Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-05, 16:15   #2611
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja stosuję półtora miesiąca, więc ciężko mi odpowiedzieć... ale stosuję ją dość obficie (bo sporo mi się jej nabiera na pędzelek) i obawiam się, że też się wcześnie skończy, ale jestem gotowa zainwestować w drugie opakowanie
Chyba muszę kupic już drugie opakowanie.
W hebe jest teraz za 65. Drogo.
Ktoś coś wie, czy w SP będzie za te 50 zł, jak kiedyś?

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
ja już dzisiaj miałam nabyć ten komplecik, ale ta cena
169zł stanik i 89zł stringi

eeee czemu się bać? to się trza cieszyć
Ja nie wiedziałam, że on taki drogi

No jak to czemu się bać Jeszcze się okaże, że jesteś mojad rugą połówką i to nie z P. powinnam brać ślub tylko z Tobą
Nie no, ja lubie jak my się tak ze sobą zgadzamy

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też!!! Na obiad poślubny
Nie pokażę dziś, bo mam fatalne światło, ale jest biała ze srebrnymi ornamentami, pięknie się mieni - i mega pasują do niej białe buty! http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...y-thread-dress
Kiepsko tu wygląda i jest jakaś krótka, u mnie jest idealnie przed kolanko Jak mama mnie w niej zobaczyła to mówi "bierz, ja płacę!"
Rzeczywiście krótka, ale jeśli na Tobie wygląda dobrze, to napewno tak jest
Czekam na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
W koncu w sklepie Caterina.

Spróbuje ale jesyem na telefonie

Sukienka w kolorze szmaragdu
http://www.sklep.caterina.pl/wiosna-...ym_p_3089.html

Szal- on jest bardziej beżowy niz złoty.

http://www.sklep.caterina.pl/akcesor...al_p_3098.html

Takie buty tylko zamiast serca jest płaska kokarda
http://www.intershoe.com.pl/produkt/czolenka-2240196d

Drugie płaskie prawie identyczne.

Taka kopertówkę z Aldo.
http://m.aldoshoes.com/mt/www.aldosh...15-elroissa/34

Mama jeste wniebowzięta bo z jej rozmiarem jeste ciezko znaleść cos sensownego. (46-48).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super, że się udało !

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jak to komu - Tobie W końcu jeszcze nie masz

Cytat:
Byłam na przymiarkach, suknia jest za duża, halka jest za duża, biustonosz jest za duży. Z halką i suknią to nie problem, trochę pani się burzyła że robota na dwa razy ze zwężaniem (moja wina, moja wina - trochę ruchu i są efekty (po 5 cm za duże wszędzie)). Gorzej że biustonosz jest ZA DUŻY i ja już nie wiem co kupię, pani kazała rozjerzeć się za straplessem Ewki. Kolejna przymiarka w maju, biustonosz kupię przed samą miarą, widzę że nie ma sensu wcześniej.
Reszta zdjęć w klubie

PS Welon 500 zł Tata kazał brać... Nie ukrywam że jest piękny, koronkę będzie miał taką jak w mojej sukni na dole (jeszcze jej nie ma)... Ale tyle kasy.. Mam wyrzuty sumienia...
Pięknie wyglądasz
Welonem się nie przejmuj, tata musiał Piękny jest !

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Zrobiłam dziś pierwszą przymiarkę do numerów na stoły. Może być? W tym samym stylu byłyby napisy przy księdze gości i słodkim stole
Takich ramek mam w domu 5, drugie tyle musiałabym dokupić. Napis zrobiony białą kredką na czarnym papierze.

Sorrki za jakość, ale po ostatnich porządkach nie mogę znaleźć lustrzanki

Super są.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 16:15   #2612
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
"tato kupiłam welon - zakłada się go od dup*y strony"

Cytat:

PS Welon .
welon piękny, ale jak dla mnie a drogi i dlatego bym go nie wzięła jeżeli dysponujesz taką kwotą to nawet się nie zastanawiaj

Cytat:
Zrobiłam dziś pierwszą przymiarkę do numerów na stoły. Może być? W tym samym stylu byłyby napisy przy księdze gości i słodkim stole
Takich ramek mam w domu 5, drugie tyle musiałabym dokupić. Napis zrobiony białą kredką na czarnym papierze.

bardzo fajnie to wygląda

147 dni...

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 16:17   #2613
exist_
Zakorzenienie

Cytat:

Sama koncepcja mi się podoba, ramki są eleganckie i urocze, ale cyferka wydaje mi się za mało wyraźna.

Dzięki za opinie o sukni i welonie.
Stary 2014-04-05, 16:46   #2614
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Mojakaren- tylko ciekawe czy naszym Tżtom gatki z welonem przypadną do gustu szczerze ja na początku myślalam że to jakaś wstążka, nie od razu zajarzyłam ze to ma być welon
mój by chyba na zawał padł

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Za 3 tygodnie o te porze będę siadać do make-upu!
to już praktycznie godziny można odliczać
ale niesamowite

przezduzeem świetny klimat czuję go

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Mój już się przyzwyczaił do gadania, sam w końcu też zaczął opowiadac co mu się podoba a co nie - i baaardzo mnie to cieszy
Dzięki za kciuki, zdążyliśmy byliśmy o 13:55
Miałam zrobić fotkę na palcu ale zapomniałam są śliczne, wygodne, chociaż trochę mi było dziwnie jak ją załozyłam
Pojechały teraz do grawerowania, myślę że max 10 dni to potrwa
Jak je założyliśmy to TŻ od razu chciał do kościoła iść
Super! Zakupy świetne!
na pewno są piękne
hehe a TŻ taki niecierpliwy

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 16:54   #2615
fascinata
Raczkowanie

Kupiłam dziś stanik ślubny Jestem nim zachwycona - leżał naprawdę idealnie Niestety nie mieli go w sklepie na sprzedaż i panie będą musiały go specjalnie ściągnąć za zamówienie - będzie za miesiąc
http://www.bravissimo.com/products/l...a/nude/pnb9nu/

Zamówiłam też wstępnie buty (firmy Witt)- są naprawdę wygodne, ale martwi mnie trochę że kolor obcasa będzie się różnił do koloru buta.... Dobór kolorów będzie mniej więcej taki jak w załączniku.

Czy ktoś wie gdzie we Wrocławiu można zamówić buty La Boda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (44,5 KB, 73 załadowań)

Edytowane przez fascinata
Czas edycji: 2014-04-05 o 17:33
fascinata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 17:10   #2616
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

anka1897
Jestem w studium robię kierunek florystyka
To tak: Twoja suknia to typowa litera A. Jest delikatna, nie ma bogatych zdobień a bardzo ładnie dobrane akcenty, które optycznie nie dodają ciężaru sukni. Bukiety, które wybrałaś to moim zdaniem biedermeier. One pasują do takiej sukni tak samo jak tak zwane grzybki i odwrócona kropla czyli bukiet nieco schodzący w dół nie musi być wcale zwisający, on optycznie wydłuża pannę młodą (idealne dla Panien poniżej 170cm wzrostu o szczupłej sylwetce) . Wielkość bukietu dopasowuje się do wzrostu i sylwetki panny młodej. Dla szczupłej dziewczyny zwykle jest to 15-25 cm szerokości. Jeżeli są panie puszyste to do 30cm (wtedy bukiet bardziej działa na wrażenie optyczne i panna młoda bardzo ładnie się prezentuje, bo gdyby miała mały bukiet wyglądałaby na "jeszcze większą"). Nie wiem ile masz wzrostu... co do piwonii wstawiam tutaj jeden z przykładowych bukietów, gdzie jest piwonia i wcale nie obciążyło by to sylwetki panny młodej, to kwestia ilości kwiatów i połączenia ich z innymi. Piwonii jest kilka odmian, nie tylko znana nam ogrodowa . z tego co pamiętam to chyba wśród nas jest jeszcze jedna dziewczyna zajmująca się robieniem bukietów i ma większe doświadczenie ode mnie? (Chyba, że pomyliłam forum to wtedy przepraszam...)

Edytowane przez namisek1990
Czas edycji: 2014-04-05 o 17:15
namisek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 17:55   #2617
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
BIORĘ!
Nie będę mieć welonu na głowie to chociaż na tyłek założę:-D
To jest myśl

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Chyba muszę kupic już drugie opakowanie.
W hebe jest teraz za 65. Drogo.
Ktoś coś wie, czy w SP będzie za te 50 zł, jak kiedyś?
Piszesz o odżywce Long 4 lashes?
Ostatnio w SP widziałam ją za 80 zł
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 18:03   #2618
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

świetne są !!
Ty to jesteś wybitnie uzdolniona, wiesz, może idź do mam talent czy coś

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-05, 18:45   #2619
Anesthesia
Wtajemniczenie

Exist, dopiero teraz zobaczyłam cenę welonu! Jest piękny, ale to 1/3 wartości mojej sukni! Ale jak tata zachwycony i gotów fundować to...

Cytat:

Mnie się podoba, tylko chyba ciut za słabo widoczne... Ale bardzo ładnie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś stanik ślubny Jestem nim zachwycona - leżał naprawdę idealnie Niestety nie mieli go w sklepie na sprzedaż i panie będą musiały go specjalnie ściągnąć za zamówienie - będzie za miesiąc

Zamówiłam też wstępnie buty (firmy Witt)- są naprawdę wygodne, ale martwi mnie trochę że kolor obcasa będzie się różnił do koloru buta.... Dobór kolorów będzie mniej więcej taki jak w załączniku.

Stanik wygląda świetnie! Bardzo lubię takie "pełne" miseczki Co do butów to niestety dla mnie "dwukolorowość" była czynnikiem dyskwalifikującym gdy ja szukałam butów (wiele czerwonych ma obcas w innym kolorze) Ale jeśli są przewygodne i Ci się podobają, to dobry wybór!

Dziewczyny, po ile wynajmujecie samochody? Czy cena 270zł za 3h to standard/tanio/drogo?

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-04-05 o 18:59
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 19:13   #2620
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, po ile wynajmujecie samochody? Czy cena 270zł za 3h to standard/tanio/drogo?
Moim zdaniem tanio.
My płacimy 400 zl (za 3h), a to jedna z najniższych ofert jakie znaleźliśmy i sporo to trwało. Większość zaczynała się od ok. 600zł.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 19:30   #2621
velika
Winter is coming

exist bosko wyglądasz welon jest niesamowity, drogi no ale ślub się bierze raz w życiu nie?

Cytat:
Kupiłam dziś stanik ślubny Jestem
nim zachwycona - leżał naprawdę idealnie Niestety nie mieli go w sklepie na sprzedaż i panie będą musiały go specjalnie ściągnąć za zamówienie - będzie za miesiąc
o, miałam kiedyś ten model Ale wyrosłam gratulacje

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 20:18   #2622
Magheru
Raczkowanie

Dziewczyny, mam kłopot.

Chcę, żeby Butterfly uszyło mi welon z taką koronką:

http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ona-p-509.html

podwójny koło 100/50 z kryształkami. (coś jak ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...lki-p-504.html)

Myślicie, że to dobry pomysł? Hit czy kit?

Będzie pasować do mojej sukni? ( w załączeniu - zdjęcie usunę jutro, na wszelki wypadek)

Edytowane przez Magheru
Czas edycji: 2014-04-06 o 14:31
Magheru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 20:34   #2623
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Exist, dopiero teraz zobaczyłam cenę welonu! Jest piękny, ale to 1/3 wartości mojej sukni! Ale jak tata zachwycony i gotów fundować to...

Tata zafunduje Ja chciałam się zdecydować na długą mgiełkę i kupiłabym go na butterfly, ale nikomu się taki nie podobał
Tanio, tanio My po znajomości mniej więcej tyle zapłacimy, więc wiesz

Cytat:
exist bosko wyglądasz welon jest niesamowity, drogi no ale ślub się bierze raz w życiu nie?

Zamierzam brać raz
Ale jak już się śmiałam to jest 2,5 metra czystego dziewictwa. Za tą cenę nic tylko brać
Stary 2014-04-05, 20:58   #2624
Anesthesia
Wtajemniczenie

Exist, rozwaliłaś mnie tekstem o dziewictwie Cena bardzo okazyjna, to produkt deficytowy w dzisiejszych czasach!
Powtórzę raz jeszcze, że welon jest absolutnie boski!

Dziękuję za opinię co do autka! Ja z nudów dziś przeglądałam oferty samochodów i o ile jakbyśmy mieli nieograniczone fundusze, do ślubu pewnie jechalibyśmy Cadillaciem, o tyle szukałam najkorzystniejszej oferty. No i właśnie w cenie 200zł/h za pierwsze dwie godziny i i 70zł za każdą kolejną znalazłam BMW X5. Facet ma wolny nasz termin i czekam na szczegółową wycenę z uwzględnieniem kilometrów W ogóle wydaje mi się, że to "po sąsiedzku", z miejscowości obok, ale mogę się mylić.

W sumie od maleńkości miałam mega słabość do dużych samochodów i terenówek, Teściu też zawsze o takim marzył, więc chyba wybór nie tak zły... (Nie podejmujemy jeszcze decyzji, ale oczywiście zdążyłam się napalić )

Czas edycji: 2014-04-05 o 21:00
Stary 2014-04-05, 21:15   #2625
say-hello
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny ! TŻ nie miał zbyt dobrej miny jak mu to pokazałam . A co do widoczności, to macie rację - planuje trochę inaczej to napisać, zeby numerki były ladniejsze i wyraźniejsze

Kolejne 2 zaproszenia rozdane

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
świetne są !!
Ty to jesteś wybitnie uzdolniona, wiesz, może idź do mam talent czy coś
nie przesądzaj ale dziękuje bardzo
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 21:27   #2626
czekooczekolada
Zakorzenienie

Magheru

wg mnie jak najbardziej będzie pasować

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-05, 21:38   #2627
say-hello
Zakorzenienie

Namisek twoja wiedza jest imponująca jaki bukiet poleciłabyś do tej sukni z załącznika, dla szczupłej i wysokiej (175cm) dziewcZyny ? Jak na razie celuje w jaskry, goździki, eustomy. Chciałabym takie kwiaty jak w załączniku.
Stary 2014-04-05, 21:39   #2628
ewaden
Raczkowanie

iliy, ja bym ani fotografowi ani kamerzyście nie pozwoliła siebie oglądać nawet w bieliźnie - to jest widok zarezerwowany dla mężą

hihihi, ja też mam taka halkę jak Ty i bardzo zadowolona jestem

kasia 1201, kiss12550, i inne bladolice ja też należę do Waszego grona. Ja kiedyś przygotowując skórę do lata chodziłam kilka razy na solarium. Zaczynałam od 5 min na średnich lampach, zwiększająć to do max 9min pod koniec. Długość sesji wydłużałam stopniowo, dodając co 2 dwie sesje opalania 1 minute. Podążanie za sugestiami pań w salonach, że spokojnie mogę iść na 7 min, kończyły się spieczoną skórą. Opalałam się max 2 razy w tygodniu.

cornflower_girl, jestem już po spotkaniu z panią Anetą. Było bardzo konkretne i sympatycznie.
Ja mam sytuację w kościele podobną do Twojej, więc zdecydowałyśmy się ostatecznie wstawić tam tylko 4 kompozycje wolnostojące, na mojej trasie do ołtarza, które po ceremonii, zostaną przewiezione do oranżerii, do restauracji

kaigara, łóżko z podnoszonym stelażem to jest to! uwielbiam i nie zamieniłabym na żadne inne

kiss12550, bardzoładny ten tort którym się zauroczyłaś

Velika, pantalony z welonem mnie rozwaliły

Opiumalfa, suknia mamy jest świetna!

say-hello, świetnie Ci wyszły te ramki! tylko napisy trzeba było zrobić może czymś innym by były wyraźniejsze

exist, bierz welon, jest piękny! ja sobie sama zafundowałam, i to niestety droższy

Zakończyliśmy nauki przedmałżeńskie A we wtorek mam ostatnie/ trzecie spotkanie NPR. Będziemy mieć już wtedy komplet dokumentów i wysyłam je do księdza w USA . Umówiona jestem też już do biskupa, żeby obgadać wymagania amerykańskiego kościoła i ich transfer tu, i upewnić się o kwestię dyspensy, którą musimy mieć załatwioną
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 22:21   #2629
gornek
Zakorzenienie

Witam się z wieczora, dzisiaj dzownil do mnie wujek od ktorego biore alkohol i niestety wina musze sama kupic, bo w hurtowniach nie maja dobrych cen i promocyjnych wiec moze sama cos wynajde, fakt nie chce duzo win bo ma 15 butelek wiec nie powinno byc problemu.
No i ten problem z pasem i ponczochami mnie dobija, nic nie ma w necie a stacjonarnie nie mam kiedy szukac, tylko czwartek mam wolny
Atomowka wiem, ze Ty mi pomozesz napisz mi na PW jakbys miala chwile gdzie Ty kupowalas w Wawie, bo wiem ze celowalas w cieliste, bede bardzo wdzieczna

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2014-04-05 o 22:37
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-05, 23:46   #2630
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ehh ten mój TŻ, otwierał dla Nas winko prze chwilą, wynik?
Urwany korkociąg, korek w butelce i biaa koszulka cała w winie

No i się pochwalę
Moja mam kupiła sobie już sukienkę i torebkę na wesele
Cieszę się bardzo po jej trudno dogodzić i ma tendencje do przesadnej tandety. A sukienkę wybrałyśmy bardzo elegancką i stonowaną i cena fajna bo 200 zł. Jeszcze żakiet bo buciki już ze 2 msc temu kupiła.

No i druga rzecz kupiliśmy garniturek dla synka Długo myślałam, czy zrobić z niego miniaturkę TŻta czy jednak ubrać elegancko i stosownie ale bez garniaka. Postawiał w końcu na garniak, jestem zadowolona bardzo. Jutro wstawię fotki maluszka do klubu.

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Kochane, dziekuje za pomoc, mama kupila sukienke, dwie pary butow, szal, kopertowke i kolczyki!!! Jeszcze naszyjnika tylko brakuje!

Buziaki!
No to gratki za udane zakupy
Mam będzie wyglądała pięknie.

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Velika, Iliy, Anesteshia - już Wam się melduję!
Stanik kupiłam w salonie który namierzyłam na targach
Kosztował po rabacie całe 82 zł
Ogólnie ta kobieta z salonu, strasznie fajna - mega luźne podejście, atmosfera przednia. Sama podnosiła swoją bluzkę i pokazywała jak biustonosz ma leżeć innej klientce
Szok jak dla mnie! Ale pozytywny!
Powiedziała, że jak przymierzę z suknią i będę na milion procent pewna tego biustonosza to dobierzemy gaciory i pas

Biustonosz polskiego producenta Ava.
Mam nadzieję, że zdjęcie widać - bi zamieszczam z tel

Załącznik 5640424

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Dobry wybór i dobra firma.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, wiem ze to pytanie juz padalo nie raz, nie nie mam jak odszukac tego bo jest masa stron w przyszlym tygodniu mam tylko jeden dzien wolny wiec stwierdzilam, ze poszukam tych ponczoch i pasa, wiec pytanie gdzie znajde w Wawie fajne ponczochy i pasy w dobrej cenie, ale w kolorze cielistym, zalezy mi tylko zeby to bylo stacjonarnie a nie zamawiane przez neta

Bo to juz 28 dni
W Marilyn są na pewno pończochy i pasy w dobrej cenie. Sama kupiłam na Bródnie, 50 zł dała za te dwie rzeczy.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Majtki z welonem

U mnie ciąg dalszy kłopotów z noclegami... dzwoniłam dziś do tego motelu w mojej wsi z pytaniem, czy mogę te noclegi zarezerwować. Pani mówi że niiee, oni tak wcześnie nie rezerwują. Ok, no zdarza się. Ale pani ciągnie dalej i tu mi już kapcie spadły: "bo pani by chciała prywatnie, tak? Bo my to właściwie głównie firmom wynajmujemy, na fakturę, i proszę zadzwonić w czerwcu, to wtedy pani powiem czy miejsca będą, bo może jakaś firma będzie chciała!". Tłumaczę, że sytuacja wyjątkowa, że wesele, że jak się boi że zrezygnuję, to ja już lecę z zaliczką, ale nie. Ma być faktura.
W poniedziałek chyba dzwonię do kuzyna K., on ma swoją własną firmę, niech nam weźmie nocleg na tę cholerną fakturę... nie wiem, co ona zmienia, ale widocznie dla tej pani wszystko :/
O fuck co za baba.
Albo się " kłóć" niech wystawi fakturę na osobę fizyczną, albo oszczedź nerwów sobie i jej i dzwoń faktycznie do tego kuzyna.

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Dziekuje za pochwaly fryzury ogolnie moj caly wyglad w dniu slubu bedzie taki lekki, zwiewny inspirowany boho. Juz sie nie moge doczekac

Dziewczyny, musialyscie mocno trzymac za mnie kciuki bo dostalam prace w poniedzialek zaczynam.

ELROSA, dziwna sprawa, bardzo nie fajna... Moze zapytaj czy wystawi Ci fakture nie na firme, a na osobe? Tak tez przeciez mozna...

MAJTKI Z WELONEM
Ej kochana gdzie była fotka Twojej fryzurki? Jakoś ominęłam chyba.

Cytat:

Bardzo fajnie ale wg mnie za mało widoczne te literki.

Cytat:

Cena bardzo dobra no i auto boskie
Kocham takie duże fury.

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam kłopot.

http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ona-p-509.html

podwójny koło 100/50 z kryształkami. (coś jak ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...lki-p-504.html)

Myślicie, że to dobry pomysł? Hit czy kit?

Będzie pasować do mojej sukni? ( w załączeniu - zdjęcie usunę jutro, na wszelki wypadek)
Będzie pasowało

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 09:36   #2631
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Hej hej! Jakie macie piosenki na 1 taniec??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 09:57   #2632
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
kaigara, łóżko z podnoszonym stelażem to jest to! uwielbiam i nie zamieniłabym na żadne inne
Jest naprawdę fajne, używać możemy całej powierzchni pod łóżkiem do przechowywania, jestem zadowolona.
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Ja jestem bardzo ciekawa fotek jak podrzucisz link też będę wdzięczna
To jest to łóżko Dodatkowo mogliśmy dokupić poduszkę za 1zł i też wydają mi się bardzo fajne te poduszki. Jeszcze nie miałam okazji spać w naszym łóżku, ale mamy 30 dni na reklamację.

Kupiliśmy wczoraj wino, dzisiaj idziemy po szampana!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03022.jpg (53,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03021.jpg (85,4 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-04-06 o 09:59
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 10:10   #2633
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam kłopot.

[
mi średnio pasuje taki welon..

Cytat:

Kolejne 2 zaproszenia rozdane
-)

my jeszcze nie mamy wydrukowanych

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 10:23   #2634
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cześc Dziewczyny, podczytuje Was w miare na bieząco
Wszystkie wasze pomysły, suknie, welony są piękne
No i wieczory panieńskie i kawalerskie równiez tylko pozazdrościc takich przyjaciół i ich kreatywnosci

Ah..juz tak blisko Wasze śluby nie moge się doczekać relacji

U nas jesli chodzi i sprawy ślubne, wybraliśmy dja i kamerzyste mieliśmy sie z nimi umówic na dniach, ale narazie sie wstrzymujemy bo nie wiadomo co z moją pracą będzie
Tzn do srody jestem na l4 i do obecnej firmy już nie wracam zmienili nam regionalna i przyszła taka sucz, ktora traktuje ludzi jak gówno i ja nie dam sie tak traktowac
Biorę udzial w rekrutacji, przeszłam juz dwa etapy i czekam teraz na odpowiedz. Trzymajcie kciuki, zeby sie udalo bo jak nie to nie wiem co z weselem....bo po prostu nie bedziemy mieli z czego odłożyc

W czwartek byłam centrum leczenia otyłosci jak zobaczyłam moja wage to sie załamałam (113,5 ), co znaczy, ze przytyłam jakies 15kg w ostatnich kilku miesiacach jedzac tak jak zwykle w pon ide na szczegółowe badania bo lekarka powiedziala, ze to nie jest normalne
No i juz od czwartku jestesmy z TŹ na naprawde scislej diecie. Teraz albo nigdy! Do zrzucenia min 35-40kg
I jeszcze mysle o pdstawieniu hormonów, aczkolwiek ta myśl mnie przeraza bardzo
Sorki za off top

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Hej hej! Jakie macie piosenki na 1 taniec??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
My myślimy nad Celine Dion "i love you", K-Ci&Jojo "All my life", Michael Jackson "I just can't stop loving you" albo Flightless Bird ze Zmierzchu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 10:32   #2635
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
My myślimy nad Celine Dion "i love you" (...)
My też
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 10:44   #2636
gornek
Zakorzenienie

My mamy Louisa Armstronga myślimy dojlsdnie ktora ale padnie zapewne na jego hicior :P czyli What a wonderful world.

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2014-04-06 o 10:46
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 10:59   #2637
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Jest naprawdę fajne, używać możemy całej powierzchni pod łóżkiem do przechowywania, jestem zadowolona.

To jest to łóżko Dodatkowo mogliśmy dokupić poduszkę za 1zł i też wydają mi się bardzo fajne te poduszki. Jeszcze nie miałam okazji spać w naszym łóżku, ale mamy 30 dni na reklamację.

Kupiliśmy wczoraj wino, dzisiaj idziemy po szampana!
przypomnij mi proszę, gdzie je kupiliście i za ile ?
ja mam chrapkę na podnoszony stelaż ale Tż mi odradza, pozatym fundusze nam sie koncza i pewnie nie wystarczy nam na lozko z pojemnikiem
ostatnio bylam u kuzynki to mi odradzała pojemnik , mówiła że smierdzi tam strasznie, i jak otworzyła to faktycznie mi "zawiało"

🤍

Stary 2014-04-06, 11:38   #2638
say-hello
Zakorzenienie

My pierwszy taniec (walc angielski) zatańczymy do piosenki Alicii Keys - If I Ain't Got You. https://www.youtube.com/watch?v=Ju8Hr50Ckwk&feature=kp
Podoba mi się jeszcze James Morrison - You give me something i piosenka "These arms of mine " - tutaj piękny walc w wykonaniu tej aktorki z Dirty Dancing https://www.youtube.com/watch?v=Wen94U0u6F4
Stary 2014-04-06, 11:42   #2639
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo ładne buty. Ale z obcasem to dziwne że jest beżowy do białego buta Nie można tego zmienić przy zamawianiu?

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2014-04-06 o 11:44
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-06, 12:12   #2640
Anesthesia
Wtajemniczenie

Magheru, wg mnie będzie pasować Tym bardziej, że z tego co widzę, dół sukni gładki

Pysia, powodzenia w odchudzaniu dla Ciebie i TŻ! Wizyta w poradni to już wielki krok do przodu i na pewno pójdzie Wam dobrze

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My też
Jednak nie Krajewski?

My na 90% bierzemy "Jeden raz" Budki Sulfera, tekst boski i nawet mamy z tego cytat na zaproszeniu Taki, który kiedyś TŻ mi sam zadedykował Ale opcji było wieeeeleee, na drugim miejscu mamy "Tougher than the rest" Bruce'a Springsteena I jeszcze "Have you ever really loved a woman" Adamsa

Czas edycji: 2014-04-06 o 12:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości