Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-14, 21:54   #3871
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Pokażesz dekorację i pudełko?

Właśnie wrzuciłam fotki z przymiarki do klubu
A wrzucisz tu chociaż z jedną ? Też bym chciała zobaczyć

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dzisiaj kolczyki zdjęcie nie oddaje ich uroku, fajnie się błyszczą, ale ciągle zastanawiam się nad biżuterią z kryształków, więc te będą takie zapasowe
Moja sąsiadka miała identyczne Ładnie się mieniły i super wyglądały na zdjęciach i w ogóle. Zdjęła je jednak koło 2 nad ranem, ale nie wiem czemu

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące piwa na poprawiny.
Planujecie mieć? Kupujecie? Bierzecie z kega z sali czy butelkowe?Jeżeli tak to ile?
Bo my z znowu z TŻ do porozumienia dojść nie możemy
My kupujemy, ale na poprawiny Na pewno bezalkoholowe (specjalnie dla mojego chrzestnego, bo jest alkoholikiem i odkąd przestał pić to tylko to pije) i ono będzie butelkowe. Mamy zamiar wynająć też dystrybutor do piwa (nie wiem jak to się fachowo nazywa). Ma to swoje koszta, ale nie chcemy żeby goście latali z butelkami tylko kulturalnie chodzili ze szklankami Z wcześniejszych obserwacji wiem, że piwo schodzi na poprawinach w dużych ilościach więc stąd ta decyzja
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:07   #3872
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Gratuluję wszystkich zakupów: garniturów, obrączek i bielizny oraz coraz mniejszej ilości DDŚ U mnie wczoraj stuk

Chwalę się bo odebralismy dziś obrączki

Fantastyczne są
Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
My też kupiliśmy garniak, koszulę i spinki w Pawo, rzeczywiście jakąś promocję teraz mają bo za wszystko zapłaciliśmy jakieś
Swietna cena gratki

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj kolczyki zdjęcie nie oddaje ich uroku, fajnie się błyszczą, ale ciągle zastanawiam się nad biżuterią z kryształków, więc te będą takie zapasowe
Sliczne

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Mamy jeszcze problem... Ciocia Tż co chwilę dzwoni i pyta czy może wziąć dzieci (11 i 6 lat), wiecie że mamy strasznie ciasno na sali... Co robić??
Gratuluje wspanialych zakupów
A wy macie wesele z dziecmi czy bez? Jak bez to bym powiedziala, ze nie zapraszacie z dziećmi i juz. A jak inne dzieci bedą no to troche glupio odmówić jak to bliska ciocia jest

Chwale sie, ze dzis ostatni raz widziałam moja szefową
A jutro oficjalnie zakończy sie moja przygoda z tą chorą firmą w której pracowałam
A po swietach nowy rozdział, nowa praca, troche inna branża, trzymajcie kciuki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-14 o 22:09
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:14   #3873
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Swietna cena gratki

Sliczne

Gratuluje wspanialych zakupów
A wy macie wesele z dziecmi czy bez? Jak bez to bym powiedziala, ze nie zapraszacie z dziećmi i juz. A jak inne dzieci bedą no to troche glupio odmówić jak to bliska ciocia jest

Chwale sie, ze dzis ostatni raz widziałam moja szefową
A jutro oficjalnie zakończy sie moja przygoda z tą chorą firmą w której pracowałam
Gratuluję

No właśnie... zapraszaliśmy tylko 1 dziecko, będziemy mieć 4 (niektórzy nawet nie pytali), ale to wszystko do 4 lat... a te dzieci są starsze... Ale kretyńska sytuacja, najgorsze, że nie o kasę chodzi tylko o miejsce...

EDIT: Tż właśnie uświadomił mnie, że to żadna ciocia tylko kuzynka...

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-14 o 22:17
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:18   #3874
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Imprezowy rok Wam się szykuje a właściwie pół roku. U nas na szczęście/nie szczęście nasza impreza jest jedyną większą w rodzinie.
W naszych rodzinach nasza bibka tez jest jedyną. Wszelkie wesela na które się wybieramy to znajomych albo przyjaciół.

Cytat:
Super, to musi być niesamowite uczucie
Było.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Justynkie ja też Wczoraj prawdziwa bridezilla ze mnie wyszła, aż mnie tż do pionu postawił
Ale wdech wydech, przeanalizowałam listę rzeczy do zrobienia, wszystko rozplanowane, ponownie wdech wydech, cycki do przodu i będzie dobrze
I takie podejście mi się podoba.

Cytat:
Bardzooooo ładne.

Nadrobiłam!

Aktualizacja na 12 dni przed :love

- odebrałam suknię i oficjalnie mogę stwierdzić, że jestem w niej zakochana!
Zawiozłam ją od razu do mamy, w święta planuję jeszcze raz ją przymierzyć, zdecydować co ze stanikiem (jeden pasuje, ale sprawdzę też drugi i cały czas zastanawiam się czy jednak nie opcja z wolnym cycem - mega wygodnie tak jest )
- do sukni dostałam biżuterię gratis - kolczyki i bransoletkę. Nie do końca w moim stylu, bo chodź ma perełki które lubię, to ma też duże kryształki za którymi już średnio przepadam. Darowanemu koniowi.. wiadomo, więc.. może kiedyś na jakąś okazję ją ubiorę, a na ślub zostaję przy prezencie od TŻ z fioletowy kamieniem.
- zaatakowaliśmy też dzisiaj piwnicę rodziców i wyszperaliśmy dwa koszyki wiklinowe - będą na wina od gości ślubnych
- zagadałam się z koleżanką i pożyczyłam od niej fioletowy, kaszmirowy szal. Śliczny jest. Trochę jaśniejszy niż moje buty, ale moim zdaniem by pasował. TŻ też sie ten pomysł podoba - chyba nawet bardziej niż mnie.
- w kwestii kubraczków na suknię jeszcze wypatrzyłam dzisiaj fajny w vero modzie. Byliśmy dosłownie na 10 minut przed zamknięciem (bo dostałam od siostry TŻ cynk, że są fajne spodnie po 25zł ) i nie miałam próbki materiału z sukni. Muszę jutro tam uderzyć jeszcze raz bo to możemy być dokładnie to czego szukałam.

Uf!

Się dzisiaj zastanawiałam czy nie zacząć już pisać relacji, wiecie.. z ostatniej prostej.

Aaaaa i mimo zmęczenia które mnie ostatnio nie opuszcza mam wrażenie jakbym sie unosiła w powietrzu - to chyba z radości.
Dzisiaj rano jak się obudziłam i usłyszałam padający deszcz to moją pierwszą myślą nie było: o cholera jak mi się chce spać, tylko: chrzanić deszcz, cudownie, że już poniedziałek, bo to znaczy, że już tylko 12 dni i będę żoną swojego męża. Rogal nie schodził mi z twarzy cały dzień.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-04-14 o 22:20
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:19   #3875
emdzik
Zakorzenienie

enzunio super bielizna! gdzie kupowałaś ?

Zostało mi 26 dni a ja nie mam bielizny ślubnej gdzie kupowałyście swoje ? polecacie jakiś sklep ?
Mam gorset w serducho... tylko bardotka będzie pasować ?

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:22   #3876
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Napisałam dzisiaj maila z pytaniem kiedy wyślą, ale cisza Mam nadzieję, że jutro rano otrzymam pięknego maila z numerem przesyłki kurierskiej a jak Twoje zamówienie?
moje w martwym punkcie... pisałam do nich z 3 razy z prosbą o zrozumienie, że czas nas goni, że grafik wszystko opóźniał, ale chyba sie nie poczuli.... kazali odezwac się pdo koniec tego tygodnia wtedy ustalą termin wysyłki...
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:23   #3877
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
W naszych rodzinach nasza bibka tez jest jedyną. Wszelkie wesela na które się wybieramy to znajomych albo przyjaciół.

Było.

I takie podejście mi się podoba.

Bardzooooo ładne.

Nadrobiłam!

Aktualizacja na 12 dni przed :love

- odebrałam suknię i oficjalnie mogę stwierdzić, że jestem w niej zakochana!
Zawiozłam ją od razu do mamy, w święta planuję jeszcze raz ją przymierzyć, zdecydować co ze stanikiem (jeden pasuje, ale sprawdzę też drugi i cały czas zastanawiam się czy jednak nie opcja z wolnym cycem - mega wygodnie tak jest )
- do sukni dostałam biżuterię gratis - kolczyki i bransoletkę. Nie do końca w moim stylu, bo chodź ma perełki które lubię, to ma też duże kryształki za którymi już średnio przepadam. Darowanemu koniowi.. wiadomo, więc.. może kiedyś na jakąś okazję ją ubiorę, a na ślub zostaję przy prezencie od TŻ z fioletowy kamieniem.
- zaatakowaliśmy też dzisiaj piwnicę rodziców i wyszperaliśmy dwa koszyki wiklinowe - będą na wina od gości ślubnych
- zagadałam się z koleżanką i pożyczyłam od niej fioletowy, kaszmirowy szal. Śliczny jest. Trochę jaśniejszy niż moje buty, ale moim zdaniem by pasował. TŻ też sie ten pomysł podoba - chyba nawet bardziej niż mnie.
- w kwestii kubraczków na suknię jeszcze wypatrzyłam dzisiaj fajny w vero modzie. Byliśmy dosłownie na 10 minut przed zamknięciem (bo dostałam od siostry TŻ cynk, że są fajne spodnie po 25zł ) i nie miałam próbki materiału z sukni. Muszę jutro tam uderzyć jeszcze raz bo to możemy być dokładnie to czego szukałam.

Uf!

Się dzisiaj zastanawiałam czy nie zacząć już pisać relacji, wiecie.. z ostatniej prostej.

Aaaaa i mimo zmęczenia które mnie ostatnio nie opuszcza mam wrażenie jakbym sie unosiła w powietrzu - to chyba z radości.
Dzisiaj rano jak się obudziłam i usłyszałam padający deszcz to moją pierwszą myślą nie było: o cholera jak mi się chce spać, tylko: chrzanić deszcz, cudownie, że już poniedziałek, bo to znaczy, że już tylko 12 dni i będę żoną swojego męża. Rogal nie schodził mi z twarzy cały dzień.
Ja juz tak strasznie chce czytać Wasze relacje

Uwaga, chwalę się:

500 dni do ślubu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2014-04-14 o 22:27
Stary 2014-04-14, 22:25   #3878
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Lemon_Drop mam nadzieję że ślubny tort też będzie zjadliwy póki co jeszcze babeczki mają przepyszne bo raz już u nich kupowaliśmy na spróbowanie no i czeka Nas jeszcze taka "prawdziwa" degustacja tortów aby wybrać konkretny smak, ale to dopiero w sierpniu

Anesthesia na pewno znajdziecie fajny garniak i może nawet w fajnej cenie bo z tego co widać dość często mają w takich sklepach promocję

enzunio gratki zakupów ładnie się obłowiliście
Stary 2014-04-14, 22:36   #3879
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość

Zostało mi 26 dni a ja nie mam bielizny ślubnej gdzie kupowałyście swoje ? polecacie jakiś sklep ?
Mam gorset w serducho... tylko bardotka będzie pasować ?
Nachodziłam się za stanikiem nie powiem, nigdzie nic na mnie nie było. Jak już się pogodziłam z faktem, że pójdę goła i wesoła to znalazłam.

Ja mam firmy gorsenia o taki:
http://sklep.gorsenia.pl/model/17775...otka_k084.aspx
Tez mam gorset w serducho (dość głębokie), suknia kończy mi się nisko pod pachami i na plecach i pasuje. Nic nie wystaje, fajnie zbiera biust no i rozmiarówkę mają dobrą (ja mam 70H)
Kupowałam stacjonarnie w Łodzi, ale tego co widzę tylko własnie tu i w okolicach mają sklepy stacjonarne.

Stary 2014-04-14, 22:38   #3880
marlenqa22
Zadomowienie

Pudełko na koperty zostało u rodziców i nie mam jak zrobić zdjęcia ;(

Ale jest różowe, w kształcie serca

Co do dekoracji. to ona : http://allegro.pl/dekoracja-samochod...072318390.html

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 22:51   #3881
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Jest ekstra

Mój ma ten sam krój tylko wykończenie inne

Wiedziałam, że kupię w Esotiq, niżej wstawiam łowy

Przepiękne

Dla mnie i mojego Tż są, ale to wasz dzień tak naprawdę
Super

Teraz ja się chwalę dzisiejszymi poczynaniami!

Wpłaciliśmy 84 zł na konto miasta w którym bierzemy ślub

Kupiliśmy buty dla Tż na poprawiny, szczegół, że identyczne ma w domu, te są "nieschodzone" , ale rabat 40%, więc cena 199 zł

Kupiłam sobie majteczki (stringi) na ślub (42,90), oraz komplet - stringi i biustonosz na poprawiny, cieliste bo moja sukienka jest biała i białe majciochy prześwitują przez nią (stanik 99 zł, majtki chyba też koło 45, ale nie mam rachunku, a kupowałam jeszcze kilka rzeczy - popłynęłam, ale miałam 50 zł rabatu za każde wydane 160 zł i za drugie wydane 150 zł dostałam za złotówkę maseczkę na biust o wartości 150 zł więc czuję się usprawiedliwiona)

Kupilismy też gacie i skarpsy dla Tż, nie będę tu się chwalić bo nie ma czym, normalne gaie za 3 dyszki i skarpsy za całe 4,50

I na koniec pojechaliśmy do Auchan zobaczć za napijami gazowanymi, ale drogo

Mamy jeszcze problem... Ciocia Tż co chwilę dzwoni i pyta czy może wziąć dzieci (11 i 6 lat), wiecie że mamy strasznie ciasno na sali... Co robić??
Gratuluję zakupów bielizna śliczna. Też mam swoją z esotiq

Dziękuję za opinie na temat kolczyków nawet nie zgadniecie ile mnie kosztowały całe 9 zł normalnie były za 19, ale była promocja
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:08   #3882
Anesthesia
Wtajemniczenie

ijaa, ale emocje muszą być! Ja bym chyba w ogóle nie spała

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
moje w martwym punkcie... pisałam do nich z 3 razy z prosbą o zrozumienie, że czas nas goni, że grafik wszystko opóźniał, ale chyba sie nie poczuli.... kazali odezwac się pdo koniec tego tygodnia wtedy ustalą termin wysyłki...
Współczuję Oni teraz mają urwanie głowy, bo pewnie wszyscy chcą przed Świętami dostać...

A ja właśnie przejrzałam (i przesłuchałam) całą listę repertuaru mojego zespołu i chyba umrę z radości i ekscytacji, ja chcę JUUUUUŻ i czemu nie zdążą zagrać tych wszystkich genialnych kawałków?! Niech ta impreza trwa wiecznie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:10   #3883
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
w esotiq
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:12   #3884
ewaden
Raczkowanie

enzunio, gratuluję załatwionych spraw! pośród nich moim faworytem jest zdecydowanie komplet bielizny bardzo, ale to bardzo ładny!

jako że ja dziś żadnych ślubnych zakupów nie zrobiłam, to się pochwalę mężem za 2 tyg. spotykamy się z mężem na Teneryfie w związku ze ślubem mojego brata, w związku z czym dziś sam z siebie zamówił mi nowe bikini
http://www.victoriassecret.com/swimw...alogueType=OLS
dostał jakąś zniżkę i torbę plażową do tego
strój mąż
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:16   #3885
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzie powariowali ja by nic nie zalatwiała, to dorosli ludzie i na poprawinach nie ma przymusu picia
My załatwiamy transport z kościoła na sale i z sali do domów, ale nie mamy poprawin, ani nie zapewniamy noclegu, a goscie beda mieli do domów około 20-30km.
Niektórzy mają wymagania Byłam na weselu na którym PM w ogóle nie pytała o transport. Pojechaliśmy własnym autem, żeby nie płacić 3 x za taksówkę. Ja nie piłam na weselu. Jednak najlepsze było, jak jakaś para z ich gości zapytała czy może się z nami zabrać spod kościoła na salę, bo nie mają jak dojechać

My zapewnimy transport z sali do domów po weselu. Chyba wynajmiemy busa spod mojego domu rodzinnego aby zawiózł gości już do kościoła a później na salę. Ale nie widzi mi się, żeby zapewniać transport po poprawinach, które odbędą się w domu rodzinnym. 3/4 gości będzie na miejscu a wydaje mi się, że 1/4 może sobie zapewnić transport
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:25   #3886
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Enzunio, super zakupygratuluje kolejnych zalatwionych rzeczy majcioszki sliczne

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 23:31   #3887
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ijaa, ale emocje muszą być! Ja bym chyba w ogóle nie spała
Gwarantuję, że będziesz spać - ze zmęczenia tym lekkim ostatnim bałaganem.

Stary 2014-04-14, 23:33   #3888
Blondi2989
Blond forever!

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie piwa

Pysia - pytałaś o oszczędności i tak się zaczęłam zastanawiać na czym my oszczędzamy i tak:
- brak zawieszek na wódkę, naklejek, kokardek i mini prezencików dla gości - wbrew pozorom oszczędziliśmy może 200-300zł
- dekoracja sali samodzielna, a nie dekoratorka
- fryzjer - koleżanka , makijaż - robię sama
- garnitur dla TŻ - będziemy kupować w polecanej przez Agu hurtowni, a nie firmowym sklepie z garniturami
- obrączki - klasyczne - wbrew pozorom im bardziej wymyślne tym droższe
- samochód do ślubu - kuzynki, więc nic nie płacimy
- muzyka na poprawiny - organizujemy sami, bo mamy sprzęt

To tyle
Ale i tak to jest droga impreza (na bieżąco wszystko zapisuje w Exelu i już popłynęło nam prawie 9tysi ) - ale wiemy, że nie będziemy żałować
Stary 2014-04-14, 23:35   #3889
ewaden
Raczkowanie

a co do kuzynki i dzieci, enzunio, to ja bym spokojnie wytłumaczyła sprawę limitu, zagrała na zwłokę i poprosiła o cierpliwość- że sama się do niej odezwiesz z odpowiedzią w kwestii przyprowadzenia dzieci, gdy tylko będziesz miała potwierdzonych zaproszonych dorosłych gości
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 00:02   #3890
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie piwa

Pysia - pytałaś o oszczędności i tak się zaczęłam zastanawiać na czym my oszczędzamy i tak:
- brak zawieszek na wódkę, naklejek, kokardek i mini prezencików dla gości jedynie będziemy miec kokardki na wodke fioletowe, ktore z resztą już mamy i kosztowały kilka zl prezencików brak - wbrew pozorom oszczędziliśmy może 200-300zł
- dekoracja sali samodzielna, a nie dekoratorka dokarAcje sali mamy w cenie
- fryzjer - koleżanka , makijaż - robię sama zazdraszczam koleżanki fryzjerki ja musze skorzystac bo do fryzur nawet tych najprostszych jestem antytalent, a co do makijazu to umiem sie malować, ale boję się ze przez nerwy coś mi nie wyjdzie
- garnitur dla TŻ - będziemy kupować w polecanej przez Agu hurtowni, a nie firmowym sklepie z garniturami my pewnie będziemy szyć bo na TŻta cięzko cos znaleźć w ogóle
- obrączki - klasyczne - wbrew pozorom im bardziej wymyślne tym droższe mamy troche swojego zlota, więc będżiemy przetapiać, mam nadzieje, ze nie wyjdzie nas to więcej niz 500zl
- samochód do ślubu - kuzynki, więc nic nie płacimy mamy w cenie sali
- muzyka na poprawiny - organizujemy sami, bo mamy sprzęt nie mamy poprawin a na weselu zamiast zespołu będzie dj

To tyle
Ale i tak to jest droga impreza (na bieżąco wszystko zapisuje w Exelu i już popłynęło nam prawie 9tysi ) - ale wiemy, że nie będziemy żałować
Także jak widać oszczędzamy na czym się da no cóż, po odliczeniu barmana i zmniejszeniu liczby gosci wychodzi nam 27 tysi i nie chce mniej wiec chyba pozostaje nam pogodzic sie z tą kwotą ale dzięki za rady

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-15, 00:08   #3891
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
POLECACIE JAKAS PIOSENKE???
może coś z TEGO Wam się spodoba

ysia ja już tez chcę 12 dni przepięknie wyglądasz w tym afterowym zestawie

Monisia05900 Oczywiście, że fuksja

Lemon_Drop śliczne

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
gratulacje
hehe uwielbiam Cię ja ty ten post znalazłaś?? ale też się ciesze i sobie moją Agnieszkę na FB codzien oglądam i imaginuję w maju polecę chyba na próbny, bo nie wytrzymam
iliy
w kwestii transportu, u nas jest zawsze tak, że jak musimy wracać na drugi dzien to jedno (najczęściej TŻ ) się oszczędza z alkoholem, a jak są poprawiny to jedno musi nie pić, albo zabieramy się z kimś znajomym
lexie42 śliczne kolczyki naprawdę mega

Blondi2989 piwo na poprawiny TŻ robi sam tylko nie wiemy ile i musimy butelki zbierać

pysia1987 nowa praca, nowy początek czyli wszystko będzie bardzo dobrze

sama się zastanawiam nad zmianą pracy już od dłuższego czasu, ja się nie nadaję do roboty w której nie można powiedzieć co się o kimś myśli, bo zaraz lecą na Ciebie na skargę i przerąbane później u szefa...
ale póki co siedzę, bo umowa na czas nieokreślony, a kto mi teraz taką da
dzisiaj to już myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok.. prosze nie cytować
jak co niektóre wiedzą, pracuję na recepcji w hotelu, dzisiaj mam nockę, o 21 włączył się alarm p.poż. w jednym z pokoi, złapałam za telefon, nikt nie odbiera, no to za klucz i lecę, puknęłam 2 razy i włażę, a baba zdziwiona, że ja się jej do pokoju ładuję, a tam sikierę można powiesić, siwo w pokoju od dymu, dre się na nią co ona wyprawia, a ona ze spokojem do mnie: "Jajko sobie chciałam ugotować" no kur..wa mać!!! starucha wsadziła grzałkę do jakiegoś garnka i chyba zasnęła, bo nie słyszała telefonu, to po 1, a po 2. jakby nie spała to by się to nie wydarzyło, gdyby nie te czujki to pewnie bym miała akcję ze strażą pożarną w tle... jak można być tak nieodpowiedzialnym!!! no troszke mi nerw zelżał
ja nie wiem czy coś się z cytowaniem zepsuło?? tyle sobie pozaznaczłam, musiałam Was od piątku nadrobić, a tu tylko kilka postów...
Stary 2014-04-15, 07:09   #3892
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Jacy Ci ludzie są durni czasami

Musi być dobrze, nie? troche sie tego obawiam bo nie lubie strasznie zmian w moim życiu ale co będzie to będzie TŻ jest kochany bo mimo, ze ma dobra prace to szuka cały czas lepszej, zeby sie nam lepiej żyło ja na chwile obecną żaluje troche, ze rzucilam moja pierwsza pracę 2lata temu pracowałam tam 5lat, umowe na czas nieokreslony miałam, po macierzyńskim nie bylo by problemu z powrotem wiadomo praca miała dużo minusow, ale też duzo plusow . A ja to srednio doceniałam i kierownikiem zachcialo mi się być
No nic...to teraz mam...trzecia zmiana pracy w ciągu dwóch lat to dla mnie zdecydowanie za duzo oby ta byla już bardziej na stale
Ja juz wyprawiłam TŻta do pracy, zrobilam Mu obiadek itd...teraz ide sprzatac bo o 10 mam test białej rękawiczki babcia Tżta przyjezdża...taaaa, niby koty obejrzeć a w miedzyczasie palcami po szafkach będzie jezdzić

Zmiana kodu, 4 z przodu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Czas edycji: 2014-04-15 o 07:15
Stary 2014-04-15, 07:11   #3893
Kaigara
Rozeznanie

11 dni do ślubu!
Kupiliśmy wczoraj spinki do mankietów, więc z tego co wiem narzeczony już ubrany!
Wiecie gdzie znajdę krótkie czarne satynowe spodenki od piżamy? Albo takie bokserki. Szukam i nigdzie nie ma, a marzy mi się taka bielizna na noc dla narzeczonego.

Widziałam zdjęcia, super obrączki i kolczyki.
Ysia wyglądasz bardzo ładnie w swojej sukience na after.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:31   #3894
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wrzuciłam fotki z przymiarki do klubu

Cytat:
o kurcze, ale śliczne

Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie dotyczące piwa na poprawiny.
Planujecie mieć? Kupujecie? Bierzecie z kega z sali czy butelkowe?Jeżeli tak to ile?
Bo my z znowu z TŻ do porozumienia dojść nie możemy
oczywiscie - na pierwszy dzień i na poprawiny w duuużych ilościach

enzunio

gratuluję zakupów!
co do ciotki i jej dzieci - powiedziałabym, że wesele jest raczej dla starszych ponieważ sala Was mocno ogranicza i zwyczajnie nie będzie innych dzieci więc jej będą się nudzić

ijaa pisz pisz relację!!!

Cytat:
A ja właśnie przejrzałam (i przesłuchałam) całą listę repertuaru mojego zespołu i chyba umrę z radości i ekscytacji, ja chcę JUUUUUŻ i czemu nie zdążą zagrać tych wszystkich genialnych kawałków?! Niech ta impreza trwa wiecznie
moi też ostatnio podesłali listę ogromna
na razie bedziemy mieli z TŻ trochę pracy żeby wykreślić im kawałki zakazane
ale duuuużo jest piosenek górolskich

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
11 dni do ślubu!
Kupiliśmy wczoraj spinki do mankietów, więc z tego co wiem narzeczony już ubrany!
super, gratulacje!!!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:33   #3895
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
A wrzucisz tu chociaż z jedną ? Też bym chciała zobaczyć
Wyślę Ci później na pw

Teraz lecimy z TŻ załatwiać długą listę ślubnych spraw. Mam nadzieję ża wrócę z rękoma pełnymi zakupów Trzymajcie kciuki

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:40   #3896
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Przepiękne

Co do cioci: bądźcie konsekwentni! Ja nie wiem, każdy próbuje wam wejść na głowę i zrobić po swojemu...
Wytłumaczcie jej że po prostu nie macie miejsca...

Cytat:
Fantastyczna są
Dziękuję
Trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze!
Gratki za 500 dni!

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
O matko, ale podejście! Współczuję i mam nadzieję że się sprężą...

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Lemon_Drop mam nadzieję że ślubny tort też będzie zjadliwy póki co jeszcze babeczki mają przepyszne bo raz już u nich kupowaliśmy na spróbowanie no i czeka Nas jeszcze taka "prawdziwa" degustacja tortów aby wybrać konkretny smak, ale to dopiero w sierpniu
Skoro ich wyroby wam smakują to na pewno będzie dobrze Też wychodzę z założenia że póki co trzeba wybrać cukiernię, a szczegóły będziemy ustalać w sierpniu

Ewaden
strój przebosski!

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Lemon_Drop śliczne
Dziękuję

Uciekam do pracy, papa!
Stary 2014-04-15, 07:46   #3897
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
gornek, gdzie w marilyn kupowałaś? Bo ja widziałam tylko wyspy, oni mają osobne sklepy? Bo to zawsze chyba więcej niż na wyspie... Chciałam spróbować stamtąd pończoch czy są ok, bo nigdy nie miałam i może coś bym więcej dokupiła
Mogę szczerze polecić tą firmę. Od jakiegoś czasu kupuje ich rajstopy i żadne tyle nie przetrzymały co te.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Chwalę się bo odebralismy dziś obrączki - są cudowne!
śliczne

Tż kuzynka mnie wkurzyła (znowu). Miałyśmy razem wybrać kolor dekoracji sali (deko się zgodziła zejść z ceny zostawiając na dwa tygodnie wystrój sali). No a ta mi teraz pisze, że ona ubiera salę na taki i taki kolor i tyle. Plusem jest to, że z Tż braliśmy te kolory pod uwagę ale mega źle mi się zrobiło, że tak olała nasze zdanie Tak se po prostu sama zadecydowała
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:51   #3898
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Tż kuzynka mnie wkurzyła (znowu). Miałyśmy razem wybrać kolor dekoracji sali (deko się zgodziła zejść z ceny zostawiając na dwa tygodnie wystrój sali). No a ta mi teraz pisze, że ona ubiera salę na taki i taki kolor i tyle. Plusem jest to, że z Tż braliśmy te kolory pod uwagę ale mega źle mi się zrobiło, że tak olała nasze zdanie Tak se po prostu sama zadecydowała
A to małpa jedna!

Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś w miare dobrego i niedrogiego szampana?

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:52   #3899
exist_
Zakorzenienie

Mam pytanie do dziewczyn, które przedłużały rzęsy, na pewno ysia - ile to trwało? I czy była jakaś przerwa w leżeniu?
Stary 2014-04-15, 08:02   #3900
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
A to małpa jedna!

Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś w miare dobrego i niedrogiego szampana?
Dorato, i bialy i czerwony mniam my czesto bez okaxji go pijemy, w kauflandzie kosztuje ok 12 zl, czasami jest promo to i 9,90

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości