Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 0 0%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! 0 0%
Trawka, kwiatki i ćwierkanie, a ja ćwiczę już siadanie 4 8,33%
Ależ nam Maluchy rosną, wszystkie będą siadać wiosną 1 2,08%
Jem warzywka i owoce, aby zyskać super moce 3 6,25%
Chociaż jestem mały gość, często daje mamie w kość 1 2,08%
Do raczkowania zabieram się, mamusia bardzo cieszy się 0 0%
Krzyczę, piszczę, pełzam śmiało - jestem gościu jakich mało 8 16,67%
Mama chrapie o tej porze?! Ja jej na to nie pozwolę! 1 2,08%
Mama patrzy na mnie z byka, bo wstaję wcześniej od budzika 1 2,08%
Pierwsze mama albo tata - gotów jestem do gadania! 0 0%
Ja już siadam proszę państwa! Dość już tego opiedzielaństwa! 0 0%
Już nie dzidzia taka mała - ja się garnę do siadania 0 0%
Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! 15 31,25%
Mama nie śpi noce, dnie, bo mi ząb wyżyna się 1 2,08%
Mam już śliczne ząbki dwa, więc się śmieję ha ha ha 2 4,17%
Ja już pełzam i raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 10,42%
Lubię wcześnie rano wstać i rodzicom nie dać spać 5 10,42%
Piję soczki, zupki zjadam, coraz więcej przy tym gadam 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 20:15   #3001
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

dzieki dziewczyny jeszcze raz za wsparcie
ja juz lece spac, jakos nie mam mocy siedziec dluzej, jestem wykonczona dzisiejszym dniem.Tak mnie jakos nerwy zjadly i poza tym Julka caly dzien nie tyle marudzila co darla sie strasznie i niczym nie moglismy jej uspokoic na szczescie padla spac, mam nadzieje ze pospi do rana
3majcie sie i zycze wszystkim przespanych nocek

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:16   #3002
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię! Mamy IX-X 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Własnie to przeglądam Ja znalazłam taniej bo kurtki nie wezmę.

No i ręce wolne i więcej można kupić

Co myślicie o takim zestawie?

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Motyl, o wow z tej drugiej strony to mnie ceny powaliły

z koszulą?bez butów? jak bez butów to miodzio

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:17   #3003
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
A kto jest gruby? Chyba nie Ty...
no rejczel, że ja

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Maly wazt juz ok9,5 kg zazyczylam sobie tule na chrzest za 3 tyg i pdradzaja mi mowiac ze kregoslup siadzie ze to bez sensu.... jakie aa wasze opinie¿.
super, którą wybrałaś weź w rowerki
Cytat:
Lola, mój na domowej waży niecałe 8kg i jak noszę go w nosidle to mi kręgosłup odpoczywa. Gorzej jak muszę go na rękach nosić.
ja do sklepu, albo na mini spacer, po domu na rękach bo on woli leżeć

Gorgulek weź idź do h&m, wydrukuj kupony i ubierzesz małego do 100zł mi było szkoda wydać na 1x kasę, więc kupiłam body z muchą, spodenki miałam nadające się więc wydałam 30zł

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-04-02 o 20:18
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:18   #3004
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Ja mam chuste i sporadycznie uzywam bo mi dosc ciezkoJeszcze do wozka wloze jakis picie na droge, a do chusty to nie, chociaz dziec lubi
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:23   #3005
angelikada
Wtajemniczenie

Przepraszam że nie cytuje ale nie mam siły

Trochę mało tego siusiu tak mi się wydaje ale jednak na pieluszce cos jest nie jest super sucha wie trochę mnie to uspokoiło zobaczymy jak będzie po nocy

Witam nowa mamusie

Papuga nie mam wyników bo lekarzowi zostawiłam żeby sobie skserowal pamiętam tylko że crp 24 a norma do 10 a morfologia to czarną magia jak dla mnie ale dzisiaj lepiej jest w sensie humoru małej dużo się uśmiechała fakt więcej spala bo jest jakaś taka snieta ale ogólnie jest lepiej była jedna normalna kupka a dwie luźniejsze i małe i zadzwoniłam do lekarza czy to przez antybiotyk bo dostała augumentin czy jak to się pisze i mówi że tak !może być że to przez antybiotyk ale najprawdopodobniej to jelitowka a nawet może się okazać że rota jedyne co dobre że nie ma dzisiaj gorączki wcale chociaż zaraz muszę zmierzyć jeszcze raz

CZASZKA cieszę się że jest lepiej

PAPUGA za szczepienie Przepraszam że nie cytuje ale nie mam siły

Trochę mało tego siusiu tak mi się wydaje ale jednak na pieluszce cos jest nie jest super sucha wie trochę mnie to uspokoiło zobaczymy jak będzie po nocy

Witam nowa mamusie

Papuga nie mam wyników bo lekarzowi zostawiłam żeby sobie skserowal pamiętam tylko że crp 24 a norma do 10 a morfologia to czarną magia jak dla mnie ale dzisiaj lepiej jest w sensie humoru małej dużo się uśmiechała fakt więcej spala bo jest jakaś taka snieta ale ogólnie jest lepiej była jedna normalna kupka a dwie luźniejsze i małe i zadzwoniłam do lekarza czy to przez antybiotyk bo dostała augumentin czy jak to się pisze i mówi że tak !może być że to przez antybiotyk ale najprawdopodobniej to jelitowka a nawet może się okazać że rota jedyne co dobre że nie ma dzisiaj gorączki wcale chociaż zaraz muszę zmierzyć jeszcze raz

CZASZKA cieszę się że jest lepiej

PAPUGA za szczepienie
Stary 2014-04-02, 20:24   #3006
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
masz gdzieś na www jaak się robi to mleko?

nooo, może faktycznie racja z tą cukinią, a tak chciałam jej dać coś nowego
tak, czerwone.Na polikach ma po prostu takie duże zaczerwienienia, a im bliżej uszu to kropeczki i za uszami też
u nas też ta wysypka jest cały czas... a dajesz Tusi Fenistil w kropelkach? przy zmianach alergicznych występuje też świąd...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no rejczel, że ja

super, którą wybrałaś weź w rowerki

Gorgulek weź idź do h&m, wydrukuj kupony i ubierzesz małego do 100zł mi było szkoda wydać na 1x kasę, więc kupiłam body z muchą, spodenki miałam nadające się więc wydałam 30zł
dobrze gadasz z tym ubiorem

u mnie H&M otworzyli i widziałam fajny szary sweterek z przodu w romby, chciałam już brać ale chyba na 1 czerwca rozmiar 74 może być za mały skoro teraz Hubi taki nosi... bo mam fajne jeansy szare i tylko bym dokupiła koszulkę, sweterek i trampy...

mam taki zwalony humor że szok, ale z drugiej strony pobędę z Hubim do czerwca
Stary 2014-04-02, 20:26   #3007
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
u nas też ta wysypka jest cały czas... a dajesz Tusi Fenistil w kropelkach? przy zmianach alergicznych występuje też świąd...

dobrze gadasz z tym ubiorem

u mnie H&M otworzyli i widziałam fajny szary sweterek z przodu w romby, chciałam już brać ale chyba na 1 czerwca rozmiar 74 może być za mały skoro teraz Hubi taki nosi... bo mam fajne jeansy szare i tylko bym dokupiła koszulkę, sweterek i trampy...

mam taki zwalony humor że szok, ale z drugiej strony pobędę z Hubim do czerwca
daję jej wapno w syropku Sanosvit

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:28   #3008
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Tak tak tak! Popieram! Ja jestem dopiero początkujacym użytkownikiem tego cudownego wynalazku ale pokochałam go Pola również
Kręgosłup nie boli, moge spokojnie do pralni lecieć nastawić pranie (mamy pralnie w oddzielnym budynku) z Polą w nosidle, a nie tachać się z wózkiem. Spacer jeden też mozna zaliczyc z nosidłem i nie trzeba wózka po schodach znosić za każdym razem. No cudo
I mniej zachodu niż z chustą
Dla mnie też cudo

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
A nie jest wam za ciezko z tym i z zakupami?
Zdecydowanie lżej niż jak dzieć na ręku a zakupy w drugiej.

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny jeszcze raz za wsparcie
ja juz lece spac, jakos nie mam mocy siedziec dluzej, jestem wykonczona dzisiejszym dniem.Tak mnie jakos nerwy zjadly i poza tym Julka caly dzien nie tyle marudzila co darla sie strasznie i niczym nie moglismy jej uspokoic na szczescie padla spac, mam nadzieje ze pospi do rana
3majcie sie i zycze wszystkim przespanych nocek

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
z koszulą?bez butów? jak bez butów to miodzio
Z koszulą. Butów nie planowałam kupować, ale coś na stopy trzeba by zalożyć ale co

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Mnie czasem M. zmusza do noszenia w nosidle w domu jak mega marudzi a ja bez śniadania to razem robimy tak samo obiad a nawet odkurzam z nim

Byłam w h&m ale nic nie było nadającego się na chrzest po tych body to śladu już nie ma.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:28   #3009
kaska87
Zakorzenienie

Asia nie smutaj się będziesz dłużej z synciem, a to najważniejsze

Stary 2014-04-02, 20:32   #3010
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiunia poki co to dostaje pelna porcje kaszki z owocem bez zadnego mleka. Popija woda. Warzyw ajeszcze wprowadzam pojedynczo wiec dopija piersia. Ale licze ze niedlugo bedzie jadl pelny obiadek.
kaszki je 150 ml i wtedy nie popija? a warzywek ile je?

u mnie w sumie też jedno kp wyeliminowane choć Hania nie je powalających ilości ale jak zje kaszki z owocem 100-120 ml to piersi już nie chce... ciekawe tylko jak będzie jak będę ją miała połozyć w domu spać, bo teraz zasypia w wózku więc się piersi nie domaga

Gorgulku, napiszesz jaki macie rozkład dnia teraz? jak mały śpi i jak je?

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
zapomnialam napisac ze pytalam to tą krew w kupkach i Pani dr stwierdzila ze krew jest zywoczerwona i ze to nie grozne i ze to niby juz jakies obtarcia? nie uspokoiło mnie to.....
żywoczerwona krew jest z rany płytkiej, no pęknięcie jakieś przy odbycie. ciemna, czarna krew jest z rany głębokiej gdzieś w jelicie i wtedy jest gorzej...
oby szybko malutkiej przeszło

Hani wychodzą ząbki,, teraz już tak serio serio... wczoraj biedna obudziła się o 22.30 i nie mogła zasnąć, płakała... uspokoiła się dopiero po czopku i spała ciągiem do 5! no, tyle że o tej godzinie postanowiła zacząć dzień dobrze że dziś spała sensownie w dzień, bo wczoraj pobudka o 5.30 i spanie 4x30 minut

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:37   #3011
matallewar
Zakorzenienie

Jakbym nie miała chusty, to bym kupiła to nosidlo, a tak mi szkoda kasy

Wymyślam, co dla Edzika na urodziny, bo to za miesiąc i wszyscy będą pytać... i mam tak:
- kuchnia (stara poszła na śmietnik, zużyta i polamana)
- zestaw lekarza (Edi nas ostatnio ciągle leczy )
- smieciarka - nie pytajcie, sam dziś sobie zażyczył

Jakieś pomysły dla 3-latka??

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:41   #3012
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

no własnie bylam zdecydowana bo tak chwaliłyscie, ale oczywiscie rodzinka musi swoje powiedziec i namieszac
mam chuste kolkowa ale nie jestem przekonana, wydaje mi sie ze mi Alek wyleci dołem, probowalam kilka razy,

kaska tak wezme w rowerki raczej bo lubie styl holenderski ;D
a poza tym drugie podoba mi sie czarne w biale wzorki ale czarne na lato raczej odpada

poza tym planuje mie drugiego dziecia wiec bedzie dla niego takze
dziekuje za opinie jestescie niezawodne

gorgulek zestaw ktory pokazalas jest super taki elegancki
ja kupilam swoj w h&m dwa dni temu, bo chcialam cos w czym moglby pozniej chodzic no i ze znizka wyszlo dosc tanio z bucikami

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:46   #3013
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
kaszki je 150 ml i wtedy nie popija? a warzywek ile je?

u mnie w sumie też jedno kp wyeliminowane choć Hania nie je powalających ilości ale jak zje kaszki z owocem 100-120 ml to piersi już nie chce... ciekawe tylko jak będzie jak będę ją miała połozyć w domu spać, bo teraz zasypia w wózku więc się piersi nie domaga

Gorgulku, napiszesz jaki macie rozkład dnia teraz? jak mały śpi i jak je?

No zjada 180 ml już tej kaszki
Popija wodą. Uczę go ze słomki i jak coś to łyżeczką. Chcę uniknąć butelek.

Rozkład dnia, hmmm a kto to wie
Zależy jak w nocy je. Jeśli opróżni mi dwie piersi do 8-8.30 to o tej porze zjada kaszkę. Ok 11 dostaje trochę warzyw (80-100ml) i dopija piersią i później już sama pierś (ok.14-14.30, 17 i po kąpieli po 19 pierś).
Jeśli dopiero o tej 8 opróżnia drugą pierś to kaszkę przekładam na 11 a warzywa na 14. Dążę póki co do tego, żeby o 8 zjadał kaszkę, o 11 pierś a o 14 cały obiadek.
Warzywa dostaje póki co ok 11 bo jesteśmy na etapie wprowadzania, więc wolę podać przed południem.

Śpi różnie. Raz ma dłuższe drzemki po 2h, dziś spał 4x30min, także wiesz
Jeśli ma dłuższą drzemkę to po 11 zasypia. Ale mój mało śpi w dzień. On ciągle jest w ruchu, ciągle chce raczkować a najlepiej to stać
Stary 2014-04-02, 20:48   #3014
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Eda został dziś w domu... WYKOŃCZĘ SIĘ! Nigdy więcej... MASAKRA, nic nie mogę ogarnąć xD

Zrobiłam sobie mleko kokosowe ze świeżego kokosa, niebo w gębie Kto wpada na kawkę z mleczkiem kokosowym? Pojutrze robię dietetyczne tiramisu I myślę, co na niedzielę zrobić, bo znajomi będą Coś nowego bym zrobiła
o kurcze też zjadła bym tiramisu
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:49   #3015
dodinha
Wtajemniczenie

Dziewczyny pomóżcie.Mała od dłuższego czasu ma na kolankach i pod nimi,w zgieciach i trochę na udach czerwone,suche,chropowate placki.Nie wiem co robić,smaruję,natłuszczam ,a to jakby gorzej.Widziała to pielęgniarka i dała jakies emolienty,ale one g***o dają.Help,chyba jutro pójdę do lekarza

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-04-02, 20:49   #3016
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a poza tym drugie podoba mi sie czarne w biale wzorki ale czarne na lato raczej odpada

przeboskie jest
to był jeden z argumentów jak starego namawiałam, a teraz pierwszy by z nosidłem chodził

tiramisu jest z kawą c'nie? jak tak to

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-04-02 o 20:50
Stary 2014-04-02, 20:50   #3017
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie bylam zdecydowana bo tak chwaliłyscie, ale oczywiscie rodzinka musi swoje powiedziec i namieszac
mam chuste kolkowa ale nie jestem przekonana, wydaje mi sie ze mi Alek wyleci dołem, probowalam kilka razy,

dziekuje za opinie jestescie niezawodne

gorgulek zestaw ktory pokazalas jest super taki elegancki
ja kupilam swoj w h&m dwa dni temu, bo chcialam cos w czym moglby pozniej chodzic no i ze znizka wyszlo dosc tanio z bucikami
Kurcze ja też męczę bułę z tym nosidlem,bo się napalilam,ale Tula i te inne mi za drogie.

Stary 2014-04-02, 20:50   #3018
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Gadałam z kuzynką i mówię jej że Leo ma już dwa ząbki, a ona kto je znalazł, mówię że ja bo nikt inny mu nie pcha łap do buzi, a ona na to że stary musi mi kupić suknię:confused : myślę wtf? a ona że jest taki zwyczaj/przesąd że musi mi kupić za znalezienie pierwszego, żeby Leoś miał mocne ząbki
nie mam nic przeciwko niech kupuje, już mu to przekazałam do wiadomości
nie znałam takiego zwyczaju, ale nie zły
Stary 2014-04-02, 20:52   #3019
gorgulek
Zakorzenienie

A w ogóle to mam nowe miłości
Ciecierzycę a konkretniej hummus i masło orzechowe wszystko domowej roboty (masło bez soli i cukru). No i dupka rośnie
A masło orzechowe dodane do owsianki albo kaszy jaglanej i jeszcze mango świeże i granata mogę jeść codziennie
Stary 2014-04-02, 20:53   #3020
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Janek dostalsuchara i widac ze intensywnie sie zastanawiajakso sie je
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:56   #3021
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
http://www.ebay.co.uk/itm/2213944672...84.m1423.l2649 znalazłam takie,ale zastanawiam sie czy to nie jest jakies uszyte przez kogos,a nie oryginalne.Dzieki za odpowiedz
fajne to nosidełko, może mniej przy takim męczy się kręgosłup matki niż przy chuście

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Nie dość, że mam rwę kulszową, to jeszcze teraz zgagę - dwie moje dolegliwości ciążowe czy to o czymś świadczy
o kurcze ............!!!!!!!
Stary 2014-04-02, 20:56   #3022
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze ja też męczę bułę z tym nosidlem,bo się napalilam,ale Tula i te inne mi za drogie.

a takie?http://www.womar.com.pl/section1.php...2=nosidelkaeco
pisza ze ergonomiczne jak patrzylam na ceny to troche powyzej 200 zl
ja porposilam na prezent na chrzest bo tez mnie nie stac na tule :/

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:56   #3023
passion80
Zakorzenienie

Grogulek, jak robisz masło orzechowe
w sklepach nawet te eko mają olej palmowy
Stary 2014-04-02, 20:57   #3024
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny swietowalyscie jakoś pół roczku swoich maluszków?Helenka jutro kończy i się zastanawiam czy jakoś uczcić

u nas 19 więc jeszcze troszkę, ale chyba poświętujęmy
Stary 2014-04-02, 20:57   #3025
kahunia
Zadomowienie

Czy u Was jest brzdka pogoda, ze tak galopujecie z pisaniem?

U mnie jakis brak czasu na wszystko, nie wiem co sie dzieje, ale nie mam czasu usiasc

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Jakbym nie miała chusty, to bym kupiła to nosidlo, a tak mi szkoda kasy

Wymyślam, co dla Edzika na urodziny, bo to za miesiąc i wszyscy będą pytać... i mam tak:
- kuchnia (stara poszła na śmietnik, zużyta i polamana)
- zestaw lekarza (Edi nas ostatnio ciągle leczy )
- smieciarka - nie pytajcie, sam dziś sobie zażyczył

Jakieś pomysły dla 3-latka??
Kosiarka moj chrzesniak ma i w sezonie letnim sie z nia nie rozstaje

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie.Mała od dłuższego czasu ma na kolankach i pod nimi,w zgieciach i trochę na udach czerwone,suche,chropowate placki.Nie wiem co robić,smaruję,natłuszczam ,a to jakby gorzej.Widziała to pielęgniarka i dała jakies emolienty,ale one g***o dają.Help,chyba jutro pójdę do lekarza

A nie azs?

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 20:58   #3026
kaska87
Zakorzenienie

uuu chyba zaraz przyrobię kapustę moje nosidło (inne, nie tula ) 2 osoby obserwują niech idzie w maliny

Stary 2014-04-02, 20:59   #3027
gorgulek
Zakorzenienie

Passion biorę orzechy ziemne prażone niesolone i miksuję i wsio nic się nie napracujesz. Dla Zuzi dodaję kakao i ksylitolu (można syrop klonowy, z agawy, stewię, cukier trzcinowy - co kto woli) i ma orzechowo-czekoladowe
Stary 2014-04-02, 20:59   #3028
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
ja też chętnie się dowiem bo kocham

jak szłam do fryzjera to o Tobie myślałam! co u babci?

Stary 2014-04-02, 21:01   #3029
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
a takie?http://www.womar.com.pl/section1.php...2=nosidelkaeco
pisza ze ergonomiczne jak patrzylam na ceny to troche powyzej 200 zl
ja porposilam na prezent na chrzest bo tez mnie nie stac na tule :/
Fajne jest,ciekawe czy wyślą za granicę

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość

A nie azs?
A co to dokłądnie jest i od czego?Jakie objawy?
Stary 2014-04-02, 21:02   #3030
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Ja nie gorgulek, ale robię tak:
orzechy ziemne (mała puszka, nie wiem, ile ona ma albo na oko z dużej paczki) NIESOLONE daję do blendera, dosypuję 2 łyżeczki ksylitolu i szczyptę soli (można dodać coś więcej, np. wanilię, jutro będę próbować z mlekiem kokosowym i kakao ) i blenduję do uzyskania jednolitej masy. DONE.

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Kosiarka moj chrzesniak ma i w sezonie letnim sie z nia nie rozstaje
Mamy od 2 lat, coraz ciężej trafić coś, czego on nie ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości