20+ - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-15, 22:22   #811
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez Ecstasy1985 Pokaż wiadomość
Inch gratuluje
własnie wróciłam ze swojego z karate i jestem...wypluta
z 1500 kopnieć było, nogi mam jak z waty hehehe
jezuuu śmiac mi sie chce
moja waleczna krew!
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 01:20   #812
orisha
Zakorzenienie

Inch ja też gratuluje! I jednoześnie cieszę sie, że juz nie musze zdawć egzaminow...

przyjechałam do mojego kochanego Krakowa... Ech... Moje miasto - lokalny patriotyzm!
Jechałam pociagiem przeładowanym żołnierzami - pod koniec podrózy jeden mocno podchmielony proponował mi, ze odstąpi mi miejsce, bo wygladam na zmęczoną.. BLAAH!!! I do tego miał rozpięty rozporek - ohyda...

A jutro na rowerek i potem jakies zakupt muszę zrobic, a wieczorkiem Kazimierz... Nie moge sie doczekać. Uwielbiam weekendy!

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 05:04   #813
pingwin2
Zakorzenienie

Dziewczyny gratulacje

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 08:37   #814
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Weekend
Mam na wyłączność całe dwa dni
i będę ślicznie dietkować, odtruwać organizm i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
I zrobie sobie maseczkę i dluuuugi masaż i wezmę długą relaksującą kąpiel....
Energia mnie rozpiera, ale jak tu się nie cieszyć jak dziecko skoro tyle czasu dla siebie nie miałam już .... nie pamiętam - tak to dawno było
Zrobię śniadanko a potem kompletny luzik
Miłego dnia

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 11:11   #815
ka.si
Wtajemniczenie

Talking Dot.: 20+

Inch ja również gratuluję

ehhh dziewczyny doczekałam się ! juz jutro o 6 rano wyjeżdzam do BRNA na WTCC i zlot BMW. chyba oszaleję z podniecenia

doczekałam się najpięknijszej chwili w moim życiu! w tym roku! raz na rok doświadczam takiego uniesienia! hoo ho!

jeszcze dzis do pracy, zapewne nie będę się mogła na niczym skupić
aparat już naładowany, czeka na ostre cięcia!!!!
miłegodnia wszystkim zyczę,

misiaczekdid - tak więc masz dwa dni SPA szczęsciara

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 14:54   #816
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratulacje
ja również

byłam dziś na zakupach i na dziale z zdrową żywnością widzialam coś takiego jak błonnik kakaowy i błonik owsiany
co to takiego, czyżby naturalny blonnik??
dziastwo drogie to było 12 zł za 100g ale może warto zainwestować, szczególnie przy moich problemach trawiennych...
wogóle wie ktoś jakie to może mieć wartości odżywcze btw???
będę wdzięczna za wszelkie info na ten temat

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 15:11   #817
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
dziś na zakupach i na dziale z zdrową żywnością widzialam coś takiego jak błonnik kakaowy i błonik owsiany
co to takiego, czyżby naturalny blonnik??
dziastwo drogie to było 12 zł za 100g ale może warto zainwestować, szczególnie przy moich problemach trawiennych...
wogóle wie ktoś jakie to może mieć wartości odżywcze btw???
będę wdzięczna za wszelkie info na ten temat
Tez widziałam to w sklepie ze zdrowa zywnościa, ale blizej sie tym niestety nie interesowałam. Moze warto by poszukac w internecie czegos na ten temat.

Jesli masz problemy z trawieniem, to moze jakies naturalne enzymy trawienne powinnas przyjmowac

Stary 2007-06-16, 15:24   #818
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
Tez widziałam to w sklepie ze zdrowa zywnościa, ale blizej sie tym niestety nie interesowałam. Moze warto by poszukac w internecie czegos na ten temat.

Jesli masz problemy z trawieniem, to moze jakies naturalne enzymy trawienne powinnas przyjmowac
a co to są te naturalne enzymy trawienne??
ostatnio znowu mi żołądek dokucza, na moje oko podpadam pod zespół jelita drażliwego
np dzisiaj od rana pobolewa mnie żołądek, nie jest to jakiś duży ból ale czuję jakbym całe jedzenie miała w gardle, za przeproszeniem
właśnie siemię sobie zaparzyłam
biorę codzień bakterie z rańca, łykam iberogast, espumisan, coś mi sie nasiliło znowu ostatnio a tak dobrze było przez jakiś czas
chyba kupię ten błonnik moze mi pomoże

Stary 2007-06-16, 15:42   #819
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Oreganka współczuję kłopotów z brzuszkiem błonnik to chyba ogólnie dobry na przemianę, więc może warto. A w sieci to nic nie pisze na ten temat? A w ogóle to podobno jakieś zdjęcia rozsyłałaśA ja to co???

A ja dziś jestem po okropnym egzaminie. Zdałam słaaaboDostałam badziewne pytanie. W dodatku na temat, który jest 'konikiem' egzaminatora, robił z tego doktorat itp. I takie cuda wymyślał, że od połowy nie wiedziałam o co mu chodzi W dodatku to mój promotor, i powiedział mi, że się na mnie zawiódł. Porażka totalna Jestem zła, smutna, zmęczona.
Stary 2007-06-16, 16:06   #820
orisha
Zakorzenienie

oreganka napisze cos wiecej w poniedzialek, bo nie mam teraz ksiazki, w ktorej cos autorka na temat pisze.

Tymczasem wychodze...! Ej jestem na siebie mega zła!!!!!!! Cały dzien zmarnowałam

Stary 2007-06-16, 16:20   #821
Kateanna
Rozeznanie

aneczka_1984 nie martw sie tak czasem wychodzi wazne ze zdalas i masz to z głowy kazdy miewa swoje złe dni, bedzie oki
zauwazylam ze wszyscy tu maja jakies egzaminy hehe ja mam obrone pojutrze
Kateanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 18:02   #822
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka_1984 Pokaż wiadomość
Oreganka współczuję kłopotów z brzuszkiem błonnik to chyba ogólnie dobry na przemianę, więc może warto. A w sieci to nic nie pisze na ten temat? A w ogóle to podobno jakieś zdjęcia rozsyłałaśA ja to co???

A ja dziś jestem po okropnym egzaminie. Zdałam słaaaboDostałam badziewne pytanie. W dodatku na temat, który jest 'konikiem' egzaminatora, robił z tego doktorat itp. I takie cuda wymyślał, że od połowy nie wiedziałam o co mu chodzi W dodatku to mój promotor, i powiedział mi, że się na mnie zawiódł. Porażka totalna Jestem zła, smutna, zmęczona.
kłopoty z brzuchem niestety nie przechodzą, ale wieczorem idę się odstresowac,kumpela robi wielką imprezę urodzinową,
no w sieci nic po za reklamą tego błonnika nie ma
aneczko współczuję dzisiejszej przeprawy na egzaminie i z promotorem, ale nie przejmuj się za bardzo, oni często tak mówią żeby jeszcze bardziej człowieka zmobilizować do pracy....będzie dobrze, wiem wiem łatwo się mowi
ja spotkań z moją promotorką nie wspominam dobrze, też ciągle coś jej nie pasowało, ciągła krytyka itp, ale obroniłam się na 5 heheh!!
a co fotek to rozsyłałam..hehe:rolleyes :jak chcesz to daj maila
jutro pewnie pocykam fotki bo mamy w domu imprezkę małą, jednak rodzice stwierdzili że gril jest zbyt prymitywny, że dziadkowie przyjeżdzają i ciągle im zimno i że na podwórku imprezki nie będzie tylko w domu a co za tym idzie grila też nie będzie, ale przemyciłam danko dla mnie na kolację: sałatka z kurczakiem
wogóle dzisiaj cały dzien w kuchni siedzę i zrobiłam ciacho- biszkopt z bitą śmietaną, truskawkami i galaretką- nie lubię całe szczęście, potem deser ptasie mleczko również z truskawkami i brzoskwiniami i jeszcze potrawka z gotowanego kuraka z warzywami, ale za to mama to zatrzepała mąką....no cóż zostaje mi ta sałata z kurakiem- dobre i to
Cytat:
oreganka napisze cos wiecej w poniedzialek, bo nie mam teraz ksiazki, w ktorej cos autorka na temat pisze.

Tymczasem wychodze...! Ej jestem na siebie mega zła!!!!!!! Cały dzien zmarnowałam
oki to czekam
Cytat:
Napisane przez Kateanna Pokaż wiadomość
aneczka_1984 nie martw sie tak czasem wychodzi wazne ze zdalas i masz to z głowy kazdy miewa swoje złe dni, bedzie oki
życzę powodzenia i nie stresuj się, nie taki diabeł straszny...

Stary 2007-06-16, 18:59   #823
inch
Zakorzenienie

Aneczka ja (i tak) gratuluję. Zapomnij i tyle A za Kateanna 3mam kciuki.

Co do problemów gastrycznych, próbowałaś może Debridat? To remedium na moją chorobę, a mam wielki problem z jelitami. Jest na receptę.
Oreganka, czekamy na fotki! Miłej zabawy.
inch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 19:16   #824
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Oreganka mejl to aneczka_1984@o2.pl
Stary 2007-06-16, 23:09   #825
Kateanna
Rozeznanie

oreganka, inch DZIEKUJE

co do kłopotów z zolądkiem, to ja tez mam, zwlaszcza jak sie stresuje kilka dni, potem chociaz juz stres minie to i tak mnie boli zołądek i dalej wc jest moim drugim domem

oregankaMozliwe ze to zespol jelita nadwrazliwego, jednak na Twoim miejsu przeszlabym sie na badania, to moga być tez wrzody żołądka, a wtedy dieta jest calkiem inna: nie mozna np jesc chleba ciemnego, tylko przenne, pic mocnej herbaty, jesc surowych owocow, zazywać aspiryny, pić alkoholu itp czasem lepiej nie stawiac sobie samemu diagnozy tylko poprostu wybrac sie do lekarza

co do błonnika to nie probowalam, mialam za to otreby pszenne, ale nie wspominam ich milo z wiadomego powodu moze zamiast tego jesc np warzywa, kasze itp

pozdrawiam
Stary 2007-06-16, 23:15   #826
ka.si
Wtajemniczenie

Talking Dot.: 20+

cześć dziewczyny!

jak problemy z żołądkiem, to witam w klubie, od czasu do czasu dopada mnie tzw nieżyt żołądka!, brzuszek robi mi sie twardy i wydęty i nic nie mogę zjeść bo wszystko zwracam, a skręcam się z bólu jak szalona.
wtedy łykam na raz 3 nospy i pooowoli coś ustępuje. jeszcze nigdy lek przepisany przed lekarza, na ta dolegliwość, mi nie pomógł, więc jak tylko mnie to dopada, to zaszywam się w łózku z nospami i "przetrzymuje".
na szczęście od dłuższego czasu mam spokój, zaczęłam jeść regularnie co 2-3h małe pożywne posiłki, może to pomoaga.

nic zmykam nyny bo o 4 musze wstać, wałówkę przygotować i ruszyć na moje ukochane WTCC do BRNA !!!!!!!!!!!! : jupi:

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-16, 23:22   #827
Kateanna
Rozeznanie

ka.si tak, uregulowanie posilkow bardzo pomaga! tak samo jak zmniejszenie porcji i odrzucenie śmieciowatego żarcia
Baw sie dobrze na WTCC!
Stary 2007-06-16, 23:35   #828
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Oreganka piękna dziewczyna z Ciebie

Ze mnie stres powoli schodzi, bardzo powoli Przespałam całe popołudnie

A teraz mecz i spać

Kasia miłej zabawy!
Stary 2007-06-17, 05:14   #829
pingwin2
Zakorzenienie

aneczka nie stresuj się głowa do góry

Oreganka po raz kolejny idź do porządnego lekarza, niestety powinnaś poddać sie szczeg.ółowemu badaniu pzrewodu pokarmowego
a ten błonnik to daj sobie spokój - nie wart tej ceny

kasi udanego zlotu!!!!! zrób dużo zdjęć
swego czasu mialam czarną 3 coupe z podrasowanym silnikiem - fajna była

Stary 2007-06-17, 11:11   #830
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
oreganka, inch DZIEKUJE

co do kłopotów z zolądkiem, to ja tez mam, zwlaszcza jak sie stresuje kilka dni, potem chociaz juz stres minie to i tak mnie boli zołądek i dalej wc jest moim drugim domem

oregankaMozliwe ze to zespol jelita nadwrazliwego, jednak na Twoim miejsu przeszlabym sie na badania, to moga być tez wrzody żołądka, a wtedy dieta jest calkiem inna: nie mozna np jesc chleba ciemnego, tylko przenne, pic mocnej herbaty, jesc surowych owocow, zazywać aspiryny, pić alkoholu itp czasem lepiej nie stawiac sobie samemu diagnozy tylko poprostu wybrac sie do lekarza

co do błonnika to nie probowalam, mialam za to otreby pszenne, ale nie wspominam ich milo z wiadomego powodu moze zamiast tego jesc np warzywa, kasze itp

pozdrawiam
no tak mi by się przydało takie badanie od stóp do głów bo ciągle coś nie tak

Cytat:
Oreganka piękna dziewczyna z Ciebie
dzięks

Cytat:
aneczka nie stresuj się głowa do góry

Oreganka po raz kolejny idź do porządnego lekarza, niestety powinnaś poddać sie szczeg.ółowemu badaniu pzrewodu pokarmowego
a ten błonnik to daj sobie spokój - nie wart tej ceny

kasi udanego zlotu!!!!! zrób dużo zdjęć
swego czasu mialam czarną 3 coupe z podrasowanym silnikiem - fajna była
ping byłam u lakarza nie za bardzo mógł coś stwierdzić, dostałam skierowanie do gastrologa, ale potem mi jakoś przeszło, i nie poszłam- no tak wiem że to głupie ale bałam się jak nie wiem co tej gastroskopii
a skoro mówisz że ten błonnik do bani to nie kupię,

Stary 2007-06-17, 11:26   #831
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Gratuluję
Stary 2007-06-17, 11:30   #832
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję
dziękuję

Stary 2007-06-17, 11:35   #833
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Powodzenia na obronie. Naprawde nie takie to straszne. Trwa krótko i całkie mbezbolesnie przechodzi. Jesli juz przyjeli i ocenili poztywnie prace to bedzie dobrze.

Ja wczoraj poszalałam troche na parkiecie i od dzisiaj dietka. Słuchajcie mam załamke.... eeeeech WIECEJ RUCHU!!! Powinnam sobie to napisac na scianie

Stary 2007-06-17, 12:30   #834
Kateanna
Rozeznanie

Cytat:
Powodzenia na obronie. Naprawde nie takie to straszne. Trwa krótko i całkie mbezbolesnie przechodzi. Jesli juz przyjeli i ocenili poztywnie prace to bedzie dobrze.

Ja wczoraj poszalałam troche na parkiecie i od dzisiaj dietka. Słuchajcie mam załamke.... eeeeech WIECEJ RUCHU!!! Powinnam sobie to napisac na scianie
No wlasnie wszyscy mi mowia ze to tylko formalnosc, mam nadzieje ze nie bede wyjątkiem
Tak czy siak od jutra moge wkoncu zaszalec z dietą bo ostatnio mi nie wychodzi

orisha z tym "wiecej ruchu" to luuuzik... stopniowo sie "rozkołyszesz" wakacje idą, jest wiecej mozliwosci: rower, spacery, taniec... u mnie sie to sprawdza ale wakacje to tez imprezy, piwko, grill, lody... błędne koło
Ale jakos to bedzie
Musze 2kg zrzucic i nie idzie mi to... nie wiem czy nie latwiej jest zgubic 10 niz 2kg

Milego dnia
Stary 2007-06-17, 12:33   #835
pingwin2
Zakorzenienie

Oreganak gratuluję!!!!! Nie mogę sobie darować i napiszę: anie mówiłam - wytrzymaj 2 tygodnie:-D

Kateanna trzymam kciuki, ale to zazwyczaj taka formalność

a co do wagi łatwiej osobie z bf zrzucic 10 kg niż osobie z bf 16 1
im mniej tym trudniej

Stary 2007-06-17, 12:34   #836
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:

To napisz jeśli Ci to pomoże. Albo powieś plakat - nie musisz pisać "ćwicz" tylko powieś coś co będzie Ci o tym przypominało

Oreganko gratuluję

Stary 2007-06-17, 14:24   #837
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Oreganak gratuluję!!!!! Nie mogę sobie darować i napiszę: anie mówiłam - wytrzymaj 2 tygodnie:-D

Kateanna trzymam kciuki, ale to zazwyczaj taka formalność

a co do wagi łatwiej osobie z bf zrzucic 10 kg niż osobie z bf 16 1
im mniej tym trudniej
a no miałaś rację
praktycznie wszędzie (talia, biodra, nad kolanem) mi zeszło po 2 cm, w udzie 1 ale to i tak fajnie

Stary 2007-06-17, 14:37   #838
inch
Zakorzenienie

Oreganka, gratki!
A masz nadal ochotę na słodkie/ewent.ww. proste?

Tak mi te Twoje 2 tygodnie low carb szybko zleciały, dopiero co tak liczyłaś dni..
I miały być foty

Dziś idę na Ocean's 13 pooglądać przystojniaków
inch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-17, 15:26   #839
orisha
Zakorzenienie

Wink Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość
To napisz jeśli Ci to pomoże. Albo powieś plakat - nie musisz pisać "ćwicz" tylko powieś coś co będzie Ci o tym przypominało

Oreganko gratuluję
Eeech, to nawet nie chodzi o to, ze sobie o tym zapominam Tylko p porstu stwierdzam, ze mi sie nie chce.

Do zeszłego miesac chodziłam na silownie i czasami masakrycznie mi sie nie chcialo, ale w koncu jechalam i potem byłam megazadoolona
Teraz musze cwiczyc czesciej w domu i wychodzic na pole na rower etc I przede wszystkim mniej jesc To bedzie dobrze.

Uwazam ze powinni skonstruowac urzadzenie które daje kopa, zeby cwiczyc

Stary 2007-06-17, 16:22   #840
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Eeech, to nawet nie chodzi o to, ze sobie o tym zapominam Tylko p porstu stwierdzam, ze mi sie nie chce.

Do zeszłego miesac chodziłam na silownie i czasami masakrycznie mi sie nie chcialo, ale w koncu jechalam i potem byłam megazadoolona
Teraz musze cwiczyc czesciej w domu i wychodzic na pole na rower etc I przede wszystkim mniej jesc To bedzie dobrze.

Uwazam ze powinni skonstruowac urzadzenie które daje kopa, zeby cwiczyc
To urządzenie by się przydało A jak dobrze by się sprzedawało Też tak czasem mam, że nic mi się nie chce... Ale nie dziś Zaraz biorę się za jakieś ćwiczonka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości