![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() CZERWIEC biżu, kosmetyki, akcesoria, torebki
Witajcie,
Poniżej rzeczy na wymianę. Za miesiąc się wyprowadzam więc zależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy. Nie będę wybredna ![]() Mam na wymianę: Rozex krem 0,75 % 30 g- zużyto 10% DATA WAŻNOŚCI 11/2015 (nie ma na zdjęciu) Protopic maść 0,1 % 10 g zużyto 30 % data ważności 04/2015 (nie ma na zdjęciu) Zdjęcie nr 3 - Biżuteria na rękę, nigdy nie noszona zapinana na nadgarstku. Pierścionek na palec regulowany KSIĄŻKI Są w drugim moim wątku TOREBKI -Malutka torebka River Island stan dobry -Retro torebka granatowa stan dobry - - Torebka MANGO stan bardzo dobry, mała wizytowa, długość około 20 cm BIŻUTERIA naszyjnik z kwiatkiem i kamieniem w rózu i pierścionek. kolczyki z aniołkami, niestety brakuje zawiszki do ucha dwie spineczki z motylkami białymi gumka z fioletowymi cekinami bransoletka ze słonikami srebrna próba 925 zawieszka główka konia (trzeba ją wyczyścic) kolczyki wiszące srebrne próba 925 7. UBRANIA (zdjecia spodni w poście nr 42) -Szaliczki (zdjecie nr 7), ten ostatni z pomarańczowym akcentem jest kominem - gurby brąowy ciepły komin- nieużywany (zdjęcie nr 9) - Pasek z przeplecioną apaszka nowy zakupiony w terranovie (zdjecie nr 8) - Bluzka czarna nigdy nie noszona zakupiona na SHEINSIDE-nietrafiona nie układa sie tak jak na zdjeciu, jakość też średnia. rozmiar XL, ale to chyba nieduze L link: http://www.sheinside.com/Navy-V-Neck...-cat-1733.html (zdjecie nr 10) - Jeansy jasne terranova, założona raz stan idealny maja lekkie przetarcia. Rozmiar L. Długość od kroku 88 cm, W pasie 42/46 cm, wysokość stanu 20 cm, w udzie około 24 cm - spodnie niebieskie nowe z metkami. rozmiar 42. Długość od kroku 80 cm, w pasie 44/47 cm, stan 26 cm, w udzie 26 cm. Materiałowe ze złotymi guzikami. - Spodnie ZAC POSEN. Kupiłam w sklepie vintage. Maja cudowne hafty ale dla mnie za małe (myślałam, że schudne ![]() - stopki niebieskie i różowe (blady prześwitujacy kolor rozmiar stopy 22-24 cm (zdjecie nr 6) - krótkie spodenki szorty fishbone rozmiar M, stan dobry stan 27 cm . w pasie 41 cm, długość całkowita 37 cm (zdjęcie nr 5) 8. KOSMETYKI (zdjęcie nr 1 i 6) - Brązujacy jedwab do ciała Delia 300 l - użyty był raz- kupiony 2 tygodnie temu - Krem BIODERMA Photoderm AR 50+ 30 ml myśle że jest jakieś 1/4 opakowania, ważny 9 miesiecy od otwarcia mineło 11 miesiecy. ALe konsystencja ok. - Paletka korektorów KRYOLAN 6 odcieni , zużyte jakieś 20 % ale produkt zakupiony 2 lata temu. Konsystencja wydaje się być w porządku, taka jak na początku - Masło do ust STENDERS kawowe 7 g, zostało około 35 % - 1/3 z 10 ml perfum Vers Toi - spinka długa - dezodorant w kuce - kryształ dla kobiet i meżczyzn użyty dwa razy. -dezodorant w kulce NIVEA EN sensitive kupiony w zeszłym tygodniu, użyty raz. 9. OBUDOWY IPHONE 5 dwie obudowy do Iphone 5 silikonowa z uszami i plastikowa z rowerkiem. Ta z rowerkiem nigdy nie używana. Obie w super stanie 10.Futerał na okulary River Island i okulary przeciwsłoneczne zakupione w sklepie optycznym, niestety ze zdartym brzegiem-widać na zdjęciu nr 8 10. FILMY i GRY 1. Rewers z Twojego Stylu z Agata Buzek 2. 33 Sceny z życia z Twojego Stylu z Maciejem Sthurem 4. Sala samobóców z Twojego Stylu 5. Żelazna Dama z Twojego Stylu z Meryl Streep 6. Wesele w Sorrent z Twojego Stylu z Pierce Brosnanem 7. Bękarty Wojny z Vivy z Bradem Pittem 8.GRA PC Twierdza Deluxe 9. Gra PC WORMS 3D INNE Nowa lampka osram do przyklejenia (zdjęcie nr 10) Edytowane przez akrzesak Czas edycji: 2014-07-01 o 12:19 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ kosmetyki nuxe rosyjskie, książki ,biżu
oddam dużo za:
uchy szampon Isana 2.Krem do twarzy odżywczy i intensywnie nawilżający DECUBAL 3.Maska do włosów drożdżowa 4. Krem z mocznikiem z AHA CERKODERM15 5. NUXE suchy olejek 6. malinowa woda oczyszczająca 7. Ziaja kuracja lipidowa krem naprawczy 15. Próbki kremów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
1.Suchy szampon Isana 200 ml kupiony 2 tygodnie temu i użyty 2 razy 3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu 15. Próbki kremów które dołączę jako komplet ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
1.Suchy szampon Isana 200 ml kupiony 2 tygodnie temu i użyty 2 razy (nie podpasował mi) Balsam do ust PAT&RUB 100 % naturalny różany 10 ml zużyta jakieś 15% ważny do połowy czerwca tego roku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos za
3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu malinowa woda oczyszczająca DR
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu Leginsy albo książkę Arabska Żona ? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za legginsy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
coś za
-Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu -Róz ingot nr 84 zużyta połowa otworzyłam około pół roku temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalałżam dla siebie
Cytat:
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Niestety wymieniłaś już to czym byłam zainteresowana ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- niestety nic ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Nic ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Nic nie znalazłam [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;46011705]coś za -Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu -Róz ingot nr 84 zużyta połowa otworzyłam około pół roku temu[/QUOTE] ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Napisałam pytanie w twoim wątku Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
cos za kryolan? i cos moze jeszcze ?
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
może u mnie coś za maskę drożdżową, olejek suchy i szampon suchy? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=740531 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
zegarek jak najbardziej nadaje się dla nastolatki Jest w normalnym rozmiarze
![]() Jednak chciałabym oddać za jakąś konkretną rzecz a nie za kilka używanch kremów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
2.Krem do twarzy odżywczy i intensywnie nawilżający DECUBAL 75 ml, zużyta najwyżej połowa kupiony w aptece jakiś miesiąc temu (zapach mi nie odpowiada) 3.Maska do włosów drożdżowa rosyjska wspomagająca porost włosów300 ml, zużyte około 30% kupiona około 1,5 miesiąca temu ![]()
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Niestety nie znalazłam
Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Podoba mi sie u Ciebie Nowa mgiełka do włosów Jantar Nowy Szampon do włosów Jantar Nowa świeca truskawka/malina f&f Olejek melon ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Podoba mi sie maseczka z glinka marokańsą i dwa przedmioty tuperrware (do pomarańczy i o ile się nie myle do rozdzielania żółtek ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- odpisałam u Ciebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się dużo rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
najbardziej zależy mi na masce drożdżowej i suchym olejku Nie znalazłabyć nic jeszcze, żebym mogła olejek wziąć?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie maseczka drozdzowa, zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze tak długo to trwało. Niestety nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać maseczkę za gumki, spinki i Jodie Picolut? Podoba mi się też Arabska żona?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej!
rodzice przywieźli mi te bluzeczki i sprawa wygląda następująco: bluzka z dłuższym rękawem jest w trochę innym kolorze niż na opakowaniu: jest bardziej brązowa niż zgniło zielona, ale dalej jest odcień zielony a rzecz 2ga: zielone bluzeczki są w rozm S <na opakowaniu była M-ka :/) Ale przyrównałam je do tych bluzeczek niebieskich i są one dosłownie 1 cm szersze. Zielone są też ciut taliowane Jeśli chcesz zrobię foto Daj znać co uważasz i sorka za taka sytuację :/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.