|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Dziewczyny czy ktoraś ma albo "macała" ten pchacz?? Chodzi mi o to żeby był stabilny...bo pchacz który mamy -nie nadaje się na dwór do pchania bo to plastik..lekki i Antonio leci wręcz za nim. Chciałabym żeby miał stabilny i cięzki wózek (jak ten co ma BOKEH...no ale różu mu nie kupię
i mógł sobie swobodnie go prowadzić.i bezpiecznie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40060836/---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cytat:
Cza jej było odpowiedzieć "Ale masz fantazję ..DZIADKU" ![]() swoją drogą...męsko mi nie wyglądasz.. ![]()
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
No i wiedzialam,że akrobacje Leosia się kiepsko skończą
mały dziś w nocy wyskoczył z łóżka tylko,że nie na moje łóżko a z drugiej strony i do tego poleciał na głowę ![]() co ja mam zrobić? potem już nie spałam do rana, czy to znaczy,że przyszedł czas na dorosłę łóżeczko ![]() przepraszam,ze nie cytuje ale muli mnie, nerwa mam i wogóle niewyspana jestem bo potem po prostu bałam się oko zmrużyć |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
MArsi a masz wyjęte te dwa szczebelki?? może jak mu wyjmiesz i pokazesz dziurę..to zrezygnuje z kaskaderki????
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
mamy turystyczne łóżeczko drewniane u nas się nie sprawdziło bo mały ciągle uderzał głową o szczebelki
|
|
|
|
#695 | ||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
frustrujace jest wyslanie 3 cv w ciagu tygodnia, bo nie ma wiecej ofert na ktore mozna sie zglosic ![]() ![]() Cytat:
Nie rozumiem jak takie patyki moga by wygodne do biegania za malcem Cytat:
![]() Cytat:
I chyba czas na dorosle lozeczko musi ustapic mlodszemu rodzenstwu
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie to poczucie humoru ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
Krzywdy sobie nie zrobil? Wedlug mnie bedzie teraz ostrozniejszy |
||
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi: ojej!
A może weź spróbuj z drewnianym teraz, bo macie je jeszcze? i wyjmij szczebelki?? Dziecko moje ma śmieszną zabawę, zakłada sobie kółka (takie co się je zakłada na wieżę żyrafę) na ręce i kręci:d paraduje tak z nimi, podchodzi, żeby jej zdjąć i znów zakłada, i znów i znów.. Meneq: dziwna kobieta. A może to wynika z tego, że Japonki używają dużo makijażu chyba?? Czy to mit? ------- Haha teraz się młode chowa za poduchą od kanapy, krzyczy "niemmm nieeemmm" (nie ma) i czeka aż znajdę ![]() Szaja: może ja ogłoszenie twoje puszczę na grupach dzieciowych fb? może ktoś kotka ma, chce się pozbyć? zrobiłby dobry uczynek? Ja chcę młodej na ?Dzień Dziecka w czerwcu hagusia kupić lub kotka z Małego Artysty - bo ma fazę na misie - ogólnie widzę że na razie typowa dziewczynka jest - lalki i misie kocha. Hope: ty kupiłaś wtedy tego Hagusia Dadusiowi? |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
Japonki z reguly bardzo delikatnie sie maluja. Czasami zdarzy sie ostrzejszy makijaz, ale to nie na placu zabaw. Zreszta przy mojej karnacji i oprawie oczu nie sa w stanie powiedziec czy jestem umalowana czy nie. Dzis akurat bylam Sprostowanie: uzywaja tony kosmetykow, ale efekt koncowy jest subtelny Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-04-03 o 10:20 |
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty akurat jak dla mnie bardzo kobieco wyglądasz, zupełnie nie wiem o co chodzi
|
|
|
|
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
![]() dziś przed śniadankiem zrobione 4,7km!! ![]() Anna albo tylko odpoczywa w łóżeczku, albo zaśnie w końcu - bo nie wiem o co dzisiaj temu dziecku chodzi bawić się źle, zabawki źle, na rączki źle, wszystko źle ![]() marsi - ojeeeej, a nic mu się nie stało?? może faktycznie teraz byście się przestawili na drewniane?? sylwia - podziwiam, moej nawyższe obcasy jakie mam to 12cm i czuję się jak na szczudłach nogi bolą, niewygodnie, dlatego na ślub wybrałam niskie (6cm czy 5?? ), przecież i tak ich nie będzie widać postaram się bardziej na poprawiny
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Halo kochane ja z nad śniadania melduje ze w lidlu jest pyszny halibut wedzony ! Idę jeść dalej
![]() Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
My chorzy Piotrek zakatarzony, na szczęście niema gorączki ani kaszlu . JA też ledwo zipie, choć dzis i tak już duzo lepiej. Przez ten katar Pietrek znów nie lubi się z jedzeniem, ale jak czuje się tak jak ja to wcale mu sie nie dziwię , Mam nadzieję, że jak mu sie polepszy to znów zacznie jeść Mąż dziś 12 h w pracy Wczoraj jak był w domu to mogłam przynajmniej sobie pospać, a jak wstałam to placuszki ziemniaczane na mnie czekały Marsi, Iffonka gratulacje za malutkie serduszka Silver, super, że już w domku jesteście
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
marsi - kurcze, biedny Leoś
Jeśli macie jeszcze drewniane łóżeczko to może mu wlaśnie zamieć i wyjmij szczebelki. Może już teraz inaczej śpi i nie będzie się uderzał.insolito - zdrówka Cytat:
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły Lemigi, są super i mała już śmignęła z TŻem na spacer w tych mniejszych.
Ja mam trochę czasu dla siebie, ale mam sporo roboty, więc raczej nie odpocznę. Cytat:
Pod warunkiem, że buty są dobrze wyprofilowane. Ja mam całą masę obcasów, od 9cm do 13cm i bardzo często zakładam, zazwyczaj nawet na zakupy, choć nie zawsze... Ale po naszym miasteczku absolutnie nie noszę, zawsze chodzę z małą na płaskim, ewentualnie zakładam sneakersy z ukrytym koturnem... A latem, oczywiście number 1 to dla mnie sandały na koturnie. Także... da się, naprawdę się da w tym chodzić bez narzekania. Jak dla mnie, buty na obcasie dodają kobiecości i gracji. Uwielbiam je i nie dziwię się Sylwii.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-04-03 o 11:29 |
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#708 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lenova, jesteśmy w podobnej sytuacji - mnie też kasy wystarczy,jeszcze co miesiąc sobie odkładam i się do żadnej pracy nie wybieram, tylko po to, by Ola miała lepsze zabawki i ubrania. wychodzę z założenia, że ten czas już nie wróci, tylko raz w życiu moje dziecko będzie roczniakiem i raz w życiu będziemy miały takie wakacje jak teraz nas czekają-że nie tydzień urlopu i nara,tylko mnóstwo czasu na zabawę na podwórku. Ja to w ogóle jestem teraz na 8 semestrze a robię awansem jednocześnie 10. Dzięki temu po wakacjach zostanie mi jeden semestr (dziewiąty) jak się skończy w lutym, to Ola akurat będzie miała dwa lata i po feriach czy tam na wiosnę ją z czystym sumieniem wyśle do przedszkola,a sama pójdę do pracy. Też nie chce, by moja mama stosowała swoje metody wychowawcze dzień w dzień pod moja nieobecność, to dla mnie za dużo :p z resztą moja mama nie do końca ma tyle czasu, żeby tak się opiekować Ola na pełen etat. Cytat:
że pantofle nieskórzane takie za 50zł kupiłam raz w życiu i to nawet nie chińskie ale nigdy więcej. Pieron takie niewygodne, gira zapocona, a gdzie tam no ale ja mam że tak powiem dojście do producenta i skórzane buty mam za darmo, czy tam po kosztach produkcji i buty, które w sklepie znajdziecie za 200-300zł ja mam w cenie tych chińskich Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- a w ogóle to witam się, spylam na zajęcia właśnie, ale jak widziałam że piszecie o Chmielewskiej to musiałam się odezwać :p dodam że ja cały czas na bieżąco, ale tak z telefonu jak czytam to często wyłączam aplikacje i mi się odzobaczaja cytaty Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
co do obcasów, ja też jestem miłośniczką szpilek i to wysokich
w butach z małą szpilką nie umiem chodzić a im wyższe tym pewniej się czuję |
|
|
|
#710 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może niedowidziała? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja po ciazy się oduczyłam chodzenia...poza tym jestm za ciężka do szpilek..no i ogólnie za duża ![]() ale chodziłam śmiało w takich 8 cm-9 cm...wyższe już cięzko..a wogóle najbardziej to uwielbiałam koturny!! właśnie oddałam teściowej dwie pary nówek skórzanych bo na nogę za ciasne i mam jeszcze nóweczki co na poprawiny kupiłam do sukienki..blado różowe..piękne są..ale ja ich nie założe- mszę się pozbyć.. o takie..może któraś chce??? http://sklep.code.info.pl/buty-wizyt...1059-nude.html ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Nie odpowiedziałyście co sądzicie? Mamy odłożone pieniązki z roczku małego...tż uparł się na auto- nie ukrywam że i ja chciałam tyle że terenowe...ale 800 zł to już przesada..i wypattzrył takie..http://allegro.pl/mercedes-ml350-lic...089403481.html
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dupencje
![]() łep mnie dalej boli, nie wiem czy to ciśnienie czy co, czy może nerwy ostatnio Dziewczynki współczuję kipepskich nocek Misia, Deli Insolito zdrowia dla Was Meneq szczerze współczuję sytuacji Szaja a jakbyście poszły do Ikei raz jeszcze?Może ktoś znalazł, podniósł, odnióśł, rzucił w zabawki? Marsi biedny Leoś , Dawid tak nam w sobotę z łóżka na łep poleciał. Ja o większe łóżeczko ostatnio Was pytałam. Chodzi nam o taki niskie przy ziemi coś jak te popularne ostatnio samochody dla chłopców. Kuzynka ma dla 3 latka od lat niecałych dwóch i chwali sobie. Nasz Dawid właśnie też w łóżeczku pierze głową po szczebelkach i się budzi.Sylwietta to obcas tak jakby 9 cm, bo platforma 2 Ja sporadycznie w obcasach chodzę, ale podobnie jak Pstryń to mam w cholerę butów za niewielką cenę ![]() Charlizz nie chwal się dojściami bo zaraz będziesz robic zamówienie jak Psryń
|
|
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
neti, zobacz jaka lokalizacja na tej aukcji. sprawdź gdzie dokładnie i oblukaj na żywo.
Choć ja bym się nie zdecydowała na taki gadżet Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah nie kupiłam jeszcze bo znajoma wielce obiecała że zrobi mu coś ale widzę że na słowach się skończyło, więc mu racze kupię. Prócz Hagusiów i reszty co pokazywałam to dziewczyna inne jeszcze szyć zaczęła
|
|
|
|
#716 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja też chyba zacznę Dorotkę przenosić już do pokoju z Agatką, nauczyła się schodzić z łóżka sama a macie opcję odsuwania wejścia? |
||
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Neti u mnie TZ z tym wymyśla ale ja jestem na nie
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
szaja tego kotka znalazłam- http://www.ebay.pl/itm/Ikea-Klappar-...item3387d256de
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę mowa o butach na obcasie-ja mam zakaz noszenia ich przez męża Bo podobno jak założę buty na obcasie to on wygląda przy mnie jak kurdupel ) .Mały uderza łbem o łóżeczko i się śmieje ,muszę iść
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

i mógł sobie swobodnie go prowadzić.i bezpiecznie 
Cza jej było odpowiedzieć "Ale masz fantazję ..DZIADKU" 

I chyba czas na dorosle lozeczko 

Piotrek zakatarzony, na szczęście niema gorączki ani kaszlu . JA też ledwo zipie, choć dzis i tak już duzo lepiej. Przez ten katar Pietrek znów nie lubi się z jedzeniem, ale jak czuje się tak jak ja to wcale mu sie nie dziwię , Mam nadzieję, że jak mu sie polepszy to znów zacznie jeść
że pantofle nieskórzane takie za 50zł kupiłam raz w życiu i to nawet nie chińskie ale nigdy więcej. Pieron takie niewygodne, gira zapocona, a gdzie tam
może niedowidziała? 
, Dawid tak nam w sobotę z łóżka na łep poleciał. Ja o większe łóżeczko ostatnio Was pytałam. Chodzi nam o taki niskie przy ziemi coś jak te popularne ostatnio samochody dla chłopców. Kuzynka ma dla 3 latka od lat niecałych dwóch i chwali sobie. Nasz Dawid właśnie też w łóżeczku pierze głową po szczebelkach i się budzi.
Bo podobno jak założę buty na obcasie to on wygląda przy mnie jak kurdupel