Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-01, 16:55   #511
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Nie mówiłam Wam bo zapomniałam - w sobotę na urodzinach Dawid ugryzł 3 latka Marcin go na siłę przytulał, Dawid próbował sie uwolnić jak sie nie udało to go ugryzł

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja też dziś prosze o kciuki...zakładam dziś aparat:P
kciuki zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
a i jeszcze dzis moja siostra pisze egzamin 6-klasisty

i co zasiegu nie ma i nie mialamm jak do Niej zadzwonic
weszlam na internetowa bramke i wyslalam smsa dla pewnosici 3 mam nadzieje ze doszly

poryczalam sie przez to

gdybym miala niemeicka karte ale nie mamay ciagle kasy brakuje
nie wiem co my robimy chyba przezeramy wszystko i tylko brzuchy nam rosna ale jak tu nie jesc jak sie chce

jeszcze chrzciny chrzesniaka meza oc przeglad ja musze cos kupic do ubrania bo ani na chrzciny ani na rczek nic sobie nie kupilam Natusi tez musze jakas kiece ladna
chcialam na wakacje pojechac w sumie na pierwsze takie prawdziwe ale skad kasy nabrac

no i prosze Was bardzo o kciuki
meza chrzesniak jest w szpitalu podejrzewaja krwiaka albo guza albo jakis ucisk w mozgu prosze Was o kciuki zeby to nie byla prawda zeby to nie bylo nic powaznego, zle stawiał jedna nozke i neurolog stwierdzil ze to jest czesciowy niedowład

dobra koniec narzekania

najwazniejesze ze Natusia od 15 marca chodzi

ii np. klockow do sortera nie wlozy, zreszta rzadka chce sie tym bawic ale kluczyk wlozyc do szafki i przekrecic to umie,

jest szczuplutka nie ma jeszcze 10 kg 9,60

uciekam bo jest po 9 juz a ja w pizamie bez sniadania tylko Natasie zaraz nakramilam jak wstalam co by nie bylo
tesknie za Wami, tutaj nawet nie mam z kim pogadac

bebzol mam straszny, jakbym byla w ciazy

raz myslalam ze jestem w ciazy, ale jednak nie
i strasznie sie balam wiec chyba nie chce dziecka, choc bardzo bym chciala zeby nati miala rodzenstwo bo byloby Jej łatwiej, roadosniej w zyciu
ale mysl o drugim dziecku mnie przeraza strasznie

zdrówka dla Wszystkich dzieciaczkow naszych
Kochana, odzywaj się częściej
i kciuki za męża chrześnika
i dla Natusi za chodzenie
Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
o ja też uwielbiam urządzanie! Do tej pory przegladam strony z aranżacjami wnętrz i wiele u siebie bym pozmieniała, z resztą u nas nadal trochę do zrobienia, ale się fundusze skurczyły :/

Dziewczyny, jak to jest z tym ortopedą??? To jakaś obowiązkowa wizyta, bo ja nic nie wiem na ten temat, zresztą my w przychodni od wrzesnia nie bylismy, tak się zastanawiam czy i kiedy zadzwonią do nas w sprawie szczepionki mmr...
a to nie jest tak, że obowiązkowa jest tylko na pierwsza do 6 tyg życia?
My byliśmy 3 razy u ortopedy, raz w 5 tyg życia, drugi raz kilka m-cy później a trzeci raz jak zaczynał wstawać i wydawało nam się, że koślawi stopy. Na dwóch pierwszych wizytach robili Kubie usg bioderek plus badanie manualne a na trzeciej wizycie tylko go wyoglądał z każdej strony. Z tym, że my chodzimy do LM, bo mamy tam kartę rodzinną i wszystko mamy na free.
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Nie sądziłam że kiedykolwiek powiem to przy swoim dziecku ale... Nudze się
Nie mogę sobie miejsca znaleźć.

Miałam Wam napisać jaką miałam noc
Nie mogłam spać,strasznie się kręciłam,budziłam co chwilę-no w ogóle mało spałam tej nocy po prostu.
I był taki moment że poczułam chłód na policzku,coś bardzo zimnego mnie przeszło,głaskało przez chwilę
Ale nie wiem co/kto to było/był
Także tego
ej chodź do mnie, umyłabyś mi okna
a co do chłodu...
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Byliśmy na szczepieniu, zmienił nam się pediatra i mam mieszane uczucia Mlody waży 10kg, mierzy 84cm. Był dzielny ale zmęczony i rozdrażniony, więc się spłakał jak tylko go ktoś obcy dotknął. I się wku....iłam. Znów ta sama piguła, która go przyjmowała jak mieliśmy wizytę po porodzie była i znów chora. Wtedy skończyliśmy zapaleniem płuc Jak go zaraziła to chyba pójdę i coś zrobię. A w kolejce taki noworodek był maleńki
za wagę i wzrost
a co do piguły to
chociaż ostatnio koleżanka z pracy mi mówiła, że jedna laska ode mnie z pracy dostała upomnienie, że odmówiła pobrania krwi dziecku kilkutygodniowemu, bo była chora i nie chciała dziecka zarazić :/

Kuba ma drugą drzemką, szybko Was przeleciałam, bo aż mi głupio, że ostatnio tak mnie nie ma, ciągle tylko wpadam i wypadam. Obiad w piekarniku (pierś z kurczaka z selerem, serem i majonezem) i zrobiłam sobie pastę z sera feta (ser feta+podsmażona cukinia+pomidory suszone i szczypiorek)
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 17:05   #512
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dzięki dziewczyny...tak myślałam że będa za ciepłe...więc przemyśle te pozostałe..a słuchajcie-wiem wiem, pewnie te się nie nadają..ale allegro czasem tak mnie pochłania że się zapomina...a poza tym myślałam że nie wylicytuje....a wylicytowałam O!!!!!!!!!!!!!
http://allegro.pl/buciki-next-adidas...070582102.html
ale pewnie nie dla Antonia na pierwsze krokasy, co????

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 17:06   #513
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
mi się wydaje, że za ciepłe będą na teraz

Sarahjeszcze odnośnie szczepień, staram się mieć rozsądne do nich podejscie i nie jestem ich całkowitą przeciwniczką, jednak dodałam się niedawno na fb do grupy szczepienia.org.pl i tam często jednak rodzice piszą, żeby niebagatelizować żadnych nieprawidłowości, które wystepują krótko po szczepieniu, mało tego często jest tam powtarzane, żeby naciskać na lekarzy ( bo sami z siebie nie są chętni), żeby w karcie zdrowia dziecka było opis co wystąpiło po szczepionce, nie będę się za dużo rozwodzić, jak będziesz miała ochotę to doczytaj sobie o NOP.
wiem, ale co ja tu w Niemczech poradze nic, szukam pediatry polaka ale nie ma w poblirzu zastanawiam sie czy jechac do Polski do pediatry bo caly czas jestem zaniepokojona

Pstryczku

wiem kochana ale ja nie mam tu gdzie wyjsc do ludzi, tv mam caly czas wlaczona ale zeby cos obejrzec dluzej nie mam jak Nati co chwile czegos chce, plac zabaw tutaj marny chadzam tam ale zadnych matek nie widuje
jak ktos cos zagada to nie wiem co
mam blondynke na jezykach i probuje sie z tego uczyc
ale ja zawsze sie dobrze uczylam ale do jezykow nie mam zdolnosci musze sie maxymalnie skupic a z natusia ciezko bardzo
sklepu tez tu nie ma tylko markety

na kurs sie zapisałam ale musi byc minimum 8 osob a jestem tylko ja zapisana

jestem poprostu zalamana najchetniej wrocilabym do Polski

bajki non stop leca ale nic do tego zakutego łba nie wchodzi moze gdybym je ogladala a nie tylko z doskoku jak nat pozwoli to max ze 20 min

a maz w tym miesiacu np 250 godzin prepracowal ale probue mi pomoc jest z nati jak zamykam sie w drugim pokoju ale co z tego jak ona zaraz wola do mnie
a ja nauczona jestem od zawsze ze jak sie ucze to musi byc cisza idealna
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 17:50   #514
Lenova
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/pantofelki-wizytow...024264095.html Co myślicie ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:38   #515
misiaeel
Wtajemniczenie

dzwoniłam do tego żłobka. taka starsza babka odebrała, zaczęła mi opowiadać, że to nie taki typowy, tylko taki bardziej "jak u babci". teraz tam mają 10 dzieci w wieku 12-16 miesięcy plus pies;p jutro mam tam podejść i wszystko zobaczyć. ale jeśli dobrze zrozumiałam to wykupuję np 50 godzin na miesiąc i moge posyłać kiedy chcę i na ile chcę.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Ejjj ktoś mi powie co z tym Allegro???
mi się wydaję, że to żart
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
mam ale On jest tez przepracowany czesto chodzi tez popoludniami czasami zdarza sie ze nie musi ze 2 dni, i szkoda mi go do pracy ma na 5 rano, teraz caly miesiac pracowal zeby ponadrabiac nasze dlugi

a Tobie nie dziwie sie ze brak Ci cierpliwosci T to jak jak dziecko prakttycznie i jednoczesnie Cię podziwiam bo ja bym nie dała rady

Hope

ja tez trzymam mocno kciuki
i dziekuje za Twoje

Siostra napisala na fb, ze dobrze Jej chyba poszlo

ezzo
chodzimy do tego lekarza ktory Ja szczepil wiec wie ze byla szczepiona

a co do Twojej przyszlej bratowej
to dla mnie to troche falszywe zachowanie skoro tu sie przymila a za plecami takie komentarze
mysle ze sie przymila zeby pokazac jaka super synowa beda miec
ale to nie szczere bardzo
z tym koncertem to swinskie takie
mam nadzieję, że dobrze Siostrze poszło
Cytat:
Dziewczyny, czy Waszym maluszkom zrosły się już ciemiączka?
I tu daje zagadkę... mój tzt zamiast ciemiączko powiedział.............. -> tu Wasze pomysły dla zwycięzcy super ekstra nagroda w postaci emotikony -> .
cielączko Hani się już zrosło
Cytat:
Nie sądziłam że kiedykolwiek powiem to przy swoim dziecku ale... Nudze się
Nie mogę sobie miejsca znaleźć.

Nie mogłam spać,strasznie się kręciłam,budziłam co chwilę-no w ogóle mało spałam tej nocy po prostu.
I był taki moment że poczułam chłód na policzku,coś bardzo zimnego mnie przeszło,głaskało przez chwilę
Także tego

Cytat:

Chyba sobie jaja robisz

Dasz radę, ja też od zera urządzałam. Jakby było więcej kasiory to na pewno bym coś inaczej, lepiej zrobiła. Ale jak się nie ma co się lubi...

Jak zamontujemy to dam fotkę

Zdrówka dla Natusi, i kciuki za chrześniaka.

W życiu, dla mnie to obca baba, ale ja mam specyficzną t. A co do bratowej, to ja nawet z mamą nie mam takich stosunków.

Jak robię z fasolki mungo, to kupuję taką do gotowania. A mieszanki to czasem moża kupić tam gdzie sprzedają nasiona, ale musi być info że na kiełki.

Ucieło mi cytaty.
Elllmi jak kask przyjdzie dam znać

Byliśmy na szczepieniu, zmienił nam się pediatra i mam mieszane uczucia Mlody waży 10kg, mierzy 84cm. Był dzielny ale zmęczony i rozdrażniony, więc się spłakał jak tylko go ktoś obcy dotknął. I się wku....iłam. Znów ta sama piguła, która go przyjmowała jak mieliśmy wizytę po porodzie była i znów chora. Wtedy skończyliśmy zapaleniem płuc Jak go zaraziła to chyba pójdę i coś zrobię. A w kolejce taki noworodek był maleńki
chora do małych dzieci? co one sobie tam wyobrażają? powiedziałaś coś?
brawo za wagę i wzrost
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
te czerwone mi się podobają

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:43   #516
pstryczek84
Zakorzenienie

Dzisiejszy plac zabaw
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0742.jpg (170,1 KB, 41 załadowań)

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 18:53   #517
mala_19kw
Zakorzenienie

Oskar ma takiego konia gumowego na którym można skakać (coś w podobie ślimaków kiedyś). I ja usiadłam na tego konia,małego oplotłam do siebie (brzuch do brzucha) i tak z nim skakałam że usnął
Jak on mi teraz śpi to pewne jest że na noc pójdzie spać o 28
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 19:29   #518
pstryczek84
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/4315342/Mleko...-jakiego-pilem

Stary 2014-04-01, 19:34   #519
Delicjanka
Zakorzenienie

Mam takiego doła, jak stąd do Meksyku. Nie mam aparatu
Orto ciągle rozkminiała jak "ugryźć " moją wadę.. no i wysłala mnie do chirurga szczękowego, powiedziała, ze raczej bez operacji się nie obejdzie...
Wczoraj troche na ten temat czytałam, bo chciałam sama zapytać jej o tą operacje.. hah...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:01   #520
eff8
Zakorzenienie

Czesc Wam

Silver ciesze sie ze juz jestescie w domku

Gratulacja rowniez dla Iffonki

Ezzo co do drugiego dziecka to faktycznie u nas sie to tez zupelnie nie sprawdzilo i Miki duzo bardziej nie daje pospac

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:14   #521
LadyWhisper
Zakorzenienie

oj Deli, współczuję.... ale wierzę, że ona to robi dla Twojego dobra!!!!!!!!!!!!!

Dziecię mi padło jak mucha
nie wiem czemu ale on po tej zmianie czasu dużo lepiej funkcjonuje

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:36   #522
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
oj Deli, współczuję.... ale wierzę, że ona to robi dla Twojego dobra!!!!!!!!!!!!!

Dziecię mi padło jak mucha
nie wiem czemu ale on po tej zmianie czasu dużo lepiej funkcjonuje
No i nasz padl...ledwie przetrzymalam... drzemke po nocnych eskapadach mial juz o 9.40, wstał o 12...i od tamtej pory śmigał dzielnie...

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-04-01, 20:37   #523
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Deli mam nadzieję że uda się wszystko zrobić bez operacji

Wiecie że dzisiaj ktoś mi mówił o badaniach które stwierdzają że dzieci urodzone przez cc śpią gorzej/krócej? U nas to "krócej" zgadzałoby się jak najbardziej. Marzę o pobudce później niż o 6.

Ciekawe jak tam Marsi w podróży?

Charliz,Cała gdzie jesteście??? Tęsknię

Lenova wszystkie buty które wklejałaś bardzo mi się podobają.

Dałam Blance mleko,mówię do Niej "idziemy się kapac" więc zeskoczyła z moich kolan,i chodziła po całym mieszkaniu szukając taty. Dopiero kiedy Go znalazła,wzięła za rękę i zaprowadziła go do łazienki. Zawsze kąpie Ją tatuś więc i tym razem tak musiało być

Do jakiego wieku dziecko powinno pić mm? Przypominam że my skazowcy,niestety jeszcze nam nie przeszło Któreś dziecko jeszcze ma skazę?

Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:44   #524
ewulkaaa
Wtajemniczenie

witam się!

wróciliśmy, ledwo żywi, ale wróciliśmy

przyznaję bez bicia, że nie nadrobiłam... i zaraz też uciekam na nowy odcinek walking dead a powinnam rozliczać pita

Powiem Was, że nigdy więcej bym się na coś takiego nie zdecydowała z Anią. My jak my, byliśmy zmęczeni no ale my jesteśmy dorośli, a Anusia tak strasznie mi jej było żal, widać straciła poczucie bezpieczeństwa, bo przez cały dzień nie sikała!!! nie zrobiła kupy, jak zjadła serek homo o 7 rano to następny posiłek przyjęła o 17 naprawdę nie wiedziałam, że ona taki wyjazd aż tak będzie przeżywać, aż mi się płakać chciało, ale jak już tam zajechaliśmy to trzeba było jakoś wrócić... nigdy więcej czegoś takiego!!! nigdy powinnam była wysłać te durnowate zaproszenia

za to dzisiaj jak wstała (wróciliśmy w nocy) to tak się witała z wszystkimi zabawkami, tuliła się, biegała, piszczała, krzyczała nie umiała się zdecydować gdzie chce być i czym się bawić było to taaaakie słodkie

Lady - gratulacje za półmaraton

Iffonka, marsi - serduszko

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:46   #525
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Wiecie że dzisiaj ktoś mi mówił o badaniach które stwierdzają że dzieci urodzone przez cc śpią gorzej/krócej? U nas to "krócej" zgadzałoby się jak najbardziej. Marzę o pobudce później niż o 6.

Dałam Blance mleko,mówię do Niej "idziemy się kapac" więc zeskoczyła z moich kolan,i chodziła po całym mieszkaniu szukając taty. Dopiero kiedy Go znalazła,wzięła za rękę i zaprowadziła go do łazienki. Zawsze kąpie Ją tatuś więc i tym razem tak musiało być

Do jakiego wieku dziecko powinno pić mm? Przypominam że my skazowcy,niestety jeszcze nam nie przeszło Któreś dziecko jeszcze ma skazę?

dzięki dziewczyny, ale przestałam w to wierzyć.... nie wiem, czytam różne fora na temat mojej wady i jeśli będzie się dało, to chyba się podejme operacji. No nie wiem, w czwartek i piątek mam konsultacje u chirurgów. Ciesze się, ze trafiłam na tą orto, bo chce mnie wyleczyć a nie wziąć tylko kase..

Co do kąpania itd. dziś Amelce powiedziałam, ze idziemy myć ząbki..a ona otworzyła buźke i poleciała też do łazienki.. moja kochana... ostatnio taki przytulas się zrobiła, co podlecie do mnie i mnie przytuli tak sama z siebie to mi się płakać chce ze szczęścia.

Kupiłam nocnik;]

a co do zagadki, mała podpowiedź... --------> buty.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-04-01, 20:47   #526
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

mój pediatra twierdzi, że powinno się suplementować do 3 roku życia ja do 2 na pewno będę podawać, a jak potem to zobaczymy

co do podkreślonego to u nas jest identycznie, uwielbiam ich podłuchiwać jak się kąpią

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2014-04-01 o 20:48
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:48   #527
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

za wagę i wzrost
a co do piguły to
chociaż ostatnio koleżanka z pracy mi mówiła, że jedna laska ode mnie z pracy dostała upomnienie, że odmówiła pobrania krwi dziecku kilkutygodniowemu, bo była chora i nie chciała dziecka zarazić :/

Kuba ma drugą drzemką, szybko Was przeleciałam, bo aż mi głupio, że ostatnio tak mnie nie ma, ciągle tylko wpadam i wypadam. Obiad w piekarniku (pierś z kurczaka z selerem, serem i majonezem) i zrobiłam sobie pastę z sera feta (ser feta+podsmażona cukinia+pomidory suszone i szczypiorek)
Na szczęście ona papiery wypełniała a inna szczepiła. Szkoda gadać. Mamy skierowanie na morfologię, chyba się zdecyduję na badanie z paluszka, powiedz, dużo mniej wiarygodne wychodzą?

Ale bym zjadła taką pastę :ślina: Tylko bym cukinię bakłażanem grilowanym zastąpiła. Mniam

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
dzwoniłam do tego żłobka. taka starsza babka odebrała, zaczęła mi opowiadać, że to nie taki typowy, tylko taki bardziej "jak u babci". teraz tam mają 10 dzieci w wieku 12-16 miesięcy plus pies;p jutro mam tam podejść i wszystko zobaczyć. ale jeśli dobrze zrozumiałam to wykupuję np 50 godzin na miesiąc i moge posyłać kiedy chcę i na ile chcę.

mi się wydaję, że to żart

mam nadzieję, że dobrze Siostrze poszło

cielączko Hani się już zrosło

chora do małych dzieci? co one sobie tam wyobrażają? powiedziałaś coś?
brawo za wagę i wzrost

te czerwone mi się podobają
No nic nie zrobiłam, zaniemówiłam.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Dzisiejszy plac zabaw
Mamy takiego samego kunia Przez okno go Michał widzi i zawsze wtedy cmoka jak koń Cudny Kuba

Cytat:
Orto ciągle rozkminiała jak "ugryźć " moją wadę.. no i wysłala mnie do chirurga szczękowego, powiedziała, ze raczej bez operacji się nie obejdzie...
Wczoraj troche na ten temat czytałam, bo chciałam sama zapytać jej o tą operacje.. hah...
Ojej, operacja? Brzmi drastycznie.
Ja jutro do dentysty, muszę wymienić wypełnienie

Michał też już śpi, ledwie wytrzymał do wieczora. Mam nadzieję że nie będzie się nic działo po szczepieniu Jak na razie jest ok.

Elllmi bo zapomniałam Te kaski co pokazałaś świetne, też oglądałam, ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie na taki na jeden sezon niestety
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:55   #528
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:

Eeee Michał w nocy śpi 12-13h, pewnie jak zawsze są wyjątki

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
witam się!

wróciliśmy, ledwo żywi, ale wróciliśmy

przyznaję bez bicia, że nie nadrobiłam... i zaraz też uciekam na nowy odcinek walking dead a powinnam rozliczać pita

Powiem Was, że nigdy więcej bym się na coś takiego nie zdecydowała z Anią. My jak my, byliśmy zmęczeni no ale my jesteśmy dorośli, a Anusia tak strasznie mi jej było żal, widać straciła poczucie bezpieczeństwa, bo przez cały dzień nie sikała!!! nie zrobiła kupy, jak zjadła serek homo o 7 rano to następny posiłek przyjęła o 17 naprawdę nie wiedziałam, że ona taki wyjazd aż tak będzie przeżywać, aż mi się płakać chciało, ale jak już tam zajechaliśmy to trzeba było jakoś wrócić... nigdy więcej czegoś takiego!!! nigdy powinnam była wysłać te durnowate zaproszenia

za to dzisiaj jak wstała (wróciliśmy w nocy) to tak się witała z wszystkimi zabawkami, tuliła się, biegała, piszczała, krzyczała nie umiała się zdecydować gdzie chce być i czym się bawić było to taaaakie słodkie

Lady - gratulacje za półmaraton

Iffonka, marsi - serduszko
Bidusia, dobrze że już w domu jesteście.

Cytat:
dzięki dziewczyny, ale przestałam w to wierzyć.... nie wiem, czytam różne fora na temat mojej wady i jeśli będzie się dało, to chyba się podejme operacji. No nie wiem, w czwartek i piątek mam konsultacje u chirurgów. Ciesze się, ze trafiłam na tą orto, bo chce mnie wyleczyć a nie wziąć tylko kase..

Co do kąpania itd. dziś Amelce powiedziałam, ze idziemy myć ząbki..a ona otworzyła buźke i poleciała też do łazienki.. moja kochana... ostatnio taki przytulas się zrobiła, co podlecie do mnie i mnie przytuli tak sama z siebie to mi się płakać chce ze szczęścia.

Kupiłam nocnik;]

Ciżemka?

Zrobiłam wczoraj mleko ryżowe, myslałam że będę miała do kawy czy coś, gdzie tam, Michał pił szklankami W życiu tak nic nie pił, prócz mojego mleka i jeszcze migdałowego. Jutro powtórka, bo bardzo fajne w smaku, można zatąpić mleko krowie w przepisach. Muszę jeszcze zrobić jaglane.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:56   #529
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiejszy plac zabaw
szczypiorek Kochany
Cytat:
o kurde:/ oby się obyło bez!
Cytat:

u nas jest to samo z kąpielą dzisiaj Tatuś Ją tak rozśmieszył w wannie, że aż bidna czkawki dostała
Cytat:

czółenko
Cytat:
Na szczęście ona papiery wypełniała a inna szczepiła. Szkoda gadać. Mamy skierowanie na morfologię, chyba się zdecyduję na badanie z paluszka, powiedz, dużo mniej wiarygodne wychodzą?

Ale bym zjadła taką pastę :ślina: Tylko bym cukinię bakłażanem grilowanym zastąpiła. Mniam

No nic nie zrobiłam, zaniemówiłam.

Mamy takiego samego kunia Przez okno go Michał widzi i zawsze wtedy cmoka jak koń Cudny Kuba

Ojej, operacja? Brzmi drastycznie.
Ja jutro do dentysty, muszę wymienić wypełnienie

Michał też już śpi, ledwie wytrzymał do wieczora. Mam nadzieję że nie będzie się nic działo po szczepieniu Jak na razie jest ok.

Elllmi bo zapomniałam Te kaski co pokazałaś świetne, też oglądałam, ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie na taki na jeden sezon niestety
u nas dzisiaj minęły równo 2 tygodnie od mmr, także odetchnęłam z ulgą

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-04-01, 20:58   #530
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hej
Doła mam bo mi przykro jak przez cały dzień Zuzia jest tylko z dziadkami.
Moje zmiany na 12h pokrywają się z męża zmianami na 12h.
Bo jak zostaje z tatą to jakoś mi lepiej jak ją zostawiam.

Na dodatek mam dylemat zawodowy i nie wiem co zrobić, na co się zdecydowac
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 20:58   #531
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

czółenko
klask i:

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-04-01, 20:58   #532
marsi11
Zakorzenienie

Fewcia- marsi zawróciła bo spotkanie przełożyli na piątek
cholera dobrze,że byłam niedaleko od domu a nie na miejscu bo by mnie chyba szlag trafił
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 21:02   #533
pstryczek84
Zakorzenienie

laurko -

k.!

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-04-01 o 21:03
Stary 2014-04-01, 21:03   #534
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
klask i:

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hej
Doła mam bo mi przykro jak przez cały dzień Zuzia jest tylko z dziadkami.
Moje zmiany na 12h pokrywają się z męża zmianami na 12h.
Bo jak zostaje z tatą to jakoś mi lepiej jak ją zostawiam.

tulę mocno!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Fewcia- marsi zawróciła bo spotkanie przełożyli na piątek
cholera dobrze,że byłam niedaleko od domu a nie na miejscu bo by mnie chyba szlag trafił
dobrze, że w porę zadzwonili.
a jak egzaminy S.?

http://www.vans-shop.pl/t-authentic-...fros-3155.html
zamawiam jutro Hani. jeszcze jak się zarejestruję na ich stronie to się dostaje kupon na 20 zł

Aniołki[*][*]25.01.2012

Edytowane przez misiaeel
Czas edycji: 2014-04-01 o 21:06
Stary 2014-04-01, 21:10   #535
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

My na razie na pepti..ze,wzgledu na azs..i nabiału na razie niet...ale u nas tylko dwa razy dziennie i to kaszke, bo mleka wogole nie chce pic samego...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

PONAWIAM
allegro.pl/buciki-next-adidasy-na-wiosne-polbuty-r-20-i4070582102.html ....czy to się nadaje na pierwsze kroczki po podworku? wylicytowalam...przez uzaleznienie od allegro nie zdążyłam pomyslec jak juz kliknelam....

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-04-01 o 21:11
Stary 2014-04-01, 21:16   #536
pstryczek84
Zakorzenienie

kkk!!!

Stary 2014-04-01, 21:17   #537
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
My na razie na pepti..ze,wzgledu na azs..i nabiału na razie niet...ale u nas tylko dwa razy dziennie i to kaszke, bo mleka wogole nie chce pic samego...

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

PONAWIAM
allegro.pl/buciki-next-adidasy-na-wiosne-polbuty-r-20-i4070582102.html ....czy to się nadaje na pierwsze kroczki po podworku? wylicytowalam...przez uzaleznienie od allegro nie zdążyłam pomyslec jak juz kliknelam....

nowe i wyprofilowane, czyli powinny być dobre

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2014-04-01, 21:24   #538
elllmi
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
dajecie swoim dzieciakom dżem na kanapkach? Dzisiaj dałam pierwszy raz i co? - plucie ale potem załapał i chętnie szamie chociaż oczywiście muszę za nim z tą kanapką latać bo tyyyyyyyyyyyyle ciekawych rzeczy dookoła
tak, albo taki z czarnej porzeczki przez moją mamę robiony, albo chyba z łowicza 100%

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Mnie TZ elllmi w niedzielę odpytywał z ubrania Dawida bo spał w wózku bez czapki i bez kurtki i chyba go nie przekonałam że jest ok (elllmi )

ale on specjalnie to powiedział, bo co chwilę mu jojczałam, jak mijaliśmy jakieś wózki, że biedne te dzieci w środku;
a co do jego marudzenia o zdjęcie, to nic się nie przejmuj, on zawsze tak ma jak słyszy fejsbuk, zdjęcia, internet

Cytat:
odnośnie ciastek - poszłam dzisiaj do biedry, żeby kupić herbatniki do ciast na Święta, puste pudełka po WSZYSTKICH ciastkach
bo promocja byla na ciastka, chyba -20%

Cytat:
Także tego

Cytat:

Cytat:
szkoda, że nie wyszło z aparatem ale powiem Ci, że jakbym usłyszała o operacji szczęki, to chyba bym sobie darowała; ale ja to cykor jestem i boję się bólu; jak miałam resekcję dziąsła robioną, to przeżywałam jak mrówka okres

Cytat:
no mnie niestety też
i chyba zamówię jakiś kask zanim coś napiszesz, bo TŻ mnie ubije jak na weekend nie będzie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
napiszesz coś więcej?

Cytat:
http://www.vans-shop.pl/t-authentic-...fros-3155.html
zamawiam jutro Hani. jeszcze jak się zarejestruję na ich stronie to się dostaje kupon na 20 zł
fajne

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-01, 21:24   #539
s i l v e r
Zakorzenienie

Nigdy nie nadrobię tych wszystkich stron strasznie mi smutno że kompletnie nie wiem co u Was.
Dziś znów byłam w pracy od 8.00 do 19.30......
Jutro miałam mieć wolne a muszę przyjść na 16.30.
A w czwartek znów cały dzień.
Wogóle to co się dzieje u nas w pracy ostatnio to masakra jakaś

Daria dziś była cały dzień z moimi rodzicami bo tż też cały dzień w pracy.

Jestem mega zmęczona.
Stary 2014-04-01, 21:28   #540
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
PONAWIAM
sama dla Filipa czegoś takiego szukam, ale on już w sumie chodzi od stycznia, więc nie wiem

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jestem mega zmęczona.
biedactwo, nie dziwię Ci się może trafi się niedługo choć dwa dni wolnego

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości