![]() |
#2311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
dobry wieczór
![]() To cud, że ja nie śpię jeszcze o tej porze bo przez ostatnie 3 dni zasypiałam razem z Blanka przed 20 , nie wiem co się dzieje ale czasem na stojąco potrafię zasnąć. Przesilenie wiosnne czy co? Wczoraj byłam u lekarza w związku z tym i mi dał skierowanie na badania kontrolne, ciekawe... Blanuśka już od tygodnia ma cięzkie noce, już dawno tak nie było ;/ a dzisiaj jeszcze jej katar doszedł ![]() Co do Świąt i porządków u nas podobnie jak u Hje, ale nie aż tak ![]() Jesli chodzi o same Święta to się nie mam zamiaru spinać, nie chce by własnie Święta były takie napięte i umęczone tą robota. Przeczytałam Was ale nie pamiętam już co miałam napisac jeszcze :/ Chcę tylko, życzyć dużo dużo zdrówka chorowitkom i pięknej słonecznej pogody !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziecie mi przepało 3 ostatnie noce bez ani jednej pobudki,o tugezowaniu nawet nie wspominajac ![]() ![]() ![]() ![]() Odniose sie tylko do jednej wypowiedzi/tematu Laurko, ja Cie rozumiem ![]() ![]() Cytat:
Dlatego skarbie, ja mam identyczne zdanie i podejscie jak Ty. Całą pie.przoną rodzinke szanownego łącznie z nim samym wysłałabym w kosmos..... Kochane, u nas od jutra akcja "Zapełanianie lodówki" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie...to spinanie też mnie w☠☠☠☠...więc w takim razie jutro tz sprząta łazienkę bo tam juz naprawdę syf i w reszcie mojej wielkiej (c?)hacjendy... zwyczajnie przetre kurze...ot co...w sobote upiekę szarlotke a potem manicure...potem się wykapie...odsztafiruje to co jeszcze sie wogole da u siebie i pójdę z rodzinka na długi spacer ...ze święconka...i na looooody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-18 o 06:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
co do farby-ja jak kładę ja mamie to zawsze na siwe włosy (najwięcej ma ich przy czole) kładę na końcu, inaczej no pokryte są, ale jaśniejsze nieco Cytat:
wiesz co,nie chce się martwić, ale Ola też tak miała - zaczynała kaszleć 2h po zaśnięciu, dodatkowo kasłała podczas drzemki w dzień. tak się złożyło, że wylądowałyśmy w szpitalu z układem moczowym, a w związku z kaszelem zdiagnozowali ostrą infekcje górnych dróg-na ile ostra była to ja nie wiem ![]() Cytat:
wiesz co, ja nie jestem obiektywna, bo wiesz jaką ja mam sytuację z niedoszłymi (na moje szczęście) teściami, ja bym im w życiu dziecka nie dała za to co mi zrobili i jak potraktowali moja rodzinę - oni do Oli nie przyjadą bo ja ich nie szanuje i ich noga w tym domu nie postanie, ha ha ha, no ale oni Oli nie widzieli 13miesięcy! i o nią nie pytają. z drugiej jednak strony moi rodzice też wiecznie skłóceni ze swoimi rodzicami byli i pamiętam jak zawsze mi było przykro, że nie mam kontaktu z dziadkami, bardzo mnie tam ciągnęło ale okazji żeby tam pojechać było bardzo bardzo mało, bo rodzice nie jeździli ani do jednych, ani do drugich, tamci też się nie pokazywali i tak to... ha ha ha ha ha knur z allegro ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2316 |
Lurker ;)
|
Braciak ma juz nowa prace!
![]()
#2317 |
Zadomowienie
|
MISIA , u nas się nie pogarszało, tylko cały czas było tak samo
nie chciałam Cię martwić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
Laurko : A ja bym nie puściła
![]() Wcale a wcale nie chodzi o zabranianie kontaktów ![]() Przecież ty im tych kontaktów wcale nie zabraniasz z tego co czytam ( i prawidłowo), ale dlaczego to znów ma być ukłon w ich stronę, dopasowanie się pod nich, tak, żeby im było wygodniej i bez wysiłku?! Przez 3(?!) miesiące nie zapytali o wnuka, nie zamierzali się spotkać. Zachowali się niefajnie wcześniej. To niech teraz podejmą jakikolwiek wysiłek i zabiegają o kontakt z wnukiem, na którym podobno im zależy.. Ja bym zaprosiła do siebie. Ba, nawet bym kawę zrobiła i ciacho dała na stół, ale byłanbym U SIEBIE, i przede wszystkim DZIECKO czułoby się najbardziej komfortowo jak można. To mały chłopczyk, a nie zabawka do przerzucania ![]() I skoro można coś zrobić łagodniej, tak jak dla dziecka jest lepiej - to ja bym zrobiła własnie tak. Moja córka przyjeżdżając beze mnie na nieznany sobie teren - czułaby się na pewno źle, szukałaby mnie, bałaby się ludzi których dawno nie widziała. I ja o tym mówię, o tym myślę. Po co na głęboką wodę? Żeby jaśniepaństwu wygodniej było? O nie nie. I jedzenie - u siebie będąc będzie ci łatwiej być stanowczą w odmowie, no i t. nie poleci do kuchni po jakieś dziwne smakołyki bo kuchnia nie będzie jej ![]() Ty im możesz, owszem, pomóc odzyskać kontakt z wnukiem, ale nie kosztem samego dziecka. Takie moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyobraz sobie, ze dalej sie do szczawiowej zbieram ![]() A jak robisz ten domowy szczaw do sloiczkow? Zupe zabielasz potem smietana...? nancy, to juz przeginka! Nie dosc, ze to samo dziecko to i TZ ten sam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zadomowienie
|
co do sprzątania - ja zaczęłam też ze dwa tyg temu, dziś skończyłam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-04-17 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczawiu do słoiczka sama nie robię, moja mama co roku robi ![]() ![]() Szczawiową zabielam, podaję z ryżem i jajkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zakorzenienie
|
Witam się o nieludzkiej porze
![]() Wam dziś dzieci popadały o wczesnych porach a mój gagatek jak na złość usnął godzinę później jak zwykle(czyli niedawno w sumie). Powiem wam że dziś taki z nim miałam sajgon że nie wiem jak się nazywam. Przez cały dzień coś... Nawet nie miałam jak się przywitać na forum ![]() Laurko-buziak dla Miśka ![]() ![]() A jeśli o t. chodzi to zgadzam się z Debrah ![]() *** Spinka świąteczna... Jak dobrze to znam ![]() Ja akurat mam wylane,sprzątam co weekend więc się nie sram 'bo święta idą',ale moja matka? Ta to potrafi pier.do.lca dostać(tak jak dziś)-a tak jak Blogerka tu pisała,święta spędzamy w swoim gronie więc tym bardziej nie rozumiem po kiego grzyba ![]() Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom ![]() Wybaczcie że tylko tyle i chaotycznie ale cały dzień podczytywałam więc niewiele pamiętam a druga sprawa to jestem już zmęczona. Dobranoc ![]()
#2324 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane wsiedlismy do pociagu, mlody pieknie usnal i co??? Qwa zakichany (€?
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
zasnal, ale po 20min histerii
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6-8 ciast? ![]() ![]() dziekuje za przepis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() takem czuję ![]() t. zrobi ze 2, resztę ciotka tż (rany, jakie ona ciasta robi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2330 |
Zakorzenienie
|
Drugi qrwa madry. Mam wrazenie ze ten to z pelna premedytacja robil - jeszcze do drugiego krzyczal - stary, nie tak glosno i nie pal swiatla bo dzieci bedziemy nanczyc!!! Qrwa jak wiecie, nie pierwszy raz jedziemy z zuczkiem tym pociagiem ale pierwszy raz spotykamy sie z tak bezczelnym chamstwem. Czy to sie nadaje na jakas skarge???
Strasznie was przepraszam za relacje punkt po punkcie ale nawet wspolpasazerowie sa oburzeni, a ze mnie to az kipi wsciekloscia...... Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2331 |
Zakorzenienie
|
Chciałam się nieśmiało przywitać
![]() ![]() Zawirowania u nas straszne, postaram się poczytać po południu. Tymczasem życzę Wam spokojnych Świąt! (jesli bym nie zajrzała już tutaj ![]() Załączam mojego Łobuza co byście nie zapomniały jak wgląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | ||
Zakorzenienie
|
O jak szybko..a gdzie?a finansowo ok? Super!
Cytat:
Cytat:
Fewciu wpadnij jeszcze przed świętami! A jakby co to spokojnych i ciepłych Świąt! A wogole witam się i pedze robić mleczko małemu, a potem posprzatac troszku... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-18 o 06:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
U nas nocka słaba, wiercil sie, plakal, ehhh czuje sie lekko wypruta ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spokojnych Świąt Kochane:!!! ![]() ![]() super!!!! niech Ciebie wkreci ![]() co to za praca? Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dziadzisko!!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |||
Wtajemniczenie
|
super!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a nancy 8 ciast? ![]() ![]() a i powiem Ci, że pierwsze słyszę, że szczawiowa z ryżem ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..powinnam zrobić balejaz bo mam odrosty,ale teraz nie mam kiedy, no ale jakbym położyła farbę dziś ...a za np miesiąc pójdę normalnie na balejaz to jak top bedzie wyglądało...? Pewnie sobie rozjade cały balejaz? Taki pomysł mi wpadł przed chwilą
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale dziś miałam nocke- nie tyle złą co musiałam kombinować jak wyjść małemu mleko zrobić. Obudził się o 1;30 usiadł sobie i zaczął jęczeć (chyba chwilę to już trwało zanim się obudziłam). Dałam smoczek patrzę że nie ma w planach spać to wzięłam go do siebie. Chwilę się powiercił ale usnął,z nogami na mnie. Była 2;15 jak udało mi się zwiać z łóżka i zrobić to mleko ale bałam się że spadnie z łóżka,w końcu zostawiłam go samego ale musiałam. Na szczęście zdążyłam,wypił,przeniosła m do łożeczka i spał do 6 potem mleko i jeszcze dospaliśmy do 8;15 ![]() Powiem wam że bez pomocy ciężko ogarnąć samemu dziecko w nocy. A mi zależało na tym żeby mały nie płakał i nie widział jak wychodzę z pokoju -bo wtedy to już w ogóle panika. Na szczęście tylko dwie noce były kombinowane i jeden ranek. Dziś już mąż wraca ![]() ![]() Neti-ja bym nie kombinowała z tymi włosami. Cierpliwie poczekaj i zrób jak należy ![]() Lady-za.je.ba.ła.bym gościa na odchodne ![]() ![]() Fewcia,Sylwietta- Wesołych Świąt kochane ![]()
#2337 |
Konto usunięte
|
Lady, mam nadzieję, że dojechaliście już bez przygód
![]() Dorotka spała do 7:30 i pewnie spałaby dłużej, gdyby Agatka nie musiała do przedszkola iść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Dojechalismy juz bez przygod, Piotrusia musielismy o 6 na przesiadke obudzic, potem w drugim pociagu troche pod koniec plakal (tak godzine siedzial i patrzyl w okno
![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Heja,
u nas noc znowu lipa;/ ale czuje ze zęby idą.. chyba 5tka na dole, no i dalej czwórki. Mamy już 9 ząbków. Pytanie mam do osób, które zostają, robią swięta. Kiedy gotujecie? dziś czy jutro? ;p ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Kochana a pytanko mam, czemu nie jechaliście samochodem?
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Lurker ;)
|
Sprzataja wszystkie, ze tak cicho
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.