Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 15:17   #4231
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX

Imperfecta moja marcheweczko pozazdrościłam Ci przyznaję i mimo że mam krótkie włoski ( przypominam w grudniu miałam irokeza i wygolone boki )

To rudy mam i ja (dzisiejsza wizyta w Rosmanie) dziś na głowie nie tak piękkny jak Twój ale i tak jestem Happy

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kwietniowa ja 2014W.jpg (32,7 KB, 98 załadowań)

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2014-04-11 o 15:19
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:22   #4232
Imperfecta
Zakorzenienie

Pysia co dajesz na włosy? końce wydają się być posklejane.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:26   #4233
Nieszka__
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackCherryLBN Pokaż wiadomość
Babydream niebieski Pachnie bobasem Na moje włosy świetny.
Który to jest dokładnie? Bo ja jak kupiłam BD do olejowania włosów to było mi niedobrze od tego zapachu I to był chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html .

Cytat:
Napisane przez wojownicza ksiezniczka Pokaż wiadomość
Każdy olej będzie brudził znaczy będzie zostawiał tłustą warstwę
kokosowy
makadamia
babassu
migdałowy
lniany
ryżowy
winogronowy
Tak, ale ja np. po oleju lnianym miałam cały żółty ręcznik, nawet po kilku praniach plamy nie chcą zejść i poza tym ręcznik ten zaczął wydzielać dziwny zapach, cała szafka z ręcznikami przeszła tym niesympatycznym aromatem, miałam sporo prania i odświeżania... Także na pewno do lnianego nie powrócę.

Uwielbiam wszystko co jest związane z kokosem, w tym Rafaello, którym właśnie się obżeram ... ale niestety z moimi włosami kokos nie współgra.

Macadamia i migdałowy, o którym wspomniałaś, mam zamiar wypróbować.

Stosowałam też olej sezamowy (jak dla mnie zbyt intensywny, wręcz duszący w nocy zapach, więc też po niego więcej nie sięgnę) oraz olej z orzechów włoskich - ten był ok, nie barwił, nie śmierdział jak dla mnie

Winogronowy mam w tym momencie. Najlepiej wpływa na moje włosy Niestety nie mogę go używać cały czas, bo z czasem (z długim czasem) moje hery się nim przejadają. Dlatego też szukam jakiegoś zastępcy.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość

Ja odciskam troszkę nadmiar wody rękami, a potem na ramiona kładę podkoszulek, żeby mi nie kapało A że się leje po buzi, no cóż

Każdy brudzi :P
A zapachu nie ma praktycznie abisyński

Ohh prawdziwe poświęcenie, ja bym tak nie mogła z kapiącą po twarzy wodą, irytowałoby mnie to

O, abisyński, nie słyszałam o takim. Pewnie jest drogi? Wiesz może na jakim rodzaju włosów się sprawdza?
Nieszka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:42   #4234
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Dziękuję mimo wszystko
Wiesz że mi się zawsze podobają i tak

Cytat:
Napisane przez Sirii Pokaż wiadomość

Z okolic Pszczyny ale bywam tez w Tychach

Martaakow- si naturalne swoje wytuszowane

Ja aktualnie w Bielsku jestem, może Cię kiedyś spotkałam a jak nie to może spotkam
Witaj w klubie naturalnie długich rzęs, moje jak wytuszuje i popatrzę do góry to czuje aż na brawiach
Masz 24 lata ?? Jej nie widać ale po mnie też nie widać że mam 21 wszyscy zawsze myślą że mój 16 letni brat jest starszy ode mnie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Umyłam dzisiaj włosy,nie używałam żelu lnianego tylko tak jak wcześniej b/s i odrobina zelu revlonu i wróciły do siebie czyli jednak żel lniany nie służy.Jak miło mieć znowu ,,swoje'' loczki.Jak wyschną to postaram się wrzucić fotkę.

Wrzuć wrzuć

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Imperfecta moja marcheweczko pozazdrościłam Ci przyznaję i mimo że mam krótkie włoski ( przypominam w grudniu miałam irokeza i wygolone boki )

To rudy mam i ja (dzisiejsza wizyta w Rosmanie) dziś na głowie nie tak piękkny jak Twój ale i tak jestem Happy

Ojej rudaska
ładnie masz pokręcone ale takie jakby nieodciśnięte pożelu ??

Cytat:
Napisane przez Nieszka__ Pokaż wiadomość

Tak, ale ja np. po oleju lnianym miałam cały żółty ręcznik, nawet po kilku praniach plamy nie chcą zejść i poza tym ręcznik ten zaczął wydzielać dziwny zapach, cała szafka z ręcznikami przeszła tym niesympatycznym aromatem, miałam sporo prania i odświeżania... Także na pewno do lnianego nie powrócę.

Uwielbiam wszystko co jest związane z kokosem, w tym Rafaello, którym właśnie się obżeram ... ale niestety z moimi włosami kokos nie współgra.

Stosowałam też olej sezamowy (jak dla mnie zbyt intensywny, wręcz duszący w nocy zapach, więc też po niego więcej nie sięgnę) oraz olej z orzechów włoskich - ten był ok, nie barwił, nie śmierdział jak dla mnie

Winogronowy mam w tym momencie. Najlepiej wpływa na moje włosy Niestety nie mogę go używać cały czas, bo z czasem (z długim czasem) moje hery się nim przejadają. Dlatego też szukam jakiegoś zastępcy.

No coś ty? Ja używałam już tych wszystkich (poza sezamowym) i nic nie brudziły mi
Zapraszam na zakręconego bloga

"Twoje włosy kojarzą mi się z wiszącymi ogrodami zaznaczam, że to jeden z cudów świata "
Imperfecta
wojownicza ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:43   #4235
Joanku
Zadomowienie

Siri Nawet mój chłop mówi że chyba Jasiu Travolta szczęście w polsce zostawił ;P Haha [mamę podptaj ;P]
Ładne włoski, takie... układane wiatrem na tych fotkach.
I te zakupy. GAiK kończy sie i bida będzie.

Nigdy nie używałam odzywek b/s i nałozyłam trochę gaika tym razem i pewnie dla wiekszości moje włosy wyglądałby pewnie super i były lepiej zdefiniowane ale dla mnie są jakby tłuste i ja tam trochę puchu lubie ;P No ale cóż..
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:58   #4236
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Traktuje je olejem rycynowym
Też kiedyś kładłam na brwi i rzęsy, ale znudziło mi się, nie widziałam efektów wartych tłustych okolic oczu.

Cytat:
Dziewczyny co ile myjecie włosy szamponem oczyszczajacym? Kupiłam joaske (wpis wcześniej- fota) i myślę... Raz w tyg? Bo do normalnego będzie babydream (hippo nie było ;( ).
To kwestia tego, jakich kosmetyków używasz.
Przy pielęgnacji bez silikonów i pianek pewnie i co 2 tygodnie albo i rzadziej można rypać. Ja, z tego co pamiętam, czasem się zapominałam i nawet tylko co 3-4 tygodnie oczyszczałam.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:01   #4237
Joanku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Też kiedyś kładłam na brwi i rzęsy, ale znudziło mi się, nie widziałam efektów wartych tłustych okolic oczu.
No to ja własnie kłade na rzęsy od półtora tygodnia, tak zdrowo , na noc. wstaję rano i wszystko suche. No zobaczymy bo jk natura ładne włosy dała to rzęsy trochę załosne. ;< Może u mnie będa u mnie jakies efekty... ;]
Joanku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:15   #4238
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
No to ja własnie kłade na rzęsy od półtora tygodnia, tak zdrowo , na noc. wstaję rano i wszystko suche. No zobaczymy bo jk natura ładne włosy dała to rzęsy trochę załosne. ;< Może u mnie będa u mnie jakies efekty... ;]
Też na noc dawałam i rano wszystko suche, ale nim zasnęłam to fujjjjjj.
Ja podobno rzęsy mam ładne i długie, ale nie wierzę w to, bo ja to bym chciała mieć takie do nieba.
Stary 2014-04-11, 16:36   #4239
BlackCherryLBN
Zadomowienie

Cytat:
Który to jest dokładnie? Bo ja jak kupiłam BD do olejowania włosów to było mi niedobrze od tego zapachu I to był chyba ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html .

Ten, ten O to szkoda, mi się akurat zapach podoba

Sirii - kupiłaś same moje ulubione rzeczy

Imperfecta- ten Twój kolor jest niesamowity, zakochałam się

Edytowane przez BlackCherryLBN
Czas edycji: 2014-04-11 o 16:37
BlackCherryLBN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:37   #4240
pysiamn
Zakorzenienie

Imperfekta, wojownicza

No bo ja ciągle błędze dziewczyny

Dziś użyłam NIVEA Flexible https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html oraz po raz pierwszy żelu ISANA Wet gel
Może to błąd

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...yling-gel.html

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 16:46   #4241
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Imperfecta- ten Twój kolor jest niesamowity, zakochałam się
Dziękuję ślicznie
Stary 2014-04-11, 17:00   #4242
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Joanku Pokaż wiadomość
Ja używam kremu z olejami do twarzy i czasem olejuję twarz na noc łącznie z rzęsami i brwiami. I od kiedy tak robię rzęsy nie wypadają, są mocniejsze i dłuższe a miałam bardzo liche, że nawet po tuszu nie było widac i zaraz wypadały. Biorę jakiś olej lub krem i wcierma w twarz jak i rzęsy - lub przyo lejowaniu włosów też ten sam olej w rzęsy i jest super.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 17:13   #4243
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość

Pytalyscie sie o Gliss kura proteinowego.. Bez szalu powiem szczerze.jak po proteinowym biowaxie loczeta byly w raju, tak teraz sa lekko smetne i spuszone...chyba wlasnie dodam jakiegos oleju, normalnie do d/s mige dac lyzeczke,prawda?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zauważ, że biovax chyba nie ma silikonów, albo jakieś lekkie, a glisskur pewnie ma. U mnie prawdodpodobnie silikony prostują włosy i je puszą. Tez nie jestem w stanie powiedzieć, które dokładnie, dlatego mówię ogólnie. Prawdopodobnie dimethicone, ale jest jeszcze kwestia tego, ile danego składnika jest, i w towarzystwie z czym. Chyba lepiej zapamiętać sobie po prostu konkretne preparaty, które jak działają. Keratyna hydrolizowana używana przez jednego producenta może być z innego źródła, co u drugiego producenta (chodzi o wielkość cząsteczek), i jedna może puszyć, a druga nie, i w dodatku zależy od tego, jakim się umyło szamponem albo odżywką danego dnia, czy łuski są bardziej otwarte, czy mniej po myciu...

Cytat:
No i dobra... pierwsze olejowanie za mną po umyciu głowy pierwszą myślą było: jakie one "ciężkie". Potem hop z maską z kallosa na 2 minutki, rozczesane z maską, zimne płukanie i żel lniany. Gniecenie trochę na szybciocha więc nie równe ale... wiecie co? Dawno nie miałam tak miękkich i błyszczących włosów

Wizażu jak dobrze, że jesteś
i Wy oczywiście też

a teraz szybkie ubieranie i do rossmana. I do pracy ;(
Cytat:
Dziękuję będę dbać, obiecuję

dziękuję ślicznie ^^

O kurka tyle komplementów na dzień dobry a ja chodzący kompleks...
Włosami jestem zachwycona
Dzieki dziewczyny
Pięknie wyszło i z tymi kompleksami, to już przesadziłaś wywalaj w te pędy, bo szkoda życia marnować na kompleksy

Cytat:
Napisane przez jakisnick Pokaż wiadomość
Floria, jestem fanką Twoich włosów

Sirii, podpisuję się pod komentarzem Imperfekty Nie dość, że ładne włosy, to i oczy hipnotyzujące.

U mnie na głowie byle jak, dużo puchu. Nie wiem, czy to wina odżywki do kręconych z Isany, czy kremu do loków MA.
Byłam pierwszy raz w Hebe i kupiłam za śmieszne pieniądze słój Kallosa Keratin. Nie mogę się doczekać
Puch to nasz towarzysz, niestety, na kręconych zawsze gotów się pokazać
A podkreślone - hihih, to spadłam z krzesła, bo ja umieram z zazdrości zawsze jak widzę Twoje włosy
Cytat:
No ja myślę

A właśnie! Floria widziałam tam Twoje włosy, ale zaczęłam czytać resztę i całkowicie zapomniałam wybacz!
Cudowne włosy piękny skręt i widać, że są takie nawilżone
Dziękuję bardzo

Cytat:
No właśnie ja mam mocno mieszane uczucia co do niej... włosy są fajne w dotyku, takie mięsiste. Ale strasznie mi psuje skręt mam po niej włosy jakby były połamane za każdym razem po niej mam takie cuda
Żadna inna maska mi tak ładnie i jednocześnie brzydko nie robi
Rudzielcowy BHD

PS Przepraszam za uwalone lustro
A może ta maska by była ok,. ale z jakimś innym żelem do stylizacji? Bo może za dużo nawilżaczy dajesz na raz. Może np sama pianka tym razem by dała radę.

Cytat:
Sirii,przypomniałam sobie ,przypominasz mi Johna Travolta.
O tak, to trafne spostrzeżenie.

Cytat:

Bardzo szybko Ci rosną włosy w takim razie, wow!

Cytat:

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Ohh prawdziwe poświęcenie, ja bym tak nie mogła z kapiącą po twarzy wodą, irytowałoby mnie to

O, abisyński, nie słyszałam o takim. Pewnie jest drogi? Wiesz może na jakim rodzaju włosów się sprawdza?
Oleje rafinowane nie mają zapachu, albo bardzo słaby, i spokojnie je można używać do włosów. W dodatku są lekkie, przynajmniej te, z którymi ja się zetknęłam. Na przykłąd olejki "łopianowe" z Green Pharmacy to prawdopodobnie maceraty na bazie oleju rzepakowego rafinowanego. Kiedyś myślałam, że słonecznikowego, ale chyba jednak rzepakowego. A działają bardzo fajnie.
Ja lniany uwielbiam i awokado.
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 17:16   #4244
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Imperfekta, wojownicza

Dziś użyłam NIVEA Flexible https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html oraz po raz pierwszy żelu ISANA Wet gel
Może to błąd

Wszystki żele z Isany obecnie są "be" bo mają alkohol denat w składzie i to wysoko weź sprawdź co masz napisane na tubce?
Stary 2014-04-11, 17:25   #4245
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
O kurka tyle komplementów na dzień dobry a ja chodzący kompleks...
Włosami jestem zachwycona
Dzieki dziewczyny
Jaki kompleks, masz śliczną buzię i włosy

Cytat:

Powiem Ci że bardzo mi się podobają mimo że za lekko jest i dziś trochę puchu przez to, ale ostatnio już było z mycia na mycie coraz gorzej a tu nagle skręt na końcówkach się pojawił loczki miękkie i sprężyste. To jeszcze nie jest to co było, nie ten skręt ale jeśli coś na nie tak podziałało to może uda mi się wrócić do poprzedniego skrętu z pierścionkami na długości 10 cm Aż mnie napełniły nadzieją Możliwe że to Alterra z Granatem tak podziałała? że tak mi skręt podbiła ? Bo przypomniało mi się że to właśnie jej używałam kiedyś i wedy miałam takie poskręcane ruloniczki
Może podbija skręt, ja miałam najlepszy skręt w życiu, jak używałam jej na zmianę z alterką morelkową

Cytat:
Dziewczyny lubicie maskę aloesową Natur Vital?
Uwielbiam

Cytat:
Napisane przez Doe Pokaż wiadomość

- I... biust
No, to właśnie miałam napisać

Cytat:
Umyłam dzisiaj włosy,nie używałam żelu lnianego tylko tak jak wcześniej b/s i odrobina zelu revlonu i wróciły do siebie czyli jednak żel lniany nie służy.Jak miło mieć znowu ,,swoje'' loczki.Jak wyschną to postaram się wrzucić fotkę.
Czekam na zdjęcia

Cytat:
Tego jeszcze nie slyszalam

Czyli nie jest ze mną tak źle oby powalily jakas płeć męską bom 24 letnia singielka :p

No gdzie wy patrzycie :p

Traktuje je olejem rycynowym

Pod kaskiem włosy oklaply... I mimo ze zmylam dokładnie olej to mam wrażenie ze są tłuste Ale to tylko chyba wrażenie bo wyglądają ok a pod kask chyba będę je recznikowac w koszulke cienką, może wtedy nie stracą kształtu.

Dziewczyny co ile myjecie włosy szamponem oczyszczajacym? Kupiłam joaske (wpis wcześniej- fota) i myślę... Raz w tyg? Bo do normalnego będzie babydream (hippo nie było ;( ).
Teraz to gdzieś raz na 10 dni, wcześniej nie używałam praktycznie silikonów i mogłam sobie pozwolić raz na 3 tygodnie

Cytat:
nie wyglądasz na 24 obstawiałam 16.
Ja też mam 24, a dają mi 16-18

Cytat:

No trochę kosztuje, ale są też droższe Właśnie go testuję, więc niebawem co nieco o nim napiszę

Cytat:
Imperfekta, wojownicza

Może to błąd

Ogólnie nivea FC lubi obciążać i sklejać, no i jeszcze mocnego żelu dołożyłaś

Do mnie dziś mała paczuszka przyszła
Biovaxy - do ciemnych to nowość, latte znam i chcę sprawdzić, jak spisuje się teraz, do suchych znam i uwielbiam.
Marion odżywka do włosów brązowych, właśnie mam ją na włosach
Marion zabieg laminowana, 2 rodzaje
I wygrałam w konkursie balsam natura siberica professional zwiększający objętość z olejem rokitnikowym, o ten --> http://www.bioarp.pl/pl/p/Natura-Sib...ltajskiego/732
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KODC1741.jpg (127,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KODC1742.jpg (91,3 KB, 23 załadowań)
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 17:32   #4246
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
A może ta maska by była ok,. ale z jakimś innym żelem do stylizacji? Bo może za dużo nawilżaczy dajesz na raz. Może np sama pianka tym razem by dała radę.
Tyle, że ona mi tak robi za każdym razem. nieważne co innego użyję.
Stary 2014-04-11, 18:01   #4247
Floria
Zadomowienie

Jakoś mi umknęło w tych cytowaniach, Wojownicza, cieszę się, że Ci się włoski poprawiają no i dzięki za komplementa (serio, nie spodziewałam się, bo mi się moje włosy wydają takie zwyklaki ).

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Tyle, że ona mi tak robi za każdym razem. nieważne co innego użyję.
No to może spróbuj dodać oleju do niej....szkoda wywalać.
Ja męczę Nivea long repair jako żel pod prysznic Może maska aloesowa tez by była ok
Stary 2014-04-11, 18:03   #4248
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
No to może spróbuj dodać oleju do niej....szkoda wywalać.
Ja męczę Nivea long repair jako żel pod prysznic Może maska aloesowa tez by była ok
Nie wiem chyba będę nią golić nogi
Stary 2014-04-11, 18:16   #4249
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś mi umknęło w tych cytowaniach, Wojownicza, cieszę się, że Ci się włoski poprawiają no i dzięki za komplementa (serio, nie spodziewałam się, bo mi się moje włosy wydają takie zwyklaki ).
No co Ty mówisz, masz śliczne falki o pięknym kolorku
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 18:23   #4250
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Imperfekta, wojownicza

Może to błąd

Ja bym nie łączyła tego kremu z żelem bo może być za dużo. Lepiej albo sam krem albo żel. Tym bardziej że Nivea (chyba skład zmienili ale nie wiem tego na pewno) teraz jakoś tak obciążyć potrafi moje po niej ostatnio takie nieświeże jakieś, a kiedyś jak używałam tego kremu to było super skręt podkreślał i nie było mowy o obciążeniu.
Więc stawiała bym na to ze za dużo na raz

Cytat:
Jaki kompleks, masz śliczną buzię i włosy

Właśnie właśnie
Jak tu któraś pisała szkoda czasu a kompleksy

Cytat:
Może podbija skręt, ja miałam najlepszy skręt w życiu, jak używałam jej na zmianę z alterką morelkową

Ja nigdy morelkowej nie miałam nie udało mi się już kupić za to właśnie tą miałam i wtedy było okej. Hmm zrobie eksperyment następnym razem czyli w niedzielę dam im jakąś inną odżywkę d/s Joanne lnianą i żel. A przy kolejnym myciu dam końcówkę Alterki która mi jeszcze została dosłowenie na jedno mycie poźniej lnianą Joaśke i żel i zobaczę jakie będą efekty Jak mi się uda kogoś do fotek nakłonić to wam wrzucę

Cytat:
Do mnie dziś mała paczuszka przyszła
Biovaxy - do ciemnych to nowość, latte znam i chcę sprawdzić, jak spisuje się teraz, do suchych znam i uwielbiam.
Marion odżywka do włosów brązowych, właśnie mam ją na włosach
Marion zabieg laminowana, 2 rodzaje
I wygrałam w konkursie balsam natura siberica professional zwiększający objętość z olejem rokitnikowym, o ten --> http://www.bioarp.pl/pl/p/Natura-Sib...ltajskiego/732

Gdzie Ci się udało te Biowaxy dorwać??
Gratuluję wygranego konkursu
Masz prześlicznego, przesłodkiego, i przeuroczego dzieciaczka Już to kiedyś pisałam ale jeszcze raz nie zaszkodzi

Szukałam tego mariona do brązowych ale nigdzie nie udało mi się dostać za to znalazłam do czerwonych i kupiłam liczę na refleksy rude albo czerwone

Cytat:

Dziękuję
No coś ty? Masz piękne włoski i powiem Ci że kiedyś marzyłam żeby takie mieć bo denerowwało mnie że moje się tak strasznie skręcają ale teraz już na nie nie narzekam i skręt mi odpowiada nie będę nic w nim zmieniać jedynie podkreślać

"Twoje włosy kojarzą mi się z wiszącymi ogrodami zaznaczam, że to jeden z cudów świata "
Imperfecta
Stary 2014-04-11, 18:24   #4251
Curly81
Wtajemniczenie

Wstawiam jedno zdjęcie,mam kiepski aparet w tel.a aparat fotograficzny mam zapsuty:/ a nowego jeszcze nie kupiłam.
Może doradzicie mi coś,żeby takiego puchu nie było...Lniany mi nie słuzy to co..?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2055.jpg (21,8 KB, 58 załadowań)

W oczekiwaniu na kolejne szczęście

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-04-11 o 18:26
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 18:25   #4252
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam jedno zdjęcie,mam kiepski aparet w tel.a aparat fotograficzny mam zapsuty:/ a nowego jeszcze nie kupiłam.
Piękne
Stary 2014-04-11, 18:33   #4253
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Może doradzicie mi coś,żeby takiego puchu nie było...Lniany mi nie słuzy to co..?
Cudo.
Może spróbuj po żelu jeszcze dać odżywkę b/s? Jakąś treściwą w miarę, ale w niedużej ilości.
Stary 2014-04-11, 18:38   #4254
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:

Następna z pięknymi blond włoskami
może jakiś inny żel ??

Imperfecta mówiłaś że masz takie jakby połamane włosy, to patrz na moje ( bez stylizacji) raz wyglądają jak rulonowo falowane cos z ogonkiem świnki pigi na końcu a raz jak rulonowo pokręcono-wyprostowane lokowate dredy co w sumie na zdjęciu wygląda jak lok ale w rzeczywistości wyglądał bardziej jak dred ( uwielbiam je za tą oryginalność)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlos.jpg (41,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlos1.jpg (45,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlos2.jpg (54,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wlos4.jpg (58,6 KB, 16 załadowań)

Imperfecta

Edytowane przez wojownicza ksiezniczka
Czas edycji: 2014-04-11 o 18:49
Stary 2014-04-11, 18:45   #4255
BlackCherryLBN
Zadomowienie

Cytat:
Wspaniały skręt Może za szybko odgniotłaś ? Mi się puch robi jak nie dosuszę porządnie.
BlackCherryLBN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 18:51   #4256
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Wspaniały skręt Może za szybko odgniotłaś ? Mi się puch robi jak nie dosuszę porządnie.
Cytat:
Następna z pięknymi blond włoskami
może jakiś inny żel ??
Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Cudo.
Może spróbuj po żelu jeszcze dać odżywkę b/s? Jakąś treściwą w miarę, ale w niedużej ilości.
Cytat:
Piękne
Dziękuję Wam.

Ja nie nakładałam żadnego żelu tylko b/s i same schną.Trochę pod koniec podsuszyłam dzisiaj suszarką bo musiałam wyjść ale trochę tylko.
Chcę właśnie kupić w końcu ten żel z lidla.Bywam w lidlu często i za każdym razem zapominam go kupić.

Stary 2014-04-11, 18:53   #4257
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Imperfecta mówiłaś że masz takie jakby połamane włosy, to patrz na moje ( bez stylizacji) raz wyglądają jak rulonowo falowane cos z ogonkiem świnki pigi na końcu a raz jak rulonowo pokręcono-wyprostowane lokowate dredy co w sumie na zdjęciu wygląda jak lok ale w rzeczywistości wyglądał bardziej jak dred ( uwielbiam je za tą oryginalność)
Aleee fajny przeuroczy jest
Lubię kolor Twoich włosów

Kasia, ale w codzienniku oślepił mnie blask Twego włosia
Stary 2014-04-11, 18:57   #4258
Curly81
Wtajemniczenie

Wojownicza,też mi się robią od szyji właszcza takie ala dredy.
Ależ Ty masz długie te włosy.Taka sprężyna długa super wygląda.

Stary 2014-04-11, 19:02   #4259
wojownicza ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Wam.

Ja nie nakładałam żadnego żelu tylko b/s i same schną.Trochę pod koniec podsuszyłam dzisiaj suszarką bo musiałam wyjść ale trochę tylko.
Chcę właśnie kupić w końcu ten żel z lidla.Bywam w lidlu często i za każdym razem zapominam go kupić.

Może właśnie ten żel Ci pomoże na puch

Joanku Madzia Kasia pięknie

Cytat:
Aleee fajny przeuroczy jest
Lubię kolor Twoich włosów

Kasia, ale w codzienniku oślepił mnie blask Twego włosia

Dziękuję
To naturalny Najbardziej mnie śmieszy jak tż robił mi zdjęcie w słońcu ostatnio to wyglądało tak jakbym miała taki ciemny blond ze złotymi refleksami

Imperfecta
Stary 2014-04-11, 19:05   #4260
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
To naturalny Najbardziej mnie śmieszy jak tż robił mi zdjęcie w słońcu ostatnio to wyglądało tak jakbym miała taki ciemny blond ze złotymi refleksami
Jaśnieją Ci bardzo w lecie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości