|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
W sumie tam sobie myślę, że chetnie bym się wybrała na jakiś ślub Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez bachara Czas edycji: 2014-04-23 o 23:11 |
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
O matko, już nowy wątek
![]() Witam się Dzisiaj zamówiliśmy obrączki, jak tylko je znajdę na stronie Apartu wstawię się pochwalić ![]() Moja obrączka ma rozmiar 8, Tż- 26 haha jaka różnica. Ponadto rozdaliśmy 4 zaproszenia. Mogę śmiało przyznać że połowa gości zaproszona. Na chwilę obecną prawie nikt nam nie odmówił co jest bardzo miłe. W tej chwili na liście jest 190 osób pewnych, no chyba że ktoś się wykruszy. Trochę osób powiedziało że weźmie dzieci co nas trochę zaskoczyło bo wcześniej twierdzili że nie będą brać no ale ich wybór. Dziewczyny- takie pytanko, w jakim wieku sadzacie dzieci oddzielnie, tzn z własnym krzesłem i talerzykiem? wiadomo że dziecko 5 letnie raczej nie będzie siedziało u mamy na kolanach, ale np. 3letnie?
|
#273 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymać to będzie świadkowa a potem do autka schowamy.
|
||
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja opiekunki nie zapewniam, na zasadzie chcecie brac dzieci? prosze bardzo, ale sie sami nimi zajmujecie. wiekszosc che sie pobawic popic i wytanczyc
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc chyba nie ma co robić stołu dziecięcego, poza tym to małe dzieci więc na pewno będą chciały być przy mamusi. I nie wiem czy tym 3latkom stawiać oddzielny talerzyk czy do mamy na kolana. http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,12316 to moje obrączki
|
|
#276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
U mnie 66 DDŚ. Chwilowy przestój. Goście porozjeżdżali się po Polsce i nikt nie chce dostać zaproszenia Myślałam, że skończymy w poniedziałek, a tu się rozwija temat na 2 tygodnie.W sprawach ślubnych- odebrałam bieliznę na noc po-ślubną. Matko, zamówiłam komplet ze stringami :x Poza tym chwilowy przestój. W piątek wybieram się do kwiaciarni pogadać o bukiecie. Za to w pracy urwanie głowy, więc nie ma czasu nawet na zerknięcie na forum. Zaplanowałam podgonić zaległości w robocie, więc pewnie czekają mnie dwa mega intensywne dni, bo już mnie prawie nie widać spod papierów. Szukam jakiejś poduszki na obrączki. Macie coś ciekawego w inspiracjach?
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
O, nowy wątek. A ja starego nie doczytałam do końca!
Witam się i nadrabiam.Z nowości u mnie dzisiaj załatwiłam w kościele zgodę na ślub w innej parafii. Pierwszy papierek do kolekcji. W piątek i sobotę wybieramy się do tejże innej parafii na nauki.
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), więc jak pozwolisz mi przyjść to zawitam ja za rok zapraszam na Zawodzie
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak miło jasne ze zapraszam w prawdzie to dopiero we wrześniu ale zleci , a sama chętnie pojawię się za rok na Zawodziu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
Iliy foty jutro dam ale powiem Ci że kokardi są bardzo fajne. Spore ( ale ja takie chciałam ) i w końcu w ciemnym ecru wzięłam.
Sensual to masz ciut młodzego synka. Alek ma 2 latka skonczone ![]() A no i kiecka piękna. Iliy co do piosenki my ją uwielbiamy ze względu na sentyment. Nasz blisku kokega zawsze to śpiewał na wyjazdach wspólnych ahh świetne czasy. Bas nawet na weselu u Nas ona będzie ze,specjalną dedykacją dla niego :p. Gornek szkoda no ale wspaniałą podróż z mezem bedziesz miała.Klaudyna auto mega ale nie boisz sie o fryzurę ? Opium fuck faktycznie wykonanie fatalne. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
|
|
#282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ono jest po prostu boskie! Zazdrość!Cytat:
A z jakiego powodu reklamujesz? Jakbym prowadziła salon manicure i zatrudniona dziewczyna zrobiłaby taki manicure to bym ją zaraz zwolniła
|
||
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Pysia, ja w Żorach.
Dziewczyny ze Śląska, gdzie można poradnie zrobić w jeden dzień bez pokazywania choler... kalendarzyka?? Bo mamy przyjść na drugie spotkanie z moim kalendarzykiem ![]() A na paznokcie polecam REGENERUM-regeneracyjne serum do paznokci. Moje cienkie i łamiące się kiedyś paznokcie dziś są nie do poznania - twarde i długie. Cały czas walę głową w mur o tak: i jakoś nie jest nam po drodze by gdzieś chodzić i się rozglądać by przypadły nam do gustu![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Mamy 55%rozdanych zaproszeń i jedną nieprzyjemną sytuację. Chrzestna Tż nie wpuściła nas do domu bo powiedziała ze go nie zna więc poprosiliśmy sąsiadkę żeby dała jej zaproszenie Nasze dzieci będą miały chrzestnych z najbliższej rodziny
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
witam się na 2 dni przed ślubem!
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wybaczcie ale po wczorajszych tancach padlam i nie mialam sily nic napisac ani ponadrabiac na przymiarce bylo fajnie, juz nie plakalam napisze wiecej wieczorem Dzis mam make up probny, trzymajcie kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2014-04-24 o 07:07 |
|
|
|
#286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tekst o zarżniętej świni będzie mnie prześladował cały dzień ![]() Cytat:
![]() róż do Twojej sali może pasować, choć w tej sytuacji ja bym bardziej brała biały bukiet i białe dekoracje Cytat:
![]() a u nas zaproszenia już prawie gotowe, wczoraj odebrałam nadrukowane fronty - super wyszły, pozostało nakleić środek, wypisać nazwiska i gotowe
|
|
#287 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja osobiście nie znoszę tego urządzenia ale także owszem i mam. Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni. ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni. ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
mam 3jke dzieci ale to najbliższa rodzina i wiem ze jeśli będą to tylko na początku a potem bierze ich nianiaWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni. ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#288 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak mam iść do dentysty to mam 3 dni biegunki i 3 dni gorączke i błagam wszystkie świętości, żeby jednak stało sie coś co sprawi ze nie pójde !!!szalona !! to jest dopiero fetysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz tych "fachowców" jest od cholery!! a co 2 nie wiele potrafi.. ![]() Cytat:
![]() z drugiej strony, no to sytuacja losowa, wesele sie ma tylko raz wieć moze jednak sie pojawią. Ja bym przyszła, bo żcyie toczy się dalej... Cytat:
![]() Znajdz inna! ta Pani FACHOWIEC jest.. do du*y ![]() Cytat:
PORADNIA JEST CZYNNA W ŚRODE OD 18.00-20.00 byliśmy wczoraj 2 min ( dwie pary przed nami też ) bez umawiania. Po prstu sie zjawiasz i czekasz jesli ktos jest :P pytanie było takie Pani : krótko czy długo? ja: krótko ? Pani : z jakich parafi jestescie: Ja : odpowiedziałam Pani : kiedy ślub i gdzie ? Ja: odp Pani: znacie metody planowania rodziny? Ja: tak Pani ;dup pieczątke dziękuje do widzenia i udanego ślubu mój TŻ się jeszcze przez 15 min nie umiał obudzić z szoku
|
||||||
|
|
|
#289 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem ile z nich rodzice zabiorą - ale będziemy mieć niezłą zagwozdkę z rozsadzaniem ich.Cytat:
Cytat:
ale numer...! Nie zazdroszczę...
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
bahara, no to iestesmy umowione
![]() Cytat:
tez bym chciala na taką trafic to Wam sie udalo ![]() Oki laseczki, lece do mojej nowej pracy, dzis na 12 h ale jutro wolne znów, więc luzik nie moge sie przyzwyczaic, ze do pracy mam 15 min na piechotke i jakos duzo czasu mam rano (zdążyłam juz zrobic mi i Tżtowi śniadanie, ugotować obiad na dzis i wyprasować ciuchy ).A to juz pojutrze ślubna machina rusza |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jedziemy rozdać kolejne zaproszenia do rodziny TŻ .. mam stresa bo w ogóle ich nie znam
|
|
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na miejscu jego synów nie wiem czy bym przyszła, chyba w zależności od pokrewieństwa z PM. Cytat:
![]() Co do bukietu/ korsarza, to u mnie świadkowa zawsze coś ma. Moja powiedziała, że jej jedno i drugie się podoba i mam brać to tańsze ![]() Koperty będziemy chyba trzymać na sali, w specjalnym pokoju (tam będą też nasze rzeczy i klucz będziemy mieć tylko my ewentualnie świadek). Odpisała mi jedna deko (po przejściach z kuzynką Tż szukamy innej). "dek sali 500 zł oprócz stołów i krzeseł. dek krzesła 2 zł szarfa, 3 zł pokrowiec 1 szt. obrusy 100 zł wypożyczenie. kwiatki pojedyncze na stoły to cena ok 5 zł za różyczkę. bukiety żywe to cena ok 40 zł. Bukiet żywy przed młodymi ok 120 zł. dek kościoła tzn. ławki , klęczniki oraz krzesła to cena 200 zł. Bukiecik z trzech kwiatków ok. 15 zł. Duży bukiet przed ołtarz 200 zł". Zobaczę co drudzy mi odpiszą i będę musiała podjąć decyzję. |
|||
|
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- No boski no ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Jak samopoczucie ?
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja! Do ślubu zostały dwa dni, bardzo się cieszę! Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu już jako żona.
Dzisiaj byliśmy na giełdzie kwiatowej, hortensje kupione. Obawiam się czy wytrwają do soboty, ale ponoć tak. Kupiliśmy jak się okazuje za mało kwiatów, jeszcze nie obyło się bez spięć niestety. Znajoma, która miała mi dekorować powiedziała, że nie będzie mogła dopilnować dekoracji w sobotę rano i teraz nie wiem co mam zrobić. Przecież moja świadkowa musi być ze mną a nie latać po kościele i sprawdzać czy wszystko wygląda okej. ![]() Na szczęście mam już zaoferowaną pomoc od znajomej, która robi bukiet. Nie wiem jak ta sytuacja się ostatecznie rozwiąże, ale powiem Wam, że nie denerwuje się AŻ tak bardzo. W końcu czy kościół będzie piękny czy tylko ładny to wezmę ślub ze swoim ukochanym! Dzisiaj odbiór sukni i będę miała robione paznokcie.
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna.. Dla niej koszmar bo ona kocha kwiaty i to najważniejsze! Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 108 dni.
|
|
#297 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe już nie muszę szukać :PCytat:
z tym, że on uwielbia je za to, że może nimi śmigać po lasach, łąkach :P jak tylko zbliża się sezon zimowy to wiem, że zaraz będzie kupował malucha ale to jest faaajne, nawet ja lubię tak poszaleć ![]() przyjemnego urlopu ![]() Cytat:
zazdroszczę świetne autko! ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#298 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- o kurcze ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
wykonanie i obsługa...---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie nie mój dmucha i chucha na niego. Jak się pisze hucha noo?!!? xD hmm rocznik 82. Wstawie wam fotki jakbyscie chciały zobaczyć. TŻ już mi mówił czemu nie Wstawiam! ![]() Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
|
|
#300 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obrączki super! ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Autko jest mega!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

chetnie przyjade jak coś 

Myślałam, że skończymy w poniedziałek, a tu się rozwija temat na 2 tygodnie.

Ono jest po prostu boskie! Zazdrość!
Jakbym prowadziła salon manicure i zatrudniona dziewczyna zrobiłaby taki manicure to bym ją zaraz zwolniła
i jakoś nie jest nam po drodze by gdzieś chodzić i się rozglądać by przypadły nam do gustu

Będziecie konsultować z kamerzystą jaką muzykę ma np. w teledysku wstawić lub na początku filmu?