![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Misiaeel no jak to kto? Moja teściowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() sylwietta ja też dzisiaj widziałam maluszki z okryciem na wózek. do jednego aż zajrzałam bo stanęli bliżej nas na pasach. w kombinezonie! a dzieciaczek jakieś 5 czy 6 lat bawił się u nas pod domem w szaliku i rękawiczkach:/
#274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to gdzie egzemplarz do testowania dla mnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#276 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kwiecień, 11mcy miała, tuż przed weekendem majowym, zimno jak szlag było :/ Cytat:
tak Cytat:
masakra :/ dzisiaj u nas upał, moje lekko poubierane, bez kurtek, a mijałyśmy dziewczynkę - bawiła się w wozku zabawkami, więc jakieś 6mcy miała, czapa z uszami, gruba bluza typu miś, osłonka na nogi... Cytat:
no jak nie pamiętać ![]() ale ty z Dorotką rekordy życiowe pobijałyście dzisiaj ![]() gratuluję! przeczytałam "spanie z Bokeh" ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Nancy, ale z Ciebie okropnica, taką zagwostke dziewczynom zapodac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Wtajemniczenie
|
Misiaell super modelka
![]() Lady zazdraszczam spotkania ![]() Szajka ja mam 3 szuflady, w tym jedna mega - zamrazalnik U nas dzis pobudka byla o 5 starego czasu czyli o 6 nowego - bez pobudki od godziny 17 - rekord chyba. Pierwsza drzemka 0 11 i tu uwaga Tosia spala do 14, ja sie polozylam z nia o 12 i spalam 2h oj nie pamietak kiedy tak dlugo spalam w ciagu dnia. Mileismy jechac na wikeszy plac zabaw ale bylo z dziebka pozno i poszlismy nie daleko nas. wogole dzis jakos naszlo mnie na wspominanie mojej klasy z liceum - wczoraj chwile rozmawialam na fb z kolezanka z liceum ktora 8t, temu urodzila dzieciatko - i wiecie co - dzis spotkalam kolege z klasy ![]()
#279 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawijka, za takie olanie zasad dotyczących rosołu powinnas za kare zjesc zimny ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45820858]ano właśnie nie wiem, bo Agatka szalała tak: ![]() kwiecień, 11mcy miała, tuż przed weekendem majowym, zimno jak szlag było :/ masakra :/ dzisiaj u nas upał, moje lekko poubierane, bez kurtek, a mijałyśmy dziewczynkę - bawiła się w wozku zabawkami, więc jakieś 6mcy miała, czapa z uszami, gruba bluza typu miś, osłonka na nogi... przeczytałam "spanie z Bokeh" ![]() ![]() przeraza mnie to co matki wyczyniają z dziecmi ![]() Moja mama non stop tylko gdera czapke mu załoz i czapke mu załóż bo jeszcze sie marzec nie skonczył.... no to jej dzisiaj powiedziałam, ze jak jej zimno to niech sobie zaklada ![]() Cytat:
to maluszek ![]() leci czas, leci.... ja mature zdawałam w 2006, a ile kolezanek z klasy dzieci juz do przedszkola, tudziez do szkoly prowadza to ho ho ho..... Dobrze, ze my tu wszystkie wiecznie młode i piekne ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Bo w czasie przebywania, chocby krótkotrwałego, w towarzystwie niektórych t. mózg automatycznie sie wyłącza, w ramach mechanizmu obrony koniecznej
![]() ![]() ![]() Boze dzieki Ci, ze ja mojej t. nie zobacze juz nigdy wiecej ![]() ![]() a przynajmniej taką mam nadzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i już się zdjęć nie mogę doczekać ![]() i jeszcze mi nie zacytowało: brawa dla Dotki za spacerowanie ![]() i Igi ma super komin, wcale nie dziewczyński ![]() i wiem, że jeszcze coś miałam, ale pamięć już nie ta ![]()
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a znacie butki firmy Lemigo? Ja dostałam jakiś czas temu w prezencie od kuzynki (oczywiście nowe) i wypadają lepiej, niż Zetpol (też mam) - podeszwa jest dużo bardziej plastyczna. Właśnie kupiłam małej 2 pary trampeczków tej firmy.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Aczkolwiek co do Twojego komentarza do wózka to ja w zeszłym roku samą budę też Małej stawiałam często nawet jak było ciepło żeby osłonić ją od słońca jak było ostre. Z tyłu miała otwarte "okienko" więc przewiew był tak więc dla mnie sama postawiona buda jest ok. Gorzej z osłonką ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
moja córcia zamieniła sie w niejadka
![]()
#288 | ||||
Zakorzenienie
|
HEJA....tęskilyscie?
![]() antonio dal pospac szalone 3 godziny, dobrze zw drzemkę mial 2,5 godziny to dosypialismy, ale więcej tak późno nie wracam ![]() Cytat:
![]() ![]() ALe dobrze powiedziane! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aha NAWIJKO mam pytanie, Wy macie spacerowke jakas fajna, zadowolona jesteś z niej chyba-dobrze kojarzę?(i chyba tez drogą ![]() Tak jak pisalam mam jeszcze 5 stron do nadrobienia...więc nie wiem..MENEQ-testowałas? ![]() PANIE W DWUPAKU ....jakie dzis chętki? ![]() Aha i z tego tu miejsca chcialam jeszcze: -PSTRYKU dzieki że pomyślała o nas pod kątem kosmetyków, ze Ci sie chcialo to ogarniac... No teraz.to już musisz przyjechać-stawiam FLACHĘ ![]() A wlasnie MAZWOSZANKI!!! Co ze spotkaniem? A gdzie Charlizzzz? -BOKEH świetne zdjecia! Wszytskie! I te z zoo itd.ale Hanna jako modelka ![]() ![]() ![]() ![]() -BLACK tatuaz fajny..ja tez mam mini...ale u mnie faktycznie po ponad 10 latach jest znacznie bledszy. Ale pierdyklam posta....tz wziął dziś NŻ...po sobocie trzyma go zmęczenie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeczekać ![]() ![]() My dzisiaj ponad 4h na działce u teściów ![]() ![]() Cytat:
![]() Koniecznie poka fotki z sesji ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyuwazylam tez ze chodzac stawia czasem stopki do zewnatrz ......czy to wina butow, innego podloza?w domu na boso stawia prosto? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- I jeszcze... SZAJA gratki dla Dorki za chodzenie za rączkę..u nas tezjuz tak drepczemy...tyko właśnie kwestia butow....pomóżcie! Ellmi..przyszła czapka-jest super, Antonio wyglada bosko, zrobię fote to Wam wrzuce...fakt ciut zjezdza.na oczka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny dużo sie u mnie dzieje, dlatego nie ma mnie wcale, podczytuję Was, ale nie mogę się wbić w temat, strasznie do tylu jestem. Musze się pochwalić, że zdecydowałam się w końcu na studia i to dzienne ![]() Intensywnie szukamy domu do kupienia, mieliśmy ostatnio spotkania z doradcą w sprawie kredytu ![]() ![]() Mamy chętkę na ten domek http://tablica.pl/oferta/jacek-CID3-...tml#ff34625d2b Teraz chcą go opchnąć już za 160tyś,taki nawet fajnie wykończony chociaż na zdjęciach dużo nie ma jak jest w środku.
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2014-03-31 o 07:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||
Zakorzenienie
|
Boskie są. Powiedz garderoba Twoja?? Najbardziej podobają mi te w stylizacji marynarskiej
![]() Cytat:
![]() Co do tego nocnikowania, moja siada kilka razy dziennie, widze że płacze np jak chce ją posadzić a ona już w pieluszkę siku zrobiła wtedy nie sadzam tylko czekam chwilkję i przebieram. Moja bratanica też wcześnie była sadzana na nocniku, potem miała bunt, a potem sama nagle zaczęła przynosić nocnik że chce siku. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#293 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłam tak wcześnie na w.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, współczuję dzieciątku ![]() ![]() U nas się akurat tak trafia, że wszystkie kończą się Poli centralnie na środku kostki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja maturę zdawałam w 2011 i jako jedyna z mojej klasy, w sumie chyba z całego rocznika ![]() ![]() ---------------------------- Hjej ![]() ![]() Dzidzi mi spało od 20 do 7 nowego czasu ![]() Pola ma 7 zęba - wyszła w nocy dolna trójka ![]() ![]() Już słonko wychodzi, więc rozwieszę pranie i śmigamy na polko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to ja jestem zaprzeczeniem, bo ja ledo raz mialam mdlosci, ale szybko je opanowalam zjadajac sniadanie. Poza tym, zadnych problemow. A co do jedzenia to tylko slodkie mnie interesowalo. haha, potrafilam dwa kubelki lodow 0.5 litra zjesc jedno za drugim i jeszcze cala czekolade wsunac. Pamietam jak z czech wracalismy i zrobilismy taki zapas slodyczy, cala szafka byla upchana po brzegi czekoladami, m&m-sami itp. I w sumie ledo weekend sie skonczyl i nic nie zostalo. Teraz jestem w szoku jak to mozliwe w ogole. Chyba bardziej sklaniam się ku tym stwierdzeniom, ze roznie sie ciaze przrechodzi. TYo ze jedna jest bezproblemowa niczego nie przasadza, bo druga mozna przechodzic juz zdecydowanie gorzej. Ja nie wiem kiedy bym sie zdecydowala na drugie dziecko, ale chyba raczej nie predko. Ledwo Borys zaczal sie robic bezproblemowy, a raczej mniej problemowy (chociaz o przespanej nocy ciagle marze). Nie dalabym rady zaczynac wszytskiego od nowa.
![]() |
#295 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Pobudka o 7.30, czyli o starej 6.30 ale jakoś tak lepiej wygląda ta 7 ![]() tylko tak wygląda;p cały czas latała po tym studiu ![]() Cytat:
Cytat:
a domek fajny ![]() Cytat:
![]() brawo za ząbka!
![]() |
#296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do domu to dużo będziecie mieć do zrobienia chyba, na moje oko: dach do wymiany, coś z kominem trzeba chyba zrobić, altanka do odresteurowania, budynek gospodarczy tez pewnie jakiegoś małego remontu na zewnątrz potrzebuje. W śrdodku chyba też. Poddasze chyba nie zagospodarowane?? Nasz dom podobnie wygląda, w sensie bryły, ale Tż non stop robi coś w środku i na zewnątrz. Teraz po krótce co u nas: piątek zleciał miło, wieczór mieliśy tylko dla siebie z Tż ![]() Sobota też zaczeła się miło, co prawda pobudka o 6 ale cóż. Tż był w pracy, po pracy miał zrobić zakupy budowlane, stoi przy kasie, wózek załadowany a tu zonk, nie ma karty, ja mu zapomniałam oddać ![]() W niedzielę Oliwka obudziła się przed 5 ![]() ![]() ![]() I dzisiaj wstała 6:50 ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
cześć, witam się nieprzytomna, od soboty wieczorem rigolletto po 2 h
![]() potem mały wył w nocy co 10 min ech...... Nancy- z tym kojcemo to moja mama mi zawsze tak mówila, wrrrrrr trzeba było powiedzieć,że o kratach też myślisz ![]() Iffka, słszałąm że w niektorych regionach je się pierogi z mięta i że są pyyycha LAurko ciasto na maślance? ciekawe pierwsze słysze ale muszę spróbować, ja mam ciasto na pierogi wypróbowane i naprawdę super, Gessler też tak robi, klasycznie, maka,woda jajko i najważniejsze, przykryć gorącą pokrywką, wtedy jajko się wiąże z mąką, super takie plastycznie ,ekstra |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Nastąpiła zmiana planów, jednak to jeszcze jakby 8 i zimno z lekka
![]() ![]() Pola wymyśliła sobie nową zabawę - w łazience wchodzi na kosz, z kosza na kibel, a stamtąd do papieru toaletowego, bo bliżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | ||||
Zakorzenienie
|
u nas wczoraj podobnie, przed 7 na nowy czas się obudził. Dzisiaj pewnie byśmy spali dłużej, ale TZ nie wyłączył budzika na moim telefonie i wyszedł z pokoju
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudowne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że TŻ nie dociekał z ktorych zdjęć kojarzę ![]() dołóżmy do tego rady pozostałych i w ogole wyjdzie bestseller ![]() Propo łóżek, bo Lady ostatnio temat zaczęła ![]() ![]() Jak myślicie? Wczoraj byliśmy właśnie w miejscowosci Elllmi, Młody jak sie obudzil, to na placu zabaw poszedł do piaskownicy i weź go stamtąd zabierz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to fajnie jak miała swoje. Ja musze pomyśleć tylko cały czas bym chciała jeszcze cieplej bo tez plener jakiś bym zrobiła.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.