Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-09, 15:44   #3061
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ej zapomniałam Wam napisać ostatnio, że zaoszczędze na halce. Moja świadkowa nie oddała swojej do salonu i mi oddała.
Myślałam, że nie będzie pasowała, bo ja mam suknie z muślinu i bałam się, że koło się będzie odznaczało. Ale jest ok, układa się bardzo ładnie.
No i druga rzecz mój TŻ w pracy zaklepał już sobie urlop po ślubie i od razu wziął dwa dni wolne, które ustawowo przysługują po ślubie.
Wszyscy którzy pracują na umowę o pracę niech pamiętają o tych dwóch dniach, że im sie należą, bo szkoda jakby przepadły.
no to Ci się fuksło! już mam wypisany okolicznościowy

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Zgubilo zdjęcia.
Oczywiście suknia docelowo bez stanika.
śliczne obrączki i Ty super wyglądasz! a będziesz miała coś zamiast stanika podtrzymującego?

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 15:53   #3062
cashmere
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja chyba zamawiam biżuterię ślubną, dziś albo jutro Boję się Wam pokazać, żeby mi się nie odwidziało Stresik ogólnie jest, czy to na pewno dobry wybór
Pokazuj i to prędko!

Właśnie TŻ mi napisał że jego bratowa pożyczy nam swoją białą ślubną parasolkę Mam tylko nadzieję że nie pożółkła od czasu jej ślubu
Co do urlopu ja już w październiku zaklepałam sobie trzy tygodnie Tydzień przed i dwa po ślubie.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:08   #3063
kiss12550
Zadomowienie

Kasia- no co koledzy też chcieli złożyć życzenia

Bardorja
– hej widzę że też masz maleństwo powiedz co zamierzasz zrobić z maluszkiem podczas ślubu i wesela? Będziesz załatwiała opiekunkę?

Anka ładnie Ci poszło to nadrabianie

Linaewen
- bardzo ładna suknia, pasuje do Ciebie a tył jest extra

Docik- przez Ciebie obejrzałam cały filmik! Ale było warto

W piątek jedziemy po garnitur dla Tżta i teraz mam takie pytanko do Was , na co powinnam zwrócić uwagę przy kupnie garnituru ? Jestem kompletnie zielona w tym temacie a nie chciałabym żeby wcisnęli nam coś kiepskiego

Śniło mi się dzisiaj że kupiliśmy z Tżtem obrączki po czym w domu już nam się nie podobały i przerobiliśmy je na klamry do moich balerinek , a ja później w nich chodziłam i chwaliłam się że klamry są z prawdziwego złota z apartu

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-09 o 16:10
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:15   #3064
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
no to Ci się fuksło! już mam wypisany okolicznościowy

śliczne obrączki i Ty super wyglądasz! a będziesz miała coś zamiast stanika podtrzymującego?
Miseczki wszyte w suknię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:16   #3065
Robusta
Wtajemniczenie

Kiss jeśli chcecie wełnę 100 % to tylko splot 100'S !

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:22   #3066
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Pokazuj i to prędko!
Ech, ech, no dobra, ostatecznie zdecydowałam się na taki zestawik:

Większe zdjęcie tutaj klik

Jeszcze nie kupiony, ale chyba już boję się dłużej nad tym myśleć Jedynie grzebienia jestem pewna, nad kolczykami się zastanawiałam, no i w ogóle myślałam, czy jednak nie naszyjnik, ale w końcu doszłam do wniosku, że nie.
Co sądzicie?

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
W piątek jedziemy po garnitur dla Tżta i teraz mam takie pytanko do Was , na co powinnam zwrócić uwagę przy kupnie garnituru ? Jestem kompletnie zielona w tym temacie a nie chciałabym żeby wcisnęli nam coś kiepskiego
Czy dobrze leży Poza tym najgłówniejsze kryteria to skład (najlepiej jak najwięcej wełny, jedwab może być jako dodatek dla połysku). Plus istotna jest skrętność wełny - najlepsza jest ta wysokoskrętna chyba od 130 jednostek (nie pamiętam, jakie to jednostki, ale chyba od 110-130 zaczynają się najlepsze garnitury). Ogólnie co do skrętności to im większa liczba, tym lepiej, bo garnitur się mniej mnie i panu młodemu wygodniej.

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-04-09 o 16:24
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:35   #3067
olinekokraglinek
Raczkowanie

No to i ja się dołączę do wątku
Nasz wielki dzień 18 października!

Ktoś wcześniej wspominał o sukience Gala Grafina - moja wymarzona, już zamówiona
Stary 2014-04-09, 16:40   #3068
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dzięki Czyli postanowione - będą frezje i koniec
Śliczny ten bukiet!

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwonili !!!! 15tego mam drugą rozmowę z prezesem teraz.. strasznie się boję ten wcześniejszy chłopak z którym rozmawiałam jako mój atut wziął to że mieszkam blisko (mogę pieszo chodzić) zastanawiam się co oprócz tego jako mój atut potraktować bo doświadczenia brak i edukacji w tym kierunku też a praca polega na przepisywaniu różnych akt na komputer po prostu (firma transportowa).
Super, gratuluję! Co do atutów: możesz powiedzieć że szybko piszesz na komputerze, do tego dokładność/skrupulatność, dobre zorganizowanie

Say ja bym brała

Lin super!
Wg mnie grawer jest wyraźny

Cytat:
Wszyscy którzy pracują na umowę o pracę niech pamiętają o tych dwóch dniach, że im sie należą, bo szkoda jakby przepadły.
Uwzględniłam je planując urlop

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Co do urlopu ja już w październiku zaklepałam sobie trzy tygodnie Tydzień przed i dwa po ślubie.
Identycznie mam: tydzień przed i 2 po

Uciekam na siłkę, będę wieczorkiem
Stary 2014-04-09, 16:40   #3069
activelifestyle
Rozeznanie

Le_lena - zazdroszczę przeprowadzki musisz być mega szczęśliwa Pamiętaj o zdjęciach na przymiarce

bardorja - dużo zdrowia dla Synka niech rośnie duży i szczęśliwy

Anesthesia - piękne Gdzie kupowałaś? Interesuje mnie bardzo grzebień Całość jest świetna i bardzo do siebie pasuje

Cytat:
Napisane przez olinekokraglinek Pokaż wiadomość

Ktoś wcześniej wspominał o sukience Gala Grafina - moja wymarzona, już zamówiona
Witamy
Opowiedz co macie zamówione, ile się znacie, czy kupiłaś buty, dodatki itd. Opowiadaj wszystko
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:43   #3070
Robusta
Wtajemniczenie

olinekokraglinek
już z moim S. nie jestesmy sami w tym dniu

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-04-09 o 16:46
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:45   #3071
Opiumalfa
Zakorzenienie

Sluchajcie a ja mam problem ze szminka/blyszczykiem. Chce kupic taki trwaly, ale ani ten z YSL ani Sephora ani Make up For ever nie maja duzego wyboru:/

Mozecie polecic cos innego?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:51   #3072
ana909
Erudycja

opiumalfa ja nie pomoge, bo sama bede miala pewnie zwykly blyszczyk

ktoras z Was ostatnio szukala czegoś na numerki na stół...
ja bym chciala plastikowe cyfry na stojaku, ale nigdzie nie moge znaleść! Czy ktos ma juz rozwiązany ten problem i moze coś polecic?

http://allegro.pl/drewniane-numerki-...127914093.html

te są nawet ładne ale drogie i drewniane...
Stary 2014-04-09, 16:52   #3073
cude
Zadomowienie

anka1897

Cytat:
Napisane przez Czarnaaa Pokaż wiadomość
O ja też jestem z Mazur a to skąd dokładnie?
Mogłabym rzec, że ja też

Anesthesia

olinekokraglinek witaj!
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:53   #3074
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Aaaa i idąc za ciosem wybraliśmy zaproszenia i tu pojawił się następny problem.... odmieniać czy nie odmieniać imiona i nazwiska jak sprawdziłam na zaproszeniach które dostałam w zeszłym roku to są w ogóle nie odmienione, więc sama już nie wiem żeby co poniektórzy się nie obrazili jak ich nazwiska wyjdą troszkę komicznie np. kolega który ma na nazwisko Kot ... to SZ.P Mariusza Kota???
Jak Wy to kochane wypisałyście???
Niby powinno się odmieniać, ale my nie wszystkie odmienialiśmy. Głównie dlatego, że same osoby zainteresowane nie za bardzo to akceptowały

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Ja z kolei przeczytałam "... to będziemy razem pić z zachwytu ..."
Chyba jednak głodnemu rzeczywiście chleb na myśli
I miałam odpisać , że ja to już dzisiaj z tych nerwów chętnie się upiję

Ale wracając do tematu , umawiaj się ja się nie mogę doczekać
I jak stanior będzie dobry na przymiarce, to lecę szybko po majtochy i pas A potem pokombinuję z czymś mega sexownym na noc poślubną - niech się chłopak ucieszy
Umówiłam się! Tylko jestem totalny wałek, bo nie mam jeszcze stanika będę na szybko kupować, mam nadzieję że mi się uda

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Grace O Malley, super, że buty wygodne! Ja moje chyba w maju przetestuję, bo będzie okazja. A te nakładki to w pierwszym lepszym obuwniczym do kupienia?
Czekamy na foty fryzur!
Podejrzewam, że nie. Ja kupiłam w tanecznym bo tam też odbierałam buty.

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Kupowała może któraś na ślub buty taneczne? Nie wiem czy mogę tam po prostu obciąć za długi pasek? Jest ładnie zakończony i może by się pruł? Prócz tego buty wydają mi się trochę małe? Nie wiem jak to określić. Mam dziwny dyskomfort naokoło pięt/kostek jakby gniotło mnie łączenie materiałów. Poradźcie proszę One się dużo rozejdą?
Jak skóra naturalna to na pewno. Co do paska, to nie mogłaś zamówić bez? Ja miałam tak zaproponowane (i skorzystałam).
Stary 2014-04-09, 16:54   #3075
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
cornflower_girl
ja się właśnie boję, że jak zaczniemy zapraszać a wszyscy powyciągają na stół ciastka, to dostane ślinotoku na widok i się nie powstrzymam nie no z tym ślinotokiem żartuje, ale nie chce zeby przy mnie takie smakołyki wyciągali
Ja z TŻ jakoś dużo słodyczy nie jemy więc jak nas częstowali słodkościami to się rzucaliśmy na to jakbyśmy ciastek na oczy nigdy nie widzieli

Cytat:
Wszystkiego najlepszego i cudownej zabawy dziś

Dziewczyny dzwonili !!!! 15tego mam drugą rozmowę z prezesem teraz.. strasznie się boję ten wcześniejszy chłopak z którym rozmawiałam jako mój atut wziął to że mieszkam blisko (mogę pieszo chodzić) zastanawiam się co oprócz tego jako mój atut potraktować bo doświadczenia brak i edukacji w tym kierunku też a praca polega na przepisywaniu różnych akt na komputer po prostu (firma transportowa).
Pierwsze co mi przyszło do głowy to skrupulatność i dokładność. I gratulacje

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanie na szybko Kupić sobie tą wsuwkę do włosów? Czy będzie pasować do kolczyków i sukni? Ona ma w sobie perełkę i boję się, że to będzie się gryźć (nigdzie indziej nie mam perełek) - a może po prostu przesadzam?
Kupić

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Cześć przyszłe żonki

W końcu udało mi się zajrzeć, a nawet parę słów naskrobię
Pakowanie moich rzeczy do przeprowadzki kompletnie mnie wyrwało z życia podczytywałam Was wczoraj z wanny, ale TŻ mnie opiernicza , że jak nie fejsbuk to forum i przepadam na godzinę w kapieli
W weekend lądujemy już w nowym mieszkanku Mamy kupione już większość przydatnych rzeczy - jeszcze muszę wydać majątek na spożywkę - bo nie mamy nic i na całą chemię kuchenną i łazienkową

Pojutrze przymiarka sukni może mojemu tacie uda się pojechać ze mną i mamą chciałabym, oj chciała
Gratuluję, że już za chwilę koniec przeprowadzki i zaczynacie mieszkać w swoim mieszkanku
A przymiarkę znaczy masz w piątek? Bo ja sobie ustawiłam na piątek
Stary 2014-04-09, 16:55   #3076
Le_lena
Raczkowanie

Active - szczypta strachu, garść szczęścia - tak mniej więcej zobrazuję moją przeprowadzkę zdjęcia zrobię koniecznie na przymiarce nowe, chociaż to i tak "salonowa" sukienka jeszcze - tylko z moimi butami i staniorem, to różnicy dużej nie będzie od poprzednich
Aż boję się pytać o welony w tym salonie - cena może mnie zabić - tak jak bolerka, ale bolerko to akurat chciałam bardzo koronkowe i swoje, a nie wypożyczone to na własne życzenie się wkopsałam w jego cenę

Anesthesia - mi się zestaw bardzo podoba, ślicznie będzie lśnił

Grace - zgadza się w piątek umówiłam się na 11 , muszę zrobić wcześniej dobry make up i poproszę mamę o jakieś demo fryzurki 'ala ślubnej'

P.S. zabieram się za wyszukiwanie spinek dla TŻ, może sprawię mu niespodziankę

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-04-09 o 16:57
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 16:58   #3077
olinekokraglinek
Raczkowanie

Cytat:
Witamy
Opowiedz co macie zamówione, ile się znacie, czy kupiłaś buty, dodatki itd. Opowiadaj wszystko
Znamy się dłuuugo, w tym roku będzie 10 lat Tyle samo jesteśmy ze sobą.
Dodatków jeszcze brak, na razie zamówione to, co najważniejsze - sala, dj, fotograf i sukienka Przymierzamy się do zaproszeń, ale zaprojektujemy je sobie sami, bo na żadne gotowe nie możemy się zdecydować...
Stary 2014-04-09, 17:03   #3078
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Niby powinno się odmieniać, ale my nie wszystkie odmienialiśmy. Głównie dlatego, że same osoby zainteresowane nie za bardzo to akceptowały

Umówiłam się! Tylko jestem totalny wałek, bo nie mam jeszcze stanika będę na szybko kupować, mam nadzieję że mi się uda

Podejrzewam, że nie. Ja kupiłam w tanecznym bo tam też odbierałam buty.

Jak skóra naturalna to na pewno. Co do paska, to nie mogłaś zamówić bez? Ja miałam tak zaproponowane (i skorzystałam).
Właśnie mi się podobał ten podwójny pasek Lubie jak coś trzyma mi noge. Problem jest taki ze mam zapiete na ostatnią dziurke i dużo odstaje.
Tak są ze skóry.. uff

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:06   #3079
Czarnaaa
Raczkowanie

GG do Czarnaaa

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

Mogłabym rzec, że ja też
Oooo jak miło a skąd jesteś ? Ja z Iławy
Czarnaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:12   #3080
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
My chyba to "wypośrodkujemy" tz na pewno będziemy odmieniać ale jak któreś nazwisko będzie coś "nie teges" to zostawimy nie odmienione i nich się dzieję co chce ooo

Anesthesia śliczny ten zestawik a masz podane wymiary grzebyczka? I jaka fryzura do tego??? On nie jest przypadkiem z "Novia Blanca"? Ja swój wrzucę wieczorem jak mój TŻ mi go przywiezie

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-04-09 o 17:20
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:14   #3081
Opiumalfa
Zakorzenienie

Patrzcie na to!!!! https://www.youtube.com/watch?v=XYKwqj5QViQ

cos wspanialego!
Stary 2014-04-09, 17:25   #3082
Monisia05900
Raczkowanie

Co myślicie o tej księdze gości ? http://allegro.pl/ksiega-gosci-110-s...138286083.html
Stary 2014-04-09, 17:28   #3083
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

cos wspanialego!
o matko! ale cudowne
poryczałam się jak głupek!!!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:30   #3084
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:

cos wspanialego!
Wow!!! Prze-.... ksiądz!!! klask i: i ten jego głos aż ciary same lecą po rękach
Stary 2014-04-09, 17:33   #3085
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
o matko! ale cudowne
poryczałam się jak głupek!!!
Cytat:
Wow!!! Prze-.... ksiądz!!! klask i: i ten jego głos aż ciary same lecą po rękach

Przepiekny glos!
Stary 2014-04-09, 17:37   #3086
activelifestyle
Rozeznanie

Le_lena - a ile płacisz za bolerko? Moje kosztuje 450 zł

Cytat:

cos wspanialego!
Brawo dla księdza!

Monisia05900 - bardzo ładna i bardzo dobra cena!
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:48   #3087
Le_lena
Raczkowanie

Chcę takiego Księdza

Active - 600

Dziewczyny, czy spinki do mankietów są takie tanie czy ja mam taki gust - w okolicach 20-30 zł chciałam związane z TŻta pasją, ale widzę, że za te pieniądze to będzie jakiś badziew
Stary 2014-04-09, 18:10   #3088
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ale żeście dziś naklepały

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, dzis oblewamy !! mam dzis urodziny i pierwsza rocznice zareczyn

Wczoraj mialam przymiarke, wieczorem zdam relacje

Do slubu 23 dni

Wszytskiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Sliczne

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
a no właśnie, znaciedobrego krawca w Wawie? albo dookoła?

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Potrzebuje namiary na krawca do szycia garnituru z Warszawy lub okolic.
byłam wkilku salonach z garniturami jak zapytalam o szycie, to sie dziwnie patrzyli i mówili, że nanoszą ewentualne poprawki...
widocznie musze uderzyć w salony wyższej klasy eh

dziewczyny! na weselu bdyiecie ryuca welonem czy bukietem?
Ja bede rzucac welonem, bo bede miała bukiet z broszek wiec jak ktoś by nim zarobił to by było nieciekawie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego i cudownej zabawy dziś

No to trzymamy kciuki

Cytat:
Dziewczyny pytanie na szybko Kupić sobie tą wsuwkę do włosów? Czy będzie pasować do kolczyków i sukni? Ona ma w sobie perełkę i boję się, że to będzie się gryźć (nigdzie indziej nie mam perełek) - a może po prostu przesadzam?

wsuwka: https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...04550658_n.png
suknia i kolczyki w załączniku
Boska, bierz bedzie extra wyglądać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:19   #3089
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dzięki za opinie Dziewczyny cieszę się, że się Wam podoba!

Cytat:
Anesthesia śliczny ten zestawik a masz podane wymiary grzebyczka? I jaka fryzura do tego??? On nie jest przypadkiem z "Novia Blanca"? Ja swój wrzucę wieczorem jak mój TŻ mi go przywiezie
Ten sam, co na Novia Blanca pewnie wszystko jest z esty, Novia Blanca bierze chyba stamtad bizuterie, tylko sprzedaje 3 razy drozej ;p wymiary to 9,7cm na 5,8cm.

Z fryzura bedziemy kombinować z fryzjerką, na pewno planuję coś kokowatego, eleganckiego

Czekam na fotki!

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2014-04-09 o 18:20
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:27   #3090
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
o mamo.. szukaj szybciutko!
ja boje sie za to w druga strone-schudlam i boje sie ze suknia straci fason.. w nast czw ide przymierzyc.
Ja też!
Moją już dwa razy zwężały. Jutro idę na trzecią przymiarkę i mam nadzieję, że już będzie dobrze, bo jak tak będą ciąć i ciąć po obwodzie to niedługo miseczki z gorsetu będę mieć na plecach.

Cytat:
powinni dać ci wolne
zgadzam się!
myślę, że dla dobra pracodawców minimum tydzień powinien być ustawowo wolny.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzis oblewamy !! mam dzis urodziny i pierwsza rocznice zareczyn
Wszystkiego co najlepsze.

Cytat:
Ijaa mamy hymm muffinki. Czekoladowe z kawalkami belgijskiej czekolady, nadzieniem wiśniowym i masą śmietanową na górze.
A drugie jogurtowe z konfiturą chyba malinową w srodku i chmurką z masy na gorze.
brzmi przepysznie!

Cytat:
Napisane przez olinekokraglinek Pokaż wiadomość

Witaj.

Cytat:
coś pięknego!

U mnie się bieliźnianie zrobiło.

Przyszła moja bielizna na noc/poranek poślubny - śliczna jest i co najważniejsze pasuje.
TŻ nie widział - będzie niespodzianka.

Dzisiaj też uderzyłam do sklepu z bielizną w którym jeszcze nie miałam okazcji być i jak wielkie było moje zdziwienie gdy na samym wejściu Pani nie zabiła mnie śmiechem gdy orzekłam, że poszukuję stanika bez ramiączek z miseczką H. Dostałam do przymiarki trzy i.. dwa pasowały jak ulał, więc rzutem na taśmę (bo jutro mam prawdopodobnie ostatnią przymiarkę) mam stanik do ślubu i jednak nie pójdę z gołymi cyckami.
Kupiłam dwa, bo serio świetnie leżą i jak na staniki w tej rozmiarówce to nie były drogie - będę miała na co dzień do noszenia, a póki co szczerze liczę, że chodź jeden będzie pasował pod kieckę - najbardziej chodzi mi o mostek bo mam dość głębokie serduszko w sukience.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-04-09 o 18:34
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości