Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 15:57   #4411
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Miała być wycieczka, jednakże koszta remontu nas miażdżą i zrezygnowaliśmy LAJF IS BRUTAL END FUL OF ZASADZKAS

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:12   #4412
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez olgamikolajek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.
Bardzo ładną masz suknie! I bardzo ładnie w niej wyglądasz
Nie martw się, ja też mam wątpliwości co do wyboru sukni. Mam ciągle

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko. Co dajecie rodzicom? Nie mam pomysłu... i jak chcecie to coś dać? Jakieś szczególne przemówienie?
My pewnie damy spersonalizowane kosze, czyli to co lubia rodzice to dostaną w koszu no i pewnie kwiaty.

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych dni do ślubu Już tak mało zostało, a u mnie ciągle ponad 130
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:15   #4413
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
kasia1201 dasz radę kto jak kto ale my kobiety zawsze dajemy radę więc powodzenia w "nowej" pracy
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Dasz radę Kochana Ogarniesz wszystko jesteś silna babka
Dziękuję za wsparcie :-* Tata chyba też mnie wspiera bo jak zobaczył, że wieczorem wcinam pizze to poszedł do Lidla i kupił wagę Obiecuję następnego fast fooda wciągnąć najwcześniej po 16 sierpnia
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:17   #4414
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Dziewczyny zazdroszczę Wam tych dni do ślubu Już tak mało zostało, a u mnie ciągle ponad 130
szybko minie

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
tata chyba też mnie wspiera bo jak zobaczył, że wieczorem wcinam pizze to poszedł do lidla i kupił wagę \
:d :d

Stary 2014-04-17, 16:26   #4415
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Miała być wycieczka, jednakże koszta remontu nas miażdżą i zrezygnowaliśmy LAJF IS BRUTAL END FUL OF ZASADZKAS
and sometajms kopas w dupas

Panna Izabela - to jest satyna szampanska i brokat zloty.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:33   #4416
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
and sometajms kopas w dupas

dokładnie tak

czas na ekspresowe sprzątanko!

Stary 2014-04-17, 16:34   #4417
Monisia05900
Raczkowanie

Cytat:
A my dziś jesteśmy po pierwszej lekcji tańca idzie nam całkiem nieźle choć narzeczony doszedł do wniosku ze nie podoba mu się przeze mnie wybrana piosenka. Wczas.... Jak wybierałam to się nie interesował... xD

Mam takie pytanko. Co dajecie rodzicom? Nie mam pomysłu... i jak chcecie to coś dać? Jakieś szczególne przemówienie?

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.

Podbijam pytanie bo też jestem zielona w temacie
Stary 2014-04-17, 16:34   #4418
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dziewczyny jeżeli któraś szuka stanika takiego fileta w New Yorkerze są po 40 zł, kolor cielisty lub biały.
Ja mierzyłam i był ok, ale nie kupiłam w końcu.

Kupiłam za to buty na zmianę
Balerinki, srebrne ( foto z klubie) mam nadzieję, że będą ok. Koszt 15 zł

Odnośnie sukienek biały, ivory, ecru u gości byłam dziś z siostrzenicą 19-sto letnią na zakupach w galeriach. Kiecka kupiona świetna, bardzo ładnie z niej wygląda, koronkowa po całości, przed kolano, lejąca na dole tj trochę rozkloszowana, kolor ciut ciemniejszy niż moja suknia ślubna. Sama ją do niej namawiałam, bo wyglądała cudnie ( choć ona miała opory właśnie ze względu na kolor)
A mi to tam rybka jak gość się ubierze.

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
9 dni do ślubu !!

chyba zaczyna to do mnie docierać! Ale powiem Wam jedno: zero stresu!! Bardziej uciecha, że to się już dzieje i lekkie podniecenie

Usadziliśmy gości, wydrukowaliśmy menu i numery na stoły, pozostała tylko tablica informacyjna o usadzeniu i to tyle w temacie papierniczym

Kurde już lada chwila będziemy się bawić

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.
Dziewczyno wyglądasz cudnie
Bardzo pasuje Ci ta sukienka, w ogóle sukienka jest śliczna

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Olgamikolajek - mnie się bardzo podoba, wcale nie powiedziałabym, że jesteś do niej za niska

Nie mogę się nie pochwalić - kupiliśmy wczoraj hrabiemu buty, rzutem na taśmę, 10 minut przed zamknięciem sklepu. Żadnych szaleństw, nudna klasyka - ale w tych wyglądał najlepiej
Nie mogę sobie przypomnieć producenta, ale wyglądają bardzo podobnie do tych na zdjęciu - w sensie kroju, bo moim zdaniem te hrabiowskie buty to lakierki (choć nie na wysoki połysk). I oczywiście nie są szyte na miarę
My mamy podobne, klasyka jest zawsze w modzie.
Gratki zakupów

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl
Sunrise28

studniówka!
klask i:

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
bardorja, ja mam 175cm, w salonie przymierzałam princeskę w 10cm obcasach i wyglądałam dobrze także to nie koniecznie jest tak, że tylko niskie dziewczyny dobrze wyglądają w princeskach. Nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że zbyt niska dziewczyna + zbyt rozłożysta princeska nie wyglądają zbyt dobrze.
No ja też mam takie wrażenie, że to na niskich dziewczynach princeska może wyglądać kiepsko i zmiażdżyć jej figurę.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Mam podobny tył tylko trochę większy otwór i nie regularny bo jest z koronki i głównie dla tego tyłu kupiłam sukienkę:P
boskie plecy

Cytat:
Może i coś w tym jest,,, moja przyjaciółka miała suknie z koronki oczywiście źle nie wyglądała ale że biodra ma dość szerokie to jej bardzo taka suknia uwidaczniła Dość często również spotykam się z opinią że koronka postarza (kilka Pań w salonie same mówiły że tak plus 3-4 lata) więc pieron wi bo suknie z koronki i tak są cudne
No mnie koronka postarzała i choć ogólnie koronkowe kiecki mi się podobają, to nie są one dla mnie korzystne.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
No live, na pewno część się wykruszy, ale na pewno będzie stała ekipa bywalczyń.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:36   #4419
Monisia05900
Raczkowanie

Cytat:
Cudne są

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

wspaniałe a może jeszcze jakieś ciekawe makijaże masz

niestety nie mam jeszcze żadnych inspiracji co do make-up
Stary 2014-04-17, 16:46   #4420
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia05900 Pokaż wiadomość
Podbijam pytanie bo też jestem zielona w temacie
My dajemy vouchery na rayanaira nasze wesele jest w temacie podrozy wiec pasuje
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 16:50   #4421
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Melduje, ze zyje i o Was pamietam u nas ostatnia prosta, do slubu zostalo 16 dni w sobote mialam panienski, sie dzialo skrobne w klubie wieczorkiem z uslugodawcami mamy juz wszystko omowione a w przyszla srode mam II przymiarke, nie moge sie doczekac az zobacze moja suknie dopasowana wczoraj kupilismy ferrero rocher na winietki i musze sie zabrac za drukowanie wczoraj tez skonczylam serie 3 kwasow-buzie mam mega gladziutka i modle sie, zeby nic niespodziewanie nie wyskoczylo, trzymam diete-zadnej czekolady i chipsow

Witam nowe Pmki i gratuluje wszystkich zalatwionych spraw kwietniowe Panny Mlode-zaraz Ten Dzien !!!!

Uciekam do pracy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I jakie efekty po kwasach? Polecasz coś jeszcze? Ja myślałam jeszcze nad mikrodermabrazją...

Cytat:
Hej hej
Zastanawiam się nad jednym. Wynajmując sale podaje się ilość gości i za nich się płaci ale czy w tych obliczeniach mam dodać siebie i TŻ czy jak to jest???

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 115 dni.
Tak, para młoda i obsługa liczą się jak pozostali goście
Cytat:
Cześć dziewczyny!
Jest śliczna, wyglądasz bosko. Kornka jest elegancka i zawsze na czasie, a dzięki prostemu dołowi będzie ją łatwiej skrócić jeżeli zdecydujesz się na sprzedaż, a nowa właścicielka będzie niższa.

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
My chyba ostatecznie też zdecydujemy się na kilka lekcji indywidualnych... ale to dopiero w lipcu
My również mamy takie plany, ale lekcje nie należą do najtańszych - 90 zł za godzinę :/

Cytat:
Efekt zumby ;D
Polecasz? Zawsze boję się, że nie nadąże za dziewczynami i będę się odbijać od jednej do drugiej
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie

Też młodo wyglądam
Dalej nie mogę kupić alko bez dowodu :P
Heh Jest na to sposób:
zdjęcia i sposób wykonania: tutaj

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Cudowne te Wasze kiecki

Moja siostra (i druhenka w jednej osobie) w końcu wybrała sobie kiecki na ślub i poprawiny. Jestem pod niesamowitym wrażeniem, bo z niej jest jeszcze większa hrabianka, niż z K.

Swoją drogą, miała być fioletowa sukienka z dekoltem w serduszko, a zamówiła takie... pierwsza na ślub, druga na poprawiny:

Nie jestem w sumie przekonana, że ta pierwsza to dobry wybór (Młoda ma jeszcze większy cyc ode mnie, moim zdaniem tak mocno zabudowany dekolt tylko to podkreśli). No, ale skoro chce, to nie będę się wtrącać. Cieszę się, że ma to za sobą, bo jeszcze kilka miesięcy miała zupełnie serio zamiar wystąpić w stroju z konwentu fantastycznego - gorset i spódnica w stylu steampunk...

edit: haha! Wybrała sobie kiecki, a sklep wysyła tylko do UK... a z naszej dwójki to ja jestem blondynką
Śliczne sukienki, jaki to sklep?

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:00   #4422
asia1206
Raczkowanie

Kochane wybaczcie za offtopa ale muszę Dostałam dzisiaj telefon,że od maja przechodzę na umowę o pracę nareszcie kończę roczne zlecenie i nerwy ile uda mi się zarobić-najbardziej cieszę się z urlopu,2 dni wolnych na ślub i takie tam...szampan polecany przez Ysie już stoi na stole i czeka na Tż i moją przyjaciółkęNajlepszy zajączek

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:03   #4423
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dość często również spotykam się z opinią że koronka postarza (kilka Pań w salonie same mówiły że tak plus 3-4 lata) więc pieron wi bo suknie z koronki i tak są cudne
To bardzo zależy od koronki i fasonu sukni, jak mierzyłam te z zabudowaną górą to faktycznie postarzały, za to moja jest idealna

Cytat:
Wydawało mi się, że ją trochę skróciła, ale to też zależy od tego na jest szyty gorset (tzn gdzie się konczy). Niektóre fasony skracają niektóre wręcz wyciągają w górę Moja mnie wyciągnęła bardzo i zrobiła superową talię
To fakt, długość gorsetu ma mega znaczenie, czasem nawet 3cm robią różnicę!
Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
Też o tym myślę, w ogóle boję się, że wątek będzie się wykruszał z każdym kolejnym ślubem, bo nasze żonki stracą motywację do zaglądania do tych, które wciąż przed...

Ja dziś mam tak tragiczny dzień, że szkoda gadać... idę wylewać żale w klubie, tutaj napiszę tylko, że zaproszenia przyszły, ale złe Tzn. wszystko jest ok, poza czcionką na okładce, która jest diametralnie różna od tej z projektu - same patrzcie A mieliśmy rozdawać całej rodzinie TŻta na majówce! Wiem, że to nie jest największy błąd świata, więc pewnie jak się nie wyrobią z korektą to rozdamy takie, no ale kurde, nie po to wydaję kasę na zaproszenia, żeby dostać coś zupełnie innego

Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:04   #4424
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz!
to jest princessa? myslalm ze lietra A

boska!!!!!!!!!!!

zaraz wyjezdzam do rodziny przyszlego męża czyli czeka mnie próba powstrzymania sie od cudownego jedzenia tesciowej, mam nadzieje ze nie przytyje zbyt duzo niestety tam nie mam mozliwosci siedzenie i czytania was wiec poczytam dopiero we wtorek,jezu ile bede miala do nadrobienia
a wogole DZIEWCZYNKI wesolego JAJA! JAJAJAJAJAJAJAJ
MOKREGO DYNGUSAAAAA
i zeby kazda zmiescila sie w swoja kiece po swietach
buziaki
Słodkich, rodzinnych, wesołych i udanych świat. Śmigusa nie życzę mokrego,bo zapowiadają deszcz więc może pogodę da się jeszcze odczynić

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
może to tak wygląda na zdjęciu akurat.
Oryginalna wygląda tak

dziękuję

spokojnych Świąt Kochana
O !!! a cóż to moje oczy widzą! Znana jest mi ta suknia, poważnie się nią interesowałam, ale jednak padło na inną. Jest piękna!

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
To jestem Twoją koleżanką "po fachu", ale ja już na szczęście wykonuję zawód samodzielnie
BTW szalona jesteś, że masz egzamin w dzień ślubu!! Już widzę miny ludzi, jak piszesz egz. w ślubnej fryzurze tak czy inaczej, powodzenia
Dziękuję Zazdroszczę, że masz już to wszystko za sobą.
Mam nadzieję, że wszyscy to zauważą dlatego idę w welonie na 2 metry, a co - musi być wejście!!! Taki był mój niecny plan, buuułahahaha

27.09.2014r.
Stary 2014-04-17, 17:05   #4425
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dla rodziców standardowo i oklepanie dajemy :
dla mamy wielki bukiet kwiatów - nie dlatego, że nie mamy pomysł a dlatego, że wiem że mama bardzo chciałabym takie bukiet dostać
dla taty- alkohol w ładnej butelce-tutaj pomysłów za bardzo nie mieliśmy
Dla moich rodziców dodatkowo podziękowania, które napiszemy zapakowane w ładną, ozdobną tubę.
Dla teściowej kwiaty i niech się ciesze, że chociaż to dostanie

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:07   #4426
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
bardzo ładna mam bardzo podobną suknie
Stary 2014-04-17, 17:09   #4427
Monisia05900
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Kochane wybaczcie za offtopa ale muszę Dostałam dzisiaj telefon,że od maja przechodzę na umowę o pracę nareszcie kończę roczne zlecenie i nerwy ile uda mi się zarobić-najbardziej cieszę się z urlopu,2 dni wolnych na ślub i takie tam...szampan polecany przez Ysie już stoi na stole i czeka na Tż i moją przyjaciółkęNajlepszy zajączek

Gratulacje, super prezent, nie do opisania jak teraz będziesz miała dobrze
Stary 2014-04-17, 17:10   #4428
Le_lena
Raczkowanie

Naczytałam się, nacytowałam i wcięło

Dziękuję za gratulacje przeprowadzki
Mieszkamy z tżtem na razie w ynajmowanym - swoje chcemy kupić po ślubie Na parapetówkę oczywiście zapraszamy iliy

Co do wódki - nam właścicielka sali podpowiadała 0,5, l na głowę, ale mi się to wydaje mało dzisiaj zagonię TŻ, żeby usiadł i ze mną policzył.

W sprawie sukienek - powiem tak. Kolor biały jest zarezerwowany dla PM i moim zdaniem wszyscy powinni się tego trzymać. Oczywiście jeśli moja mama lub świadkowa chciałyby takie sukienki - a nie wyglądałyby one jak typowo ślubne to nie miałabym nic przeciwko, ale tylko dla tych dwóch osób Inni goście łącznie z teściową mają całą paletę kolorów do wyboru
Stary 2014-04-17, 17:11   #4429
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
To bardzo zależy od koronki i fasonu sukni, jak mierzyłam te z zabudowaną górą to faktycznie postarzały, za to moja jest idealna

Też o tym myślę, w ogóle boję się, że wątek będzie się wykruszał z każdym kolejnym ślubem, bo nasze żonki stracą motywację do zaglądania do tych, które wciąż przed...

Ja dziś mam tak tragiczny dzień, że szkoda gadać... idę wylewać żale w klubie, tutaj napiszę tylko, że zaproszenia przyszły, ale złe Tzn. wszystko jest ok, poza czcionką na okładce, która jest diametralnie różna od tej z projektu - same patrzcie A mieliśmy rozdawać całej rodzinie TŻta na majówce! Wiem, że to nie jest największy błąd świata, więc pewnie jak się nie wyrobią z korektą to rozdamy takie, no ale kurde, nie po to wydaję kasę na zaproszenia, żeby dostać coś zupełnie innego

Nie smutaj się Rożnica rzeczywiście jest duża, co za fuszerka. Co oni w ogóle sobie myśleli wysyłając takie zaproszenia? - że nie zauważysz różnicy?

27.09.2014r.
Stary 2014-04-17, 17:16   #4430
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość

padłam trupem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-17, 17:22   #4431
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
ewaden Stresujesz się ślubem brata?
nic a nic już się nie mogę doczekać! (za wyjątkiem samych lotów tam)
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:27   #4432
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Hejka, witam nowe wizazanki
Zaraz nadrobie, ale najpierw prosze o pomoc troche oftopową

Wiem, ze niektore z Was rzucily hormony jakis czas temu...
Czy jestescie zadowolone? Jak wytrzymujecie bolesne okresy?
ja stoje teraz przed decyzją rzucenia hormonów i nie moge sie zdecydowac nie wyobrazam sobie po tylu latach wrócic do gumek. Z resztą one mnie obrzydzają...zapach, silikon, fuj brak spontanicznosci...no generalnie nie widze tego. Metodzie kalendarzykowej, nie mowiac juz o przerywańcu-nie wierze. I nie wiem jak rozegrać bo lekarz powiedzial, ze przy mojej wadze powinnam odstawic hormony

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:35   #4433
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
No to razem od maja zaczynamy robotę na nowych warunkach
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:43   #4434
asia1206
Raczkowanie

Monisia05900dziękuję
kasia1201 maj dla nas łaskawyw ogóle już usłyszałam,że w maju czekają mnie dwie pensje i 2 maj wolny 100% płatnyciesze się jak wariatka od 5.05 będę myślała że razem z Tobą idę do roboty

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 17:54   #4435
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Buty z Akcesu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez MaijaLena Pokaż wiadomość
Witam ciepło i nieśmiało

Chciałabym się przyłączyć do Was, chociaż wiem, że to już ostatni dzwonek Niestety dopiero dzisiaj mnie olśniło, że na wizażu pewnie jest jakiś super wątek, który może pomóc w oganięciu tego wszystkiego i w przetrwaniu tych ostatnich miesięcy przed ślubem. Tak więc... po chyba kilku latach wracam na wizaż specjalnie do Was
Póki co nadrabiam i czytam poprzednie posty, ale chyba mi na to życia nie starczy tyle tego natrzaskałyście
Hejka

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
A ja zamówiłam dzisiaj buty
Dwie pary

Jedne ohydne z LaBody - 5 cm obcas, niestety nie prezentuje się zbyt ładnie, ale wygoda ponad wszystko. W kolorze śmietankowym, bez żadnych zdobień. Chciałam beż, ale był bardzo ciemny.

No i drugie, takie cuda Żeby tylko pasowały
Te z La Body wcale nie są brzydkie a te drugie cuda skad? Bo chyba przegapiłam tez takie chcem

Cytat:

I ponieważ kochamy bardzo naszych rodziców, ale jesteśmy z nimi w bardzo przyjacielskich i luźnych kontaktach, więc takie oficjalne zaproszenia i podziękowania byłyby ciut nie w naszym stylu - TŻ "rzyga tęczą" jak czyta takie teksty To co sądzicie o takim "bileciku" jako dodatku do zaproszenia dla rodziców (zaproszenie ma zwykłą treść, jak każde inne):

WEJŚCIÓWKA V.I.P.
DLA MAMY I TATY

Niezastąpionych organizatorów
I szczodrych sponsorów
Wydarzeń ślubno-weselnych,
Otwierająca wszystkie drzwi
(poza sypialnią Młodych)
I pozwalająca wtrącać się do wszystkiego
(poza sypialną Młodych).
Ważność wejściówki w dniach
13.09 - 14.09.2014
potwierdzają Młodzi i Świadkowie.
Swietny tekst

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Coś więcej o mnie, cóż rocznik jak wskazuje login '89
Zaręczyny 25.10.2013
Ślub 4.10.2014
Suknia jest już od stycznia zamówiona, czekam na maj i pierwszą przymiarkę Mój wybór to http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...al-parana.html chociaż jak teraz oglądam zdjęcia Waszych kreacji to zastanawiam się, czy nie jest za skromna
Zawodowo I rok aplikacji adwokackiej, jakby ktoś miał jakieś problemy prawne (nie życzę) to zapraszam
Swoją drogą podziwiam dziewczynę, która ma ślub tego dnia co egzamin wstępny Ja ze swojego wyszłam tak padnięta i z takim bólem głowy, że TŻ ledwie dostarczył mnie do domu i jak padłam do łóżka z tabletkami przeciwbólowymi tak wstałam po 16 godzinach prawie p
Sliczna suknia

Cytat:
Dzisiaj jest dzien buta

Przyszła moja 3 i ostatnia para butów na wesele jak juz kompletnie zaniemoge. Płócienne Tomsy w kolorze ecru. Bede miała na lato!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fajne chociaz mnie tez do sukni jie przekonuja, ale pod suknia w koncu i tak ich nie widac a ja byłam za emu moniczki do slubu
A w ogóle to nasze męzatki chyba sie nie odzywają

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
5 stron, sorry, ale nie ma mowy

Byliśmy w USC, klamka zapadła, Tż będzie miał jednak podwójne nazwisko (uległ ojcu), ja zostaję przy swoim, dzieci będą nosiły moje

Dziś poczułam, że ślub się zbliża (dobrze, że 45 dni przed a nie np. cztery )
Oryginalnie ja mam znajomego, który przyjął nazwisko swojej żony

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-17, 17:55   #4436
zły jeż
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość

Dziś dzień butowy, więc podrzucę od siebie: w biegu zajrzałam dziś do Badury. Widziałam tam piękne czółenka/szpilki w kolorze biało/niebieskim . Jak je zobaczyłam to zaczęłam żałować, że mój kolor przewodni, to nie niebieski http://badura.pl/products,czolenka,37976,2201-69-278-p

W Jaqueline Riu widziałam też spory wybór białych żakietów - jeśli któraś z Was szuka - polecam zajrzeć.

My w końcu zdecydowaliśmy się na Dj'a. Dzięki Cornflower Girl , która dała kontakt .
Ciągle wybieramy fotografa. Ja cisnę na droższą opcję, TŻ na razie jest twardy. Ale kropla drąży skałę i wieżę, że postawię na swoim
Sukienka wybrana, będzie jednak Gala Casablanca (wersja z samym bolerkiem, ale innym niż z kompletu. Po Świętach idę na branie miary i daję zaliczkę. http://www.galasuknieslubne.pl/cassablanca.php
Śliczna suknia. Buty też bardzo mi się podobają. Widziałam je akurat wczoraj w sklepie.

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
9 dni do ślubu !!

chyba zaczyna to do mnie docierać! Ale powiem Wam jedno: zero stresu!! Bardziej uciecha, że to się już dzieje i lekkie podniecenie

Usadziliśmy gości, wydrukowaliśmy menu i numery na stoły, pozostała tylko tablica informacyjna o usadzeniu i to tyle w temacie papierniczym

9 dni, ale super! Gratuluję spokojnego podejścia do tematu.

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Jest piękna i świetnie pasuje do Twojej sylwetki.

Cytat:

zły Jeż Szkoda, że nie byłaś w Akcesie2, mnie ich modele bardziej się podobają niż Akces.I mierz, mam nadzieję, że idealne buciki gdzies czekają na Ciebie - szkoda, zebyś kupiła coś, co zmasakruje Ci stopę
Dzięki za podpowiedź, jeszcze tam się wybiorę.

Cytat:
Gratuluję umowy o pracę.

Cytat:

Niby nie największy błąd, ale powinni się trzymać projektu, po coś on jest. :/ Niech poprawiają i postaraj się przycisnąć ich żeby zrobili to szybko.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Niedawno odstawiłam tabletki anty. Hormony mi szkodziły na zachowanie - nerwowa byłam. Brałam je 6 lat. Pierwszy naturalny okres przyszedł w rozsądnym terminie, pobolało trochę, wzięłam 1 ibuprom i było ok. Kiedyś, przed tabletkami miałam baaardzo bolesne okresy, coś się więc poprawiło (ale może to kwestia wieku mojego dalej posuniętego, a nie wpływ tabletek stosowanych dłuższy czas ). Do gumek jakoś się przyzwyczaiłam, nie są takie złe. Te z Lidla nawet tak nie śmierdzą. Moja nerwowość gorzej wpływała na związek niż brak spontaniczności w łóżku. Jestem więc zadowolona.
Stary 2014-04-17, 18:07   #4437
velika
Winter is coming

Cytat:
Pysiu, ja odstawiałam hormony kilka lat temu, po chyba 6 latach? brania. Było ok, poza tym, że drugi cykl mi wariował i dostałam okres po 2 miesiącach, ale potem się uregulowało. Żadnych niespodzianek jeśli chodzi o cerę, wahania wagi nie było. Po 2 latach wróciłam, bo mi się odechciewało seksu przez gumki Dobrze cię rozumiem, nie znoszę ich. Na tabsach czuję się super, ale we wrześniu znowu chcę odstawić na jakiś czas. Ale bankowo powrócę, to wg mnie najlepszy wynalazek ludzkości zaraz po internecie.

Cytat:
Monisia05900dziękuję
kasia1201 maj dla nas łaskawyw ogóle już usłyszałam,że w maju czekają mnie dwie pensje i 2 maj wolny 100% płatnyciesze się jak wariatka od 5.05 będę myślała że razem z Tobą idę do roboty
i gratuluję umowy super!
Ja dzisiaj dostałam dodatkową kasę na zajączka od szefowej i szczęka mi opadła, bo pracuję tu 4 lata i nigdy nic nie było Odkładam do koperty z napisem "Wakacje 2015 Azory"
Witam wszystkie nowe PMki

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:08   #4438
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Śliczna suknia. Buty też bardzo mi się podobają. Widziałam je akurat wczoraj w sklepie.

9 dni, ale super! Gratuluję spokojnego podejścia do tematu.

Jest piękna i świetnie pasuje do Twojej sylwetki.

Dzięki za podpowiedź, jeszcze tam się wybiorę.

Gratuluję umowy o pracę.

Niby nie największy błąd, ale powinni się trzymać projektu, po coś on jest. :/ Niech poprawiają i postaraj się przycisnąć ich żeby zrobili to szybko.

Niedawno odstawiłam tabletki anty. Hormony mi szkodziły na zachowanie - nerwowa byłam. Brałam je 6 lat. Pierwszy naturalny okres przyszedł w rozsądnym terminie, pobolało trochę, wzięłam 1 ibuprom i było ok. Kiedyś, przed tabletkami miałam baaardzo bolesne okresy, coś się więc poprawiło (ale może to kwestia wieku mojego dalej posuniętego, a nie wpływ tabletek stosowanych dłuższy czas ). Do gumek jakoś się przyzwyczaiłam, nie są takie złe. Te z Lidla nawet tak nie śmierdzą. Moja nerwowość gorzej wpływała na związek niż brak spontaniczności w łóżku. Jestem więc zadowolona.
Ja zawsze miałam straszne i nie narzekam :p
Co to gumek polecam SKYN czarne. W porównaniu z innymi znanymi są o niebo lepsze nie czuć ich

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:11   #4439
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Rogal na gębie non-stop!
Ale emocje

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość
My w końcu zdecydowaliśmy się na Dj'a. Dzięki Cornflower Girl , która dała kontakt
Ciągle wybieramy fotografa. Ja cisnę na droższą opcję, TŻ na razie jest twardy. Ale kropla drąży skałę i wieżę, że postawię na swoim
Sukienka wybrana, będzie jednak Gala Casablanca (wersja z samym bolerkiem, ale innym niż z kompletu. Po Świętach idę na branie miary i daję zaliczkę. http://www.galasuknieslubne.pl/cassablanca.php
Suknia jest boska

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Niech to będzie już!!
siebie i Tż też liczycie

Ostatnio wciąż wysypuje mnie na brodzie A było już tak dobrze... Zmienili opakowanie mojego ulubionego podkładu, ciekawe czy w składzie też czegoś nie popieprzyli, obwiniam go albo puder brązujący, bo ten który używałam wczesniej został wycofany i wzięłam z tej samej firmy ale już inny... Ale mnie to wkurza, żeby to jeszcze były małe pipki, ale to te duże, po których zostają przebarwienia

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE - POTRZEBUJĘ ŚREDNIO KRYJĄCEGO PODKŁADU, MOŻE NAWET TROCHĘ MOCNIEJ KRYĆ, ALE NIE MUSI, TAKIEGO KTÓRY NIE ZAPYCHA!!
Ja polecam revlon colorstay, mnie nie zapycha i dobrze kryje

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.)

Boska jest i super w niej wyglądasz

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-17, 18:16   #4440
rossifumi
Raczkowanie

Cytat:
Piękna Super z bolerkiem wygląda
Dziękuję Dobra Kobieto

Cytat:
Napisane przez margot244 Pokaż wiadomość
Witaj ja też starszak 30+ ślubujemy tego samego dnia

piekna suknia
przebijam żółwika

Cytat:

rossifumi O, dobrze słyszeć Na kogo się zdecydowaliście? Mam nadzieję, ze będziecie bardzo zadowoleni Casablanca jest piękna, jestem też ciekawa, jakie bolerko dobierzesz.
wybraliśmy Krzyśka Bednarskiego. Trochę powyżej naszego budżetu, ale tylko troszkę. Zrobił na nas super wrażenie i odrobinkę się łamaliśmy, ale wczoraj klamka zapadła i już umawiamy się na podpisanie umowy i zadatek. Dziękuję !!!

Bolerko będzie też koronkowe, ale dłuższe (do talii, a nie tylko za cyce) i dekolkt bardziej odsłaniajacy ramiona. I koronka trochę bardziej sie mieni, bo ma jakieś kamyczki poprzyszywane

[QUOTE=olgamikolajek;46076 113]Dziękuję bardzo cieszę się nie jestem jedyna która ma wątpliwości może to emocje biorą już górę

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko ja miałam wątpliwości Kobieto, wyglądasz w niej obłednie!!!!!!!!!
Dziękuję cieszę się że nie jestem jedyna z wątpliwościami
Nie jesteś jedyna, oj nie.....
Ja parę dni temu przeżywałam rozterki, że za skromna ta moja sukienka, mało efektowna, że słabo, że źle, że coś tam, coś tam..... Ale na szczęście mierzyłam sukienkę z teściową i siostrą. Te jak się dowiedziały, że się waham, to mi prawie przyjechały pałką obić i trochę mi przeszło. A najbardziej się teściowej podobałam - szok
Zaraz wstawię tu zdjęcia z przymiarki i poddam się ocenie wszechwiedzącego wizażu

Cytat:
Gratki!

Cytat:

Ja półtora roku temu odstawiłam, brałam prawie 3 lata. Bolesne okresy się pojawiają, ale nie zawsze, ból jest dużo mniejszy niż wcześniej. Warto spróbować, jeśli lekarz zaleca. [a do gum można się przyzwyczaić...]

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości