało Też tak czasem mam, że nic mi się nie chce... Ale nie dziś Zaraz biorę się za jakieś ćwiczonka
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

błonnik to chyba ogólnie dobry na przemianę, więc może warto. A w sieci to nic nie pisze na ten temat? A w ogóle to podobno jakieś zdjęcia rozsyłałaś
Dostałam badziewne pytanie. W dodatku na temat, który jest 'konikiem' egzaminatora, robił z tego doktorat itp. I takie cuda wymyślał, że od połowy nie wiedziałam o co mu chodzi
W dodatku to mój promotor, i powiedział mi, że się na mnie zawiódł. Porażka totalna