|
|
#511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
i kciuki za męża chrześnika ![]() i dla Natusi za chodzenie ![]() Cytat:
My byliśmy 3 razy u ortopedy, raz w 5 tyg życia, drugi raz kilka m-cy później a trzeci raz jak zaczynał wstawać i wydawało nam się, że koślawi stopy. Na dwóch pierwszych wizytach robili Kubie usg bioderek plus badanie manualne a na trzeciej wizycie tylko go wyoglądał z każdej strony. Z tym, że my chodzimy do LM, bo mamy tam kartę rodzinną i wszystko mamy na free. Cytat:
![]() a co do chłodu... ![]() Cytat:
za wagę i wzrost ![]() a co do piguły to ![]() chociaż ostatnio koleżanka z pracy mi mówiła, że jedna laska ode mnie z pracy dostała upomnienie, że odmówiła pobrania krwi dziecku kilkutygodniowemu, bo była chora i nie chciała dziecka zarazić :/ Kuba ma drugą drzemką, szybko Was przeleciałam, bo aż mi głupio, że ostatnio tak mnie nie ma, ciągle tylko wpadam i wypadam. Obiad w piekarniku (pierś z kurczaka z selerem, serem i majonezem) i zrobiłam sobie pastę z sera feta (ser feta+podsmażona cukinia+pomidory suszone i szczypiorek)
|
|||||
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny...tak myślałam że będa za ciepłe...więc przemyśle te pozostałe..a słuchajcie-wiem wiem, pewnie te się nie nadają..ale allegro czasem tak mnie pochłania że się zapomina...a poza tym myślałam że nie wylicytuje....a wylicytowałam O!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/buciki-next-adidas...070582102.html ale pewnie nie dla Antonia na pierwsze krokasy, co????
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pstryczku wiem kochana ale ja nie mam tu gdzie wyjsc do ludzi, tv mam caly czas wlaczona ale zeby cos obejrzec dluzej nie mam jak Nati co chwile czegos chce, plac zabaw tutaj marny chadzam tam ale zadnych matek nie widuje jak ktos cos zagada to nie wiem co mam blondynke na jezykach i probuje sie z tego uczyc ale ja zawsze sie dobrze uczylam ale do jezykow nie mam zdolnosci musze sie maxymalnie skupic a z natusia ciezko bardzo sklepu tez tu nie ma tylko markety na kurs sie zapisałam ale musi byc minimum 8 osob a jestem tylko ja zapisana ![]() jestem poprostu zalamana najchetniej wrocilabym do Polski bajki non stop leca ale nic do tego zakutego łba nie wchodzi moze gdybym je ogladala a nie tylko z doskoku jak nat pozwoli to max ze 20 min a maz w tym miesiacu np 250 godzin prepracowal ale probue mi pomoc jest z nati jak zamykam sie w drugim pokoju ale co z tego jak ona zaraz wola do mnie a ja nauczona jestem od zawsze ze jak sie ucze to musi byc cisza idealna |
|
|
|
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/pantofelki-wizytow...024264095.html Co myślicie ?
|
|
|
|
#515 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzwoniłam do tego żłobka. taka starsza babka odebrała, zaczęła mi opowiadać, że to nie taki typowy, tylko taki bardziej "jak u babci"
. teraz tam mają 10 dzieci w wieku 12-16 miesięcy plus pies;p jutro mam tam podejść i wszystko zobaczyć. ale jeśli dobrze zrozumiałam to wykupuję np 50 godzin na miesiąc i moge posyłać kiedy chcę i na ile chcę. mi się wydaję, że to żart Cytat:
![]() Cytat:
Hani się już zrosłoCytat:
![]() Cytat:
brawo za wagę i wzrost ![]() Cytat:
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar ma takiego konia gumowego na którym można skakać (coś w podobie ślimaków kiedyś). I ja usiadłam na tego konia,małego oplotłam do siebie (brzuch do brzucha) i tak z nim skakałam że usnął
![]() Jak on mi teraz śpi to pewne jest że na noc pójdzie spać o 28
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takiego doła, jak stąd do Meksyku. Nie mam aparatu
Orto ciągle rozkminiała jak "ugryźć " moją wadę.. no i wysłala mnie do chirurga szczękowego, powiedziała, ze raczej bez operacji się nie obejdzie... Wczoraj troche na ten temat czytałam, bo chciałam sama zapytać jej o tą operacje.. hah...
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
Silver ciesze sie ze juz jestescie w domku Gratulacja rowniez dla Iffonki ![]() Ezzo co do drugiego dziecka to faktycznie u nas sie to tez zupelnie nie sprawdzilo i Miki duzo bardziej nie daje pospac
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
oj Deli, współczuję....
Dziecię mi padło jak mucha ![]() nie wiem czemu ale on po tej zmianie czasu dużo lepiej funkcjonuje
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Deli mam nadzieję że uda się wszystko zrobić bez operacji
![]() Wiecie że dzisiaj ktoś mi mówił o badaniach które stwierdzają że dzieci urodzone przez cc śpią gorzej/krócej? U nas to "krócej" zgadzałoby się jak najbardziej. ![]() Ciekawe jak tam Marsi w podróży? Charliz,Cała gdzie jesteście??? Tęsknię ![]() Lenova wszystkie buty które wklejałaś bardzo mi się podobają. ![]() Dałam Blance mleko,mówię do Niej "idziemy się kapac" więc zeskoczyła z moich kolan,i chodziła po całym mieszkaniu szukając taty. Dopiero kiedy Go znalazła,wzięła za rękę i zaprowadziła go do łazienki. Zawsze kąpie Ją tatuś więc i tym razem tak musiało być Do jakiego wieku dziecko powinno pić mm? Przypominam że my skazowcy,niestety jeszcze nam nie przeszło Któreś dziecko jeszcze ma skazę?Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#524 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się!
![]() wróciliśmy, ledwo żywi, ale wróciliśmy ![]() przyznaję bez bicia, że nie nadrobiłam... i zaraz też uciekam na nowy odcinek walking dead a powinnam rozliczać pita ![]() Powiem Was, że nigdy więcej bym się na coś takiego nie zdecydowała z Anią. My jak my, byliśmy zmęczeni no ale my jesteśmy dorośli, a Anusia tak strasznie mi jej było żal, widać straciła poczucie bezpieczeństwa, bo przez cały dzień nie sikała!!! nie zrobiła kupy, jak zjadła serek homo o 7 rano to następny posiłek przyjęła o 17 naprawdę nie wiedziałam, że ona taki wyjazd aż tak będzie przeżywać, aż mi się płakać chciało, ale jak już tam zajechaliśmy to trzeba było jakoś wrócić... nigdy więcej czegoś takiego!!! nigdy ![]() za to dzisiaj jak wstała (wróciliśmy w nocy) to tak się witała z wszystkimi zabawkami, tuliła się, biegała, piszczała, krzyczała Lady - gratulacje za półmaraton ![]() Iffonka, marsi - serduszko
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kąpania itd. dziś Amelce powiedziałam, ze idziemy myć ząbki..a ona otworzyła buźke i poleciała też do łazienki.. moja kochana... ostatnio taki przytulas się zrobiła, co podlecie do mnie i mnie przytuli tak sama z siebie to mi się płakać chce ze szczęścia. Kupiłam nocnik;] a co do zagadki, mała podpowiedź... --------> buty.
|
|
|
#526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój pediatra twierdzi, że powinno się suplementować do 3 roku życia ja do 2 na pewno będę podawać, a jak potem to zobaczymy co do podkreślonego to u nas jest identycznie, uwielbiam ich podłuchiwać jak się kąpią
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-04-01 o 20:48 |
|
|
|
|
#527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bym zjadła taką pastę :ślina: Tylko bym cukinię bakłażanem grilowanym zastąpiła. Mniam Cytat:
Mamy takiego samego kunia Przez okno go Michał widzi i zawsze wtedy cmoka jak koń Cudny Kuba Cytat:
Ja jutro do dentysty, muszę wymienić wypełnienie Michał też już śpi, ledwie wytrzymał do wieczora. Mam nadzieję że nie będzie się nic działo po szczepieniu Jak na razie jest ok.Elllmi bo zapomniałam Te kaski co pokazałaś świetne, też oglądałam, ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie na taki na jeden sezon niestety
|
|
#528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobiłam wczoraj mleko ryżowe, myslałam że będę miała do kawy czy coś, gdzie tam, Michał pił szklankami
|
|
#529 | |||
|
Wtajemniczenie
|
szczypiorek Kochany
Cytat:
Cytat:
dzisiaj Tatuś Ją tak rozśmieszył w wannie, że aż bidna czkawki dostała![]() czółenko ![]() Cytat:
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Doła mam bo mi przykro jak przez cały dzień Zuzia jest tylko z dziadkami. Moje zmiany na 12h pokrywają się z męża zmianami na 12h. Bo jak zostaje z tatą to jakoś mi lepiej jak ją zostawiam. Na dodatek mam dylemat zawodowy i nie wiem co zrobić, na co się zdecydowac
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia- marsi zawróciła bo spotkanie przełożyli na piątek
cholera dobrze,że byłam niedaleko od domu a nie na miejscu bo by mnie chyba szlag trafił |
|
|
|
#534 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
tulę mocno! Cytat:
a jak egzaminy S.? http://www.vans-shop.pl/t-authentic-...fros-3155.html zamawiam jutro Hani. jeszcze jak się zarejestruję na ich stronie to się dostaje kupon na 20 zł
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-01 o 21:06 |
||
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- PONAWIAM allegro.pl/buciki-next-adidasy-na-wiosne-polbuty-r-20-i4070582102.html ....czy to się nadaje na pierwsze kroczki po podworku? wylicytowalam ...przez uzaleznienie od allegro nie zdążyłam pomyslec jak juz kliknelam....![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-01 o 21:11 |
|
|
|
|
#537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#538 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
ale on specjalnie to powiedział, bo co chwilę mu jojczałam, jak mijaliśmy jakieś wózki, że biedne te dzieci w środku ;a co do jego marudzenia o zdjęcie, to nic się nie przejmuj, on zawsze tak ma jak słyszy fejsbuk, zdjęcia, internet ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i chyba zamówię jakiś kask zanim coś napiszesz, bo TŻ mnie ubije jak na weekend nie będzie Cytat:
Cytat:
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie nadrobię tych wszystkich stron strasznie mi smutno że kompletnie nie wiem co u Was.Dziś znów byłam w pracy od 8.00 do 19.30...... Jutro miałam mieć wolne a muszę przyjść na 16.30. A w czwartek znów cały dzień. Wogóle to co się dzieje u nas w pracy ostatnio to masakra jakaś ![]() Daria dziś była cały dzień z moimi rodzicami bo tż też cały dzień w pracy. Jestem mega zmęczona.
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedactwo, nie dziwię Ci się
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

Marcin go na siłę przytulał, Dawid próbował sie uwolnić jak sie nie udało to go ugryzł 

dla Natusi za chodzenie

a powinnam rozliczać pita
klask i: