Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-17, 18:22   #4441
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY POMÓŻCIE - POTRZEBUJĘ ŚREDNIO KRYJĄCEGO PODKŁADU, MOŻE NAWET TROCHĘ MOCNIEJ KRYĆ, ALE NIE MUSI, TAKIEGO KTÓRY NIE ZAPYCHA!!
tylko Maybelline Affintone jest idealny

Cytat:
Napisane przez olgamikolajek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam do Was prośbę, proszę powiedzcie szczerze czy moja suknia ślubna jest ładna? Sama już nie wiem, wybrałam ją tydzień temu ale nie wiem czy się nie wycofać?? Doradźcie. Zaznaczam iż na zdjęciu model jest za duży dla mnie.
Suknia przepiękna, a co ważniejsze idealnie CI pasuje, super wybór

Elrosa gratki za hrabiowskie buty

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziś wraca mój tata po 2 tyg pobycie w Norwegii (był na rybach z kolegami). Już widze, co będę robić przez najbliższe kilka dni ZAJMOWAC SIE RYBAMI
40 kg tego podobno nawiózł do domu
jakbym czytała o moim tacie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
będziemy tu nadal razem
tylko tak jak kiedyś ustalałyśmy - żadnego wątku dla ŻON póki ostatnia PM14 nie wybawi się na swoim weselichu

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Miała być wycieczka, jednakże koszta remontu nas miażdżą i zrezygnowaliśmy LAJF IS BRUTAL END FUL OF ZASADZKAS
dach nad głową ważniejszy pod nim odbędzie sie największa podróż życia

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
My dajemy vouchery na rayanaira nasze wesele jest w temacie podrozy wiec pasuje
bardzo fajny prezent

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Kochane wybaczcie za offtopa ale muszę Dostałam dzisiaj telefon,że od maja przechodzę na umowę o pracę nareszcie kończę roczne zlecenie i nerwy ile uda mi się zarobić-najbardziej cieszę się z urlopu,2 dni wolnych na ślub i takie tam...szampan polecany przez Ysie już stoi na stole i czeka na Tż i moją przyjaciółkęNajlepszy zajączek
super gratulacje

Anesthesia jutro z rana dzwoń do nich i wrzeszcz, kurde nie pierwsza sytuacja kiedy dali ciała ciekawe czy się wyrobią z poprawkami przed majówką ...

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:22   #4442
rossifumi
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Co to gumek polecam SKYN czarne. W porównaniu z innymi znanymi są o niebo lepsze nie czuć ich
Ośmielę się zgodzić i przyklasnąć

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Suknia jest boska
Dziękuję Pysiu
Stary 2014-04-17, 18:26   #4443
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Kochane wybaczcie za offtopa ale muszę Dostałam dzisiaj telefon,że od maja przechodzę na umowę o pracę nareszcie kończę roczne zlecenie i nerwy ile uda mi się zarobić-najbardziej cieszę się z urlopu,2 dni wolnych na ślub i takie tam...szampan polecany przez Ysie już stoi na stole i czeka na Tż i moją przyjaciółkęNajlepszy zajączek
Gratuluję!

An współczuję... mam nadzieję że jutro uda ci się wszystko wyjaśnić

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
To fakt, długość gorsetu ma mega znaczenie, czasem nawet 3cm robią różnicę!
Zgadzam się! Mierzyłam kilka princesek aż znalazłam idealną: jedna robiła bombkę , druga mega biodra, jeszcze inna bardzo skracała - moja natomiast wydłuża i wysmukla

Pysia ja po odstawieniu hormonów nie miałam żadnych skutków ubocznych. Ból podczas okresu jest, ale wtedy tabletka i z głowy Teraz gumki, nie jest najwygodniej ale cóż... nie chciałam niczego inwazyjnego
Stary 2014-04-17, 18:34   #4444
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Te z La Body wcale nie są brzydkie a te drugie cuda skad? Bo chyba przegapiłam tez takie chcem
Dziękuje, pocieszyłyście mnie z tymi koszmarkami
Te drugie z sarenza. Ten kolor jest bardzo rochwytywany. Ale dokładają, więc trzeba sprawdzać co jakiś czas. Ja na mój polowałam jakiś czas

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:42   #4445
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Czesc mam do nadrobienia z 20 stron.... dzialo sie cos???

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:45   #4446
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez rossifumi Pokaż wiadomość

Ja półtora roku temu odstawiłam, brałam prawie 3 lata. Bolesne okresy się pojawiają, ale nie zawsze, ból jest dużo mniejszy niż wcześniej. Warto spróbować, jeśli lekarz zaleca. [a do gum można się przyzwyczaić...]
też uważam, że warto spróbować, z drugą częścią się nie zgodzę
U nas ciągle na tapecie zapraszanie. Ale prawie już wszystko rozdane, zostało 11 zaproszeń, z czego 9 rozdajemy w sobotę 2 miesiące to nam prawie zajęło!
Poza tym dzisiaj ogarnęłam, że trzeba jeszcze zamówić zawiadomienia. Ten ślub mnie do grobu wpędzi

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:49   #4447
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
tu jeszcze z przymiarek
http://s4.ifotos.pl/img/CAM00649j_erawaqn.jpg

a tu już w gotowej sukni, zdjęcie z góry zrobione
http://s4.ifotos.pl/img/1006281JP_exhnqsq.JPG
Super sukienka

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Może i coś w tym jest,,, moja przyjaciółka miała suknie z koronki oczywiście źle nie wyglądała ale że biodra ma dość szerokie to jej bardzo taka suknia uwidaczniła Dość często również spotykam się z opinią że koronka postarza (kilka Pań w salonie same mówiły że tak plus 3-4 lata) więc pieron wi bo suknie z koronki i tak są cudne
A ja PM XL (będe bo narazie to XXXL ) i mam sukienke cala koronkowa

Cytat:
Kochane wybaczcie za offtopa ale muszęDostałam dzisiaj telefon,że od maja przechodzę na umowę o pracę nareszcie kończę roczne zlecenie i nerwy ile uda mi się zarobić-najbardziej cieszę się z urlopu,2 dni wolnych na ślub i takie tam...szampan polecany przez Ysie już stoi na stole i czeka na Tż i moją przyjaciółkęNajlepszy zajączek
Gratki, ja od wtorku zaczynam

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
To bardzo zależy od koronki i fasonu sukni, jak mierzyłam te z zabudowaną górą to faktycznie postarzały, za to moja jest idealna

To fakt, długość gorsetu ma mega znaczenie, czasem nawet 3cm robią różnicę!

Też o tym myślę, w ogóle boję się, że wątek będzie się wykruszał z każdym kolejnym ślubem, bo nasze żonki stracą motywację do zaglądania do tych, które wciąż przed...

Ja dziś mam tak tragiczny dzień, że szkoda gadać... idę wylewać żale w klubie, tutaj napiszę tylko, że zaproszenia przyszły, ale złe Tzn. wszystko jest ok, poza czcionką na okładce, która jest diametralnie różna od tej z projektu - same patrzcie A mieliśmy rozdawać całej rodzinie TŻta na majówce! Wiem, że to nie jest największy błąd świata, więc pewnie jak się nie wyrobią z korektą to rozdamy takie, no ale kurde, nie po to wydaję kasę na zaproszenia, żeby dostać coś zupełnie innego
Kurcze no...ja bym pewnie olała roznica jest, ale z drugiej strony czy ktoś bedzie o tym wiedział oprócz Was?

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość

Niedawno odstawiłam tabletki anty. Hormony mi szkodziły na zachowanie - nerwowa byłam. Brałam je 6 lat. Pierwszy naturalny okres przyszedł w rozsądnym terminie, pobolało trochę, wzięłam 1 ibuprom i było ok. Kiedyś, przed tabletkami miałam baaardzo bolesne okresy, coś się więc poprawiło (ale może to kwestia wieku mojego dalej posuniętego, a nie wpływ tabletek stosowanych dłuższy czas ). Do gumek jakoś się przyzwyczaiłam, nie są takie złe. Te z Lidla nawet tak nie śmierdzą. Moja nerwowość gorzej wpływała na związek niż brak spontaniczności w łóżku. Jestem więc zadowolona.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Pysiu, ja odstawiałam hormony kilka lat temu, po chyba 6 latach? brania. Było ok, poza tym, że drugi cykl mi wariował i dostałam okres po 2 miesiącach, ale potem się uregulowało. Żadnych niespodzianek jeśli chodzi o cerę, wahania wagi nie było. Po 2 latach wróciłam, bo mi się odechciewało seksu przez gumki Dobrze cię rozumiem, nie znoszę ich. Na tabsach czuję się super, ale we wrześniu znowu chcę odstawić na jakiś czas. Ale bankowo powrócę, to wg mnie najlepszy wynalazek ludzkości zaraz po internecie.
No ja tez tak sądze, ze to swietny wynalazek, ale po pierwsze własnie moja waga...a po drugie depresja... Lekarka powiedziala ze to moze mieć duzy wplyw

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Ja zawsze miałam straszne i nie narzekam
Co to gumek polecam SKYN czarne. W porównaniu z innymi znanymi są o niebo lepsze nie czuć ich

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 114 dni.

Dzieki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:54   #4448
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Liana Może ze stresu się przesunie? Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale mnie też się tak coś zapowiada.
lekarz zapisał mi tabletki antykoncepcyjne i rozpisał cały plan tak, żebym nie miała @ na sam ślub Niestety inaczej się nie dało, ale nie wyobrażam sonie 1-go dnia TEGO DNIA i jeszcze w tej sukience

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie dziś taki smutas dopadł. Tak sobie myślę ten rok szybko zleci, będziemy już żonami i co potem z Nami? Myślałam, ze powstanie jakiś Nasz wątek żon Tylko obawiam się, że sporo z nas się wykruszy
Później wątek ciążowy i macierzyński
Czasami sobie myślę, że będę tęskniła za tym czasem przygotowań, planowania i oczekiwania

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
dajemy duże zdjęcie na płótnie -> my + rodzice
Super!!!!

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
!
Dziękuję Zazdroszczę, że masz już to wszystko za sobą.
Mam nadzieję, że wszyscy to zauważą dlatego idę w welonie na 2 metry, a co - musi być wejście!!! Taki był mój niecny plan, buuułahahaha
[
Off topując powiem Ci, że najlepsze przed Tobą, bo później wcale nie jest cud malina
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 18:54   #4449
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Gratuluję!

An współczuję... mam nadzieję że jutro uda ci się wszystko wyjaśnić

Zgadzam się! Mierzyłam kilka princesek aż znalazłam idealną: jedna robiła bombkę , druga mega biodra, jeszcze inna bardzo skracała - moja natomiast wydłuża i wysmukla

Pysia ja po odstawieniu hormonów nie miałam żadnych skutków ubocznych. Ból podczas okresu jest, ale wtedy tabletka i z głowy Teraz gumki, nie jest najwygodniej ale cóż... nie chciałam niczego inwazyjnego
[QUOTE=rossifumi;46078158]Dziękuję Dobra Kobieto

przebijam żółwika

wybraliśmy Krzyśka Bednarskiego. Trochę powyżej naszego budżetu, ale tylko troszkę. Zrobił na nas super wrażenie i odrobinkę się łamaliśmy, ale wczoraj klamka zapadła i już umawiamy się na podpisanie umowy i zadatek. Dziękuję !!!

Bolerko będzie też koronkowe, ale dłuższe (do talii, a nie tylko za cyce) i dekolkt bardziej odsłaniajacy ramiona. I koronka trochę bardziej sie mieni, bo ma jakieś kamyczki poprzyszywane

Cytat:
Napisane przez olgamikolajek Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo cieszę się nie jestem jedyna która ma wątpliwości może to emocje biorą już górę

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Nie jesteś jedyna, oj nie.....
Ja parę dni temu przeżywałam rozterki, że za skromna ta moja sukienka, mało efektowna, że słabo, że źle, że coś tam, coś tam..... Ale na szczęście mierzyłam sukienkę z teściową i siostrą. Te jak się dowiedziały, że się waham, to mi prawie przyjechały pałką obić i trochę mi przeszło. A najbardziej się teściowej podobałam - szok
Zaraz wstawię tu zdjęcia z przymiarki i poddam się ocenie wszechwiedzącego wizażu

Gratki!

Ja półtora roku temu odstawiłam, brałam prawie 3 lata. Bolesne okresy się pojawiają, ale nie zawsze, ból jest dużo mniejszy niż wcześniej. Warto spróbować, jeśli lekarz zaleca. [a do gum można się przyzwyczaić...]
Dzięki dziewczyny!!

Tż tez mówi, zebysmy spróbowali, wiec spróbujemy
Najwyzej spodkulonym ogonem zgłosze się do gina po nowa recepte

Te buty z Sarenzy boskie ale cene powala niestety

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-04-17 o 18:57
Stary 2014-04-17, 19:07   #4450
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja tez odstawilam tabsu jakios we wrzesniu. I oprocz tego ze mi przybylo 3 kg (ale tylko na wadze, nie w ubraniach, nic widac na ciele) to nic sie nie zmienilo. Libido moze ciut lepsze, ale to chyba placebo
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 19:09   #4451
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja tez odstawilam tabsu jakios we wrzesniu. I oprocz tego ze mi przybylo 3 kg (ale tylko na wadze, nie w ubraniach, nic widac na ciele) to nic sie nie zmienilo. Libido moze ciut lepsze, ale to chyba placebo
To ja mam nadzieje, ze mi spadnie waga, a nie wzrosnie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-17, 19:15   #4452
gornek
Zakorzenienie

Ja odstawiłam z koncem roku, w miarę regularne mam @ bo tak 29-31 dni, jednak chyba płodność mi nie wróciła, bo staramy się o dzidzie i nic :|

Odebralam dzisiaj kosze, mialam kupić celofan ale nie mieli już, wiec nie wiem gdzie go szukać juz a czasu za dużo nie mam , a z allegro nie chce :/

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 19:23   #4453
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja odstawiłam z koncem roku, w miarę regularne mam @ bo tak 29-31 dni, jednak chyba płodność mi nie wróciła, bo staramy się o dzidzie i nic :|

Odebralam dzisiaj kosze, mialam kupić celofan ale nie mieli już, wiec nie wiem gdzie go szukać juz a czasu za dużo nie mam , a z allegro nie chce :/

Staracie sie przed slubem?
Stary 2014-04-17, 19:30   #4454
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
też uważam, że warto spróbować, z drugą częścią się nie zgodzę
U nas ciągle na tapecie zapraszanie. Ale prawie już wszystko rozdane, zostało 11 zaproszeń, z czego 9 rozdajemy w sobotę 2 miesiące to nam prawie zajęło!
Poza tym dzisiaj ogarnęłam, że trzeba jeszcze zamówić zawiadomienia. Ten ślub mnie do grobu wpędzi
Również uważam, że nie da się do gumek przyzwyczaić. Zabijają spontaniczność. Pigułki biorę ponad 2 lata - ale to zleciało! i odstawiam na jakiś czas we wrześniu. Chciałabym wrócić do naturalnych cykli na jakieś 2 lata, później na kolejne 2-3 pigułki i później ciąża Optymistycznie.

Ja czekam na nasze zaproszenia, jutro mam nadzieję będą i rozdajemy pierwsze w święta.
A z tymi zawiadomieniami to też miałam urwanie dupy, bo TŻ zażyczył sobie 5 do pracy! JEDNEJ pracy. Bo on do każdego działu musi dać. No tak

Ostatnio przechodzę ogromne problemy jeśli chodzi o nazwisko po ślubie Coraz realniej myślę o zostaniu przy swoim. Najwyżej moje dziecko będzie się całe życie tłumaczyć z tego
Stary 2014-04-17, 19:41   #4455
Grace O Malley
Raczkowanie

Pysia, ja odstawiłam tabletki jakieś 2 lata temu (ale czas szybko leci!) po ok 4 latach brania. Miesiączki nie różnią mi się jakoś mocno od tego co było przed braniem. Bardziej odczuwam pryszczole przedokresowe, ale nie ma też co narzekać.

Przestałam brać ponieważ zaczęłam mieć bardzo duże huśtawki nastrojów, dodatkowo w trakcie brania miałam baaardzo niskie libido więc stwierdziłam że nie ma zupełnie to sensu. Teraz używamy gumek, nie jest to super wygodne, ale lepszy seks z gumką niż brak seksu jak brałam tabletki

Aha, i mi też wypada początek okresu na dzień ślubu

Dopisek:

Wkurzyłam się
Do TŻ przyszedł list od jego cioci, którą zapraszaliśmy na ślub. Ewidentnie widać, że koperta była otwierana!!! Jest zaklejona taśmą a znaczek jest oderwany! Tępe buce, złodzieje pocztowe!!!!!

W kopercie był tylko list z informacją, że niestety jej nie będzie i z życzeniami, ale no do jasnej cholery! Jutro bądź jeszcze dziś jedziemy to zgłosić na policję. Bo mnie gówno obchodzi, że złodziejowi nie wyszło i otworzył kopertę bez pieniędzy w środku. Otwieranie cudzej korespondencji jest przestępstwem, niech k... coś z tym zrobią. Może jak będzie więcej zgłoszeń to będą zmuszeni zacząć jakieś działania

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:

Nie martw się, zajście w ciążę wbrew pozorom jest dość trudne

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ostatnio przechodzę ogromne problemy jeśli chodzi o nazwisko po ślubie Coraz realniej myślę o zostaniu przy swoim. Najwyżej moje dziecko będzie się całe życie tłumaczyć z tego
Ja będę mieć łączone, a dla dzieci wpisałam męża. A teraz zaczynam żałować, trzeba było się kłócić o łączone wiem że to niewygodne, żeby dziecko miało łączone, ale jakoś tak mi smutno że mojego mieć nie będą
Stary 2014-04-17, 19:41   #4456
gornek
Zakorzenienie

Tak, slub za 2 tygodnie,wiec co mi szkodzi. Ale zaczęliśmy wcześniej, liczyłam ze odrazu sie nie uda, no ale leci kolejny miesiąc i nic :/ nie jest to takie proste, robilam badania no i tez nie,są jakieś super.

Stary 2014-04-17, 19:48   #4457
Dotka90
Zakorzenienie

Co do podkladu, maybelline Affinitone moim zdaniem jest słaby, na pewno nie kryje mocno. Raczej z drogeryjnych bym celowała w Revlon.

Jeśli chodzi o tabsy, to ja mam przerwę od września, najpierw miała być na chwilę, a zanosi się na to, że w ogóle do anty nie wrócę (brałam plastry), mam złe wyniki badań, skierowanie do Kliniki Hematologii no i bosko...

I podzielam zdanie Vel - nie da się do gumek przyzwyczaić Zabijają totalnie spontaniczność :/
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:11   #4458
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:

Patrzyłaś w kwiaciarniach ?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:13   #4459
ewaden
Raczkowanie

Oj dziewuchy! Jakby Was nasze mentorki z naturalnego planowania rodziny usłyszały, całych tych pogadanek o gumkach i pigułach, to by na zawał masowo poschodziły!certy fikaty gorących orędowniczek kalendarzyków pocofały lub co najmniej na grupowe lańsko Was wysłały
WSTYDŹCIE SIĘ
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:26   #4460
Opiumalfa
Zakorzenienie

A mi gumki w ogole nie przeszkadzaja!
Stary 2014-04-17, 20:32   #4461
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Patrzyłaś w kwiaciarniach ?
tak ale maja malo i strasznie drogo, wiec w przyszly czwartek czeka mnie maraton ;/ ostatnio byl w paper concept to nie bralam, bo myslam ze bedzie jeszcze i sie zdziwilam ;/
Stary 2014-04-17, 20:38   #4462
olgamikolajek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
bardzo ładna mam bardzo podobną suknie

a mogłabyś pokazać zdjęcie?
olgamikolajek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:42   #4463
Lg_ago
Zadomowienie

Któraś z Was pisała (prezpraszam, nie pamiętam która, chyba anka ), że VARNA jest gdzieś w promocji. Ktoś przypomni w którym sklepie?

Stary 2014-04-17, 20:43   #4464
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała (prezpraszam, nie pamiętam która, chyba anka ), że VARNA jest gdzieś w promocji. Ktoś przypomni w którym sklepie?
W sobote kupowalam rozowa Varne za 12,99 w kauflandzie,
Stary 2014-04-17, 20:45   #4465
ilussia
Wtajemniczenie

Wiem, że był ten temat, ale nie wiem w ktorej czesci... Jak zaprasza sie np.kuzyna z kims(imiennie) a nie sa malzenstwem, to kto jest pierwszy w zaproszeniu?
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:46   #4466
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Zrobiłam dzisiaj przypinkę dla mojego TŻ. Myślicie, że się nadaje? Mam duży zapas czasu żeby ją zmienić w razie czego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02455.jpg (51,7 KB, 36 załadowań)

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:47   #4467
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Wiem, że był ten temat, ale nie wiem w ktorej czesci... Jak zaprasza sie np.kuzyna z kims(imiennie) a nie sa malzenstwem, to kto jest pierwszy w zaproszeniu?
Zawsze kobieta

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:48   #4468
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
W sobote kupowalam rozowa Varne za 12,99 w kauflandzie,
Dzięki.
Jak była w promo, to już nie będzie, bo jest już chyba nowa ulptka. Ale muszę w końcu kupić i skosztować, skoro jest tak dobra

Stary 2014-04-17, 20:50   #4469
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
kuzyn
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 20:50   #4470
enzunio
BAN stały

Dzięki za wszystkie opinie, Revlon i Affinitone próbowałam już, wysłałam Tżta po LPR na razie, potem będe próbować czegoś innego najwyżej... Mam nadzieję, że wysyp jest po podkładzie faktycznie i teraz broda się uspokoi do ślubu.

Ja na razie biorę tabsy i jestem zadowolona, ale po ślubie chcę je odstawić i spróbować naturalnych metod planowania rodziny
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości