|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 |
|
1 | 3,23% |
| Coraz lepsze moje dania - masterszefem będzie mama! |
|
1 | 3,23% |
| Mama sobie wizazuje, ja coś dorwę i popsuję |
|
16 | 51,61% |
| Jestem słodki\a i kochany\a, tylko trochę rozryczany\a |
|
1 | 3,23% |
| Stanie, raczki i obroty, a czasami skok na zloty |
|
3 | 9,68% |
| Kocham dziecko swe okropnie, a teściowa niech się kopnie |
|
3 | 9,68% |
| Mamy więcej niż pół roku, mama nie dotrzymuje nam kroku |
|
0 | 0% |
| Na zloty jeździmy w świecie bywamy, jeszcze trochę zwiedzimy świat cały |
|
0 | 0% |
| Mama siedzi w toalecie, a pod drzwiami siedzi dziecię |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX
Cytat:
ma cos po mnie |
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
matalgratulacje :brawa:
teacherka teraz sa w Lidlu te maszyny do szycia ?
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laski
matal gratki ![]() czarna tobie we wszystkim ładnie nawet jakbyś założyła worek po ziemniakach tal w skrócie to sebek goraczkuje cały czas nie wiem łaj wczoraj było 37 a dzisiaj cały czas 38-38,5 mierze na zmiane w pupie i pod paszką ...mauda straszna i wesołek zrazem ![]() już dzisiaj wybuchnełam przy obiedzie i się rozryczałam ...bo po prostu mam dość ....nawet na pupie nie mogę usiąśc 5 min bo jak mały śpi to duży potrzebuje uwagi a jak mam czas to muszę sprżatac gotować itp |
|
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,ktoras tu wspominlala,ze uzywa nivea sos na te podraznienia skory,o ktorych pisalysmy.Moge prosic o linka,bo chce zamowic,a nie wiem jakie dokladnie to sa,z gory dziekuje
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
xViolet, nie, w normalnej ofercie nie ma, u teściów akurat otwierali Lidla po przebudowie. 279 zł zamiast 399. Nawet przeszło nam przez myśl, żeby kupić w celu opchnięcia dalej, ale w niedzielę już nie było niestety.
Jeszcze nie szyłam więc nie powiem czy warto, boję się, nie umiem :P (w dodatku teściowa dziś zadzwoniła ostrzec nas, że W NIEDZIELĘ NIE WOLNO SZYC...). Ale ładna to ona jest... Ale sobie skórę na palcu rozwaliłam przez zapieranie brudnych ubranek w tym mydełku Wyżarło mi dziurę
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Bajka faktycznie silna Amelka
Bylismy na spacerku. Wozek sprawuje sie super, specjalnie wybralam trase po polnej, miejscami piaszczystej drodze. Szlo sie ekstra, leciutki, zwinny a na piasku wystarczylo zablokowac kolka i tez sie dobrze prowadzilo. W drodze powrotnej strasznie zaczelo wiac prosto w budke wiec wykorzystalam opcje powiekszonego daszka i z tego jestem najbardziej zadowolona |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
A my dziś 2 h, z 12 stopni, słońce lekko przebijało, rajstopy, ciepłe dresy, cienkie skarpety, buty z polarem od kombinezonu i cienki kocyk z biedry - nogi ciepłe, ale nie gorące .
|
#939 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() młody kiedyś usiadł w ten sposób, że moi rodzice położyli go na poduszkach (całego, nie tylko głowę), a ten zaparł się rekami o te poduchy, wstał i se siedział. dziwny widok, położyliśmy go wtedy spowrotem. a teraz dopiero zbiera się żeby usiąść jak powienien ![]() boja, miałam zapytać jak ten fenistil, pomógł Filipowi?
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiedz mi czy twój kolo to jest zielony czy inny ...bo na tej aukcji zielen wygląda inaczej http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ba...110616328.htmli widziałaś może w beżu ? czy jest taki jak na tej aukcji czy kolor się różni Edytowane przez ewacia85 Czas edycji: 2014-04-13 o 17:07 |
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#942 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z tych to mi sie trzeci podoba ja w ogóle mam manie na białe (rower, tablet, komórka, laptop) wszystko bym chciała w tym kolorze ![]() a z rowerów marzy mi się taka piękna biała holenderka z koszyczkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesteś niesamowita !!!!! gratuluje!! Cytat:
ehhh... tule mocno ![]() Cytat:
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za radę ![]() Mój też leniuch. Mam nadzieję, że weźmie się w garść. |
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko opanujesz
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
dalam rade caly dzien na wykladach, bez przerwy mi aplikacje wywalalo wiec nic nie wiem.co uwas zatrulam sie wczoraj kremem z pomidorow i to byla masakra ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- nawet po calodziennych mdlosciach podejrzewalam u siebie ciaze ale raczej marne szanse ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- poziomkowa ja maciusiowi kupilam kosiarke pchacza i mam nadzieje ze w sierpniu bedziemy kosic razem ![]() poza tym.pytalas chyba o zamrazanie i nie pamietam.czy odpisalam. jak dla mnie absolutnie nie wolno nic powtornie zamrazac. gorgulek z laktatorem dalam rade. wczoraj odciagalam tylko do.uczucia ulgi dwa razy i dopiero wieczorem fuulll a dzis sczescie bylismy jedyna grupa w budynku wiec w trakcie zajec wychodzilam mam nadzieje ze od tego wyjazdu nie bede miala znow akcji z laktacja bo naprawde mam grubo.dooosc
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz z niewyspania. I nie, bynajmniej to nie przez Pole, bo ona spała jak aniołek od 8 do 7 z jedną przerwą na karmienie. To znów moje uzależnienie od seriali
![]() Zaraz zbieramy się na basen TZ pływa z Polą a ja jestem fotografem ![]() Udanej niedzieli, zajrze do Was wieczorem ![]() Matal, widziałam na fejsie że pięknie przebiegłaś! Gratulacje Jesteś dumą naszego wątku ![]() Isabell, dzięki za odpowiedź ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Ja daj znac jaki serial teraz ogladasz
![]() TZ pracuje od 12 a mi sie nudzi. Wlasnie turlam sobie z Julkiem oballa. Lapie go raczka, przytrzymuje buzia i kula do mnie z powrotem
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam true detective i był super ale juz sie skończył. Teraz oglądam the Following drugi sezon ale to spoko bo tylko jeden odcinek na tydzień mam ![]() Na netflixe obejrzałam 'the gifted man' - taki sobie ale lubię tego aktora bardzo ![]() I teraz jestem w trakcie 'the paradise' - kostiumowy serial BBC ![]() I jeszcze drugi serial BBC - luther. Ale to juz tez prawie skończyłam. Póki co tyle ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tez ogladamy 2gi sezon The Following |
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Już nadraiam
Ale miałam Wam pisać,że Tusia dzisiaj skończyła 7 miesięcy!
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Bajka moja zanim siadała z brzuszka też się tak podciągała, a teraz to już w ogóle strasznie wysoko się podciąga i podpiera na rączkach ![]() a dzisiaj na basenie wszyscy łącznie z instruktorem patrzyli na wygibasy Tusi, robiła dziwne figury nogami w wodzie, szpagaty normalnie będzie tą pływaczką synchroniczną![]() aaaa i mokre włosy już totalnie leciały jej do oczu, nawet instruktor polecił ściąć lub nosić spinkę, ale ponieważ ze spinką sobie nie wyobrażam, to mąż w końcu zgodził się obciąć, pojedziemy w tym tygodniu
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Matal jeszcze raz gratki!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mam narazie 3w1 i poczekam az calkiem wyrosnie z fotelika to zakupie nowy fotelik i spacerowke.Dajcie pozniej znac jak sie sprawuje wozek ![]() Cytat:
mi dzisiaj dzien minał strasznie szybko, od paru dni odkad mała zrobila sie bardziej aktywna to w koncu choc chwile potrafi sie sama pobawic nózkami albo na brzuszku bylismy u mojego taty i byla bardzo grzeczna ![]() martwi mnie tylko to ze wczoraj i przedwczoraj wstala o 6 i przez caly dzien spala tylko 2x30min i to zeby zasnela to musimy sie szamotac z 15 min.
Razem od 04.12.2004 Zaręczeni od 27.12.2008 Zaobrączkowani od 11.09.2010 Nasz skarb...Julka... Edytowane przez czaszka_ Czas edycji: 2014-04-13 o 19:31 |
|||
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Papuga a zadowolona jesteś z tego kubka treningowego?Bo mój mąż też narzeka na niekapek z TT i muszę kupić coś innego. I kupię też ten 360,ale to na potem.
|
#956 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A Ty na pewno sobie poradzisz, masz talent krawiecki. Jak Zuzia dzisiaj, troszke lepiej ? Cytat:
Ja byłam dziś w hm, kupiłam kilka rzeczy Wiki, dzięki matal za info o znizce. No i skorzystaliśmy z kuponów z Grazii i maz oddał garnitur do czyszczenia, a ja zaopatrzylam sie w inglocie jeszcze zastanawiam sie, czy nie kupic http://deezee.pl/obuwie_damskie/sand...k_sandals.html zawsze to 20% taniej, tylko nigdy nie kupowałam butów przez neta i nie wiem, czy trafię z rozmiarem.
|
|
#957 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
biedactwo;* Cytat:
w ten weekend jest są też rabaty z twojego stylu, do różnych sklepów,stacjonarnych i Internetowych Cytat:
płyn do prania lovella i dzidziuś Cytat:
my jak nie kp to normalnie po 2 piwka tzn ja,tz zdarza się ze i wiecej albo winko na pół,hehe patologia faktycznie Cytat:
super, że nosidlo się podoba i małemu i Wam ![]() madziuchna-niezle spanie,zazdroszczę!!! Kaśka-Smarujesz ząbki? Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app |
||||||
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 54 os nas przegladaja w tym 40 gosci
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

ma cos po mnie 

wczoraj było 37 a dzisiaj cały czas 38-38,5 mierze na zmiane w pupie i pod paszką ...mauda straszna i wesołek zrazem 
Wyżarło mi dziurę 

powiedz mi czy twój kolo to jest zielony czy inny ...bo na tej aukcji zielen wygląda inaczej 

[/RIGHT]