|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Dobra pani z salonu to skarb! Masz jakieś zdjęcia poglądowe, w jakim stylu będzie? I w ogóle świetny pomysł z tymi butami!ijaa, współczuję przeżyć z makijażystką, ale najważniejsze, że znalazłaś szybko zastępstwo! za garnitur! Można zapytać, w jakim sklepie kupowaliście i ile daliście? Szczególnie interesuje mnie cena koszul ivory ![]() Mój TŻ będzie miał butonierkę na klapie, nad poszetką się jeszcze nie zastanawiałam, ale chyba też się zdecydujemy na jakąś w neutralnym kolorze. W ogóle 4 tygodnie! Baw się dobrze na panieńskim! marlenqa22, współczuję strasznie, co za masakra... a nie ma opcji, żeby ten kolega z pracy się mylił? Może to nie o Ciebie chodzi? Trzymaj się paula600324, gratuluję zakupów bieliźnianych! Bardzo ładne, na mnie niestety w intimissmi nie ma nigdy rozmiaru ![]() Cytat:
tort 39zł/kg ciasta 19zł/kg drobne: babeczki z owocami 1,5zł/szt, ptysie 22zł/kg paczki 14,50zł/szt Muszę przyznać, że nam się okazja trafiła, a wszystko dzięki Dotce Warto szukać mniejszych, lokalnych cukierni, zamiast uderzać do "gigantów" i sieciówek.
|
||
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszelkie opinie dot. poszetki. Też chyba kupimy - jak będziemy obierać spodnie to weźmiemy.
Cytat:
Garnitur - 769zł (100% wełny, splot 120S, podszewka z wiskozy) Koszule - 111zł (cena po rabacie) Buty - 209zł (cena po rabacie) Pasek skórzany - 62zł (cena po rabacie) Koszule pasują idealnie do skrawka materiału mojej sukni. Aaaaa dla Pań z woj. łódzkiego. Zakupy robiliśmy z sklepie Lavard w outlecie PTAK (w Rzgowie). Jak wcześniej ciut patrzyliśmy po Lavardach w galeriach handlowych to ceny były trochę wyższe.
|
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Ysia, wow ale różnica, super efekt!
Cytat:
![]() Cude, a Wy kupujecie napoje w 1l butelkach? Ponoć 0.5l wyglądają lepiej Chociaż wiadomo, że 1l cenowo wychodzą lepiej.mojakaren, Armani Diamonds jest fajne, też je miałam, muszę je powąchać znów ![]() Karolinusia, b. zgrabne buciki Króliczku i jak z autem? ijaa, przykra sprawa z makijażystką, ale wywiązała się super z zadania i fajnie, że Ci koleżankę poleciła. Wiadomo, choroba siła wyższa, nic nie poradzi ![]() Gratki zakupów ![]() marlenqa, ale chamstwo sweetsunday - gratki sukienki ![]() Jedziemy po obrączki Ale się jaram
|
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aqua allegoria madarin basilic ![]() a tz dior cologne, pieknie pachnacy limonka ![]() Cytat:
pozniej zerkne ze stacjonarnego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1747 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy
Całą noc nie spałam, a z rana tak mi bolał brzuch że szok. Przyjechałam do rodziców, są wzburzeni całą tą sytuacją. Dobrze że mam trochę oszczędności, wystarczy mi na 3 miesiące życia. Wzięłam się w garść, przeprawiam CV i rozpocznę szukanie. Niestety kolega się nie myli, wie to na 100% dlatego dał mi znać. Znaleźli sobie kogoś na moje miejsce i powiedzą to w poniedziałek po południu ![]() Rozmawiałam dzisiaj z narzeczonym przez telefon, bardzo mnie pocieszał, mam nadzieję że oboje jakoś to przejdziemy. Nigdy nie sądziłam że coś takiego spotka mnie na 4 miesiące przed ślubem..
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że nikt nie kupował butow na bialebuty
![]() marlenqa glowa do gory. znajdziesz cos lepszego i wartosciowszego
|
|
#1749 | |
|
Rozeznanie
|
Pamiętaj, żeby obfocić
![]() Cytat:
Wszystko się ułoży i nawet nie będziesz pamiętała, że coś takiego miało miejsce |
|
|
|
|
#1750 |
|
Winter is coming
|
Kurde a ja mam duży problem. Byłam w esotiq popatrzeć na staniki, ale w rozmiarze 70 G/H nie mają nic z odpinanymi ramiączkami, bo jak to pani sprzedająca określiła, to jest za ciężki biust na stanik bez ramiączek
Tym samym kolejna firma do skreślenia i na 3 miesiące przed ślubem jestem bez bielizny i nie mam żadnych szans na to, że znajdę coś pasującego Oglądałam też kolczyki i spodobały mi się jedne takie, o jezu jakie cudne były Tak więc odpada.No i jeszcze wczoraj miałam bardzo nieprzyjemną scysję z przyszłą teściową i nie mam ochoty jej widzieć ani się do niej odzywać. Przez długi czas. marlenqua, współczuję utraty pracy. Szukaj czegoś lepszego, na pewno znajdziesz Ysia jakie rzęsy, piękne ijaa gratuluję zakupów Czekam na relację z panieńskiego
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-03-29 o 14:41 |
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
ijaa zapomniałam wcześniej napisać, ale życzę Ci mega super hiper fajnej imprezy
![]() takie niespodzianki są najlepsze! ![]() jaram się razem z Tobą ![]() chyba większość PM-ek jest akcesowa ![]() Cytat:
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Kurrrrrrrrhiwbdoehwbsidje hru!!!!
Ale jestem zla! Pojechalismy po obraczki i co? I kupa! Po pierwsze mieli zmniejszyc rozmiar obu o pol - noe zmniejszyli. Po drugie boki wyszly fazowane a nie gladkie, a mialy byc gladkie, bo nam sie fazowane nie podobaja. Jeszcze mowie do goscia, ze tu sa fazowane a w oryginale nie (bo porownalismy) a on mi mowi, ze to nie widac duzej roznicy. Nosz krw!!! Dla nas widac! Pomijam juz fakt, ze w ogole obraczki sa dosc zolte (a mialy byc biale) i pod swiatlo srodek wyglada jak z zoltego zlota. Obraczki trzeba bylo zostawic, bo rozmiar poprawili na miejscu, ale maja boki spolerowac. Mamy znowu we wtorek podjechac. Jeszcze to jest w centrum, kiepski dojazd, nie ma gdzie stanac, strefa parkowania Bozeeeee ale mi dzien zepsuli! Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
dotka wspolczuje.. niestety raz sie trafia na dobrego fachowa a raz na konowala ;|
mieliscie go z polecenia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Nadrabiam (znowu
) i mam jeszcze troche a jestem u TŻ więc zajmnie mi to pewnie troche.. mam na szybko takie pytanie co myślicie o tym zapachu? miała któraś może?
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może my też tam zajrzymy, bo będziemy jechać w te okolice zapraszać rodzinkę na wesele ![]() Cytat:
|
|
#1756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, że tak skopali sprawę... Co do koloru złota, to zależy czy rodowane czy nie - mój pierścionek po 2 czyszczeniach zmienił kolor na nieco bardziej żółty, bo białe złoto z natury takie jest, ma słomkowy odcień... no ale tak czy siak, skopali strasznie... Trzymam kciuki, żeby to odkręcili i żeby były idealne |
|
|
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
ijaa
gratuluję zakupów ![]() Marlenqua 3maj się będzie dobrze, ja ostatnio tez mam różne doły tak jak pisałam, ale staram się jakos radzić. Trzeba się cieszyć ze slubu a nie martwić !
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny , zaraz bede nadrabiac watek a mam na to duuuzo czasu bo jestem na L4 - angina, zapalenie zatok i migdalow
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej jak sie człowiek nastawia a tu trzeba czekać i czekać ;/ mam nadzieję, że jak już poprawią to będzie naprawdę tak jak Wy chcieliście a nie tak jak oni mieli wizję i zrobili ;/
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej mnie rozwaliło: to nie widać dużej różnicy!
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
a jak Wam sie nie beda podobac to nalegalabym zeby zrobili nowe!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
Velika - witam w stanikowym łajnie w które wdepnęłyśmy ![]() Dla mnie to taka sama masakra, że możemy się zabić wzajemnie ![]() Albo projektanci staników powinni zacząć myśleć, albo matka natura ![]() Dotka - wspólczuję akcji z obrączkami. Dobrze, że nie robią dużego problemu z tymi poprawkami. Mam nadzieję, że na wtorek będzie idealnie i odbierzecie zadowoleni! Trzymam kciuki! A ja ? Rano pojechałam do stanikarni - odnalazłam dłuuugo poszukiwany sklep. Pani miła , bardzo profesjonalna! Doradziła co masować, jak masować, czym masować , co poczytać żeby piersi stały niczym wentyle od stara! No może od czytania nie staną, ale chociaż wiedzę uzupełnię ![]() Do rzeczy: założyłam kilka biustonoszy - MASAKRA , te moje cudeńka to jakiś totalny bandytyzm uprawiają! Nic nie znalazłyśmy ślubnego - ale mama się uparła na stanik "codzienny" , no to mi prezent sprawiła "...bo taki piękny i tak Ci dobrze leży" heh Umówiłyśmy się z Panią na piątek - ma sprowadzić dla mnie dwa modele - pożyjemy zobaczymy ![]() Potem na rzęsy migiem pojechałam. I mam je! Trzepoczą aż strzeszczy Ta daaam!
|
#1765 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Ze zwykłymi stanikami też mam problem, ale czasem udaje mi się coś kupić, za to ten ślubny to jakiś koszmar. A ja mam spory biust, ale nie jakiś gigantyczny, nie wiem jak radzą sobie dziewczyny z większym. Zamówiłam sobie straplessa masquerade tiffany, dwa rozmiary od razu. Już w styczniu go zamawiałam, ale był za mały, teraz wzięłam większy. Dotka co za historia. Powinni dać wam jakiś rabat albo prezent za coś takiego. U nas dziś kolejne zaproszenia rozdane, jutro też rozdajemy
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-03-29 o 18:30 |
|
|
|
|
#1766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybrałam obcas z jednych butów, przód z drugich, zapięcie z trzecich. Do tego niską platformę i kokardę. Wszystko to napisałam i dałam też linki co z których butów. Zmierzyłam stopę- długość i w haluksie i wszystko wysłałam. Pani wysłała jeszcze ze 2 maile w celu upewnienia się moich wymiarów i już Przyszły dokładnie takie jak chciałam ![]() Cytat:
Nie popisali się !! My nasze odbieramy za 2 tygodnie, a ostatnio tak puchnę, że boję się, że nie wejdą mi na palce... Cytat:
Nienawidzę usługodawców z takim podejściem. Płacimy im kupę kasy za coś co nam się ma podobać, a powiedzenie, że prawie nie widać wprawia mnie w złość i jeszcze większe roszczenie swoich praw ! Cześć! Kupiliśmy dziś w końcu wina- 40 butelek. Mam nadzieję, że wystarczy, a jak nie, to trudno. Będzie barman, wódka i jeszcze piwo z kega. Poza tym nie mogę dostać fajnych koszyków na podziękowania dla rodziców, na koszyczki ratunkowe i pudła na koperty Zapraszanie gości w toku. Właśnie tworzę listę książek które chcę dostać |
|||
|
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, no może dla niego nie widać, ale ja to mam nosić do końca życia, a ewidentnie boki były niechlujnie spolerowane i dlatego się zrobiły takie 'fazowane'. A nie po to zamawiałam takie, jak w oryginale, żeby mieć inne. Cytat:
Rabat to nam raczej nic nie da, bo i tak obrączki nam wyjdą za darmo, prawdopodobnie jeszcze oni nam coś tam dopłacą, nie pytałam ile złota poszło. |
||
|
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Velika - ja z normalnymi nie mam problemu, a noszę 65G z brytyjskiej rozmiarówki, bądź 65I z polskiej. Kolosalne to one nie są, ale po prostu ciężkie i taka bardotka to musi być ze stali, żeby je utrzymać, a poza tym - okazuje się, że bardotki nie są robione w takich rozmiarach - tak mi mówią.
Ja jednak w internetowych sklepach widzę, że są chociaż boję się kupować , nie mierząc ![]() Czekam do piątku - jak ta Pani, która obiecała mi pomóc nic nie wymyśli, to wtedy jadę do jednego gdzie znalazłam już taki w miarę - tam usłyszałam, że "lepszego nie znajdę" i coś czuję, że to mogła być prawda Podpowiadano mi również ramiączka sylikonowe, ale dopatrzyłam się, że moja suknia ma bolerko w łódkę, więc ramiona wystawią i takie ramiączka odpadają )A za rzęsy dziękuję
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-29 o 18:40 |
|
|
|
#1769 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
W brytyjskich noszę 65G, z polskich kupuję tylko Ewkę Michalak i mam jednen stanik z esotiq. Niestety strapless Ewki wybitnie mi nie leży, dla esotiq mam za duże cycki, ciekawe, jak będzie leżała ta maskaradka w dobrym rozmiarze.
|
|
#1770 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam:
Bardzo ładne zaproszenia ![]() Cytat:
o kurde, mega mega mega!! Cytat:
dobra konsultantka to połowa sukcesu Cytat:
I mam nadzieję, że super się bawiliście na imprezie![]() Cytat:
Pamiętaj , że złe momenty są po to, aby pojawiły się te dobre Trzymaj się. ![]() Cytat:
Widziałam je na żywo i potwierdzam , że są bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idziesz z radością odebrać jedną z najpiekniejszych rzeczy przed ślubem a tu trach... Nie wyobrażam sobie jak można to zepsuć. Współczuje. Domagajcie się nowych obrączek albo rabatu!Cytat:
A ja sobie leże drugi dzień.. Mam zwolnienie do poniedziałku.. Chyba zakwitne w tym łóżku....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

taką jaką chcę
w lipcu pierwsza przymiarka
oczywiście z butami i pani mi powiedziała, żebym szukała przede wszystkim wygodnych, bo jak nie znajdę ładnych to one mi mogą przerobić każde za pomocą koronki tak żeby do sukni pasowały i były piękne
Dobra pani z salonu to skarb!
Szczególnie interesuje mnie cena koszul ivory 

Warto szukać mniejszych, lokalnych cukierni, zamiast uderzać do "gigantów" i sieciówek.

3maj się będzie dobrze, ja ostatnio tez mam różne doły tak jak pisałam, ale staram się jakos radzić. Trzeba się cieszyć ze slubu a nie martwić !

Pamiętaj , że złe momenty są po to, aby pojawiły się te dobre