|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cześć Wam
![]() No i niestety mnie dopadła choroba A tu jeszcze do pracy trzeba chodzić ![]() Nie mam siły nawet nadrobić ![]() W każdym bądź razie: Linaewen - śliczny tort Mega fajny pomysł ![]() exist_ - współczuję takiego zachowania teściowej
|
#2162 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Świetnego masz fryzjera i super że we salonie Cie pamiętają i od razu się na wszystko zgadzają.Cytat:
![]() Jutro idę na pierwszą przymiarkę
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Grace- mówisz o pani Magdzie laskus? Bo to tez moja konsultantka
![]() Co do Amsterdamu to polecam. Wlasnie wróciłam stamtąd wczoraj ze zlecnia. Mieszkałam 7 lat wiec jakby cos to dawajcie znac, podpowiem!! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2165 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pieknie się prezentują!Cytat:
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-04-02 o 10:00 |
||
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
Lemon Gratuluję obrączek
![]() vel Azory brzmią świetnie Pudełka na ciasta są super.bachara Zazdraszam takiej niekończącej się podróży poślubnej ![]() iliy Mam nadzieję, że dobrze będzie Ci się tam mieszkać ![]() Kishlaczkowa Trzymaj się ciepło i wracaj do nas ![]() activelifestyle Dzięki. Będę próbować... Lg_ago Foch to u mamy (a jak się zaweźmie, to naprawdę ciężko z nią), sąsiadką się naprawdę nie przejmuję Dotka Pięknie wyszły Monisia Witaj ![]() Tysia Gratuluję Co do sytuacji z pracą - ja bym negocjowała lepsze warunki, masz większe obowiązki. Jeśli nawet stawka ta sama, to przynajmniej coś o premiach, podwyżkach. Ja bym wzięła ich na racjonalny argument - będziesz pracować sama, nie mogą sobie w tym momencie pozwolić na stratę dobrego, doświadczonego pracownika.Lin Czytam o Twoim torcie i się skupić nie moge, takie pyszności ![]() cashmere Transport jednak trochę za późno, 16.30 powinna być ok. Anesthesia Praga, Wiedeń. A obłędne jedzenie to we Włoszech ![]() exist Ale masakryczne przejścia. Nie przejmuj się tak bardzo - szkoda Ciebie, Twoich nerwów. Tak z pytań praktycznych - robiłaś śledztwo fejsbukowe, nasza-klasa? zły jeż Powodzenia z degustacją ![]() Grace Trochę zazdroszczę podejścia fryzjerki - nie trafiłam jeszcze na taką A przymiarka przed świętami brzmi super, mam nadzieję, że będziesz zadowolona ze zmian ![]() enzunio Daj znać, jak tort ![]() ewaden W jaką fryzurę i makijaż celujesz ?zakręcona_kropka Powodzenia na przymiarce ![]() Wczoraj ogarniałam mapki do zaproszeń i wkładki z przydatnymi informacjami. Dziś pójdą się drukować; przed piątkiem będę miała całość zaproszeń
|
#2168 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Lemon_Drop namiar mogę podrzucić
![]() Jak poszukiwania kamerzysty? Zmieniacie czy pozostajecie przy obecnym? cornflower_girl znowu zapomniałam wstawić karykatury którą u niego zamawialiśmy z pracy Cytat:
Prawdopodobnie będziemy zamawiali stąd http://www.art-profile.pl/Wykonywał już zamówienie na pożegnanie jednego z pracowników z mojej firmy i wszystkim bardzo się podobał efekt pracy. Jak nie zapomnę wstawię wieczorem foto karykatury. Cytat:
teraz zrób dobry uczynek i podziel się namiarami na aukcję ![]() nie wiem czy nadal interesują Cię kolczyki z Apartu (te za 299 zł ) - w Twoim Stylu jest kupon rabatowy do tegoż sklepu -15%edit: dotyczy tylko kolekcji Elegance takie w kruku znalazłam: http://wkruk.pl/product-pol-2326422-...?rec=102002207 http://wkruk.pl/product-pol-2325837-KOLCZYKI.html rabat 20 % obejmuje całą kolekcję z wyłączeniem obrączek ![]() Cytat:
lepiej późno niż później Opowiedz coś więcej o Was![]() Linaewen wow, ekstra tort i te smaki ![]() Dotka90 gratuluję obrączek dobrze, że są zrehabilitowali i są idelane ![]() exist_ o mamusiu
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-04-02 o 11:41 |
|||
|
|
|
#2169 |
|
Wtajemniczenie
|
TysiaBB1989
walcz o swoje ! Zrób listę argumentów, co jak co ale 1600 zł to ledwo na życie wystarcza ... chwalę się zostało tyko 199 DDŚ
|
#2170 | |
|
Zadomowienie
|
Super! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jak mam skopiować na dysk zdjęcie, kiedy nie wyskakuje mi okienko do kopiowania, gdy klikam na obraz prawym przyciskiem myszki? Wiem, że głupie pytanie Ale nie potrafię sobie poradzić ! Ja potrzebuje na dzisiaj na spotkanie z florystką. http://www.bialeinspiracje.pl/?p=35547
|
|
|
#2171 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy podsuwane torty przez właścicieli domu weselnego, ale też będziemy korzystać z jakieś innej cukierni. Chciałam babeczkowy, ale że to drogo wychodzi to chyba już zrezygnowałam. Szkoda, że nie mam koncepcji jak ma wyglądać, ani jaki smak ani nic! Dziewczyny znające się na tortach i lubiące je jeść (bo ja to tak nie bardzo): na imprezę typu wesele lepszy jakiś taki "lżejszy", czy taki typowo tortowy słodki z masą kremu itp? Bo pomyślałam sobie, że może lepszy lżejszy bo tyle jedzenia itd żeby się nie zaklajstrować tym tortem, ale no się nei znam ![]() Cytat:
I gratuluję przymiarki! Moja też już za niedługo ![]() Wiesz nie wiem czy ja ją znam pod poprawnym nazwiskiem bo ona brała ślub jakoś tak w okolicy mojego szukania sukienki. Ta "moja" pani Magda (znam ją jako Sawicka) jest taką blondynką z dość długimi włosami. Za każdym razem jak tam byłam miała włosy w kitkę A przynajmniej tak wyglądała pół roku temu Więc może to ta sama
![]() Edytowane przez Grace O Malley Czas edycji: 2014-04-02 o 10:30 |
||
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago Zerknij tutaj i tu
![]() Na przyszłość - zapisuj całą stronę na dysku, pliki powinno Ci zapisać w plikach źródłowych na dysku. Ew. instalujesz do przeglądarki wtycznę typu image downloader i nie musisz się martwić.
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
corn dziękuje !
![]() Ty masz ten program zainstalowany?
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-04-02 o 10:35 |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
4 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!
oficjalnie ogłaszam, że właśnie mam motyle w brzuchu i zaczynam się lekko stresować... TO SIĘ DZIEJE NAPRAWDĘ!!!
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago Ja mam wtyczkę do sprawdzania kodu (firebuga) i tam mam dostęp również do wyświetlania obrazków
. Spokojnie wystarczą Ci te sposoby, o których pisałam
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można sobie 'wycinać' obrazki, tekst, wszystko - z pdfów, ze stron www i zapisywać jako jpg.
|
|
#2177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ten czas zleciał, say zaraz będziemy ślubować!! Sama nie mogę w to uwierzyć i jak przeczytałam Twój post to aż mnie brzuch rozbolał
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Na początku chciałabym wszystkim pogratulować postępów ślubnych Co do tortów to ja uwielbiam tisamisu,i wszystkie na bitej śmietanie-nie lubie tych z kremem bo są dla mnie za ciężkie i przypominają mi czasy dzieciństwa-budyń z margaryną |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. też dostałam ścisku żołądka
|
|
#2180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zostały mi tylko 4 miesiące na ćwiczenia. Kiedy idziecie na pierwsze przymiarki sukni??
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-04-02 o 10:49 |
|
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam przymiarkę miesiąc przed.
|
|
#2182 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się dotrzeć do ostatniego postu. Ślubuję 7 czerwca, ale jakoś tak zupełnie na spokojnie do tego podchodzę, dziewczyny nie denerwujcie się, wszystko wyjdzie cudownie, przecież tego dnia, wszyscy będą się starać aby było pięknie
|
|
|
|
#2183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ostanio znalazłam ogłoszenie w internecie , że dziewczyna sprzedaje moją suknie kupioną też w Madonnie w Krakowie i zaczęłam mieć stracha bo ja kupowałam tam model salonowy , że to moja .No ale w ogłoszeniu pisze że kupiona we wrześniu a ja kupiłam w październiku:P ![]() EDIT : znalazłam fajną sesję z moją suknię . I już wiem , że muszę zacząć ostro tyłek ćwiczyć http://www.allurebridals.com/blog/po...ndmattswedding
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2014-04-02 o 11:16 |
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo lawina ślubów, będzie się działo! Niedawno to wszystko takie odległe nam się wydało, a to "za chwilę"!!
|
|
#2185 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Corn uratowałaś dziś mój dzień ! ![]() Cytat:
![]() A bukiet też mi się podoba. Mam nadzieje, że dzisiaj coś sensownego ustalimy
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Ja jadę w połowie czerwca, już wtedy z butami. Panie powiedziały, że mogłabym ją od razu zabrać do domu bo nie muszą robić żadnych poprawek, ale ja chyba na 100 % zdecyduję się na obcięcie trenu.
|
|
|
|
#2187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2188 | |||
|
Rozeznanie
|
teraz to już z górki pójdzie. Najważniejsze, że było miło, a że dużo czasu schodzi to normalne My byliśmy o mojej chrzestnej w sobotę i chcieliśmy posiedzieć góra 30 minut, bo jeszcze chcieliśmy gdzieś podjechać, a wyszliśmy po 2 godzinach ![]() Cytat:
My jak gdzieś pójdziemy to siedzimy chyba za długo i wolno nam idzie ![]() cashmere - a ten chrzestny to bliska rodzina? Jeśli by była bliska to ja chyba bym dzieci zaprosiła, a jeśli daleka to samego chrzestnego z żoną jeśli ma ![]() Cytat:
szczególnie sukni, że masz ją już dla siebie zakrecona_kropka - powodzenia na przymiarce Foty rób ![]() u mnie emocje jeszcze większe, bo 122 dni Cytat:
Chyba o tej porze to się będę do fryzjera szykować ![]() 21klaudyna - ja też jestem w proszku z przygotowaniami, bo najpierw chcę dokończyć pracę i się obronić Też ćwiczę także trzymam za nas kciuki Przymiarkę mam na początku lipca (mają do mnie dzwonić 4 tygodnie przed ślubem) S1lc1a - witaj Zazdroszczę, że tak spokojnie do wszystkiego podchodzisz
|
|||
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
Zadzwoniłam własnie do Madonny , żeby dowiedzieć się jaki mam odcień sukni i jest to ciepła biel :P cokolwiek to znaczy . Muszę jakaś koleżankę wysłać po skrawek materiału . I mówiła abym przyszła w pierwszym tygodniu lipca :P
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybko zleci.21klaudyna pięknie ta suknia wygląda
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

A tu jeszcze do pracy trzeba chodzić 

Stwierdziłam, że nawet jak wydam trochę więcej na kosmetyki to nie będzie to wydatek na marne bo potem przez długi czas jeszcze będę te produktu użytkować.
Wszystko pamiętała pół roku później! I serio to było tak szybko, że na pewno nie sprawdziła w papierach!
Świetnego masz fryzjera
i super że we salonie Cie pamiętają i od razu się na wszystko zgadzają.
15.09.2014 

ale ten czas zleciał, say zaraz będziemy ślubować!! Sama nie mogę w to uwierzyć i jak przeczytałam Twój post to aż mnie brzuch rozbolał
Przymiarkę mam na początku lipca (mają do mnie dzwonić 4 tygodnie przed ślubem)