Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 23:07   #271
bachara
Rozeznanie

GG do bachara
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Oj tam, oj tam, pomarzyć chyba se można nie?
A bierze któras z Was ślub w okolicach Katowic? chetnie przyjade jak coś
Ja w Mysłowicach
W sumie tam sobie myślę, że chetnie bym się wybrała na jakiś ślub
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez bachara
Czas edycji: 2014-04-23 o 23:11
bachara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:10   #272
marlenqa22
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

O matko, już nowy wątek

Witam się

Dzisiaj zamówiliśmy obrączki, jak tylko je znajdę na stronie Apartu wstawię się pochwalić
Moja obrączka ma rozmiar 8, Tż- 26 haha jaka różnica.
Ponadto rozdaliśmy 4 zaproszenia.
Mogę śmiało przyznać że połowa gości zaproszona. Na chwilę obecną prawie nikt nam nie odmówił co jest bardzo miłe.
W tej chwili na liście jest 190 osób pewnych, no chyba że ktoś się wykruszy.
Trochę osób powiedziało że weźmie dzieci co nas trochę zaskoczyło bo wcześniej twierdzili że nie będą brać no ale ich wybór.

Dziewczyny- takie pytanko, w jakim wieku sadzacie dzieci oddzielnie, tzn z własnym krzesłem i talerzykiem? wiadomo że dziecko 5 letnie raczej nie będzie siedziało u mamy na kolanach, ale np. 3letnie?

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:21   #273
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
My myśleliśmy nad bukietem małym takim jak ja będę miała dla świadkowej. I własnie zastanawiałam się o z nim zrobi gdy będzie obu rąk potrzebować. I ten pomysł z kwiatkiem na rękę wydaje się być super! Bedę musiała to przemyśleć

Może pochwalę się swoją kiecką?
https://www.google.pl/search?q=afrod...ml%3B529%3B878

Co prawda nie będę mieć orginału tylko kieckę szytą na miarę ale mam nadzieję, że wyjdzie równie piękna. Przymiarkę mam w lipcu. Dopiero!!
świetna kiecka!!Też mam przymiarkę w lipcu i muszę trochę tyłka zrzucić
Cytat:
A miałam jeszcze zapytać... ile z Was będzie miało pudełka na koperty? Jak to w ogóle wygląda? To Swiadek/Swiadkowa trzyma przed kościołek /Urzędem te pudełko ? I co z nim poźniej się robi? może głupie pytanie ale zawsze się zastanawiałam co z tymi kopertami pełnymi kasy?
Ja planuję mieć takowe Trzymać to będzie świadkowa a potem do autka schowamy.
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:22   #274
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
O matko, już nowy wątek

Witam się

Dzisiaj zamówiliśmy obrączki, jak tylko je znajdę na stronie Apartu wstawię się pochwalić
Mogę śmiało przyznać że połowa gości zaproszona. Na chwilę obecną prawie nikt nam nie odmówił co jest bardzo miłe.
Trochę osób powiedziało że weźmie dzieci co nas trochę zaskoczyło bo wcześniej twierdzili że nie będą brać no ale ich wybór.

Dziewczyny- takie pytanko, w jakim wieku sadzacie dzieci oddzielnie, tzn z własnym krzesłem i talerzykiem? wiadomo że dziecko 5 letnie raczej nie będzie siedziało u mamy na kolanach, ale np. 3letnie?
ja mam stół dziecięcy przy którym siedza dzieci w wieku najstasza 14, najmlodszy 3l. To zalezy od rodzicow, ja pytalam ich czy cchcecie zeby wasze dziecko siedzialo z wami czy przy stole dla dzieci, znajomi głównie nie chca brac dzieci,ida na wesele zeby sie pobawic.tylko ci biora co dzieci sa starsze od 10 l wiedza ze dzieciaki sie zajmą soba i nie ebda co chwila przychodzily do rodzicow.
ja opiekunki nie zapewniam, na zasadzie chcecie brac dzieci? prosze bardzo, ale sie sami nimi zajmujecie. wiekszosc che sie pobawic popic i wytanczyc

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:29   #275
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
ja mam stół dziecięcy przy którym siedza dzieci w wieku najstasza 14, najmlodszy 3l. To zalezy od rodzicow, ja pytalam ich czy cchcecie zeby wasze dziecko siedzialo z wami czy przy stole dla dzieci, znajomi głównie nie chca brac dzieci,ida na wesele zeby sie pobawic.tylko ci biora co dzieci sa starsze od 10 l wiedza ze dzieciaki sie zajmą soba i nie ebda co chwila przychodzily do rodzicow.
ja opiekunki nie zapewniam, na zasadzie chcecie brac dzieci? prosze bardzo, ale sie sami nimi zajmujecie. wiekszosc che sie pobawic popic i wytanczyc
No u nas mają być trzy maluchy w wieku 3 lat, dwa w wieku 5 lat i jedno w wieku 6 lat.
Więc chyba nie ma co robić stołu dziecięcego, poza tym to małe dzieci więc na pewno będą chciały być przy mamusi.
I nie wiem czy tym 3latkom stawiać oddzielny talerzyk czy do mamy na kolana.

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,12316 to moje obrączki

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 23:44   #276
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
No u nas mają być trzy maluchy w wieku 3 lat, dwa w wieku 5 lat i jedno w wieku 6 lat.
Więc chyba nie ma co robić stołu dziecięcego, poza tym to małe dzieci więc na pewno będą chciały być przy mamusi.

U nas ma byc kilka dzieciaków w wieku do 4 lat i mysle, ze będą miały swoje miejsca przy stole obok rodziców-normalne krzesła lub typowo dziecięce te wysokie

Stary 2014-04-23, 23:47   #277
Magheru
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

U mnie 66 DDŚ. Chwilowy przestój. Goście porozjeżdżali się po Polsce i nikt nie chce dostać zaproszenia Myślałam, że skończymy w poniedziałek, a tu się rozwija temat na 2 tygodnie.

W sprawach ślubnych- odebrałam bieliznę na noc po-ślubną. Matko, zamówiłam komplet ze stringami :x

Poza tym chwilowy przestój. W piątek wybieram się do kwiaciarni pogadać o bukiecie.

Za to w pracy urwanie głowy, więc nie ma czasu nawet na zerknięcie na forum. Zaplanowałam podgonić zaległości w robocie, więc pewnie czekają mnie dwa mega intensywne dni, bo już mnie prawie nie widać spod papierów.

Szukam jakiejś poduszki na obrączki. Macie coś ciekawego w inspiracjach?
Stary 2014-04-23, 23:48   #278
zły jeż
Raczkowanie

O, nowy wątek. A ja starego nie doczytałam do końca! Witam się i nadrabiam.

Z nowości u mnie dzisiaj załatwiłam w kościele zgodę na ślub w innej parafii. Pierwszy papierek do kolekcji. W piątek i sobotę wybieramy się do tejże innej parafii na nauki.
Stary 2014-04-23, 23:49   #279
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
Ja w Mysłowicach
W sumie tam sobie myślę, że chetnie bym się wybrała na jakiś ślub
Myslowice też obce mi nie są (najbliższa rodzina mieszka w Brzęczkowicach ), więc jak pozwolisz mi przyjść to zawitam ja za rok zapraszam na Zawodzie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:05   #280
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Myslowice też obce mi nie są (najbliższa rodzina mieszka w Brzęczkowicach ), więc jak pozwolisz mi przyjść to zawitam ja za rok zapraszam na Zawodzie
Oo jak miło jasne ze zapraszam w prawdzie to dopiero we wrześniu ale zleci , a sama chętnie pojawię się za rok na Zawodziu

Stary 2014-04-24, 00:17   #281
Atomoowka
Wtajemniczenie

Iliy foty jutro dam ale powiem Ci że kokardi są bardzo fajne. Spore ( ale ja takie chciałam ) i w końcu w ciemnym ecru wzięłam.

Sensual to masz ciut młodzego synka. Alek ma 2 latka skonczone
A no i kiecka piękna.

Iliy co do piosenki my ją uwielbiamy ze względu na sentyment. Nasz blisku kokega zawsze to śpiewał na wyjazdach wspólnych ahh świetne czasy. Bas nawet na weselu u Nas ona będzie ze,specjalną dedykacją dla niego :p.

Gornek szkoda no ale wspaniałą podróż z mezem bedziesz miała.

Klaudyna auto mega ale nie boisz sie o fryzurę ?

Opium fuck faktycznie wykonanie fatalne.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 00:25   #282
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Uffff mimo niepewności w końcu dograliśmy wszystko do końca i udało się , że mamy auto do ślubu które chcieliśmy .
Autkooo Ono jest po prostu boskie! Zazdrość!

Cytat:
Proszę Cię nie czekaj Ja moje zamówiłam 9 marca :P i były co prawda po 3 tygodniach ale że juz 2 raz je reklamuje to 23 kwietnia i ani widu ani słychu
Cholera A z jakiego powodu reklamujesz?
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
W zalczniku przesylam inspiracje i wykonanie. Isc sie chlastac.
Jakbym prowadziła salon manicure i zatrudniona dziewczyna zrobiłaby taki manicure to bym ją zaraz zwolniła
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 01:15   #283
basiczek24
Wtajemniczenie

Pysia, ja w Żorach.
Dziewczyny ze Śląska, gdzie można poradnie zrobić w jeden dzień bez pokazywania choler... kalendarzyka?? Bo mamy przyjść na drugie spotkanie z moim kalendarzykiem Chyba że któraś byłaby chętna i dała zgapić swój A co do protokołu to o co ksiądz pyta i ile czasu taka rozmowa trwa. Czy ksiądz chce rozmawiać indywidualnie czy siedzimy we trójkę
A na paznokcie polecam REGENERUM-regeneracyjne serum do paznokci. Moje cienkie i łamiące się kiedyś paznokcie dziś są nie do poznania - twarde i długie.
Cały czas walę głową w mur o tak: Nie mamy załatwionych obrączek i jakoś nie jest nam po drodze by gdzieś chodzić i się rozglądać by przypadły nam do gustu

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Mamy 55%rozdanych zaproszeń i jedną nieprzyjemną sytuację. Chrzestna Tż nie wpuściła nas do domu bo powiedziała ze go nie zna więc poprosiliśmy sąsiadkę żeby dała jej zaproszenieWina może być mojego Tż bo powiedział że z 15 lat jej nie widział, ona ma swoje lata bo jest po 70 - może ma jakiegoś alzheimera. To nie jest osoba spokrewniona z rodziną bo to niestety jakaś koleżanka teściowej a żeby było jeszcze lepiej to teściowa też jej tyle czasu nie widziała.
Nasze dzieci będą miały chrzestnych z najbliższej rodziny

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 06:49   #284
mala_czarna_21
Zakorzenienie

witam się na 2 dni przed ślubem!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:03   #285
madzixx88
Zakorzenienie

9 dni jaram sie jak pochodnia, cytujac Ysie

Wybaczcie ale po wczorajszych tancach padlam i nie mialam sily nic napisac ani ponadrabiac na przymiarce bylo fajnie, juz nie plakalam generalnie bede miec jeszcze trzecia przymiarke, bo suknia poszla drugi raz do zwezenia...schudlam 3 kg i w talii polecialo mi kilka cm napisze wiecej wieczorem

Dzis mam make up probny, trzymajcie kciuki

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-04-24 o 07:07
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:07   #286
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Przepraszam ale KONIECZNIE MUSICIE TEGO POSŁUCHAĆ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=VijoeCtOCcA
daj żyć
tekst o zarżniętej świni będzie mnie prześladował cały dzień

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Widziałam nawet jakiś teledysk ślubny z tą piosenką
Utukłabym kamerzystę za taki montaż Będziecie konsultować z kamerzystą jaką muzykę ma np. w teledysku wstawić lub na początku filmu?

Dziewczyny mam problem Z kolorem dekoracji na sali
Bukiet od dawna chciałam z różowych lilii i róż (załącznik) i w takich kolorach także chciałam kwiaty na stołach, ale ostatnio stwierdziłam, że chyba kolor różowy/liliowy/fiolet nie pasują do naszej sali I zastanawiam się czy nie zmienić na jakiś inny. Zdjęcie sali w załączniku. Poradzicie coś?
my na pewno będziemy konsultować
róż do Twojej sali może pasować, choć w tej sytuacji ja bym bardziej brała biały bukiet i białe dekoracje

Cytat:
Uffff mimo niepewności w końcu dograliśmy wszystko do końca i udało się , że mamy auto do ślubu które chcieliśmy .

Straszne macie tempo kobietki , biegnę nadrabiać.
O JENYYYY skąd to takie coś - jest absolutnie genialne

a u nas zaproszenia już prawie gotowe, wczoraj odebrałam nadrukowane fronty - super wyszły, pozostało nakleić środek, wypisać nazwiska i gotowe

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:17   #287
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Mi oprócz piłowania jeszcze frezarką paznokcie oczyszczała. Nie przemywała nic clinerem, tylko na samym końcu. Najwięcej czasu zajmowało piłowanie i przygotowanie paznokci to nakładania lakieru.
Wydaje się to łatwe, ale pamiętam jak równie łatwe wydawało mi się robienie tipsów A u kosmetyczki zawsze lepiej to wyglądało
Może ja osobiście nie znoszę tego urządzenia ale także owszem i mam.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Pysia, ja w Żorach.
Dziewczyny ze Śląska, gdzie można poradnie zrobić w jeden dzień bez pokazywania choler... kalendarzyka?? Bo mamy przyjść na drugie spotkanie z moim kalendarzykiem Chyba że któraś byłaby chętna i dała zgapić swój A co do protokołu to o co ksiądz pyta i ile czasu taka rozmowa trwa. Czy ksiądz chce rozmawiać indywidualnie czy siedzimy we trójkę
A na paznokcie polecam REGENERUM-regeneracyjne serum do paznokci. Moje cienkie i łamiące się kiedyś paznokcie dziś są nie do poznania - twarde i długie.
Cały czas walę głową w mur o tak: Nie mamy załatwionych obrączek i jakoś nie jest nam po drodze by gdzieś chodzić i się rozglądać by przypadły nam do gustu

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Mamy 55%rozdanych zaproszeń i jedną nieprzyjemną sytuację. Chrzestna Tż nie wpuściła nas do domu bo powiedziała ze go nie zna więc poprosiliśmy sąsiadkę żeby dała jej zaproszenieWina może być mojego Tż bo powiedział że z 15 lat jej nie widział, ona ma swoje lata bo jest po 70 - może ma jakiegoś alzheimera. To nie jest osoba spokrewniona z rodziną bo to niestety jakaś koleżanka teściowej a żeby było jeszcze lepiej to teściowa też jej tyle czasu nie widziała.
Nasze dzieci będą miały chrzestnych z najbliższej rodziny
Moge dać ci zgapic moje w wykresami xD hi hi a ja robiłam u mnie w Zywcu w jeden dzień

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:

Od 3 lat jest u mnie liczone 50% za dziecko wiec oznacza to że 3 latek będzie miał swój talerzyk z zupa mam 3jke dzieci ale to najbliższa rodzina i wiem ze jeśli będą to tylko na początku a potem bierze ich niania

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
O, nowy wątek. A ja starego nie doczytałam do końca! Witam się i nadrabiam.

Z nowości u mnie dzisiaj załatwiłam w kościele zgodę na ślub w innej parafii. Pierwszy papierek do kolekcji. W piątek i sobotę wybieramy się do tejże innej parafii na nauki.
A kiedy coś takiego się załatwia? Gdy robicie ślub całkiem w innych parafiach czy gdy np u mnie i Tż musi to mieć? Nic mi o tym nie mowiono?

Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:23   #288
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę i to megaaa, ja uwielbiam Może jestem nienormalna ale nigdy nie biorę znieczulenia, dentysta działa na mnie jak na niektóre fryzjer czy kosmetyczka, relaksacyjnie. Mama mówiła, że mam tak od dziecka.
MATKO O CZYM TY MÓWISZ
ja jak mam iść do dentysty to mam 3 dni biegunki i 3 dni gorączke i błagam wszystkie świętości, żeby jednak stało sie coś co sprawi ze nie pójde !!!
szalona !! to jest dopiero fetysz

Cytat:
A własnie dziewczyny jak wiele z Was wybiera obrączki soczewkowe? Mam nadzieję, że odpowiednio to nazwałam
My mamy zwykłe, bo te soczewkowe nniby fajne ale droższe a róznica prawie żadna

Cytat:
Ja wlasnie zaliczylam wpadke u manikurzystki. Tzn ona zaliczyla. Zaplacilam 35 euro ale nawet nie ma co pokazywac taka lipa. Powiem wam szczerze, ze to juz nie pierwszy raz gdzie widze, ze w PL jednak serwis tego typu uslug jest na b. duzym poziomie. Jednak Belgia jest za murzynami, z fryzjerami tez porazka. Mowie wam lipa.
ja mam od lat jedną sprawdzona, w profesjolanym salonie...
teraz tych "fachowców" jest od cholery!! a co 2 nie wiele potrafi..

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam w nowej części.

Dzisiaj zmarł wujek, chociaż nikt się tego nie spodziewał, bo rozchorował się nagle. 2 pary (jego synowie z żonami), które miały być jest jasne, że nie przyjdą.
przykro mi
z drugiej strony, no to sytuacja losowa, wesele sie ma tylko raz wieć moze jednak sie pojawią. Ja bym przyszła, bo żcyie toczy się dalej...

Cytat:
juz CI mowie. Po pierwsze nie miala rekawiczek i nie widzialam jak myje rece po poprzedniej klientce. Nie do konca zmyla moj lakier. NIedbale opilowala paznokcie i nie wypolerowala plytki. Malowanie z dekoracja to juz w ogole jakis kosmos. Moje deko juz polowa odpadla. Dodam, ze Pani nie miala jasno rozowych lakierow tylko same perlowe. Salon jak najbardziej nowy i nowoczesny.
Powiem Ci niestety, że wygląda to jakby zrobiła to jakaś 16 letnia dziewczynka
Znajdz inna! ta Pani FACHOWIEC jest.. do du*y

Cytat:
Pysia, ja w Żorach.
U MNIE W MIEŚCIE !!! byłam wczoraj! masz do mnie niedaleko!
PORADNIA JEST CZYNNA W ŚRODE OD 18.00-20.00
byliśmy wczoraj 2 min ( dwie pary przed nami też ) bez umawiania. Po prstu sie zjawiasz i czekasz jesli ktos jest :P
pytanie było takie
Pani : krótko czy długo?
ja: krótko ?
Pani : z jakich parafi jestescie:
Ja : odpowiedziałam
Pani : kiedy ślub i gdzie ?
Ja: odp
Pani: znacie metody planowania rodziny?
Ja: tak
Pani ;dup pieczątke dziękuje do widzenia i udanego ślubu

mój TŻ się jeszcze przez 15 min nie umiał obudzić z szoku

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:31   #289
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
O, z nieba mi spadłaś z tym pytaniem - sama to rozkminiam. My zapraszamy 23 dzieci nie wiem ile z nich rodzice zabiorą - ale będziemy mieć niezłą zagwozdkę z rozsadzaniem ich.
Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Dobry pomysł, też chyba będziemy pytać przy potwierdzaniu...

Cytat:

Mamy 55%rozdanych zaproszeń i jedną nieprzyjemną sytuację. Chrzestna Tż nie wpuściła nas do domu bo powiedziała ze go nie zna więc poprosiliśmy sąsiadkę żeby dała jej zaproszenieWina może być mojego Tż bo powiedział że z 15 lat jej nie widział, ona ma swoje lata bo jest po 70 - może ma jakiegoś alzheimera.
ale numer...! Nie zazdroszczę...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:34   #290
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

bahara, no to iestesmy umowione

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
MATKO O CZYM TY MÓWISZ
ja jak mam iść do dentysty to mam 3 dni biegunki i 3 dni gorączke i błagam wszystkie świętości, żeby jednak stało sie coś co sprawi ze nie pójde !!!
szalona !! to jest dopiero fetysz

My mamy zwykłe, bo te soczewkowe nniby fajne ale droższe a róznica prawie żadna

ja mam od lat jedną sprawdzona, w profesjolanym salonie...
teraz tych "fachowców" jest od cholery!! a co 2 nie wiele potrafi..

przykro mi
z drugiej strony, no to sytuacja losowa, wesele sie ma tylko raz wieć moze jednak sie pojawią. Ja bym przyszła, bo żcyie toczy się dalej...

Powiem Ci niestety, że wygląda to jakby zrobiła to jakaś 16 letnia dziewczynka
Znajdz inna! ta Pani FACHOWIEC jest.. do du*y

U MNIE W MIEŚCIE !!! byłam wczoraj! masz do mnie niedaleko!
PORADNIA JEST CZYNNA W ŚRODE OD 18.00-20.00
byliśmy wczoraj 2 min ( dwie pary przed nami też ) bez umawiania. Po prstu sie zjawiasz i czekasz jesli ktos jest :P
pytanie było takie
Pani : krótko czy długo?
ja: krótko ?
Pani : z jakich parafi jestescie:
Ja : odpowiedziałam
Pani : kiedy ślub i gdzie ?
Ja: odp
Pani: znacie metody planowania rodziny?
Ja: tak
Pani ;dup pieczątke dziękuje do widzenia i udanego ślubu

mój TŻ się jeszcze przez 15 min nie umiał obudzić z szoku
Super poradnia tez bym chciala na taką trafic to Wam sie udalo

Oki laseczki, lece do mojej nowej pracy, dzis na 12 h ale jutro wolne znów, więc luzik nie moge sie przyzwyczaic, ze do pracy mam 15 min na piechotke i jakos duzo czasu mam rano (zdążyłam juz zrobic mi i Tżtowi śniadanie, ugotować obiad na dzis i wyprasować ciuchy ).

A to juz pojutrze ślubna machina rusza

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 07:47   #291
misia880
Zakorzenienie

dziś jedziemy rozdać kolejne zaproszenia do rodziny TŻ .. mam stresa bo w ogóle ich nie znam

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:05   #292
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Oto projekt moich winetek, dziś poszły do druku. Co myślicie?
Składane na pół - tył biały.
Ale fajne, takie inne, nietypowe ale mają to coś

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Dzisiaj zmarł wujek, chociaż nikt się tego nie spodziewał, bo rozchorował się nagle. 2 pary (jego synowie z żonami), które miały być jest jasne, że nie przyjdą.
Bardzo mi przykro
Na miejscu jego synów nie wiem czy bym przyszła, chyba w zależności od pokrewieństwa z PM.

Cytat:
O mamo, jaki boski

Co do bukietu/ korsarza, to u mnie świadkowa zawsze coś ma. Moja powiedziała, że jej jedno i drugie się podoba i mam brać to tańsze

Koperty będziemy chyba trzymać na sali, w specjalnym pokoju (tam będą też nasze rzeczy i klucz będziemy mieć tylko my ewentualnie świadek).

Odpisała mi jedna deko (po przejściach z kuzynką Tż szukamy innej). "dek sali 500 zł oprócz stołów i krzeseł. dek krzesła 2 zł szarfa, 3 zł pokrowiec 1 szt. obrusy 100 zł wypożyczenie. kwiatki pojedyncze na stoły to cena ok 5 zł za różyczkę. bukiety żywe to cena ok 40 zł. Bukiet żywy przed młodymi ok 120 zł. dek kościoła tzn. ławki , klęczniki oraz krzesła to cena 200 zł. Bukiecik z trzech kwiatków ok. 15 zł. Duży bukiet przed ołtarz 200 zł".
Zobaczę co drudzy mi odpiszą i będę musiała podjąć decyzję.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:38   #293
Sunrise28
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..

Cytat:
juz CI mowie. Po pierwsze nie miala rekawiczek i nie widzialam jak myje rece po poprzedniej klientce. Nie do konca zmyla moj lakier. NIedbale opilowala paznokcie i nie wypolerowala plytki. Malowanie z dekoracja to juz w ogole jakis kosmos. Moje deko juz polowa odpadla. Dodam, ze Pani nie miala jasno rozowych lakierow tylko same perlowe. Salon jak najbardziej nowy i nowoczesny.

Bardzo współczuję... a jakiś opinii w necie nie ma? Może ktoś coś poleci?

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
No boski no : love:

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Jak samopoczucie ?
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:39   #294
Kaigara
Rozeznanie

Witam się i ja! Do ślubu zostały dwa dni, bardzo się cieszę! Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu już jako żona.
Dzisiaj byliśmy na giełdzie kwiatowej, hortensje kupione. Obawiam się czy wytrwają do soboty, ale ponoć tak. Kupiliśmy jak się okazuje za mało kwiatów, jeszcze nie obyło się bez spięć niestety. Znajoma, która miała mi dekorować powiedziała, że nie będzie mogła dopilnować dekoracji w sobotę rano i teraz nie wiem co mam zrobić. Przecież moja świadkowa musi być ze mną a nie latać po kościele i sprawdzać czy wszystko wygląda okej.
Na szczęście mam już zaoferowaną pomoc od znajomej, która robi bukiet. Nie wiem jak ta sytuacja się ostatecznie rozwiąże, ale powiem Wam, że nie denerwuje się AŻ tak bardzo. W końcu czy kościół będzie piękny czy tylko ładny to wezmę ślub ze swoim ukochanym!
Dzisiaj odbiór sukni i będę miała robione paznokcie.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:43   #295
ewaden
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..

Cytat:
Prawie jak w oryginale Współczuje i trzymam kciuki za następne podejście

21klaudyna, mogę jeszcze podpytać o cenę? chciałabym mieć porównanie przystepując do mojego polowania
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:43   #296
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Witam się i ja! Do ślubu zostały dwa dni, bardzo się cieszę! Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu już jako żona.
Dzisiaj byliśmy na giełdzie kwiatowej, hortensje kupione. Obawiam się czy wytrwają do soboty, ale ponoć tak. Kupiliśmy jak się okazuje za mało kwiatów, jeszcze nie obyło się bez spięć niestety. Znajoma, która miała mi dekorować powiedziała, że nie będzie mogła dopilnować dekoracji w sobotę rano i teraz nie wiem co mam zrobić. Przecież moja świadkowa musi być ze mną a nie latać po kościele i sprawdzać czy wszystko wygląda okej.
Na szczęście mam już zaoferowaną pomoc od znajomej, która robi bukiet. Nie wiem jak ta sytuacja się ostatecznie rozwiąże, ale powiem Wam, że nie denerwuje się AŻ tak bardzo. W końcu czy kościół będzie piękny czy tylko ładny to wezmę ślub ze swoim ukochanym!
Co do kwiatów. Mojej mamie sie śniło że weszła do kościoła pełnego ludzi i szukała kwiatów i ozdob ale nigdzie ich nie było!
Biedna.. Dla niej koszmar bo ona kocha kwiaty i to najważniejsze!

Stary 2014-04-24, 08:48   #297
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
Piekna sesja zareczynowa lub bez powodu. Cudowna!

http://www.oncewed.com/wedding-ideas...rsary-session/
szukałam inspiracji do mojej sesji narzeczeńskiej-dziękuję hehe już nie muszę szukać :P

Cytat:
Maluchem jedziemy do ślubu. Tż jest zawzietym ich miłośnikiem i kupił pierwszego specjalnie na okazję ślubu. Teraz nic nie robi tylko go odnawia i myje czesciej już jeździ
aaa, skąd ja to znam :P mój TŻ też uwielbia maluszki z tym, że on uwielbia je za to, że może nimi śmigać po lasach, łąkach :P jak tylko zbliża się sezon zimowy to wiem, że zaraz będzie kupował malucha ale to jest faaajne, nawet ja lubię tak poszaleć

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Idę po browara! W końcu urlop zaczęłam!
przyjemnego urlopu

Cytat:
zazdroszczę świetne autko!

Cytat:

ładne
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 08:54   #298
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Iliy foty jutro dam ale powiem Ci że kokardi są bardzo fajne. Spore ( ale ja takie chciałam ) i w końcu w ciemnym ecru wzięłam.

Sensual to masz ciut młodzego synka. Alek ma 2 latka skonczone
A no i kiecka piękna.

Iliy co do piosenki my ją uwielbiamy ze względu na sentyment. Nasz blisku kokega zawsze to śpiewał na wyjazdach wspólnych ahh świetne czasy. Bas nawet na weselu u Nas ona będzie ze,specjalną dedykacją dla niego :p.

Gornek szkoda no ale wspaniałą podróż z mezem bedziesz miała.

Klaudyna auto mega ale nie boisz sie o fryzurę ?

Opium fuck faktycznie wykonanie fatalne.

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
No i ten Twoj Alanek też taki łobuziak jest?

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
o kurcze zazdroszczę!!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Tobie też zazdroszczę, że tylko 2 dni zostały!

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:

jeeeezu ale wies

nie lubie cie samochod moich marzen na ktory mi bylo szkoda kasy
o matko wykonanie i obsługa...

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziś jedziemy rozdać kolejne zaproszenia do rodziny TŻ .. mam stresa bo w ogóle ich nie znam
Trzymam kciuki
Stary 2014-04-24, 08:55   #299
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
szukałam inspiracji do mojej sesji narzeczeńskiej-dziękuję hehe już nie muszę szukać :P

aaa, skąd ja to znam :P mój TŻ też uwielbia maluszki z tym, że on uwielbia je za to, że może nimi śmigać po lasach, łąkach :P jak tylko zbliża się sezon zimowy to wiem, że zaraz będzie kupował malucha ale to jest faaajne, nawet ja lubię tak poszaleć

przyjemnego urlopu

zazdroszczę świetne autko!

ładne
Ooo to nie nie mój dmucha i chucha na niego. Jak się pisze hucha noo?!!? xD hmm rocznik 82. Wstawie wam fotki jakbyscie chciały zobaczyć. TŻ już mi mówił czemu nie Wstawiam!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
Stary 2014-04-24, 08:58   #300
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
O matko, już nowy wątek

Witam się

u nas będzie mało dzieci. W zasadzie to jedno 4 letnie, 2 dwu latków (w tym moje) i pozniej już 8 letnie i dwoje 13 latków. Każde dostanie swoją miejscówkę a te najmniejsze będą miały krzesełka dla niemowlaków takie. U nas za dzieci do 12 lat chyba się płaci jakoś 50% ceny za talerzyk.

Obrączki super!

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Ooo to nie nie mój dmucha i chucha na niego. Jak się pisze hucha noo?!!? xD hmm rocznik 82. Wstawie wam fotki jakbyscie chciały zobaczyć. TŻ już mi mówił czemu nie Wstawiam!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
Ja chętnie obejrzę Wasze autko

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Mi oprócz piłowania jeszcze frezarką paznokcie oczyszczała. Nie przemywała nic clinerem, tylko na samym końcu. Najwięcej czasu zajmowało piłowanie i przygotowanie paznokci to nakładania lakieru.
Wydaje się to łatwe, ale pamiętam jak równie łatwe wydawało mi się robienie tipsów A u kosmetyczki zawsze lepiej to wyglądało
Dla mnie to czarna magia te pazury!

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:

Autko jest mega!!!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości