|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Jutro podejde. Mam nadzieje że te pomiary z usg nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość, bo wyszło że kość udowa nie urosła nic przez 3 tygodnie
![]() Wprawdzie wtedy była mierzona przez innego lekarza, no ale bez przesady... Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Kucyku
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Wtajemniczenie
|
z okazji zbliżających się świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego naj, zdrowia, spełnienia marzeń, smacznego jajka i mokrego poniedziałka
jak wrócę do domu to się odezwę, mam ograniczony dostęp do neta Marysia przestała kasłać więc jest szansa, że w przyszłym tygodniu będę leciała do siebie ![]() tule wszystkich mocno ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jest przed świętami a Wy pridukujecie jak przekupy na targu
![]() Zebra, Gryzelda szczere spóźnione najlepszego, spełnienia marzeń!!!! Kucyku nie martw się będzie ok a za osobę do naśladowania weź sobie JANE
#2705 |
Konto usunięte
|
Hej!
Dziś Artek przespał całą noc! Musiałam mu dać smoka wprawdzie, przykryć trochę kilka razy, ale nie obudził się na całego, żeby pić mleko... Kucyku Artuś też tyle ważył w tym tygodniu i faktycznie waga jest całkiem ok. Kość udowa - różnica jak najbardziej może wynikać ze sprzętu, przecież to są milimetry... Sterydy - widocznie nie jest źle, skoro nic nie mówił. Kiedy idziesz do swojego lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46069854]Hej!
Dziś Artek przespał całą noc! Musiałam mu dać smoka wprawdzie, przykryć trochę kilka razy, ale nie obudził się na całego, żeby pić mleko... Kucyku Artuś też tyle ważył w tym tygodniu i faktycznie waga jest całkiem ok. Kość udowa - różnica jak najbardziej może wynikać ze sprzętu, przecież to są milimetry... Sterydy - widocznie nie jest źle, skoro nic nie mówił. Kiedy idziesz do swojego lekarza?[/QUOTE] Dzisiaj musze iść bo nie mam leków, a dr F nie chciał mi recept wypisać... No i koniecznie te posiewy kazal zrobić, bo szyjka miękka a to grozi infekcją wewnętrznomaciczną. Ciekawe co mój powie. Pewnie jak szyjka wyjdzie jałowa to mi krążek założy. A tekst dr F: nie ma sensu krążka zakładać, trzeba dużo leżeć, a jak by teraz urodził to raczej przeżyje... ![]() No racja, raczej przeżyje, ale chodzi o to żeby zrobić wszystko aby donosić.. A Artuś to chyba dobrze że przespał noc? Czy może powinien jeszcze jeść w nocy? Bo nie znam się ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, nie, już nie musi, ale mi nie przeszkadzało, jak jadł, bo to zawsze dodatkowa porcja mleka. No ale jak nie chcę, to ja mu nie będę na siłę wciskać :P Choć oczywiście to się jeszcze może zmienić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Konto usunięte
|
Agatko dziękuję za życzenia
![]() Kucyku ten lekarz ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za wsparcie
![]() Wczoraj sobie popłakałam a dzisiaj już mi lepiej. Tak przyglądam się zdjęciom szyjki i mierzą oni inaczej. Prowadzący łapie całość (łącznie z tym lejkiem co jest rozwarty) a dr F zmierzył tylko zamkniętą część. Więc wcale może aż tak się nie skróciła... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46070131]O matko, co za tekst..... Nie, nie, już nie musi, ale mi nie przeszkadzało, jak jadł, bo to zawsze dodatkowa porcja mleka. No ale jak nie chcę, to ja mu nie będę na siłę wciskać :P Choć oczywiście to się jeszcze może zmienić ![]() No to trzymam kciukasy żeby ładnie w nocy spał a kalorie w dzień nadrobił ![]() Cytat:
![]() A Ty jak się czujesz? Cytat:
![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Kucyk dziękuję, czuję sie ok...dziś tylko z rana tuliłam kibelek ale jest ok mdłości w sumie praktycznie nie mam...
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
aaa! czemu mi się nic nie cytuje
![]() ![]() madziu to ja dziękuję za książkę ![]() kucyk na którą masz wizytę? nie podoba mi się ten F. kasy bierze dużo, spokoju Ci nie zapewnia i recepty wypisać nie może. ja bym do niego więcej nie poszła. i czemu jeszcze tylko 4 tygodnie? wytrzymasz do końca i jak anitka będziesz tupać nogami ![]() u mnie dziś ładnie więc pralka z niebieskimi rzeczami już chodzi ![]()
#2713 |
Wtajemniczenie
|
Kucyku bedzie dobrze, sprzet sprzetowi nie rowny wiec wdech-wydech (wiem wiem latwo mowic)..
wczoraj Tosia chodzila sobie z chrupkami w obu raczkach jak zauwazyla ze Tz cos majstruje przy oknie zaczela biec, podknela sie o moja noge - ja siedzialam na krzeselku- i upadla na twarz- ![]() ![]()
#2714 |
Konto usunięte
|
kucyku trzymam kciuki i wierze że będzie dobrze
dziewczyny wesołych świat Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zadomowienie
|
Kucyku, co to za tekst tego dr F. - przesadził gościu
![]() ![]() A sterydy na płuca to chyba tylko w szpitalu podają ![]() Aż z ciekawości sprawdziłam i moja Córa w 30tc+1d ważyła 1402g więc mniej niż Twój Synek, a wszystko było ok. A dzisiaj siedzi nadal w brzuchu i pakuje dalej na masę ![]() Kundzia współczuję upadku, obie z Tosią musiałyście się nieźle wystraszyć ![]() Cytat:
![]() Od rana chodzę i się jaram ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To już dziś życzę wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Mój mąż też baran, ale ja strzelec to jakoś się dogadujemy ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() ![]() A ja proszę o kciuki na jutro, dziś już jedziemy do mojej mamy i od niej rano prosto do Warszawy. A tak mi się nie chce, czuję się okropnie, głowa mnie boli i rano ![]() ![]() Anita myślę o Tobie, i pamiętaj - poranek wielkanocny ![]() ![]()
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
anitko ja podobnie jak ty swoją ciążę widzę jako długą. wydaje mi się, że minęła cała epoka od starań, zmieniłam się ja, zmienił się tż. nic nie jest takie jak przedtem. i mam nadzieję nie będzie.
waderko mam nadzieję, że nie zapomnisz o smsku po wizycie ![]() ja dziś pełna energii i wykorzystuje to. umyłam lodówkę, drugie (i już ostatnie ![]() ![]() a teraz relaks przy małej kawce ![]()
#2718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Waderko to ![]() ![]() Poranek wielkanocny może być ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zakup jakiej butelki/butelek polecacie na początek? ile ich trzeba? zaznaczam, że bardzo chcę karmić piersią.
![]() |
#2720 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdroszczę robienia prania ![]() Cytat:
o matko ![]() Cytat:
![]() tak sterydy tylko w szpitalu. Ale pewnie nawet jakby była potrzeba, to by mi skierowania nie dał, bo tak jak do recepty, musiałby kartę mi założyć ![]() A ta recepta to miała być min na duphaston. Bo powiedział że minimum 3 dziennie mam brać. A ja że poproszę receptę bo mi braknie do wizyty u prowadzącego. A ten oj niee musiałbym kartę zakładać, wypisywać. ![]() Cytat:
kciuki ogromne! Cytat:
Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A wizytę mam za godzinę ![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | ||
Wtajemniczenie
|
siemanko laseczki!
![]() zeberko ![]() ![]() ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46066878]Ciociami a Ty też baranek? ![]() ![]() no sporo nas tu z kwietnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kucyku skarbie na pewno wszystko jest dobrze ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę to ogarnąć do świąt bo później remont się zaczyna i nie będę miała warunków. a lekarz porażka, może i specjalista ale co za podejście. w ogóle co to za godziny przyjęć kobiet w ciąży? przecież to nie ludzkie i za to nie mało płacisz. na którą dziś idziesz? w tym tygodniu jeszcze filusiek ma wizytę i ktoś jeszcze... rena nie ty?
![]() |
#2723 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze Kochana ![]() A teksty i zachowanie F. to chyba tylko oznaka, że zapomniał co to znaczy być lekarzem. Brak słów. Cytat:
Kochana! Wzajemnie, cudnych Świąt ![]() Dużo zdrówka dla was i szybkiego powrotu do siebie ![]() Cytat:
ojej, ale obie się musiałyście wystraszyć... Biedna Tosia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Waderko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zaliczyłam dzis wizytę u ortopedy - noga w szynie zostaje na co najmniej miesiąc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2724 |
Konto usunięte
|
Jojla to się załatwiłaś...
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to jest zawsze takie bardzo przykre. ale wydaje mi się że nie uniknione... ![]() Cytat:
![]() ![]() to trzymam mocno za Ciebie i Księżniczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U nas jak nie urok to sraczka... T. ma temperaturę i biegunkę. także szał i bal ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Witam zaobrączkowana
![]() Mieliśmy taką śmiechawke z doktorem że skurczy mięśni prostych brzucha dostałam. Jak zobaczyłam ten krążek to znosząc się śmiechem gadałam takie głupoty że masakra. Między innymi że ja takiej wielkiej dziury to nie mam i że ma mniejszy przynieść. Oczywiście stwierdziłam że na pewno zemdleje i że na pewno to sito nie wejdzie we mnie. Hahaha Lekarz stwierdził że takiej reakcji to jeszcze nie spotkał żeby tak się pacjentka śmiała widząc ten krążek. No ale strach ma wielkie oczy i wszystko poszło gładko. Nawet nie wiedziałam kiedy go włożył bo bardziej skupiłam się na pozycji i nabieraniu powietrza. Szyjka rzeczywiście 19-20mm. pomimo leżenia od 7 tygodni dalej się skraca. Więc lekarz nie chciał ryzykować. Pobrał wymazy, dostałam leki i za 13 dni kontrola. Mały wg dzisiejszego usg 1630gram. Więc ciut lepiej ![]() A i zapłaciłam 430zl za wizytę krążek i ktg + 45 w labie za posiewy ![]() Wczoraj 200. ![]() Cytat:
Ale ja chcę sama te maleńkie ciuszki rozwieszać ![]() No a lekarz się nie popisał... Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
kundzia biedna Tosia. ale tak jak pisała Panika tego się nie da uniknąć.
jolja jeju aleś ty biedna. szukaj dobrych stron, może jak będziesz uziemiona to pracę szybciej napiszesz kucyk mi by chyba pół wypłaty nie starczało na Twoje wizyty itp. ![]() a co do ciuszków to rozumiem... ale może już do końca ciąży nie będziesz miała jak ich porozwieszać. postanowiłam że kupię jedną butelkę, drugą może dostanę na SR albo w jakichś gratisach. "nie chwaliłam się" wam tym, że na początku tygodnia zobaczyłam, że mam zalążki rozstępów ![]() edytte?? filusiek??
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że z krążkiem będziesz się czuć bezpieczniej i spełni swoją rolę. Ale odpoczywaj dużo ![]() A koszty... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2730 | ||||||
Zakorzenienie
|
heh, Niedziela Zmartwychwstania
![]() ![]() ale nie będzie mnie od jutra przy internecie, więc dowiem się dopiero w poniedziałek wieczorem ![]() Cytat:
![]() ![]() h0pe, to wszystkiego najlepszego już dzisiaj ![]() ![]() ![]() kwiecien jest fajny, ja pod koniec miesiąca imieniny obchodzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.