|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 |
|
0 | 0% |
| Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! |
|
0 | 0% |
| Trawka, kwiatki i ćwierkanie, a ja ćwiczę już siadanie |
|
4 | 8,33% |
| Ależ nam Maluchy rosną, wszystkie będą siadać wiosną |
|
1 | 2,08% |
| Jem warzywka i owoce, aby zyskać super moce |
|
3 | 6,25% |
| Chociaż jestem mały gość, często daje mamie w kość |
|
1 | 2,08% |
| Do raczkowania zabieram się, mamusia bardzo cieszy się |
|
0 | 0% |
| Krzyczę, piszczę, pełzam śmiało - jestem gościu jakich mało |
|
8 | 16,67% |
| Mama chrapie o tej porze?! Ja jej na to nie pozwolę! |
|
1 | 2,08% |
| Mama patrzy na mnie z byka, bo wstaję wcześniej od budzika |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze mama albo tata - gotów jestem do gadania! |
|
0 | 0% |
| Ja już siadam proszę państwa! Dość już tego opiedzielaństwa! |
|
0 | 0% |
| Już nie dzidzia taka mała - ja się garnę do siadania |
|
0 | 0% |
| Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! |
|
15 | 31,25% |
| Mama nie śpi noce, dnie, bo mi ząb wyżyna się |
|
1 | 2,08% |
| Mam już śliczne ząbki dwa, więc się śmieję ha ha ha |
|
2 | 4,17% |
| Ja już pełzam i raczkuję, mama mnie nie upilnuje |
|
5 | 10,42% |
| Lubię wcześnie rano wstać i rodzicom nie dać spać |
|
5 | 10,42% |
| Piję soczki, zupki zjadam, coraz więcej przy tym gadam |
|
1 | 2,08% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() U nas wciąż cisza tzn jeszcze nic nie widać ale po Leny zachowaniu to może coś się wykluje bo daje tak popalic że hej!
|
|
#2372 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII
Wlasnie mam przerwe w karmieniu bo sie zastanawia czy chce jest czy nie
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już kilka razzy widziałam dzieciaki ubrane w pajace lub śpiochy na dzień,w tym na naszych zajęciach.dziwne to dla mnie,bo dla mnie to piżama ![]() Cytat:
Właściciele to znajomi mojej mamy, chodzili razem do klasy w LO Wójcik też B-B
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2014-03-31 o 12:22 |
||
|
|
|
#2376 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niech juz bedzie upalne lato bedzie jadl bez ubrania i potem carescherem go heheheheheh |
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak było chłodniej, to pajaca ubierałam mu pod kurtkę na spacery, żeby nie podwiewało. Aha, i do lekarza ubieram czasami pajaca - kiedy potrzebny jest szybki dostęp, a niekoniecznie całkowite rozbierani ![]() Cytat:
A na noc, albo jak się przegłodzi to potrafi i 30 ![]() U nas półśpiochy się nie sprawdzają - natychmiast zdejmował za stópkę A ogrodniczki ma na lato i zastanawiam się, czy mu jeszcze takich na teraz nie kupić W tej chwili pełza w bodziaku i spodenkach - skarpetki zostały zdjęte i wymemlane
|
||
|
|
|
#2379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siedze na lawce pod blokiem, nie chce mi sie nigdzie lazic, a Julce to nie pasuje ![]() Kupie jakas spacerowke do 250max 300 ?? Tz dostal od znajomego, ale jest tak styrana, ze wstydze sie z nia wylazic gdzie kolwiek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do prezentu, to ja bym sie cieszyła ![]() Cytat:
chyba nawet widziałam właściciela, bo przypadkiem na otwarcie weszłam i zaczął mi opowiadać o firmie tylko wtedy nie poogladlam za duzo,bo Wiki zaczęła płakać i wyszlysmy. Zerknelam jeszcze w katalog i maja niezle rampersy, takie jakby eleganckie, fajna opcja na lato. moze kupie na przebranie na wesele siostry, bo w eleganckiej kiecy Wiki pewnie bedzie za gorąco przez cały wieczór.
|
|
#2381 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boje się że skarpetki będą spadać, piżamka się podciągnie i bedzie spał nago tym bardziej, że lubi się rozkopać z kołdry, a śpiworka nie trawi.. a na wiosne to raczej w domu będzie chłodniej rano jak wyłączymy grzejniki
|
|
|
#2383 |
|
BAN stały
|
Moj na 80 bedzie mial jeszcze pajace, a jak cieplo to w samym bodziaku moze spac
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
u nas w nocy 22 st a Filip odkryty w body i pajacu ma lodowate stopy i ręce i kark wcale niezbyt ciepły..
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
połowa okien umyta
|
|
#2386 |
|
BAN stały
|
No u nas ostatniej nocy uchylilam okno, bo 25 stopni bylo, a piec na minimum, nie chce go calkiem wylaczyc bo wtedy znowu za bardzo spada i wez tu badz madra i utrzymaj odpowiednia temp.
U nas przy 22 stopniach Janek cieplutki i odkryty, moze jakis zimnolubny jest. Wyrosl mi ze spodni i bluz 68. |
|
|
|
#2387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potem woła w nocy żeby go przykryć, bo mu brzuszek marznie ![]() Cytat:
![]() może używaną? |
||
|
|
|
#2388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale faktycznie, na pewno lepiej im w domu było niż miały by się w knajpie męczyć. Na chrzcinach córeczki mojej szwagierki była osobna sala z zabawkami dla dzieci, więc był spokój no ale oni w hotelu robili i stąd właśnie osobna sala do jedzenia i osobna dla dzieciaków.chyba nie, bo to już od kilku tygodni pobolewało. Dziś po południu do laryngologa idę. Jakoś od 2 miesięcy tylko piżamkę zamiennie z typowymi piżamkami. Na wyjścia jakieś spodenki (dresiki, jeansy). |
||
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osz ty ja umyłam 3...zostały mi 4 ale to już nie dzisiaj bo sebek nie chce iśc spac a jak adi wróci to juz nic nie zrobie ![]() a tż ,mi zapowiedziałż ena budowie trzeba wszytstkie ok na umyć ![]() |
|
|
|
|
#2391 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapytaj go ![]() Cytat:
Robie identycznie, a po śniadaniu ubieram go już w "outfit of the day" Cytat:
i tak spał
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
9 okien umytych na błysk
poodkurzane, pomyte podłogi, kurze starte ale tak mam, że jak mam robotę to najpierw to a później w czystości na spokojnie mogę zjeść
|
#2393 |
|
BAN stały
|
MsLullaby to moj potrafi zdjac sobie spodnie i je jesc, a skaprpetki to mu daje takie za kolano
|
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
teraz raczej tylko do spania
|
|
#2395 |
|
BAN stały
|
A ja dopiero zaczynam, jestem z tych co wola drugie zmiany
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska zapraszam Cie do mnie
8 okien, wielki balkon, 4 sufitowe i 3 male i szczerze nie nawidzę ich myć.. może dlatego że mój sąsiad pali w kominie folie itp rzeczy i mam sadze na nie których oknach ?
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jedynie obiad szybki.Ja tam nie uznaje drugich zmian w sprzataniu bo tz przychodzi i przeszkadza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MATAL brawa dla Elenki ![]() LOGOASIA brawa również dla Marcinka!!!! ![]() ![]() Eh tak piszecie o nowych zabkach,o wkladaniu nóżek do buzki,o obracaniu, o raczkowaniu i mi jakoś smutno wiem że moja najmłodsza z całego forum że ma jeszcze czas ale nie ma ani zabka na brzuchu nie lubi leżeć za długo nie bierze stopek do buzi chociaż coś tam próbuje ale jeszcze jest jej ciezko, nie obraca się jedynie na boczki czasami już o reszcie nie mówię bo wasze dzieciaczki sa większe wiec ma czas z innymi rzeczami ale już co niektóre czynnosciumieć to chyba powinna
|
|
#2399 |
|
BAN stały
|
Do tych co sie znaja na naturalnych metodach planowania rodziny
Jak jest ten sluz plodny rozciagliwy to kiedy jest owulacja?W ostatnim dniu jak ten sluz weystepuje?jak jest go najwiecej? |
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

już się wybiła, ale jeszcze słabo widać 
tzn jeszcze nic nie widać ale po Leny zachowaniu to może coś się wykluje bo daje tak popalic że hej!

Pewnie wszedł do pierwszego sklepu, kazał coś wybrać dla chłopca i zapłacił za to co mu dali. Aż mi głupio teraz :/

no ale oni w hotelu robili i stąd właśnie osobna sala do jedzenia i osobna dla dzieciaków.
poodkurzane, pomyte podłogi, kurze starte