|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Cytat:
---------------------------------------------------------------------- Jakie macie plany na święta? Organizujecie świąteczne dni, pomagacie, czy po prostu jedziecie do rodziny? |
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prawda, typowo babskie...a jeszcze jestem przed okresem, więc nerwowa razy 100 ![]() Cytat:
![]() Tak czy siak - nie chciałam wywoływać tu kłótni. Po prostu nie analizujcie mnie i nie wczytujcie się w każde słówko jakby wymagało to grubszego wejrzenia w struktury psychiczne i jakby wykazywało jakieś anomalie. Napisałam co myślę, dostało mi się i już więcej nie mam ochoty nic takiego pisać. Następnym razem po prostu się nie odezwę, tylko zachowam swoje myśli dla siebie (zawsze na tym jakoś lepiej wychodzę ). Nie gniewaj się
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zadomowienie
|
Żywiec, synek standardowo - smarki, kaszel, gorączka. ale jak spada gorączka to żwawy jak kózka. Ciekawostka - w Wielki Czwartek nikt nie choruje
Ponieważ sama ostatnio złapałam "cuga" na świat i języki, to chciałabym tchnąć w Ciebie więcej motywacji, byś w tym wyjeździe widziała motywator by wszystkie sprawy załatwić jak najszybciej i w nagrodę czekać na wyjazd. To Francja, prawda? Ale mam lenia. Plan: -pranie -plan jedzenia i zakupów -praca: nius na stronę i kurs -ozdoby i koszyczek -obiad -może coś z porządków? |
|
|
|
#3485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A sprawy mojej przyszłości zawodowej stoją pod znakiem zapytania. Za jakiś czas będę musiała wybrać opcję A lub B. Na razie nie umiem konsekwentnie wybrać żadnej drogi... Na święta również wybieram się do domu rodzinnego Dzisiaj jeszcze w pracy jestem. Fajnie składa się, że teraz wolne w poniedziałek, a później zaraz Majówka
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to dobrze, że udało się wyjaśnić niedobre sprawy między Wami... Nie pisałaś nic, jakoś wydawało mi się, że w drugą stronę sprawa się rozstrzygnęła... Coś planujesz na majówkę? Ja przez chwilę miałam wizję mazurskiej chaty, ale rzeczywistość sprowadziła mnie na ziemię... pewnie będziemy sobie jako organizować czas na bieżąco. Za to w środę idę na koncert. |
|
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Nie pisałam, bo nie chciałam zapeszać
![]() Majówkę raczej spędzimy w Warszawie, mam nadzieję że wypoczniemy oraz uda nam się spędzić czas aktywnie ![]() marzy mi się jakieś muzeum ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Ale nie musisz pracować w Majówkę? Nie masz na głowie nic czego nie dałoby się przesunąć? |
|
|
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
Stoje w kolejce do rejestracji do lekarza i szlag mnie trafia. Dlaczego ludzie nie potrafia zostawic wolnej przestrzeni miedzy jednym a drugim, tylko musza niemalze wlazic sobie na plecy? Musialam to napisac, inaczej sie ugotuje ze zlosci
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3489 | ||
|
tree hugger
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wypowiem się też w sprawie nieodpisywania na posty i focha z tym związanego. Nieodpisywanie na posty jest spoko. Foch też jest spoko. Wszystko jest spoko. Grunt to odpowiednio dobrane leki. ![]() Zainstalowałam się na święta u dziadków i... też jest całkiem spoko.
|
|
#3490 |
|
Rozeznanie
|
Wypowiem się też w sprawie nieodpisywania na posty i focha z tym związanego.
Nieodpisywanie na posty jest spoko. Foch też jest spoko. Wszystko jest spoko. Grunt to odpowiednio dobrane leki[/QUOTE] ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
|
|
|
#3493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko się obrobię ze świątecznymi porządkami, to się biorę pełną parą, o ile internet pozwoli mi na to. Póki co muszę znaleźć przepis na muffiny i farsze do jajek, a zaraz idę kroić warzywa na sałatkę ![]() Tak, Nicea, Lazurowe Wybrzeże Z francuskiego robię coś codziennie, od 7 maja zaczynam też chodzić na kurs przygotowawczy z języka przed wyjazdem. Szkoda tylko, że to będzie 2 razy w tyg aż po 3h, w tym w sobotę. Ale z drugiej strony bardzo się cieszę, bo będę mieć motywację, żeby jeszcze więcej czasu poświęcać na język ![]() Cytat:
Cytat:
Cała Isza ![]() Grunt to dobre podejście Dziewczyny jakie macie plany na długi weekend majowy? Kocurka - przylatujesz na święta do domu? |
|||
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Arsonist
Na święta nam wszystkim: (z artykułu Danieli Czarskiej) PUKUI – Siedem Praw Huny. 1. IKE. A’ohe pau ka ‘ike i ka halau ho’okahi Nie nauczysz się wszystkiego w jednej szkole. ŚWIADOMOŚĆ. 2. KALA. A’ohe pu’u ki’eki’e ke ho’a’o ‘ia e pi’i Wszystko jest dostępne.Ograniczenia są tylko w umyśle. DOSTĘP. 3. MAKIA. He makau hala ‘ole Energia życiowa podąża za uwagą. SKUPIENIE na skutku. 4. MANAWA. Wela ka hao! Zrób to teraz! Żyjesz w teraz. OBECNOŚĆ. 5. ALOHA. He ‘olina leo ka ke aloha Radość jest w melodii miłości. SZCZĘŚCIE. 6. MANA. Aia no i ka mea e mele ana Moc pochodzi z wnętrza. MOC. 7. PONO. Ike ‘ia no ka loea i ke kuahu Prawda zawiera się w rezultacie. SKUTECZNOŚĆ. Mocy!
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
#3495 |
|
Zadomowienie
|
leń, leń leń.
|
|
|
|
#3496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zrobimy sobie tutaj "niby" święta (mama oczywiście niezadowolona...)
|
|
#3497 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucilam zdj na fb, ale zrobione tosterem. W przyszlym tyg powinnam miec lepsze, bo spotykam sie z kolega, ktory ma aparat :p
W kolejce na szczescie nie stalam dlugo. Nastepnym razem chyba na nich nakrzycze i ustawie w szeregu (takie mam perwersyjne marzenie ). Zapisalam sie na operacje, za rok mi nos polamia, moze bedzie mi w zyciu lzej ![]() Od 3h sprzatamy z tz. A tyyle jeszcze zostalo. Ale to na jakies supergeneralne porzadki,ktore planujemy w maju. Nie zdziwie sie jesli bedziemy porzadkowac w majowke:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, wesołego jajeczka!
![]() Zostawić was na chwilę i już tyle czytania
|
#3499 |
|
Konto usunięte
|
Moje Drogie! Wszystkiego co najlepsze!!!
Po świętach obiecuję, że nadrobię zaległości i napiszę co się u mnie działo, bo działo się mega mega dużo.... niekoniecznie dobrych rzeczy, no ale wszystko trzeba przyjąć na klatę. Bawcie się dobrze w święta, odpoczywajcie, nabierajcie sił! |
|
|
|
#3500 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Elle i Cym, tez odpocznijcie
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak plastycznie czy masz krzywą przegrodę czy co? Żebyś tylko została nadal Ingą...na którą składa się również nos Wesołych Świąt dziewczyny!
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dziewczęta
Spędźcie miło ten czas ![]() Wysyłane za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3503 |
|
tree hugger
|
Happy Zombie Jesus Day!
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
FILIŻANKA Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
|
|
#3505 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak Kocurko spędzasz święta?
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was widziała gdzieś słownik wielojęzyczny?
Polsko-angielsko-włosko-niemiecko-hiszpańsko-jakiś tam?
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem mega wkurzona i sfrustrowana. Przez święta, brak czasu i praktycznie brak neta jestem do tyłu ze wszystkim. Miałam przez te wolne dni nadgonić wiele spraw, niestety nie miałam tego zrobić ani jak ani kiedy. Już zaczyna mnie kuć w klatce ze stresu. |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trochę mnie tu nie było, dziś postaram się doczytać główny wątek, bo do klubu nie zaglądałam już tak dawno, że chyba ze strachu już nie zajrzę Nie zapominajcie o głupiutkim tygrysku Waszym Czaję się teraz do pewnego wielkiego skoku i na tym skupiam całą energię. Obym tylko już tak nie została na wieki w tym przyczajeniu![]() Miłej reszty Świąt!!! Zabieram się za nadrabianie.
|
|
|
#3509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święta...jedzenie było, święconki nie było, był długi spacer...no i tyle ![]() Cytat:
Ten polecam http://pl.bab.la Cytat:
I nie denerwuj się ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wielki skok, cokolwiek to jest
|
|
#3510 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego w Święta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

) ani nawet tego, że wymagam teraz od wszystkich 100% uwagi w stosunku do moich postów, bo ja nawet nie lubię aż takiego skupienia na mnie

Tylko sie nie obrazcie, to taka moja kontrowersyjna mysl

Ale tak plastycznie czy masz krzywą przegrodę czy co? Żebyś tylko została nadal Ingą...na którą składa się również nos