|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
![]() Mój jest o wiele szerszy/dłuższy i mam nadzieję że nie będzie za duży, dodam foto jak tylko go będę miała
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-04-09 o 18:29 |
|
|
|
|
#3092 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Właśnie rozmawiałam z koleżanką, która zrobi mi na ślub hybrydy, umówiłam się na sobotę na próbę i potem przed ślubem też mi zrobi.
Jestem bardzo szczęśliwa, bo po tym żelu, który zrobiła mi siostra moje paznokcie płakały. ![]() W sobotę mam też próbny makijaż do ślubu. Robi się coraz bardziej nerwowo w związku ze ślubem. |
|
|
|
#3093 |
|
Rozeznanie
|
An wszystko piekne i blyszczace!
Madzixxxx sto lat! Pociechy z przyszlego meza i wymarzonego wesela ![]() Linaewen pieknie Ci w sukni za obraczki!Dzieki za opinie o sukience ciesze, ze sie podoba! Wykorzystam napewno. Dzis poszlam kupic dodatki do niej ale nie bylo czego szukalam i na spontanie kupilam 'wiankowa' opaske nie wiem czy uzyhevja do czegos ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
Wyluzuj.. damy radę!
|
|
#3095 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obrączki też ładne powiedz mi, Wy macie z białego zlota czy z tytanu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moim zdaniem te blyszczyki/szminki i tak mają spory wybór kolorów w porównaniu z innymi ewentualnie z nizszej półki mozesz zobaczyc na błyszczyki Yves Rocher, albo Avon ale z tych lepszych to nie wiem co poradzic ja na slub zdecyduje się chyba na MUF albo YSL, jeszcze mam duzo czasu do namysłu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dla dziewczyn, ktore się same malują, a nie chcą wydać na to majątku ![]() Jesli chodzi o utrwalacze do makijażu chcialam kupic ten kryolan, ale szkoda mi było kasy na co dzień dośc mocno się maluje i lubie cały dzień wyglądać dobrze, a nie zawsze się to udaje. ale z glupka spróbowałam nowy spray utrwalający makijaż z Avonu i jest cudowny nawet Tż zauważyl ostatnio, że wieczorem ładnie wyglądałam
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-09 o 18:43 |
|||||||
|
|
|
#3096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() opiumalfa bourjois rouge edition velvet - fajne ma kolorki ane3ka - rozmawiałam dzisiaj z babka od placków , którą masz i upewnij sie dla świętego spokoju czy jej sie plany nie zmieniły - bo my dziś dzwoniłyśmy z mamą po placki na święta i tak starsznie wybrzydzała . Rafaelo nie zrobi bo nie ma czasu na takie placki , połówek się nie da , ogólnie wszystko na nie . A jak zapytałam o placki na wesele to powiedziała , że nie wie czy dziecka nie będzie musiała bawić i tyle placków to ona nie da rady :P No więc podziekowałam , szukam dalej.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#3097 | ||||
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już niedługo odetchniemy. Co my będziemy robić bez ślubnych przygotowań i stresów? ![]() Dowiedziałam się że w tą sobotę jest kawalerski mojego narzeczonego. Cieszę się, że się trochę odstresuje, jadą na jakąś wycieczkę z chłopakami.
Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-04-09 o 18:49 |
||||
|
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaz ja uwielbiam ozdoby na glowe, i pewnie w lato założyłabym taki wianek do jakies sukienki hippie ![]() Aa, zapomniałam się pochwalić kupiłam dzis naszyjnik do slubu A dziś upolowałam w Reserved za cale 29,90 cały perełkowy i pieknie sie układa jak nie, to mam jeszcze w zapasie kolczyki
|
||
|
|
|
#3099 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
U mnie znów były straszne problemy z czasem na komputer, mam na głowie remont, a do tego czeka mnie egzamin w poniedziałek. Przepraszam, że piszę tak skrótowo. Postaram się bardziej uaktywnić. ![]() Ze spraw ślubnych muszę dziś zapłacić zaliczkę za salę. Zapisaliśmy się z narzeczonym na nauki przedślubne - po świętach się odbędą. No i w przyszłym tygodniu będę w Krakowie i zamierzam zapolować na buty Akces.
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio z TŻ się śmialiśmy, że pewnie wrócimy z poślubnego wyjazdu i jakoś tak pusto bedzie i dziwnie jak sie okaze, że kilka dni z rzędu NIC nie trzeba robić. ![]() A tak na serio, ja miesiąc maj ogłaszam miesiącem odpoczynku, a od czerwca startujemy z TZ z nową porcją wariactwa, zabiegania i stresu - generalnym remontem całego mieszkania.
|
|
|
#3101 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę kupować bedzie coś w tym stylu, tylko jeszcze z dodatkiem fioletu bo mój przewodni kolor to fiolet i ecru
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-09 o 19:14 |
|
|
|
|
#3103 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Madzixx - 1000000lat życia w dobrobycie razem z TŻ i przeeeeepięknego ślubu i megaśnego wesela
|
|
|
#3104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram się zrobić jakieś zdjęcie oka czy coś w tym stylu, ale nie obiecuję bo nie wiem jak będę stała z czasem. Najpierw makijaż, a potem paznokcie. Zapomnieliśmy pojechać do sklepu w weekend i ciągle nie mamy szampana na toast. ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba ze ktoras korzysta z takiej w której nie ma problemów to proszę o polecenie ![]() Bukiety z broszek są piekne. Sama miałam taki zamiar nawet pisalam tam do 2 kobietek co to robią ale byłoby to zbyt dla mnie ciężkie i kasy nie mało! Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3106 |
|
Zadomowienie
|
olinekokraglinek witaj! Pochwalisz się suknią?
Ijaa gratki za staniki! ![]() Pysia extra ten naszyjnik!
|
#3107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ja bym chciała by mi ktoś w dniu ślubu zrobił podobną niespodziankę! Cytat:
|
|
#3108 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Przeglądam te wątki i przeglądam w poszukiwaniu pomocy,za chwilę dostanę oczopląsu :O Jeśli któraś może pomóc to będę BAAAARDZO wdzięczna-może to być odp,albo odesłanie do konkretnego wątku ) i wspomnienia,a na dodatek jedzie tylko 6osób z nami. Wilk syty i owca cała Kochane kobietki pomóżcie niedołężnej,proszę
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinię
. Spinka kupiona Piękny zestaw, zwłaszcza kolczyki
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
Czarnaaa ze Szczytna
Atomoowka my placimy 205zl/talerz dodatkowo dokupujemy tylko alko i tort mysza93 my rozdalismy wczesniej ze wzgledu na to ze wielu nasyzch znajomych na koniec sierpnia poczatek wrzesnia wyjezdza z last minute gdzies, wiec wolelismy uprzedzic ich i zaplanowac im ostatni weekend sierpnia ile macie gości? kiss12550 hej, maly bedzie mial juz 10miesiecy. na slubie bedzie siedzial z babciami albo z ciociami w lawce, na weselu sala jest w hotelu, niedaleko mamy apartament nasz. nie ma potrzeby brac opiekunki, do jakiejs godizny bedzie z nami siedzial przy stole jak bedzie spiacy to pojde poloze go i juz, bede do niego nie tylko ja zagladac ale i narzeczony, babcie i ciocie czy wsyztsko jest. zbędny wydatek. u nas niańki są drogie, ale jak sie powie ze to wesele to juz wogole krzycza kosmiczne ceny(30/40zł za godz!!!!). a kiepsko jest placic komus 300zł zeby siedzial i wlasciwie nie widomo co robil w pustym pokoju jak maly bedzie spal.. i nie tylko, tam beda lezaly tez koperty... chociaz tesciowie twierdza ze potrzebna jest tam jakas osoba, po prostu zeby byla. zobacze z czasem. narazie maly nie sprawia zadnych lopotow ani ze spaniem ani z jedzeniem. ale kto wie jak bedzie za 5 miesiecy? activelifestyle dzieki, poki co zdrowiutki Kaigara jeżeli hybryda to polecam CND SHELLAC- najlepsza Jakie typy sukien na siebie widziałyście a jakie będą docelowe? Ja marzyłam albo typowo ksiezniczkowej albo o syrence. niestety syrenkowa nie dosc ze mnie skrocila to wygladalam jakbym miala mega dlugi tułw i króciutkie nóżki... chciałam tez dlugi welon, ale wygladalam w nim strasznie, i jest do łopatek
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też jestem zachwycona tym naszyjnikiem
|
|||
|
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dosc ciemny kolor ust i chce cos naturalnego ale cieplego i wiedz, ze sprawdzalam wszytskie odcienie tych marek, ktore podalam i nic mi nie pasowalo ![]() Nasze zaproszenia juz sa wyslane i wszyscy juz je widzieli wiec moge sie pochwalic nimi na forum. Wiecej zdjec jest na blogu |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
Robusta,Anesthesia – dzięki za info w sprawie garnituru
Anesthesia- piękna biżu! Olinekokraglinek- witaj ![]() Le_lena – jak znajdziesz jakieś fajne w przyzwoitej cenie to pamiętaj o mnie bo też poszukuję ![]() Ijaa- pochwal się bielizną ale wiecie co często w esotiq są fajne promocje np. drugi komplet bielizny za 2 zł itp. Więc licze na to że może na dzień matki cos fajnego się pojawi to wtedy od razu mame zaciągnę i obie się obkupimy ![]() A widze czeriwec zapowiada się bardzo intensywnie ,remontu nie zazdroszczę ![]() Rabbitka- podoba mi się ta opaska,gdzie ja dorwałaś ?Pysia-super naszyjnik nie widza mi się bukiety z broszek , ale Twój jest naprawdę fajny a ja znalazłam kilka fajnych bukiecików , wstawiam w załączniku może którejś się coś spodoba ![]() 2 planuje mieć na ślubie , nawet na zdjęciu Pani ma bardzo podobna góre sukni pytanie do kogoś kto zna się na kwiatach - czy kwiaty z bukietu dostane w sierpniu?Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2014-04-09 o 19:55 |
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja koleżanka 3tyg temu wzięła ślub na Sri Lance TAK sie stało
|
|
#3115 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję za okazane mi wsparcie!
Pojechałam na oglądanie kiecek z moją mamą i świadkową. Mama była taka szczęśliwa... no nie opiszę Wam tego. Przymierzyłam kilka sukni, ale tylko w tej jedynej najlepiej się czułam i moja mama się popłakała! Powiedziała, że wyglądam w niej i w welonie prześlicznie i że to musiało być przeznaczenie po prostu. W dodatku i świadkowa i moja mama były jednomyślne. Suknia bardzo podobna, tyle, że z bardziej zabudowaną górą i wcięcie jest troszkę niżej, nie ma trenu Jestem zadowolona bo i cena przystępna, i welon w cenie. Wybrałam welon hiszpański - taki o jakim marzyłam! Dziewczyny to miało być przeznaczenie!!!!!!! a sukienki sprzedaż wstrzymałam bo ma na dniach przyjechać jakaś kobietka i ją przymierzyć więc uda się sprzedać, trzymajcie kciuki! Niestety nie mam foto byłam tak podjarana, że zapomniałam poprosić o zrobienie zdjęcia Ad rem Będą frezje! moje kwitły aż do września a były w gruncie! W bukietach wyglądają cudnie.iliy Cudny ten grzebyk Madzix Wszystkiego co najpiękniejsze ![]() Panna Izabela Gratuluję! ![]() pysia1987 O powiem Ci, że sama się zastanawiałam nad tym spray'em z Avonu! Skoro zachwalasz to go kupię! Używam cieni z tej firmy i mogą być. Nie osypują się czy coś i trzymają cały dzień. Przyznam, że chyba pokuszę się o zakup jakichś cieni z Inglotaa. Czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć coś na temat cieni z tej firmy? Warto? Plusy? Minusy?rabbitka A może do sesji narzeczeńskiej taka opaska? Albo do ślubnej w plenerze?Witam nowe PM
|
|
#3116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zaproszenia przepiękne ![]() Cytat:
![]() extra ![]() A co do cieni z inglota ja tez mogę się wypowiedzieć jestem maniaczką kosmetyków mam kilka odcieni i bardzo sobie chwalę ale te z inglota, sa ładnie, mocno napigmentowane Mam z tej serii, są bardzo poręczne i wydaje. Mam chyba z 5 kolorów I mam tez taka kasetke z ciemnym brązem, matowym fioletem, granatem i ciemną szarością i bardzo ją lubie Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-04-09 o 20:07 |
||
|
|
|
#3117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za☠☠☠iste! Alez ma głos ten ksiądz! Jestem pod ogromnym wrażeniem!namisek supeeeeer Tak miało być Nie moge się doczekać aż pokażesz suknię ![]() Świetnie, ze z frezjami nie będzie kłopotu, do tych kwiaciarek, które mnie nastraszyły na pewno już nie pójdę
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-04-09 o 20:39 |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu mam biel i koronkę z dodatkami małymi czerwieni a bukiet z broszek cały biały nie wygląda efektownie a z czerwienią to byłoby za dużo :p No chyba ze nie widziałam jeszcze ładnego ::pWysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Namisek widzisz, wszystko dobrze się skończyło
|
#3120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ładne!Cytat:
ja wierzę w takie znaki, bardzo bardzo się cieszę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

wszystko jest z esty, Novia Blanca bierze chyba stamtad bizuterie, tylko sprzedaje 3 razy drozej ;p wymiary to 9,7cm na 5,8cm.

za obraczki!
ciesze, ze sie podoba! 

ewentualnie z nizszej półki mozesz zobaczyc na błyszczyki Yves Rocher, albo Avon
ja na slub zdecyduje się chyba na MUF albo YSL, jeszcze mam duzo czasu do namysłu 

chciałam związane z TŻta pasją, ale widzę, że za te pieniądze to będzie jakiś badziew 

ale wiecie co często w esotiq są fajne promocje np. drugi komplet bielizny za 2 zł itp. Więc licze na to że może na dzień matki cos fajnego się pojawi to wtedy od razu mame zaciągnę i obie się obkupimy
za☠☠☠iste! Alez ma głos ten ksiądz! Jestem pod ogromnym wrażeniem!