![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Też nie byłam pewna jak to się pisze i musiałam sprawdzić i jednak chomąto
![]() ![]() On zawsze tak mówi hehe do mnie też np. Tak zimno a Ty bez chomąta? ![]()
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chomąto mi się z jakąś polską komedią kojarzy, ale nie wiem którą ![]()
![]() |
#183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiem ci,że normalnie kapusty kiszonej nie znoszę a w łazankach ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ILL Igus wyglada super!!! ![]() ![]() marsi ja tez lubie lazanki ![]() ![]() bokeh, Lady jak tam po spotkaniu? Zdjecia beda? ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Wtajemniczenie
|
Tak też mu powiedziałam
![]()
#187 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Nadrabiałam Was z doskoku więc przepraszam ze nie cytuję. Mało zapamiętałam, z tego co przed chwilą było to: Silver, duuuużo zdrowia i siły dla całej rodzinki ![]() ![]() ![]() Illusion, strój synka super!!! A to że ktoś skomentował, że ładna dziewczynka to u mnie się zdarzały pytania o płeć nawet jak Julka była ubrana typowo dziewczęco. No ale nie ma jeszcze bujnej czupryny... Ludzie są dziwni. Nawijko, my nie mamy pstryczka, mamy taki kubek z TT jak wkleiła Black oraz taki http://www.mamissima.pl/akcesoria_dl..._2w1_plum.html i oba fajnie się sprawdzają. A u nas dziś bardzo fajny dzień, pomimo że mąż musiał iść wyjątkowo do pracy, na szczęście tylko do 13. My z Julką w tym czasie kupiłyśmy co nieco dla siebie w Galerii a wracając Julka zasnęła mi w Tuli więc trochę z nią pochodziłam jeszcze po osiedlu. Pogoda była super, wygrzałam się trochę na słoneczku, mogłaby taka pogoda już zostać. Popołudniu jeszcze plac zabaw i tak oto dzień minął. A, bo wspominałyście o zmianie czasu. To teraz przecież przesuwamy wskazówki na godzinę później czyli dzieciaczki będą wstawać godzinowo później, a chyba ktoś pisał że odwrotnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Widzę że na forum same "słodkie dupki" są ![]() ![]() I to najlepiej preferuje cukierki z nadzieniem owocowym lub tofi,krówki albo żelki -ale tylko kwaśne ![]() Nie przepadam za czekoladami,pralinami,cuk ierkami czekoladowymi ![]() Ciast też nie jadam,a tortów wręcz nienawidzę ![]() Chociaż i tak u mnie zmiana - po ciąży bo jadam więcej takich rzeczy niż jak przed ciążą. Nancy-ja biorę piguły więc u mnie ewidentnie coś innego jest na rzeczy ![]() Jak Wam coś powiem to je.b.nie.cie-tak jak ja to zrobiłam. Dziś na dworze ciepło,lekki wiaterek ale nieszkodliwy. Patrzę przez okno bratowa puściła małą na dwór- spojrzałam i mówię do mamy "nooo wkońcu X ubrała małą adekwatnie do pogody" (miała polarek i cienką czapkę-więc jak na bratową ok ![]() ![]() Dziewczyny jak ja to zobaczyłam to słabo mi się zrobiło. Ostatnio załatwiła małą tak że była dwa tygodnie na antybiotyku. A do mnie się mądruje że ja źle Oskara ubieram(znaczy za cienko),nie hartuje (bo w duże mrozy i piz.ga.wice nie wychodziłam z nim na dwór),itp. Tylko że Oskar prawie w ogóle nie choruje a Karolina chodzi non stop z gilami przy nosie-także widać kto ma pojęcie a kto go nie ma ![]() Nie lubie swojej bratowej ![]() Ostatnio moja mama zupełnie w luźnej rozmowie powiedziała jej że ich pies (młody jeszcze) budzi często Oskara (zaczyna szczekać jak ktoś idzie chodnikiem, a oni go trzymają w łazience-za ścianą jest nasz pokój więc wyraźnie słychać). Na co X- spojrzała na Oskara i nie wiele myśląc "przyzwyczai się" (Oskar oczywiście).
#189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Hope ta hiszpanka to coś w rodzaju murzynka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra. Trzymajcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Silver zdrówka dla Waszej trójeczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Kiju, to chyba chodzi o truskawki :P
#195 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie to sa niekapki, podobny juz mamy (tez z TT), a teraz sie czaje na pstryczka, ale na all sa rozne i sama nie wiem... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-29 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Silver, dużo siły dal Waszej trójeczki, niech te wstrętne choróbska idą już precz i nigdy nie wracają ![]() ![]() ![]() Illusion, e tam chłopy się nie znają na modzie ![]() ![]() Nawijko, o pstryczek to chodzi o kubek ze słomką ![]() Lady, to dziś ma ten półmaraton ? Właśnie z tą godzina wstawania też miała pisać, bo widziała, że częśc się bała pobudek o 4 ![]() ![]()
#198 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
o kut.fa, niech już ten wirus se idzie od was! Cytat:
![]() tt nie widziałam na żywca nigdy Hiszpanka mi się kojarzy z grypą tylko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |||
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
![]() Jak dzis cudnie było na dworze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w koncu nie podawałam nic, bo za jakis czas mu te wypieki zeszły i nic wiecej sie nie działo ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45801381]Podłe moje kochane baby, nie nadrobię was po jednym dniu nawet ![]() ![]() ![]() wczoraj masakra w pracy, piątki mam bardzo ciężkie, zaczynam 2 informatykami, potem zajęcia z trudnymi dziećmi i dyżury na przerwie, jak wychodzę to nie wiem jak się nazywam, w efekcie wczoraj poszłam z Dorką spać po 19 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
szaja dzięki za pomysł z tą matą wodną. kupiłam dzisiaj i nawet jest zainteresowanie. co prawda pisak jest fajny do gryzienia i te obrazki wokół maty są bardzo interesujące, ale coś tam mazała
![]()
#201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TZ YELLOW, stuknij sie w makówe, co Ty człowieku wyprawiasz...... Doprowadzisz do tego, że nasza wspaniała Yellow kopnie Cie w zad, zeby stworzyc sobie i małemu spokojny dom. A wiedz, ze ona sobie poradzi. Takze ja proponuje kompletną przemiane, póki jeszcze nie jest zbyt pozno.... ![]() MENEQ, kiedy bedziesz wiedziec? MARSI, ale smaki robisz ![]() ![]() ![]() Pytałas o makaron zacierkowy- gotowy kupuje, tylko zabj- nie pamietam jakiej firmy, ale opakowanie czerwone ![]() KIJA, wymiatasz jak zwykle ![]() HOPE, co do krostek nie mam pojecia ![]() LADY, zakasuj ich! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do drugiej sytuacji : Hje - a czemu ty nic nie mówisz? wystarczy : "Wstydzilibyście się, dorośli ludzie a dziecko wyśmiewać/olewać/nie pomagać - myślałam, że bardziej można na Was polegać i jesteście mądrzejsi" - niby przytyk ale taki.. co by się może mieli możliwość zreflektować - próbowałaś kiedyś tak?? Czy ty im w ogóle coś wtedy mówisz? Biedna Pola ![]() Silver: przykro mi strasznie ![]() ![]() Szaja: no to intensywnie u Ciebie.. ![]() Ill : nie widziałam jeszcze zdjęcia, bo aplikacja, zaraz się cofnę Gojka: zgadzam się z dziewczynami, swoją drogą to Tż właśnie się powinien odezwać i zrypać ich ostro, że kobieta w zaawansowanej ciąży tyra a oni dupki przed tv..wstyd! Co ja jeszcze...zaraz obczaję i może coś dopiszę. A my spontanicznie pojechaliśmy do tego Zoo. Późno się zebraliśmy, bo dopiero koło 14:00 ( a zoo do 17, do 16 można wchodzić), ale zdążyliśmy ![]() Młodej się super podobało, wszystko co stało na nogach było "hał hał" ![]() ![]() Uwielbiam ją gdzieś zabierać, super tak dziecku radość sprawić, no i dla nas też przyjemność ![]() Tż sobie wziął jakąś tam kiełbaskę z grilla potem - dziećko dostało bułę (strasznie chciała) i zjadła sporo tej buły. Wracała w nosidle z kawałkiem buły w łapce i szamała w tramwaju, zabrać sobie nie dała ![]() Ogólnie nadal bywają dni tragiczne jedzeniowo, nadal obiad jest tragedią i nie wiem co jej dawać, ale gryzie znacznie lepiej, radzi sobie z większym kawałkiem na raz - odgryzie bułki i zje (chociaż często mi przynosi i daje do ręki, żeby odrywać i dawać jej do paszczy, dziś mnie pawie po palcach gryzła ![]() Ostatnio daję jej jak jem zupę to parę łyżeczek z mojego talerza zje, ciekawi ją moja zupa - i jest rzadka a nie papka słoiczkowa i taka jej chyba smakuje po prostu bardziej.. nadal to te parę łyżeczek ale są. Bo ona w żadnej innej postaci nie zje warzyw ŻADNYCH ani mięsa ŻADNEGO, zatem jak zupa jest na mięsku i z jakimś warzywem to i dobre parę łyżek;/ Rozchodziła się konkretnie w tym zoo, ale fajne jest to, że słucha jak się powie np kiedy Tż jadł, ja z nią chodziłam, i mówię do niej "chodź , wracamy do tatusia!", a ona w tył zwrot i krzyczy "taaataaa!" i biegnie do taty uchachana cała. Do mnie też. Ciekawe jak długo to będzie działać ![]() Małpki się podobały, mi też bo była małpia mam z maluszkiem wtulonym - normalnie jak z ludzkim dzieckiem ![]() Ogólnie wkstra dzień, na pewno wybierzemy się do zoo jeszcze raz - o wcześniejszej porze, bo teraz mieliśmy mało czasu na zwiedzanie zoo. Także gdyby któraś do Krakowa miała zawitać ![]() ![]() ![]() ![]() Bokeh: ja nie miałam okazji : ale może ty wiesz - jest gdzie tam przewinąć/nakarmić dziecko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45809826]
Nuby ![]() tt nie widziałam na żywca nigdy [/QUOTE] Szaja, a ktory Niby macie? Bo tam jakies systemy dziwne sa, a ja nie ogarniam. Kwik flo: http://allegro.pl/nuby-bidon-pstrycz...016882312.html Vari flo: http://allegro.pl/nuby-bidon-pstrycz...016882316.html |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Konto usunięte
|
Nawijko, jeszcze inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaraz kliknę ten Psytryczek co Szaja, a powiedzcie czy taka miseczka przydatna jest? Bo się zastanawiam, bo ten sam użytkownik co ma pstryczka, ma też ją więc jedna przesyłka.
Czy to dobre na przekąski do zabrania, na wyjście/spacer? http://allegro.pl/nuby-pojemnik-kube...051738766.html |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Wtajemniczenie
|
Debrah my mamy taki tylko innej firmy i się przydaje
![]()
#209 |
Zakorzenienie
|
To teraz dumam: ten http://allegro.pl/nuby-bidon-kubek-p...088807135.html czy ten http://allegro.pl/nuby-kubek-pstrycz...101042175.html
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam do poniedzialku. Nie po drodze mi po test... Dzis w ogole jestesmy uziemienil - wieje, leje a fotelik pozyczylam sasiadom. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.