![]() |
#1771 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj bylismy u t., maja tam psa Bambo i co? Kuba po kilku razach zalapal i wolal Babo, Babo a mama jak nie bylo tak nie ma ![]() Cytat:
![]() i jaka ostrozna! jak przypomne jak moj zaczynal chodzic to ![]() Cytat:
![]() takimi dobrymi radami to mogl sypac jak Bartulo byl wszpitalu a nie teraz! Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Poczytałam troszkę wstecz. Gratuluje kroków! Dzieci się rozkręcają! ![]() Sylwietta niech czyta,dowie się parę słów prawdy o sobie. Kretyn. Meneq test w czwartek następny. Chyba w końcu uspokoiło się odrobinę z chorobami. Zdrówka dla tych co chorują! ![]() Jak widać zbyt wiele nie pamiętam ![]() ![]() Życzę Wam udanego dnia! Buziaki dla dzieci! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słodkie ![]() Cytat:
U mnie weekend zleciał, w sobotę zaangażowałm Tż i Młodą do opieki nad Oliwką i umyłam okna prawie wszytskie, podłogi ( i tak przed świętami musze zrobić to jeszcze raz), garderobe ogarnęłam, bo zamiasy garderoby robi się tam graciarnia, ale jeszcze tely mam roboty że nie mogę. Jeszcze robię ozdoby wielkanocne na sprzedaż i kartki handmade chciałam wysłać znajomym...jakby doba miała 30 godzin to bym sie może wyrobiła. W sobote w kąpaniu była histerioza, a jak już głowę zaczełam myć to nie zdążyłam dobrze spłukać tak się darła... Wczoraj wszystko ok, nie wiem o co chodziło. wczoraj poszliśy na spacer do miasteczka, 7 km przeszliśmy, część z Oliwką pchająca wózek, część nisoąc ją na zmianę... Mała chodzi i chodzi, siedzieć nie chce wogóle. Ale cały czas chodzi na palcach, nie wiem czy to dobrze czy nie w końcu. No i opanowała do perfekcji siadanie i stanie w łóżeczku, i teraz jak sie obudzi to od razu siad i się rozbudza, a jak juz wstanie to wogóle masakra bo położyć się nie da. No i gada po swojemu dużo, buzia jej się nie zamyka. A i jeszcze buzi wreszcie sie nauczyła dawać ![]()
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, u nas też się od czegoś takiego zaczęło - "idę, idę, ale szybko!, bo muszę się czegoś złapać"
![]() ![]() ![]() Bokeh, ale fajnie Hanusia chodzi. ![]() ![]() ![]() Yellow, a jak Oli? ![]() Sylwietta, niech czyta, przynajmniej będzie musiał wziąć na klatę to, że jest KRETYNEM. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze niedawno nie wiedziałąm co to nocna tugeza, do soboty....począwszy od problemów z kąpaniem,potem mi uspac ją było cięzko bo siadała, jak siadła to wstawała i ciężko ją było położyć, w końcu Tż ją uspał. Zjadła 2:10 i się zaczęło, niby śpi, ja się położyłam, słysze że udsiała i jęczy, no to wstałam i kładę ją, wydaje się ze śpi , ja się kładę, zaraz sysze że siadła i jęczy ... i tak w kółko porzez półtorej godziny... Rano wstała 6:30...wstał do niej Tż bo ja nietomna byłam. Wczoraj idealnie: kąpanie super, usnęła zaraz po jedzeniu, jedna pobudka, wstała o 7 ![]()
![]() |
#1776 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Poczytałam od wczoraj ![]() ![]() Cytat:
I mam nadzieję, że u Was już ok ![]() Piękna panna Hanna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak zwykle już w pracy. Rano zaliczyłam jeszcze spotkanie z architektem, choć coraz bardziej skłaniam się ku kupieniu gotowego domu. I oglądam sobie, co jest na rynku. Bardzo przyjemne zajęcie. Mam tylko nadzieję, że nic nie spodoba mi się "na już" ![]() Miłego dnia, dziewczęta! Zabieram się do pracy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() w domu mam jeczydło jeczydłowate do potęgi ![]() Cytat:
![]() Hania tez na początku na paluszkach stała i chodziła ![]() i jeszcze ![]() http://demotywatory.pl/4321399/Powod...-dzieci-placza
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-04-14 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ten dzień nie zaczął się dla mnie fajnie więc jestem wściekła na maxa. Mały urządził sobie pobudke o 4,usypiałam go 1,5 godziny a i tak mąż go obudził jak wychodził do pracy ![]() Ledwo zdążyłam oczy zamknąć a już musiałam wstawać i zaczynać dzień. Na dodatek Oskar usunął mi programy tv i nie mogę ich zaprogramować na nowo ![]() Pozostało mi marudne dziecko i humor do bani ![]() Od dziś rządzimy sami-nie wiem jak to zniose ![]() I na dodatek jakby wszystkiego było mało to mam okres i hormony niebawem mi eksplodują. Dziękuje za uwagę,wrócę jak ochłonę,o ile w takich warunkach to możliwe.
#1779 |
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny filmiki cudne
![]() witam się w 9 tygodniu ciąży, rany jak to leci, co? Iffonka, cholero jedna, gdzie Ty znowu jesteś? Caławdeszczu a Ty naprawdę masz nas dość,że cicho siedzisz babo? ![]() ![]() ![]() ![]() u nas dzisiaj noc krytyczna, od pólnocy do 4 mały się rzucał, kręcił, płakał, rozbudzał się gadał, skopał mnie kilka razy po brzuchu ![]() i zasnąl spał uwaga.... do 6 w zasadzie to miałam problem rano by określić gdzie jestem i jak się nazywam i ile mam dzieci ![]() nie wiem co się ostatnio z nim dzieje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Boskie jest, ja wąłśnie zauważyłam u Oliwki pociąg do taczek ale takich dużych "prawdziwych"
![]() Cytat:
![]() Boska ![]() A jeszcze Oli ma fazę straszną na mój brzuch, jak jej pokarzę to przytula się do niego, całuje itp, strasznie mnie to rozczula. A ostatnio strasznie tatusiowa jest, jak jej znika Tż z pola widzenia to mała histerioza sie jej włąćza ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Gdzie Wy te taczki w biedrze macie??
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() Misiael Hanna Piekna ![]() Kija uwielbiam Cię czytać i cieszę się, że się cieszysz ![]() Szaja jak tam oczyska ![]() Sylwietta pomysł z oponą mi się bardzo podoba! I co z tego, że są gotowce? Nie można być oryginalnym? Powiadasz, że ktoś, a raczej COŚ nas podczytuje .... ![]() Ellllmi Fifi mnie powalił na łopatki zamiłowaniem do dziadziowego napoju ![]() ![]() ![]() (sukienki przyniosę może jutro?) Kurcze mój Dawid malutko gada.. Mama, tata CZASAMI, jakies tam słówka czasami celowe i nasladuje kilka zmierzątek i amen. 26.04 idziemy na wizytę do logopedy w ramach akcji "Dwa słowa na dwa lata(...)" zobaczę co powie, bo mama moja już mnie straszy że jemu się mówić nie chce jak mojej siostrze.. Dodatkowo po logopedzie zaproszono nas na udział w zajęciach muzycznych z elementami logopedii i w zajęciach metodą ruchu rozw. Sherborne także super! Weeken zleciał szybko, u t byliśmy z soboty na niedzielę, bo TZ wczoraj do D. jechał na widzenie. Jaki Dadusiowi wujek zrobił piękny koszyczek! Później wstawię fotke. My byliśmy z dziedkiem w kościele z palmą i traf chciał że Dawid śpiący był bardzo, a spać nie umiał. No to wojował na dworze, palmę roztrzepał, nie interesował się roczną adoratorką nic kompletnie, jak zabralam palmę bo nia niebezpiecznie wywijał to ryk masakra i na zmianę przysypiał i ryczał, w końcu zasnął. Ale byłam u siebie na wsi i te palące spojrzenia czułąm normalnie przez cały czas. A że jeszcze nie byłam z TZ tylko z ojcem! Oj jak sobie dołożą że mnie zostawił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Iwfka będą od 24.04 http://biedronka.pl/pl/press,id,44,t...sci-w-domu-cz2 Marsi może czymś przeładowany? ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Zapomniałam dodać, że cały poprzedni tydzien (z wyjątkiem nocy jednej) Dawid nie budził się na flachę. Nawet u t., jak mu się miejsce zmieniło. Wczoraj zaczęliśmy z Tztem dumać, że może mu sie odstawiło. No i dzisiaj trzeba było po 1 butlę zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą oglądałam Wasze brzuszki ciążowe w klubie
![]() powiem Wam,że dzieciaki tak się zmieniają,że szok, z 6 bym poznała kto jest kto a reszta tak się zmieniła,że szokens Lenova miałam się pytać byłaś na tych warsztatach co Twoje miasto organizowała? to było właśnie coś z logopedia? dobrze pamiętam? Hope, ja też się troszkę martwię bo jak widzę ile tutejsze dzieciaki gadają Leos się dobrze komunikuje jak cos chce, bierze mnie za rękę i mówi oć, konkretnie wskazuje co chce robić lub co potrzebuje ostatnio zaczął powtarzać, chowa piłkę i jak znajdzie mówi jeeeest a tak to wypowiada ze 100 słów ale w swoim języku ![]() a tak to średnio z nowymi słowami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Wtajemniczenie
|
nie mam dość, tylko zwyczajnie ja już nie pamiętam jak laptop wygląda ![]() I takie to wszystko tutaj wielkie, że aż się dziwuję ![]() ![]() co do słów, to moja też mało mówi. Za to po swojemu jak najbardziej. Nasze nowo słowo to : KOKO= ptak, albo kaka ![]() obserwuje z okna sikorki i woła koko ![]() ![]() Mamy pod domem własny plac zabaw, zjeżdzalnie i huśtawkę i jest szał ![]() dzieńdobry ![]()
![]() |
#1785 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kiedy masz wizytę?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby to jedzenie w nocy już było jednorazowe ![]()
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie było słonka by się spotkać a tu taka niespodzianka ![]() czyli Julas jak idzie na grzęde to mówi Koko? ![]() ![]() ![]() Misiel, jak wrocę z urlopu to ide na wizytę, czyli zaraz po świętach Dziewczyny, kiedy zamierzacie dziecku kupić już więsze łóżko? moj S miał dwa lata jak mu kupiliśmy łożeczko autko i był wielki szał ale wydaje mi się,że Leos jeszcze nie gotowy za to po dzisiejszej nocy ja jestem gotowa na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do KOKO, to tak: charlizz słabo grzędy ostatnio pilnuje, więc młodsze pokolenie musi się wdrażać i przejąć władze ![]() ![]() a co do łóżka, to Julas chyba też nie gotowy, chyba, że by było z barierami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz nie ma ścianki ale za to w nocy skacze po mnie jak diabli a ja się boję o fasolkę w zasadzie TZ zaproponował,że będzie z Leosiem spać ale kurde nie chciałabym aby nasza małżeńska sypialnia się rozdzieliła ![]() no i nie wiem co robić? czy może kupić sobie materac i spać u Leosia na podłodze do czasu aż nie nauczy się sam spać u siebie w pokoiku? kurde no nie wiem a może kupić nianie z kamerą albo po prostu zamontować kamerkę u małego w pokoju bym mogła widziec co on robi w nocy pokoik ma bardzo bezpieczny ale nie wiem czy będzie chcial sam spac rany, jestem w kropce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do łóżka, to ja też bym chętnie Julce wymieniła już z łóżeczka, żeby miała więcej miejsca, bo jak ją obserwuje to wygląda, że jej miejsca brak, a z drugiej strony właśnie przez to, że się tak przemieszcza boję się, że spadnie na podłogę. Pewnie jeszcze poczekamy z tym pomysłem bo i tak więcej śpi ze mną na łózku niż w łóżeczku. Ale to chyba z mojego lenistwa, bo jak się w nocy budzi na butle to nie muszę wstawać i łazić po pokoju. ![]() i zawsze jak tu wejde, to zapada cisza... nie wiem. Odstraszam Wszystkich czy co? ![]() przenoszę się więc na telefon ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2014-04-14 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co za noc :/ Kuba budził się 121509 razy, spał tylko z uu w buzi a że karmimy się na siedząco to kręgosłup do wymiany :/od 3:30 do 4:30 dzikie harce odstawiał aż w końcu jak padł (oczywiście przy uu plus konieczne głaskanie po pleckach) to obudził się o 7:30. Teraz drzemie a ja jem bo rano ledwo owsiankę zjadłam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cała witaj i ZOSTAŃ W KOŃCU!
![]() Cytat:
No widzisz ja o to łóżko pytalam juz kilkakrotnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Ja mam łóżeczko 70x140 i można je zamienić w tapczanik, więc jak mała podrośnie to tak zrobię, nie zamierzam na razie nic kupować. Z obserwacji: Oli wędruje po łóżu we wszytskie strony, głową dotyka szczebelków, a raczej dotykałaby ale mam ochraniacz na 3 ściankach, więc to jej nie wybudza.
#1793 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cała bo przyszłaś w takich godzinach, gdzie zazwyczaj pusto jest ![]() ale masz już zostać ![]()
![]() |
#1794 |
Lurker ;)
|
Ogladalyscie moze film "Noc oczyszczenia"? Czasami tak rozmyslam, ilu debilow moznaby sie pozbyc z tego swiata dzieki takiej nocy
![]()
#1795 |
Zadomowienie
|
Hej Piękne
![]() Lapka nadal nikt do naprawy nie oddal więc mnie niema ![]() ![]() Gratuluje pierwszych dzieciaczkowych kroczków ![]() ![]() Buziaki dla Was i Waszych Pociech ode mnie i Pietrka ![]() ![]() ![]()
#1796 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja teściowa po 3 miesiącach się odezwała do męża, zapytała ... czy przyjedzie sobie po jajka na święta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szukam krzesełka do karmienia, które się potem przerabia na takie dostawiane do stołu i służy kilka dobrych lat. Znalazłam na tablicy za 30 zł ale nie chcą mi wysłać ![]() ![]()
![]() |
#1797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyśmy mieli miejsce i kasę to już pewnie od miesiąca by w normalnym łóżku spała. Odkąd nauczyła się sama schodzić, to automatycznie nie spada z łóżka nawet jak śpi, nie wiem, czemu tak ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Laurko, my właśnie takie krzesełko + stolik kupiliśmy Poli stacjonarnie w naszym Groszku ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Pola śpi od 11.30, wyczyściłam fugi w łazience, na korytarzu, na ganku i w salonie za fotelami; reszta na jutro, a kuchnia nie mój interes. BTW. Tż zapowiedział, że jeśli zrobię coś więcej do świąt, to się ze mną rozwiedzie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mówisz, że pasidełka szukasz ![]() Cytat:
![]() cudnie. Tż na pewno urlopu nie dostanie ![]() ![]()
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Hje, o takie coś mi chodzi, na tamie ze toliczkiem nie mam miejsca
![]() http://img26.olx.pl/images_tablicapl...pp-wroclaw.jpg ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Hje słuchaj męża!
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.