W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-27, 20:14   #1891
emilcia0209
Rozeznanie

Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
A pozniej co zamierza?

Wiecie co mam kolezanke, ktora przez jakos ciut ponad pol roku odchudzala sie z dietetykiem. Bardzo duzo pieniedzy wydawala na jedzenie, bo miala rozpisana diete wg jej potrzeb. Schudla z 72 kg do 60 kg. Do celowo mialo byc 58 kg. Nie udalo sie. I wiecie co stopniowo musiala w swoja diete wprowadzac normalne produkty te sprzed diety. Od odchudzania minal rok. Efekt taki, ze przybylo jej 8 kg.
no przecież ja o tym cały czas piszę
na początku mojej walki też byłam zła że chudłam nie raz 0,5 kg na miesiąc ale teraz jak na to patrzę to się cieszę ze tak wolno to szło - bo trwale.
fakt zeszłam z 80 do 55 kg. od 2010 r. do 2012 r. w zeszłym roku do sierpnia jeszcze tyle ważyłam . waga wzrosła do 60 kg. teraz przez jesień i zimę . niby 5 kg. ale za to centymetry to góra +2,3 cm. więc i tak nie jest źle . Niczego nie wyeliminowałam tylko zamieniłam na przyjmowanie o innej i ustalonej porze . Oraz zmniejszyłam posiłki ale to wiadomo . I cieszę się ze na taką dietę postawiłam bo nie dość ze zaoszczędziłam kasy to jeszcze pokazałam znajomym niedowiarkom że można

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
- żebyśmy słyszeli jak mamusia się odchudza
emilcia0209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:18   #1892
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
A pozniej co zamierza?

Wiecie co mam kolezanke, ktora przez jakos ciut ponad pol roku odchudzala sie z dietetykiem. Bardzo duzo pieniedzy wydawala na jedzenie, bo miala rozpisana diete wg jej potrzeb. Schudla z 72 kg do 60 kg. Do celowo mialo byc 58 kg. Nie udalo sie. I wiecie co stopniowo musiala w swoja diete wprowadzac normalne produkty te sprzed diety. Od odchudzania minal rok. Efekt taki, ze przybylo jej 8 kg.
nie wiem, co planuje.
w sumie takie ryzyko istnieje po każdej diecie.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:27   #1893
mamuska111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
słyszałam, że nie jest to dobre, ale ja nie używałam więc się nie wypowiem
używałam jeszcze Pharmaceris M, Tocoreduct Forte (Krem redukujący rozstępy) , przez cała ciąże też z tej serii i nie pomogło

teraz stosuje to zobaczymy .. a co możesz mi doradzić? coś co wyprobowałaś i działa?

JEST 58 KG

-------------------------------------------------------

Szczęśliwa matka dwójki wspaniałych pociech

------------------------------------------
mamuska111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:28   #1894
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emilcia0209 Pokaż wiadomość
no przecież ja o tym cały czas piszę
na początku mojej walki też byłam zła że chudłam nie raz 0,5 kg na miesiąc ale teraz jak na to patrzę to się cieszę ze tak wolno to szło - bo trwale.
fakt zeszłam z 80 do 55 kg. od 2010 r. do 2012 r. w zeszłym roku do sierpnia jeszcze tyle ważyłam . waga wzrosła do 60 kg. teraz przez jesień i zimę . niby 5 kg. ale za to centymetry to góra +2,3 cm. więc i tak nie jest źle . Niczego nie wyeliminowałam tylko zamieniłam na przyjmowanie o innej i ustalonej porze . Oraz zmniejszyłam posiłki ale to wiadomo . I cieszę się ze na taką dietę postawiłam bo nie dość ze zaoszczędziłam kasy to jeszcze pokazałam znajomym niedowiarkom że można
To tak jak ja z 78 docelowo do 53 kg i pozniej niechcacy przez tabletki do 45 kg, ale po odstawieniu + 3 kg.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:30   #1895
amalltea
Raczkowanie

Cytat:
Moze za gwaltownie wszystko odstawilas?

I może żeby dalej zrzucić coś z brzucha powinnam ostawić jeszcze więcej rzeczy ? Żartuję oczywiście. Wiesz to nie było tak z dnia na dzień, jak dobrze pamiętam najpierw przestałam pić colę,i jeść frytki. Później przestałam jeść chipsy, a jeszcze później zaczęłam jeść ciemne pieczywo. Zresztą jak już wcześniej pisałam, na początku jak to zrobiłam i zaczynałam ćwiczyć i kg i cm leciały dość szybko, teraz taki zastój, i zastanwaiam się co jeszcze mogę zmienić na lepsze, niewielkim kosztem. Bo na dietetyka, i takie zdrowe odżywianie mnie nie stać, inie mam na to czasu.

Jeśli o cell chodzi, to ja kiedyś uważałam, że dobry balsam antycellulitowy zdziała cuda ( tak jest, taka byłam mądra ) potem przestałam ich używać, i zaczęłam ćwiczyć, i teraz widzę różnicę. Jest w porównaniu do tego co było minimalny. Używam balsamu jednego ujędrniającego, a drugi ma wspomagać likwidację cell, więc nic specjalnego. Samymi ćwiczeniami, udało mi się doprowadzić nogi do naprawdę stanu z którego jestem zadowolona.

Wiadomo każda z nas ma lepsze i gorsze dni, z drugiej strony jakie to dziwne, że jednego dnia się sobie podobamy, a następnego już nie. Ważne i mnie się to udało, mimo tego pokochać siebie. Dążyć do jakichś tam swoich celów, ale przy okazji nie stwarzać chorej atmosfery wokół tego, bo to tylko może doprowadzić do znienawidzenia siebie, ćwiczeń, zdrowego(zdrowszego) odżywiania. A przecież nie o to chodzi. Chodzi, żeby z uśmiechem podchodzić do ćwiczeń, żeby to dawało nam radość, i zdrowie.

" Yes I Can , I Feel The Burn Rebecca"

Don't Wish For It Work For It"

Czytam, oglądam, ćwiczę,szukam, jestem.
amalltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 20:30   #1896
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez mamuska111 Pokaż wiadomość
używałam jeszcze Pharmaceris M, Tocoreduct Forte (Krem redukujący rozstępy) , przez cała ciąże też z tej serii i nie pomogło

teraz stosuje to zobaczymy .. a co możesz mi doradzić? coś co wyprobowałaś i działa?
ja w ciąży używałam chyba coś z perfecta mama. przez całą ciążę było ok, ale pod koniec dostałam rozstępów w okolicy pępka i trochę na biodrach. jak widać u mnie kosmetyki nie przeciwdziałały.... nie mogę nic polecić
Stary 2014-03-27, 20:39   #1897
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
To tak jak ja z 78 docelowo do 53 kg i pozniej niechcacy przez tabletki do 45 kg, ale po odstawieniu + 3 kg.
a jakie tabletki ? anty ? też pięknie zeszłaś

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Dziewczyny a powiedzcie mi - po pierwszym miesiącu ćwiczeń dużo wam zeszło cm. ? wiem że to sprawa indywidualna i każda z nas jest inna ale jeśli zejdzie choć po 3 cm. to już jest coś ? nie ?

- TATO ? A dlaczego cukierki są owijane w takie papierki co szeleszczą gdy się je rozwija ?
Stary 2014-03-27, 20:41   #1898
mamuska111
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Dziewczyny a powiedzcie mi - po pierwszym miesiącu ćwiczeń dużo wam zeszło cm. ? wiem że to sprawa indywidualna i każda z nas jest inna ale jeśli zejdzie choć po 3 cm. to już jest coś ? nie ?
WOW super ,

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
ja w ciąży używałam chyba coś z perfecta mama. przez całą ciążę było ok, ale pod koniec dostałam rozstępów w okolicy pępka i trochę na biodrach. jak widać u mnie kosmetyki nie przeciwdziałały.... nie mogę nic polecić

szkoda

JEST 58 KG

Stary 2014-03-27, 20:44   #1899
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak, anty.

Tak po pierwszym miesiacu sporo cm mi polecialo, a pozniej minimalnie, wrecz czasem do cm na +

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez amalltea Pokaż wiadomość
I może żeby dalej zrzucić coś z brzucha powinnam ostawić jeszcze więcej rzeczy ? Żartuję oczywiście. Wiesz to nie było tak z dnia na dzień, jak dobrze pamiętam najpierw przestałam pić colę,i jeść frytki. Później przestałam jeść chipsy, a jeszcze później zaczęłam jeść ciemne pieczywo. Zresztą jak już wcześniej pisałam, na początku jak to zrobiłam i zaczynałam ćwiczyć i kg i cm leciały dość szybko, teraz taki zastój, i zastanwaiam się co jeszcze mogę zmienić na lepsze, niewielkim kosztem. Bo na dietetyka, i takie zdrowe odżywianie mnie nie stać, inie mam na to czasu.
Jak stopniowo to OK. Moze masz chwilowy zastoj, a pozniej bedzie zmiana tluszczyku juz w miesnie. Albo za intensywnie cwiczysz. Moze regeneracja dluzsza potrzebna, albo zmiana cwiczen. Nie wiem.
Stary 2014-03-27, 20:44   #1900
emilcia0209
Rozeznanie

ja się boję że zobaczę maluśko na centymetrze no ale zobaczymy

Stary 2014-03-27, 20:49   #1901
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się boję że zobaczę maluśko na centymetrze no ale zobaczymy
ale ja ost mialam na + i tragedii nie bylo
Stary 2014-03-27, 20:54   #1902
mamuska111
Raczkowanie

Cytat:
ale ja ost mialam na + i tragedii nie bylo

mogę wiedzieć co jaki czas dokonujecie pomiarów ??

JEST 58 KG

Stary 2014-03-27, 20:59   #1903
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie jak podleci co 2 - 3 tygodnie, albo i miesiac. Najlepiej raz w miesiacu wg mnie.
Stary 2014-03-27, 21:02   #1904
mamuska111
Raczkowanie

Cytat:
Mnie jak podleci co 2 - 3 tygodnie, albo i miesiac. Najlepiej raz w miesiacu wg mnie.

Tak też zrobię , kolejne pomiary 18 kwietnia i zrobię zdjęcia
Stary 2014-03-27, 21:08   #1905
amalltea
Raczkowanie

Cytat:
Tak, anty.

Tak po pierwszym miesiacu sporo cm mi polecialo, a pozniej minimalnie, wrecz czasem do cm na +

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Jak stopniowo to OK. Moze masz chwilowy zastoj, a pozniej bedzie zmiana tluszczyku juz w miesnie. Albo za intensywnie cwiczysz. Moze regeneracja dluzsza potrzebna, albo zmiana cwiczen. Nie wiem.

Mnie w pierwszym miesiącu chyba zeszło najwięcej.

Mam nadzieję, że chwilowy zastój i coś tam jeszcze poleci Regeneracja hmm, no nie wiem, ćwiczę teraz co drugi dzień. I fakt jak ćwiczę to staram się intensywnie. Tak jak dziś cardio z Jillian dla mnie to bardzo intensywne. A zmiana ćwiczeń, sama nie wiem, wydaje mi się że ćwiczę sporo różnych rzeczy, ciężko powiedzieć. No nic będę ćwiczyć może trochę inaczej, i częściej basen!

" Yes I Can , I Feel The Burn Rebecca"

Don't Wish For It Work For It"

Czytam, oglądam, ćwiczę,szukam, jestem.
amalltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 21:14   #1906
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez papryczzka Pokaż wiadomość
uważam że całkowita rezygnacja z chleba i innych np. maki pszennej nie jest dobrym pomysłem.
może i ograniczyć to tak.. ale całkowita rezygnacja to chyba prowadzi tylko do jojo
Zależy czy zmiany są wprowadzane tylko na okres odchudzania czy na stałe mi pszenica szkodzi, już jak bylam dzieckiem dietetyk kazał odstawić wszystko co pszenne i pomogło i tak od lat wybieram chleb z jak najmniejszą ilością pszenicy, niedawno zaczęłam używać mąki bezglutenowej i nie narzekam, jakoś lżej na żołądku.

A ja chyba nie mogę jesc owsianek są pyszne, ale potem cały dzień mam brzuch jak balon i tak też się czuję :/ po jajecznicy wszystko jest w porządku, ale litości, nie dam rady codziennie rano jajek jeść :P
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 21:39   #1907
Real01
Raczkowanie

Ja dziś :
- śniadanie mleko z płatkami Nesquik, potem jedną parówkę z ketchupem, 3 grzanki z serem i szynka, 2 kanapki z pasztecikiem i na kolacjo-obiad zupa z brokułów + 8 kawałków czekolady

Mam do Was pytanie czy jeśli jadam obiad o 18-19 to nie jest złe dla mnie? Dodam, że wcześniej nie mogę. Przyznam się, że rzadko jem w ogóle obiady z tej racji, że nie przepadam za zupami.
Real01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:03   #1908
milenka_p
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Real01 Pokaż wiadomość
Ja dziś :
- śniadanie mleko z płatkami Nesquik, potem jedną parówkę z ketchupem, 3 grzanki z serem i szynka, 2 kanapki z pasztecikiem i na kolacjo-obiad zupa z brokułów + 8 kawałków czekolady

Mam do Was pytanie czy jeśli jadam obiad o 18-19 to nie jest złe dla mnie? Dodam, że wcześniej nie mogę. Przyznam się, że rzadko jem w ogóle obiady z tej racji, że nie przepadam za zupami.
A czy do ćwiczeń dołączasz też jakąś dietę? (i nie chodzi mi o odchudzającą, tylko zdrową) Bo - nie obraź się - ale kiepski ten Twój jadłospis... płatki-sam cukier, parówka i pasztet-głownie MOM... Przepraszam, ale jakos tak mi się to rzuciło w oczy...
milenka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:15   #1909
majlenka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Ja kocham ziemniaki - gotowane, smażone, pieczone, frytki, placki, zagęstnik do zup-kremów i do curry, tylko za kluskami śląskimi nie przepadam.
ja uwielbiam ziemniaki w każdej postaci i kluski tak samo i je jem, ale w małych ilościach

mówiłyście tu o owsiance też ją lubię, najbardziej z rozgniecionym bananem albo jajeczną jest wątek o owsiance, można znaleźć dużo inspiracji

a kolacji też nie jem tak się już nauczyłam kiedy zaczęłam moje odchudzanie i zostało to do dzisiaj. Nie czuję potrzeby jeść wieczorem

Cytat:
Dziewczyny jeśli lubicie rybki to polecam wam świeżą makrelę z piekarnika obłędna jest . Tylko fakt ciężko świeżą u nas dostać .
jutro na obiadek mam karpia smażonego + ziemniaki + surówka z kiszonej kapusty

dzisiaj późno weszłam na wizaz (spodziewałam się kilka stron nadrabiania spamiary jedne ) bo robiłam ciasto miodowo- budyniowe i tż był u mnie i ćwiczenia też późno, ale melduję: rozgrzewkę, brzuch Mel, pośladki Mel, ABS Gacka, boczki Tiffany, rozciąganie.

a jutro planuję przerwę
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:22   #1910
emilcia0209
Rozeznanie

hmmm ... ja tak planuję na jutro zamiast cardio , intensywny spacer i taniec tak z pół godzinki ... do ulubionej szybkiej muzyczki ...
Ostatnio robiłam rozgrzewkę z Gacką - też macie wrażenie że jesteście bardziej rozgrzane niż po Mel ?

Stary 2014-03-27, 22:27   #1911
Greeniee
Raczkowanie

Cytat:
Ostatnio robiłam rozgrzewkę z Gacką - też macie wrażenie że jesteście bardziej rozgrzane niż po Mel ?
Też dzisiaj robiłam tą rozgrzewkę I o tym samym pomyślałam. Przede wszystkim z Gacką ta rozgrzewka trwa dłużej, dodatkowo podzielona jest na 2 części i co najważniejsze angażuje wszyyyystkie części ciała, dzięki czemu mogę bezpiecznie zabrać się za ćwiczenia
15.08. 2013 - 45
Od czerwca 2013 zapuszczam włosy !
Od 25.02.2014 rzeźba z Mel B
Greeniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:32   #1912
Real01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milenka_p Pokaż wiadomość
A czy do ćwiczeń dołączasz też jakąś dietę? (i nie chodzi mi o odchudzającą, tylko zdrową) Bo - nie obraź się - ale kiepski ten Twój jadłospis... płatki-sam cukier, parówka i pasztet-głownie MOM... Przepraszam, ale jakos tak mi się to rzuciło w oczy...
Zdaję sobie z tego sprawę, ale muszę powoli wprowadzać zmiany. Kiedyś chciałam szybko i szybko mi się znudziło i jadłam o wiele więcej.
Real01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 22:43   #1913
emilcia0209
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Real01 Pokaż wiadomość
Zdaję sobie z tego sprawę, ale muszę powoli wprowadzać zmiany. Kiedyś chciałam szybko i szybko mi się znudziło i jadłam o wiele więcej.
jeśli mogę ... zamiast płatków słodkich polecam ci zrobić samemu domowe musli - płatki owsiane, żytnie, orkiszowe , dodajesz suszoną żurawinę , rodzynki , dowolne owoce jakie tylko lubisz - do tego jogurt naturalny bądź mleko . Do pracy , szkoły itd. możesz sobie wieczorem przygotować sałatkę np. z cyckiem kurczaka podsmażonym na oliwie w przyprawie gyros i polane np. sosem czosnkowym na jogurcie naturalnym .
Więcej warzyw i owoców TO PODSTAWA .
Bo wydaje mi się ze nic tu po ćwiczeniach skoro tak się odżywiasz .
Nie ma szybko powoli a skutecznie .

Stary 2014-03-27, 23:10   #1914
magda*M
Rozeznanie

GG do magda*M

Cytat:
czytałam w pewnej książce, że ten brzuch to tzw. pszenny brzuch. wystarczy odstawić wszystko co pszenne i po jakimś czasie nie dosyć, że się chudnie, to brzuszek znika. testujemy?

rozstępy można zwalczyć jesli jeszcze są zaczerwienione. jesli już są białe to upa ja mam i niestety tak już zostanie
Z tym odstawieniem np. kasz nie mogę się zgodzić. Ale w zasadzie dziewczyny już tu wszystko napisały co miałam zamiar napisać i tak samo jeśli chodzi o ziemniaki.

Dzisiejszy trening (troszkę lightowy)
- rozgrzewka Mel,
- 125 przysiadów + 7 kg,
- Tiffany boczki,
- cardio Tiffany boxing czy jakoś tak,
- 45 sek. plank prawy,
- 45 sek. plank lewy,
- minuta plank
- rozciąganie.
Dostałam opr. od męża, że ćwiczyłam od poniedziałku do czwartku, że tak się nie robi i takie tam... Nie pomogły tłumaczenia, że piątek, sobota mam przerwę i następny trening dopiero w niedzielę
magda*M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-27, 23:29   #1915
201705121341
Konto usunięte

U mnie dzisiaj:

Rozgrzewka z Gacką
10 min pośladków z FB
Pół godziny biegania, spalonych 255 kcal i 33g tłuszczu średnie tempo 147 uderzeń na minutę
Rozciąganie z Gacką i moim psem który przyszedł popatrzeć i obślinić matę
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 07:14   #1916
NightwishLove
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie dzisiaj wolne i od szkoły i od ćwiczeń
Zaraz kawka, potem czerwona herbatka i biorę się za kolejną prezentację

-----

Ćwiczę
Maluję paznokcie
NightwishLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 07:30   #1917
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Ja wczoraj nie ćwiczyłem. Tak mi sie nie chciało, na dodatek zasnęłam wcześniej
Stary 2014-03-28, 07:42   #1918
kinia8900
Raczkowanie

Dzień dobry, wreszcie piąteczek

Mamuśka no pięknie lecisz na kg i cm. I to tylko w miesiąc, super efekty.
Chciałabym dodatkowy stosować jakiś właśnie spalacz tłuszczu, ale najlepiej naturalny. Kiedyś czytałam że ocet jabłkowy przyspiesza spalanie, ale jeszcze nie próbowałam, choć moja ciocia ładnie po nim schudła stosując razem z ćwiczeniami.
Stosujesz kremy na rozstępy? trzeba walczyć póki czerwone.

Ja na szczęście uniknęłam rozstępów, myślę że to geny bo balsamu używałam jak sobie przypomniałam.
Kuzynka miała bardzo duże rozstępy po ciąży. Pamiętam że używała peelingu z korundu a potem wcierała masło shea które ma właściwości wybielające, rozjaśniające. Bardzo dobrze nawilża. Pomogło jej, rzeczywiście rozstępy stały się płytsze i mniej widoczne.

kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 07:45   #1919
majlenka_
Zakorzenienie

Dzień dobry u mnie przerwa od ćwiczeń, ale od pracy niestety nie także jeszcze 7 h i do domu
majlenka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-28, 08:35   #1920
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja co miesiąc. W krótszym okresie czasu nie będę miała raczej spadków.
Cytat:
Napisane przez milenka_p Pokaż wiadomość
Mi się też tak wydaje
Cytat:
Napisane przez magda*M Pokaż wiadomość
Dostałam opr. od męża, że ćwiczyłam od poniedziałku do czwartku, że tak się nie robi i takie tam... Nie pomogły tłumaczenia, że piątek, sobota mam przerwę i następny trening dopiero w niedzielę
Ja cwiczyłam od pon-pt i to mi służyło
Cytat:
Napisane przez majlenka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry u mnie przerwa od ćwiczeń, ale od pracy niestety nie także jeszcze 7 h i do domu
U mnie nawet dłużej
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości