|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Lusiija
kurde ciezka sprawa, ale jesli mowisz ze ona jest taka, ze pod wplywem emocji podejmuje decyzje to moze poczekajcie z tym, przejdzie jej ? ciezko zrozumiec taka osobe. u nas my z Tz płacimy połowe, a połowe moi rodzice, bo tesciow nie stać. jednak opcja ze rodzice płacą za gości ze swoich stron myślę że w Waszym przypadku jest najlepsza Wesołych świąt ! ![]()
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Witam po ciężkim dniu pełnym sprzątania i pieczenia ciast
. Udało nam się rozdać 3 zaproszenia, brat TŻ dziś bardzo ładnie zareagował, aż mi się miło zrobiło . Jutro będzie prawdziwa obława zaproszeniowa, chcemy dwie duże rodziny odhaczyć.Powiem Wam, że mnie te formalności u księdza przerażaja nie wiem, kiedy my to wszystko załatwimy... Ja jestem w rodzinnym mieście teraz, następnym razem pewnie dopiero pod koniec czerwca. Do czerwca mam możliwość przyjeżdzania tylko na weekendy, a wtedy i tak nic nie załatwia. Zaczyna się powoli wir prawdziwych przygotowań
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
My kupujemy kosze a w nich będzie: dobre wino, kawa, czekoladki- Ferrero, albo Merci czy Ptasie Mleczko, podziękowanie w rulonie i słoiczek prawdziwego miodu
Zawijamy wczystko celafonem i dużą kokardą.Say- hello to 3mam kciuki za ogarnianie spraw. My jesteśmy w jednym mieście a i tak cieżko z czasem, wiec Tobie musi być jescze ciężej... DZIEWCZYNY ŻYCZĘ WAM WIEEEEEEEEEEEELU RADOSNYCH CHWIL W GRONIE NAJBLIŻSZYCH OSÓB!!! WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO NIE TYLKO NA ŚWIĘTA!!! I MOKREGO UBRANIA W PONIEDZIAŁEK OCZYWIŚCIE !!!
Edytowane przez milka777 Czas edycji: 2014-04-20 o 00:27 |
|
|
|
#4684 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić. .. ![]() U mnie ze spraw slubnych-zrobiłam pudełko dla świadkowej, wyszlo spoko dalam przyjaciółce, oczywiscie sie baaardzo wzruszyla i zgodzila!! wiec mam juz oficjalnie swiadkowa jak bede na lapku toPrzesle fotke, ale widac jeszcze nie dokonczone pudelko, w pracy dokonczylam ale malo mialam czasu na obfocenie:/ WESOLYCH ZDROWYCH I RODZINNYCH SWIAT ![]()
|
|
|
|
#4685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my początkiem maja robimy atak na księdza ![]() Może zadzwońcie do kancelarii, powiedzcie jak sprawa wygląda, ksiądz też człowiek, na pewno uda się dogadać późniejsze załatwienie sprawy. Jak po poinformujecie, że będziecie później, to nie będzie krzyczał (czytałam, że niektórym się nie podoba przyjście później niż 2,5 miesiąca przed ślubem), może indywidualny termin? |
|
|
|
|
#4686 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczęta, życzę Wam zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, dużo radości i pomyślności, aby Nasze śluby były najpiękniejsze ![]() no i podstawa, NIECH PÓJDZIE W CYCKI ![]() ![]()
|
#4687 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni. ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
Został nam usc ale jeszcze mamy czas i jakieś spotkanie końcowe xD Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!!!
Wesolych Swiat!!! Co powiecie na piosenke na 1 taniec zespolu WET WET WET LOVE IS ALL AROUND Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt
smacznego jajka i mokeego dyngusa ![]() Po świętach wrzuce zdjecia naszych zaproszeń Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Podejście do butonierki nr 2:
Bądźcie łaskawe w swych osądach
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesolyvh swiat dziewczyny
![]() dzielnie walcze z zapaleniem drog odd, wiec od siebie zycze wam przede wszystkim zdrowka Z nowosci slubnych-zamowilam buty, w czw czeka mnie przymiarka. na nic wiecej nie mam czasu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za słowa wsparcia
Cytat:
. Ale mimo wszystko trzeba to załatwić Cytat:
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to mam spokój juz taki wewnetrzny, bo zalatwione mamy wszystko, bardziej sie stresuje tym, ze czegoś zapomne zabrac do rodzicow, robię juz listę bo w sobotę wyjeżdżamy, ale nie wiem czy wszystko tam jest. W czwartek odbiorę muchę i pudelka na ciasta, bo są awizo oczywiscie( nie chce sie listonoszowi nosić paczek) a juz u rodzicow dokupimy Tz krawat i mogę majty, no nie mam czasu podjechać do Arkadii :/ bylam raz ba solarium, bo chcialam jakoś wyglądać w tej sukni ale skora zaczela mi schodzić, wiec odpuszczam dalsze opalanie :/
Zostalo tylko 12 dni Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#4695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4696 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Wolna piosenka ale bardzo ładna. My myślimy o kiss from the rose. A wy jakie macie? ![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Zadnej ladnej ani odpowiedniej piosenki do discofoxa nie znalezlismy..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4699 |
|
Zadomowienie
|
Zostało 6 dni ![]() Dzięki za opinie odnośnie sukienki, zostawię już tamtą, nie ma co kombinować na tydzień przed ślubem! Teraz jestem jeszcze w Wawie, we wtorek wracam do wrocławia i zostaje już do ślubu na ostatecznie przygotowania. Jest szaleństwo! ![]() Lusiija teściowa to jest zawsze osobny paragraf. W ogóle ile Twój narzeczony ma lat? Bo to trochę wygląda jak by był w liceum, a teściowa traktuje go na zasadzie : byłeś niegrzeczny to śluby nie będzie, masz karę. Nie dajcie się teraz, bo potem będziecie całe życie na cenzurowanym ....
|
#4700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Lusiija - co do teściowych to moja ostatnio stwierdziła że cukiernia z której chcemy tort jest droga i w sumie można by poszukać czegoś innego(najlepiej może jakby moja mama upiekła
) niestety u nas jest problem tego typu że teściowa jest skąpa i przez to co chwile są jakieś problemy dot. spraw weselnych,dzięki niej też mamy wesele tam gdzie mamy czytaj nie w restauracji tylko w zwykłej sali![]() dziewczyny z każdym dniem coraz bardziej żałuję że to nie my płacimy za wesele dzisiaj była u nas moja babcia (ogólnie taka "na czasie" ) rozmawiałyśmy właśnie o tortach mówie jej jakie mi sie podobają pokazują ona no fajnie fajnie potem dodałam że oczywiście mojej mamie sie nie podobają bo to bo tamto i że wgl co jakiś czas jak coś mi sie spodoba to mama krytykuje i nic z tego nie wychodzi na co babcia : "No nie ma się co dziwić,w końcu to rodzice płacą za wesele" .. nosz ku.wa Myślałam że szlag mnie na miejscu trafi , gdyby nie to że to babcia to coś bym jej odpowiedziała a tak po prostu ugryzłam się w język i poszłam sprzątać po obiedzie. Achh już nic mi się nie chce, czasem zastanawiam się czy to nasze wesele czy rodziców mam tyle swoich pomysłów tyle wizji a co chwile muszę iść na kompromis |
|
|
|
#4702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli nie zamierzacie mieć żadnego rozbudowanego układu tanecznego to jest ok. Taka do bujania się przytulania i ewentualnie jakiegoś obrotu Ja jednak stawiam na walc tylko jeszcze nie wiem czy angielski czy wiedeński bo dalej się nie zdecydowaliśmy na piosenkę. Pewnie niedługo będzie cieplej to wybierzemy się na działkę i będziemy tańczyć to zobaczymy co nam bardziej podpasuje ;> |
|
|
|
|
#4703 | |||
|
Zakorzenienie
|
620 zł. 3 dni przed ślubem będę mieć jeszcze zabieg nawilżający hydroflash czy jakoś tak - już gratis
![]() Cytat:
ja się nasłuchałam o łuszczeniu, schodzeniu skóry płatami itd a nic takiego nie było-okej, łuszczyłam się trochę ale tylko miejscami i lekko-po kremie nawilżającym nie było prawie śladu, a po 2 dniach już nawet bez ani nie było żadnych wyprysków aż żałuję, że mam już zaraz ślub no i słońce bedzie ostre, bo bym jeszcze kontynuowała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() biorę się za usadzanie gości
|
|
#4704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wiesz jak mocne te kwasy miałaś ? bo pisałaś że mieszanki ale pewnie o określonym stężeniu były. I na jakiej podstawie wybrałaś salon do którego poszłas na kwasy? ja chyba za dużo czytam o tym i wyczytłam np. że zbyt mocny kwas dziewczynie nałożyła babka i ją dosłownie poparzyło. Boję się że trafię na jakąś niedoświadczoną dziewczyna która robiła to max raz w życiu i nawet nie wie co i jak. A jak długo nie można się opalać po tych zabiegach ? Co prawda ja nawet na solarium jak chodziłam to zawsze bluzke na twarz kładłam bo nie chcę zbyt szybko mieć zmarszek. Zawsze można łatwo samoopalacz na twarz nałożyć a pod makijażem itak mało widać wiec to chyba nie będzie problem
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mogę się dopytać poszczególne w jakim stężeniu, jeśli chcesz ![]() to mój zaufany salon i nie miałam żadnych obaw, kładłam się i nawet nie pytałam co i jak, ciekawa byłam tylko jakie kwasy ![]() to widzę, że mamy chyba podobne cery, powinno i u Ciebie się sprawdzić co do wyprysków to jednak przypomniało mi się, że po pierwszym kwasie, który i tak był jakoś tydzień po mikro i teoretycznie powinno już wszystko wyjść pojawiło się kilka zaskórników-skóra się oczyszczała i były tuż pod skórą, lekko je wycisnęłam i..po nich potem już była gładka.Co do opalania to słyszałam, że miesiąc
|
|
#4706 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Chwilę mnie nie było, więc wszystkiego nie dam rady przeczytać. Przeleciałam kilka stron.
![]() Cytat:
Tam też bardzooooo zółwiowo szło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i wzajemnie życzę takiej pogody. Cytat:
Cytat:
Właśnie wróciliśmy od rodziców TŻ i normalnie.. jestem przerażona. Przerażona jestem dniem ślubu bo.. centralnie będę cały dzień ryczeć.Wiadomo, że podczas ostatniego rodzinnego spotkania temat nie schodził z tapety, a Mama TŻ to z trzy razy miałam załamanie głosu, jak o czymś mówiliśmy, a przy wchodzeniu i buziakach, że widzimy się W SOBOTĘ centralnie mega szklanki w oczach. Ja nie wiem jak to będzie. Seerio! Zawsze byłam wrażliwa i szybko z róznych powodów zaczynam płakać, ale.. obstawiam pierwszy bek na wejście TŻ i rodziców, drugie na kilka słów rodziców przed wyjściem z domu, trzeci w USC, a podczas życzeń to już serio nie ogarniam. Przecież ja tam się rozpłynę na amen widząc każdą znajomą buzię - zwłaszcza taką nie widzianą jakiś czas, że przyszli by być z nami. Czy są na to jakieś ziółka? ![]() Poza tym sielanka i pełen spokój. Aż mnie on przeraża. ![]() Koszmarów brak, stresu brak. Pojawiło się lekkie uczucie.. dobra.. dawać już ten ślub. ![]() Właśnie zasiadam do zrobienia MEGA SZCZEGÓŁOWEJ listy co do najbliższych 6 dni, żeby o niczym nie zapomnieć. Wszystko ma mieć swój czas i swoje miejsce, łącznie z faktem o której godzinie mam ogolić nogi.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-04-20 o 19:36 |
||||||
|
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tesciowe są jakie są. Ale ja sobie nie dam po głowie chodzić :/ Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 111 dni.
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz racje Ja też staram sie walczyć o co mogę ale czasem odpuszczam już po prostu jak widzę że nie wskóram tego co chce Ajj w sumie nie ma co o tym mówić . PM kwietniowe jaram się Waszymi ślubami jak nie wiem , serio ![]() ![]() fajne jest to że mimo iż nie znamy się prywatnie przeżywam z Wami każdą chwilę dawać te śluby!
|
|
|
|
|
#4709 |
|
BAN stały
|
Witam się w świąteczny wieczór, mamooo jakie to przyjemne widzieć się z rodzinką na miesiąc przed ślubem, wiele osób nawiązywało do wesela, jest super
Ijaa dasz radę, nie wiem jak Ciebie, ale mi nerwy blokują jakiekolwiek emocje zewnętrzne (w środku mnie ściska i się we mnie gotuje, a na zewnątrz zero reakcji na cokolwiek )
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2014-04-20 o 19:49 |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś słuchałam utworów, które będzie grało trio i znowu płacz ![]() i ja się boje, że się popłaczę jak wejdzie TŻ z rodzicami a będzie nas tam na prawdę sporo osób ![]() błogosławieństwo, wejście do Koscioła, przysięga-masakra na cudzych ślubach płaczę a co to będzie na własnym![]() ![]() co do ziółek to może meliskę? ![]() u mnie jest lekki stresik, czasami nawet spory zazdroszczę spokoju! choć tez mam uczucie, że chce już ten ślub i to wesele ![]() ![]() jak już stworzysz listę to podzielisz się ? również się boję, że o czymś zapomnę i sobie już obsesyjnie powtarzam co mam jeszcze zrobić
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

. Udało nam się rozdać 3 zaproszenia, brat TŻ dziś bardzo ładnie zareagował, aż mi się miło zrobiło
nie wiem, kiedy my to wszystko załatwimy... Ja jestem w rodzinnym mieście teraz, następnym razem pewnie dopiero pod koniec czerwca. Do czerwca mam możliwość przyjeżdzania tylko na weekendy, a wtedy i tak nic nie załatwia. Zaczyna się powoli wir prawdziwych przygotowań 
!!!

) niestety u nas jest problem tego typu że teściowa jest skąpa i przez to co chwile są jakieś problemy dot. spraw weselnych,dzięki niej też mamy wesele tam gdzie mamy czytaj nie w restauracji tylko w zwykłej sali
a pod makijażem itak mało widać wiec to chyba nie będzie problem

na cudzych ślubach płaczę a co to będzie na własnym