|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
W hebe jest teraz za 65. Drogo. Ktoś coś wie, czy w SP będzie za te 50 zł, jak kiedyś? Cytat:
![]() No jak to czemu się bać Jeszcze się okaże, że jesteś mojad rugą połówką i to nie z P. powinnam brać ślub tylko z Tobą Nie no, ja lubie jak my się tak ze sobą zgadzamy ![]() Cytat:
Czekam na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() Super, że się udało ! Cytat:
W końcu jeszcze nie masz ![]() Cytat:
Welonem się nie przejmuj, tata musiał Piękny jest !Cytat:
Super są.
|
|
|
#2612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
welon piękny, ale jak dla mnie a drogi i dlatego bym go nie wzięła jeżeli dysponujesz taką kwotą to nawet się nie zastanawiaj Cytat:
![]() 147 dni... |
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za opinie o sukni i welonie.
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już praktycznie godziny można odliczać ale niesamowite przezduzeem świetny klimat czuję go ![]() Cytat:
![]() hehe a TŻ taki niecierpliwy
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam dziś stanik ślubny
http://www.bravissimo.com/products/l...a/nude/pnb9nu/ Zamówiłam też wstępnie buty (firmy Witt)- są naprawdę wygodne, ale martwi mnie trochę że kolor obcasa będzie się różnił do koloru buta.... Dobór kolorów będzie mniej więcej taki jak w załączniku. Czy ktoś wie gdzie we Wrocławiu można zamówić buty La Boda?
razem od 10.06.2002 ślub 02.08.2014 Edytowane przez fascinata Czas edycji: 2014-04-05 o 17:33 |
|
|
|
#2616 |
|
Wtajemniczenie
|
anka1897
Jestem w studium robię kierunek florystyka ![]() To tak: Twoja suknia to typowa litera A. Jest delikatna, nie ma bogatych zdobień a bardzo ładnie dobrane akcenty, które optycznie nie dodają ciężaru sukni. Bukiety, które wybrałaś to moim zdaniem biedermeier. One pasują do takiej sukni tak samo jak tak zwane grzybki i odwrócona kropla czyli bukiet nieco schodzący w dół nie musi być wcale zwisający, on optycznie wydłuża pannę młodą (idealne dla Panien poniżej 170cm wzrostu o szczupłej sylwetce) . Wielkość bukietu dopasowuje się do wzrostu i sylwetki panny młodej. Dla szczupłej dziewczyny zwykle jest to 15-25 cm szerokości. Jeżeli są panie puszyste to do 30cm (wtedy bukiet bardziej działa na wrażenie optyczne i panna młoda bardzo ładnie się prezentuje, bo gdyby miała mały bukiet wyglądałaby na "jeszcze większą"). Nie wiem ile masz wzrostu... co do piwonii wstawiam tutaj jeden z przykładowych bukietów, gdzie jest piwonia i wcale nie obciążyło by to sylwetki panny młodej, to kwestia ilości kwiatów i połączenia ich z innymi. Piwonii jest kilka odmian, nie tylko znana nam ogrodowa . z tego co pamiętam to chyba wśród nas jest jeszcze jedna dziewczyna zajmująca się robieniem bukietów i ma większe doświadczenie ode mnie? (Chyba, że pomyliłam forum to wtedy przepraszam...)
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2014-04-05 o 17:15 |
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
To jest myśl
Cytat:
Ostatnio w SP widziałam ją za 80 zł
|
|
|
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to jesteś wybitnie uzdolniona, wiesz, może idź do mam talent czy coś
|
|
|
#2619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Exist, dopiero teraz zobaczyłam cenę welonu!
Jest piękny, ale to 1/3 wartości mojej sukni! Ale jak tata zachwycony i gotów fundować to... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeśli są przewygodne i Ci się podobają, to dobry wybór!Dziewczyny, po ile wynajmujecie samochody? Czy cena 270zł za 3h to standard/tanio/drogo? Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-05 o 18:59 |
||
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My płacimy 400 zl (za 3h), a to jedna z najniższych ofert jakie znaleźliśmy i sporo to trwało. Większość zaczynała się od ok. 600zł.
|
|
|
#2621 | |
|
Winter is coming
|
exist bosko wyglądasz
![]() Cytat:
Ale wyrosłam gratulacje
|
|
#2622 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam kłopot.
Chcę, żeby Butterfly uszyło mi welon z taką koronką: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ona-p-509.html podwójny koło 100/50 z kryształkami. (coś jak ten: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...lki-p-504.html) Myślicie, że to dobry pomysł? Hit czy kit? Będzie pasować do mojej sukni? ( w załączeniu - zdjęcie usunę jutro, na wszelki wypadek)
Zaręczyny 18 grudnia 2013 r. ![]() Ślub 28 czerwca 2014 r. Edytowane przez Magheru Czas edycji: 2014-04-06 o 14:31 |
|
|
|
#2623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tanio, tanio My po znajomości mniej więcej tyle zapłacimy, więc wiesz ![]() Cytat:
Ale jak już się śmiałam to jest 2,5 metra czystego dziewictwa. Za tą cenę nic tylko brać ![]()
|
|
|
#2624 |
|
Wtajemniczenie
|
Exist, rozwaliłaś mnie tekstem o dziewictwie
Cena bardzo okazyjna, to produkt deficytowy w dzisiejszych czasach! Powtórzę raz jeszcze, że welon jest absolutnie boski! Dziękuję za opinię co do autka! Ja z nudów dziś przeglądałam oferty samochodów i o ile jakbyśmy mieli nieograniczone fundusze, do ślubu pewnie jechalibyśmy Cadillaciem, o tyle szukałam najkorzystniejszej oferty. No i właśnie w cenie 200zł/h za pierwsze dwie godziny i i 70zł za każdą kolejną znalazłam BMW X5. Facet ma wolny nasz termin i czekam na szczegółową wycenę z uwzględnieniem kilometrów W ogóle wydaje mi się, że to "po sąsiedzku", z miejscowości obok, ale mogę się mylić.![]() W sumie od maleńkości miałam mega słabość do dużych samochodów i terenówek, Teściu też zawsze o takim marzył, więc chyba wybór nie tak zły... (Nie podejmujemy jeszcze decyzji, ale oczywiście zdążyłam się napalić )
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-05 o 21:00 |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny ! TŻ nie miał zbyt dobrej miny jak mu to pokazałam
. A co do widoczności, to macie rację - planuje trochę inaczej to napisać, zeby numerki były ladniejsze i wyraźniejsze Kolejne 2 zaproszenia rozdane Cytat:
ale dziękuje bardzo
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Magheru
wg mnie jak najbardziej będzie pasować
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Namisek twoja wiedza jest imponująca
jaki bukiet poleciłabyś do tej sukni z załącznika, dla szczupłej i wysokiej (175cm) dziewcZyny ? Jak na razie celuje w jaskry, goździki, eustomy. Chciałabym takie kwiaty jak w załączniku.
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
iliy, ja bym ani fotografowi ani kamerzyście nie pozwoliła siebie oglądać nawet w bieliźnie - to jest widok zarezerwowany dla mężą
![]() hihihi, ja też mam taka halkę jak Ty i bardzo zadowolona jestem kasia 1201, kiss12550, i inne bladolice ja też należę do Waszego grona. Ja kiedyś przygotowując skórę do lata chodziłam kilka razy na solarium. Zaczynałam od 5 min na średnich lampach, zwiększająć to do max 9min pod koniec. Długość sesji wydłużałam stopniowo, dodając co 2 dwie sesje opalania 1 minute. Podążanie za sugestiami pań w salonach, że spokojnie mogę iść na 7 min, kończyły się spieczoną skórą. Opalałam się max 2 razy w tygodniu.cornflower_girl, jestem już po spotkaniu z panią Anetą. Było bardzo konkretne i sympatycznie. Ja mam sytuację w kościele podobną do Twojej, więc zdecydowałyśmy się ostatecznie wstawić tam tylko 4 kompozycje wolnostojące, na mojej trasie do ołtarza, które po ceremonii, zostaną przewiezione do oranżerii, do restauracji ![]() kaigara, łóżko z podnoszonym stelażem to jest to! uwielbiam i nie zamieniłabym na żadne inne kiss12550, bardzoładny ten tort którym się zauroczyłaś ![]() Velika, pantalony z welonem mnie rozwaliły ![]() Opiumalfa, suknia mamy jest świetna! say-hello, świetnie Ci wyszły te ramki! tylko napisy trzeba było zrobić może czymś innym by były wyraźniejszeexist, bierz welon, jest piękny! ja sobie sama zafundowałam, i to niestety droższy ![]() Zakończyliśmy nauki przedmałżeńskie . Umówiona jestem też już do biskupa, żeby obgadać wymagania amerykańskiego kościoła i ich transfer tu, i upewnić się o kwestię dyspensy, którą musimy mieć załatwioną
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z wieczora, dzisiaj dzownil do mnie wujek od ktorego biore alkohol i niestety wina musze sama kupic, bo w hurtowniach nie maja dobrych cen i promocyjnych wiec moze sama cos wynajde, fakt nie chce duzo win bo ma 15 butelek wiec nie powinno byc problemu.
No i ten problem z pasem i ponczochami mnie dobija, nic nie ma w necie a stacjonarnie nie mam kiedy szukac, tylko czwartek mam wolny Atomowka wiem, ze Ty mi pomozesz napisz mi na PW jakbys miala chwile gdzie Ty kupowalas w Wawie, bo wiem ze celowalas w cieliste, bede bardzo wdzieczna
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-04-05 o 22:37 |
|
|
|
#2630 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ehh ten mój TŻ, otwierał dla Nas winko prze chwilą, wynik?
Urwany korkociąg, korek w butelce i biaa koszulka cała w winie No i się pochwalę Moja mam kupiła sobie już sukienkę i torebkę na wesele Cieszę się bardzo po jej trudno dogodzić i ma tendencje do przesadnej tandety. A sukienkę wybrałyśmy bardzo elegancką i stonowaną i cena fajna bo 200 zł. Jeszcze żakiet bo buciki już ze 2 msc temu kupiła. No i druga rzecz kupiliśmy garniturek dla synka Długo myślałam, czy zrobić z niego miniaturkę TŻta czy jednak ubrać elegancko i stosownie ale bez garniaka. Postawiał w końcu na garniak, jestem zadowolona bardzo. Jutro wstawię fotki maluszka do klubu. Cytat:
![]() Mam będzie wyglądała pięknie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo się " kłóć" niech wystawi fakturę na osobę fizyczną, albo oszczedź nerwów sobie i jej i dzwoń faktycznie do tego kuzyna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kocham takie duże fury. Cytat:
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej! Jakie macie piosenki na 1 taniec??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiliśmy wczoraj wino, dzisiaj idziemy po szampana!
Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-04-06 o 09:59 |
||
|
|
|
#2633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my jeszcze nie mamy wydrukowanych
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc Dziewczyny, podczytuje Was w miare na bieząco
Wszystkie wasze pomysły, suknie, welony są piękne No i wieczory panieńskie i kawalerskie równiez tylko pozazdrościc takich przyjaciół i ich kreatywnosci ![]() Ah..juz tak blisko Wasze śluby ![]() U nas jesli chodzi i sprawy ślubne, wybraliśmy dja i kamerzyste mieliśmy sie z nimi umówic na dniach, ale narazie sie wstrzymujemy bo nie wiadomo co z moją pracą będzie Tzn do srody jestem na l4 i do obecnej firmy już nie wracam Biorę udzial w rekrutacji, przeszłam juz dwa etapy i czekam teraz na odpowiedz. Trzymajcie kciuki, zeby sie udalo bo jak nie to nie wiem co z weselem....bo po prostu nie bedziemy mieli z czego odłożyc W czwartek byłam centrum leczenia otyłosci jak zobaczyłam moja wage to sie załamałam (113,5 w pon ide na szczegółowe badania bo lekarka powiedziala, ze to nie jest normalne No i juz od czwartku jestesmy z TŹ na naprawde scislej diecie. Teraz albo nigdy! Do zrzucenia min 35-40kg ![]() I jeszcze mysle o pdstawieniu hormonów, aczkolwiek ta myśl mnie przeraza bardzo ![]() Sorki za off top ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy Louisa Armstronga myślimy dojlsdnie ktora ale padnie zapewne na jego hicior :P czyli What a wonderful world.
Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2014-04-06 o 10:46 |
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam chrapkę na podnoszony stelaż ale Tż mi odradza, pozatym fundusze nam sie koncza i pewnie nie wystarczy nam na lozko z pojemnikiem ![]() ostatnio bylam u kuzynki to mi odradzała pojemnik , mówiła że smierdzi tam strasznie, i jak otworzyła to faktycznie mi "zawiało"
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
My pierwszy taniec (walc angielski) zatańczymy do piosenki Alicii Keys - If I Ain't Got You. https://www.youtube.com/watch?v=Ju8Hr50Ckwk&feature=kp
Podoba mi się jeszcze James Morrison - You give me something i piosenka "These arms of mine " - tutaj piękny walc w wykonaniu tej aktorki z Dirty Dancing
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można tego zmienić przy zamawianiu?
♥ jesteśmy małżeństwem ♥ jestem mamą Edytowane przez cashmere Czas edycji: 2014-04-06 o 11:44 |
|
|
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Magheru, wg mnie będzie pasować
Tym bardziej, że z tego co widzę, dół sukni gładki ![]() Pysia, powodzenia w odchudzaniu dla Ciebie i TŻ! Wizyta w poradni to już wielki krok do przodu i na pewno pójdzie Wam dobrze ![]() Jednak nie Krajewski? ![]() My na 90% bierzemy "Jeden raz" Budki Sulfera, tekst boski i nawet mamy z tego cytat na zaproszeniu Ale opcji było wieeeeleee, na drugim miejscu mamy "Tougher than the rest" Bruce'a Springsteena I jeszcze "Have you ever really loved a woman" Adamsa
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2014-04-06 o 12:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Ale jak tata zachwycony i gotów fundować to...
Ale jeśli są przewygodne i Ci się podobają, to dobry wybór!

ale dziękuje bardzo 

Nie można tego zmienić przy zamawianiu?