Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 22:15   #2701
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Jutro podejde. Mam nadzieje że te pomiary z usg nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość, bo wyszło że kość udowa nie urosła nic przez 3 tygodnie
Wprawdzie wtedy była mierzona przez innego lekarza, no ale bez przesady...

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 05:15   #2702
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Kucyku i daj koniecznie znać co wyjdzie u Twojego gina.

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:09   #2703
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

z okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego naj, zdrowia, spełnienia marzeń, smacznego jajka i mokrego poniedziałka
jak wrócę do domu to się odezwę, mam ograniczony dostęp do neta
Marysia przestała kasłać więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu będę leciała do siebie
tule wszystkich mocno
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:30   #2704
agatkaa1
Zakorzenienie

Dziewczynki jest przed świętami a Wy pridukujecie jak przekupy na targu

Zebra, Gryzelda szczere spóźnione najlepszego, spełnienia marzeń!!!!

Kucyku nie martw się będzie ok a za osobę do naśladowania weź sobie JANE

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:36   #2705
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Dziś Artek przespał całą noc! Musiałam mu dać smoka wprawdzie, przykryć trochę kilka razy, ale nie obudził się na całego, żeby pić mleko...

Kucyku Artuś też tyle ważył w tym tygodniu i faktycznie waga jest całkiem ok. Kość udowa - różnica jak najbardziej może wynikać ze sprzętu, przecież to są milimetry...
Sterydy - widocznie nie jest źle, skoro nic nie mówił.

Kiedy idziesz do swojego lekarza?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:47   #2706
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46069854]Hej!

Dziś Artek przespał całą noc! Musiałam mu dać smoka wprawdzie, przykryć trochę kilka razy, ale nie obudził się na całego, żeby pić mleko...

Kucyku Artuś też tyle ważył w tym tygodniu i faktycznie waga jest całkiem ok. Kość udowa - różnica jak najbardziej może wynikać ze sprzętu, przecież to są milimetry...
Sterydy - widocznie nie jest źle, skoro nic nie mówił.

Kiedy idziesz do swojego lekarza?[/QUOTE]

Dzisiaj musze iść bo nie mam leków, a dr F nie chciał mi recept wypisać... No i koniecznie te posiewy kazal zrobić, bo szyjka miękka a to grozi infekcją wewnętrznomaciczną. Ciekawe co mój powie. Pewnie jak szyjka wyjdzie jałowa to mi krążek założy.
A tekst dr F: nie ma sensu krążka zakładać, trzeba dużo leżeć, a jak by teraz urodził to raczej przeżyje...

No racja, raczej przeżyje, ale chodzi o to żeby zrobić wszystko aby donosić..

A Artuś to chyba dobrze że przespał noc? Czy może powinien jeszcze jeść w nocy? Bo nie znam się

Stary 2014-04-17, 07:58   #2707
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dzisiaj musze iść bo nie mam leków, a dr F nie chciał mi recept wypisać... No i koniecznie te posiewy kazal zrobić, bo szyjka miękka a to grozi infekcją wewnętrznomaciczną. Ciekawe co mój powie. Pewnie jak szyjka wyjdzie jałowa to mi krążek założy.
A tekst dr F: nie ma sensu krążka zakładać, trzeba dużo leżeć, a jak by teraz urodził to raczej przeżyje...

No racja, raczej przeżyje, ale chodzi o to żeby zrobić wszystko aby donosić..

A Artuś to chyba dobrze że przespał noc? Czy może powinien jeszcze jeść w nocy? Bo nie znam się

O matko, co za tekst.....

Nie, nie, już nie musi, ale mi nie przeszkadzało, jak jadł, bo to zawsze dodatkowa porcja mleka. No ale jak nie chcę, to ja mu nie będę na siłę wciskać :P Choć oczywiście to się jeszcze może zmienić
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 08:09   #2708
Konto usunięte

Agatko dziękuję za życzenia

Kucyku ten lekarz jak tak można?!

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:17   #2709
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Yhh. Smutno mi. Szyjka miękka, rozwarcie wewnętrzne 6mm,długość 19mm...
Mam leżeć duphaston, magnez, nospa. Powinna jeszcze z 4 tygodnie wytrzymać... Mały chudy 1530gram.przybral tylko 300 gram przez trzy tygodnie. Wg dr F to dobry wynik. Twarzy nie pokazał na 4D.
Przepływy, wody i łożysko ok.
Leży główką na dół co mnie zaskoczyło bo ja czuję łeb po prawej a nogi po lewej

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kochana nie martw sięLeż,bierz leki i będzie dobrze

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:55   #2710
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za wsparcie

Wczoraj sobie popłakałam a dzisiaj już mi lepiej. Tak przyglądam się zdjęciom szyjki i mierzą oni inaczej. Prowadzący łapie całość (łącznie z tym lejkiem co jest rozwarty) a dr F zmierzył tylko zamkniętą część. Więc wcale może aż tak się nie skróciła...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46070131]O matko, co za tekst.....

Nie, nie, już nie musi, ale mi nie przeszkadzało, jak jadł, bo to zawsze dodatkowa porcja mleka. No ale jak nie chcę, to ja mu nie będę na siłę wciskać :P Choć oczywiście to się jeszcze może zmienić [/QUOTE]

No to trzymam kciukasy żeby ładnie w nocy spał a kalorie w dzień nadrobił

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jest przed świętami a Wy pridukujecie jak przekupy na targu

Zebra, Gryzelda szczere spóźnione najlepszego, spełnienia marzeń!!!!

Kucyku nie martw się będzie ok a za osobę do naśladowania weź sobie JANE

A Ty jak się czujesz?

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
z okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego naj, zdrowia, spełnienia marzeń, smacznego jajka i mokrego poniedziałka
Marysia przestała kasłać więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu będę leciała do siebie
tule wszystkich mocno
Wzajemnie

Stary 2014-04-17, 09:15   #2711
agatkaa1
Zakorzenienie

Kucyk dziękuję, czuję sie ok...dziś tylko z rana tuliłam kibelek ale jest ok mdłości w sumie praktycznie nie mam...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 09:18   #2712
BERBIE
Zakorzenienie

aaa! czemu mi się nic nie cytuje coś sobie w tym kompie narobiłam

madziu to ja dziękuję za książkę

kucyk na którą masz wizytę? nie podoba mi się ten F. kasy bierze dużo, spokoju Ci nie zapewnia i recepty wypisać nie może. ja bym do niego więcej nie poszła. i czemu jeszcze tylko 4 tygodnie? wytrzymasz do końca i jak anitka będziesz tupać nogami

u mnie dziś ładnie więc pralka z niebieskimi rzeczami już chodzi
Stary 2014-04-17, 09:59   #2713
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Kucyku bedzie dobrze, sprzet sprzetowi nie rowny wiec wdech-wydech (wiem wiem latwo mowic)..
wczoraj Tosia chodzila sobie z chrupkami w obu raczkach jak zauwazyla ze Tz cos majstruje przy oknie zaczela biec, podknela sie o moja noge - ja siedzialam na krzeselku- i upadla na twarz- rozciela sobie dolna warge, leciala krew ale chyba z zabkami ok, choc nie dala sobie pomacac, ale zabki delikatnie umylysmy - nawet nie wiecie jakie mialam przerazenie w oczach....

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 10:03   #2714
201704210903
Konto usunięte

kucyku trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze
dziewczyny wesołych świat

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 10:33   #2715
anitaxas
Zadomowienie

Kucyku, co to za tekst tego dr F. - przesadził gościu Mam nadzieję, że z dzisiejszej wizyty wrócisz z lepszymi wiadomościami To normalne, że jesteś zdenerwowana, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze kochana - nie ma innej opcji !!! Zaciskam kciuki za wizytę!!!
A sterydy na płuca to chyba tylko w szpitalu podają przynajmniej ja m.in po to leżałam w 35tc.
Aż z ciekawości sprawdziłam i moja Córa w 30tc+1d ważyła 1402g więc mniej niż Twój Synek, a wszystko było ok. A dzisiaj siedzi nadal w brzuchu i pakuje dalej na masę

Kundzia współczuję upadku, obie z Tosią musiałyście się nieźle wystraszyć

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
anitko dobrze, że czekacie w domu...
swoją drogą kiedy to minęło tak niedawno zaczynałaś starania, przeżywałaś pierwszy cykl starań w którym się nie udało... a zaraz córcię będziesz tulić
Barbi to się tak wydaje - sama wiesz.. ile ciężkich i dłłłłuuuugich dni po drodze trzeba było przejść, ale najważniejsze, że już tuż, tuż

Od rana chodzę i się jaram bo rano miałam trochę takiego budyniowego, czekoladowego śluzu i liczę na to, że to może jakiś fragment czopu chociaż był i coś drgnie
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 10:42   #2716
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Ja to dopiero jestem walnieta, bo jeszcze w ciazy nie jestem, a juz sie boje, czy bedzie OK... moze te mysli mi blokuja owulacje...

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Z 19
O ja to taki rasowy baranek.
To już dziś życzę wszystkiego najlepszego bo potem jeszcze zapomnę
Mój mąż też baran, ale ja strzelec to jakoś się dogadujemy

Cytat:
Mam leżeć duphaston, magnez, nospa.
Kucyku to bierz i leż. Jeśli nie mówił o sterydach ani krążkach, znaczy, że nie są takie bardzo potrzebne. I uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
waderko, wiem, ze się martwisz, ale w głos się roześmiałam
Ja też

A ja proszę o kciuki na jutro, dziś już jedziemy do mojej mamy i od niej rano prosto do Warszawy. A tak mi się nie chce, czuję się okropnie, głowa mnie boli i rano co już się nie zdarzyło od dłuższego czasu. Będę dopiero jutro wieczorkiem

Anita myślę o Tobie, i pamiętaj - poranek wielkanocny

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 10:52   #2717
BERBIE
Zakorzenienie

anitko ja podobnie jak ty swoją ciążę widzę jako długą. wydaje mi się, że minęła cała epoka od starań, zmieniłam się ja, zmienił się tż. nic nie jest takie jak przedtem. i mam nadzieję nie będzie.

waderko mam nadzieję, że nie zapomnisz o smsku po wizycie

ja dziś pełna energii i wykorzystuje to. umyłam lodówkę, drugie (i już ostatnie ) pranie dzieciuchoych rzeczy zrobione. przed powrotem do domu mam zamiar jeszcze łazienkę przyatakować bo jak wrócą to na pewno nie pozwolą
a teraz relaks przy małej kawce takie dni lubię.
Stary 2014-04-17, 10:52   #2718
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
A ja proszę o kciuki na jutro, dziś już jedziemy do mojej mamy i od niej rano prosto do Warszawy.

Waderko to za jutrzejszą wizytę! Choć nie biorę innej opcji pod uwagę, jak tylko oczywistą oczywistość, że jest wszystko dobrze

Poranek wielkanocny może być choć jak dla mnie to każda data będzie idealna
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 11:03   #2719
BERBIE
Zakorzenienie

dziewczyny zakup jakiej butelki/butelek polecacie na początek? ile ich trzeba? zaznaczam, że bardzo chcę karmić piersią.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 11:17   #2720
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Kucyk dziękuję, czuję sie ok...dziś tylko z rana tuliłam kibelek ale jest ok mdłości w sumie praktycznie nie mam...
To się ciesz wszystko w normie, rano kibelek a potem cały dzień spokoju

Cytat:

kucyk na którą masz wizytę? nie podoba mi się ten F. kasy bierze dużo, spokoju Ci nie zapewnia i recepty wypisać nie może. ja bym do niego więcej nie poszła. i czemu jeszcze tylko 4 tygodnie? wytrzymasz do końca i jak anitka będziesz tupać nogami

u mnie dziś ładnie więc pralka z niebieskimi rzeczami już chodzi
No juz więcej nie idę do niego. On jest dobry od usg, wiec te najważniejsze usg chciałam mieć u niego.

Zazdroszczę robienia prania U mnie worki stoją, nie wiem kiedy to ogarnę...

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Kucyku bedzie dobrze, sprzet sprzetowi nie rowny wiec wdech-wydech (wiem wiem latwo mowic)..
wczoraj Tosia chodzila sobie z chrupkami w obu raczkach jak zauwazyla ze Tz cos majstruje przy oknie zaczela biec, podknela sie o moja noge - ja siedzialam na krzeselku- i upadla na twarz- rozciela sobie dolna warge, leciala krew ale chyba z zabkami ok, choc nie dala sobie pomacac, ale zabki delikatnie umylysmy - nawet nie wiecie jakie mialam przerazenie w oczach....

o matko Biedna malutka.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Kucyku, co to za tekst tego dr F. - przesadził gościu Mam nadzieję, że z dzisiejszej wizyty wrócisz z lepszymi wiadomościami To normalne, że jesteś zdenerwowana, ale trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze kochana - nie ma innej opcji !!! Zaciskam kciuki za wizytę!!!
A sterydy na płuca to chyba tylko w szpitalu podają przynajmniej ja m.in po to leżałam w 35tc.
Aż z ciekawości sprawdziłam i moja Córa w 30tc+1d ważyła 1402g więc mniej niż Twój Synek, a wszystko było ok. A dzisiaj siedzi nadal w brzuchu i pakuje dalej na masę

Od rana chodzę i się jaram bo rano miałam trochę takiego budyniowego, czekoladowego śluzu i liczę na to, że to może jakiś fragment czopu chociaż był i coś drgnie
Wow to trzymam kciuki

tak sterydy tylko w szpitalu. Ale pewnie nawet jakby była potrzeba, to by mi skierowania nie dał, bo tak jak do recepty, musiałby kartę mi założyć A za mną cztery babki w poczekalni, a godzina juz nie wiem która była? 22:30?
A ta recepta to miała być min na duphaston. Bo powiedział że minimum 3 dziennie mam brać. A ja że poproszę receptę bo mi braknie do wizyty u prowadzącego. A ten oj niee musiałbym kartę zakładać, wypisywać. Komedia.

Cytat:

A ja proszę o kciuki na jutro, dziś już jedziemy do mojej mamy i od niej rano prosto do Warszawy. A tak mi się nie chce, czuję się okropnie, głowa mnie boli i rano co już się nie zdarzyło od dłuższego czasu. Będę dopiero jutro wieczorkiem

:

kciuki ogromne!

Cytat:
dziewczyny zakup jakiej butelki/butelek polecacie na początek? ile ich trzeba? zaznaczam, że bardzo chcę karmić piersią.
Ja dostałam od położnej Avent natural 120ml.i jedną taką samą z laktatorem.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

A wizytę mam za godzinę

Stary 2014-04-17, 11:24   #2721
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

siemanko laseczki!

zeberko skarbie spóźnione 100 lat dla Ciebie i Twoich bliskich, niech wszystko będzie po Twojej myśli i błogosławieństwa Bożego na każdy dzień!
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46066878]Ciociami a Ty też baranek? a z kiedy? [/QUOTE]
no sporo nas tu z kwietnia ja też ja też ja też, ja jutro

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
A jadlas juz kiedys makaron pelnoziarnisty?
Czasami jak robie zakupy to sie zastanawiam czy kupic ale zawsze jakos lek przed nieznanym smakiem mnie stopuje.
Tez powinnam do naszej kuchni wstawic wiecej kasz, brazowego ryzu itp. ale ja poznanska pyra wiec ciezko.
Jadamy tak zmiennie. Ziemniaki, ryż bialy, makaron, czasami rozne kasze gryczana, jeczmienna, kuskus, jaglana!!! To zasluga dziewczyn.
Ale jednak chyba by sie przydalo zdrowiej.
ciociami wypróbuj ten pełnoziarnisty smak niewiele inny ale jest taki "twardszy" lekko i do niektórych potraw super pasuje
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Ja to dopiero jestem walnieta, bo jeszcze w ciazy nie jestem, a juz sie boje, czy bedzie OK... moze te mysli mi blokuja owulacje...
mam to samo :[ a jak usłyszałam na wizycie, że "no to co, staramy się już" a ja szaleństwo w oczach i strach w sercu i sobie myślę "ale jak to już..., to już?" zamurowało mnie i od tamtej chwili mogę powiedzieć, że boję się dwa razy bardziej porażki i czuję się jakby jej pewna, choć wiem że nie powinnam tak myśleć, tym bardziej że jestem optymistką. Ale spróbować ostatni raz trzeba...

Kucyku skarbie na pewno wszystko jest dobrze ale rozumiem Twoje obawy. buziak
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 11:28   #2722
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę robienia prania U mnie worki stoją, nie wiem kiedy to ogarnę...

tak sterydy tylko w szpitalu. Ale pewnie nawet jakby była potrzeba, to by mi skierowania nie dał, bo tak jak do recepty, musiałby kartę mi założyć A za mną cztery babki w poczekalni, a godzina juz nie wiem która była? 22:30?
A ta recepta to miała być min na duphaston. Bo powiedział że minimum 3 dziennie mam brać. A ja że poproszę receptę bo mi braknie do wizyty u prowadzącego. A ten oj niee musiałbym kartę zakładać, wypisywać. Komedia.
zagoń tż żeby wstawił pranie. załadowanie pralki, włączenie i rozwieszenie to dla niego żadna robota. w przerwach na reklamę w filmie można to zrobić. gorzej prasowanie.
ja chcę to ogarnąć do świąt bo później remont się zaczyna i nie będę miała warunków.
a lekarz porażka, może i specjalista ale co za podejście. w ogóle co to za godziny przyjęć kobiet w ciąży? przecież to nie ludzkie i za to nie mało płacisz.
na którą dziś idziesz?

w tym tygodniu jeszcze filusiek ma wizytę i ktoś jeszcze... rena nie ty?
Stary 2014-04-17, 11:58   #2723
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Mam leżeć duphaston, magnez, nospa. Powinna jeszcze z 4 tygodnie wytrzymać... Mały chudy 1530gram.przybral tylko 300 gram przez trzy tygodnie. Wg dr F to dobry wynik. Twarzy nie pokazał na 4D.
Przepływy, wody i łożysko ok.
Leży główką na dół co mnie zaskoczyło bo ja czuję łeb po prawej a nogi po lewej :brzydal

będzie dobrze Kochana dobrze, że idziesz do swojego prowadzącego.
A teksty i zachowanie F. to chyba tylko oznaka, że zapomniał co to znaczy być lekarzem. Brak słów.

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
tule wszystkich mocno

Kochana! Wzajemnie, cudnych Świąt
Dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do siebie

Cytat:

ojej, ale obie się musiałyście wystraszyć... Biedna Tosia

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
kucyku trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze
dziewczyny wesołych świat
Kochana i wzajemnie wesołych świąt!

Cytat:

"coraz bliżej święta, coraz bliżej święta"

Waderko

Cytat:
ja dziś pełna energii i wykorzystuje to. umyłam lodówkę, drugie (i już ostatnie ) pranie dzieciuchoych rzeczy zrobione. przed powrotem do domu mam zamiar jeszcze łazienkę przyatakować bo jak wrócą to na pewno nie pozwolą
a teraz relaks przy małej kawce takie dni lubię.
podziel się energią

Ja zaliczyłam dzis wizytę u ortopedy - noga w szynie zostaje na co najmniej miesiąc nawet zwolnienie z zajęć mi wypisał na 2 miesiące... Goopia noga

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 12:00   #2724
Konto usunięte

Jojla to się załatwiłaś...

Stary 2014-04-17, 12:57   #2725
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

To czekamy
Cytat:
Myśle ze 2 wystarcza.
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Ja zaliczyłam dzis wizytę u ortopedy - noga w szynie zostaje na co najmniej miesiąc nawet zwolnienie z zajęć mi wypisał na 2 miesiące... Goopia noga

Ojej

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 13:33   #2726
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
D
aaaaa

Cytat:
- i upadla na twarz
to jest zawsze takie bardzo przykre. ale wydaje mi się że nie uniknione...

Cytat:
K

to trzymam mocno za Ciebie i Księżniczkę

Cytat:
kupiłam Lovi 250 ml, dostałam - w ramach SR - mały Avent 125 ml. używaliśmy tylko Aventu. i zakrętki od Lovi

Cytat:
noga w szynie zostaje na co najmniej miesiąc nawet zwolnienie z zajęć mi wypisał na 2 miesiące...
gruuubooo... toś się załatwiła... Bidulka...

U nas jak nie urok to sraczka... T. ma temperaturę i biegunkę. także szał i bal uroczo Bidny Maluszek...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 14:05   #2727
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Witam zaobrączkowana
Mieliśmy taką śmiechawke z doktorem że skurczy mięśni prostych brzucha dostałam.
Jak zobaczyłam ten krążek to znosząc się śmiechem gadałam takie głupoty że masakra. Między innymi że ja takiej wielkiej dziury to nie mam i że ma mniejszy przynieść. Oczywiście stwierdziłam że na pewno zemdleje i że na pewno to sito nie wejdzie we mnie. Hahaha
Lekarz stwierdził że takiej reakcji to jeszcze nie spotkał żeby tak się pacjentka śmiała widząc ten krążek.

No ale strach ma wielkie oczy i wszystko poszło gładko. Nawet nie wiedziałam kiedy go włożył bo bardziej skupiłam się na pozycji i nabieraniu powietrza.

Szyjka rzeczywiście 19-20mm. pomimo leżenia od 7 tygodni dalej się skraca. Więc lekarz nie chciał ryzykować.

Pobrał wymazy, dostałam leki i za 13 dni kontrola.
Mały wg dzisiejszego usg 1630gram. Więc ciut lepiej

A i zapłaciłam 430zl za wizytę krążek i ktg + 45 w labie za posiewy
Wczoraj 200.

Cytat:
zagoń tż żeby wstawił pranie. załadowanie pralki, włączenie i rozwieszenie to dla niego żadna robota. w przerwach na reklamę w filmie można to zrobić. gorzej prasowanie.
ja chcę to ogarnąć do świąt bo później remont się zaczyna i nie będę miała warunków.
a lekarz porażka, może i specjalista ale co za podejście. w ogóle co to za godziny przyjęć kobiet w ciąży? przecież to nie ludzkie i za to nie mało płacisz.
na którą dziś idziesz?

Ale ja chcę sama te maleńkie ciuszki rozwieszać
No a lekarz się nie popisał...

Cytat:

.
Ojej

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 14:46   #2728
BERBIE
Zakorzenienie

kundzia biedna Tosia. ale tak jak pisała Panika tego się nie da uniknąć.

jolja jeju aleś ty biedna. szukaj dobrych stron, może jak będziesz uziemiona to pracę szybciej napiszesz

kucyk mi by chyba pół wypłaty nie starczało na Twoje wizyty itp. dobrze, że dzisiejsza wizyta o wiele lepiej Cię nastroiła.
a co do ciuszków to rozumiem... ale może już do końca ciąży nie będziesz miała jak ich porozwieszać.

postanowiłam że kupię jedną butelkę, drugą może dostanę na SR albo w jakichś gratisach.

"nie chwaliłam się" wam tym, że na początku tygodnia zobaczyłam, że mam zalążki rozstępów jak już teraz się zaczyna to niezłą kaszanę będę miała... mam tylko nadzieję, że nie zrobiły się bardzo duże do następnego weekendu. wtedy mam mieć sesję i chciałabym, żeby brzuszek jeszcze jako tako wyglądał.

edytte??
filusiek??
Stary 2014-04-17, 14:49   #2729
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
U nas jak nie urok to sraczka... T. ma temperaturę i biegunkę. także szał i bal uroczo Bidny Maluszek...

ojej jakieś paskudztwo się przyplątało biedny Torresik... trzymam kciuki, żeby szybko przeszło

Cytat:
Witam zaobrączkowana
Mieliśmy taką śmiechawke z doktorem że skurczy mięśni prostych brzucha dostałam.
Jak zobaczyłam ten krążek to znosząc się śmiechem gadałam takie głupoty że masakra. Między innymi że ja takiej wielkiej dziury to nie mam i że ma mniejszy przynieść. Oczywiście stwierdziłam że na pewno zemdleje i że na pewno to sito nie wejdzie we mnie. Hahaha
Lekarz stwierdził że takiej reakcji to jeszcze nie spotkał żeby tak się pacjentka śmiała widząc ten krążek.

No ale strach ma wielkie oczy i wszystko poszło gładko. Nawet nie wiedziałam kiedy go włożył bo bardziej skupiłam się na pozycji i nabieraniu powietrza.

Szyjka rzeczywiście 19-20mm. pomimo leżenia od 7 tygodni dalej się skraca. Więc lekarz nie chciał ryzykować.

Pobrał wymazy, dostałam leki i za 13 dni kontrola.
Mały wg dzisiejszego usg 1630gram. Więc ciut lepiej

A i zapłaciłam 430zl za wizytę krążek i ktg + 45 w labie za posiewy
Wczoraj 200.
to chyba jednak dobrze, że było tak wesoło
Mam nadzieję, że z krążkiem będziesz się czuć bezpieczniej i spełni swoją rolę. Ale odpoczywaj dużo

A koszty...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 15:07   #2730
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
heh, Niedziela Zmartwychwstania
ale nie będzie mnie od jutra przy internecie, więc dowiem się dopiero w poniedziałek wieczorem

Cytat:
ale mnie przytrzymało - pomyślałam, ze pytasz o wódkę i zastanawiałam się po co Ci ileś tam butelek wódki

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
no sporo nas tu z kwietnia ja też ja też ja też, ja jutro
h0pe, to wszystkiego najlepszego już dzisiaj
kwiecien jest fajny, ja pod koniec miesiąca imieniny obchodzę

Cytat:
prasowanie w trakcie filmu - deska przed telewizorem i już

Cytat:

no się nieźle urządziłaś

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
no i bidna Ty w tym wszystkim

Cytat:
Witam zaobrączkowana

Cytat:
no to się nieźle wystraszyłaś
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości