Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 13:38   #1591
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Kundzia, Pola śpi z gołymi stopami. Nie wyobrażam sobie, żeby miała 24 h na dobę stópki w skarpetach (nie śpi w pajacykach ani tym podobne), w ogóle by jej nie odpoczęły.
Zgadzam się
Moja śpi w pizamkach. Po kąpieli zakładam skarpety, ale zdejmuje od razu gdy kładę spać. Gole stopy są przyjemne. Stopa oddycha, nic nie uciska kostki, krew swobodnie krąży.
Amelka śpi przykryta ale czasem sie sama odkrywa, wystawia stopy. Jeśli jest całkiem odkryta to nakrywam troszkę, ale jeśli znowu sie odkopie to zostawiam. Najwidoczniej tak jej dobrze bo nawet jak stopy na wierzchu to są ciepłe zawsze.
Nic sie dziecku nie stanie od odkrytych nóżek. Dajmy trochę wolności i swobody. Prędzej dbam o to by nie miała gołych pleców jak śpi na brzuchu. Stopkom daje spokój.
Myślę ze pajace są bardziej ok niż skarpety jeśli już bo luźne.

Dziecko miało jakaś krótką drzemkę to poszłam zobaczymyc czy da sie uśpić znowu. Biorę ją, przystawiam do Uu. Ciumka, po jakimś czasie zdaje sie ze śpi. Więc chce zabrać sutek. Zabieram, ona oczy zamknięte... I nagle mówi całkowicie przytomnie.. 'mama... Nie ma!"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:54   #1592
LadyWhisper
Zakorzenienie

Ale mnie dziecie przecioralo, dziewczyny, ja ogolem spokojna osoba jestem, ale dzisiaj mialam ochote wyjsc z domu i pierd...lnac drzwiami i nie wracac cholernie sie z tym zle czuje ale zuczek byl dzisiaj tak niesamowicie nieznosny, no pierwszy raz takie akcje i to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze specjalnie??? Zrzucanie laptopa z biurka, bicie mnie po twarzy, wsadzanie paluszkow do nosa oczu ust, bicie kota, szarpanie za wlosy do tego histeria jak nie pozwalalam i mowilam, ze mnie boli...... Do tego w nocy tugeza od 2do 5 mleko o 6 i pobudka o 8 wiec spalam szalone 3godz. Usypianie na drzemke od 11 (zasnal dopiero) a ledwo na noziach sie trzymal kladl sie na podlodze na kanapie no masakra.

Ale widze, ze nie on jeden dzisiaj. Mam dosc.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:05   #1593
misiaeel
Wtajemniczenie

kundzia Hania jak śpi w piżamce to bez skarpetek

Lady to Pietraszko Ci daję dzisiaj popalić

hje, Lenova współczuję nocek:/

a moja się obudziła z tragicznym humorem:/

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:10   #1594
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej,
Ostatnio mnie mniej, bo troche zdradzam wizaż z muratorem ;p w nastepnym tygodniu zalewamy strop. Musze ogarnąc okna itd.

Ostatnio Amelka dała mi tak popalić ze ohohoho...przed wczoraj jak kimnęłysmy o 16 to wstałysmy o 19.

A dziś byłam świadkiem sytuacji: jade lewym pasem (tzn korek był mega) baba jedzie prawym pasem.. z tyłu dziecko w foteliku (ok 1.5roq) ...baba nagle zachamowała ostro... i słuchajcie.. ten fotelik nie był przypięty.. gdyby nie pasażerka z przodu, to to dziecko by wypadło razem z fotelikiem przez szybe.. ja byłam w takim szoku, normalnie nie wiem...ludzie są debilami... to samo wczoraj, jade... baba z małym dzieckiem przechodzi przed moim samochodem, nie to ze ma 20 metrów do pasów.. otworzyłam szybe, zeby ją zyebać, ale uciekła... normalnie nie mam słów...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:11   #1595
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:27   #1596
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
ojoj

swoją drogą dużo tu dzieci smoczkowych?
Ja się staram tylko do zasypiania, przy czym często wypluwa albo ja wyciagam w ostateczności jak zaśnie. Natomiast u nas zasypianie bez smoka na razie jeszcze nie do przeskoczenia..

Black Evel chyba ma urwanie głowy z dziewczynkami
A Charlizz weny na pisanie brak, dzisiaj Sylwietta (?) pisała
u nas smoczek nadal jest najlepszym przyjacielem co mnie strasznie wkurza, bo chcialam ja szybko odzwyczaic, ale ona chodzi po domu szuka go i placze jak nie moze znalezc...

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Chcialam powiedziec, ze strasznie kochane jestescie.
HOPE rzuca prosbe o sukienke i od razu kilka z Was sie zglasza - cudne jest to, ze mozemy na siebie liczyc - wzruszaja mnie takie rzeczy

Marsi chce organizowac zbiorke, pstryczek robi paczke... NO ZLOTE KOBIETY NAM SIE TU TRAFILY!!!!

NANCY, ja tez jestem z tych schizujacych z cukrem.
Nie daje ciast, ciastek (ani kupnych, ani domowych), z 2 razy dalam liznac ode mnie loda.
Jedyne co z cukrem daje to sok do rozcienczania od t. Baaaardzo slodki, wiec kilka kropli doslownie.
Kuba nie chce pic wody czy herbatki nieslodzonej tzn wypije moze z 50ml, a tego soku od t.caly kubek pstryczek.

MALA, ja tez przez cala ciaze mialam takie cisnienie

Mam nadzieje, ze Kija nie bedzie zla, ze napisze- ale mialysmy interes, sprzedalam jej mojego orba i obudowa pekla w wysylce ;/ A Kija nie chciala mi to ode mnie ani grosza zwrotu pieniazkow... A Ezzo proponowala prace! No dziewczyny jestescie przeboskie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Brawa za nocke!!! Czekamy na zdjecie fryzury

Brawo, ja nie mam reki do kwiatow Zdrowka dla Kuby

No to juz wiemy skad ostatnio tylu gosci na pasku...

Dzewczyny Tz mi wczoraj wlosy obcial. Mial podciac 4cm a wyszlo mu ze 14 Juz ladnych pare lat takich krotkich nie mialam, ale se tlumacze, ze i tak zniszczone byly
Ja sama ciachnelam sobie maszynka na prosto 10 cm ale bardzo dobrze wygladaja, na zdrowsze

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Cześć, nocka do dupy od 1 do 3 tugeza a ciśnienie dziś 90/40

czyli jeszcze gorzej niż wczoraj

pytałyście jakie mam zwykle- 120 na 90

nancy ,super,że operacji nie będzie
o kurcze Marsi moze pojdz do lekarza

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy dziecko ktorejs z Was nadal protestuje jak ma myc zabki?
DEBRAH?
Kuba nie daje sobie za cholere umyc. Ciesze sie jak mi sie uda 2x przejechac mu po zabkach. Sam szczoteczke przygryza, ale gdzies glebiej, tam, gdzie same dziaselka sa.
jak mu probuije chociaz gazikiem przejechac to mnie gryzie.
Juz mam wizje czarnych zebali

U nas na poczatku mloda gryzla szczoteczke, zaczelismy dawac jej do raczki i teraz juz w miare ladnie sobie myje te zabki, tylko ciezko pozniej zabrac od niej te szczoteczke

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
szaja u nas teraz skarzenie na potege, do tego zwalanie wszystkiego na mlodsza I zaczynaja sie ze soba klocic/krzyczec na siebie (Lila oczywiscie w swoim niezrozumialym jeszcze jezyku). Dom wariatow

A to jest jakas roznica czy swoje czy nie? W sensie, ze jak to kuzynka a nie siostra to Lenova powinna stawac po stronie Blanki, nawet jesli to tamta miala cos pierwsza?

Oby zapalenie szybko minelo
haha przypomniala mi sie jak moja mama opowiadala ostatnio, ze mloda na pewno po mnie jest taka zadziora. Jak ja bylam mala to podobno wbiegalam do pokoju braci, zabieralam cos i wybiegalam krzyczac, ze to moje i nie oddam

Cytat:
Kundzia, Pola śpi z gołymi stopami. Nie wyobrażam sobie, żeby miała 24 h na dobę stópki w skarpetach (nie śpi w pajacykach ani tym podobne), w ogóle by jej nie odpoczęły.
Ja sobie nie wyobrazam nie spac w skarpetach i zeby mala spala w golych stopkach. Po prostu mamy lodowate. Ja sama potrafie spac w 2 parach czasami, bo tak mi zimno.

Bylam dzis w PUPie.. I gowno zalatwilam bo nie wzielam swiadectwa, ze szkoly- sa u mamy ;/ W ogole bylam tak w☠☠☠☠iona i bezsilna, ze prawie przy babce tam sie poryczalam... Za to jak wyszlam to beksa. Po prostu to jest dla mnie tak upokarzajace I nie wiem kiedy pojade znowu, bo teraz tz ma ranna zmiane a sama z mala nie wsiade nawet do tramwaju- u nas urzad jest na zadupiu gdzie jedzie 1 tramwaj. Takze za☠☠☠iscie jest nie byc ubezpieczona

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:29   #1597
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Cześć, nocka do dupy od 1 do 3 tugeza a ciśnienie dziś 90/40

czyli jeszcze gorzej niż wczoraj

pytałyście jakie mam zwykle- 120 na 90

nancy ,super,że operacji nie będzie
Współczuję ciśnienia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45985435]świetnie!

Dorka je ok 18:30-19 , ząbki, spanie.
Ale ona kaszkę.

rozwaliła mnie twoja córcia

e, nie jest, budziłaby się

szczerze? nie mam pojęcia, ja mam obie swoje, więc mi łatwiej
ostatnio w łazience awantura, bo jedna drugą chlapnie, weszłam, zapytałam, dlaczego OBIE moje córki się biją i czy łaskawie mogłyby przestać? mają się dogadać a nie skarżyć na siebie i wrzeszczeć - i wyszłam

Rozwojowo dziecko do 2,5 rż nie będzie umiało się bawić z drugim - pomijam tu rodzeństwo w zbliżonym wieku, to tak trochę jak z rodzicami. Ale raczej będzie to zabawa obok, a nie razem.

Bobo u nas też raz w tygodniu może, wybieram raczej te bezcukrowe.
Aaaa, czasem, jak gdzieś jesteśmy w CH, to dostaje wafla z loda.

pewnie, tyle, że nie wiem, czy takie małe znajdziesz

no widzisz
wyspane dziecko to szczęśliwe dziecko

a ja obstawiam, że zwyczajnie się hałasu wystraszyła i nowej sytuacji

wiesz co, ja zmielone orzechy daję do owoców, albo migdały, ale ona by chciała jak siostra chrupać właśnie rodzynki wsuwa

---------------------
ja dzisiaj l4, byłam u lekarza, eleganckie zapalenie spojówek, mam oko prawe masakrycznie spuchnięte[/QUOTE]

A to bym nie ryzykowała

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
czesc

u mnie dalej kapiato z tż tak fatalnie to jeszcze nigdy nie było...
Ola dalej sie budzi w nocy, na dodatek znowu zaczela piszczec i jak sie denerwuje i zaczyna wyginanie piszczaco krzyczace, to nerwy mi staja dęba do tego robota za 200zł, która zajmuje kazda wolna chwile, nauka 2 języków i wieczne kłótnie z tż.
Gdyby moi rodzice mieli wieksze mieszkanie chyba bym sie przeniosła choc na chwile

Nie mam nastroju włączyc się do rozmowy.... Przepraszam Was

nancy ciesze sie, ze operacji nie bedzie
współczuję

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

moje dziecko nie chce wyjść z fotelika do karmienia a i btw wczoraj mój tata zapomniał jak to się nazywa i spytał czy Hania jeszcze je w pasidełku

Oby kaszel przeszedł szybko

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Ale mnie dziecie przecioralo, dziewczyny, ja ogolem spokojna osoba jestem, ale dzisiaj mialam ochote wyjsc z domu i pierd...lnac drzwiami i nie wracac cholernie sie z tym zle czuje ale zuczek byl dzisiaj tak niesamowicie nieznosny, no pierwszy raz takie akcje i to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze specjalnie??? Zrzucanie laptopa z biurka, bicie mnie po twarzy, wsadzanie paluszkow do nosa oczu ust, bicie kota, szarpanie za wlosy do tego histeria jak nie pozwalalam i mowilam, ze mnie boli...... Do tego w nocy tugeza od 2do 5 mleko o 6 i pobudka o 8 wiec spalam szalone 3godz. Usypianie na drzemke od 11 (zasnal dopiero) a ledwo na noziach sie trzymal kladl sie na podlodze na kanapie no masakra.

Ale widze, ze nie on jeden dzisiaj. Mam dosc.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Kurczę Lady, u nas to podobnie wygląda zazwyczaj Witaj w moim świecie Ale poważnie współczuję, ja czasami nie daję już rady, źle mi z tym bardzo. A nie należę do cierpliwych osób
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:43   #1598
nafiyqa
Zakorzenienie

Dziekuje za odp odnosnie zabkow, widze, ze nie tylko my mamy problem...
No coz, licze, ze mu sie odmieni, bo przeraza mnie wizja czarnych, zepsutych zebpow...

LITTLE, ja tez nieubezpieczona, do pupu sie zbieram i dojsc nie moge.
W G.mozna zarejestrowac sie internetowo, u Ciebie tak nie ma??

KIJA i EZZO - nastepne nasze bohaterki

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:44   #1599
hje
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45989519]Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.[/QUOTE]

O to to
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:51   #1600
Debrah
Zakorzenienie

Wiecie co? moje dziecko zachwycone karmiło dziś kaszą jaglaną..swoją lalkę. Sama nie zjadła ani trochę.
Stary 2014-04-11, 15:02   #1601
YellowSheep
Rozeznanie

Hej.

Spadł mi wczoraj mój samsung sgs4. Wyświetlacz potłuczony, naprawa ok. 600 zł dziś jestem bez kontaktu ze światem. MASAKRA. Ja jestem od telefonu uzależniona. Kasy na to na pewno nie mam tyle. Nie macie czasem jakiegoś dobrego znajomego w serwisie Samsunga?

YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:03   #1602
hje
Zakorzenienie

Yellow, ja nie mam telefonu od ponad miesiąca. Zgubiłam w tłusty czwartek
Stary 2014-04-11, 15:06   #1603
litllesweetangel
Lurker ;)

Nawijko mozna sie zarejstrowac przez neta, tylko to bez sensu bo oni wtedy wyznaczaja termin kiedy masz sie stawic w urzedzie z dokumentami. A tak to ide kiedy ja mam na to czas, a nie kiedy oni narzuca.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-11, 15:07   #1604
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
odnośnie ząbków to jak często zmieniacie dzieciom szczoteczki do zębów? I jak długo myjecie ząbki? Myślicie, że wystarczy te kilka pociągnięć szczoteczką?

2razy "Myje zeby" Fasolek.
Najwazniejsze na tym etapie jest oswojenie ze szczotka, wiec sadze, ze wystarczy. Szczotke zmieniam jak widze, ze tego wymaga.
kunegunda Yae spi bez skarpetek i nie marznie nawet odkryta
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:12   #1605
litllesweetangel
Lurker ;)

yellow moj tz robi takie naprawy za stowke

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-11, 15:14   #1606
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45989519]Dziewczyny, pełnia się zbliża, bierzcie to pod uwagę w związku z zachowaniem dzieci. Gorsze zachowanie, gorszy sen. A niewyspane dziecko to marudne dziecko i koło zamknięte.[/QUOTE]

Powaznie mowisz?
Stary 2014-04-11, 15:15   #1607
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Powaznie mowisz?
A Ty nie śpisz gorzej, kiedy jest pełnia?
Stary 2014-04-11, 15:16   #1608
Debrah
Zakorzenienie

Mamy dziewczynek: byłyście już z dziećmi u fryzjera?
Nas chyba to czeka bo już się nie da ujarzmić grzywki, a spinek w domu nie toleruje.Boję się trochę że ją opitolą za bardzo i będzie jak chłopiec mały.
Stary 2014-04-11, 15:21   #1609
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nas chyba to czeka bo już się nie da ujarzmić grzywki, a spinek w domu nie toleruje.Boję się trochę że ją opitolą za bardzo i będzie jak chłopiec mały.
My na razie nie mamy po co
Stary 2014-04-11, 15:23   #1610
Delicjanka
Zakorzenienie

Ja sama podciełam Amelce grzywke. Nie mam zamiaru iść do fryzjera, bo jestem pewna, ze nie da sobie nic zrobić z włosami.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:28   #1611
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty nie śpisz gorzej, kiedy jest pełnia?

Nie, pelnia nie pelnia spie dobrze

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Kup nozyczki i sama podetnij. Ja tak robie.
Teraz zapuszczamy, bo wolalabym, wszystkie spinac w lecie.
Stary 2014-04-11, 15:29   #1612
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie, pelnia nie pelnia spie dobrze
A są osoby, które przy pełni nie mogą spać w ogóle, albo śnią im się jakieś koszmary - i ja np. tak mam, i widzę, że Pola też
Stary 2014-04-11, 15:34   #1613
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Meneq, poważnie. Ja spię gorzej, Agatka zdecydowanie pogarsza zachowanie. Dorka bez zmian.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:37   #1614
Debrah
Zakorzenienie

Ja mam dwie lewe ręce do takich rzeczy, może mamę poproszę
Stary 2014-04-11, 15:37   #1615
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
yellow moj tz robi takie naprawy za stowke
Serio serio? Bo w tym telefonie lcd, digit i dotyk sa razem i trzeba wszystko wymieniać. Podpytaj bo jak coś to mogę podesłać kurierem
Stary 2014-04-11, 15:41   #1616
litllesweetangel
Lurker ;)

Yellow tak Ci powiedzieli w serwisie? Ale co masz uwalone, sam digitizer czy wyswietlacz tez? Podaj mi model dokladny zaraz obczaje

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-11, 15:49   #1617
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Yellow tak Ci powiedzieli w serwisie? Ale co masz uwalone, sam digitizer czy wyswietlacz tez? Podaj mi model dokladny zaraz obczaje
Samsung galaxy s 4. Nie byłam jeszcze w serwsie, pod światło widać spękania a szybka jest cała. Wyświetlacz nie działa wcale.

Dzięki
Stary 2014-04-11, 15:59   #1618
hope01
Zakorzenienie

Dokładnie chciałam na Wasz temat powiedzieć to samo - kochane jesteście
Elllmi już mi na dzisiaj przywiozła sukienki mimo, że wesele w czerwcu Kochana

Co do pełni to ja na to nie reaguje. Szczerze? Nie wiem czy Dawid reaguje, bo nigdy nie oreintowałam jego zachowań z pełnią ale Tż ma tak, że jak księżyc by świecił przez okno to będzie lunatykował
Nawijko Dawid sobie daje zęby myć, potem bierze szczoteczkę i sam kończy

Debrah nie pomogę, bo ja Dawida sama jadę maszynką

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Samsung galaxy s 4. Nie byłam jeszcze w serwsie, pod światło widać spękania a szybka jest cała. Wyświetlacz nie działa wcale.

Dzięki
Dlatego ja się cieszę że nie pałam miłością do dotykowych telefonów Tż ma Lg L5 i sobie na własne życzenie załatwiłwyświetlacz bo zabrał się za czyszczenie telefonu i jak go złożył to przez pół ehranu jest biała plama. Naprawa 130 zł podobno.
Ja sobie kupiłam ten http://www.ceneo.pl/17044412?gclid=C...FWzJtAodKysAZA w poniedziałek nowy za 149 zł i jestem wielce ucieszona. Tradycyjny, dzwoni, pisze, gra i świeci i wystarczy

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:01   #1619
litllesweetangel
Lurker ;)

O kurde, to chyba jednak uwalilas wyswietlacz, bo ta szybka-digitizer cala tak tylko w srodku widzisz pekniecia? Moj tz pyta jak to zrobilas Jednak to droga impreza, bo sam digitizer majatku nie kosztuje ale wyswietlacz

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-04-11, 16:50   #1620
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
O kurde, to chyba jednak uwalilas wyswietlacz, bo ta szybka-digitizer cala tak tylko w srodku widzisz pekniecia? Moj tz pyta jak to zrobilas Jednak to droga impreza, bo sam digitizer majatku nie kosztuje ale wyswietlacz
Nie wiem szybka cała a pęknięcia w środku. Dlatego mówię że drogo wyjdzie bo na gwarancję to raczej chyba nie przyjmą

Hope tylko że ja kocham swój telefon miłością absulutną, oddycham dzięki niemu ogólnie to telefon wytrzymały był, kilka upadków zaliczył i nic. Ten był ostatni
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości