![]() |
#2431 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
![]() Podroz wyjatkowo spokojna, Tomaszko przespal calutenka droge, maly ruch, a za 2 tyg otwieraja brakujacy fragment autostrady, woec bedzie jeszcze sprawniej i bezpieczniej. Co do wyjazdu to niby wiem, ze zleci szybko, ale my sie jeszcze nigdy na tak dlugo nie rozstawalismy, dlatego tak dziwnie jakos. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Szaja, brawo dla Dorotki!
Sylwietta, my na lato bierzemy 98-104, bo Pola już teraz 98 nosi, więc z jakimś małym zapasem chcę mieć. Dziewczyny, można się w jakiś kulturalny sposób wycofać z licytacji na all? |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
hje, jaki rozmiar?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zdjeciach nie wyglada kompletnie! Swoja droga - dawno jej nie wstawialas ![]() U nas 74 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Hje, a to nie przesada trochę z tym rozmiarem?
![]() ![]() Moja Oliwka śmiga w 80/86, a wydawało mi się, że to nie taki mały rozmiar... ![]() A, jeszcze co do aukcji - wszystko zależy od sprzedającego. U niektórych nie ma problemu z wycofaniem, niektórzy się wkurzają, choć kompletnie tego nie rozumiem, no ale... Napisz i zobacz, jaki będzie wynik, po prostu... ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-04-20 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - przepraszam, że mało mnie ale dziecię mi się poprzestawiało i ostatnie dni chodziło spać po 23, wypompowana jestem. Dziś trochę lepiej bo przed 22 udało się położyć, będę się starać przywrócić stary rytm.
Podłamana jestem tym naszym (nie) jedzeniem strasznie.. Wszystkiego dobrego dla Was ![]() Cytat:
A Hje - te 98 to takie akurat czy Pola ma zapas? zawsze aż mi ciężko uwierzyć co piszesz. Duża jest różnica między np 86 a 92? Bo niektóre rzeczy to są wiadomo takie "niby za duże a nosić śmiało można" i wtedy służą przez długi czas. Patrzcie jak dziećko przysnęło u babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Zadomowienie
|
Czyzby wszyscy jeszcze smacznie spali?
My oddelegowalismy tatuska, jestesmy juz po sniadanku i dumamy co by tu dalej z tak wczesnie rozpoczetym dniem zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
no, Ola jeszcze śpi! dziś też zamierzam iść z Ola do kościoła, szok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Konto usunięte
|
Ezzo, no co ty
![]() Pobudki różnie, i to przez Agu. do 2 w nocy z nią spałam, potem do męża poszłam, po 5 Dorka przyraczkowała i to olała nasz pokoj i od razu do kuchni pędzi - więc zgarnęłam ten szał, tacie w łóżko wsadziłam a sama do niej do łóżka poszłam, po to, by zostać po 6 obudzoną przez siostrę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdybym się nie odzywała to znaczy że jesteśmy w szpitalu. Jest bardzo źle.
Trzymajcie się ![]()
#2441 |
Zakorzenienie
|
Mała, co się dzieje?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u nas przez swieta tez drzemki rozregulowane ![]() w ogole ostatnie dni mlody ma takie senne ze szok, ciagle by spal ![]() dzis np. spal do 8.00, o 11 juz drzemka ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46110016] Dorotka zrobiła swoje pierwsze SAMODZIELNE kroki ![]() ![]() ![]() ![]() Brawo Dorcia!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | ||||
Rozeznanie
|
Hej!
Objedzone? ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u rodziny tz, było bardzo fajnie, tyle że Młoda trochę zmęczona była, ale nie dziwię się - podróż, nowe miejsce, nowe twarze, których zapewne nie pamiętała (widzimy się średnio raz na 2 miesiące) - niemniej była dzielna. Kochana moja. Prezenty super dostała - głównie ciuchy i książeczki. To się zaczyna robić "żelazny zestaw" ![]() Cytat:
![]() I brawa dla eleganta ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46110016]Dorotka zrobiła swoje pierwsze SAMODZIELNE kroki ![]() Super! Gratulacje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I trzymam kciuki za przywrócenie "starego rytmu"! Cytat:
![]() Miłego dnia! Zaraz moi rodzice wpadają. A, i pożarłam się z rana z tz. Gadamy normalnie, ale aktualnie nie pałam wielką miłością do niego. Czasami mnie męczy ta huśtawka między nami, ale od teraz dla odmiany postanowiłam skupić się na zaletach gościa, bo czasami o nich zapominam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zakorzenienie
|
![]() Objedzone, objedzone ![]() My codziennie w gosciach. W sobotę u tescia , wczoraj u moich rodziców a dziś do tesciowej. Jak to dobrze mieć tyle wolnego i spędzić ten czas z rodzinką. Daria uradowana że ciągle w trójkę jestesmy razem ![]() ![]() Mala, co się dzieje? ? TRZYMAMY KCIUKI!!! ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
#2445 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() wpadłam zobaczyć co u Was a zaraz się zbieramy do moich rodziców ![]() Brawo dla Dorotki za kroczki ![]() MAła ![]() Hje? 98-104 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Szaja, BRAWO dla Dorki za kroczki!
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A co do ubranek to Daria nosi teraz 74-80. Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Która została dziś polana?? ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
#2447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hej kochane ![]() ![]() ![]() nawijko, angel, Ultra wspolczuje starc z tzami ![]() Szaja brawa dka Dorki!!! ![]() ![]() Sylwietta boski Bartulo ![]() Lady, super, ze imprezy udane ![]() U nas noc masakra, zasnela przed 23!!! A o 4 sie obudzila i przez ponad godzine placz ![]() ![]() Pieklam dwa mazurki i babke, do tego mialam jeszcze rozne ciastka. Dzis juz nie ma nic ![]() ![]() ![]() Silver ja na serio nie mialam ochoty na bycie oblana przez tza bo on tez nie umie z umiarem tylko tak jak Twoj :P wiec mu wczoraj powiedzialam, zeby mnie oblal to bede przez caly rok powodzenie u plci przeciwnej miala ![]() ![]() ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-04-21 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna rada ![]() ![]() średnio przemawia... -------------------- Dorotka zrobiła swoje pierwsze SAMODZIELNE kroki ![]() Do k. Poproszę ten przepis! ![]() My wczoraj u moich rodziców a dziś na obiad z t. Do babci tz. I tak obiecałam ze święta bez internetu, więc nie wchodzę tu do Was... Ano -teraz Antonio usnął i my sie położyliśmy...tz spi-więc zaglądam ![]() ![]() aha i pochwale sie- szarlotka wyszła mi pyszna, sernik tez, aczkolwiek jakiego bym nie robila-mega rosnie, a potem mega opada....:banghead: ![]() Dobra-lece kochane, moze i ja,sie zdrzemne-buziaki. Do jutra of cors-jutro tz ma urodziny... zrobie chyba to ciasto YELLOW....a TO 3BIT? Bo u nas,zawsze siostra robi z ta masa krowkowa..czy jakoś tak.. Albo zrobie tiramisu .. ![]() MAŁA KCIUKI, ALE CO SIĘ DZIEJE? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-21 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do pogrubionego - to samo ma Julia. I jeszcze jak się przytulamy, to się wciska między nas, żeby ją wziąć. Słodkie to ![]() Cytat:
![]() Karpatkę? Mniam! Ale widać, że babka i mazurki musiały być pyszne, skoro już zniknęły ![]() My z tz już po rozmowie, więc na pewno kocham go bardziej niż 2 godziny temu ![]() Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-04-21 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2451 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, Mała wczoraj sms pisała mi że Oskar temp. ma i jak ma podawać ibum, teraz jej napisałam smsa by zdrowieli, mam nadzieję, że jednak obejdzie się bez szpitala
![]() Dzięki w imieniu Dorotki, po wczorajszym chyba tak padnięta (bo potem na spacerze z godzinę za rękę szła, nie chciała na rękach!) że dzisiaj chodzi tylko trzymając się ścian, za rękę nawet nie bardzo chce a sama to wcale ![]() Dałam Agatce psikawkę i napuściłam na ojca, sesese ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Wtajemniczenie
|
hej Kochane
![]() U nas tez rodzinnie. cały czas u moich Rodziców jesteśmy. Tż dzisiaj jedzie a my zostajemy do soboty. wczoraj u teściów byliśmy. nawet znośnie było, gdyby nie incydent z jajkiem niespodzianką, którym t. karmiła Hanię jak mnie w pokoju nie było ![]() ![]() Black zgadzam się, że chodzenie dziecka dużo ułatwia w domu ![]() ![]() Yellow Hania jeszcze klamek w drzwiach nie odkryła;p szaja brawa dla Dorki!! ![]() ![]() hje ile Pola ma wzrostu?? Debrah cudna Amelka ![]() mała co się dzieje?? ![]() silver ja już zostałam polana ![]()
#2453 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry ! i Wesołych Świąt !
![]() Mała-trzymam kciuki za Oskara ! Zdrówka! Szaja- Gratulacje dla Dorci ! ![]() Ja też już dzisiaj polana przez męża :P Wczoraj byliśmy u rodziny męża no i tak : jesteśmy sztywniaki bo nie pijemy , Blanka ma złych rodziców bo jej cukier ograniczają i jesteśmy ekopier.olnięci... no także tak ![]() Lecę dalej do moich skarbów a Wam życzę miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja po 1,5h u szwagra skapitulowałam i wróćiłam z Anią do domu, bo to męczarnia była :ściana: nigdy więcej nie przyjmuję zaproszenia od nich z Anną, bo nic nie może tam dotknąć, wszystko "psuje" i generalnie najlepiej gdyby siedziała i nie daj Boże coś mówiła, bo "za głośno krzyczy". słyszałysćie, żeby ktoś cicho krzyczał? :ściana: Tż jeszcze został, bo to dom obok, a ja się rilaksuje z dzieckiem w domu bo nerwicy tam dostaje :/ pomijam fakt, że dostała Ania paczkę słodyczy "które może jeść", czyt. kinderki, czekolade, czekoladowe zające, kinder niespodziankę, m&msy (wtf?? ![]() ![]() idę z żabą na dwór, bo piękna pogoda ![]() ![]() mała, zdrówka! ![]() zajrzę więczorem, buziaki!
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
Siedzę sama z Zuzka. Tzn. ona już śpi, mleka nie chciała
![]() Mąż się umówił z kolegami na picie a ja idę coś zjeść :p Jutro mam na 6 rano do pracy :banghead::banghead::bang head: Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46113593]
Dałam Agatce psikawkę i napuściłam na ojca, sesese ![]() Dobrze dobrze!! ![]() ![]() My dopiero po 18 wróciliśmy, Antonio kapał się z tata, pięknie umył ząbki i padl od razu. Ja też idę...przytulić się do męża...może uda mi się coś wskórać... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-04-21 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Amelka nie śpi, szaleje w najlepsze od 13 , wtedy wstała z drzemki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.