|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Moich nikt nie zauważył jak dałam :chlipie:
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
|
#4232 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Cytat:
Wyglądają na mega wygodne, super
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gino-rossi.com/category/k...5-2200-2300-0/ Na pierwszy taniec zmieniam na taneczne. Jak wytrzymam w akcesach do konca to super, jak nie zmieniam na plaskie tomsy! to juz moja druga para! tez je uwielbiam, tylko szkoda ze nie ma tyle kolorow w EU jak w USA :/ Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2014-04-16 o 18:33 |
|
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Pozdrawiam Was z mojego wyjazdu służbowego. Mam tu mało czasu, więc wątek w pełni nadrobię dopiero po powrocie. ![]() Widzę dużo ślicznych butów, też się rozglądałam za czymś na stopy, skoro tylko tego mi już brakuje do ślubnego stroju. Byłam przy okazji pobytu w Krk w sklepie Akces i jakoś nic mi się nie spodobało, ale poszukam jeszcze w necie, przynajmniej wiem jaki brać rozmiar, jakbym się zdecydowała na taneczne. Później przeszłam się jeszcze po galerii oglądając ofertę sklepów z obuwiem i było trochę butów w kolorze jaki by mnie interesował czyli kremowym. Niestety nie trafiłam na wygodne. 39 ciśnie, 40 spada, standard przy czółenkach. Sprzedawczynie mi wciskały 39 twierdząc, że skóra się rozbije. Taaa, będzie się miała kiedy rozbić skoro to buty na ślub. Lub 40 z wkładką, w której też spadają, tylko mniej. Poza tym te buty są po prostu niewygodne, nawet założone na 3 minuty w sklepie. Wszystko to co mierzyłam było z 8-10 cm obcasem, a niższych ładnych jakoś nie znalazłam. Jedne mi się bardzo podobały, ale też nie były tak w 100% wygodne. I cena mnie powaliła... http://primamoda.com.pl/produkt/320/...58VERFANE.htmlNie wiem co począć, z wyborem butów na obcasie zawsze miałam ogromny problem. Poszukam u mnie w Katowicach jeszcze.
|
#4235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw się i tak będziesz wyglądać najpiękniej Cytat:
nie martw się, ja też jutro pół dnia spędzę w pociągu, bo jadę do domu, 300km ![]() Cytat:
wszystkie buty i suknie macie piękne! gratuluję
|
|
|
#4236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Suknia wspaniała.
|
|
#4237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez tak uwazam Cytat:
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli dobrze pamiętam ktoś chciał zobaczyć podeszwę w butach tanecznych. Wstawiam swoje zdjęcie.
Podeszwa styrogumowa z akces 2 ![]() (szału nie ma ale brzydka też nie jest)
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak macie zamiar czesać się same do ślubu, ma poprawiny, na sesję plenorową lub na cokolwiek to polecam zajrzec do sklepu Glitter
są tam dostępne katalogi z efektownymi fryzurami, które możemy zrobić nie wielkim nakładem kosztów i pracy oczywiscie wszystkie potrzebne rzeczy można u nich kupic. wrzucam wam kilka zdjec z katalogu Zeby nie bylo, to nie reklama nie mam z nimi nic wspólnego ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
Opiumalfa - a też masz z Akces2 czy z Akces? Ciekawe od czego to zależy - możliwe że od wybranego modelu, a ten mamy zupełnie inny
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem tu na wątku chyba ze 2 lata i dopiero teraz się skapłam, ze jest Akces i Akces2 myślałam, ze to to samo |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Lg_ago a gdzie kupiłaś te drugie? śliczne są! trzymam kciuki żeby pasowały i czekam na real foto
![]() a te z białe buty nie masz gdzieś zdjęcia? ![]() pamiętaj - wygoda ponad wszystko ![]() Anesthesia bardzo fajny tekst zaproszenia dla rodziców Sunset89 coś Ty suknia jest taka jak lubię - w sam raz ![]() na pewno ślicznie w niej wyglądasz Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na Hawajach mają limitowane - tylko lokalnie sprzedawane- serie wzorów, i żałuje że choć jednej nie kupiłam :/ aaaa, i nie dość że wygodne, to kupowane też z pożytkiem dla innych, biedniejszych |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie nowe PM'ki
wioleta20 To masz jeszcze kupę czasu na załatwianie wszystkiego, ale wiadomo, że w tych czasach to z wyprzedzeniem trzeba My już będziemy żonami z 2-letnimi stażami Wątek PM 2014 założony był 3 lata temu, a ja wtedy nie byłam nawet zaręczona Ty planujesz też ze sporym wyprzedzeniem, ale to dobrze Będziesz wszystko miała na spokojnie adziia13 - nie martw się suknią teściowej myślę, że znacznie gorzej byłoby gdyby czarną założyła Jasne kolory pasują na wesele. Też byłam kiedyś negatywnie nastawiona do białego i ecru u gości, ale teraz już mi to nie robi. Nikt mnie przecież nie pomyli nawet gdyby któraś założyła suknię taką jak ja Pewnie zrobiłoby mi sie przykro, ale przecież goście wiedzą do kogo przychodzą Nie przejmuj się tym, bo na prawdę nie warto ![]() bardorja - też mam 162 cm a jakie chcesz mieć buty? chodzi mi o wysokość. TŻ jest wyższy o prawie 15 cm, więc teoretycznie mogę założyć wysokość jaką chcę. Poza tym nigdy mu nie przeszkadza jak zbliżam się do jego wzrostu będę chyba chciała jednak max 8 cm, najlepiej 6, bo nie potrafię chodzić w butach na obcasach Zastanawiam się jednak czy nie będę za niska....Cytat:
![]() Panna Izabela - a może poszukasz kogoś tańszego? U mnie będzie grała dziewczyna po szkole muzycznej i chce 70 zł ![]() Monisia05900 - co do wódki to my jeszcze nie kupowaliśmy, ale właściciel sali mówił nam, że kupuje się (na 2 dniowe wesele) po 1l na osobę Wydaje mi się, że to za dużo, ale myślę, że kupimy 200 butelek 0,5 Pewnie zostanie, bo mamy jeszcze bimber, wino i nalewki. Zapraszamy ponad 150 osób więc chyba tyle zakupić musimy ![]() Witaj w klubie ![]() mysza93 - możliwe, że jesteś tu najmłodsza Miłość nie zna granic, ani wiekowych, ani żadnych innych ![]() Sunset89 - bardzo ładna suknia pamiętaj - to Twój wybór i Ty wybrałaś najlepiej ![]() Co do linijek w zaproszeniu mam jedną i wszystko się mieści ![]() Szczeperka - ja chciałam Dzięki ![]() Opiumalfa - a też masz styrogumową? A w ogole to nie wiem czy już Ci to mówiłam, ale Twoje buty są przepiękne A ja dziś kupiłam koszyczki ratunkowe Nie było to w moich planach, bo z naszego wątku się o nich dowiedziałam i nie żałuje Kupiłam w Jysku. Była promocja. 15 zł za 1
|
|
|
|
|
#4246 |
|
BAN stały
|
5 stron, sorry, ale nie ma mowy
![]() Byliśmy w USC, klamka zapadła, Tż będzie miał jednak podwójne nazwisko (uległ ojcu), ja zostaję przy swoim, dzieci będą nosiły moje ![]() Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery |
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
An wejściówki super! Na pewno się ucieszą, zwłaszcza że są na luzie
![]() Sunset89 śliczna suknia, na pewno nie jest za skromna! ![]() Atomoowka super że goście zaczęli potwierdzać przybycie ![]() Tak w temacie butów: to ja kupiłam dzisiaj takie na wesele, na które idziemy w maju niby nic szczególnego ale są b. wygodne
|
#4248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Te sa boskie, tez ze strony USA http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s Dalas ciala z tymi Hawajami! Nie wiem jaka to jest. Wizytowa. Na pewno nie taneczna welurowa. |
||
|
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
To może jutro? Albo pojutrze? Masz paski już kupione?
Jak będę wiedziała że nie będę jedyną kawoholiczką bez kawy danego dnia, to może mi się uda przemóc (po poprzednim wybielaniu w gabinecie, już nastepnego dnia piłam kawę, z duuuużą ilością mleka, przez słomkę nie mogłam się oprzeć gdy zobaczyłam ludzi w biurze z ich dawkami kofeiny )Ja musze szybko się zmotywować |
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Taka jest
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#4251 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Nasi znajomi przyszli, świetnie się bawili ![]() Kupili tylko butelkę wina. Fatalny? Kurczę, a ja się napaliłam ![]() Bo ma nakrętkę i ten truskawkowy posmak w różowym... Musimy spróbować.
|
|
|
#4252 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec bez wzgledu jaki obcas zaloze wciaz bedzie ode mnie wyzszy, czyz to nie cudowne? ale ale ale, ze wzgledu na mnie, ja tanczaca ze wszytskimi, uwielbiajaca tanczyc, bede wlasciwie non stop na parkiecie, ato sie wiąże z wytrzymaloscia buta tak wiec 8cm bedzie idealnym obcasemnie planuje kupowac wielu par, bo wiem ze to zbedne jesli kupujesz od razu taki obcas w ktorym przebalujesz cala noc. bede miec jedne i w jednych do upadlego Cytat:
nie obczajam chyba tego jak to z tymi nazwiskami bywa u mnie maly ma nazwisko ojca-wiadomo ja je przyjme w dniu slubu kumpela ma dziewcyznke (koles nie chcial dziecka), wiec mala ma jej nazwisko, teraz ona sie hajtnela z facetem i ma dwuczlonowe swoje i jego, a mala (4l)wciaz jej bo stwierdizli ze jak dorosnie i bedzie chciala dodac nazwisko jego, albo zmienic na jego to tak zrobia a teraz zostaje przy jej.
|
|
#4253 |
|
Blond forever!
|
Aaaa - no i sorry Opium, ale te kapcie są fatalne jak dla mnie...
Naprawdę chcesz wystąpić w czymś takim do sukni ślubnej? Chyba wolałabym na bosaka... Od razu mi się przypomniało jak wątkowa moniczka chciała pójść do ślubu w Emu i ją dziewczyny ostro skrytykowały...
|
|
#4254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam np. takie http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s Uwielbiam je, super kobiece jak na "trampki" strzele sobie je jeszcze w granacieI jeszcze może jakiś klasyk do tego- takie jak Twoje albo w jakimś błękicie czy beżu |
|
|
|
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
Activelifestyle - planuję mieć tylko swoje taneczne. Na przebranie będę miała baleriny jeśli nie dam rady na obcasach. Zawsze mam też awaryjne czółenka, które planuję na poprawiny.
Także na 2 dni też mam 3 pary butów, ale mam nadzieje że pierwszy dzień będę tylko taneczne miała na nodze - do kościoła i na salę.
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4257 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja paskiem się nie przejmuje, bo i tak nie będzie go widać pod suknią. A nogi z natury długie (nie mylić z zgrabnymi )Cytat:
Jak przyjdą pochwalę się zdjęciami Anesthesia dzięki żeby zaproszenia zdążyły jutro szybko przyjść !Opiumalfa bardzo podobne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Te drugie zamówiłam na sarenza. Polowałam na mój rozmiar jak lew ![]() Wygoda ponad wszystko, tak sobie wmawiam, bo ta La Boda za piękna nie jest Jak z góry się na nią patrzy nie jest źle. Pocieszam się, że najwięcej będzie widać czubki, a nie ten obcas.Zdjęcia wrzucam na Twoją odpowiedzialność, bo są ohydne ![]() Mam te, tylko całe gładkie bez żadnych aplikacji i kokard. Obcas 5 cm. W związku z tym, że będę mieć prawdopodobnie różne wysokości obcasów butów - różnica ok. 2 cm, czy jakoś będzie to bardzo wpływało na komfort noszenia sukni, gdy będę miała ubrane te niższe obcasy ??
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One sa awaryjne, na po 1 w nocy i tak ich nie bedzie widac spod sukni wiec nie widze problemu. Na dwie godziny wesela jakos przejda, wszyskim juz bedzie i tak wszystko jedno |
|
|
|
|
#4259 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może przeboleję jakoś te 500 zł
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

Sprzedawczynie mi wciskały 39 twierdząc, że skóra się rozbije. Taaa, będzie się miała kiedy rozbić skoro to buty na ślub.
Lub 40 z wkładką, w której też spadają, tylko mniej. Poza tym te buty są po prostu niewygodne, nawet założone na 3 minuty w sklepie. Wszystko to co mierzyłam było z 8-10 cm obcasem, a niższych ładnych jakoś nie znalazłam. Jedne mi się bardzo podobały, ale też nie były tak w 100% wygodne. I cena mnie powaliła... 
gratuluję

Jak będę wiedziała że nie będę jedyną kawoholiczką bez kawy danego dnia, to może mi się uda przemóc (po poprzednim wybielaniu w gabinecie, już nastepnego dnia piłam kawę, z duuuużą ilością mleka, przez słomkę 
żeby zaproszenia zdążyły jutro szybko przyjść !