Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-26, 12:30   #4531
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
Znacie jakąś dziewczynę, która się maluje na jutubie i jest typem kolorystycznym zimnym? Najlepiej jeszcze bardzo jasnym, z blond włosami i oprawą. Większość dziewczyn to ciemne brunetki z piwnymi oczami
W ogóle nie umiem odwzorowywać makijaży, normalnie ostatnio myślę intensywnie nad wizytą u kogoś, kto zna się dobrze na wizażu i pokaże mi raz a dobrze jak się malować.
https://www.youtube.com/user/laurenbeautyy/videos
Baaaardzo jasna nie jest, ale może Ci podpasuje
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:35   #4532
201605301559
Konto usunięte

[QUOTE=SALIX;45756148]a niech jedzie - więcej czasu na hejtowanie juciuberek i rozbijanie związków na wizażu

201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:35   #4533
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Jest jasna, ale czemu robi sobie TAKĄ krzywdę podkładem?
https://www.youtube.com/watch?v=R8SW...gVZTUyi1T4AU3w co ona sobie zrobiła na tym filmiku?

Czy mogła kamera tak zniekształcić kolory? Nie bardzo.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:46   #4534
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi18 Pokaż wiadomość
Ja bym na pewno tak nie generalizowała.
Można być zacofanym a tolerancyjnym. I można być człowiekiem światowym, oczytanym, a niestety nietolerancyjnym.
Zresztą nie zapominajmy również, że tolerancja nie jest równa akceptacji. Można coś tolerować, a nie akceptować.

.
Masz rację
Absolutnie nie chciałam generalizować, sama bardzo tego nie lubię

Chodziło mi o niektóre przypadki, a w takim wypadku nawet kilka wybranych stanowi zagrożenie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Przy pomocy takich skrótów można powiązać wszystko ze wszystkim.
Tutaj mozna w takim razie znaleźć duzo zacofanych osób, ile razy tusza była wytykana RGP i Boogie, nie ważne EOT bo nie chce rozpętywać dyskusji na ten temat.
Tu nie chodzi o skomentowanie czyjejś wagi, tylko o uprzedzenia do człowieka motywowane nadwagą - ogromna różnica

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-03-26 o 12:47
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 12:50   #4535
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Ja mam tzw. opadającą powiekę, dlatego wszystkie cieniowania można u mnie sobie o kant wiadomo czego potłuc. Zazdroszczę dziewczynom które mogą sobie nałożyć ileś tam kolorków i przy otwartych oczach dalej to będzie widać.
Ja mam tak samo, dlatego moj makijaż oka ogranicza się do nałożenia ciemnego cienia na całą powiekę i wyciągnięcia go trochę wyżej.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:02   #4536
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Masz rację
Absolutnie nie chciałam generalizować, sama bardzo tego nie lubię

Chodziło mi o niektóre przypadki, a w takim wypadku nawet kilka wybranych stanowi zagrożenie

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Tu nie chodzi o skomentowanie czyjejś wagi, tylko o uprzedzenia do człowieka motywowane nadwagą - ogromna różnica

Nie wiesz czy uprzedzenie do Cream wynikało z jej wagi czy tylko to była jedna z cech która łatwo wskazać nieprzychylnej osobie, albo którą ona podaje jako tą, która ją przekreślała na starcie u tych osób. To też mogło być komentowanie, a ona nie chciała tego słuchac i już.
Tak samo nie wiesz czy komentujące tutaj dziewczyny nie są uprzedzone(i może one nie zdają sobie nawet z tego sprawy) do RPG, Boogie, Oleski właśnie przede wszystkim z takiego powodu.
Teraz już na pewno EOT.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2014-03-26 o 13:04
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:19   #4537
Sasabina
maskott

Cytat:
Jest jasna, ale czemu robi sobie TAKĄ krzywdę podkładem?
https://www.youtube.com/watch?v=R8SW...gVZTUyi1T4AU3w co ona sobie zrobiła na tym filmiku?

Czy mogła kamera tak zniekształcić kolory? Nie bardzo.

tzn? ona używa samoopalacza na całe ciało oprócz twarzy, więc jak nakłada podkład to właśnie pod kolor szyi/ciała a nie zgodny z jej "pierwotną" karnacją
całkowicie inna sprawa, że mnie by się tak nie chciało kombinować i w dni niemakijażowe być dwukolorowa

no i dla mnie ona przez to dodawanie sobie opalenizny jest ciepłym typem, niestety jasnegojasnego i zimnego nie kojarzę na YT
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:40   #4538
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Mnie się osobiście podobała bez makijażu, wyglądała pięknie taka naturalna, ale to tylko moje zdanie
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:41   #4539
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Znacie jakąś dziewczynę, która się maluje na jutubie i jest typem kolorystycznym zimnym? Najlepiej jeszcze bardzo jasnym, z blond włosami i oprawą. Większość dziewczyn to ciemne brunetki z piwnymi oczami
W ogóle nie umiem odwzorowywać makijaży, normalnie ostatnio myślę intensywnie nad wizytą u kogoś, kto zna się dobrze na wizażu i pokaże mi raz a dobrze jak się malować.
Basia CMB? Chociaż ona ma te makijaże bardzo proste i zbyt wiele nie podpatrzysz.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 13:46   #4540
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Tak samo nie wiesz czy komentujące tutaj dziewczyny nie są uprzedzone(i może one nie zdają sobie nawet z tego sprawy) do RPG, Boogie, Oleski właśnie przede wszystkim z takiego powodu.
Teraz już na pewno EOT.
Oczywiście, że nie wiem
Chciałam tylko wyrazić swoją niechęć do zachowania, o którym pisałam na początku i przekazać to, co mam na myśli

albo źle to zrobiłam, albo zostało to błędnie zinterpretowane
Też nie chce mi się już dokładnie tłumaczyć całości
Na pewno nie chciałam generalizować, tyle

Stary 2014-03-26, 14:09   #4541
201607131106
Konto usunięte

Wytłumaczę się chyba. Wydaje mi się, że nie śmiałam się nigdy konkretnie z wagi Boogie, Hani, Princesski, ale z ich zachowania, za ciasnych ciuszków, podkreślania na każdym kroku, jaki mają mały rozmiar. Boogie powtarza "No, mała Lka, akurat dla mnie!", a kurtkę ma wiecznie rozpiętą, bo nie da rady złączyć suwaka. RGP garbi się i napina płaszczyki tak, że boję się wielkiego trzasku, ale tłumaczy, że to wina wielkiego biustu. Gdzie te cyce niby są ja się pytam? Ona nie ma dużych piersi, po prostu cała jest pulchna. Itd, itd, itd. Jeszcze może dodam do listy tłumaczenia w stylu "mam różne inne poważne choroby" (Boogie). Okej. I pozwólcie, że nie załączę historii swojego życia, wagi, jedzenia i karty chorób. To, że mam jakieś zdanie na ich temat wcale chyba nie musi oznaczać, że sama: a) jestem bardzo szczupła i wszystko przychodzi mi łatwo, więc ich nie rozumiem, b) jestem tak samo otyła i się wyżywam. :P Na tym forum chyba zawsze komentowało się takie zachowania, a przy jakichś chamskich odzywkach dotyczących tylko samego wyglądu i kilogramów raczej zawsze jest reakcja innych użytkowniczek.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-03-26 o 14:12
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:21   #4542
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Wytłumaczę się chyba. Wydaje mi się, że nie śmiałam się nigdy konkretnie z wagi Boogie, Hani, Princesski, ale z ich zachowania, za ciasnych ciuszków, podkreślania na każdym kroku, jaki mają mały rozmiar. Boogie powtarza "No, mała Lka, akurat dla mnie!", a kurtkę ma wiecznie rozpiętą, bo nie da rady złączyć suwaka. RGP garbi się i napina płaszczyki tak, że boję się wielkiego trzasku, ale tłumaczy, że to wina wielkiego biustu. Gdzie te cyce niby są ja się pytam? Ona nie ma dużych piersi, po prostu cała jest pulchna. Itd, itd, itd. Jeszcze może dodam do listy tłumaczenia w stylu "mam różne inne poważne choroby" (Boogie). Okej. I pozwólcie, że nie załączę historii swojego życia, wagi, jedzenia i karty chorób. To, że mam jakieś zdanie na ich temat wcale chyba nie musi oznaczać, że sama: a) jestem bardzo szczupła i wszystko przychodzi mi łatwo, więc ich nie rozumiem, b) jestem tak samo otyła i się wyżywam. :P Na tym forum chyba zawsze komentowało się takie zachowania, a przy jakichś chamskich odzywkach dotyczących tylko samego wyglądu i kilogramów raczej zawsze jest reakcja innych użytkowniczek.
zazdrościsz
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:23   #4543
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
zazdrościsz
Czego? Zgubiłam się.
Stary 2014-03-26, 14:34   #4544
201605301111
Konto usunięte

https://www.facebook.com/photo.php?v=640355659335519 doncza ćwiczy

u oleski kolejny odkrywczy vlog:
https://www.youtube.com/watch?v=yq0GvQR0Fzo

jak ktoś nie chce oglądać to streszcze:
-mam na sobie megaśną bluze mojego brata (tak, użyła słowa "megaśna")
-kupiłam czytnik bo chcialam przeczytać Greya (równie dobrze mogła zatytulować film "moja przygoda z czytaniem Greya" bo o tym jest więcej niz na temat czytnik czy ksiązka)
-czytnik daje nam wygodne
-a ksiązke można dotknąć i powąchać
-Karolina zaraz przyjedzie

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2014-03-26 o 14:36
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:35   #4545
201605301559
Konto usunięte

Dobra, dziewczyny, Wy tu tak pitu pitu, a Bartek ma dzisiaj urodziny!

: roza::r oza:

"Wiecie kto dzisiaj ma urodzinki ??? Moja druga połówka Męski Punkt Widzenia Ale ten czas leci Prezent i torcik czeka na mego przyszłego męża Bartuś kocham Cię bardzo !!!"

Hej, jestem Bogusia. A to mój narzeczony - Męski Punkt Widzenia

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-03-26 o 14:38
Stary 2014-03-26, 14:37   #4546
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Czego? Zgubiłam się.
Rozpiętej kurtki, małej Lki , cycków
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:40   #4547
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Rozpiętej kurtki, małej Lki , cycków

A to tak...

Borze, wszystko takie trafione w samo sedno...

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Dobra, dziewczyny, Wy tu tak pitu pitu, a Bartek ma dzisiaj urodziny!

: roza::r oza:

W związku z jego chorobą akurat ta emotka chyba średnio pasuje.
Stary 2014-03-26, 14:40   #4548
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dla mnie śmieszne nie jest to, że ktoś ma rozmiar większy ode mnie tylko to, że całą wieczność ktoś się zasłania, że nie może schudnąć bo tarczyca. Nie jest to problem przez który nie chudniemy... Problemem jest to, że nie chce się ruszyć dupy albo nie chce się zrezygnować z kawusi z serniczkiem...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:44   #4549
Kelle1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
-kupiłam czytnik bo chcialam przeczytać Greya (równie dobrze mogła zatytulować film "moja przygoda z czytaniem Greya" bo o tym jest więcej niz na temat czytnik czy ksiązka)
to jeszcze nie minął szał na tę książkę?? spędziłam z nią raz pół godziny i nikt mi już tego czasu nie zwróci, koszmar
Kelle1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 14:45   #4550
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
A to tak...
Borze, wszystko takie trafione w samo sedno...

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

W związku z jego chorobą akurat ta emotka chyba średnio pasuje.

ojaaa ojaaa ojaaa - myślenie prawdziwej hejterki
masz rację
Stary 2014-03-26, 15:37   #4551
Cocodrillo
Raczkowanie

GG do Cocodrillo

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ja lubię akty, nawet bardzo - z jakąś nutką zadziorności, tajemnicy, z ładnym światłem. Fotograf poleciał po linii najmniejszego oporu i nawet jeśli to miała być inspiracja, to wyszło to moim zdaniem marnie.
Cytat:
Ja też lubię akty - ukazują charakter modela i piękno ciała.
Ale nie ten. Ta dziewczyna wygląda, jakby siedziała w ciemnym lesie, zabrali jej kurtkę, a z naprzeciwka właśnie nadjeżdżałby samochód i światłami raził ją w oczy...
Macie rację, że zdjęcie pod kątem światła jest bardzo słabe, ale teraz jest taka moda- mocny flesz na wprost twarzy dający ostre cienie za modelką. Zero światłocienia, wszystko spłaszczone. Ja osobiście też tego nie lubię i nie rozumiem zachwytu nad zdjęciami np. Terrego Richardsona który uwielbia takie światło...
Natomiast niedoszła Wodzianka wygląda moim zdaniem dość korzystnie, kompozycja zdjęcia też nie jest najgorsza.
Także ogólnie moim zdaniem nie jest źle, aczkolwiek arcydzieło to to nie jest.

Cytat:
Nie wiem, ile waży ta dziewczyna z filmiku, ale wiem że w PL jest się nazywanym obrzydliwym grubasem jak się ma rozmiar powyżej 38, wiem coś o tym
W Polsce nie ma idealnego rozmiaru bo jak masz 36 albo nie daj Boże 34 to jesteś wstrętną, wychudzoną anorektyczką która żywi się tylko sałatą, albo wacikami i nie ma kobiecych kształtów. Natomiast jak masz rozmiar 38 wzwyż to już jesteś gruba...

Cytat:
kojarzy mi się ona, ale czy to zimny czy ciepły typ, to nie wiem.
Wiem natomiast, że bardzo dokładnie pokazuje, co i jak

https://www.youtube.com/watch?v=nJiF...lMR_czfhvfIXeQ

jeszcze tutaj coś:
https://www.youtube.com/watch?v=d-Czc5vaplA
Jak na moje oko obie mają ciepły typ urody.

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/user/laurenbeautyy/videos
Baaaardzo jasna nie jest, ale może Ci podpasuje
Też pomyślałam o niej. Zdecydowanie zimny typ.
Wydaje mi się że Ewa RLM to też zimny typ, aczkolwiek przez te jej dziwne włosy nie do końca jestem pewna...
Czasem ciężko określić po samych filmikach- bo kamera i te ich lampy oraz nieumiejętnie ustawiony balans bieli przekłamują kolory, do tego farbowane włosy

Może jeszcze te dziewczyny- takie w typie zimy/ królewny śnieżki (niebieskie oczy, ciemne włosy, jasna cera):

https://www.youtube.com/user/007MayaMia/videos
https://www.youtube.com/user/EuphoricCreation/videos
Cocodrillo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 15:56   #4552
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Macie rację, że zdjęcie pod kątem światła jest bardzo słabe, ale teraz jest taka moda- mocny flesz na wprost twarzy dający ostre cienie za modelką. Zero światłocienia, wszystko spłaszczone. Ja osobiście też tego nie lubię i nie rozumiem zachwytu nad zdjęciami np. Terrego Richardsona który uwielbia takie światło...
Natomiast niedoszła Wodzianka wygląda moim zdaniem dość korzystnie
, kompozycja zdjęcia też nie jest najgorsza.

Nie podoba mi się estetyka Richardsona, kompletnie nie moja ale trzeba przyznać, że osoby, które fotografuje, wyglądają hm... autentycznie. Niedoszła Wodzianka przypomina mi trochę wystraszoną sarnę, jakaś taka pospinana się wydaje. Na zdjęciach Zmalowanej (pomijając kwestię obróbki itp) wyglądała o wiele korzystniej - widać było, że jest nić porozumienia z fotografem, dobra atmosfera współpracy. Każdy jakiś tam swój gust ma, mnie się ta okładka w ogóle nie podoba.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 16:15   #4553
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocodrillo Pokaż wiadomość
Natomiast niedoszła Wodzianka wygląda moim zdaniem dość korzystnie, kompozycja zdjęcia też nie jest najgorsza.

W Polsce nie ma idealnego rozmiaru bo jak masz 36 albo nie daj Boże 34 to jesteś wstrętną, wychudzoną anorektyczką która żywi się tylko sałatą, albo wacikami i nie ma kobiecych kształtów. Natomiast jak masz rozmiar 38 wzwyż to już jesteś gruba...

Jak na moje oko obie mają ciepły typ urody.

Też pomyślałam o niej. Zdecydowanie zimny typ.
Wydaje mi się że Ewa RLM to też zimny typ, aczkolwiek przez te jej dziwne włosy nie do końca jestem pewna...
Czasem ciężko określić po samych filmikach- bo kamera i te ich lampy oraz nieumiejętnie ustawiony balans bieli przekłamują kolory, do tego farbowane włosy

Może jeszcze te dziewczyny- takie w typie zimy/ królewny śnieżki (niebieskie oczy, ciemne włosy, jasna cera):

https://www.youtube.com/user/007MayaMia/videos
https://www.youtube.com/user/EuphoricCreation/videos
Zgadzam się całkowicie. Ja jestem posiadaczką bardzo małych rozmiarów, znalezienie dla mnie ubrań graniczy z cudem, nawet z butami jest problem Dziwi mnie jedynie, że obrażanie ludzi grubych jest straszne, jak tak można, a obrażanie "anorektyczek" jest okej? Spotkałam się z tym nie raz i wiele dziwnych i przykrych rzeczy słyszałam, ale nie jestem też taką osobą, żeby płakać jak niektóre inni, że to wina: tarczycy, choroby, braku możliwości. Jestem taka i koniec, krzywdy sobie tym nie robię bo jem tyle samo podejrzewam co osoba ważąca 80 kg. Nie mam też zamiaru głaskać po głowie osób, które mają nadwagę. Nadwaga prowadzi ostatecznie do wczesnej śmierci i każdy o tym wie.

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-03-26 o 16:16
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 16:22   #4554
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

niestety , co wynika z codziennej i gigantycznej porcji chamstwa skierowanego w stronę dziewczyn 38 plus, wiele ze znanych mi otyłych osób to wcale nie sa kochane i pogodne istoty, ale ludzie z wieloma negatywnymi cechami które odrzucają.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 16:22   #4555
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=qp5iFsyzI5s tag: życie na obczyźnie u cremedelacreme i Darka
mądrze mówi Gocha, w ogóle uwielbiam ich - rozsądni ludzie z wielkimi serduchami - tak ich odbieram

co do jednego z powodów ich emigracji - już wielokrotnie mówili o braku tolerancji dla tuszy Gosi, o tym, że znajomi Darka, chyba nawet jego rodzina, nie akceptowali jej ze względu na jej wagę, no ręce opadają

dalej nie mogę strawić tego, że ludzie potrafią być tak zacofani

Wiem że ludzie potrafią nękać za wyznanie, orientację seksualną, kolor skóry, narodowość, ale kurde mol, myślałam że z prześladowania osób przy tuszy wyrasta się w gimnazjum. Boję się myśleć jak okrutne i intensywne były te docinki skoro stały się jednym z powodów emigracji...
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 16:29   #4556
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Wiem że ludzie potrafią nękać za wyznanie, orientację seksualną, kolor skóry, narodowość, ale kurde mol, myślałam że z prześladowania osób przy tuszy wyrasta się w gimnazjum. Boję się myśleć jak okrutne i intensywne były te docinki skoro stały się jednym z powodów emigracji...
Nie wyrasta, hejtują dorośli a nawet starzy i to wszędzie, w pracy, w kinie, na basenie...
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 16:30   #4557
Autumn Witch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Zdziwilabys sie w takim razie. Nie raz, nie dwa zostalam nazwana gruba swinia (w Polsce) idac ulica a nosze ogromny rozmiar 40.
Stary 2014-03-26, 16:33   #4558
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

40, wielkie cyce, wielka d.u.pa i wystający brzuszek. Nogi też grube paskudy. Z takim cielskiem tylko worek na ziemniaki zakrywający te zwały tłuszczu.
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 17:00   #4559
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?v=640355659335519 doncza ćwiczy

u oleski kolejny odkrywczy vlog:
https://www.youtube.com/watch?v=yq0GvQR0Fzo

jak ktoś nie chce oglądać to streszcze:
-mam na sobie megaśną bluze mojego brata (tak, użyła słowa "megaśna")
-czytnik daje nam wygodne
-a ksiązke można dotknąć i powąchać
-Karolina zaraz przyjedzie
A ona nie miała czasem kręcić z rąsi?
Co tam w polu robi statyw??

https://www.youtube.com/watch?v=m46sPZyigPM u Boogie ulubieńcy.
Kupmy kredkę z Benefitu, żeby rozświetlić sobie wewnętrzny kącik.

Edytowane przez koainka_
Czas edycji: 2014-03-26 o 17:01
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-26, 17:28   #4560
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=y7-e2-BLwas makijaż u Bogusi

https://www.youtube.com/watch?v=UUpGwtw30jc makijaż u Carli

ogląda ktoś jeszcze Kretkę?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości