![]() |
#4741 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hope no co za glupie podejscie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4742 |
Zadomowienie
|
Hej
tak bardzo chciałabym być znowu z wami na bieżąco ale jakoś nie potrafie się wbić, młody właśnie śpi więc spróbuje coś po nadrabiać, Wczoraj miałam okropny dzień jakis dół mnie dopadł, mdliło mnie nie dawałam rady z Bartkiem ale dzisiaj już jest dużo lepiej ![]()
#4743 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi dotyczące welonu, duuużo mi dały
![]() ![]() ![]() ![]() co do toczka - przymierzałam jeden i wyglądałam jakbym się z choinki urwała ![]() Black - coś z pracą TŻ nie tak? ![]()
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam dziś rano mega doła, młody darł japkę w niebogłosy i nie wiedziałąm jak mu pomóc, mdli mnie i muli i nagle sobie pomyślałam,że mam to czgo chciałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja ostatnio doszlam do wniosku, ze nigdy nie wezme kredytu hipotecznego. Mieszkanie i tak przez te 30 lat byloby banku nie nasze, a zyc do emerytury z kredytem na plecach gdzie polowa to odsetki... ;/ Takze wole zyc tak jak zyjemy, kredyt na to mieszkanie za 2-3 lata sie skonczy.
![]() |
#4746 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie dałabym rady być w ciąży przy Oskarze ![]() Jak byłam z nim w ciąży to ciągle spałam i męczyły mnie gorączki - a przy nim nie ma mowy o śnie,nawet jak jestem chora.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli Tobie się podoba z welonem, pasuje do sukni i fryzury i co najważniejsze do Ciebie to zakładaj! To jeden z najpiękniejszych dni, Twój wygląd powinien być taki jaki sobie wymarzyłaś, a nie jak uważa ktoś inny a Ty potem patrząc na zdjęcia będziesz żałować. Przymierz w sklepie jak wyglądasz z i bez i zdecyduj nie sugerując się innymi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45752968]Ktoś się podszywa :/ niefajnie. To naprawdę nie ja, dasz linkę?[/QUOTE] Oj tam, czemu od razu podszywa? Po prostu taki sam login się trafił i tyle Używamy, w zdecydowanej większości Pola je posiłki w krzesełku O! ![]() Cytat:
![]() E tam, pierdzielenie ![]() I u mnie było wręcz odwrotnie - zastanawiałam się nad inną suknią, niż biała, to nawet t. powiedziała, żebym się nie wygłupiała, bo przecież do ślubu to tylko w białej ![]() Jeśli chcesz welon, to go zakładaj i nie przejmuj się gadaniem ![]() Silver, Fewciu, niech dziewczynki szybko zdrowieją ![]() Nadrobiłam tak bardzo szybko, bo chyba pójdę skorzystać z drzemki Poli, póki jeszcze śpi. Miałam zmyć podłogi, ale usłyszałam, że jak mi się nie chce robić, to mam iść do lekarza, tylko dlatego, że nie umyłam butów Poli, więc mi się dzisiaj nie chce i nie zmywam ![]() Papa ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-26 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt,że obie ciąże przebimbałam a w tej łatwo nie jest ale trudno,czasem usypiam na dywanie u małego ![]() TZ mi dużo pomaga stara się wracać w miarę normalnie z pracy i zajmuje się dzieciakami, wyręcza mnie w wielu czynnościach i rozpieszcza śniadankami, nawet dziś teściowa pytała czemu mi tak dogadza ![]() Cytat:
![]() poza tym w tym krzesełku wygodnie mu podejmować naukę samodzielnego jedzenie a mi łątwiej przetrzeć krzesełko niż sicanę, stół, serwetę wyprać i jeszcze tapicerkę od krzesła w kuchni ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Hej..podczytyje Was ale tak z doskoku
![]() Ewulka.....jak masz chęć zakłądaj welon...mamy takie czasy, że no wiesz... Najważniejsze abyś się z tym dobrze czuła..nie patrz na to co inni powiedzą- to Twój dzień i Ty masz wyglądać pięknie i czuć się swobodnie-więc rób tak jak serce Ci dyktuje- ja miałam-krótki co prawda ale chciałam i miałam ![]() Dziewczyny które mająEMELKI...jak jest z rozmiarówką, wiem że najlepiej zmierzyć ale na razie chcę się rozejrzeć w necie- jak Antonio ma stopkę 12 cm...i ma kapciuszki 12,5 ciut za duże to jaki to odpowiednik rozmiaru w Emelkach będzie? a..LADY my uzywamy krzesełka- bałabym się posadzić małego na krześle- natomiast zawsze uważałam i będe tego pilnowac konsekwentnie, że podzcas posiłku dziecko powinno siedzieć ładnie przy stole...(t. latała z innymi wnukami nie raz po pokoju z kanapką..obiadem)- oni sie bawili albo jej uciekali a ona latała). ale pytasz o samo krzesełko-tak jak najbardziej używamy. ![]() MARSI...na maxi kinga?? tylko? ;D
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozmawiałam dzisiaj z rehabilitantką o tym i powiedziała, że to chodzi o to, żeby dziecko nie kojarzyło chodzenia z drugą osobą, tylko, że ma sama ćwiczyć. Ale sporadyczna pomoc nie wyrządzi krzywdy ![]() Cytat:
Ja mam Lumię 800 z Windowsem ![]() Cytat:
![]() To pięknie Yae spała ![]() Cytat:
![]() Ja tak samo, zresztą Ewa by poleciała za mną ![]() Cytat:
![]() yyyyy, że co? ![]() Cytat:
![]() ![]() Myśmy robili badanie krwi prawie rok temu i nie na czczo. A jak byliśmy teraz w styczniu w szpitalu to lekarz mówił, żeby przez 3-4h wcześniej nie jadła bo wtedy crp może być przekłamane. Nancy prawda to czy mnie chciał tak zbyć? ![]() Kurde, Ewa ma takie gęste gluty w nosie, słychać, że jej furczy trochę, ale wychodzą z trudem i takie smużki krwi były dzisiaj. Psikam wodą morską, inhaluję solą, nawilżam powietrze i nie wiem czy może zbyt często katarkiem odciągam i podrażniłam coś ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black co się stało???? Cytat:
![]()
![]() |
#4755 |
Lurker ;)
|
Hje chcialam Ci tylko napisac, ze niestety czesto mam takie mysli jak Ty np teraz
![]() ![]() ![]() ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-03-26 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Litlle
![]() Nawet moja ciocia sama stwierdziła, że zaplanowanie dziecka to jest jednak duża odpowiedzialność i swiadomośc tego, co się robi - ona z wujkiem wpadli z pierwszą córką, ślub brali w 4. miesiącu ciąży. A po 5 latach zdecydowali się na drugie i wtedy już nie było tak łatwo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Little, Debrah;p Amelka zawsze siedzi ze mną w łazience ale...no wlasnie;p musi być ten pierwszy raz;p
Byłam u dentysty;] laski;p moja orto ciągle mysli nad moim przypadkiem;p i stwierdzila, ze ne usuwamy na razie zębów ( jedynie ósemkę) tak więc we wtorek zakładam aparat na górę i nie na wszystkie zęby;p ale w końcu coś ruszam z tym ![]() A i mam zalozone separatorki ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-26 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny hje little wy jesteście obie młode dupcie i jestem przekonana, że jeszcze nie raz będziecie miały wrażenie, że świat się będzie walił i ciężko będzie sobie wyobrazić, że może być lepiej, a może! Za kilka lat będziecie miały odchowane, cudowne córy i świat będzie stał dla was otworem!
Co do tego co little pisałaś o mieszkaniu, ze to kredyt na kupę lat itp. ale mi się wydaję, że jeżeli jest w miarę jako taka stabilizacja to warto wziąć ten kredyt choćby po to, żeby naszym dzieciom żyło się łatwiej, bo komuś się to mieszkanie kiedyś przekaże prawda? Silver zdówka dla Darii i dużo dobrej energii dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Aha, Deli, jeszcze co do podłogówki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Lurker ;)
|
Hje ja wlasnie tak mysle, ze pewnie pozniej w ogole bysmy sie nie zdecydowali na dziecko, albo baaardzo bardzo pozno. A tak to jak napisala Ezzo, bedziemy miec odchowane cory, ja licze ze po 30-ce nadrobie te wszystkie wakacyjne wyjazdy ktore teraz mnie omijaja :P Karaiby czekajcie
![]()
#4763 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie ![]() ![]() Dziewczymy, kolezance strasznie ulewa dzidzia, co Wy swoim dawalyscie, zeby tak nie ulewaly??
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-03-26 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
Hanna ma trochę temperatury 37,6. Obstawiam zęby albo po szczepionce. mam tylko nadzieję, że nie żadne choróbsko
![]() ![]() hje, little no właśnie wy młodziutki jesteście. wszystko się ułoży ![]() marsi przyznałaś się teściowej czemu Mężu tak dogadza? ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-03-26 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny...zobaczcie... kurde to jest motywacja...zaznaczam ze brzuch mam podobny..)
![]() http://twinsowewariatkowo.blogspot.c...owej-mamy.html
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Little-bardzo mądrze napisane. Wszystkie tu mamy dla kogo walczyć o lepsze jutro.
Oskar od rana nie spał,pokładał się ale jak podejmowałam próbę uspania,wstawał i szedł sobie. Zawsze jak jest senny zaczyna mocno dokuczać,tj wchodzi w każdy zakazany kąt i demoluje co się da. Było tak też tym razem ![]() Więc odłożyłam go do łożeczka co by się "zmęczył" i po chwili patrzę a on śpi na siedząco ![]() Moje dziecko PIERWSZY RAZ W ŻYCIU USNĘŁO SAMO I TO W DZIEŃ ![]() Jestem podjarana tym faktem ![]() Zrobiłam mu obiad w tym czasie. Posegregowałam wyprane ubrania ... I przy okazji zrobiłam przegląd jego ciuszków i odrzuciłam co nie co. Przy okazji ułożyłam wszystko od nowa ![]()
![]() |
#4768 |
Lurker ;)
|
Ezzo myslalam o tym zeby cos zostawic dla malej. Teraz mamy mieszkanie z zasobow ZWIZDu. Gdyby nie kredyt(jeszcze 3 lata) na odstepne dla poprzedniego lokatora, finansowo byloby ok, bo placimy tylko czynsz i rachunki typu gaz, prad, net. Mozemy robic praktycznie robic z nim co chcemy. I pomyslalam, ze w sumie wygodnie nam tak, dozywotni meldunek itp. Jak skonczy sie ten kredyt chcialabym odkladac pewna kwote na konto malej, a po skonczeniu szkoly sredniej kupic jej kawalerke w miescie w ktorym chcialaby studiowac.
#4769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
nawijko trzymam kciuki za dobrą decyzję
![]() co do mieszkania, to polecam piwnicę, my co prawda nie mamy (mamy tylko miejsce w garażu podziemnym, piwnic nie było a szkoda, bo teraz mamy coraz więcej rzeczy i przydałby się jakiś składzik ![]() szklanka ![]() ![]() co do morfo to powinno się być na czczo tak jak i do Fe, ale do crp nie trzeba, to jest białko ostrej fazy i nie kojarzę, żeby były jakieś wahania dobowe co jego poziomu. Z tym, że u dzieci takich jak nasze nie trzyma sie tych zaleceń, jedynie ważne to dobrze przepoić dziecko przed badaniem. silver zdrówka dla Darii, oby jak najszybciej mogła iść do domku ![]() ![]() Lady my używamy krzesełka do karmienia ![]() a Pietraszko ![]() ![]() Insolito dobrze, że z Piotrusiem lepiej ![]() szaja zrób porządek z tą co się podszywa pod Ciebie ![]() ewulkaa ja bym założyła, to już nie te czasy, że welon i biała suknia to były symbole dziewictwa. iffonka trzymaj się Kochana ![]() to pewnie te ciążowe hormony.... neti ja Ci powiem, że rozmiarówka emelków jest trochę inna niż np Befado... z Befado kapcie ma rozm. 18 i są na niego trochę za duże a emelki ma 19 i są takie jak powinny być, ja radzę jednak przymierzyć. little przytulam Cię mocno Kochana ![]() ![]() ezzo a jak u Ciebie w firmie? misiaeel oby to były zębole ![]() ![]() Mała ![]() ![]() miałam Cię pytać, jak Twoje dłonie? Lepiej choć trochę? nadrobiłam ![]() dziękujemy na wszystkie brawa ![]() ![]() mam dziś na obiad danie stulecia:parówka z ziemniakiem porem i sosem śmietanowo-chrzanowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.