|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Kamilka w tym reportażu widać suknię JA od środka ja mam coś takiego właśnie, najbliżej nóg taka jedwabna halka, a potem ta następna wartswa, halka z tiulu takiego sztywnego, którego jest bardzo dużo
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Boskooooo a wrzucisz Tu suknie z przodu? Chciałam zobaczyć, bo fanie ten dekolt jest zrobiony ![]()
|
|
#3033 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3034 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważna sprawa, warto pamiętać ![]() Cytat:
ja bym spytała innej krawcowej... Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę ZAMÓWILIŚMY ZAPROSZENIA, czekamy na projekt
![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
|
#3037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę w końcu pojechać do kwiaciarni i ustalić szczegóły mojego bukietu! Cytat:
Niecierpliwie czekam na więcej, szczególnie na ten piękny dekolt Dziewczyny macie do polecenia jakiś dobry klej do skóry?
|
|
#3038 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3039 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za rady odnosnie kamery.
Ijaa mamy hymm muffinki. Czekoladowe z kawalkami belgijskiej czekolady, nadzieniem wiśniowym i masą śmietanową na górze. A drugie jogurtowe z konfiturą chyba malinową w srodku i chmurką z masy na gorze. Pysia gratki pracy ![]() Namisek ale jak to? Ja przytyłas no to niestety ale troszkę dałaś plamy. No ale nie rycz znajdziesz drugą ukochaną ![]() Bardorja witaj ![]() Kate Noir szkoda ze obsługa Wam nie podeszla w,AK. My bylismy i super miła babka była a obrączki zrobili szybko, tanio i świetnie. No ale gratuluje wyboru gdzie indziej Kate ja poradnie na Freta polecsm, koszt 10 zł. Babka taka troche mimoza ale miła i bez durnych tekstów. Rabbitka moim zdaniem śmialo mozesz ta sukienke założyc. I opaska pasuje a bransoletka ta druga moim zdaniem. Wenedka nie mdlej bo protokól nie taki straszny :p Eh wymówki cioci nie komentuje. U Nas tez coraz wiecej osob sie wykrusza. Z zaproszonych 130 mamy pewnych 80. No do setki musimy dobic to musi byc minimalna ilosc gosci. No ale jeszcze kilka osob nie dalo odpowiedzi, choc o potwierdzenie do 31 marca bylo zapisane. Sorka ze tak wybiorczo odpowiadam ale jade tramwajem i zaraz wysiadam i sie spieszylam :p Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3040 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Linaewen - kocham koronkowe suknie ![]() Cytat:
Najlepszy
|
||
|
|
|
#3041 |
|
Zadomowienie
|
Lin super sie prezentujesz w sukni!!!
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mieszkam na ursynowie
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam ten artykuł o sukni made in china. Finał był do przewidzenia...Trzeba być strasznie naiwnym by wierzyć że suknia zamówiona przez internet z Chin będzie taka sama jak oryginał
|
|
#3044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ciężko było wam znaleźć odpowiednią salę? Czy łatwo poszło? Nam było trudno, większość nam nie pasowała ![]() Ale w końcu trafiliśmy na salę w Wesołej... UFF ![]() Aaa i gratuluję maleństwa ![]() Jak ma na imię ?
|
|
#3045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
18:00?
|
|
#3046 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Współczuje tej PM ale jak to się mówi "chytry czasem traci dwa razy" ![]() A tak w ogóle to miałam taki sen że poszłam do mojego salonu ślubnego a tam moja zamówiona kiecka wygląda tak fujjj jakby właśnie z Chin przyleciała ![]() Linaewen idealnie do Ciebie pasuje ![]() Panna Izabela koniecznie wrzuć foto jak już będziecie mieć projekt ![]() hihihi po Twoim opisie wynika że ja też mam coś podobnego w tej swojej halce
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Lin Jest cudna, nie mogę się doczekać reszty zdjęć
Dotka Zgadzam się z Tobą Co do sukien szytych w Chinach i też innych wykonanych po maksymalnej taniości (na pewno macie w okolicy takie salony, gdzie jest szyte byle jak i z najgorszych materiałów) - niestety znajdą się osoby, które będą zachwycone wykonaniem jak i tym, że mają suknię lepszą niż JA a 6 razy tańszą
|
#3048 |
|
Raczkowanie
|
Cześć przyszłe żonki
W końcu udało mi się zajrzeć, a nawet parę słów naskrobię Pakowanie moich rzeczy do przeprowadzki kompletnie mnie wyrwało z życia podczytywałam Was wczoraj z wanny, ale TŻ mnie opiernicza , że jak nie fejsbuk to forum i przepadam na godzinę w kapieli ![]() W weekend lądujemy już w nowym mieszkanku Pojutrze przymiarka sukni ![]() Co do bukietów z frezji - są cudne ![]() W sprawie za małej sukni - strasznie współczuję Przepraszam za brak cytowania , ale nie jestem w stanie zacytować tylu postów ![]() a poza tym... zmiana kodu! 199 dni
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-04-09 o 15:00 |
|
|
|
#3049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w Warszawie starszna drożyzna.Poza tym sala musiała być wraz z hotelem lub miejscami noclegowymi (narzeczony z mazur)oraz sala musiała być jedna: parkiet+stoły (oddzielnie odpada, babcie nie zawsze mają siłe tańcować a chetnie popatrza ze stolu jak mlodzi sie bawia, a nie w ściane) no i liczylo sie tez co jest w cenie za talerzyk. A wasza sala jak wygląda? Mały ma na imię Jan, Janek. 5 miesięcy dziś kończy
|
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
activelifestyle, dokładnie o to mi chodzi
madzixx88 wszystkiego najlepszego fascinata, ładne ![]() Ad rem, bukiet powalający! Zapisuję ![]() rossifumi, podkolanówki Co do foto, my mamy młodego (18 lat!) - 500 zł. Robi zdjęcia z zamiłowania, na studia wybiera się do Łodzi - związane z fotografią. Zdjęcia są takie normalne, TŻ mnie do niego przekonał, bo wolałam znaleźć kogoś ze stażem. Ale w sumie nawet wyboru nie ma, bo z naszą datą wszyscy już byli pozajmowani, zostali Ci z kosmicznymi cenami.say, wg mnie możesz spokojnie kupować ![]() ysia, kolejny piękny bukiet! Chyba zrezygnuję z tych swoich słoneczników... bardorja, u nas rzuca się welonem, więc chyba nie będę się wyłamywała ![]() KaMilka4891, bo teraz są nowe prawa jazdy. Kiedyś moje kosztowało 70 zł, teraz 100 Linaewen Panna Izabela, to się chwal
|
|
|
|
#3051 | |||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super panieński, gratuluję pomysłowych koleżanek piękna bielizna. gratuluję udanych łowów dla mamy iliy w mojej sukni również plecy są wycięte i będę miała wszyte usztywnione miseczki do sukni nazwiska jak najbardziej odmieniać. My niestety część mamy odmienione a część nie wszystko przez firmę realizującą zamówienie say-hello nie wierzę! Ty masz wątpliwości w sprawie sukni? Jestem przekonana, ż będziesz w niej wyglądała jak MILION $$$ Wsuwka jak najbardziej pasuje i bukiet który wstawiła namiasek. Powiedz kobieto gdzie kupiłaś k0lczyki fajny pomysł z ramkami tylko jak dziewczyny piszą, cyfra jest mało czytelna. Buty super,jakie masz nogi ![]() kasia1201 pokaże zdjęcie Tż jak będzie chciał zobaczyć sukienkę ![]() exist_ śliczna sukienka na poprawiny! Welon bierz, jest cudowny!Idealny do sukni.Zawsze możesz go sprzedać poźniej A w sukni wyglądasz przecudownie! Pięknie podkreśla Ci sylwetkę Opiumalfa za zakupy dla mamyVelika coraz bliżej końca nam zostały zaproszenia ze strony Narzeczonego, ale On oczywiście ma czas, Jemu się nie spieszy majteczki pierwsza klasa ![]() fascinata gratuluję zakupów buty b. fajne!namisek1990 dziękuję kochana ![]() trzymam kciuki za suknie! kiss12550 Wg mnie jak najbardziej pasują kolczyki do sukni KaMilka4891 dobrze, że się pogodziliście ysia za☠☠☠iaszcza sukienka Ale jada ze świadkową dobrze, że znalazłaś inną Elrosa super spinki ![]() cornflower_girl cięzka sprawa z mieszkaniem. Widzę dwa rozwiązania 1. remontujecie mieszkanie rodziców w miarę ekonomiczne, mieszkacie tam a w międzyczasie odkładacie pieniądze na budowę domu/zakup mieszkania. 2. sprzedajecie mieszkanie rodziców i kupujecie dla nich kawalerkę a dla siebie dobieracie kredyt na zakup mieszkania - kawalerka dla młodego małżeństwa, planującego powiększenie rodziny to trochę mało. wg mnie bez celowe jest wynajmowanie mieszkania, płacenie komuś pieniędzy które Wam bardziej się przydadzą ![]() cude po pierwsze zmieniłabym rozmiar czcionki - o jeden - dwa mniejsza i wtedy zwiększyła interlinię (odstęp między wierszami). Napisałabym Narzeczeni i Rodzice pragną zaprosić na tą uroczystość Sz. P. Prośbę o potwierdzenie przybycia napisałabym jeszcze mniejszą czcionką niż główny tekst. pysia1987 nie przejmuj się niższym stanowiskiem, zdrowie najważniejsze Kate Noir za obrączki, dasz radę w poradni rossifumi gratuluję załatwionych spraw! Dużo zdrowia dla Twojej mamy i siostry Casablanca jest piękna Linaewen Pięknie wyglądasz, idealna suknia dla Ciebie justynkie wiem, że do spisania protokołu nie potrzebuję zaświadczenia z USC jednak księżą w naszej parafii preferują jak przychodzi się z kompletem dokumentów ![]() madzixx88 stoooooooo laaaaaaaat kochana, najlepszego ![]() Ufff nadrobiłam od 82 strony
|
|||||||||||||||
|
|
|
#3052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś słabo kontaktuję, więc przepraszam za brak cytowania
Namisek, przykro mi w sprawie sukni, ale nie martw się, na pewno znajdziesz jeszcze piękniejszą! ![]() Say, Twoja suknia jest boska, przeżywam zachwyt nią na nowo A wsuwka wg mnie bardzo pasuje! Bierz!Madzixx88, wszystkiego najlepszego! Ja chyba zamawiam biżuterię ślubną, dziś albo jutro Boję się Wam pokazać, żeby mi się nie odwidziało
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wszystkim
Anesthesia Anka, o matko, jak Ty to nadrobiłaś wszystko?! chyba cały dzień tu siedziałaś kolczyki tż kupił mi na święta w Aparcie mam jeszcze zawieszkę, ale jej nie założę do ślubu
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
madzixx88Kochana życzę Tobie samych pięknych chwil,spełnienia marzeń i ''ciepłego radosnego domu''u boku ukochanego
Linaewen ślicznie wyglądasz |
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka od przodu z żakietem. Właściwe na żadnym zdjęciu z suknia się nie uśmiecham, ale nie mam pojęcia czemu. K. mnie drażnił i rozpraszał a pani zagadywała
![]() No i obrączki ♡♥♡ Grawer trochę mnie zawiódł bo mało wyraźny :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ej zapomniałam Wam napisać ostatnio, że zaoszczędze na halce. Moja świadkowa nie oddała swojej do salonu i mi oddała.
Myślałam, że nie będzie pasowała, bo ja mam suknie z muślinu i bałam się, że koło się będzie odznaczało. Ale jest ok, układa się bardzo ładnie. No i druga rzecz mój TŻ w pracy zaklepał już sobie urlop po ślubie i od razu wziął dwa dni wolne, które ustawowo przysługują po ślubie. Wszyscy którzy pracują na umowę o pracę niech pamiętają o tych dwóch dniach, że im sie należą, bo szkoda jakby przepadły. Cytat:
My mamy taką salę w Warszawie, 190 zł płacimy za talerzyk. Madzixx kochana wszystkiego najlepszego, cudownego ślubu i życia.
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Zgubilo zdjęcia.
Oczywiście suknia docelowo bez stanika. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
#3059 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam tą samą datę a nawet nie wypisałam zaproszeń ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego! |
||||
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
U nas TZ ma 3 dni wolne od pracy ustawowo!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

ja mam coś takiego właśnie, najbliżej nóg taka jedwabna halka, a potem ta następna wartswa, halka z tiulu takiego sztywnego, którego jest bardzo dużo

Najlepszy
30.08.2014 

Współczuje tej PM ale jak to się mówi "chytry czasem traci dwa razy" 

piękną masz suknię, idealną dla ciebie, chłop padnie z wrażenia!
stoooooooo laaaaaaaat kochana, najlepszego 

Boję się Wam pokazać, żeby mi się nie odwidziało
Ja mam tą samą datę a nawet nie wypisałam zaproszeń
.