|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
velika - daj koniecznie znać
![]() Ratujcie moje zwisy! zachciało się babie odchudzania Ale dzisiaj się dowiedziałam, że mam spać w staniku akurat dzisiaj TŻ przyjeżdża do mnie już na zawsze , na pewno mu się spodoba ten pomysł mimi - dziękuję A co najważniejsze chyba nie będę się już malować robią całą robotę i nie potrzebuję kresek Chciałam sprawdzić przed make upem ślubnym jak będę w nich wyglądała i zdecydowanie jestem na tak!Dodatkowo wstępnie się umówiłam na fryzjera i makijaż (próbne) w dniu odbioru sukni , to będę miała pogląd całej siebie Trzymajcie kciuki za ślubne staniki w piątek dam znać co wymyśliłyśmy!
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Byłam po obraczki ale moja jest trochę za bardzo dopasowana i boję się że jak mi w sierpniu palce spuchna to na ślubie jej nie wcisnie TZ. Zmierzylam 12 i jest za duza wiec mi 11 powiększa o 0,5 rozmiaru i mam nadzieje ze będzie ok
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
moim zdaniem jest wręcz średni w kierunku małego :PJa ze swoim rozmiarem nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem staników na co dzień. Ze straplessem w sumie też bez problemu, mam Panache Special Occasions i mogę w nim biegać i robić przewroty, nic nie drgnie tylko te durne wysokie mostki ![]() W przyszłym tygodniu odbieramy nasze obrączki i aż zaczęłam się bać |
||
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jestem wyjątkowym beztalenciem jeżeli chodzi o śpiewanie
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja chciałam się pochwalić moimi zdobyczami do ślubu
![]() ![]() obrączki mają imiona oraz datę ![]() ![]() buciki z firmy Witt moje maja jeszcze zdobienia na przodzie ale niestety nie moge zrobic teraz ich zdjecia.
|
#1776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Le_lena rzęsy masz takie, że
super! co do staników - ja tam się nie znam bo mam zupełnie inny problem niż Wy z rozmiarem ![]() ale dzisiaj widziałam w Triumph jakąś akcję typu naturalne piękno naturalne krągłości bla bla i wywnioskowałam, że może wypuścili jakąś serię XXXL? ![]() Cytat:
co do koszyczków - często fajne pojawiają się w Jysk! Cytat:
SPAM: Byliśmy w kinie na Noe - polecam, ciekawy film
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) i od bioder puszczone ( taka literka A) kilka warstw siateczki a pod nią atłas pierwsza przymiarka dopiero w lipcu i (nie wierzę, że to mówię) już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Za gówniary czułam się okropnie jak musiałam iść kupić stanik, bo ze wszystkich misek mi cycki uciekały a jak nie, to mogłam się nim obwiązać ze dwa razy W Lbn mogę nawet pójść i pomierzyć
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Witam wszystkie nowe PM'ki Dołączam do klubu narzekaczy na rozmiarówkę staników Cytat:
Ja czasem lubię spać w staniku szczególnie przed okresem |
|
|
|
|
#1780 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Tż ostatnio chciał kupić drugiego kota, ale wybiłam mu ten pomysł z głowy. Zwariowałabym z jednym nowym a drugim sfochowanym kotem na 30m2
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tego najbardziej się obawiam, że będą przeszkadzać ![]() Cytat:
Cytat:
W Esotiq w którym byłam nie mieli więcej niż miseczkę E. Mówiłam dziewczynie, że nie pasują mi, bo źle się czuję w za małym rozmiarze a ta zaczęła przekonywać mnie do zakupu ze względu na promocję, że jak kupię dwa to mniej zapłacę Bez sensu, mówię, że mi nie pasuje a ta namawia ![]() Chyba im coś nie wyszło z tym salonem, bo dzisiaj zobaczyłam, że go zlikwidowali ![]() Cytat:
Ciekawe co będzie do czerwca ![]() A w związku ze sprawami ślubnymi. Ostatnio Tż zastanawiał się gdzie ma świadectwa z liceum z oceną z religii, bo ksiądz wymaga do dokumentów. Dzisiaj je przypadkiem znaleźliśmy... w magazynie, pośród różnych szpargałów, do którego trafił chyba 2 lata temu
|
||||||
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na moje 60F panie zawsze proponowały 75C przecież to taki uniwersalny rozmiar ![]() Raz w akcie desperacji poszłam do Triumpha i pani uważała, że jak pół cycka wystaje mi z miseczki to tak powinno być Miałam ochotę zapytać kto dał jej tam dał pracę, ale ugryzłam się w język. Pamiętam dobrze dzień jak poszłam pierwszy raz do salonu z doborem rozmiarów Dobra koniec stanikowego wywodu ![]() Jak tak czasem Was podczytuję to jestem zdumiona ile macie już pozałatwiane. Ja chyba utknęłam w miejscu |
|
|
|
|
#1782 |
|
Zadomowienie
|
jutro Was dziewczęta nadrobię, bo dzisiaj już lekko pijaniutka (DORATO
ale na dobranoc, albo na jutrzejszy poranek, dedykacja od mojego TŻ, oczywiście dla mnie, a że w temacie bielizny i cyckonoszy, to także dla Was pioseneczka KLIK
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlugo sie czeka na te buty ?
|
|
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
Przyznaje szczerze mam sklerozę. Możecie mi przypomnieć ( a na pewno Pysia będzie wiedzieć) co to za atrament do ust polecałyście ?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
YSL albo sephora!!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1786 |
|
Raczkowanie
|
Kate Noir - zalecenia dała mi Pani ze sklepu co by biust nie żył swoim życiem i nie spał obok mnie
- założyłam dziś na noc, zobaczę czy dam rade tak spać ![]() Dobrej nocy dziewczyny. Idę spać, a jutro na targi. Dam znać czy było coś interesującego ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#1787 |
|
BAN stały
|
Melduję, że jadę spisywać protokół... bez dokumentów z USC i ze świadectwem z religii... z gimnazjum, ciekawe czy ksiądz mnie pogoni. USC mu co prawda dowiozę, ale oceny z religii mu nie wyczaruję z kapelusza
![]() Wczoraj cały dzień spędziłam u rodziców i siedziałam na dworze, malowaliśmy płoty i drewniany taras na Poltra a tata remontował dom Jeny, jak teraz jest ślicznie Tylko twarz sobie zjarałam trochę na słońcu Czarnaaa piękne obrączki! |
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i powodzenia przy spisywaniu protokołu! daj znać jak upolujesz tam coś fajnego!
|
|
#1789 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
90 DDŚ ![]() my jedziemy spisywac protokół we wtorek, ale nie wiem czy sie czasowo wyrobimy....
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2014-03-30 o 10:26 |
|
|
|
|
#1790 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Ze straplessami jest jeszcze jeden problem, bo poza spłaszczaniem są bardzo zabudowane. Miałam kiedyś panache porcelain i wyglądał jak pancerz. Enzunio powodzenia, oby cię ksiądz nie pogonił! My dzisiaj jedziemy z zaproszeniami znowu. Połowa za nami, zostanie nam ostatnie wyjazdowe i reszta już na miejscu. W ogóle zaliczyliśmy wczoraj faux pas Byliśmy z zaproszeniami u dalszej rodziny chłopa - siostra jego babci, jej córka i wnuczka. Znamy się z imprez rodzinnych, ale nie na tyle, żeby wiedzieć, co się u nich dzieje. No i ta wnuczka dostała zapro z osobą towarzyszącą, a okazuje się, że niedawno się zaręczyła i bierze ślub za rok Ale mi głupio było. W sumie chyba niepotrzebnie, bo skąd mieliśmy wiedzieć, ale wizaż tak mi przetrzepał mózg, że czuję się jak bohaterka wątku "Największe faux pas popełniane przez młodych"
Edytowane przez velika Czas edycji: 2014-03-30 o 11:24 |
|
|
|
|
#1791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale piękne rzęsy. Ja też się zdecydowałam na kępki ![]() Cytat:
Śliczne ![]() Cytat:
![]() TŻ podarował mi naszyjnik urodzinowo-ślubny. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-03-30 o 12:11 |
|||
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Vel daj spokój, ja bym się nie przejmowała
![]() Skoro nie utrzymujecie kontaktów, to skąd mieliście wiedzieć? Ja przypuszczam, że jak pojedziemy zapraszać rodzinę ze strony TŻta (braci jego ojca) to będą w niezłym szoku, bo oni nie mają pojęcia, że on się hajta, nawet nie wiedzą, że ma dziewczynę Nie muszę chyba dodawać, że mimo, że jesteśmy ponad 3 lata razem, to nawet ich nie znam?
|
|
|
|
#1793 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Zostało mi juz tylko 33 dni
W kwietniu musze sie sprezyc i kupic buty na zmiane jakies plaskie, myslalam o balerinach ale wchodza juz wiosenne buty wiec moze cos podobnego na delikatnym obcasie znajde, majciochy musze kupic i ponoczochy, bo pudelka na ciasto zamowie, krowki tez dla gosci, zostaly do kupienia kosze dla rodzicow, ale to tez chwila tylko. Kartki od zapowiedzi juz odebralam, teraz musze wyslac rodzicom, zeby zaniesli do kosciola, bo my bedziemy tylko 5 dni przed a to za pozno niby. Czeka nas jeszcze spowiedz, w sumie 2 ale ta pierwsza musimy zrobic na poczatku kwietnia, boje sie, bo przyznam ze nie spowiadalam sie od lat ;/ Co do perfum, bo widzialam, ze cos sie gdzies przewijalo, ja mam z 15 flakonów roznych, Tz tylko troche mniej, ale wybralam juz, ze Bruno Banani bedzie mi towarzyszyl, ew Zippo, avril lavigne badz cos z mexa, no chyba, ze mamie podbiore euphorie Tz tez ma zippo, ale on bardzo gustuje w Bruno Banani, bo caly czas do nich wraca, wiec sie okaze w trakcie czego uzyje
|
#1795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! przepraszam za kilka dni nieobecności, ale nie dość, że praca plus studia, to dodatkowo zaczęły mi się problemy z brzuchem i wizyty u lekarzy... już jest na szczęście lepiej, ale muszę trochę badań porobić.
zaraz nadrobię kilka ostatnich stron, teraz szybko napiszę, co u mnie. dziś byliśmy na pierwszej indywidualnej lekcji tańca i muszę powiedzieć, że jest mega super! o wiele lepiej, niż na zajęciach w grupie - przez jedne zajęcia dowiedzieliśmy się więcej, niż podczas miesiąca zajęć grupowych. chociaż na szczęście prowadzący pochwalił wcześniejszego za brak błędów w postawie co nie oznacza, że było idealnie, bo ja popełniam sporo błędów podczas tańca. tż sobie radzi dobrze także polecam, kto jeszcze się nie zdecydował ![]() problemem okazały się moje buty, które spadały mi z pięty i niestety psuły kroki tańca..... poza tym są całe poobdzierane!! jestem mega zła, bo nie wiem co teraz z nimi zrobię. czarne ślady od butów tż schodzą, ale razem z błyszczącymi drobinkami materiału chciałam je wziąć na tą jedną lekcję tańca i wypróbować, przyzwyczaić się do obcasa... teraz muszę nowe buty kupić. otwarte palce w butach też nie były najlepszym pomysłem - nie dość, że dziurka uwiera, to prowadzący przestrzegał przed pijanymi wujkami, którzy mogą na ten palec nadepnąć i zrobić krzywdę... rozdaliśmy też już 2 z 46 zaproszeń, obie pary od razu potwierdziły przybycie i pochwalił zaproszenia ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- o kurcze, co za burak z tego szefa współczuję Cytat:
muszę dokopać się do zdjęć tych twoich rzęs, bo na razie nie znalazłam, ale na pewno efekt jest mega. plus twoje piękne oczy i efekt murowany sama się wciąż zastanawiam, ale twój opis jest bardzo zachęcający. szkoda, że do Warszawy do LashMe mam tak daleko ;d Cytat:
Cytat:
|
|
#1796 | ||
|
BAN stały
|
Nooo, wiesz jak u nas słońce świeci?? Moja mama właśnie w bikini leży i się opala za domem
Szkoda, że muszę wracać do siebie, fajny był ten weekend na wsi...Protokół nie taki straszny jak go malują, proboszcz okazał się być miły, tylko groźnie wygląda Pytał o nasze parafie, o to czy mieszkamy ze sobą, ale nie umoralniał ani nic, tylko powiedział, że nas dotyczy tylko jedna spowiedź przedślubna. Dał książeczkę z pytaniami do spowiedzi przedślubnej, które będziemy mieli zadane w konfesjonale (nie wiedziałam!!!), żebyśmy dobrze się przygotowali I ogólnie nie było źle![]() Cytat:
Nie pogonił ![]() Cytat:
No ja pisałam właśnie, że ta dziura to porażka ![]() I też mam czarną krechę na bucie Ale że moje taneczne są tylko do tańca to nie przejmuję się Say, ostatnio bardziej jaram się Poltrem niż weselem
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-03-30 o 15:59 |
||
|
|
|
#1797 | ||||
|
Zakorzenienie
|
velika najważniejsze, że w ogóle dostała zaproszenie z osobą towarzyszących, do nich można zaliczyć jej TŻ-a
![]() a tak serio skoro to dalsza rodzina to bym nie zbytnio nie przejmowała ![]() Cytat:
![]() a te zdjecia ktoś Ci robi profesjonalnie czy sama? Cytat:
dlatego żeby uniknąć zbyt wielu niezręcznych sytuacji do wielu z nich pójdą zaproszenia pocztą Cytat:
Cytat:
wyprawy pieszej, ledwo żyję ale faktycznie pięknie słoneczko i powiem Ci, że Twoja mama dziś na pewno nie jest jedyną panią w bikini
|
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
Le_lena - różnica w rzęsa wielka
Trzymam kciuki za staniki i sama jeszcze leżę w tym temacie dodaja - my też chcemy książki, ale nie wiem właśnie czy tworzyć listę mogłabyś pokazać chociaż kawałek swojej? Czarnaaa - obrączki my się ciągle zastanawiamy nas grawerem i tak myślę czy jednak nie postawić na standard i wybrać imiona i datę ![]() enzunio - cieszę się, że odpoczęłaś Sama potrzebuję takiego dnia, ale niestety na razie się na całkowite wyluzowanie nie zanosi gornek - ale masz super ja bym chyba padła z wrażenia ![]() U mnie w sprawach ślubnych nic się nie rusza poza zapraszaniem gości Wczoraj byłam u chrzestnej i dziwiła się, że prosimy tak wcześnie Ale dowiedziałam się, że nie przyjdzie moja bliska ciocia (siostra mamy) Jest w Irlandii i powiedziała, że nie przyjedzie, bo bilety są drogie. Przykro
|
|
|
|
#1799 | ||
|
Zadomowienie
|
Ale super!
Ja siadam zaraz do szukania graweru, bo na dniach mamy podać ![]() edit: doczytałam....współczuję! Mam nadzieję że jak pojedziecie następnym razem to nie będziecie mieć zastrzeżeń ![]() Velika powodzenia w szukaniu bielizny ![]() Cena za biżu powalająca zakrecona_kropka niestety nie znam tego zapachu Mimi zdrówka! ![]() Le_lena piękne rzęsiska! Cytat:
Goście na pewno dopiszą ![]() Czarnaaa gratki za obrączki i buty! Cytat:
![]() Jak ja potrzebuję takiego dnia! Może za 2 tygodnie uda nam się pojechać na wieś i zrelaksić trochę ![]() Velika powodzenia z zaproszeniami ![]() Nie wiem czy nazwałabym tą sytuację foux pas - w końcu nie wiedzieliście o zaręczynach... [QUOTE=say-hello;45814209dziś byliśmy na pierwszej indywidualnej lekcji tańca i muszę powiedzieć, że jest mega super! o wiele lepiej, niż na zajęciach w grupie - przez jedne zajęcia dowiedzieliśmy się więcej, niż podczas miesiąca zajęć grupowych. chociaż na szczęście prowadzący pochwalił wcześniejszego za brak błędów w postawie co nie oznacza, że było idealnie, bo ja popełniam sporo błędów podczas tańca. tż sobie radzi dobrze także polecam, kto jeszcze się nie zdecydował ![]() problemem okazały się moje buty, które spadały mi z pięty i niestety psuły kroki tańca..... poza tym są całe poobdzierane!! jestem mega zła, bo nie wiem co teraz z nimi zrobię. czarne ślady od butów tż schodzą, ale razem z błyszczącymi drobinkami materiału chciałam je wziąć na tą jedną lekcję tańca i wypróbować, przyzwyczaić się do obcasa... teraz muszę nowe buty kupić. otwarte palce w butach też nie były najlepszym pomysłem - nie dość, że dziurka uwiera, to prowadzący przestrzegał przed pijanymi wujkami, którzy mogą na ten palec nadepnąć i zrobić krzywdę...[/QUOTE]My się musimy zapisać, tylko nie wiem kiedy TŻ cały czas w delegacji... dzisiaj znowu pojechał....![]() Byliśmy wczoraj w takiej knajpce, potańczyliśmy trochę i oboje doszliśmy do wniosku że słabo nam idzie ![]() Współczuję sytuacji z butami... są takie śliczne, szkoda żeby sie zniszczyły lub żebyś nie miała z nich pozytku ![]() Witam się niedzielnie Myślałam że będę miała dużo nadrabiania, a tu całe szczęście nie ![]() Byliśmy wczoraj na I częsci nauk - fajny ksiądz prowadzi, ale babka z poradni jest dość mocno nawiedzona.... Ja wiem, że opinia kościoła na temat antykoncepcji jest jasna, ale stawianie in vitro na równi z aborcją to już przegięcie! A jak usłyszałam tekst: "Wychodzę z założenia, że skoro Bóg dał dzieci, to i da na dzieci." to myślałam że padnę! No i okazało się że mamy miec 3 indywidualne spotkania z nią! Podczas gdy dzwoniłam to mówili że jest 1
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny!
Tydzien mnie nie bylo, ale a to praca, a to nauki w sobote. Takze nauki przedmalzenskie mam zaliczone 6 godzin i z glowy.Zdenerwowalam sie wczoraj tylko, gdy z ksiedzem rozmawialam o spisywaniu protokolu. Ksiadz mi wyjechal z tekstem, ze MIEJMY NADZIEJE, ZE WYSTARCZY CZASU, bo Tz jest nieochrzczony i nie byl zonaty i to trzeba sprawdzic. W styczniu kazal mi wrocic 3 mies przed. Gdy dzisiaj umawialam sie z ksiedzem na spisanie protokolu, juz takiego problemu nie widzial i nie wspomnial o tym... Co on chcial sprawdzac? Zaswiadczekie chce od zwierzchnika ateistow czy co? No, zdenerwowalam sie, bo kilka razy juz pytalam i Tz potrzebuje tylko dowod i delkaracje, ze pozwoli mi praktykowac i wychowac dzieci na katolikow. Nozesz, wnerwilam sie...Cod mu sie pomylilo i niepotrzebnie mnie zmartwil.Takze protokol spisujemy 9 kwietnia.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2014-03-30 o 17:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

zachciało się babie odchudzania
akurat dzisiaj TŻ przyjeżdża do mnie już na zawsze , na pewno mu się spodoba ten pomysł
dam znać co wymyśliłyśmy!

15:00
chociaż boję się kupować , nie mierząc 

Ale że moje taneczne są tylko do tańca to nie przejmuję się 
i sama jeszcze leżę w tym temacie
mogłabyś pokazać chociaż kawałek swojej?
TŻ cały czas w delegacji... dzisiaj znowu pojechał....