|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
widzę, że macie tak jak u nas - wznoszenie modłów żeby goście poodmawiali i żebyśmy nie musieli robić "stojącego" przyjęcia
![]() Cytat:
![]() fotograf może faktycznie d*** nie urywa, ale jest przyzwoity i zdjęcia na pewno nie są obciachowe, a za taką cenę - super! Cytat:
jak byłam na rozmowie to postanowilam go zostawić na miejscu... baaa nawet wprost powiedziałam, że na jesieni potrzebuję urlop ze względu na ślub i choć rekrutację przeprowadzali faceci to spotkało się to z wielkim zrozumieniem
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-03-24 o 21:23 |
||
|
|
|
#1112 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Pysia zdrówka! a co do foto to ja bym szukała dalej
Nie jest zły, ale myślę że znajdziesz lepszego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te kule chciałam pokazać tak poglądowo, bo akurat te co wrzuciłam niezbyt mi się podobają na pewno wymyślisz coś fajniejszego niż serca z balonów
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiem czy na takich paznokciach da radę zrobić ? ![]() Cytat:
Świadek Tż też coś już zaczął organizować. Od moich dziewczyn nic nie słychać. Sama mam sobie zorganizować?
|
||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moze znajde jeszcze lepszego, ale nie za taką cenę a dla mnie to dużo za dużo,![]() Spotkamy sie z nim i zdecydujemy ![]() My po ślubie bedziemy mieć jeszcze reportaz robiony przez znajomego TŻta fotografa, taki całodniowy...caly dzień z nami spędzi i jemu też trzeba bedzie cos odpalić, TŻ mysli o tysiaku ![]() Na L4 moge iść teoretycznie :/ w praktyce nie bedzie miał kto pracować bo moja zastępczyni jest na urlopie, wieć oprocz mnie zostaja jeszcze tylko 2 "stare" pracownice i 3nowe, wiec nie moga byc same, ńie moga otwierac, zamykac itd. Wiec w praktyce moje L4 jest niemożliwe :/ Najwyżej mnie wywiozą Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-03-24 o 20:52 |
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam moją bieliznę ślubną i poprawinową
![]() obie z Esotiq majteczki od kompletu ślubnego bosko wyglądają po ciele tylko teraz nie wiem czy pończochy białe czy cieliste![]() upatrzyłam też gorset w Triumphie na noc poślubną
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pracowała któraś jako recepcjonistka? jakie funkcje excela musze znac bo nie wiem czy tylko podstawy (znam) czy coś po za tym mam sobie przypomnieć?
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
Madzia bielizna suuper!
![]() Kiedyś wrzucała któraś z dziewczyn link do pończoch które koronkę miały białą, reszta była beżowa - dla mnie byłoby to idealne rozwiązanie
|
#1120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam np. nude i białe pończochy mi sie do nich nie widzą.Muszę jakiś tańszy biustonosz sobie sprawić do wszycia w suknię, ale chyba dodatkowo szarpnę sie na jakiś komplecik i koszulkę nocną
|
|
|
|
|
#1121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te pierwsze są śliczneee, ale wydają się ciężkie drugie też bardzo ładne i już 'lżej' wyglądają skąd są?![]() Cytat:
![]() fotograf wydaje się spoko ![]() Cytat:
daj znać jak się trzymają Cytat:
i dziekuje Cytat:
ooo tak pamiętam, chyba Enzunio?? ![]() Nasturcja-pytałaś o mój welon:tak, jest pojedyńczy 3 m
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-03-24 o 21:13 |
|||||
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna
![]() Majtki są połączone z pasem? Ja wolałam kupić osobno pas i majtki, bo bałabym się, że mogłoby to razem zjechać mi w dół O czym Ty myślisz?
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Annic to cena za kurs normalny chodzi około 5-6 par
a Ty podalas cene za inywidualny?
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-03-24 o 21:16 |
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
Świat_katarzyny http://www.holidaycheck.pl/hi/722c22...5-34104d583639 - opinie ma fajne więc zapowiada się mega wyjazd
Zawsze na tej stronie sprawdzam hotele i na prawde są tam wiarygodnie opinie
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wywnioskowałam że Panna Izabela pisała o indywidualnych (120/lekcja), bo u nas też są takie ceny za indywidualne. I jak pisałaś że drogo, bo u Was 150 za 5 zajęć to myślałam że indywidualne i stąd zdziwko U nas takie grupowe są po 60zł/4 lekcje też na około 6 par
|
|
|
|
|
#1126 | ||
|
Blond forever!
|
Dziękuję dziewczyny za menu
Będę negocjować z menadżerką o zminimalizowanie dań w galarecie ![]() Cytat:
![]() Będzie to niespodzianka, ale znając ją mogę być spokojna - żaden goły facet się tam nie przewinie Będzie około 10-15 osób, wszystkie koleżanki będą też na weselu ![]() Cytat:
|
|
|
#1127 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale właśnie jak to któraś wizażanka napisała jest to inwestycja na całe życie w sumie teraz do aparatu dołożyła mi babcia (po części w ramach prezentu ślubnego , a drugi raz zapłacę pieniążkami 'ślubnymi' na co TŻ też wyraził zgodę powiedział, że ważne jest to, żebym była zadowolona, nieważne są pieniądze, bo akurat to jest rzecz nabyta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeżeli chodzi o pończochy mam podobny problem.. :P bieliznę mam białą, gładką, myślę o białych, ale chcę buciki albo beżowe albo miętowe i jakoś mi to tak nie pasuje.. |
||||
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
paula600324
właśnie ja miałam lekko rozdwojone, zobaczymy co z tego wyjdzie... wiadomo, że płytkę trzeba trochę spiłować. Co do trwałości boję się bo mój TŻ po mnie przyszedł i kosmetyczka była w połowie roboty, a później przy nim się troche spieszyła, ale powiedziała że jak coś się będzie działo to żebym dzwoniła to poprawi ![]() madzixx88 ekstra bielizna !
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-03-24 o 21:42 |
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jedziemy na Korfu we wrześniu też na tydzień, 2440 all i hotel 4,5 gwiazdki
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja też się pochwalę moim biustonoszem (jak narazi tylko jego kupiłam do ślubu bo była okazja
) to taki pół-gorset
|
#1132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super fryzurka, mocno zazdroszczę fryzjerki i to za jaką kasę mamy obrączki! wrzucam tu foto też, żeby nieklubowe dziewczyny mogły zobaczyć ![]()
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do panieńskiego ja nie wiem czy będę miała. U Nas zajmuje się tym świadkowa, zrobi to fajnie, nie to trudno. No ale jak znam swoją świadkową na pewno coś zorganizuje.
Rzucanie kieliszkami. U Nas wg tradycji rzucamy tymi od wódki. Jak jest na sali jeszcze nie wiem,muszę o to dopytać. Ale na 99% rzuca się jak wszędzie u Nas czyli po wódce. Swoją drogą ja chyba poproszę o wodę zamiast wódki, nie wyobrażam sobie bez popity walnąc kielona, pewnie bym się skrzywiła jak kot do s.( no same wiecie czego) i nie koniecznie chcę siebie skwaszoną na filmie Robusta ładne pazurki Kiss na naszej sali jest też opcja włąśnie takich kul za młodymi. O tak to wygląda. Fota na dole. Oczywiście w różnych kombinacjach kolorystycznych i ilościowych . Paula mi też się rozdwajają pazury i na takich też da sie hybryde zrobić, Może się krócej trzyma tj jakiś tydzień, ale wygląda ok Madzix śliczna bielizna. Ja bym brała pończochy cieliste, ja mam taki zestaw i wygląda to dobrze. Dotka bierz bolerko zdecydowanie. Missmalezji śliczne obrączki. Brawo Dziewczyny widzę, że kilka ma obawy co do pończoch to napisze pogrubionym. Ja sama miałam ten sam dylemat Bielizna bardzo jasny ecru, buty fioletowe no to jakie pończochy. Ecru odpadają ( będą się gryzły z butami), cieliste odpadają ( będą się gryzły z bielizną). Poszłam do sklepu, poradziłam się ekspedientki, pomierzyłam i wiem. Jeżeli macie białą/ecru biezlinę i kolorowe buty to pończochy tylko cieliste cienkie. Wygląda to najlepiej i naturalnie.
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Przychodzę się przywitać po tym zwariowanym dniu ![]() 1. Kupiłam buty ślubne ![]() 2. Szlak by to trafił - obeszłam milion sklepów/salonów z bielizną i nie znalazłam bardotki, która utrzymałaby mój biust Nie wiem już gdzie szukać Bardzo podoba mi się coś takiego jak wstawiła Robusta - powienien solidniej trzymać - tak sądzę ![]() 3. Zmieniłam koncepcję bukietu - z białych mini gerberków z czarnymi środkami, na białe tulipany w połączeniu z kilkoma czarnymi, a wszystkoto ułożone na gipsówce Dzięki temu poleci duuuużo tulipanów w wazony i może gipsówka we włosy 4. Od piątku będziemy już razem mieszkać z TŻtem ![]() 5. Fontanne czekoladową - bierzemy bo mamy gratis - jednak gdybyśmy musieli za nią dopłacić, na pewno byśmy tego nie zrobili 6. Rzucać kieliszkami będziemy - od wódki i na schodach na sali - większe prawdopodobieństwo, że się rozsypią (mam nadzieję) :P missmalezji - piękne obrączki gratuluję!Madzia - jak dla mnie w grę wchodzą tylko cieliste Dziewczyny - super macie pomysły z podróżami poślubnymi, my niestety nie możemy znaleźć jeszcze ofert na początek listopada, ale czekamy na jakąś fajną do Keni
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-24 o 22:57 |
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Le_lena
polecam, trzyma dobrze i ma w środku paseczki sylikonowe więc przykleja się w miseczkach do ciała ![]() to jest angielska firma Pour Moi, ale modelu nie pamiętam :P ja akurat kupowałam na allegro bo był dosyć tani, z wyprzedaży dałam coś około 80 zł z przesyłką,na metce sklepowej miał wbite 119 zł
Razem Zaręczeni: 07.12.2013 Ślub: 18.10.2014 ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html Edytowane przez Robusta Czas edycji: 2014-03-24 o 23:07 |
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam problem z suknią..naprawdę nie wiem juz co robić, w salonie spodobała mi się jedna ale jakoś serce nie zabiło mi szalenie gdy ją załozyłam , moge suknie zamówic u krawcowej tyle ze ona musiałaby wiedzieć juz teraz jak suknia ma wyglądac (żeby zamówić materiał itp itd) mimo tego ze szyła wielu PM i jest z tych "sprawdzonych" boje się że uszyje mi suknie a ja nie będe z niej zadowolona..nie wiem co robić powiedzcie mi co myslicie o tych 2 sukniach , jedna jest tu a drugą przesyłam w załączniku, a i co do drugiej myślicie ze delikatna koronka na samym dole (na całej długości w okół sukni ) pasowałaby? Prosze doradźcie!
|
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
Robusta - dzięki, poszukam może tych biustonoszy stacjonarnie - bo wychodzi na to, że muszę mierzyć wcześniej, bo autentycznie mój biust jest strasznie nie posłuszny
a w zasadzie to dwa Kiss - a mierzyłaś obydwie suknie ? Przepraszam, że nie doczytałam - może już pisałaś ? Mi się zdecydowanie podoba ta z załacznika
|
#1138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłam link do niej tu powiedzcie mi gdy mierzyłyście swoją suknie od razu poczułyscie że to ta jedyna?W sensie , to była miłość od pierwszego wejrzenia edit. znalazłam ją z bliska i wiecie..to chyba jednak ta wybaczcie ze tak marudze chyba najwyższa pora już spać jeszcze tylko jedno pytanie , dziewczyny z gorsetem w sukni, ni eboicie się że będzie się on Wam zsuwał podczas tańca? Za wszystkie odpowiedzi będę bardzo wdzięczna uciekam spać , dobranoc Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-03-24 o 23:41 |
|
|
|
|
#1139 |
|
Raczkowanie
|
Kiss - próbowałam namierzyć skąd jesteś , może nie byłoby problemem znalezienie sukni z Twojego miasta, żebyś się w niej zobaczyła - ale poległam
Ja zakładałam mnóstwo sukni - przy co drugiej mi się podobało - ale nie urywało tyłka Jak znalazłam tą, którą wziełam i pomyślałam "będziesz moja" - o pojawiły się motylki w brzuchu i wiedziałam, że to ta.
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i oczywiście tłuczone za siebie! ![]() Cytat:
![]() ja nie mam czasu na wizaż, muszę pisać pracę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Może jednak zmieścimy się na sali 

a dla mnie to dużo za dużo,

Kupiłam też ubranka i naklejki na wódkę, pudełko na koperty i dwa kosze wiklinowe dla rodziców na podziękowanie.

gratuluję!