|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
italiaanka- witaj
![]() ![]() niusia- no jak to co na kolację? serek wiejski of course ![]()
#3572 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zadomowienie
|
Czesc Italianko!!!
Wpadnij tu do nas na dluzsza chwile i pisz jak bylo!
#3575 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu zaległości, zaległości, zaległości mam..
![]() Italianko, jak miło, że już z nami jesteś ![]() Jejku, jak ja Ci zazdroszczę tych wakacji! Ja jeszcze dwa dni do szkoły ![]() Jak tam ogólnie dieta się u Was trzyma? U mnie jak zawsze, raz lepiej, raz gorzej. Ostatnio trochę za często ze znajomymi mamy jakieś wypady, a to na drinka, a to na piwo. Zła jestem trochę na siebie. I znowu powinnam zmobilizować wszystkie siły i wziąć się w garść, zacząć od nowa. Znowu.
#3576 |
Zakorzenienie
|
Mademoiselle jeanne gdzieś Ty była tyle czasu?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Rozeznanie
|
jako ze wróciła italiaanka
![]() 1) czy mleko sojowe jest ok w połaczeniu z awokado? 2) co wogóle myslec o awokadona redukcji? 3) czy zjedzenie kawałka łopatki pieczonej w piekarniku w rekawie plus warzywa na parze to dobrze skomponowany posiłek? 4) czy te mleko sojowe mozna pic na reducki:? pisze na nim ze jest tam wiecej białka niz węgli... ![]()
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 |
Konto usunięte
|
na kolacje była sałatka z 70g tuńczyka, 6 (!) ogórków małosolnych, cebuli i całego pomidora
musze się wam pochwalić dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na spacerach, 3 godzinki (oczywiście z przerwami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Italiaanko! witam ![]()
![]() |
#3580 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() a wiecie jak jest na takich imprezach : o anita ,czemu nie jesz,wez sobie kawaleczek przeciez nie utyjesz hhihih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czym się zajmujesz jeśli można wiedzieć? I co to za biuro (tzn jaka "branża")?
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie dziewczyny co mam zrobic?I tak mało jem a nie potrafie schudnac, waga stoi w miejscu, jakies 2 mce temu wazylam 50 kg tera 52 i wydaje mi sie moze byc wiecej, te okropne boczki nienawidze ich!!
Dodam moze ze mam 25 lat i pracuje jako kelnerka,moj jadlospis wyglada nastepujaco: -rano kolo godz.8 czarna kawa(wiem zła ale taki mam nawyk bez kawy ani rusz),potem jakis jogurt albo mleko z musli - w pracy pije pol litra wody.kolo godz 14.30 mam lunch i to albo jakas kanapka albo salatka(tylko to moge zjesc w pracy) -jak wracam z pracy koło 17.30 to jakies jabluszko,albo kanapka zalezy na co mam ochote,slodyczy duzo nie jem i do tego 3 herbaty zielone albo czerwone A i moze moj brzuch mam przez to ze nie mam juz 2 mce okresu?woda w organizmie moze? teraz biore luteine.. napiszcie mi jakies porady, ruchu mam duzo bo nabiegam sie jak głupia wm tej pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lody - coś słodkiego więc się nie dokleją, że jesteś na diecie Ból brzucha - mało przyjemne i wiadomo, że nie zmusza się w takiej sytuacji do jedzenia Co Ty na to? ![]()
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
2 miesiące bez? Nie jesteś przypadkiem w "odmiennym stanie" ?
A tak przy okazji to stanowczo za mało jesz, no i białka malutko, zbyt malutko.
#3585 |
Raczkowanie
|
kochana zycie mi ratujesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Raczkowanie
|
moze nie ma okresu bo za malo je ..po prostu
![]() ![]() ![]() ![]() i kumpela mi wmawiala ze przez to ze nie mam okresu i hormony mi szaleja ,sie objadam kompulsywnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety chipsów dzisiaj TŻ nie odmówiłam ![]() ![]()
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
[quote=czekoladka21;460502 7]Powiedzcie dziewczyny co mam zrobic?I tak mało jem a nie potrafie schudnac, waga stoi w miejscu, jakies 2 mce temu wazylam 50 kg tera 52 i wydaje mi sie moze byc wiecej, te okropne boczki nienawidze ich!!
Dodam moze ze mam 25 lat i pracuje jako kelnerka,moj jadlospis wyglada nastepujaco: -rano kolo godz.8 czarna kawa(wiem zła ale taki mam nawyk bez kawy ani rusz),potem jakis jogurt albo mleko z musli - w pracy pije pol litra wody.kolo godz 14.30 mam lunch i to albo jakas kanapka albo salatka(tylko to moge zjesc w pracy) -jak wracam z pracy koło 17.30 to jakies jabluszko,albo kanapka zalezy na co mam ochote,slodyczy duzo nie jem i do tego 3 herbaty zielone albo czerwone Na takiej diecie ważyłabym od 5 do 10 kg.Dla mnie to ilość zgonowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
ciąża to nie jest bo robilam test 2 razy i negatywny, ostatni okres mialam 20 kwietnia,ktory tez wystapil po 42 dniach,moje cykle przez ostanie pol roku trwaja 35 dni, ja jestem w Irlandii,a ostatni okres dostalam jak bylam w Polsce,moze dlatego cos sie poprzestawialo wiadomo klimat,
a jesli chodzi o jedzenie to jak sie juz przyzwyczilam i jak tylko zjem wiecej to czuje sie jak balon przejedzona, uwielbiam pic mleko czsami jest nawet pol litra dziennie,moze dlatego nie moge schudnac?? nie potrafie zmienic mojego stylu odzywiania znaczy czestotliwosci i godzin ale moge zmienic to co jem po pracy, wiec czekam na porady,wiadomo ze jesli rano tylko kawa i cos lekkiego a w pracy lunch to po pracy nie bede sie obzerac bo i nie ma sensu, a spac chodze kolo 12.30 w nocy |
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
Pocieszcie mnie prosze
![]() chyba oblałam egz fryjer mnie za krótko obciął nie mam sie w co ubrać no i NIE MOGĘ SCHUDNĄĆ ![]() PRosze napiszcie czy też macie takie chwile zwątpienia.Ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
dodam jeszcze ze bardzo lubie przetwory mleczne,wiec z tym białkiem to chyba nie problem, co ja poradze ja zawsze tak jadlam kiedys wystarczylo ze nie jadlam kolacji to potrafilam w tydzien 2 kg zrzucic i jadlam duzo slodyczy,a teraz?nie wiem co jest nie tak, moze to rzeczywiscie woda w organizmie a nie tluszcz, przeciez przed okresem mozna nawet 2 kg wiecej wazyc a jesli ja nie mam 2 mce to moze stad, czsami mysle o powrocie do tabsow,bralam je 6 lat,ale stwierdzilismy z tż ze damy spokoj bo trza kiedys zalozyc rodzine,wiec sama juz nie wiem co jest przyczyna tego ze nie moge schudnac
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
Czekoladka tak się zastanawiam 52 kg to naprawdę niewiele i nie sądzę żebyś była" obtłuszczona"
![]() Co do brzuszka to też miałam taki problem.Spróbuj napiąć mięsnie i chwycic za fałdkę-jak będzie niewielka-to znaczy że musisz na brzuszek poćwiczyć-ja mam wiecznie wysadzony murzyński brzuszek-ale mam mocne mięśnie brzucha i wpycham "z powrotem" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Zakorzenienie
|
Stałam przed lustrem i wmawiałam sobie, że chudnę w oczach
![]() A tak na serio, to czasami mam takie dni, że nawet nie mam siły nic pisać, ani ujawniać swojej obecności. Ostatnio dopadają mnie jakieś załamania.. Mam nadzieję, że jak zaczną się wakacje, to uda mi się wkońcu ustabilizować i ogarnąć troszkę z dietą i samą sobą.
#3594 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() wczorajszy dzień pod względem niejedzenia słodyczy udał mi się w 100% ![]() pierwszy raz od dłuższego czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() włosy odrosnš więc się nie martw ![]() ![]() ![]() a schudnšć schudniesz! tylko musisz być cierpliwa! ![]() a więc już mi się nie smutaj, głowa do góry, wszystko będzie dobrze! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() lecę na niadanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co?ale mnie korci żeby się zważyć ![]() ![]()
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie masz się w co ubrać to ubierz się w najgorsze rzeczy jakie posiadasz, poplamione, powycierane itp, poprzeglądaj się w lustrze, długo, a później ubierz coś fajniejszego i od razu zobaczysz, że nie jest tak źle ![]() Jutro będzie lepiej ! Nos do góry ![]()
![]() |
#3598 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Turcja, hm... inny świat, właściwie to nie widziałam normalnego życia, bo tam gdzie byłam praktycznie wszystko jest dla turystów... ogromna ilość hoteli, bazarów, sklepów - otwarte do późnych godzin nocnych, nawet Ci sprzedający tylko banany siedzą przy drodze do 2-3, plaże ciągną się baaardzo długo, gdy się odwrócisz widzisz góry, kawałek dalej jest rzeka - Nasza Polska w jednym mieście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: Zapomniałam - nauczyłam się wreszcie pływać ![]() ![]()
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-06-21 o 10:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
witaj italianko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Raczkowanie
|
Wczorajszy dzień to była dietetyczna porażka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.