|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki Vichy podkłady,mikrodermabrazja i inne
hej udało mi się załatwić Lipidiose 3 saszetki
. Tak więc 33 próbeczki idą do Ciebie a Ty mi wysyłasz -Oriflame Giordani Gold perfumowany talk do ciała-nowy -Pantene odżywka do blondu-50% -Avon żel do blondu Pure Blonde-nowy -Oriflame różowa kredka do oczu-nowa Wysyłam PW z adresem.
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, przestałam się odzywac ponieważ nie miałam internetu.
Widzę że wymianiłaś już dermablend - więc zrezygnuję. Szkoda . Zalezało mi na całości - niestety nie opłaca się wysyłki samych demakijaży. Jednoczesnie mam nadzieję że uda nam sie solidnie wymianić w przyszłości. Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
szkoda, że nie miałaś netu napewno byśmy się jakoś dogadały ale zależało mi na szybkiej wymianie żeby wysłać dziś paczki. Myślę, że Dermablend niebawem zdobedę i w niedalekiej przyszłości się wymienimy. Pozdrawiam
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Super, będę czekała na znak
Również chętnie zaopiekuje się wiekszą ilościa specyfików do makijażu Tak na wszelki wypadek zaznaczam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję wątek i powracam
Z gry zaznaczam, że mam egzaminy i bede wpadać na forum tylko raz- dwa razy w ciągu dnia więc proszę o cierpliwość, paczki wysyłam najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia (także ze wzgędu na egzaminy) ale chętnie mogę wysłać jako pierwsza. Wątek z ubrankami także aktualny, wszystko w pierwszym poście, a tu nowe fotki.
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
I na koniec...
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Może coś u mnie za: - Serum Eveline Spa! intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit (hit na KWC)nowe, nieużywane, tylko za coś fajnego -Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1- -1 buteleczka amarige givenchy(1/4 zuzyta) 10 płyt DVD-R do nagrywania pojemność 4.7GB lub 120 min. Nowe, zapakowane w pudełko http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4591888 ?? Najbardziej zależałoby mi na serum eveline
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Ciebie podoba mi się:-ORIFLAME - pomadka Maxi Shine - odcień frosted champagne - -ŻEL ROZŚWIETLAJĄCY - z Oriflame, Visions[/color] o zapachu brzoskwinkowym -BONNE BELL- smackers - maślane ciasteczko (buttercream). Pojemność 8,02 ml - użyty z 6 razy. -PIMKIE - woda toaletowa o zapachu brzoskwinki -JADALNA PIANKA DO CIAŁA JESSCIA SIMPSON - DESSERT TREATS - KOKOS I CZEKOLADA (DREAMY)- UŻYTA 2 RAZY -Smackers czekoladowy - m&m's - maźnięty 2 razy -Jadalna pianka do ciała DESSERT TREATS - Jessica Simpson - Wanilia i karmel - użyta 4 razy -Bonne bell - błyszczyk watermelon - arbuzowy, w tubce, z witaminą E i aloesem - użyty RAZ Najbardziej intetresują mnie jadalne pianki do ciała Jessici Simpson i smackersy
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Monoi de Thaiti, Yves Rocher EDT - pojemność początkowa 50ml. Jest to zapach hawajskich kwiatów, wersja bezalkoholowa. -balsam do ciała z opalizującymi złocisto-srebrnymi drobinkami Body Shop o zapachu Vanilla Spice -perfumowany sztyf z drobinkami brokatu Bons Bons Malizia - zapach Coca-Coli -gęsty krem do ciała Fruttini o zapachu waniliowo-jogurtowym, ubytek ok 20% A najbardziej dwie pierwsze pozycje. Co do mikrodermabrazji, to w aptece zestaw sklada się z mikrodermabrazji (czyli tego peelingu), mikroekstrakcji (czyli maseczki z glinki) i kremu. Ja mam zestaw mikrodermabrazja plus mikroekstrakcja czyli wystarczajcacy do pełnego zabiegu. Pojemnosc tych 2 specyfików taka sama jak w aptece(7g i 9g) Mikrodermabrazję robi się 3 razy, później przerwa na pół roku. Mi po tych 3 razach sporo zostało jak sobie robiłam mikrodermabrazję, więc nie ma obawy, że nie starczy na trzy razy. Krem wg. mojej siostry farmaceutki to tylko dodatek i równie dobrze po zabiegu można nałożyć jakiś łagodzący krem. Ja osobiście nic nie nakładałam. Ten zestaw mikrodermabrazji otrzymałam od siostry z apteki bo przywiózł je przedstawiciel Vichy. Zastanow się i daj mi znać.
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zanim coś zaproponuję zadam jeszcze pytanko
![]() Jakiej firmy są płyty dvd i jaka prędkość zapisu? Jaką pojemność ma miniaturka ming shu z yves?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie znam na firmach płyt DVD na tych pisze Worldisc mają prędkość 8x, tata kupił je w sklepie komputerowym, pani je bardzo polecała bo jak to mówiła "chociaż są droższe to więcej na nie wejdzie", a że mój tata się nie zna to oczywiście nie wie, że nie mam nagrywarki dvd:/ co do pojemności to na tej buteleczce nie pisze, ale podobnej wielkości jest Shafari i tam pisze 8ml
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za odp
![]() Mhmmm, to w takim razie proponowałabym: Od Ciebie byłabym ostatecznie zainteresowana - serum eveline - 2 bransoletki niebieskie - miniaturka ming z yves - -Vichy Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1 - 2 buteleczki ![]() W zamian mogłabym oddać: -JADALNA PIANKA DO CIAŁA JESSCIA SIMPSON - DESSERT TREATS - KOKOS I CZEKOLADA (DREAMY)- UŻYTA 2 RAZY - musze tu dodać, że pianka ma ważność do października tego roku!!! Kupiłam komplet 3 pianek, a nie jestem w stanie ich zużyć do października sama, dlatego wymieniam Ale jest jak najbardziej w porządku - pachnie i smakuje pysznie ![]() -Bonne bell - błyszczyk watermelon - arbuzowy, w tubce, z witaminą E i aloesem - użyty RAZ -ŻEL ROZŚWIETLAJĄCY - z Oriflame, Visions[/color] o zapachu brzoskwinkowym Co Ty na to?
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
No mi to pasuje tylko czy zamiast żelu z oriflame nie mogłabym dostać jakiegoś smackersa, oczywiście o ile to błyszczyk bo balsamami nie jestem zainteresowana. Jeśli nie to trudno, jakoś przeżyję
a jedna bransoletka jest biała a jedna niebieska jeśli Ci chodzi o te z Avonu z tych koralikow.
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Może być jedna biała, jedna niebieska
![]() Hmmm, na razie pozostańmy, przy tym żelu visions, dobrze? Ale pisałaś, że będziesz wysyłała dopiero w przyszłym tygodniu tak? To umówmy się, że rezerwujemy dla siebie te rzeczy, a ja się zastanowię i może odstąpię Ci smackersa, oki? Ale nic nie obiecuję
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również nikomu nie oddam, możesz być pewna
Pozdrawiam i czekam na znak, kiedy wysyłamy paczuszki Chyba, że będziesz miała czas, żeby się spotkać
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Już wiem jak to wyglada. To są praktycznie dwie próbkowe saszetki
Mam dokładnie te same próbeczki i pomyślałam, że chętnie wzięłabym większą ilość. Byłam przekonana, że właśnie takie oferujesz ![]() Wybrane przez Ciebie kosmetyki znacznie przewyższają wartością te dwie próbeczki. Balsam Body Shopu to 80zł, EDT YR 20-30, krem Fruttini również 30 a brokat jakieś 20... Niestety absolutnie się to nie kalkuluje... Trudno.
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
To są dwie saszetki ale tam jest normalna ilość produktu, która starcza na pełną mikrodermabrazję no ale skoro ju takie masz to rozumiem. Pozdrawiam.
|
|
#82 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
- Iwostin Purritin- żel do mycia twarzy- 2 saszetki po 3 ml każda - Iwostin Purritin tonik oczyszczający- saszetka 3ml - Ziaja krem do stóp nawilżający - 5 saszetek po 1.5-2ml każda - Naphera balsam z naftą kosmetyczną kuracja wzmacniająca do włosów pozbawionych witalności- 2 saszetki po 5ml każda - Ocerin szampon przeciwłupeżowy- 4 saszetki po 6ml każda - Vichy Dercos- szampon przeciw starzeniu włosów- 2 saszetki po 10ml - Maybelline Water Shine Fusion- pomadka z efektem błyszczyka blady róż- prawie cała, za coś fajnego - Pomadka Nivea różana- użyta pare razy, niewielki ubytek - Balsam truskawkowy do ust nie ma nazwy ale chyba z Avonu z serii dla dzieci- użty 2 razy - Yves Rocher Luminelle- różowy, perłowy błyszczyk piękny połysk a'la Glam Shine- została mniej niż połowa - 2 mini błysczyki Bell różowe -Ode au reve- (niebieski) Yves Rocher- nowy, cały, 50ml, zapakowany- tylko za coś fajnego, chętnie za inny zapach - bransoletki z drewnianych kuleczek- różowa i brązowa - kosmetyczka Nivea- błekitna błyszcząca za coś fajnego albo - kosmetyczka Vichy łososiowa z lusterkiem jak widzisz wymianę ? ^^...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chętnie oddam:
- Iwostin Purritin- żel do mycia twarzy- 2 saszetki po 3 ml każda - Iwostin Purritin tonik oczyszczający- saszetka 3ml - Ziaja krem do stóp nawilżający - 5 saszetek po 1.5-2ml każda - Naphera balsam z naftą kosmetyczną kuracja wzmacniająca do włosów pozbawionych witalności- 2 saszetki po 5ml każda - Ocerin szampon przeciwłupeżowy- 4 saszetki po 6ml każda - Vichy Dercos- szampon przeciw starzeniu włosów- 2 saszetki po 10ml - Pomadka Nivea różana- użyta pare razy, niewielki ubytek - Balsam truskawkowy do ust nie ma nazwy ale chyba z Avonu z serii dla dzieci- użty 2 razy - Yves Rocher Luminelle- różowy, perłowy błyszczyk piękny połysk a'la Glam Shine- została mniej niż połowa - 2 mini błysczyki Bell różowe bransoletki z drewnianych kuleczek- różowa i brązowa - kosmetyczka Vichy łososiowa z lusterkiem Jeśli zadowala Cię ta lista to napisz co jesteś gotowa oddać ewentualnie mogę coś dorzucić zależy co zaproponujesz![]()
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
powiedz mi jeszcze jakie mniej więcej wymiary ma kosmetyczka, bo potrzebuję stosunkowo dużej. ^^
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ta kosmetyczka Vichy jest mała- parę błyszczykow się jedynie zmieści, największa jest ta czerwona z Ziajii najbardziej pojemna pewnie zaraz zmierzę wymiary jak chcesz no chyba, że Cię nie interesuje to pomyślimy nad tą niebieską
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
o, nie zauważyłam żadnej kosmetyczki z Ziaji ;o zmierz, zmierz
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
bo ta kosmetyczka z ziaji to wygląda jak mała, czerowna torebeczka ale to kosmetyczka w sumie bo jest z takiego sztywnego, kosmetyczkowego materiału
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
więc byłabym nią zainteresowana.
![]() nie wiem czy odpowiadałaby Ci taka wymiana: to co chcialaś ode mnie, za to co ja chciałam od Ciebie... i ta pomadka mango, którą byłaś zainteresowana - zamiast 2/3 mogę dać całą, bo przez przypadek mam dwie
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

. Tak więc 33 próbeczki idą do Ciebie a Ty mi wysyłasz 

szkoda, że nie miałaś netu napewno byśmy się jakoś dogadały ale zależało mi na szybkiej wymianie żeby wysłać dziś paczki. Myślę, że Dermablend niebawem zdobedę i w niedalekiej przyszłości się wymienimy. Pozdrawiam