Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-19, 23:05   #4681
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Lusiija

kurde ciezka sprawa, ale jesli mowisz ze ona jest taka, ze pod wplywem emocji podejmuje decyzje to moze poczekajcie z tym, przejdzie jej ? ciezko zrozumiec taka osobe. u nas my z Tz płacimy połowe, a połowe moi rodzice, bo tesciow nie stać. jednak opcja ze rodzice płacą za gości ze swoich stron myślę że w Waszym przypadku jest najlepsza

Wesołych świąt !

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-19, 23:29   #4682
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Witam po ciężkim dniu pełnym sprzątania i pieczenia ciast . Udało nam się rozdać 3 zaproszenia, brat TŻ dziś bardzo ładnie zareagował, aż mi się miło zrobiło . Jutro będzie prawdziwa obława zaproszeniowa, chcemy dwie duże rodziny odhaczyć.

Powiem Wam, że mnie te formalności u księdza przerażaja nie wiem, kiedy my to wszystko załatwimy... Ja jestem w rodzinnym mieście teraz, następnym razem pewnie dopiero pod koniec czerwca. Do czerwca mam możliwość przyjeżdzania tylko na weekendy, a wtedy i tak nic nie załatwia. Zaczyna się powoli wir prawdziwych przygotowań
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 00:15   #4683
milka777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co kupujecie dla rodziców w podziekowaniu?
My kupujemy kosze a w nich będzie: dobre wino, kawa, czekoladki- Ferrero, albo Merci czy Ptasie Mleczko, podziękowanie w rulonie i słoiczek prawdziwego miodu Zawijamy wczystko celafonem i dużą kokardą.

Say- hello to 3mam kciuki za ogarnianie spraw. My jesteśmy w jednym mieście a i tak cieżko z czasem, wiec Tobie musi być jescze ciężej...

DZIEWCZYNY ŻYCZĘ WAM WIEEEEEEEEEEEELU RADOSNYCH CHWIL W GRONIE NAJBLIŻSZYCH OSÓB!!! WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NIE TYLKO NA ŚWIĘTA!!! I MOKREGO UBRANIA W PONIEDZIAŁEK OCZYWIŚCIE !!!

Edytowane przez milka777
Czas edycji: 2014-04-20 o 00:27
milka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 00:18   #4684
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Hej
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić. ..

U mnie ze spraw slubnych-zrobiłam pudełko dla świadkowej, wyszlo spoko dalam przyjaciółce, oczywiscie sie baaardzo wzruszyla i zgodzila!! wiec mam juz oficjalnie swiadkowa jak bede na lapku to
Przesle fotke, ale widac jeszcze nie dokonczone pudelko, w pracy dokonczylam ale malo mialam czasu na obfocenie:/

WESOLYCH ZDROWYCH I RODZINNYCH SWIAT

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 01:06   #4685
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Witam po ciężkim dniu pełnym sprzątania i pieczenia ciast . Udało nam się rozdać 3 zaproszenia, brat TŻ dziś bardzo ładnie zareagował, aż mi się miło zrobiło . Jutro będzie prawdziwa obława zaproszeniowa, chcemy dwie duże rodziny odhaczyć.

Powiem Wam, że mnie te formalności u księdza przerażaja nie wiem, kiedy my to wszystko załatwimy... Ja jestem w rodzinnym mieście teraz, następnym razem pewnie dopiero pod koniec czerwca. Do czerwca mam możliwość przyjeżdzania tylko na weekendy, a wtedy i tak nic nie załatwia. Zaczyna się powoli wir prawdziwych przygotowań
ojjjj zaczyna się, dzisiaj to poczułam, że to już taaaaak blisko my początkiem maja robimy atak na księdza

Może zadzwońcie do kancelarii, powiedzcie jak sprawa wygląda, ksiądz też człowiek, na pewno uda się dogadać późniejsze załatwienie sprawy. Jak po poinformujecie, że będziecie później, to nie będzie krzyczał (czytałam, że niektórym się nie podoba przyjście później niż 2,5 miesiąca przed ślubem), może indywidualny termin?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 06:55   #4686
KaMilka4891
Zadomowienie

hej dziewczęta, życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, dużo radości i pomyślności, aby Nasze śluby były najpiękniejsze
no i podstawa, NIECH PÓJDZIE W CYCKI

Stary 2014-04-20, 07:24   #4687
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Lusiija

kurde ciezka sprawa, ale jesli mowisz ze ona jest taka, ze pod wplywem emocji podejmuje decyzje to moze poczekajcie z tym, przejdzie jej ? ciezko zrozumiec taka osobe. u nas my z Tz płacimy połowe, a połowe moi rodzice, bo tesciow nie stać. jednak opcja ze rodzice płacą za gości ze swoich stron myślę że w Waszym przypadku jest najlepsza

Wesołych świąt !
Dziękuję. Od Tż i tak są tylko księza babcia chrześni i świadkowie w sumie 10 osób. Zobaczymy jutro.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:

Przecież u księdza nie ma dużo formalności? Za pierwszym razem zarezerwowalam godzinę i datę. Za drugim bo pierwszy był 5ms przed ślubem i było za wcześnie podalismy świadków protokół zapowiedzi książeczki z nauk i oradni ustalenia. Dostaliśmy kartki na zapowiedzi i spowiedź. Trzeci raz Oddalam zapowiedzi.

Został nam usc ale jeszcze mamy czas i jakieś spotkanie końcowe xD

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dziękuję. Od Tż i tak są tylko księza babcia chrześni i świadkowie w sumie 10 osób. Zobaczymy jutro.

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Przecież u księdza nie ma dużo formalności? Za pierwszym razem zarezerwowalam godzinę i datę. Za drugim bo pierwszy był 5ms przed ślubem i było za wcześnie podalismy świadków protokół zapowiedzi książeczki z nauk i oradni ustalenia. Dostaliśmy kartki na zapowiedzi i spowiedź. Trzeci raz Oddalam zapowiedzi.

Został nam usc ale jeszcze mamy czas i jakieś spotkanie końcowe xD

Zawsze te rzeczy do oddania moga wam oddac rodzice. W sumie my zaczęliśmy wcześnie ale wydaje mi się ze w 3 spotkaniach da się zamknąć.

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 09:18   #4688
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Hej hej!!!

Wesolych Swiat!!!

Co powiecie na piosenke na 1 taniec zespolu WET WET WET LOVE IS ALL AROUND

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 09:41   #4689
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Wesołych Świąt smacznego jajka i mokeego dyngusa
Po świętach wrzuce zdjecia naszych zaproszeń

Stary 2014-04-20, 10:09   #4690
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Podejście do butonierki nr 2:
Bądźcie łaskawe w swych osądach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02485.jpg (96,5 KB, 50 załadowań)

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 10:35   #4691
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Hej hej!!!

Wesolych Swiat!!!

bardzo podoba mi się, ale nie jestem pewna czy jest odpowiednia na pierwszy taniec

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 10:40   #4692
missmalezji
Wtajemniczenie

Wesolyvh swiat dziewczyny
dzielnie walcze z zapaleniem drog odd, wiec od siebie zycze wam przede wszystkim zdrowka
Z nowosci slubnych-zamowilam buty, w czw czeka mnie przymiarka. na nic wiecej nie mam czasu

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 10:43   #4693
say-hello
Zakorzenienie

Dziękuję za słowa wsparcia
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ojjjj zaczyna się, dzisiaj to poczułam, że to już taaaaak blisko my początkiem maja robimy atak na księdza

Może zadzwońcie do kancelarii, powiedzcie jak sprawa wygląda, ksiądz też człowiek, na pewno uda się dogadać późniejsze załatwienie sprawy. Jak po poinformujecie, że będziecie później, to nie będzie krzyczał (czytałam, że niektórym się nie podoba przyjście później niż 2,5 miesiąca przed ślubem), może indywidualny termin?
z księdzem raczej się dogadamy, bo to dobry znajomy taty . Ale mimo wszystko trzeba to załatwić

Cytat:

miałam na myśli wszystko, czyli poradnię, protokół, akty chrztu itp, papiery z USC. Trochę tego jest.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 11:35   #4694
gornek
Zakorzenienie

Ja za to mam spokój juz taki wewnetrzny, bo zalatwione mamy wszystko, bardziej sie stresuje tym, ze czegoś zapomne zabrac do rodzicow, robię juz listę bo w sobotę wyjeżdżamy, ale nie wiem czy wszystko tam jest. W czwartek odbiorę muchę i pudelka na ciasta, bo są awizo oczywiscie( nie chce sie listonoszowi nosić paczek) a juz u rodzicow dokupimy Tz krawat i mogę majty, no nie mam czasu podjechać do Arkadii :/ bylam raz ba solarium, bo chcialam jakoś wyglądać w tej sukni ale skora zaczela mi schodzić, wiec odpuszczam dalsze opalanie :/

Zostalo tylko 12 dni

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 11:48   #4695
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Mnie się podoba, delikatna i bardzo ładna z klasą
Stary 2014-04-20, 12:08   #4696
enzunio
BAN stały

Cytat:
Hej hej!!!

Wesolych Swiat!!!

Bardzo mi się podoba, myślałam o niej, ale Tż wybrał tą , którą mamy teraz.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 12:49   #4697
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za słowa wsparcia z księdzem raczej się dogadamy, bo to dobry znajomy taty . Ale mimo wszystko trzeba to załatwić

miałam na myśli wszystko, czyli poradnię, protokół, akty chrztu itp, papiery z USC. Trochę tego jest.
Niestety... a jeszcze jak sie o czymś zapomni to można chodzić i chodzić

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Wolna piosenka ale bardzo ładna. My myślimy o kiss from the rose. A wy jakie macie?

Stary 2014-04-20, 12:57   #4698
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Zadnej ladnej ani odpowiedniej piosenki do discofoxa nie znalezlismy..

punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 14:51   #4699
ysia
Zadomowienie

Zostało 6 dni

Dzięki za opinie odnośnie sukienki, zostawię już tamtą, nie ma co kombinować na tydzień przed ślubem! Teraz jestem jeszcze w Wawie, we wtorek wracam do wrocławia i zostaje już do ślubu na ostatecznie przygotowania. Jest szaleństwo!

Lusiija teściowa to jest zawsze osobny paragraf. W ogóle ile Twój narzeczony ma lat? Bo to trochę wygląda jak by był w liceum, a teściowa traktuje go na zasadzie : byłeś niegrzeczny to śluby nie będzie, masz karę. Nie dajcie się teraz, bo potem będziecie całe życie na cenzurowanym ....

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 16:00   #4700
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Zostało 6 dni

Dzięki za opinie odnośnie sukienki, zostawię już tamtą, nie ma co kombinować na tydzień przed ślubem! Teraz jestem jeszcze w Wawie, we wtorek wracam do wrocławia i zostaje już do ślubu na ostatecznie przygotowania. Jest szaleństwo!

Lusiija teściowa to jest zawsze osobny paragraf. W ogóle ile Twój narzeczony ma lat? Bo to trochę wygląda jak by był w liceum, a teściowa traktuje go na zasadzie : byłeś niegrzeczny to śluby nie będzie, masz karę. Nie dajcie się teraz, bo potem będziecie całe życie na cenzurowanym ....
Ma 24 lata. Chodzi o to ze mną dwóch braci. Jest najstarszy a tata im zmarł parę lat temu. Wydaje mi się ze po prostu ona chce aby do nich chodził rozmawiał uczył jakby zastepowal.. i nie rozumie że studiuje dziennie pracuje wraca czasami po 19 od rana. On sam nie chce za bardzo tam chodzić bo ona o wszystko na pretensje. On nigdy nie brał pod niej pieniędzy wszystko sam. U mnie natomiast rodzice nie wyobrażają siebie mi nie pomagać gdy studiuje. Dzięki nim mogłam wynająć mieszkanie i z nim zamieszkać. Dla historia. W sumie poszło tak szybko by nie musiał z nią dłużej mieszkać.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cytat:
Ma 24 lata. Chodzi o to ze ma dwóch braci. Jest najstarszy a tata im zmarł parę lat temu. Wydaje mi się ze po prostu ona chce aby do nich chodził rozmawiał uczył jakby zastepowal.. i nie rozumie że studiuje dziennie pracuje wraca czasami po 19 od rana. On sam nie chce za bardzo tam chodzić bo ona o wszystko na pretensje. On nigdy nie brał od niej pieniędzy wszystko sam. U mnie natomiast rodzice nie wyobrażają siebie mi nie pomagać gdy studiuje. Dzięki nim mogłam wynająć mieszkanie i z nim zamieszkać. Dluga historia. W sumie poszło tak szybko by nie musiał z nią dłużej mieszkać.

Stary 2014-04-20, 16:55   #4701
kiss12550
Zadomowienie

Lusiija - co do teściowych to moja ostatnio stwierdziła że cukiernia z której chcemy tort jest droga i w sumie można by poszukać czegoś innego(najlepiej może jakby moja mama upiekła ) niestety u nas jest problem tego typu że teściowa jest skąpa i przez to co chwile są jakieś problemy dot. spraw weselnych,dzięki niej też mamy wesele tam gdzie mamy czytaj nie w restauracji tylko w zwykłej sali

dziewczyny z każdym dniem coraz bardziej żałuję że to nie my płacimy za wesele

dzisiaj była u nas moja babcia (ogólnie taka "na czasie" ) rozmawiałyśmy właśnie o tortach mówie jej jakie mi sie podobają pokazują ona no fajnie fajnie potem dodałam że oczywiście mojej mamie sie nie podobają bo to bo tamto i że wgl co jakiś czas jak coś mi sie spodoba to mama krytykuje i nic z tego nie wychodzi na co babcia : "No nie ma się co dziwić,w końcu to rodzice płacą za wesele" ..
nosz ku.wa
Myślałam że szlag mnie na miejscu trafi , gdyby nie to że to babcia to coś bym jej odpowiedziała a tak po prostu ugryzłam się w język i poszłam sprzątać po obiedzie.

Achh już nic mi się nie chce, czasem zastanawiam się czy to nasze wesele czy rodziców mam tyle swoich pomysłów tyle wizji a co chwile muszę iść na kompromis
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 16:56   #4702
waaampirmona
Raczkowanie

Cytat:
Hej hej!!!

Wesolych Swiat!!!

ogólnie ładna piosenka, stara ale klimatyczna.
Jeśli nie zamierzacie mieć żadnego rozbudowanego układu tanecznego to jest ok. Taka do bujania się przytulania i ewentualnie jakiegoś obrotu
Ja jednak stawiam na walc tylko jeszcze nie wiem czy angielski czy wiedeński bo dalej się nie zdecydowaliśmy na piosenkę. Pewnie niedługo będzie cieplej to wybierzemy się na działkę i będziemy tańczyć to zobaczymy co nam bardziej podpasuje ;>
waaampirmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 17:42   #4703
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ile zapłaciłas za całość jeśli mogę spytac?
620 zł. 3 dni przed ślubem będę mieć jeszcze zabieg nawilżający hydroflash czy jakoś tak - już gratis

Cytat:
Napisane przez waaampirmona Pokaż wiadomość
Ooo. super info , czegoś takiego właśnie szukam ale boję się tych kwasów. Powiedz mi bardzo ci się zwiększył łojotok po pierwszych seriach ? Miałaś może więcej wyprysków w międzyczasie ?
nie ma się czego bać ja się nasłuchałam o łuszczeniu, schodzeniu skóry płatami itd a nic takiego nie było-okej, łuszczyłam się trochę ale tylko miejscami i lekko-po kremie nawilżającym nie było prawie śladu, a po 2 dniach już nawet bez łojotok wcale mi się nie zwiększył ani nie było żadnych wyprysków hmm w sumie to wiekszych problemów ze skórą nie mam, drobne zaskórniki i rozszerzone pory to moje główne zmartwienie, nie mam widocznych pryszczy i przebarwień, ale lubię mieć zadbaną skórę twarz i jak przejadę dłonią, to żeby nie było żadnych nierówności podskórnych wcześniej stosowałam krem na noc z kwasem migdałowym 10% z pharmaceris, może skóra mi się zaprawiła. Jednak taki kwas u kosmetyczki to nie ma porównania z kremem-chyba rok bym go stosowała i nie miała takiego efektu co po kilku minutach z wysokim stężeniem
aż żałuję, że mam już zaraz ślub no i słońce bedzie ostre, bo bym jeszcze kontynuowała

Cytat:

hmm my formalności załatwiliśmy w 2 dni-jednego USC i potem do księdza spisać protokół, dacie radę

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Zostało 6 dni

6 dni jeezu, u mnie 13 a ja już cała chodzę

biorę się za usadzanie gości
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 17:53   #4704
waaampirmona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
nie ma się czego bać ja się nasłuchałam o łuszczeniu, schodzeniu skóry płatami itd a nic takiego nie było-okej, łuszczyłam się trochę ale tylko miejscami i lekko-po kremie nawilżającym nie było prawie śladu, a po 2 dniach już nawet bez łojotok wcale mi się nie zwiększył ani nie było żadnych wyprysków hmm w sumie to wiekszych problemów ze skórą nie mam, drobne zaskórniki i rozszerzone pory to moje główne zmartwienie, nie mam widocznych pryszczy i przebarwień, ale lubię mieć zadbaną skórę twarz i jak przejadę dłonią, to żeby nie było żadnych nierówności podskórnych wcześniej stosowałam krem na noc z kwasem migdałowym 10% z pharmaceris, może skóra mi się zaprawiła. Jednak taki kwas u kosmetyczki to nie ma porównania z kremem-chyba rok bym go stosowała i nie miała takiego efektu co po kilku minutach z wysokim stężeniem
aż żałuję, że mam już zaraz ślub no i słońce bedzie ostre, bo bym jeszcze kontynuowała
też właśnie słyszałam że się łuszczy i że łojotok jest większy. Ale ja mam cerę podobną jak ty, wypryski czasem się pojawią tylko, bardziej mi chodzi o zwężenie rozszerzonych porów, ujednolicenie cery i może spłycenie blizny którą mam na policzku, nie wiem czy kwasy by coś pomogły ale kto wie.
A wiesz jak mocne te kwasy miałaś ? bo pisałaś że mieszanki ale pewnie o określonym stężeniu były.
I na jakiej podstawie wybrałaś salon do którego poszłas na kwasy? ja chyba za dużo czytam o tym i wyczytłam np. że zbyt mocny kwas dziewczynie nałożyła babka i ją dosłownie poparzyło.
Boję się że trafię na jakąś niedoświadczoną dziewczyna która robiła to max raz w życiu i nawet nie wie co i jak.

A jak długo nie można się opalać po tych zabiegach ? Co prawda ja nawet na solarium jak chodziłam to zawsze bluzke na twarz kładłam bo nie chcę zbyt szybko mieć zmarszek. Zawsze można łatwo samoopalacz na twarz nałożyć a pod makijażem itak mało widać wiec to chyba nie będzie problem
waaampirmona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 18:34   #4705
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez waaampirmona Pokaż wiadomość
też właśnie słyszałam że się łuszczy i że łojotok jest większy. Ale ja mam cerę podobną jak ty, wypryski czasem się pojawią tylko, bardziej mi chodzi o zwężenie rozszerzonych porów, ujednolicenie cery i może spłycenie blizny którą mam na policzku, nie wiem czy kwasy by coś pomogły ale kto wie.
A wiesz jak mocne te kwasy miałaś ? bo pisałaś że mieszanki ale pewnie o określonym stężeniu były.
I na jakiej podstawie wybrałaś salon do którego poszłas na kwasy? ja chyba za dużo czytam o tym i wyczytłam np. że zbyt mocny kwas dziewczynie nałożyła babka i ją dosłownie poparzyło.
Boję się że trafię na jakąś niedoświadczoną dziewczyna która robiła to max raz w życiu i nawet nie wie co i jak.

A jak długo nie można się opalać po tych zabiegach ? Co prawda ja nawet na solarium jak chodziłam to zawsze bluzke na twarz kładłam bo nie chcę zbyt szybko mieć zmarszek. Zawsze można łatwo samoopalacz na twarz nałożyć a pod makijażem itak mało widać wiec to chyba nie będzie problem
kurcze niestety nie wiem jakie było to stężenie ale przy dwóch pierwszych razach na pewno dość mocne bo mnie mocno szczypało jak nałożyła i trzymała krociutko, 1 raz to nawet nałożyła ten kwas w dwóch etapach.. a za ostatnim razem trzymała go już dłużej na twarzy i mnie prawie nie szczypało-bo migdał jest b.delikatny ale mogę się dopytać poszczególne w jakim stężeniu, jeśli chcesz
to mój zaufany salon i nie miałam żadnych obaw, kładłam się i nawet nie pytałam co i jak, ciekawa byłam tylko jakie kwasy
to widzę, że mamy chyba podobne cery, powinno i u Ciebie się sprawdzić blizn nie mam, więc tu nie pomogę ale pewnie przy dłuższych seriach powinny spłycic
co do wyprysków to jednak przypomniało mi się, że po pierwszym kwasie, który i tak był jakoś tydzień po mikro i teoretycznie powinno już wszystko wyjść pojawiło się kilka zaskórników-skóra się oczyszczała i były tuż pod skórą, lekko je wycisnęłam i..po nich potem już była gładka.
Co do opalania to słyszałam, że miesiąc teraz pójdę kilka razy na solarium, ale twarz też zawsze przykrywam, bo nie chce zmarszczek ani przebarwień
Stary 2014-04-20, 18:45   #4706
ijaa
Zakorzenienie

Chwilę mnie nie było, więc wszystkiego nie dam rady przeczytać. Przeleciałam kilka stron.

Cytat:
Właśnie wróciliśmy od znajomych z wręczania zaproszenia . I uwaga, od początku kwietnia wręczylismy 10/46 zaproszeń:P tempo żółwia
Skąd ja to znam. Tam też bardzooooo zółwiowo szło.

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Dziś w nocy zmarł dziadek TŻta.
A ja nawet nie będę miała jak pojechać na pogrzeb
Moje kondolencje,

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Obiecane fotki zaproszeń
Reszta w klubie, z racji że nie mam takiej wersji z poukrywanymi pełnymi danymi
Bardzoooo ładne.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
heeej

dziś sobie śpiewam -z roku miesiąc, z miesiąca dzień, za 2 tygodnie spełni się mój ślubny sen

w końcu wooolne idę ponadrabiać !!

Mała_czarna, Ijaa, Ysia i Kaigara-życzę Wam jeszcze lepszej pogody niż dzisiejsza ! a tydzień tpóźniej takiej samej sobie ;P
Dziękuję i wzajemnie życzę takiej pogody.

Cytat:

Fajna, fajna.

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Bardzo ładna.

Właśnie wróciliśmy od rodziców TŻ i normalnie.. jestem przerażona. Przerażona jestem dniem ślubu bo.. centralnie będę cały dzień ryczeć.
Wiadomo, że podczas ostatniego rodzinnego spotkania temat nie schodził z tapety, a Mama TŻ to z trzy razy miałam załamanie głosu, jak o czymś mówiliśmy, a przy wchodzeniu i buziakach, że widzimy się W SOBOTĘ centralnie mega szklanki w oczach.
Ja nie wiem jak to będzie. Seerio! Zawsze byłam wrażliwa i szybko z róznych powodów zaczynam płakać, ale.. obstawiam pierwszy bek na wejście TŻ i rodziców, drugie na kilka słów rodziców przed wyjściem z domu, trzeci w USC, a podczas życzeń to już serio nie ogarniam. Przecież ja tam się rozpłynę na amen widząc każdą znajomą buzię - zwłaszcza taką nie widzianą jakiś czas, że przyszli by być z nami.

Czy są na to jakieś ziółka?

Poza tym sielanka i pełen spokój. Aż mnie on przeraża.
Koszmarów brak, stresu brak. Pojawiło się lekkie uczucie.. dobra.. dawać już ten ślub.

Właśnie zasiadam do zrobienia MEGA SZCZEGÓŁOWEJ listy co do najbliższych 6 dni, żeby o niczym nie zapomnieć. Wszystko ma mieć swój czas i swoje miejsce, łącznie z faktem o której godzinie mam ogolić nogi.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2014-04-20 o 19:36
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 19:04   #4707
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Lusiija - co do teściowych to moja ostatnio stwierdziła że cukiernia z której chcemy tort jest droga i w sumie można by poszukać czegoś innego(najlepiej może jakby moja mama upiekła ) niestety u nas jest problem tego typu że teściowa jest skąpa i przez to co chwile są jakieś problemy dot. spraw weselnych,dzięki niej też mamy wesele tam gdzie mamy czytaj nie w restauracji tylko w zwykłej sali

dziewczyny z każdym dniem coraz bardziej żałuję że to nie my płacimy za wesele

dzisiaj była u nas moja babcia (ogólnie taka "na czasie" ) rozmawiałyśmy właśnie o tortach mówie jej jakie mi sie podobają pokazują ona no fajnie fajnie potem dodałam że oczywiście mojej mamie sie nie podobają bo to bo tamto i że wgl co jakiś czas jak coś mi sie spodoba to mama krytykuje i nic z tego nie wychodzi na co babcia : "No nie ma się co dziwić,w końcu to rodzice płacą za wesele" ..
nosz ku.wa
Myślałam że szlag mnie na miejscu trafi , gdyby nie to że to babcia to coś bym jej odpowiedziała a tak po prostu ugryzłam się w język i poszłam sprzątać po obiedzie.

Achh już nic mi się nie chce, czasem zastanawiam się czy to nasze wesele czy rodziców mam tyle swoich pomysłów tyle wizji a co chwile muszę iść na kompromis
Niestety tak to jest gdy nie płaci się za wesele. U mnie nie ma kompromisów gdy powiedziałam że nie chce ślubu jak to ma tak wyglądać i wole sobie sama zapracować zrobię małe przyjście i juz. Mi nie zależy na szaleństwie. Wtedy wszytstko zrozumiała i zaczęly podobać się jej moje pomysły

Tesciowe są jakie są. Ale ja sobie nie dam po głowie chodzić :/

Stary 2014-04-20, 19:32   #4708
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Niestety tak to jest gdy nie płaci się za wesele. U mnie nie ma kompromisów gdy powiedziałam że nie chce ślubu jak to ma tak wyglądać i wole sobie sama zapracować zrobię małe przyjście i juz. Mi nie zależy na szaleństwie. Wtedy wszytstko zrozumiała i zaczęly podobać się jej moje pomysły

Tesciowe są jakie są. Ale ja sobie nie dam po głowie chodzić :/

Masz racje
Ja też staram sie walczyć o co mogę ale czasem odpuszczam już po prostu jak widzę że nie wskóram tego co chce
Ajj w sumie nie ma co o tym mówić .

PM kwietniowe jaram się Waszymi ślubami jak nie wiem , serio
fajne jest to że mimo iż nie znamy się prywatnie przeżywam z Wami każdą chwilę
dawać te śluby!
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 19:48   #4709
enzunio
BAN stały

Witam się w świąteczny wieczór, mamooo jakie to przyjemne widzieć się z rodzinką na miesiąc przed ślubem, wiele osób nawiązywało do wesela, jest super

Ijaa dasz radę, nie wiem jak Ciebie, ale mi nerwy blokują jakiekolwiek emocje zewnętrzne (w środku mnie ściska i się we mnie gotuje, a na zewnątrz zero reakcji na cokolwiek)

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2014-04-20 o 19:49
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-20, 19:57   #4710
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy od rodziców TŻ i normalnie.. jestem przerażona. Przerażona jestem dniem ślubu bo.. centralnie będę cały dzień ryczeć.
Wiadomo, że podczas ostatniego rodzinnego spotkania temat nie schodził z tapety, a Mama TŻ to z trzy razy miałam załamanie głosu, jak o czymś mówiliśmy, a przy wchodzeniu i buziakach, że widzimy się W SOBOTĘ centralnie mega szklanki w oczach.
Ja nie wiem jak to będzie. Seerio! Zawsze byłam wrażliwa i szybko z róznych powodów zaczynam płakać, ale.. obstawiam pierwszy bek na wejście TŻ i rodziców, drugie na kilka słów rodziców przed wyjściem z domu, trzeci w USC, a podczas życzeń to już serio nie ogarniam. Przecież ja tam się rozpłynę na amen widząc każdą znajomą buzię - zwłaszcza taką nie widzianą jakiś czas, że przyszli by być z nami.

Czy są na to jakieś ziółka?

Poza tym sielanka i pełen spokój. Aż mnie on przeraża.
Koszmarów brak, stresu brak. Pojawiło się lekkie uczucie.. dobra.. dawać już ten ślub.

Właśnie zasiadam do zrobienia MEGA SZCZEGÓŁOWEJ listy co do najbliższych 6 dni, żeby o niczym nie zapomnieć. Wszystko ma mieć swój czas i swoje miejsce, łącznie z faktem o której godzinie mam ogolić nogi.
mam tak samo z poziomem wzruszania się, ostatnio się popłakałam na przymiarce jak założyłam suknię a dziś słuchałam utworów, które będzie grało trio i znowu płacz
i ja się boje, że się popłaczę jak wejdzie TŻ z rodzicami a będzie nas tam na prawdę sporo osób
błogosławieństwo, wejście do Koscioła, przysięga-masakra na cudzych ślubach płaczę a co to będzie na własnym

co do ziółek to może meliskę?

u mnie jest lekki stresik, czasami nawet spory zazdroszczę spokoju! choć tez mam uczucie, że chce już ten ślub i to wesele mój TŻ mi dzis powiedział, że ostatnio ciągle śni mu się ślub

jak już stworzysz listę to podzielisz się ? również się boję, że o czymś zapomnę i sobie już obsesyjnie powtarzam co mam jeszcze zrobić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości