Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 18:13   #4231
Lusiija
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Moich nikt nie zauważył jak dałam :chlipie:

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka.

Jeszcze tylko 115 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 18:14   #4232
MaijaLena
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dzisiaj jest dzien buta

Przyszła moja 3 i ostatnia para butów na wesele jak juz kompletnie zaniemoge. Płócienne Tomsy w kolorze ecru. Bede miała na lato!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wyglądają na mega wygodne, super

razem od --> 2005
zaręczyny --> 2013
ślub --> 23.08.2014

MaijaLena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 18:32   #4233
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Moje też są z wizytowa
Hm to będziesz je potem ściągać? Ma to sens? Przecież można w nich przetanczyc całą noc
Mi Pani poleciła buty z palcami zakrytymi bo nie raz widziała pozrywane paznokcie w nogach w takich butach. Ajc masz zaufanie do gości

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka.

Jeszcze tylko 115 dni.
to sa moje buty ktore bede miala od mszy do pierwszego tanca (od 13 do 21 - mam nadzieje)
http://www.gino-rossi.com/category/k...5-2200-2300-0/

Na pierwszy taniec zmieniam na taneczne. Jak wytrzymam w akcesach do konca to super, jak nie zmieniam na plaskie tomsy!

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
Opiumalfa i Lg_ago - super buty!
A Tomsy to moje ulubione- są jak kapcie
to juz moja druga para! tez je uwielbiam, tylko szkoda ze nie ma tyle kolorow w EU jak w USA :/

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2014-04-16 o 18:33
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:03   #4234
zły jeż
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.

Pozdrawiam Was z mojego wyjazdu służbowego. Mam tu mało czasu, więc wątek w pełni nadrobię dopiero po powrocie.

Widzę dużo ślicznych butów, też się rozglądałam za czymś na stopy, skoro tylko tego mi już brakuje do ślubnego stroju. Byłam przy okazji pobytu w Krk w sklepie Akces i jakoś nic mi się nie spodobało, ale poszukam jeszcze w necie, przynajmniej wiem jaki brać rozmiar, jakbym się zdecydowała na taneczne. Później przeszłam się jeszcze po galerii oglądając ofertę sklepów z obuwiem i było trochę butów w kolorze jaki by mnie interesował czyli kremowym. Niestety nie trafiłam na wygodne. 39 ciśnie, 40 spada, standard przy czółenkach. Sprzedawczynie mi wciskały 39 twierdząc, że skóra się rozbije. Taaa, będzie się miała kiedy rozbić skoro to buty na ślub. Lub 40 z wkładką, w której też spadają, tylko mniej. Poza tym te buty są po prostu niewygodne, nawet założone na 3 minuty w sklepie. Wszystko to co mierzyłam było z 8-10 cm obcasem, a niższych ładnych jakoś nie znalazłam. Jedne mi się bardzo podobały, ale też nie były tak w 100% wygodne. I cena mnie powaliła... http://primamoda.com.pl/produkt/320/...58VERFANE.html
Nie wiem co począć, z wyborem butów na obcasie zawsze miałam ogromny problem. Poszukam u mnie w Katowicach jeszcze.
Stary 2014-04-16, 19:11   #4235
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Dzisiejsza rozmowa z teściową (przez telefon):

TEŚCIOWA (cała w euforii): A____!!! kupiłam sukienkę, tak się cieszę, jest taka jak chciałam
JA: Super! cieszę się, jaka jest? ładna?
T: Piękna, idealna
JA: Naprawdę się cieszę, ma Pani wkońcu spokój i na święta będzie mogła Pani spokojnie usiąść, nie martwić się brakiem kiecki. A jaki ma kolor?
T: jasna jest, śmietankowa, prawie biała, śliczna.
JA (na dłuższą chwilę mowę mi odebrało): aha

Dlaczego ona mi to robi???
eh teściowa
nie martw się i tak będziesz wyglądać najpiękniej
Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 26.07, jutro 100dniówka!!! Szkoda, że w Wielki Czwartek i akurat jutro o świcie mam autobus:/
no wreszcie 100 dni!!!
nie martw się, ja też jutro pół dnia spędzę w pociągu, bo jadę do domu, 300km
Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Coś więcej o mnie, cóż rocznik jak wskazuje login '89
Zaręczyny 25.10.2013
Ślub 4.10.2014
Suknia jest już od stycznia zamówiona, czekam na maj i pierwszą przymiarkę Mój wybór to http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...al-parana.html chociaż jak teraz oglądam zdjęcia Waszych kreacji to zastanawiam się, czy nie jest za skromna ;p
Zawodowo I rok aplikacji adwokackiej, jakby ktoś miał jakieś problemy prawne (nie życzę) to zapraszam
Swoją drogą podziwiam dziewczynę, która ma ślub tego dnia co egzamin wstępny ;p Ja ze swojego wyszłam tak padnięta i z takim bólem głowy, że TŻ ledwie dostarczył mnie do domu i jak padłam do łóżka z tabletkami przeciwbólowymi tak wstałam po 16 godzinach prawie ;p
przepiękna suknia

wszystkie buty i suknie macie piękne! gratuluję

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:13   #4236
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Coś więcej o mnie, cóż rocznik jak wskazuje login '89
Zaręczyny 25.10.2013
Ślub 4.10.2014
Suknia jest już od stycznia zamówiona, czekam na maj i pierwszą przymiarkę Mój wybór to http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...al-parana.html chociaż jak teraz oglądam zdjęcia Waszych kreacji to zastanawiam się, czy nie jest za skromna ;p
Zawodowo I rok aplikacji adwokackiej, jakby ktoś miał jakieś problemy prawne (nie życzę) to zapraszam
Swoją drogą podziwiam dziewczynę, która ma ślub tego dnia co egzamin wstępny ;p Ja ze swojego wyszłam tak padnięta i z takim bólem głowy, że TŻ ledwie dostarczył mnie do domu i jak padłam do łóżka z tabletkami przeciwbólowymi tak wstałam po 16 godzinach prawie ;p
Witam koleżankę prawniczkę. Suknia wspaniała.
Stary 2014-04-16, 19:18   #4237
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
I ponieważ kochamy bardzo naszych rodziców, ale jesteśmy z nimi w bardzo przyjacielskich i luźnych kontaktach, więc takie oficjalne zaproszenia i podziękowania byłyby ciut nie w naszym stylu - TŻ "rzyga tęczą" jak czyta takie teksty To co sądzicie o takim "bileciku" jako dodatku do zaproszenia dla rodziców (zaproszenie ma zwykłą treść, jak każde inne):

WEJŚCIÓWKA V.I.P.
DLA MAMY I TATY

Niezastąpionych organizatorów
I szczodrych sponsorów
Wydarzeń ślubno-weselnych,
Otwierająca wszystkie drzwi
(poza sypialnią Młodych)
I pozwalająca wtrącać się do wszystkiego
(poza sypialną Młodych).
Ważność wejściówki w dniach
13.09 - 14.09.2014
potwierdzają Młodzi i Świadkowie.
fajne, dobrze ze macie luźne kontakty-zupełnie jak ja z moimi rodzicami, ale niestety niekotrzy tesciowie zwrot: 'i pozwalająca wtrącąć się do wszystkiego (poza sypialnią Młodych)' mogliby zbyt dosłownie zrozumiec... czyli o seksie i klotniach nie, ale juz o finanse, wychowanie dziecka mozna sie wtracac.. serio

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Wcale nie jest skromna jest piękna
tez tak uwazam

Cytat:
Napisane przez MaijaLena Pokaż wiadomość
bardorja Nawet mnie nie strasz! Chociaż ja nigdy na nic nie miałam uczulenia, więc mam nadzieje, że teraz też się obejdzie. Ja też odkupiłam na groszę, patrząc na ceny nowych sukien. Po prostu nie mam wewnętrznej potrzeby posiadania nowej sukni, którą potem wrzucę do szafy, dlatego się zdecydowałam. Mam nadzieję, że nie będę żałować
sa różne komisy do ktorych potem mozna za pieniadze oddac suknie, oczywscie ze nie za taka cene jaka kupilas, ale to zawsze cos. ja swoja bede trzymac poki nie uznam, ze więź miedzy nią a mną wygasła

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:21   #4238
Szczeperka
Wtajemniczenie

Jeśli dobrze pamiętam ktoś chciał zobaczyć podeszwę w butach tanecznych. Wstawiam swoje zdjęcie.

Podeszwa styrogumowa z akces 2
(szału nie ma ale brzydka też nie jest)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00431.jpg (115,8 KB, 39 załadowań)

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:23   #4239
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, jak macie zamiar czesać się same do ślubu, ma poprawiny, na sesję plenorową lub na cokolwiek to polecam zajrzec do sklepu Glitter są tam dostępne katalogi z efektownymi fryzurami, które możemy zrobić nie wielkim nakładem kosztów i pracy oczywiscie wszystkie potrzebne rzeczy można u nich kupic. wrzucam wam kilka zdjec z katalogu

Zeby nie bylo, to nie reklama nie mam z nimi nic wspólnego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1397668763863.jpg (45,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668775392.jpg (47,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668786796.jpg (36,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668798142.jpg (36,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668823368.jpg (41,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668833133.jpg (43,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668926717.jpg (46,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668939573.jpg (40,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397668957337.jpg (41,7 KB, 9 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:26   #4240
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Jeśli dobrze pamiętam ktoś chciał zobaczyć podeszwę w butach tanecznych. Wstawiam swoje zdjęcie.

Podeszwa styrogumowa z akces 2
(szału nie ma ale brzydka też nie jest)
moja wyglada calkiem inaczej
Stary 2014-04-16, 19:37   #4241
Szczeperka
Wtajemniczenie

Opiumalfa - a też masz z Akces2 czy z Akces? Ciekawe od czego to zależy - możliwe że od wybranego modelu, a ten mamy zupełnie inny

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-04-16, 19:39   #4242
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Opiumalfa - a też masz z Akces2 czy z Akces? Ciekawe od czego to zależy - możliwe że od wybranego modelu, a ten mamy zupełnie inny

Jestem tu na wątku chyba ze 2 lata i dopiero teraz się skapłam, ze jest Akces i Akces2 myślałam, ze to to samo

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:40   #4243
mojakaren
Zakorzenienie

Lg_ago a gdzie kupiłaś te drugie? śliczne są! trzymam kciuki żeby pasowały i czekam na real foto
a te z białe buty nie masz gdzieś zdjęcia?
pamiętaj - wygoda ponad wszystko

Anesthesia bardzo fajny tekst zaproszenia dla rodziców

Sunset89 coś Ty suknia jest taka jak lubię - w sam raz
na pewno ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
Ja paski mam od 2 m-cy kupione i ciągle przesuwam ich stosowanie- ze względu na kawę właśnie! Jak pomyślę że jutro mam być bez kawy to od razu przesuwam wybielanie na pojutrze

Ja ten co Ty, mój Tż starszy od Twojego
to musimy się jakoś razem zmotywować

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:43   #4244
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
to juz moja druga para! tez je uwielbiam, tylko szkoda ze nie ma tyle kolorow w EU jak w USA :/
ja już mam kilka par (mój Tż też je polubił!), i po powrocie do Stanów planuję zakupić kolejne 2 na ten sezon
na Hawajach mają limitowane - tylko lokalnie sprzedawane- serie wzorów, i żałuje że choć jednej nie kupiłam :/
aaaa, i nie dość że wygodne, to kupowane też z pożytkiem dla innych, biedniejszych
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:44   #4245
activelifestyle
Rozeznanie

Witam wszystkie nowe PM'ki

wioleta20 To masz jeszcze kupę czasu na załatwianie wszystkiego, ale wiadomo, że w tych czasach to z wyprzedzeniem trzeba My już będziemy żonami z 2-letnimi stażami

Wątek PM 2014 założony był 3 lata temu, a ja wtedy nie byłam nawet zaręczona Ty planujesz też ze sporym wyprzedzeniem, ale to dobrze Będziesz wszystko miała na spokojnie

adziia13 - nie martw się suknią teściowej myślę, że znacznie gorzej byłoby gdyby czarną założyła Jasne kolory pasują na wesele. Też byłam kiedyś negatywnie nastawiona do białego i ecru u gości, ale teraz już mi to nie robi. Nikt mnie przecież nie pomyli nawet gdyby któraś założyła suknię taką jak ja Pewnie zrobiłoby mi sie przykro, ale przecież goście wiedzą do kogo przychodzą
Nie przejmuj się tym, bo na prawdę nie warto Po co masz się denerwować w najważniejszym dla Ciebie dniu? Głowa do góry

bardorja - też mam 162 cm a jakie chcesz mieć buty? chodzi mi o wysokość. TŻ jest wyższy o prawie 15 cm, więc teoretycznie mogę założyć wysokość jaką chcę. Poza tym nigdy mu nie przeszkadza jak zbliżam się do jego wzrostu będę chyba chciała jednak max 8 cm, najlepiej 6, bo nie potrafię chodzić w butach na obcasach Zastanawiam się jednak czy nie będę za niska....

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Kiedy go kupowałaś? Pytam, bo byłam dziś w Biedronce i rozmawiałam z kierowniczką i ta powiedziała, że jest on tylko dostępny przed Bożym Narodzeniem....
ja byłam dzisiaj i też nie było

Panna Izabela - a może poszukasz kogoś tańszego? U mnie będzie grała dziewczyna po szkole muzycznej i chce 70 zł

Monisia05900 - co do wódki to my jeszcze nie kupowaliśmy, ale właściciel sali mówił nam, że kupuje się (na 2 dniowe wesele) po 1l na osobę Wydaje mi się, że to za dużo, ale myślę, że kupimy 200 butelek 0,5 Pewnie zostanie, bo mamy jeszcze bimber, wino i nalewki. Zapraszamy ponad 150 osób więc chyba tyle zakupić musimy

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Też się pochwalę:P ja 91 TŻ 88
Witaj w klubie ja też 91, a TŻ 87

mysza93 - możliwe, że jesteś tu najmłodsza Miłość nie zna granic, ani wiekowych, ani żadnych innych

Sunset89 - bardzo ładna suknia pamiętaj - to Twój wybór i Ty wybrałaś najlepiej

Co do linijek w zaproszeniu mam jedną i wszystko się mieści

Szczeperka - ja chciałam Dzięki a będziesz miała tylko te buty czy jeszcze jakieś inne? Ja bym chciała mieć jedne, ale co widzę to dziewczyny mają po 2, a nawet po 3 pary

Opiumalfa - a też masz styrogumową? A w ogole to nie wiem czy już Ci to mówiłam, ale Twoje buty są przepiękne

A ja dziś kupiłam koszyczki ratunkowe Nie było to w moich planach, bo z naszego wątku się o nich dowiedziałam i nie żałuje Kupiłam w Jysku. Była promocja. 15 zł za 1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0053.jpg (119,0 KB, 36 załadowań)
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:48   #4246
enzunio
BAN stały

5 stron, sorry, ale nie ma mowy

Byliśmy w USC, klamka zapadła, Tż będzie miał jednak podwójne nazwisko (uległ ojcu), ja zostaję przy swoim, dzieci będą nosiły moje

Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery )
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:51   #4247
Lemon_Drop
Zadomowienie

An wejściówki super! Na pewno się ucieszą, zwłaszcza że są na luzie

Sunset89 śliczna suknia, na pewno nie jest za skromna!

Atomoowka super że goście zaczęli potwierdzać przybycie

Tak w temacie butów: to ja kupiłam dzisiaj takie na wesele, na które idziemy w maju niby nic szczególnego ale są b. wygodne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35974826.jpg (22,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-04-16, 19:51   #4248
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam akces.
Cytat:
ja już mam kilka par (mój Tż też je polubił!), i po powrocie do Stanów planuję zakupić kolejne 2 na ten sezon
na Hawajach mają limitowane - tylko lokalnie sprzedawane- serie wzorów, i żałuje że choć jednej nie kupiłam :/
aaaa, i nie dość że wygodne, to kupowane też z pożytkiem dla innych, biedniejszych
dokladnie. mi sie podobaly takie http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s ale ich nie ma w EU

Te sa boskie, tez ze strony USA
http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s

Dalas ciala z tymi Hawajami!

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe PM'ki

Opiumalfa - a też masz styrogumową? A w ogole to nie wiem czy już Ci to mówiłam, ale Twoje buty są przepiękne
Nie wiem jaka to jest. Wizytowa. Na pewno nie taneczna welurowa.
Stary 2014-04-16, 19:52   #4249
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
to musimy się jakoś razem zmotywować
To może jutro? Albo pojutrze? Masz paski już kupione? Jak będę wiedziała że nie będę jedyną kawoholiczką bez kawy danego dnia, to może mi się uda przemóc (po poprzednim wybielaniu w gabinecie, już nastepnego dnia piłam kawę, z duuuużą ilością mleka, przez słomkę nie mogłam się oprzeć gdy zobaczyłam ludzi w biurze z ich dawkami kofeiny )
Ja musze szybko się zmotywować- ślub brata za 13 dni!
Stary 2014-04-16, 19:53   #4250
Opiumalfa
Zakorzenienie

Taka jest

Stary 2014-04-16, 19:58   #4251
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
CO MYSLICIE O TAKI ZAPRASZANIU WOGOLE?
OBRAZILIBYSCIE SIE??

ja bylam na weselu gdzie kumepla mnie poprosila czy nie wpadne bo jakas tam ciotka jej odmowila, poszlam z chlopakiem i bawilam sie swietnie. nawet wsadzilam jej cos w koperte. tak naprawde zaleta gosci zapraszanych na ostatnia chwile jest to, ze nie musza wkladac do koperty
z kolei moja tesciowa powiedziala mi, ze obrazila by sie na amen za takie zaproszenie i juzwiecej do tej osoby nie odezwala.
hmmm
W lutym TŻ zapraszał SWOICH znajomych na wesele swojego brata (bo im się już rodzina i znajomi pokończyli) w piątek przed weselem o 22
Nasi znajomi przyszli, świetnie się bawili
Kupili tylko butelkę wina.
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Tak, na próbę, ale okazał sie fatalny i odpuściliśmy temat...
Fatalny?
Kurczę, a ja się napaliłam
Bo ma nakrętkę i ten truskawkowy posmak w różowym...
Musimy spróbować.
Stary 2014-04-16, 19:58   #4252
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
bardorja - też mam 162 cm a jakie chcesz mieć buty? chodzi mi o wysokość. TŻ jest wyższy o prawie 15 cm, więc teoretycznie mogę założyć wysokość jaką chcę. Poza tym nigdy mu nie przeszkadza jak zbliżam się do jego wzrostu będę chyba chciała jednak max 8 cm, najlepiej 6, bo nie potrafię chodzić w butach na obcasach Zastanawiam się jednak czy nie będę za niska....
moj jest ode mnie wyzszy rowno o 21cm wiec bez wzgledu jaki obcas zaloze wciaz bedzie ode mnie wyzszy, czyz to nie cudowne?
ale ale ale, ze wzgledu na mnie, ja tanczaca ze wszytskimi, uwielbiajaca tanczyc, bede wlasciwie non stop na parkiecie, ato sie wiąże z wytrzymaloscia buta tak wiec 8cm bedzie idealnym obcasem
nie planuje kupowac wielu par, bo wiem ze to zbedne jesli kupujesz od razu taki obcas w ktorym przebalujesz cala noc.
bede miec jedne i w jednych do upadlego

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
5 stron, sorry, ale nie ma mowy

Byliśmy w USC, klamka zapadła, Tż będzie miał jednak podwójne nazwisko (uległ ojcu), ja zostaję przy swoim, dzieci będą nosiły moje

Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery )
nie spotkalam sie jeszcze z taka rzecza. dzieci nazwisko po tobie? a nie jego nazwisko? albo podwojne twoje i jego?
nie obczajam chyba tego jak to z tymi nazwiskami bywa
u mnie maly ma nazwisko ojca-wiadomo ja je przyjme w dniu slubu
kumpela ma dziewcyznke (koles nie chcial dziecka), wiec mala ma jej nazwisko, teraz ona sie hajtnela z facetem i ma dwuczlonowe swoje i jego, a mala (4l)wciaz jej bo stwierdizli ze jak dorosnie i bedzie chciala dodac nazwisko jego, albo zmienic na jego to tak zrobia a teraz zostaje przy jej.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:01   #4253
Blondi2989
Blond forever!

Aaaa - no i sorry Opium, ale te kapcie są fatalne jak dla mnie...
Naprawdę chcesz wystąpić w czymś takim do sukni ślubnej?
Chyba wolałabym na bosaka...

Od razu mi się przypomniało jak wątkowa moniczka chciała pójść do ślubu w Emu i ją dziewczyny ostro skrytykowały...
Stary 2014-04-16, 20:03   #4254
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
dokladnie. mi sie podobaly takie http://www.toms.com/womens/shoes/cla...n-s-classics/s ale ich nie ma w EU

Te sa boskie, tez ze strony USA

Dalas ciala z tymi Hawajami!
Oj wiem że dałam Trza będzie się znów wkrótce przelecieć na te wyspy
Ja mam np. takie
Uwielbiam je, super kobiece jak na "trampki" strzele sobie je jeszcze w granacie
I jeszcze może jakiś klasyk do tego- takie jak Twoje albo w jakimś błękicie czy beżu
Stary 2014-04-16, 20:07   #4255
Szczeperka
Wtajemniczenie

Activelifestyle - planuję mieć tylko swoje taneczne. Na przebranie będę miała baleriny jeśli nie dam rady na obcasach. Zawsze mam też awaryjne czółenka, które planuję na poprawiny.
Także na 2 dni też mam 3 pary butów, ale mam nadzieje że pierwszy dzień będę tylko taneczne miała na nodze - do kościoła i na salę.

Ignaś 11.03.2016
Stary 2014-04-16, 20:07   #4256
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wiem że dałam Trza będzie się znów wkrótce przelecieć na te wyspy
Ja mam np. takie
Uwielbiam je, super kobiece jak na "trampki" strzele sobie je jeszcze w granacie
I jeszcze może jakiś klasyk do tego- takie jak Twoje albo w jakimś błękicie czy beżu
mierzylam je, jakos nie trzymaly mi sie stopy w nich...
Stary 2014-04-16, 20:08   #4257
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Lg_ago gratki za buty! B. podobne dziś mierzyłam (tylko troszkę wyższe) ale ten pasek skracał mi i tak już krótkie nogi
Dzięki !
Ja paskiem się nie przejmuje, bo i tak nie będzie go widać pod suknią. A nogi z natury długie (nie mylić z zgrabnymi )

Cytat:
Lg_ago my też chcieliśmy kwartet smyczkowy ale cena Nas poraziła dlatego mamy skrzypce duo za 500 zł
buciki (te z foto) bardzo ładne pochwal się real foto jak je dostaniesz
Skrzypce duo jakbym miała taką opcję też bym brała jak Ty !
Jak przyjdą pochwalę się zdjęciami

Anesthesia dzięki żeby zaproszenia zdążyły jutro szybko przyjść !
Opiumalfa bardzo podobne To taka moja alternatywa dla tanecznych

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Lg te, które wstawiłaś na zdjęciu bardzo mi się podobają! daj znać jak przyjdą a te z La Body to na przebranie, tak?
La Boda w domyśle na przebranie, jak w tych nie wyrobie. Mam nadzieję, że w ogóle będą pasować. Mam dość problematyczne stopy - duże, bardzo wrażliwe i delikatne. A takie kupowanie w ciemno, to wiadomo

Cytat:
Dzisiaj jest dzien buta

Przyszła moja 3 i ostatnia para butów na wesele jak juz kompletnie zaniemoge. Płócienne Tomsy w kolorze ecru. Bede miała na lato!

Są świetne Uwielbiam takie cichobiegi

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Lg_ago a gdzie kupiłaś te drugie? śliczne są! trzymam kciuki żeby pasowały i czekam na real foto
a te z białe buty nie masz gdzieś zdjęcia?
pamiętaj - wygoda ponad wszystko

Te drugie zamówiłam na sarenza. Polowałam na mój rozmiar jak lew
Wygoda ponad wszystko, tak sobie wmawiam, bo ta La Boda za piękna nie jest Jak z góry się na nią patrzy nie jest źle. Pocieszam się, że najwięcej będzie widać czubki, a nie ten obcas.
Zdjęcia wrzucam na Twoją odpowiedzialność, bo są ohydne
Mam te, tylko całe gładkie bez żadnych aplikacji i kokard. Obcas 5 cm.

W związku z tym, że będę mieć prawdopodobnie różne wysokości obcasów butów - różnica ok. 2 cm, czy jakoś będzie to bardzo wpływało na komfort noszenia sukni, gdy będę miała ubrane te niższe obcasy ??

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:09   #4258
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Aaaa - no i sorry Opium, ale te kapcie są fatalne jak dla mnie...
Naprawdę chcesz wystąpić w czymś takim do sukni ślubnej?
Chyba wolałabym na bosaka...

Od razu mi się przypomniało jak wątkowa moniczka chciała pójść do ślubu w Emu i ją dziewczyny ostro skrytykowały...
Mi sie akurat pomysl z EMu bardzo podobal, jako nielicznej...

One sa awaryjne, na po 1 w nocy i tak ich nie bedzie widac spod sukni wiec nie widze problemu. Na dwie godziny wesela jakos przejda, wszyskim juz bedzie i tak wszystko jedno
Stary 2014-04-16, 20:11   #4259
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
mierzylam je, jakos nie trzymaly mi sie stopy w nich...
a mi na początku nawet za bardzo do niej przywierały ale teraz są idelane! myślę o takich w ecru na zmianę, na ślub, bo balerin odpowiednich nie mogę upolować
Stary 2014-04-16, 20:11   #4260
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Lg_ago my też chcieliśmy kwartet smyczkowy ale cena Nas poraziła dlatego mamy skrzypce duo za 500 zł
my się właśnie zdecydowaliśmy na zespół do kościoła - 3 dziewczyny + gitara + skrzypce marzyły mi się skrzypce
może przeboleję jakoś te 500 zł

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości