|
|
#2731 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Wlasnie wzielam prysznic 2 magnezy i no spe - dzwonilam do poloznej zeby zapytac. mam czekac jak beda regularne skurcze to jechac, a juz sa takie bolace po 20-2pare sekund
73 kg Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-03-31 o 17:27 |
|
|
|
#2732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myslalam o bujaniu tak w ogole
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaz dzis dopiero 3 byly i malutkie. ale ja tlumacze tym, że wypila 90ml mm. Pieluchy zmoczone tez solidnie. Ale widze ze niedoada bo po karmieniu placze. No i te nieszczene 60g w tydzien---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Gdzies slyszalam (moze nawet tu na formum)ze to samo dzialanie ma karmi. Chodzi o slod jeczmienny.. |
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
waga imponująca! alwa kilku sekundowe bóle to nie są skurcze ![]() |
||
|
|
|
#2736 |
|
Raczkowanie
|
czbasia wiem co czujesz
u nas skok rozwojowy 6 tygodni i mała non stop beczy i cyca szuka. Ja dokarmiam 2x dziennie mm. Rano i na noc po cycku 60 ml. Nie martw się tym i przystawiaj. Może spróbuj laktatorem metodą 7-5-3 ? U mnie mało jest pokarmu, ale małej prawie wystarcza.
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje szwy ok 2 tyg sie rozpuszczaly. Cytat:
Cytat:
za wizytę i Ile taka baza kosztuje? Cytat:
Cytat:
za wage. Miki ma ok 4,7- waze sie zawsze sama a potem z znim i różnica to jego waga Cytat:
ojciec mówi ze ukręcil na siebie bata bo on go nauczyl i on bedzie go bawił jak wroce do pracy Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dawkowanie to Ja mam od Trisdom
|
|
|
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Potrzebuje brokuła, jutro jade na oddział do mojego gina. Ma zobaczyc moje rozwarcie, szyjke i zadecydować co dalej robimy a ja chce juz urodzic. Jestem juz w 40tc wiec mam wielka nadzieję ze jutro maks we srode mój skarb bedzie z nami. A i gin jutro zoszczedzi mi 100zł przyjmujac i badając mnie na oddziale hehe ![]() Jak wróce z "wizyty" dam wam znać
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Ale sie naszukalam u nas jakiegos piwa ze slodem jeczmiennym bezalkoholowego ![]() ale mi sie udalo ![]() mam nadzieje, ze bedzie dzialac, bo Marco ostatnio tak czesto jest podlaczony do dystrobutora, ze nie wyrabiam
|
|
#2743 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 3-go tz ma wazny calodniowy kurs na ktorym musi byc, 11-go ma urodziny, a 13-go ma urodziny Natalcia I wolalbym zeby kazdy mial swoje dzien do swietowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ole chcesz zdenerwowac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() czbasia za kp Cytat:
2. to fajnego ma szefa
|
|
|
#2744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Tasia
za szybki poród :-*Martyna Marima ![]() Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#2746 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tez chyba bede musiala sie do piwa przymusic Cytat:
|
|||
|
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
js tez tak robie, ale moja waga to grania bledu do 200 gram, ale mniej wiecej wien ![]() Sobie Twoj tata poscielil, to sie tak wyspi ![]() To sprzedaj teraz te kropelki ![]() Cytat:
Cytat:
Spragniona matka ![]() Myslicie, ze to pomaga? Bo ja u mnie nie widze roznicy ![]() Tz od poludnia robi, wiec sama bylam, ale pdobno jak wyszlam, to od razu wstala i marudzila, moze chciala ze mna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
hej
trzymam kciuki za rodzące i za wizyty !!!ja tez juz bardz chce urodzic.mam dosc , a niestety obawiam się, że powtorzy się scenariusz i znow przenosze dwa tygodnie. ![]() maly mi juz tak naciska, mam skurcze ud , ledwo laze, jeszcze mąz w pracy a ja z małym cale dnie echh juz jestem zmeczona. no ale już bliżej niz dalej ![]() ja w wozku w domu nie lulałam, natomiast przez pierwsze 4 mies tymek zasypial tylko jak był lulany na rekach plus musialam łazic po mieszkaniu. |
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oduczylas normalnie zasypiania na rekach, czy bylo ciezko? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój TŻ nigdy nie powie, że "OK , dobrze", tylko musi być że "raczej" jestem po wizycie, na ktg idealnie, zero oznak porodu, w badaniu zero oznak zbliżającego się porodu, wszystko idealnie; powiedział, że on proponuje 11.04 CC , i że za tydzień mam się zgłosić na ktg i przynieść wyniki krwi i moczu. USG pokazało, że mała ma 3600, lekarz stwierdził, że za te 11 dni może być o jakieś 200gram cięższa, no ale trzeba pamiętać o marginesie błędu - więc przy porodzie może mieć między 3500 a 4000. TŻtowi oczy wylazły jak to usłyszał, był w szoku, że już teraz taka duża jest. |
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mowilam do męża ze jakbym wiedziała ze nie wezmie kasy to bym więcej poprosiła i wystawiła na all ![]() Mikolaj nakarmiony, czekam az usnie. Dzisiaj obowiązkowo do lozeczka... Jak sie szlam kapac tz spal na wznak przy ścianie. Jak wrocilam od pasa w górę spal z brzegu,od pasa w dol przy ścianie (na skos) na brzuchu, więc pilnuje Mikolaja Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2752 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, w koncu nadrobilam bo wczoraj był jakiś zakrecony dzień. Niby moje urodziny a ja byłam tak zmęczona po nocy, ze cały dzień albo podsypialam albo cos ogarnialam i tak naprawdę nie poswietowalam :/
Aga, zmien na pierwszej stronie mój wiek :p Najlepszy prezent sprawił mi mąż bo pojechał załatwić akt urodzenia Kingi i dzięki temu data wystawienia to moje urodziny ![]() Pozatym na razie mam spokojne dziecko. Głownie śpi i to zazwyczaj samoistnie po jedzeniu zasypia. Moje piersi juz przestały szaleć i nie musze sie 10 razy dziennie przebierać. Widzę ze na wątku spokojnie na razie. Brokuły dla potrzebujących i dla tych co sie zastanawiają czy poznają skurcze powiem ze nie da sie ich pomylić :p |
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku - wszystkiego naj
![]() moje przeczucia się nie sprawdziły - myślałam, że urodzę w marcu. nic z tego. małż wrócił z pracy w totalnej rozsypce, coś go rozkłada. jeszcze mi go na porodówkę nie wpuszczą... |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co juz lista marcowa zamknieta? Ale fajnie to zlecialo, teraz kolej na kwietnioweczki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysku wszystkiego najlepszego Brokuly dla przeterminowanych i w terminie
|
#2758 |
|
Raczkowanie
|
Tygrysku wszystkiego dobrego
![]() ja powoli się ogarniam z moją dwójką mężczyzn w sumie z trójką w końcu mąż też w swoim rodzaju dziecko Adaś poszedł dziś do przedszkola i dumny wszystkim mówił że ma malutkiego braciszka a my też ruszamy w świat muszę jechać na uczelnie załatwić urlop zapisać małego na bioderka i jakieś pierdoły pozałatwiać Miłego dnia
|
#2759 | ||
|
Zakorzenienie
|
estera85
Cytat:
ja dostałam taką próbkę herbaty na laktacje z ekstraktem słodu jęczmiennego (femaltiker)i widzę ,że chyba trzeba sobie z jedno opakowanie kupić jak nas najdzie kryzys cyckowy olakola super że mąż się jednak zdecyduje mi na usg tydzień przed porodem wyszła waga małego 3500 a urodziłam 3400 więc wcale nie musi tyle ważyć i oczywiście Cytat:
tygrysek83 wszystkiego najlepszego dla przeterminowanych i w terminie ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Jakie herbatki na laktacje pijecie i jak często? |
||
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie femaltikera nie ma i nie oplaca mi sie sprowadzac z PL, taniej wyjdzie mnie to ciemne piwo, a glownie i tak chodzi o slod jeczmienny Pije herbatke Holle 4 torebki dziennie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

. Chociaz dzis dopiero 3 byly i malutkie. ale ja tlumacze tym, że wypila 90ml mm. Pieluchy zmoczone tez solidnie. Ale widze ze niedoada bo po karmieniu placze. No i te nieszczene 60g w tydzien
waga imponująca! 
u nas skok rozwojowy 6 tygodni i mała non stop beczy i cyca szuka. Ja dokarmiam 2x dziennie mm. Rano i na noc po cycku 60 ml. Nie martw się tym i przystawiaj. Może spróbuj laktatorem metodą 7-5-3 ? U mnie mało jest pokarmu, ale małej prawie wystarcza.

i