|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Cytat:
Baaaardzo jasna nie jest, ale może Ci podpasuje
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=SALIX;45756148]a niech jedzie - więcej czasu na hejtowanie juciuberek i rozbijanie związków na wizażu
![]() |
|
|
|
#4533 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Jest jasna, ale czemu robi sobie TAKĄ krzywdę podkładem?
https://www.youtube.com/watch?v=R8SW...gVZTUyi1T4AU3w co ona sobie zrobiła na tym filmiku? ![]() Czy mogła kamera tak zniekształcić kolory? Nie bardzo. |
|
|
|
#4534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Absolutnie nie chciałam generalizować, sama bardzo tego nie lubię Chodziło mi o niektóre przypadki, a w takim wypadku nawet kilka wybranych stanowi zagrożenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2014-03-26 o 12:47 |
||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tak samo, dlatego moj makijaż oka ogranicza się do nałożenia ciemnego cienia na całą powiekę i wyciągnięcia go trochę wyżej.
|
|
|
|
#4536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak samo nie wiesz czy komentujące tutaj dziewczyny nie są uprzedzone(i może one nie zdają sobie nawet z tego sprawy) do RPG, Boogie, Oleski właśnie przede wszystkim z takiego powodu. Teraz już na pewno EOT. Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2014-03-26 o 13:04 |
|
|
|
|
#4537 | |
|
maskott
|
Cytat:
tzn? ona używa samoopalacza na całe ciało oprócz twarzy, więc jak nakłada podkład to właśnie pod kolor szyi/ciała a nie zgodny z jej "pierwotną" karnacją całkowicie inna sprawa, że mnie by się tak nie chciało kombinować i w dni niemakijażowe być dwukolorowa ![]() no i dla mnie ona przez to dodawanie sobie opalenizny jest ciepłym typem, niestety jasnegojasnego i zimnego nie kojarzę na YT |
|
|
|
|
#4538 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się osobiście podobała bez makijażu, wyglądała pięknie taka naturalna, ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
#4539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam tylko wyrazić swoją niechęć do zachowania, o którym pisałam na początku i przekazać to, co mam na myśli albo źle to zrobiłam, albo zostało to błędnie zinterpretowane Też nie chce mi się już dokładnie tłumaczyć całości Na pewno nie chciałam generalizować, tyle Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4541 |
|
Konto usunięte
|
Wytłumaczę się chyba. Wydaje mi się, że nie śmiałam się nigdy konkretnie z wagi Boogie, Hani, Princesski, ale z ich zachowania, za ciasnych ciuszków, podkreślania na każdym kroku, jaki mają mały rozmiar. Boogie powtarza "No, mała Lka, akurat dla mnie!", a kurtkę ma wiecznie rozpiętą, bo nie da rady złączyć suwaka. RGP garbi się i napina płaszczyki tak, że boję się wielkiego trzasku, ale tłumaczy, że to wina wielkiego biustu. Gdzie te cyce niby są ja się pytam?
Ona nie ma dużych piersi, po prostu cała jest pulchna. Itd, itd, itd. Jeszcze może dodam do listy tłumaczenia w stylu "mam różne inne poważne choroby" (Boogie). Okej. I pozwólcie, że nie załączę historii swojego życia, wagi, jedzenia i karty chorób. To, że mam jakieś zdanie na ich temat wcale chyba nie musi oznaczać, że sama: a) jestem bardzo szczupła i wszystko przychodzi mi łatwo, więc ich nie rozumiem, b) jestem tak samo otyła i się wyżywam. :P Na tym forum chyba zawsze komentowało się takie zachowania, a przy jakichś chamskich odzywkach dotyczących tylko samego wyglądu i kilogramów raczej zawsze jest reakcja innych użytkowniczek.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-03-26 o 14:12 |
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Konto usunięte
|
https://www.facebook.com/photo.php?v=640355659335519 doncza ćwiczy
u oleski kolejny odkrywczy vlog: https://www.youtube.com/watch?v=yq0GvQR0Fzo jak ktoś nie chce oglądać to streszcze: -mam na sobie megaśną bluze mojego brata (tak, użyła słowa "megaśna")-kupiłam czytnik bo chcialam przeczytać Greya (równie dobrze mogła zatytulować film "moja przygoda z czytaniem Greya" bo o tym jest więcej niz na temat czytnik czy ksiązka) -czytnik daje nam wygodne -a ksiązke można dotknąć i powąchać -Karolina zaraz przyjedzie
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2014-03-26 o 14:36 |
|
|
|
#4545 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, dziewczyny, Wy tu tak pitu pitu, a Bartek ma dzisiaj urodziny!
"Wiecie kto dzisiaj ma urodzinki ??? Moja druga połówka Męski Punkt Widzenia Ale ten czas leci Prezent i torcik czeka na mego przyszłego męża Bartuś kocham Cię bardzo !!!" Hej, jestem Bogusia. A to mój narzeczony - Męski Punkt Widzenia
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-03-26 o 14:38 |
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Konto usunięte
|
A to tak... ![]() Borze, wszystko takie trafione w samo sedno... ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
W związku z jego chorobą akurat ta emotka chyba średnio pasuje.
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Life is a drink ...
|
Dla mnie śmieszne nie jest to, że ktoś ma rozmiar większy ode mnie tylko to, że całą wieczność ktoś się zasłania, że nie może schudnąć bo tarczyca. Nie jest to problem przez który nie chudniemy... Problemem jest to, że nie chce się ruszyć dupy albo nie chce się zrezygnować z kawusi z serniczkiem...
|
#4549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4551 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast niedoszła Wodzianka wygląda moim zdaniem dość korzystnie, kompozycja zdjęcia też nie jest najgorsza. Także ogólnie moim zdaniem nie jest źle, aczkolwiek arcydzieło to to nie jest. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się że Ewa RLM to też zimny typ, aczkolwiek przez te jej dziwne włosy nie do końca jestem pewna... Czasem ciężko określić po samych filmikach- bo kamera i te ich lampy oraz nieumiejętnie ustawiony balans bieli przekłamują kolory, do tego farbowane włosy Może jeszcze te dziewczyny- takie w typie zimy/ królewny śnieżki (niebieskie oczy, ciemne włosy, jasna cera): https://www.youtube.com/user/007MayaMia/videos https://www.youtube.com/user/EuphoricCreation/videos |
|||||
|
|
|
#4552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie podoba mi się estetyka Richardsona, kompletnie nie moja ale trzeba przyznać, że osoby, które fotografuje, wyglądają hm... autentycznie. Niedoszła Wodzianka przypomina mi trochę wystraszoną sarnę, jakaś taka pospinana się wydaje. Na zdjęciach Zmalowanej (pomijając kwestię obróbki itp) wyglądała o wiele korzystniej - widać było, że jest nić porozumienia z fotografem, dobra atmosfera współpracy. Każdy jakiś tam swój gust ma, mnie się ta okładka w ogóle nie podoba. |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziwi mnie jedynie, że obrażanie ludzi grubych jest straszne, jak tak można, a obrażanie "anorektyczek" jest okej? Spotkałam się z tym nie raz i wiele dziwnych i przykrych rzeczy słyszałam, ale nie jestem też taką osobą, żeby płakać jak niektóre inni, że to wina: tarczycy, choroby, braku możliwości. Jestem taka i koniec, krzywdy sobie tym nie robię bo jem tyle samo podejrzewam co osoba ważąca 80 kg. Nie mam też zamiaru głaskać po głowie osób, które mają nadwagę. Nadwaga prowadzi ostatecznie do wczesnej śmierci i każdy o tym wie.
Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-03-26 o 16:16 |
|
|
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety , co wynika z codziennej i gigantycznej porcji chamstwa skierowanego w stronę dziewczyn 38 plus, wiele ze znanych mi otyłych osób to wcale nie sa kochane i pogodne istoty, ale ludzie z wieloma negatywnymi cechami które odrzucają. |
|
|
|
|
#4555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem że ludzie potrafią nękać za wyznanie, orientację seksualną, kolor skóry, narodowość, ale kurde mol, myślałam że z prześladowania osób przy tuszy wyrasta się w gimnazjum. Boję się myśleć jak okrutne i intensywne były te docinki skoro stały się jednym z powodów emigracji... |
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4558 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
40, wielkie cyce, wielka d.u.pa i wystający brzuszek. Nogi też grube paskudy. Z takim cielskiem tylko worek na ziemniaki zakrywający te zwały tłuszczu.
|
|
|
|
#4559 | |
|
Czekoladożerca
|
Cytat:
Co tam w polu robi statyw?? https://www.youtube.com/watch?v=m46sPZyigPM u Boogie ulubieńcy. Kupmy kredkę z Benefitu, żeby rozświetlić sobie wewnętrzny kącik. Edytowane przez koainka_ Czas edycji: 2014-03-26 o 17:01 |
|
|
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=y7-e2-BLwas makijaż u Bogusi
https://www.youtube.com/watch?v=UUpGwtw30jc makijaż u Carli ogląda ktoś jeszcze Kretkę? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.

Ona nie ma dużych piersi, po prostu cała jest pulchna. Itd, itd, itd. 
(tak, użyła słowa "megaśna")