Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-14, 21:15   #1861
sylwietta1988
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Co do tesciowej/matki/babci roku to sory ale moja wygrywa na 100%

Pobijcie ja
o kuzwa, jej nawet Putin nie pobije

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Aaaa nie mówiłam, dzwonił do męża w urodziny jego brat, też pokłócony jak mamusia był. Życzenia składał. Zastanawiam się, czy ta nagła potrzeba kontaktu i porozumienia nie wynika z tego, że spowiedź blisko
Moja t to taki typ "modli się pod figurą a diabła ma za skórą"
Takie dwulicowce to jak dla mnie tylko do wybicia

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Hejka,

Dziewczyny brawa za pierwsze kroczki dzieciaczkow , widze ze chorowitkow chyba coraz mnie. U nas jakby kaszel wieczorny mniejszy. Czy Ktoras dawala dzieciaczkowi Sumamed? dzis przyjela Tosia 3 dawke, jeszcze jutro, ale powiem Wam ze w listopadzie pieknie antybiotyk przyjmowala, tak teraz pierwsz dawka ok, ale wczoraj musielismy wstrzyknac na sile plakalam razem z Tosia....
biedulka
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

ale dziś dostałam propozycję nie do odrzucenia

TZ spi z małym a ja na górze
supermąż

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej
Apropo mowienia my jutro do logopedy idziemy bo w duzej mierze po swojemu gadamy oprocz niesmiertdlnego Tata we wszelkich intonacjach i mamy nowa umiejetnosc Julek pokaz język i bach jezor na brodzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Aąaaaaaaa zalozylam bloga mamy 1 szybki wpis i dalej nie ogarniam jak wy to robićie ze takie ladne wasze sa jak te zdjecia tam sie wstawia ??

czekam na dalsze wpisy i gratulacje dla Juleczka Bartulo tez jęzor wywala, czasami bez okazji

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

Kubulencjusz w nowych kaloszkach
luzaka

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

Hania coraz więcej chodzi ale superrr!

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

HOPE,ja się wybieram z Ola do kościoła w niedzielę i już czuje na sobie wzrok tych wszystkich ludzi no ale wiesz, ja trochę wyszłam jak frajerka, zostałam sama z dzieckiem i tak, wstydzę się -nie tego, że mam Olę, ale tego, kim jest jej "ojciec" i że nie mam z nim kontaktu. żadnego. Że wróciłam do rodziców z niczym i takie tam. lipa.

CAŁA przyszła i poszła jak Ty kobito tej grzedy pilnujesz

no kochana co ty za farmozony tutaj pipcys? bacikiem chcesz? W pewnych kwestiach mozemy sobie pjone przybic, dobrze wiesz. Tyle, ze ty masz hujowo ale spokoj a mnie ten dziad co rusz wkurza i cisnienie podnosi, ale to sie juz na k. nadaje a nie chce Wam smecic. Chyba wolałabym byc na Twoim miejscu
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:18   #1862
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
o kuzwa, jej nawet Putin nie pobije

Takie dwulicowce to jak dla mnie tylko do wybicia

biedulka
supermąż

czekam na dalsze wpisy i gratulacje dla Juleczka Bartulo tez jęzor wywala, czasami bez okazji

luzaka

no kochana co ty za farmozony tutaj pipcys? bacikiem chcesz? W pewnych kwestiach mozemy sobie pjone przybic, dobrze wiesz. Tyle, ze ty masz hujowo ale spokoj a mnie ten dziad co rusz wkurza i cisnienie podnosi, ale to sie juz na k. nadaje a nie chce Wam smecic. Chyba wolałabym byc na Twoim miejscu

a tak w ogóle, to było więcej esesmanów oprócz tego co nam pisałaś? Czy na jednym poprzestał?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:20   #1863
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

A wogole to się witam...czytam Was..ale jakoś nie mam weny...smutno mi ostatnio jakoś...przygnębiona jestem.ehhhh...szkoda gadać!

co jest?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:29   #1864
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
no ta, tylko ja z Marsi sie dopytujemy o link a reszta pewnie sie z nas rechocze w duchu

Kupilam w Auchan, ale to juz daaaaaaaaaawno bylo, zaplacilam chyba 12zeta albo 10
nr 22
ale z tymi nr to juz mam wku.rew. jedne buty 23 i zamale a najnowsze befado mamy 21

podpytalam sie tego mojego ucznia, maja zamrazarke tak wiec paczuszka bedzie jak tralala wczoraj jeszcze kupilam tym chlopakom po olowku, dlugopisie, mazakach, kredkach itd to sie uciesza
ogrubione- jestescie z Marsi pierwsze wyrywne do obejrzenia linku na fejsie

Pstryniu, złota kobieta z Ciebie
co do Befado, wydaje mi sie ,ze one zanizoną rozmiarówke mają. Ja musze teraz małemu kupic wieksze kapci, bo 21 wczoraj zaczął zdejmowac i bronic sie przed zakladaniem, wiec pewnie juz małe. A z kolei pólbuty ma 23. Takze znam ból
Cytat:

bosz, przeczytalam - jak myje sie pstryczek?
ja normalnie pod woda,
ale my pijemy tylko wode, nic wiecej ksieciunio nie polknie opanowalam wyjmowanie i wladanie tej slomki chociaz latwo nie jest Szajka chyba pisala o wrzuceniu do wrzatka raz na jaks czas
Ty to umiesz wprowadzic człowieka w dobry humor ja mysle, ze pod wodą

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Hope, moja też nie gada za dużo. Tzn. cały czas nawija po swojemu, ale z "normalnych" słów używanych celowo: mama, tata, nie ma, co sie dzieje , tatek (kwiatek), pesek (piesek), tak, nie. Nie pamiętam, czy coś jeszcze. Wszystko rozumie, pokazuje, ale nie mówi sama Nie wiem, czy się martwić, czy poczekać, bo ona na ruchu ciągle skupiona - non stop bieg. Chyba to ją tak absorbuje...

Lecę oglądać domy Poza tym mam opakowanie ciastek maślanych i nie zawaham się go użyć
Dobrej nocy!
Ty zła kobieto, jak mozesz mi to robic ja mam tylko opakowanie czipsów cebulowych wlasciwie to miałam, bo teraz tylko opakowanie zostało
Wiesz, Bartulo tez bieg non stop, on wlasciwie nie chodzi tylko biega..... czasami obawiam sie, ze nie wyrobi na zakrecie i wkrzani sie np w kaloryfer, ale nie- skreca jak meserszmit kiedys zawału dostane

Cytat:
aha, i sytuacja z rana...
robilam pierwszy raz jaglanke. gotuje w tej proporcji o ktorej pisalyscie, wyszlam z kuchni na chwilke do lazienki na siusiu , wracam a matula - dolalam wody bo malo bylo i sie przypalala dziekuje
ale poinstruowalam ja co i jak i na obiad ugotowala mlodemu jeszcze raz i zjadl razem z obiadkiem
dobrze kobieta chciała

Edytowane przez sylwietta1988
Czas edycji: 2014-04-14 o 21:30
Stary 2014-04-14, 21:30   #1865
mala_19kw
Zakorzenienie

To był bardzo ciężki dzień/dlatego napisze jutro. Dobranoc
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:32   #1866
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

co jest?
Aj tam szkoda tu biadolić.. Gruba baba ze mnie...a jak gruba to ma ciężki i leniwy tyłek zeby to zmienić... A tak by chciala zgubić ten balast 20kg...a 25 to już szczyt szczytów..ale najbardziej mnie demotywyje zwisajacy brzuch..aj i tak dalej.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:34   #1867
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

a tak w ogóle, to było więcej esesmanów oprócz tego co nam pisałaś? Czy na jednym poprzestał?
eeee no co ty, za dobrze bym miała tzn, odnosnie tej piaskownicy to koniec, ale poza tym.... epopeje bym napisała z tego co dostaje najchetniej zmieniłabym numer, ale umowe mam do stycznia przyszłego roku

MAŁA, oby noc mineła spokojnie

NETI,
co sie dzieje?

chce mi sie pic, a nie chce mi sie leciec na dól po pepsi cieszcie sie Wy, które mieszkacie w jednopoziomowych mieszkaniach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-14, 21:39   #1868
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

PStryniu, dzięki zrobiłam i znalazłam - kojarzysz Jajo Kolumba? Fewciu! może wykorzystasz, to matematyczne bardzo

http://www.matematyka.wroc.pl/donies...-sprytny-chwyt jajko - tangram, jako dziecko miałam taką układankę.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:46   #1869
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
eeee no co ty, za dobrze bym miała tzn, odnosnie tej piaskownicy to koniec, ale poza tym.... epopeje bym napisała z tego co dostaje najchetniej zmieniłabym numer, ale umowe mam do stycznia przyszłego roku

NETI,
co sie dzieje?

chce mi sie pic, a nie chce mi sie leciec na dól po pepsi cieszcie sie Wy, które mieszkacie w jednopoziomowych mieszkaniach
Polać?

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Dobra nie przynudzam...lecę spac kochane

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-04-14, 21:50   #1870
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

NETI,
co sie dzieje?

to ciekawie masz
Cytat:
Aj tam szkoda tu biadolić.. Gruba baba ze mnie...a jak gruba to ma ciężki i leniwy tyłek zeby to zmienić... A tak by chciala zgubić ten balast 20kg...a 25 to już szczyt szczytów..ale najbardziej mnie demotywyje zwisajacy brzuch..aj i tak dalej.

przybij pionę :/
ja jutro chyba robię teścik bo mam taki apetyt, że bym tylko żarła :/ jak w ciąży :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:51   #1871
sylwietta1988
Zakorzenienie

Neti, kochana, teraz wiosna i lato, bedziesz miała mozliwosc długich spacerów, zabaw na podwórku/polu , moze skusisz na bieganie? Latem łatwiej niz zimą mozna zadbac o forme i figure. Ja mocno trzymam kciuki, zeby Ci sie udało osiagnąc jesli nie wymarzoną to satysfkacjonującą wage wierze w Ciebie!

CHARLIZZ, cos Ci powiem, olej ludzkie gadanie i spojrzenia! Ja tak robie, mam w dooopie wszystkich bo ludziom nigdy nie dogodzisz! To Twoje zycie i masz prawo zyc po swojemu! Zwlaszcza, ze zyjesz teraz nie tylko dla siebie! W mojej najblizszej okolicy juz takie akcje były, ze (prawie) rozwódka to przy nich pestka Jak mi ktos cos sprobował raz zaszurac to powiedziałam wprost: to moje zycie i nic nikomu do tego, bo ja sie nikomu pod kołdre nie wpieprzam z buciorami. Amen.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-14, 21:53   #1872
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hej kochane!!!

Nie wiem jak wam ale, jak pisala Bokeh, doba mi sie tak skurczyla zejapierdziu!!!!!!! Mam do nadrobienia 25stron co gdzie kiedy jak i dlaczego??? Ja sie pytam!!!

Wzielam w koncu tylek w troki i polecialam z kumplem 12km ooooooo jak mnie przecioralo, i odrabalam sobie pol paznokcia cholerka a juz mi sie ladnie goil ale ale jak mnie R.dzisiaj zobaczyl to ale schudlas

Kochane, jak sprawdzacie temp dzieciaczkom??? W sensie, czy im zimno czy cieplo? Dalej po karczku???

Marsi, bo Ty oblatana w tych sprawach, wzielam sie w miare za diete tzn staram sie te 4-5posilkow itd i bardzo duzo pije, a jednak jak lece dluzsze wybieganie to wracam odwodniona na maksa, jak z tym walczyc??? Bo mam juz dosc okupowania kibelka po kazdym niemal treningu a naprawde te 2l w tej chwili to minimum.

Z Pietraszkiem w nocy zeszlismy calkiem do wody, tylko o tej 6 dostaje pelna porcje mleka takze kolejny postep.

Yellow, Nawijko, brawa za kroczki!!! Bokeh juz gratulowalam ale jeszcze raz brawo!!!!!

Zdrowka dla chorowitkow!!!

Sylwia, Charlizz, tule, swietne z was babki i cieszcie sie, ze macie swoje bable, to najwazniejsze, a faceci to naprawde, o dupe roztrzasc (mojego tez czasem).

Ultra, dojrzalam w koncu, absolutnie przepiekna dzialka <3

Wyszedl mi elaborat, wiec koncze, dobranoc czesc i czolem!!!!! :-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-14, 21:56   #1873
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
to ciekawie masz

przybij pionę :/
ja jutro chyba robię teścik bo mam taki apetyt, że bym tylko żarła :/ jak w ciąży :/
uhuhuhu, miejsce na podium czeka

lecem spac
Stary 2014-04-14, 22:11   #1874
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

O ..coś w ten deseń szukam...

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1397509859461.jpg (24,7 KB, 14 załadowań)

Stary 2014-04-15, 00:00   #1875
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Do nas właśnie z Krakowa idzie
oj był grad byłł.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Pewnie pomyślicie że jestem walnięta (i pewnie będziecie miały rację ) ale myślę o takim łóżku z palet jak Misiek do niego dorośnie
http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...fca252fc95.jpg
http://media-cache-ak0.pinimg.com/73...64ade82e6a.jpg
mąż na razie nic nie mówi, ale pewnie każe mi się puknąć w główkę

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Raaaany, ale tu tłumy Moje dziecko zrobiło sobie dziś 2 drzemkę i śpi 2h. Ciekawe o której pójdzie spać na noc, aż się boję.
wręcz przeciwnie, super!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Robię właśnie pełnoziarniste placuszki na maślance truskawkowej, bez tłuszczu (na patelni grillowej). Mniam mniam, jakie pyszniaste. Chce ktoś?
ja! i wrzuć przepis do klubu zeby nie zginął.

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Hej
Apropo mowienia my jutro do logopedy idziemy bo w duzej mierze po swojemu gadamy oprocz niesmiertdlnego Tata we wszelkich intonacjach i mamy nowa umiejetnosc Julek pokaz język i bach jezor na brodzie

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Aąaaaaaaa zalozylam bloga mamy 1 szybki wpis i dalej nie ogarniam jak wy to robićie ze takie ladne wasze sa jak te zdjecia tam sie wstawia ??

Brawo za bloga, zaraz obczaję.
O co chodzi ze zdjęciami, bo może pomogę?

Cytat:

a prosze bardzo - :tas aczek:

odwazna jestes! u nas nie od sciany spi malz i jak wstaje do pracy to zawsze kladzie taka wielka poduche

o jaaaaaaaaaa, uwielbialam odliczac tyg
spr. opisy tyg?

Kubulencjusz w nowych kaloszkach
śliczny i ekstraśne kalosze!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Mój tz kiedyś wysmial ten pomysł
Mi sie bardzo takie meble podobają!

Ja wczoraj zrobiłam projekt półki i skrzyni na zabawki a na skrzyni chce takie siedzisko miękkie uszyte. Jak bedzie gotowe to wam pokaże.

Marsi już 9 tydzień kurcze...

A moja kuzynka urodziła dzis chłopca Nikodema

Hania coraz więcej chodzi ale superrr!

pokaż koniecznie!
Z ciekawości : jaki rozmiar Emelków ma Hania?

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Charlizz idealem nie jest :P Ale jestem w pelni swiadoma, ze to jest po prostu kwestia wychowania, nie mial od kogo nauczyc sie kultury, obycia, pewnych zachowan. On naprawde sie stara na swoj sposob zebysmy mieli wszystko i jest strasznie kochany Ostatnio po pracy jechal gdzies specjalnie po zestaw Kindera dla mnie, bo wiedzial ze bede sie cieszyc jak glupia :P Az sie wzruszylam Chyba bede dzis dla niego mila

Co do kaloszy tez o nich myslalam dzisiaj, ale nie wiem czy warto teraz brac skoro mala dopiero co sie konkretnie rozchodzila

Aha chwalilam sie, ze wylicytowalam ostatnio kurteczke Nexta ( Debrah ) za 12,50 zl? :P
poka poka!

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
o ja tez zapisuję

poka poka
ja dwie pary spodni-
http://allegro.pl/kappahl-stylowe-sp...117318049.html
http://allegro.pl/next-bezowe-chinos...119835076.html

złota kobitka z Ciebie
bardzo fajne chinosy z nexta są troszkę szerokie, ale fajne - też mamy, z paskiem materiałowym.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
szok szok szok!! :/

Dziewczyny, jak myjecie pstryczka z nuby?

Zlozylismy dzis wniosek o kredyt
ezzo chyba kiedys pytala - nie kochana, nie bierzemy slubu, nie chcemy sie spieszyc poki co
dziewczyny już napisały - ja tak samo. Ale my tylko wodę pijemy.

Cytat:

Neti - wszystko możliwe. Ja tu ostatnio na wizażu ( w innym klubie) widziałam metamorfozę jednej wizażanki. Szok i opad szczeny. Nie mogę Wam pokazać jej prywatnych fot i tego nie zrobię, ale ma chyba bloga. Zapytam. Dziewczyna mnie tak zainspirowała że szok. Inna osoba. A z brzuchem tez miała kłopoty bo zrzucała właśnie po ciąży.
------------

Amelucia po fryzjerze, nie płakała, tylko przy ostatnich pociągnięciach nożyczek już się podkówka zaczęła robić.

Fazy mama ciąg dalszy, jak na fotelu siedziałam to chodziła do mnie, wołała, ciągle "mama mama", aż się Panie śmiały , Tż dzielnie się zajmował, ale mama musiała być blisko.
Bała się (podkówka się pokazała) jak mnie Pani obcinać zaczęła, na kolana chciała i w popłoch wpadła co to mamuni robią. Słodzizna moja
Strasznie silny ten mamizm się zrobił ostatnio (jak u ciebie, Nancy), taki czas.

Wygoliłam wyżej bok może uda mi się pokazać jutro;p

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ----------

Neti: Tobie chodzi o dresowy kombinezon?

Takie coś?
1) http://allegro.pl/spodnium-kombinezo...133442673.html
2) http://allegro.pl/rampers-playsuit-n...149594161.html

Będę mieć na uwadze - niekoniecznie next
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 04:00   #1876
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46033151]Meneq! maila łap z gąsienicą.[/QUOTE]

Dziekuje Ci najserdeczniej!! Jestesmy po pierwszej lekturze! Yae chyba zauwazyla, ze cos jest nie tak. Ksiazeczke, ktora tata czytal do tej pory, mama w koncu przeczytala. Do samego konca taka zdziwiona byla.
Powiedz mi jeszcze, czy w swojej karierze natrafilasna cos ciekawego o dwujezycznosci?

---------- Dopisano o 04:52 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ----------

Czesc!
Po 2miesiecznej przerwie @ dostalam.
Poza tym... zabkuje - dokucza mi osemka i smaruje zelem Yae; troche pomaga.
black ale zrobilas mi smaka na maslanke. Zaraz nie wytrzymam!!
nawijko brawa za podjecie decyzji!
Gdzie jest ezzo?

---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 04:52 ----------

nancy za jaki wynik trzymac kciuki?
sylwietto nie mozesz zablokowac jego numeru?

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ----------

lady Yae jest bardzo odporna na zimno i prawie nie marznie, ale nadal na karku, brzuchu jesli zajdzie potrzeba. Czesto sprawdzam czy sie nie poci - na szyji i w zgieciach pod kolanami.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 06:40   #1877
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
oj był grad byłł.

wręcz przeciwnie, super!

ja! i wrzuć przepis do klubu zeby nie zginął.

Brawo za bloga, zaraz obczaję.
O co chodzi ze zdjęciami, bo może pomogę?

śliczny i ekstraśne kalosze!

pokaż koniecznie!
Z ciekawości : jaki rozmiar Emelków ma Hania?

poka poka!

bardzo fajne chinosy z nexta są troszkę szerokie, ale fajne - też mamy, z paskiem materiałowym.

dziewczyny już napisały - ja tak samo. Ale my tylko wodę pijemy.

Neti - wszystko możliwe. Ja tu ostatnio na wizażu ( w innym klubie) widziałam metamorfozę jednej wizażanki. Szok i opad szczeny. Nie mogę Wam pokazać jej prywatnych fot i tego nie zrobię, ale ma chyba bloga. Zapytam. Dziewczyna mnie tak zainspirowała że szok. Inna osoba. A z brzuchem tez miała kłopoty bo zrzucała właśnie po ciąży.
------------

Amelucia po fryzjerze, nie płakała, tylko przy ostatnich pociągnięciach nożyczek już się podkówka zaczęła robić.

Fazy mama ciąg dalszy, jak na fotelu siedziałam to chodziła do mnie, wołała, ciągle "mama mama", aż się Panie śmiały , Tż dzielnie się zajmował, ale mama musiała być blisko.
Bała się (podkówka się pokazała) jak mnie Pani obcinać zaczęła, na kolana chciała i w popłoch wpadła co to mamuni robią. Słodzizna moja
Strasznie silny ten mamizm się zrobił ostatnio (jak u ciebie, Nancy), taki czas.

Wygoliłam wyżej bok może uda mi się pokazać jutro;p

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:18 ----------

Neti: Tobie chodzi o dresowy kombinezon?

Takie coś?
1) http://allegro.pl/spodnium-kombinezo...133442673.html
2) http://allegro.pl/rampers-playsuit-n...149594161.html

Będę mieć na uwadze - niekoniecznie next
Helollll...Debrah zapytaj o tego bloga...może mnie to zmotywuje?:banghead:

A co do dresu/kombinezonu...dokładnie o taki mi chodzi...nie musi byc next...ale najchetniej ..choć ja widziałam tylko z nexta :p będę wdzięczna za pomoc.przyda nam sie np na wyjazd na.Mazury.

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Dobra lecimy na śniadanko

Stary 2014-04-15, 06:53   #1878
misiaeel
Wtajemniczenie

dzień dobry

Dziewczyny co na kaszel dla Hani? bo nic Jej nie przechodzi:/ w nocy dalej się męczy

karusia widzę, że Twój szwagier rozumy pozjadał wszystkie. żal.

neti możemy piątkę zbić bo tez ostatnio z tego powodu zdołowana chodzę

nancy no to kciuki!!

Lady tak ja nadal kark sprawdzam
i brawo za przejście na samą wodę

Debah też zauważyłam, że ten typ spodni next robi szeroki

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:15   #1879
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dzisiaj o 3 tylko 30ml wody moze w ogole juz sie budzic nie bedzie???

Dziewczyny tak mnie sieklo po tym wczorajszym trenuingu ze dzisiaj autentycznie nie kumam zeby malzowi dzwonil budzik, nie wiem kiedy wyszedl do pracy, obudzilam sie niecale 10min temu (tak, mlody tez dopiero teraz) i szok bo w domu pusto!!! Az mi dziwnie

Milego dnia kochane

Stary 2014-04-15, 07:28   #1880
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
dzień dobry

Dziewczyny co na kaszel dla Hani? bo nic Jej nie przechodzi:/ w nocy dalej się męczy

karusia widzę, że Twój szwagier rozumy pozjadał wszystkie. żal.

neti możemy piątkę zbić bo tez ostatnio z tego powodu zdołowana chodzę

nancy no to kciuki!!

Lady tak ja nadal kark sprawdzam
i brawo za przejście na samą wodę

Debah też zauważyłam, że ten typ spodni next robi szeroki
Misia a kaski ten kaszel? Moze stodal? To jest ogólnie na kaszel....

A Ty misia wyzsza i takiego brzucha nie masz jak ja....wiec piatki z Tobą nie przybije:p

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

Stary 2014-04-15, 07:33   #1881
Delicjanka
Zakorzenienie

Hejos,
u nas noc w miare z kilkoma pobudkami. Ale plecy mnie strasznie nawalają...

dzis zamierzam all day sprzatac

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:40   #1882
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Misia a kaski ten kaszel? Moze stodal? To jest ogólnie na kaszel....

A Ty misia wyzsza i takiego brzucha nie masz jak ja....wiec piatki z Tobą nie przybije:p

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
no właśnie dziwny ten kaszel bo w dzień jakby mokry a w nocy suchy:/
ja wyższa? w dowodzie 167 w rzeczywistości 164

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 07:48   #1883
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie dziwny ten kaszel bo w dzień jakby mokry a w nocy suchy:/
ja wyższa? w dowodzie 167 w rzeczywistości 164
Neti, a nie chcesz biegać? ja schudłam w pare msc 13 kg i tylko biegałam 5 razy w tyg, max godzinke. Acha i miałam operacje kolana, wiec nie bardzo mogłam biegać;p ale co tam;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 07:48   #1884
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dziewczyny podające dzieciom Bebiko - chciałam kupić na próbę Filipowi, bo kończy nam się zapas bebilonu i jakieś zwykłe i bananowe było na półce; chyba to zwykłe ma być?
Pola miała raz bananowe, w sumie też jej podeszło, ale duży minus - straaasznie słodkie.

Cytat:
Pol opakowania bonitek zbozowych z czekolada nie moje
Chyba właśnie tym bardziej Twoje

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak mnie sieklo po tym wczorajszym trenuingu ze dzisiaj autentycznie nie kumam zeby malzowi dzwonil budzik, nie wiem kiedy wyszedl do pracy, obudzilam sie niecale 10min temu (tak, mlody tez dopiero teraz) i szok bo w domu pusto!!! Az mi dziwnie
Ja się dzisiaj obudziłam, dopiero jak tż wstał, a zawsze wcześniej budzi mnie jego budzik. Ale on chyba zaspał, bo w 5 minut z pokoju wyszedł

-------------------------------

Ja chciałam tylko napisać, że dzisiaj z rana mój poziom w☠☠☠☠ienia osiągnął poziom maxymalny... Zostały dwa dni do świąt, jest TYLE do zrobienia, a Justynka z mężem sobie na basen pojechali... Ona nic w domu nie zrobiła od prawie dwóch tygodni...
A jeszcze pogoda jest chujowa, a miałam z Polą na spacer do wsi iść, i taka dupa...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 08:02   #1885
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hje, wyprowadzka wyprowadzka.......

(tu były życzenia dla Szajki która ma urodziny we wrześniu, wybacz )

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2014-04-15 o 08:49
Stary 2014-04-15, 08:05   #1886
hje
Zakorzenienie

Ej, no spoko, ale przecież Szaja ma urodziny we wrześniu 13stego!!!
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 08:08   #1887
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
Masakra, po poludniu mały juz wychodził z siebie, podwórkowe zwierze z niego i nie potrafi zrozumiec, ze zimno i leje glosno domaga sie wysjcia krzycząc taaaaam. Az mi go zal, jak sie upłacze..... Na szczescie jeszcze tylko jutro ma tak byc,a od srody poprawa pogody Latem to chyba namiot w ogródku rozbije
Jakbyś o moim dziecku pisała. Od rana - toaleta, śniadanko i hop - pod drzwi z butami A jak już ktoś wychodzi, a ona nie, to stoi bidulka pod drzwiami i płacze. Jak tylko możemy, to jesteśmy na podwórku, ale czasami pomysły ma średnie, typu - już w piżamie albo w samym pampersie chce wyjść. Dobrze, że lato idzie

Cytat:

Zlozylismy dzis wniosek o kredyt
Kciuki, by procedury pomyślnie i szybko się zakończyły

Cytat:
Zrobiłaś?

Cytat:

CHARLIZZ, cos Ci powiem, olej ludzkie gadanie i spojrzenia! Ja tak robie, mam w dooopie wszystkich bo ludziom nigdy nie dogodzisz! To Twoje zycie i masz prawo zyc po swojemu! Zwlaszcza, ze zyjesz teraz nie tylko dla siebie! W mojej najblizszej okolicy juz takie akcje były, ze (prawie) rozwódka to przy nich pestka Jak mi ktos cos sprobował raz zaszurac to powiedziałam wprost: to moje zycie i nic nikomu do tego, bo ja sie nikomu pod kołdre nie wpieprzam z buciorami. Amen.
Brawa dla tej pani Amen.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wzielam w koncu tylek w troki i polecialam z kumplem 12km ooooooo jak mnie przecioralo, i odrabalam sobie pol paznokcia cholerka a juz mi sie ladnie goil ale ale jak mnie R.dzisiaj zobaczyl to ale schudlas
12 km? Mi to nawet samochodem wydaje się daleko Podziwiam!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Brawa dla Amelci! Pokażesz nową fryzurę?

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Ja chciałam tylko napisać, że dzisiaj z rana mój poziom w☠☠☠☠ienia osiągnął poziom maxymalny... Zostały dwa dni do świąt, jest TYLE do zrobienia, a Justynka z mężem sobie na basen pojechali... Ona nic w domu nie zrobiła od prawie dwóch tygodni...
A jeszcze pogoda jest chujowa, a miałam z Polą na spacer do wsi iść, i taka dupa...
Hje, pamiętaj, słuchaj męża A tak poważnie, to współczuję sytuacji

Ja w pracy, z kawą i słońcem za oknem. I witam się z rana Mama już dzwoniła, że z Młodą na spacerze są. Poza tym Julia mnie wczoraj zadziwiła. Nie przepada za bananami, a wczoraj w sklepie wybrała sobie jednego i nie chciała oddać. Ostatnio bananami pluła, więc nie kupiłam (zła matka). Potem poszłyśmy jeszcze raz - ta sama akcja. Tym razem kupiłam. Wróciłyśmy do domu, Młoda pokazuje, żeby jej dać. Zjadła ponad połowę!

Fajne zadanie na dziś mam. Muszę pogrzebać trochę w kwestii praw autorskich do muzyki, bo potrzebujemy do udźwiękowienia kilku rzeczy.

Miłego dnia!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 08:09   #1888
hope01
Zakorzenienie

nie wiem czemu mi się kojarzy że Szaja z września

Dziewczyny przepraszam, że nie cytuję, ale tak się wqrwiłam
NIE KUPIMY TEGO MIESZKANIA.
Dzisiaj rano mój ojciec został zaczepiony w pracy na korytarzu przez tą kobietę i mu zasugerowala że jej się spieszy. No to zapytał ją o cenę ostateczną - 194 tysiące za mieszkanie do tak na prawdę kapitalnego remontu za taką cenę to widzieliśmy takie ładne mieszknia! Poza tym takiej kwoty pod uwagę nie bierzemy.
Także dziś rano padla decyzja o dalszych poszukiwaniach. No strasznie zła jestem, bo juz planowaliśmy co jak a tu rzuca ceną. Rzecz jasna na 98 % za taką kwotę tego mieszkania nie sprzeda- a my tu mówiliśmy o 170 tys
Także ten super

Nawijko kciuki za pozytywne rozpatrzenie wniosku

Szanowny jadł o 4, więc niebudzenie się mu się odwidziało.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 08:39   #1889
treselle0
Zadomowienie

hej...
poratujcie Ola pierwszy raz jest przeziębiona, wstała z lejącym katarem, chrypi i pokaszluje. Do lekarza bym poszła jutro, jakby jej nie przeszło, ale co mogę jej dać sama??
Oprócz katarka który chyba przyjdzie mi kupić, bo zwykłym aspiratorem nie mam chyba takiej siły ssącej....
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 08:42   #1890
hope01
Zakorzenienie

Lipomal i Sansovit Calcium możesz Oleńce dać pod nosek maść majerankowa i fuka fuka wodą, ewentualnie Nasivin Soft ale nie dłużej niż 3 dni

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości