|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Witam się i uciekam na zajęcia, miłego dnia wszystkim
Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1142 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
zakończeniemCytat:
Super, że się do swojej przekonujesz ![]() Ja nie mam gorsetu, ale moja suknia jest spora i mam wszyty taki "pas" ściągający pod spodem, na cztery zapinki (haftki), który ją trzyma tam, gdzie powinna się opierać, i nie czuję jej faktycznego ciężaru. Możesz poprosić swoją krawcową o wszycie takiego cuda (mój ma chyba nawet regulacje chyba- 2 rzędy haftek, że mogę się bardziej ścisnąć gdybym chciała). Wzrzucam Ci zdjecie robocze wybacz artystyczny nieład
|
||
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio! Zostałaś wywołana
Poprosimy o namiar na pończochy! ![]() Miss obrączki idealne! Le_lena gratki za buty! Super że zaraz zamieszkacie z TŻ ![]() Kiss bardzo ładna suknia, ale ciężko cokolwiek doradzić - nie widząc sukni na tobie nie wiem co ci pasuje... Melduję się i uciekam! Do popołudnia!
|
#1144 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też muszę się w końcu wybrać do Esotiq na łowy
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() 3-4 dni mnie nie było i prawie 10 stron do nadrobienia ![]() wczoraj strasznie się wkurzyłam pojechaliśmy z tż o 10:00 do sklepu tanecznego gdzie są buty z akces2 i co? sklep otwarty od 16-19 pojechaliśmy do galerii handlowej i zakupiłam 2 bluzeczki jedną na krótki a drugą na długi rękaw z możliwością podwinięcia i zapięcia na guziczek do tego torebka i buty do pracy torebka: ta na 1 planie z klamerką ![]() http://jesienzima.pl/wp-content/uplo...6-1024x640.jpg witam nowe dziewczyny! |
|
|
|
#1146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w piątek zobaczymy czy się da.....
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Ewaden- dziękuję zobaczę zdjęcie w domu bo na komie nie widzę
Lemon_Drop właśnie nie mogę jej przymierzyc i dlatego boję się czy na pewno będzie mi pasować ![]() Kasiulenkowo- gratki za zakupy , jakie buty taneczne planujesz kupić? Też się zastanawiam czy na takie pomyślimy.. Wysłane z mojego ST23i przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam gdzieś te suknie w wersji 7/8 z pasem w kolorze szampana i wyglądała niesamowicie
|
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mam nowy problem : moja mama mnie terroryzuje, że koniecznie muszę mieć jakiś płaszczyk, kurtkę, sweter, bo przecież to kwiecień, może być -30, śnieg, deszcz, tsunami... Myślicie że może być czerwone? ![]() ![]() missmalezji Gratuluje obrączek! Twoja jest świetna, zdobiona jak pierścionek prawie
blog http://whitepointeshoes.blogspot .com Boyfriend Jeans Profil FB https://www.facebook.com/whitepointeshoes Edytowane przez ysia Czas edycji: 2014-03-25 o 09:06 |
|
|
|
|
#1150 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wypocząć tam też się da ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() I ta Twoja suknia ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Dziękuję ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() Śliczna jest
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
ysia
to bordowe bolerko, takie puszyste piękne ! Chciałabym takie białe
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
Ysia tak, tak !
![]() ![]() ![]() cornflower a to wszystko za sprawą Twojej florystki
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia, czerwone jak najbardziej, będzie pasował do makijażu
![]() Wczoraj się trochę załamaliśmy pocztą polską. Wysyłaliśmy SaveTheDate'y z kartkami świątecznymi. I wszystko spoko, niektórzy się odezwali, niektórzy nie. TŻ zadzwonił wczoraj do wujka z życzeniami. Gadka-szmata, wujek mówi mu, że słyszał, że K. zmienia stan cywilny. TŻ mu zaczyna opowiadać gdzie, co, kiedy i ciągle dorzuca-"tak jak pisaliśmy w zawiadomieniach". I w końcu wujek mówi-"ale ja nic nie wiem, od babci słyszałem"... I zonk! Nie dostał kartki-a specjalnie poszło poleconymi, żeby w razie nieodebrania wróciły do nas Pytanie brzmi-kto jeszcze nie dostał, a my o tym nie wiemy!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które baleriny kupić do ewentualnego przebrania (właściwe buty mam taneczne, ale coś na wszelki wypadek chcę mieć)
|
#1156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli już to nr 2. Pierwsze z tą koronka mi się w ogóle nie podobają, trzecie jakies takie za bardzo zwykłe, codzienne. Wzięłabym nr 2 i dodała jakis klips. Ale tak naprawdę to szukałabym dalej.
|
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego my wszystkie zaproszenia damy do rąk własnych, po tym co wyczytałam na wątku o poczcie...ysia piękny ten puchaty sweterek kiss ta z załącznika zdecydowanie ładniejsza Kasiulenkowo śliczna torebka, bardzo takie lubię ewaden to niebieskie w sukni to wszyty biustonosz, czy takie cudo już było w sukni? Mi babeczka z salonu powiedziała żebym sobie kupiła jakiś tani biustonosz do wszycia i nie wiem, czy to ma być faktycznie taki zwyklak, czy jakie cudo ![]() Le_lena gratki za mieszkanie z Tżtem pamiętam, jak odetchnęłam gdy razem zamieszkaliśmy - wcześniej mieszkałam z współlokatorkami, bardzo fajne dziewczyny, ale jednak mieszkanie z Tż to jest to ![]() missmalezji gratki za obrączki są śliczne niulka z tych co wkleiłaś to nr 2, może faktycznie z jakimś klipsem? Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-03-25 o 10:10 |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę że jak najbardziej! ![]() wszystkie wersje sweterków śliczne!, bałabym się jednak tego puszystego w kolorze- mam w sumie 4 swetry z takiej tkaniny (z różnych firm) i się niestety obierają (swetry nie były tanie więc się nie spodziwałam). Gdy je ubieram, ubieram swojego męża w podobnym kolorze, żeby nie było widać na nim śladów mojej obecności
Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2014-03-25 o 10:13 |
|
|
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
niulka_1985
a mnie znów podobają sie te ozdobione ps. podobne tylko na cudownej szpilce widziałam w centro, były piękne, już miałam kupić ale mój S. powiedział, że te które mam tez sa piękne no i wygodniejsze bo mają ciut platformy
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1162 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem, że się tak kojarzy (i nie da się ukryć, w pewien sposób jest to zmysłowy taniec), nie wiem, jak to ująć - on jest bardziej kobieco-afirmujący, niż cokolwiek innego za to takie tango - tam to jest seks i iskry aż lecą... ![]() Cytat:
mogłaby przez to zrobić się wizualnie "cięższa" na dole, a teraz jest taka leciutka i delikatna
|
|
#1163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu to nie. Ale za każdym razem w myślach i przeglądając neta czy przymierzając inne wracałam do mojej. Cytat:
Cytat:
![]() To weź najtańsze.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#1164 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale my będziemy mieli przytulańca, prawdopodobnie to: http://www.youtube.com/watch?v=Q8FHwsATN0E (słowa..... bajeczne) Cytat:
Cytat:
25.11.2013: 77,7 kg 25.03.2014: 68,8 kg ![]() A do października duuuużo czasu. 65 kg to cel minimum, 59,9 kg to cel max (piątka z przodu Dotka, na pewno dasz radę 20 kg zrzucić Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ysia nie kupuj bron boze z angory kolorowej!!! Oblazi to koszmarnie, mam dwa swetry, sa super milutkie ale masakre zostawiaja!
|
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
kiss12550 - ja będę miała fontannę czekoladową i maszynę do ciężkiego dymu. Mam to w cenie sali, ale kuzynka chciała mieć fontannę i wypożyczenie kosztowało 800 zł, ale nie wiem czy tylko na wesele czy też na poprawiny.
Widzę, że piszecie, że fontanna robi bałagan. Teraz sama nie wiem czy z tego nie zrezygnować ![]() Co do tortu to my mamy w cenie sali, ale najprawdopodobniej rezygnujemy z tego, bo znamy osobę, która prywatnie robi pyszne torty. Śmietanowy kosztuje 35 zł/kg. cude - właśnie też myślałam, żeby iść do mniejszego jubilera i zapytać, ale nie jestem pewna czy to co wykona będzie takie jak na zdjęciu... boję się, że zrobi coś co nie będzie mi się podobało Sunrise28 - gratuluję obrączek, bardzo ładne ![]() 21klaudyna - pogratuluj rodzinie strojów. U mnie jeszcze nikt nic nie ma. Wczoraj byłam z siostrą i mamą na zakupach i niestety nic nie kupiłyśmy... Mój tata chciał iść w garniturze, który kupował niecały rok temu i miał go na sobie dopiero raz... Niestety. Wczoraj przymierza i brakuje mu 5 cm do dopięcia guzika ![]() Robusta pochwal się koniecznie jak przyjdą Jestem strasznie ciekawaAnesthesia - u mnie najpierw jest przywitanie chlebem i solą (i wódką ) i w jednym kieliszku jest rzeczywiście woda. Jest taki przesąd, że ten kto wybierze wódkę będzie rządził w małżeństwie Następnie rzuca się tymi kieliszkami za siebie Później Pan Młody przenosi Pannę Młodą przez próg, śpiewane jest 100 lat i wtedy pije się szampana, ale kieliszków już nie tłuczemy. Magheru - u mnie rzuca się za siebie i do tego nie powinno się za siebie oglądać Zabobon taki ![]() marlenqa22 jest jeszcze sporo czasu więc na pewno kogoś znajdziesz, trzymam kciuki Zapytaj może byłą makijażystkę czy mogłaby Ci kogoś polecić ![]() Dotka90 - z tym spadaniem rozmiarów nie o to mi chodziło Wczytaj się dokładnie w to co napisałam Przecież ja też mam jakieś tam swoje cele co do poprawy sylwetki, ale nigdy bym się nie zdecydowała zamówić suknię o 2 rozmiary, a nawet o rozmiar mniejszą Zamówiłam w takim rozmiarze jaki mam obecnie, a jeśli schudnę mogą suknię zwęzić Trzymam kciuki za utratę wagi i życzę powodzenia w dążeniu do celu Suknia piękna Ja chyba bym wzięła bolerko jednak, ale może nie koronkowe. A może tiulową narzutkę? A masz możliwość poprzymierzania w salonie? Wtedy będziesz widziała jak to do sukni wygląda ![]() ysia - suknia kolczyki 1 albo 3 Tak jak mówi moooniaaaa Ja też będę tak miała Biżuterię pożyczam i tak od siostry, ale myślę, że jak kupisz to z pewnością w przyszłości wykorzystasz To drugie czerwone bolerko jest piękne paula600324 - mój wieczór panieński organizuje świadkowa, a zarazem moja siostra ![]() pysia1987 - ładne ma zdjęcia dobra cena Ja mam pakiet taki: przygotowania, błogoslawieństwo, ślub, wesele do 1.00, plener (w innym dniu) + zdjęcia na płycie, fotoksiążka, prezentacja ze zdjęć. Płacimy 2500 zł. Nasz fotograf: http://www.sphoto.pl/index.php?optio...jcia&Itemid=57 - myślicie, że bardzo drogo?madzixx88 - boskie te komplety ![]() kiss12550 - z załącznika jest przepiekna ![]() Kasiulenkowo - w internecie przecież jest napisane, że od 10 |
|
|
|
#1167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1168 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja suknia to ivory, a miseczki wszyte w śnieżnej bieli, stąd wrażenie niebieskości Miseczek w sukni nie było, zostały wszyte podczas poprawek. Mam podwójne push-up'y- więc wyobrażacie sobie jak potężny mam naturalny biust Ale była możliwość wzięcia pojedynczych. Miseczki zapewniał salon, nie musiałam przynosić żadnego stanika żeby złożyć go suknie w ofierze ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Dlatego my wysyłamy wszystko poleconym z priorytetem - różnica w cenie jest niewielka a w ciągu max 3 dni przesyłka jest u adresata. A z poleconym mieliśmy rożne przejścia , czasami nawet 2 tygodnie szedł
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam taki mechaty sweterek i obchodzi nim wszystko dookoła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

zakończeniem

też muszę się w końcu wybrać do Esotiq na łowy

Tzn. na pierwsze np. Anna, na drugie Maria? 
jest jeszcze sporo czasu więc na pewno kogoś znajdziesz, trzymam kciuki