Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę. IV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-22, 20:56   #4771
mamaya
Zakorzenienie

Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę

Dobry wieczór dziewczyny

Te kończenie wątku idzie nam jak krew z nosa
Pół dnia boli mnie głowa, już mam dosyć
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-22, 21:52   #4772
Yuza
Raczkowanie

Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę

Bry

Jak Wam mija wieczór? Ja skupiam się dzisiaj na załatwianiu spraw, głównie tych, które mogę ogarnąć z domu, bo pogoda niestety nie nastraja zbyt ciekawie przed południem wybyłam do galerii, żeby poszukać jakiejś w miarę ładnej i niezbyt drogiej sukienki, bo za dwa tygodnie mam komunie siostrzenicy, a już w nic się nie mieszczę niestety z marnym skutkiem. Wyszperałam coś na necie, ale zastanawiam się nad sensem wydawania tyle kasy, na jeden raz i już sama nie wiem co robic nie mam siły łazić po sklepach w poszukiwaniu czegoś odpowiedniego...
ale! nie mogę się już doczekać jutra, aż zobaczę moje cudeńko na usg będę musiała jakoś wytrzymać, dobrze, że wizytę mam o 11, a wcześniej planuje jeszcze dokończyć rejestrację na szkołę rodzenia (wisienka nie wiem czy pisałam, ale zdecydowałam się w końcu na Mamę Gaję w środy na 18) strasznie jestem roztargniona w ciąży cierpię na zapominanie o wszystkim co ważne też tak macie? czy to tylko moja dolegliwość?

Fame gratulacje! zostałaś babcią
mamayapołóż się do łożka, najlepiej spać to na pewno pomoże

p.s czy któraś z Was kupowała może batystowe koszulki dla malucha i może polecić stronę/sprzedawcę? bo nie mogę nic znaleźć na all
Stary 2014-04-22, 22:11   #4773
joanna2228
Wtajemniczenie

Hej
Po świętach i obżarstwie dokończyłam łóżeczko szlifować tak dla sportu i padam na twarz.
Współczuję Wam tego mierzenia cukru i jeszcze te bakterie w moczu i w ogóle
Moja malutka też była spokojna ostatnio
Spojenie mi nie dokucza ale obrót w nocy z jednej na drugą stronę to dopiero wyzwanie i podobno sapie w nocy
Seks no jest ale rzadko a ciaśniej dlatego, że wszystko ukrwione i opuchnięte nieco też mam takie wrażenie . My z tż śmiejemy się, że cały dzień się bzykamy ( bo gadamy o seksie ) a wieczorem idziemy spać

Miłego wieczoru a raczej spokojnej nocy

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Wpadłam na taki pomysł i rozlozyłam sobie fotel na ryby tżta na ławce mi nie wygodnie siedzieć.

A o to szczęśliwa mamusia
Jaaka śliczna a malutki słodziak jaki kochany . Mama daje podchodzić do psiaków czy nie ???
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 00:30   #4774
wisienka1000
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki ja w święta odpoczywałam, za to dziś latanie cały dzień... Spałam tylko 5h drugi dzień z rzędu... Dramat... Znowu nie mogę zasnać. A mały tak wariuje, że w brzuchu, ze czasami aż boli.

Poczyniliśmy pewne mniej przyjemne zakupy dziś (i uczyliśmy się to montować, co nie jest takie hop siup ) ale zajrzeliśmy też do lumpka i mam kolejne fajne łupy (2 sztuki z allegro)... Chyba nie uda mi się zaprzestać kupowania ciuszków

Yuza, tak, pisałaś, ze poszłaś do Gai , ja dziś się zapisałam do PCZtu, jutro już zaczynam i zobaczymy, teraz mam 1x w tygodniu a od 24.05 już 2 razy w tygodniu aż do końca ciąży.

Ktoś pytał o krem do skóry z AZS - jeśli chodzi o twarz to polecam Eucerin Atopi Control - świetny krem. Jeśli chodzi o maść na skórę do stosowania miejscowego - dobre jest Clotrimazolum. Ponoć działa też maść Himalaya z Rossmanna (ja ją akurat stosuję punktowo na twarz). Ja mam ŁZS na skórze głowy - straszne dziadostwo i czasami mi złazi niżej na twarz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3544.jpg (47,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3545.jpg (51,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3546.jpg (37,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3547.jpg (40,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3548.jpg (48,0 KB, 11 załadowań)
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 00:33   #4775
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez framboise87 Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcia ciuszków dla Mikusia, mam nadzieję, że tym razem się załadują
bejsbolówka
Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
A o to szczęśliwa mamusia
jakie cudo małe

Aha i gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 06:33   #4776
Celebrinfea
Wtajemniczenie

a bry, pogoda mam nadzieję ładna będzie bo mam w planach pranie ciuchów dla Jagódki.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 06:39   #4777
joanna2228
Wtajemniczenie

Hej, ja nie śpię od 4.30 eh co zrobić liczę owce i barany ale nie pomaga :banghead: Miłego dnia brzuchatki.

Sent from my C6603 using Wizaz Forum mobile app
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 07:06   #4778
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość
Bry
strasznie jestem roztargniona w ciąży cierpię na zapominanie o wszystkim co ważne też tak macie? czy to tylko moja dolegliwość?
Oj nie tylko Twoja. Ze mnie wszyscy się śmieją, że mi dziecko na mózg uciska, bo czasem takie szopki odwalam, że głowa mała. Dlatego stwierdziłam, że nie męczę się więcej w pracy, bo pożytek ze mnie marny. W tym tygodniu wybywam na urlop

Moje MAleństwo wczoraj tak szalało w brzuchu, że aż tżta budziłam żeby zobaczył jak się z jednej strony wybiło
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 07:30   #4779
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Hejka ja tez cos wrzuce moje zakupy skromne bo za 4 zł jakis czas juz temu kupione.
Za jakosc przepraszam ale 1 raz tabletem robiłam. Nagimnastykowac sie nim trzeba.

Przy tej ost bluzeczce hormony puscily i łzy sie polały. Ciągle mi chodzi Łucja po głowie w znaczeniu tego imienia jest opisane ze urodzona o wschodzie. Patronka od niewidomych, a z toxo to nic niewiadomo bo moze miec choc nie musi dzidzia problemy z oczkami -tfu tfu. Wiec dlatego sie poryczałam. Napis- mały promyk słońca/szcześcia tatusia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140418_091652.jpg (35,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140418_091441.jpg (48,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140418_091451.jpg (28,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140418_091600.jpg (36,0 KB, 19 załadowań)

GABRYŚ -mój mały mężczyzna - 5 latek
17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014

Edytowane przez viki_22_83
Czas edycji: 2014-04-23 o 07:37
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 07:46   #4780
Iris1988
Rozeznanie

Witam czuje sie tak jakby pociag po mnie przejechal pol nocy nie spalam:-( a nad ranem snilo mi sie ze urodzilam grubo przed terminem i wszyscy byli zdziwieni jak dzwonilam ze jestem w szpitalu...chyba stresuje sie ta wizyta przelozona z wczoraj na dzis:-(

Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 07:52   #4781
mamaya
Zakorzenienie

Cześć

Zaczęło już być u mnie duszno w nocy, więc śpi mi się bardzo niefajnie

Co do spojenia to mnie nie dokucza, w nocy też normalnie przekręcam się z boku na bok Jedynie co to jak jest tak duszno przez ostatnie dni (przed deszczami) to ogólnie czuję się marnie, ale ja mam tak od zawsze, także nie wynika to z ciąży.

Wyciągnęłam już klapki i sandały, bo mimo wiecznie zimnych dłoni i stóp uwielbiam chodzić w klapkach i sandałkach A pogoda sprzyja
Stary 2014-04-23, 08:16   #4782
malwiska
Zakorzenienie

witajcie z rana wczoraj padłam, byłam tak zmęczona że po 22 już spałam.
Święta u teściów fajne ale zdecydowanie wole nasze mieszkanko... całe szczęście dostałam wczoraj wolne i nie szłam do pracy jestem niby na diecie, ale nie chodze głodna a schudłam już z 2kg i w chwili obecnej mam 11kg na plusie od początku ciąży
dziewczyny śliczne ubranka ja przystopowałam z zakupami, zresztą z 20zł w portfelu nie mam nawet co wchodzić do sklepu
Stary 2014-04-23, 08:40   #4783
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
witajcie z rana wczoraj padłam, byłam tak zmęczona że po 22 już spałam.
Święta u teściów fajne ale zdecydowanie wole nasze mieszkanko... całe szczęście dostałam wczoraj wolne i nie szłam do pracy jestem niby na diecie, ale nie chodze głodna a schudłam już z 2kg i w chwili obecnej mam 11kg na plusie od początku ciąży
dziewczyny śliczne ubranka ja przystopowałam z zakupami, zresztą z 20zł w portfelu nie mam nawet co wchodzić do sklepu
Mi waga sie waha miedzy 6 a 7 kg od poczatku ciazy. Z syniem sporo utyłam teraz przez diete jakos te kilogramy nie leca tak bardzo. Było z 63 na 79 teraz przy corze mam nadzieje ze mniej ale ze jej to nie zaszkodzi. Synio miał 4kg.

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2014-04-23, 08:50   #4784
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
Mi waga sie waha miedzy 6 a 7 kg od poczatku ciazy. Z syniem sporo utyłam teraz przez diete jakos te kilogramy nie leca tak bardzo. Było z 63 na 79 teraz przy corze mam nadzieje ze mniej ale ze jej to nie zaszkodzi. Synio miał 4kg.
to malutko, mi niby lekarz powiedział że jeszcze maks 2kg powinnam przytyć, ale mi się wydaje że więcej będzie niby na diecie nie powinnam już mieć dużych przyrostów wagi, ale za to mogę zacząć nabierać wody
Stary 2014-04-23, 08:56   #4785
framboise87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
bejsbolówka

jakie cudo małe

Aha i gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze
Wisienka bejsbolówę kupiłam w tesco jakby co, była jeszcze w trochę innej wersji kolorystycznej

Cytat:
to malutko, mi niby lekarz powiedział że jeszcze maks 2kg powinnam przytyć, ale mi się wydaje że więcej będzie niby na diecie nie powinnam już mieć dużych przyrostów wagi, ale za to mogę zacząć nabierać wody
ja na razie mimo diety już nie chudnę- na szczęście! od początku przybrałam 7 kg, mam nadzieję, że dużo więcej już nie będzie... brzuch mam chyba dość spory, a ogólnie to nigdzie indziej nie widać dodatkowych kg...
Stary 2014-04-23, 09:04   #4786
Fame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Tylko pewności nie ma czy będą pasować Na mnie spodnie z poprzedniej ciąży za bardzo wisiały
no właśnie.. chociaż ja wagę od czasów liceum trzymałam jak do tej pory taką samą z różnicą +/- 2kg, no ale ciąża to odmienny stan

Cytat:
Napisane przez Yuza Pokaż wiadomość
Fame gratulacje! zostałaś babcią
a jak

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
Jaaka śliczna a malutki słodziak jaki kochany . Mama daje podchodzić do psiaków czy nie ???
podchodzić daje, ale zaraz przylatuje sama jak ktoś się kręci koło nich
Boże, a dopiero sama była szczeniaczkiem

Cytat:
na kukułkę sobie zostaw
dla pocieszenia powiem Ci, że ja tez w portfelu nic nie mam, bo mi mąż wypróżnił ostatnio i nie oddał

UBRANKA śliczne dziewczyny!

Hej!
Ja się zbieram z tatą po samochód bo chce kupić mamie, bo odkąd zmieniła pracę i ma dalszą trasę to są kłótnie o samochód między nimi

Więc ja spadam miłego dnia
Fame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:05   #4787
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Cytat:
Napisane przez framboise87 Pokaż wiadomość
Wisienka bejsbolówę kupiłam w tesco jakby co, była jeszcze w trochę innej wersji kolorystycznej

ja na razie mimo diety już nie chudnę- na szczęście! od początku przybrałam 7 kg, mam nadzieję, że dużo więcej już nie będzie... brzuch mam chyba dość spory, a ogólnie to nigdzie indziej nie widać dodatkowych kg...
Ja sie martwie tym przyrostem bo niewiem czy jest u mnie prawidłowy wg ksiazek i netu powinnam w przyszłym tyg średnii miec 72kg. Co do brzuszka to jest sporyyy az nikt by nie powiedział ze tyllko te 6 przytyłam. W piątek diabetolog wiec pomecze go bardziej i wypytam jaki powinnam miec przyrost a jak nie to ukrainska pielegniarke pomecze

Co do spojenia 1 ciaza tak bolalo w tej pachwiny kolki czasami kregoslup spojenie poki co nie. Ale roztargniona i niezreczna sie zrobilam.

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2014-04-23, 09:10   #4788
mamaya
Zakorzenienie

Mnie wczoraj rozwaliła baba w sklepie Zagadała, rozmawiamy i nagle rzuca "to chyba już czas najwyższy na poród?", więc odpowiadam, że jeszcze 2 miesiące, na co usłyszałam "z takim wielkim brzuchem?". Szczęka opadła mi do podłogi

Na koniec mój wielki, porodowy brzuch
Stary 2014-04-23, 09:10   #4789
robaczek-85
Rozeznanie

Ja dopiero osiagnelam wage przed ciazowa bo po wdrozeniu diety schudlam 1 kg, nie widze waszych zdjec na tel niestety po badaniu lekarz swierdzil nietolerancję glukozy, dostane glukometr i mam miec konsultacje z diabetologiem

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 09:10   #4790
Yuza
Raczkowanie

Dzień Doberek z rana

Za godzinkę zbieram się na wizytę trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok coraz częściej mały budzi się o 4 i mnie przy okazji też coś czuje, że to będzie jego stała pora na jedzonko lecę się ogarniać do później! Miłego dzionka
Stary 2014-04-23, 09:34   #4791
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj rozwaliła baba w sklepie Zagadała, rozmawiamy i nagle rzuca "to chyba już czas najwyższy na poród?", więc odpowiadam, że jeszcze 2 miesiące, na co usłyszałam "z takim wielkim brzuchem?". Szczęka opadła mi do podłogi

rzeczywiście brzuch typowo porodowy :P
ja wcześniej myślałam że mam duży brzuch, ale jak zobaczyłam kobiety w 8-9miesiącu to mój brzuch wydaje się mały
Stary 2014-04-23, 09:57   #4792
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Cytat:

Bez obrazy ale przymoim to kruszyna, ja wygladam jak z blizniakami, ksiezyc w pelni a dopiero 27 tc. Mimo tylko 6kg na plusie pokazuje moj brzusio. No i nisko niewiem czemu. Grawitacja chyba działa. Ale dla mnie lepiej bo oddychac moge przynajmniej. Gorzej z pracą siedzącą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140423_095152.jpg (18,9 KB, 29 załadowań)

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014

Edytowane przez viki_22_83
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:01
Stary 2014-04-23, 10:05   #4793
Iris1988
Rozeznanie

Takie baby mnie rozwalaja poprostu brzuszek masz malutki a ona to chyba nie widziala duzego brzucha. albo zazdrosci bo sama w ciazy byla ogromna

Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk
Iris1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:08   #4794
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

mam pytanie mam wozek z odzysku ( to znaczy od znajomych TŻ za 1zł) jest to deltim fokus (gondola) ale cos mi w nim nie pasi a mianowicie jest jak na moje oko twardy, czy wasze wózki maja materacyki, gąbki lub cos podobnego na dnie. Zastanawiam sie czy nie jest wybrakowany. Czy mozna cos takiego dokupic?

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2014-04-23, 10:15   #4795
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
Bez obrazy ale przymoim to kruszyna, ja wygladam jak z blizniakami, ksiezyc w pelni a dopiero 27 tc. Mimo tylko 6kg na plusie pokazuje moj brzusio. No i nisko niewiem czemu. Grawitacja chyba działa. Ale dla mnie lepiej bo oddychac moge przynajmniej. Gorzej z pracą siedzącą.
Mój brzuszek też jest tak nisko I również nie mam pojęcia dlaczego Ale fakt faktem na pewno jest trochę łatwiej oddychać
Choć mimo wszystko czuję ucisk na żołądek i przeponę

Masz śliczny brzusio
Stary 2014-04-23, 10:15   #4796
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć

synek u babci, a ja spałam do 9:30

teraz szukam łóżka dla synka, bo dziad mały zaczął wyłazić górą mimo wyciągniętych szczebelków, więc już wolę ograniczyć mu takie wysokie wspinaczki.
Jak na miejscu nie znajdziemy tego co chcę, to zamawiamy z neta.

no i nie wiem co na obiad wczoraj dojadaliśmy resztki obiadowe, a na dzisiaj nie mam nawet pomysłu

co do bólów, to spojenie czuję jak jestem dłużej w jednej pozycji. W II święto niestety zaczął mnie boleć mostek - taki palący ból jak któraś kiedyś pytała co to. Poprzednio też miałam takie bóle właśnie ok. 30 tc
ale widzę, że Mała coraz wyżej jest, więc może dlatego
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:19   #4797
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

Cytat:
Mój brzuszek też jest tak nisko I również nie mam pojęcia dlaczego Ale fakt faktem na pewno jest trochę łatwiej oddychać
Choć mimo wszystko czuję ucisk na żołądek i przeponę

Masz śliczny brzusio

Szczerze nasze wszystkie brzuszki są śliczne czy małe czy duże bo mają wspaniałych lokatorów. Choć im bliżej końca to większy strach i chęć by juz było z nami to małe cudo.

17. 08.2009

ALICJA mały motylek
16.07.2014
Stary 2014-04-23, 10:21   #4798
i like it
Rozeznanie

Hej dziewczynki!witam się po świątecznie i ja. Przepraszam, że się nie odzywałam za dużo ale biegania i latania strasznie dużo przy tych świętach miałam, zresztą najbliższe 2 tygodnie nie zapowiadają się lepiej. Wczoraj cały dzień poza domem praca, szkoła rodzenia dzis praca i wizyta i u gina a jutro praca i urlooopik krótki bo krótki ale wyruszamy zaraz po pracy - kierunek północ, docelowo gdańsk z jednodniowym przystankim w toruniu po powrocei mamy ambitny plan odmalowania mieszkania i finalizacji zakupów dzieciowych ale tych bardziej praktycznych

co do tematów, które się ostatnio przewijały: jeśli chodzi o seks to ochotę mam i ja i tż, dużo o tym gadamy ale jak co do czego to jakoś tak nie za często... jakoś nie mogę się wyluzować bo ciągle myślę,że Sońka TAM jest i jakoś tak nie mogę...

spojenie mnie nie boli ale, w nocy przewrócić się z boku na bok jest coraz gorzej, przy wstawaniu z pozycji leżącej też się już dobrze nastękam

strasznie wam zazdroszczę zakupów, wszystkie ubranka śliczne! aż ręka swędzie aby coś na allegro ... ale na razie mam mocne postanowienie wstrzemięźliwości ciuchowej. Trzymam kciuki za wizyty!

mam do Was pytanie odnośnie banku komórek macierzystych,tzn wczoraj na szkole nam to oferowali i zastanawiam się na ile to jest faktyczne pomocne a na ile naciąganie na kase. Co o tym myślicie, bo ja sama nie wiem???
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:22   #4799
ecencia
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, ja jestem właśnie na krzywej cukrowej. Glukoza mi wchodzila duzo gorzej niz przed ciaza bo mialam w sierpniu robiona krzywa. Pot mnie zlal po wypiciu tego cieplego okropnego plynu. Ale odbilo mi sie kilka razy i juz jest lepiej. Teraz dwie godzinki siedzenia i nudzenia sie.
Co do bólu spojenia narazie nie mam, za to jak spie to budzę się w nocy z bólem biodra na którym akurat śpię. Nie dała bym rady spać tylko na lewym całą noc.
A jak tam wasze obwody brzuszka? Ja wczoraj zmierzylam i na wysokosci pępka mam równo 100cm.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
ecencia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:23   #4800
mamaya
Zakorzenienie

i like it, ja na pewno skorzystam z banku komórek macierzystych Nie jest to naciąganie na kasę a realne zabezpieczenie na wypadek choroby

ecencia, ja mam 90 cm (+30 cm w stosunku do obwodu brzucha przed ciążą).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości