Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-31, 21:06   #841
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cz.2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (69,6 KB, 36 załadowań)
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:11   #842
malgosia1051
Zadomowienie

Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

[QUOTE=Denaris;45829391]Nic się nie martw, sprawa alimentacyjna nic nie kosztuje, nawet złożenie pierwszego wniosku jest darmowe. Wpisujesz dane ojca (o ustalenie ojcostwa wcześniej) i jeśli on się nie zgadza następują badania DNA za które płaci ojciec dziecka. Nawet jeśli miga się od pracy, KIEDYŚ w końcu znajdzie normalną pracę, zaczną mu przyznane alimenty ściągać, a Tobie do tego czasu będzie płacił fundusz alimentacyjny. Nie jestem dokładnie pewna wszystkiego, ale tyle zdołałam wyczytać i dowiedzieć się w OPS. Nie daruj mu tego! Ja nie daruję swojemu

Poza tym zawsze możesz się zgłosić do Ośrodka Pomocy Rodzinie w swoim okręgu, tam mają darmowych prawników, którzy Ci wszystko wyjaśnia, pomogą napisać wnioski do sądu bez opłat. Trzymam kciuki i jeśli chcesz, zawsze możemy się razem wspierać Tez czasem mam doła, ale ogólnie to jestem niepoprawna optymistką

hej mozemy sie razem wspierać, czasem mi to potrzebne. Czasem jest lepiej komuś obcemu sie wyżalić niż swoim znajomym czy przyjaciolce, bo moja przyjaciółka ma dość mego płaczu a i tez jej współczuje...

Ja też mam tak że w brzuchu jakby mnie rozciągało ale to norma bo macica sie powieksza itd.
60cm
Monika moja coreczka
malgosia1051 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:15   #843
Ana***
Zakorzenienie

carola to teraz pisz po kolei co gdzie i za ile
u Was wiadomo już co będzie?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:17   #844
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Cz1.
Ojejuu cudne cudeńka Podoba mi się ten pajacyk pasiaczek bardzo,ile za niego zapłaciłaś? I buciki też fajne
To będzie mała modnisia widzę

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:18   #845
Latte88
Zakorzenienie

Ana moje lupy z Reala i z Carrefoura a ceny różnie i po 5 zł i po 8 ale super w dotyku gatunek świetny, czysta bawełna
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:25   #846
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
carola to teraz pisz po kolei co gdzie i za ile
u Was wiadomo już co będzie?
U nas lekarz ostatnio sie wahal, mowil ze raaaaczej dziewczynka. Pewny nie byl, stad tylko jedna bluzeczka typowo dziewczynska

Kurteczka z zary- cena nie wiecej niz 30 zl.
Buciki z pingwinkami h&m- 10zl
Czerwone butki zara- 20 zl
T-shirt rozowy tesco- 15 zl
Spioszki w paski szare tesco- 17 zl
Spioszki w paski grafitowe tesco- 17 zl
Butki bordowe zara- prezent od siostry
Body z drugiego zdjecia tesco- kazdy po 13 zl
Stary 2014-03-31, 21:26   #847
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Gratuluję nowego mieszkanka Życzę dużo sił
Jak tam sprawa z telefonem, internetem i kablówką?
Normalnie dramat, stwierdzili że reklamacji nie przyjmą bo zgłoszona po 3 tygodniach, ich zdaniem reklamacja powinna być zgłoszona 10.03 zaraz po rzekomym przeniesieniu. Mąż mówi że dopiero się wprowadził i nie miał ani możliwości sprawdzenia ani czasu bo był zajęty remontem.Dostał od nich 10.03 SMS że internet już przeniesiony i że działa i to mu wystarczyło. Ale kogo to. .W ciągu 5 dni ma niby być, się okaże😞.Dostali za miesiąc pieniądze gratis, grrrr

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-31, 21:27   #848
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ojejuu cudne cudeńka Podoba mi się ten pajacyk pasiaczek bardzo,ile za niego zapłaciłaś? I buciki też fajne
To będzie mała modnisia widzę
Ten jasny szary? 17 zl
Masz tam u siebie w okolicy tesco?
Stary 2014-03-31, 21:31   #849
carolciuska
Zadomowienie

A to butki o ktorych pisalam, na dziecko chodzace juz. Oszalalam, ale tak mi sie podobaja, ze je chyba kupie....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (27,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2014-03-31, 21:36   #850
malgosia1051
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że tak jak pisały dziewczyny wyżej, wpisanie ojciec nie znany będzie dla Ciebie mniej korzystne.To tylko 170 zł,a zasądzając alimenty wydaje mi się że dostaniesz więcej.Nawet jeśli tatuś nie ma stałej pracy, i nawet jeśli zwieje za granicę to jeśli Twój dochód nie będzie przekraczał bodajże 725 zł miesięcznie w przeliczeniu na osobę w rodzinie to alimenty wypłaci Ci ops z Funduszu Alimentacyjnego, jest też niestety pewne ryzyko że tatuś będzie na tyle sprytny że będzie Ci płacił 30 % zasądzonych alimentów i wtedy będzie problem bo Fundusz nie będzie się należał, ale to są rzadkie wypadki.
marne szanse by mi placil, bo z tego co tez wiem az wstyd powiedziec to ma dziecko jedno i tez placi co łaska ale tamta ponoc wpisala kogos innego za ojca a ojcem jest moj byly, ale ponoc tak zrobila zeby on za bardzo sie z nim nie spotykal bo on to pijak imprezowicz i tamte dziecko ciagle przyjezdzal do niego jak pijany byl i mial pretensje ze nie daje mu go widywac. A mi powiedzial ze nie jestem w ciazy że zmyślam i ze mam sie od niego odczepic.Nie chce za bardzo nalegac bo zmieni numer telefonu i koniec z kontaktem z nim...

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Wiem,że na pewno mogłam zajść tylko w 6 dniu cyklu(25 grudnia),bo wtedy z Tż mieliśmy pierwszy taki stosunek od dawna i do zapłodnienia doszło najprawdopodobniej 31 grudnia I jestem tego pewna,bo 1 stycznia z rana poczułam jakieś dziwne ukłucie i wtedy zaczęły się moje podejrzenia i coś mi powiedziało z samego rana,że okresu nie będzie

Ja tą sałatkę robiłam w tamtym tygodniu...

ja tak samo mialam tylko ze z 1 na 2 styczen. i 2 dniu stycznia mialam takie jakby ciągniecie czulam juz nawet myślałam że jakims chorubstwem mnie zaraził a tu dziecko.....
60cm
Monika moja coreczka
Stary 2014-03-31, 21:36   #851
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Ten jasny szary? 17 zl
Masz tam u siebie w okolicy tesco?
Chyba w grafitowe paski,bo myślałam z początku,że są czarne
Mam Tesco i to całkiem niedaleko ale nie wiem czy u mnie będzie

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 21:37   #852
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ana moje lupy z Reala i z Carrefoura a ceny różnie i po 5 zł i po 8 ale super w dotyku gatunek świetny, czysta bawełna
to jakaś promocja czy tam takie ceny? może i u nas co jest w carrefour

Cytat:
U nas lekarz ostatnio sie wahal, mowil ze raaaaczej dziewczynka. Pewny nie byl, stad tylko jedna bluzeczka typowo dziewczynska

super ceny też takie do przeżycia
Stary 2014-03-31, 21:40   #853
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Chyba w grafitowe paski,bo myślałam z początku,że są czarne
Mam Tesco i to całkiem niedaleko ale nie wiem czy u mnie będzie
To jak nie bedzie to daj znac to "Ciocia" malej Metce wysle

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
to jakaś promocja czy tam takie ceny? może i u nas co jest w carrefour

super ceny też takie do przeżycia
A dziekuje
Stary 2014-03-31, 22:04   #854
Latte88
Zakorzenienie

Karolciu piękne zakupy te sówki są przesłodkie

Ana chyba takie mają tam ceny, a te po 5 zł to niby promocja, jak kupowałam dla chłopców siostry to też były śmieszne pieniądze, a jakość naprawdę super.

Teraz to naprawdę nie mogę się doczekać co nam wyjdzie Kobietty bo niby jak w punkt z owulacją to synek, ciekawa jestem czy się to nam sprawdzi, czy jest jakieś odstępstwo oglądałam program Kasi Bosackiej to niby jej ten profesor ginekolog/położnik powiedział, że przeświadczenie, że z dnia owu są chłopaki jest nieprawdą, chociaż przez lata tak się wierzyło i jakoś to zaargumentował. Ale jak to nie pamiętam
Stary 2014-03-31, 22:11   #855
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Karolciu piękne zakupy te sówki są przesłodkie

Ana chyba takie mają tam ceny, a te po 5 zł to niby promocja, jak kupowałam dla chłopców siostry to też były śmieszne pieniądze, a jakość naprawdę super.

Teraz to naprawdę nie mogę się doczekać co nam wyjdzie Kobietty bo niby jak w punkt z owulacją to synek, ciekawa jestem czy się to nam sprawdzi, czy jest jakieś odstępstwo oglądałam program Kasi Bosackiej to niby jej ten profesor ginekolog/położnik powiedział, że przeświadczenie, że z dnia owu są chłopaki jest nieprawdą, chociaż przez lata tak się wierzyło i jakoś to zaargumentował. Ale jak to nie pamiętam
Dzieki!
Jesli by bylo to prawda to... moj gin sie pomylil. Bo ja w owu a wychodzi coreczka
Stary 2014-03-31, 22:16   #856
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze wiedzieć

a co do planowania płci to też o tym słyszałam, ale po jakimś czasie trafiłam na bloga kobiety która pisała o obaleniu tej tezy, miała chyba 4/5 synów i każdy był wyliczany na córcię... dopiero jak zrobiła na odwrót to wyszła córka i też były ku temu jakieś argumenty.
Jak będę miała chwilę to poszukam tego bloga

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Przeglądam sobie fora i opinie na temat wózków.

Bardzo dobre opinie ma ten: http://sklep-boboplonsk.pl/pl/p/Woze...tis-PLONSK/206 co o nim myślicie? nawet mi się podoba, no i szukałam takiego aby był z fotelikiem lepszym, jak właśnie maxi cosi tylko nie mogę znaleźć kolorystyki do tego modelu

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-03-31 o 22:22
Stary 2014-03-31, 22:26   #857
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
No to jestem ciekawa co nam wyjdzie Doris jak obie w samą owulację
Ano ciekawe. U mnie niby dziewczynka, ale tak sprawdzał, że jest to niewiarygodne...

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Z jednej strony tak powinnam zrobić, ale z drugiej to jedyna moja chwila wytchnienia. Chciałabym trochę tu nadrobić, wypić herbatkę w spokoju, zakładam właśnie bloga (ciekawe co z tego wyjdzie), mam jeszcze masę zdjęć do obrobienia, książkę do przeczytania i kurcze jeszcze milion innych planów.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Przy drugim dzieciaczku będziemy mądrzejsi.
Przy Majci ustalaliśmy szczepienia z pediatrą i on powiedział, że im szybciej tym lepiej, więc zaszczepiliśmy ją pierwszą dawką już zanim skończyła pół roku - takim systemem są aż cztery szczepienia, każde po 250 zł. Okropność!
Skąd ja znam tą chwilę wytchnienia! Też zawsze argumentowałam, że nie kładę się spać mimo zmęczenia, bo chcę poczuć, że mam czas tylko dla siebie! Najczęściej komp albo książka... Moja córka tak naprawdę od 2-3 miesięcy przesypia całe noce, wcześniej przynajmniej raz robiła pobudkę... Teraz to przynajmniej śpię jednym ciurkiem więcej godzin (już niedługo )

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Ua, to musiało trzepnac po kieszeni. Z jednej strony pediatra jak najbardziej ma rację. Im wcześniej tym lepiej, bo dziecko jest szybciej chronione. Nie bez powodu szczepienie na pneumo dla wcześniaków jest refundowane. A z drugiej te koszty....
My póki co na ospe (dla dzieci które chodzą do żłobka/przedszkola jest refundowane), potem pneumo.
A przy drugim dziecku zastanowie się nad rota. Bylismy z mała przez jelitowke w szpitalu i dzięki bardzo za taka przygodę.
Jeśli chodzi o szczepienia to my tylko te podstawowe robimy. Mieliśmy na rota szczepić i jakoś czas minął. Teraz tż przebąkiwał, że drugie przydałoby się zaszczepić jak starsza pójdzie do przedszkola to będzie przynosić. Co racja to racja...

Cytat:

Super wyglądają te ubranka, a w bucikach się zakochałam Lecę do Zary

Cytat:
A to butki o ktorych pisalam, na dziecko chodzace juz. Oszalalam, ale tak mi sie podobaja, ze je chyba kupie....
Piękne! A gdzie i najlepiej za ilę? Jestem na etapie poszukiwania butów dla córki półtoraletniej

Idę, dobranoc kobietki! Pa pa!
Stary 2014-03-31, 22:32   #858
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Ano ciekawe. U mnie niby dziewczynka, ale tak sprawdzał, że jest to niewiarygodne...

Skąd ja znam tą chwilę wytchnienia! Też zawsze argumentowałam, że nie kładę się spać mimo zmęczenia, bo chcę poczuć, że mam czas tylko dla siebie! Najczęściej komp albo książka... Moja córka tak naprawdę od 2-3 miesięcy przesypia całe noce, wcześniej przynajmniej raz robiła pobudkę... Teraz to przynajmniej śpię jednym ciurkiem więcej godzin (już niedługo )

Jeśli chodzi o szczepienia to my tylko te podstawowe robimy. Mieliśmy na rota szczepić i jakoś czas minął. Teraz tż przebąkiwał, że drugie przydałoby się zaszczepić jak starsza pójdzie do przedszkola to będzie przynosić. Co racja to racja...

Super wyglądają te ubranka, a w bucikach się zakochałam Lecę do Zary

Piękne! A gdzie i najlepiej za ilę? Jestem na etapie poszukiwania butów dla córki półtoraletniej

Idę, dobranoc kobietki! Pa pa!
Wlasnie buciki w zarze. A cena chyba 90 zl nowa kolekcja takze bez przeceny
Stary 2014-03-31, 22:38   #859
Latte88
Zakorzenienie

Dobranoc Doris

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-31, 23:08   #860
Misstic
Wtajemniczenie

Znowu zapowiada sie bezsenna noc..
Od kilku dniu juz nie moge zasnac

Karolcia sliczne ciuszki, a te buciki pingwinki sa poprostu przeslodkie Ja tez chce juz cos pokupowac hehe

Malgosia ale jak ci sie termin nie zgadza? Wiesz dokladnie kiedy mialas owulacje albo chociaz przypuszczasz?
Aha i to ze ten chlop ma jeszcze jakies dziecko to trudno. Sad zasadzi to bedzie placil. A jak zniknie to tak czy inaczej powiadomienie od sadu o royprawie do niego dotrze, jak sie nie stawi to dostanie upomnienie i kare.

Doris dobranoc

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 23:18   #861
malgosia1051
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Znowu zapowiada sie bezsenna noc..
Od kilku dniu juz nie moge zasnac

Karolcia sliczne ciuszki, a te buciki pingwinki sa poprostu przeslodkie Ja tez chce juz cos pokupowac hehe

Malgosia ale jak ci sie termin nie zgadza? Wiesz dokladnie kiedy mialas owulacje albo chociaz przypuszczasz?
Aha i to ze ten chlop ma jeszcze jakies dziecko to trudno. Sad zasadzi to bedzie placil. A jak zniknie to tak czy inaczej powiadomienie od sadu o royprawie do niego dotrze, jak sie nie stawi to dostanie upomnienie i kare.

Doris dobranoc
bo z nim wlasciwie raz tylko z 1 na 2 stycznia i mi wlasnie nie wychodzi bo jak edejmne 14 tygodni to wychodzi tydzien pozniej jakos od tego 1 na 2 styczen ale wlasciwie nie znam sie na tym a tylko z nim to robilam i od razu czulam ze w ciazy bede no i jestem...
60cm
Monika moja coreczka
Stary 2014-03-31, 23:24   #862
Latte88
Zakorzenienie

http://www.mamazone.pl/artykuly/mama...e-dla-mam.aspx
Stary 2014-03-31, 23:25   #863
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
bo z nim wlasciwie raz tylko z 1 na 2 stycznia i mi wlasnie nie wychodzi bo jak edejmne 14 tygodni to wychodzi tydzien pozniej jakos od tego 1 na 2 styczen ale wlasciwie nie znam sie na tym a tylko z nim to robilam i od razu czulam ze w ciazy bede no i jestem...
Byc moze mialas dni plodne i przy dobrym sluzie i zywotnosci plemnikow mogly tam sobie u ciebie poczekac te kilka dni na owulacje

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-31, 23:28   #864
Latte88
Zakorzenienie

Małgosiu. A kiedy miałaś ostatnią @ i ilu dniowe masz cykle?

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Byc moze mialas dni plodne i przy dobrym sluzie i zywotnosci plemnikow mogly tam sobie u ciebie poczekac te kilka dni na owulacje
Właśnie albo owulacja się przesunęła
Stary 2014-03-31, 23:35   #865
malgosia1051
Zadomowienie

nie wiem wlasnie kiedy mam nigdy nie liczylam sobie. ostatnia mialam 25grudnia ale jak to sie liczy 1 dzien @ czy ostatni? to zalezy ja to mam róznie czasem 30 a czasem 28 dniowe.A i ostatnimi czasami zdarzalo mi sie nawet miec dwa pod rzad.... taki wybryk natury ze mnie....
60cm
Monika moja coreczka
Stary 2014-03-31, 23:35   #866
WwikIi
Raczkowanie

Cytat:
dobrze wiedzieć

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Przeglądam sobie fora i opinie na temat wózków.

Bardzo dobre opinie ma ten: http://sklep-boboplonsk.pl/pl/p/Woze...tis-PLONSK/206 co o nim myślicie? nawet mi się podoba, no i szukałam takiego aby był z fotelikiem lepszym, jak właśnie maxi cosi tylko nie mogę znaleźć kolorystyki do tego modelu
Dziś właśnie oglądałam ten wózek. Jesli chodzi o gondolę to podoba mi się. Jest duża, szeroka i głęboka. Wózek całkiem dobrze się prowadził. W spacerówce nie podobały mi się pasy, no i z tego co wyczytałam w opiniach to małe dziecko w niej zjeżdża i budka jest zbyt nisko. Ogólnie wózek mi się podobał, tylko ciężki jest. Jeśli chodzi o kolory to jest spory wybór. W sklepie był próbnik i w zależności od opcji kolorystycznej są różne rodzaje materiałów, więc warto wybrać się do jakiegoś sklepu przed zakupem i sprawdzić czy dany materiał będzie odpowiedni.
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-31, 23:46   #867
Misstic
Wtajemniczenie

Latte fajnie wyglada ta aplikacja z urlopem macierzynskim jednak jako jedyna jest platna heh i ta jeszcze taka rozbudowana co mozna posluchac ekspertow ale niestety niedostepna na androida.

Malgosia z tego wzgledu ze mialas nieregularne cykle jak rowniez je poprzestawiane to owulacje moglas miec w kazdy dzien (nie no przegielam, w pierwszy dzien okresu owulki miec nie moglas ) ale w 6 czy 8 juz tak. Nie patrz na kalkulatory w necie ze niby po 14 dniach od okresu wystepuje owulacja bo daje sobie reke obciac ze u ciebie na 1000% tak nie jest. Nawet dziewczyny ktore maja mega regularne 28dwmiowe cykle nie zawsze maja owulacje 14 dnia.

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-31, 23:49   #868
Latte88
Zakorzenienie

Jestem tak głupia że szok hahahaha weszłam na wizaz w temat Brzuchatki poznajcie płeć swojego dziecka :-D
Numerologia
Stary 2014-03-31, 23:49   #869
malgosia1051
Zadomowienie

Cytat:
Latte fajnie wyglada ta aplikacja z urlopem macierzynskim jednak jako jedyna jest platna heh i ta jeszcze taka rozbudowana co mozna posluchac ekspertow ale niestety niedostepna na androida.

Malgosia z tego wzgledu ze mialas nieregularne cykle jak rowniez je poprzestawiane to owulacje moglas miec w kazdy dzien (nie no przegielam, w pierwszy dzien okresu owulki miec nie moglas ) ale w 6 czy 8 juz tak. Nie patrz na kalkulatory w necie ze niby po 14 dniach od okresu wystepuje owulacja bo daje sobie reke obciac ze u ciebie na 1000% tak nie jest. Nawet dziewczyny ktore maja mega regularne 28dwmiowe cykle nie zawsze maja owulacje 14 dnia.
uspokoilas mnie juz troche i wyjasnilas dziekuje ci z calego serca....
Bo juz sie nawet zastanawialam jak to mozliwe bo wiem kiedy z nim spalam no ale zeby tydzien czekaly heh dziwne to
60cm
Monika moja coreczka
Stary 2014-03-31, 23:56   #870
Misstic
Wtajemniczenie

Malgosia napewno tak bylo z ta twoja owulacja. Widzisz ja np mialam owulke 18 dnia cyklu najprawdopodobniej (tak na 90%). Nie robilam testow owulacyjnych ani nie chodzilam na monitoring wiec na 100% pewna nie moge byc ale jest tu tez uzytkowniczka ktora zaszla w 6 dniu cyklu. Takze owulka psotna jest

Latte ja tez bylam w tym temacie hehe
Widzisz co z nas sie robi przez te nocne siedzenie

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości