|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Tak też można
![]() Cytat:
.Nie potrzebnie się wykręcałaś z tego baseniku na pewno równie ślicznie wyglądasz bez makijażu,no ale rozumiem że jeszcze się zapewne nie czujesz pewna(ale namotałam![]() ) a tak btw to ja CIebie jeszcze chyba nigdy nie widziałam,albo sobie nie przypominam .Cytat:
.A co do oka,to nawet troszkę lepiej po tym rumianku,ale bez rewelacji .
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się kiedyś tak martwiłam ( jak to dawno teu było ), a dostałam się bez problemu tam gdzie chciałam Nie ma co się przejmować
|
|
|
|
|
#4053 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za troskę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co noc mi się śnią koszmary,że nikt mnie nie chciał nigdzie przyjąć,Ty miałaś całkiem sporo punktów z egazaminu,ale ja już tragedia,obym się w ogóle gdzieś dostała .Cytat:
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wogóle dziewczyny gratuluję Wam zakonczenia roku szkolnego i zazdroszczę wakacji ale Wam dobrze, ja będę tkwiła w pracy cały lipiec i połowę sierpniaale potem szykuje sie super wyjazd - oby wszystko wypaliło, bo na razie na etapie planów jest
|
|
|
#4055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogłam lepiej napisać egzaminy,ale teraz wiem,że to nie były moje mocne dni Liczę tylko na to,że jednak się dostanę,i że próg nie będzie aż taki wysoki...![]() Cóż,dowiemy się 28czerwca
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agness51@wp.pl Współczuję z powodu pracy,ale na pewno wyjazd będzie udany
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cierpliwa (tylko dzisiaj
),poczekam
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym Wam pomarudziła ale nie mam czasu
bo zostały mi tylko 3,5 godziny do chwili prawdy a jeszcze tyyyle muszę powtórzyć ![]() trzymajcie kciuki, proszę ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() PS, ja też chcę, fotke, ja też ewa_b@poczta.onet.eu
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mam nadzieje,że ten wyjazd wynagrodzi Ci cały ten czas spędzony w pracy .Cytat:
ale mimo wszystko mogłam napisać lepiej,a teraz nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać .
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm,no cóż,lecę dziewczynki
![]() Idę na spacerek z pieskiem,potem obejrzę film,no i zacznę się szykować na koniec roku Mimo wszystko cieszę się,że odchodzę z tej szkoły ![]() Może wpadnę do Was wieczorkiem,jak wrócę
|
|
|
#4065 |
|
♥
|
eh normalnie faceci i ich pamiec bylismy na spacerze poczym dzwoni do niego kolega i sie pyta dlaczego go nie ma na przystanku przeciez nie zdarza na trening
agness tylko ze z tego co pamietam u ciebie jest inna punktacja niz u nas , bo w k-ce za 6 masz 16 pkt ,5-13 , 4-10 a u ciebie to troche wiecej pkt sie dostaje bodajże za 6-18 ,5-15 ?? ja tam sie juz nie przejmuje gdzies przyjąć muszą mnie ![]()
|
|
|
|
#4066 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do referatu, prawdopodobnie wogole nie musze go robic a i tak dostane punkty za przedmiot - kolezanka mi dzis powiedziala. bedzie to mniej punktow niz z referatem ale mnie by to i tak "urządzilo", wiec teraz musze isc do profesora ktory przyznaje te punkty i spytam juz dokladnie. moze akurat Cytat:
ale ostatnio jakos malo okazji mam (oczywiscie poza codziennym rowerkowaniem),dlatego pomyslalam ze moze wezme sie za ten AB bo on taki calkiem calkiem, wiec jakies efekty powinny byc ![]() co do szkoly, na pewno sie dostaniesz. i nie marudzisz Cytat:
a z okiem mam nadzieje ze tez sie polepszy, bo to strasznie nieprzyjemne musi byc.. Cytat:
to moj pierwszy "pracowity" lipiec i pierwsze takie krotkie wakacje no ale nic, wkoncu sama chcialam isc na te praktyki ![]() Cytat:
na pewno pieknie zaliczysz, musi byc dobrze czekam na wiesci. ja zasiadam do moich notatek
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem średnio zadowolona. Czerowny pasek przeszedł mi koło nosa, a kumpeli z klasy tak naciagali oceny zeby tylko ten pasek miała :/ Ehh przykre. I z TZ-tem mi się dosłownie wszystko wali. Wszystko. Ciagle myślę nad sensem tego wszystkiego...Jest mi cholernie trudno. I ojca mam w szpitalu. I mam stany lekowe i nerwicę. Żyć, nie umierać.
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
jak wróci szef to mnie udusi na bank, jeszcze nigdy tak zły na mnie nie był
masakra....
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też się nic nie układa A o ocenach nawet nie wspomnę (3,6). Ech...
|
|
|
#4070 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz w takie powatpiewam(same baby ) ale ze stara klasą zawsze jest ciekawie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeba zrozumieć w koncu to tylko facet ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#4071 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w szkole zawsze ocena ocenie nie rowna. zreszta na studiach jest tak samo, a niesprawiedliwosc w sumie jeszcze wieksza, bo profesorowie czesto maja swoje humorki i nigdy nie wiadomo na kogo padnie. tak wiec ocenkami nie ma sie co przejmowac reszta tez sie ulozy, glowka do gory ![]() Cytat:
![]() mam nadzieje ze mu przejdzie ![]() Cytat:
bedzie dobrze, wkoncu masz juz wakacje
|
|
#4072 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pani z geogrf. ponaciągała chłopakowi ocene na 6!! a wychodziło mu 4 i to wszystko dlatego,że brakowało mu do paska a ja się ciągle udzielałam itp i co? mam bdb .A co do Tż-eta to pewnie się wszystko ułoży,mały kryzys zdarza się w każdym związkuPrzykro mi z powodu taty,a co do nerwicy to wiem coś o tym,bo sama przez to przechodziłam .Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaraz mam pożegnanie rodziców,w sql
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-06-21 o 16:41 |
||||
|
|
|
#4073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zatem ja również proszę - ather@o2.plCytat:
Dasz radę ![]() Cytat:
Faktycznie trochę Ci się tego nazbierało... Ale teraz przed Tobą dużo czasu wolnego więc mam nadzieję że z TZ'em Ci się ułoży... musisz być silna Cytat:
![]() Agness -> Trzymam kciuki abyś dostała się do tej szkoły. Trochę optymizmu - będzie dobrze. Wakacje się zaczęły ! Gujanko -> wcale nie marudzisz I nawet tak nie mów! Każdy ma gorsze chwile. I szczególnie wtedy nie powinno się zamykać na innych, ani czaić się ze swoim nastrojem... bo czasami to może wszystko pogorszyć ![]() Ania -> udanego ogniska
|
|||||
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż zawsze mogło być dużo gorzej z tymi ocenami
Nie najlepiej u mnie ze wszystkim co związane z matematyką, obliczaniami itd... W 1 semestrze miałam prawie 4,7 a potem szkoła jakby przestała istnieć ![]() Razem z wakacjami nastąpi... moje ważenie, huhuh Ciekawe ile tam mi się nazbierało Na samą myśl pochłaniam właśnie czekoladę, a już dawno się napełnilam
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
Dotaram No coz jak narazie to tesknie i to bardzo. Nie podoba mi sie tu. Zarcie paskudne, wszystko zafoliowane, jesli chodzi o pieczywo, zadnych warzyw i owocow Bylam w ogromnym supermarkecie i caly przeszlam i nie moglam nie zauwazyc jesli chodzi o nabial to tez tragedia dorwalam jakiegos jogurta danon, ale w smaku paskudny Ale narzekam Ale wszedzie tylko te fast foody Ale jednak polskie zarcie to poprostu ![]() Tesknie bardzo |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam...Jest mi smutno,jest mi źle,łzy spływają po policzkach
Nie wiem dlaczego aż tak to przeżyłam,po prostu mi smutno... Milkuś Cieszę się,że napisałaś do nas,my też tęsknimy Mam nadzieję,że mimo wszystko będzie Ci tam dobrze
|
|
|
#4077 | |||
|
xxyy
|
Cytat:
przesadzasz ![]() agness moim zdaniem powinas isc na pizze i zamowic np jakas salatke. poza tym od kawalka pizzy nic Ci nie bedzie w koncu to spotkanie ze znajomymi, nie ma sensu sie koncentrowac zbytnio na jedzeniu i odmawiac sobie spotkan tylko dlatego ze czegos tam nie jesz poprosze tez marta560@interia.pl ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Milka, fajnie ze sie odezwalas poczatki sa najtrudniejsze, powodzenia
|
|
#4078 |
|
♥
|
witam przez ta paskudna pogode musielismy odwołac ognisko od 15.00 do teraz non stop leje
![]() za to byłam dzisiaj u babci bo rodzina przyjechała z niemczech ajc jak ja ich kocham normalnie tyle smiechu było takie fajne zamieszanie bo 12 osob jest wiec wiecie ![]() jutro zakonczenie roku szkolnego ajc nie chce... kuzynka bedzie mi robic fryzure i malowac ( bo jest kosmetycznka i fryzjerka ) własnei gadam z wychowawca na gg( gadam z nim jak z kolega) bedzie mi napewno brakowac mojej klasy wychowawcy i wszystkich znajomych ze szkoły milka trzymaj sie tam jakos , wiadomo na poczatku jest trudno potem bedzie prościej bo sie przyzwyczaisz agness ajc ja jutro bede to przezywac... ![]() nefre bedzie dobrze lolcia oh niestety w szkole niesprawiediliwe oceniaja i te zawyzanie oceny niektórym omg... np u mnie w szkel zeby miec 6 z w-f trzeba jeździc na zawody i to duzo razy i taka dziewczyna ktora nie jeździ na zawody ale ze jej matka działa w szkole itp to ma 6 na koniec i sie potem dziwic ze ma wysoka srednia a egzamin dziwnym trafem poszedł jej fatalnie... |
|
|
|
#4079 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze ze dzis juz bylo o wiele lepiej. mam nadzieje ze gorsze dni juz minely ![]() Cytat:
![]() w przyszlym roku poprawisz ocenki - szkola znow zacznie istniec Cytat:
trzymam kciuki,zebys spotkala tam fajnych ludzi,razem zawsze razniej no i super ze sie odezwalas, czekamy na nowe wiesci. co do jedzenia to moze poszukaj jakiegos polskiego sklepu,albo jakiegos azjatyckiego,moze wtedy znajdziesz jakies ciekawsze produkty. zycze Ci zeby az tyle pracy nie bylo, powodzonka Cytat:
tak wiec glowka do gory wiadomo ze teraz Ci smutno, ale we wrzesniu poznasz nowych ludzi i na pewno stwierdzisz ze jest jeszcze fajniej niz w poprzedniej szkole
|
|
#4080 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale dasz radę, w końcu jesteś specjalistką od dietetyki mam nadzieję żę będziesz miała okazje meldować co tam w pracy Cytat:
ale to zawsze trudne jak się trzeba żegnać z ludźmi i miejscami które lubiliśmy Cytat:
a ja oczywiście wybrałam sie bez parasola i wracając z uczelni (około 21, bo oczywiście przecież jak wykładowca sie umawia z nami na 15 to co za problem żeby przepytał nas dopiero ok 20 ![]() no ale zdałam więc kolejną rzecz mam z głowy dziś już nic nie robię, pójdę po prostu spać
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

czytam posty od tyłu zamiast od początku 
ciekawe jak będzie dziś,wykręciłam się jednak z tego basenu, bo to przesada była, od razu się w stroju kąpielowym i bez make-upu prezentować, nie chcę go na taki szok narażać
.
na pewno równie ślicznie wyglądasz bez makijażu,no ale rozumiem że jeszcze się zapewne nie czujesz pewna(ale namotałam
.
.A co do oka,to nawet troszkę lepiej po tym rumianku,ale bez rewelacji
.

Liczę tylko na to,że jednak się dostanę,i że próg nie będzie aż taki wysoki...

a jeszcze tyyyle muszę powtórzyć

Mnie też się nic nie układa
) ale ze stara klasą zawsze jest ciekawie
.A co do Tż-eta to pewnie się wszystko ułoży,mały kryzys zdarza się w każdym związku