Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-24, 23:20   #511
201605100
Konto usunięte

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Odnośnie podziękowań dla Rodziców - czy byłyście na weselu, gdzie ich wcale nie było??
U nas sytuacja jest taka, że z różnych przyczyn kompletnie odpada piosenka dla Rodziców i tańczenie z nimi odpada też wręczanie Im jakichkolwiek prezentów na środku sali
Chciałam nagrać filmik dla Rodziców i puścić go podczas wesela, ale TŻ się nie godzi i mówi, że nie będzie puszczał niczego na rzutnikach i że podziękujemy Rodzicom po weselu sami, zaprosimy ich i wtedy pokażemy im ten filmik lub damy jakieś pamiątki.
Co myślicie?

Muszę chyba porozmawiać przede wszystkim z moimi Rodzicami
U nas mogą być różne reakcje, p. nie daliśmy zaproszeń Rodzicom, bo oni są współorganizatorami imprezy i na zaproszeniach też widnieją jako zapraszający, mama TŻ miała jakeś "ale" że nie dostała zaproszenia a np. Dziadkowie tak
Ja nie byłam na takim weselu, szczerze mówiąc to zrobiłabym najchętniej podziękowania np. po błogosławieństwie bo na sali dla mnie troche szopką zalatuje. Ale wiem, że rodzicom będzie przykro jak na weselu nie będzie podziękowań to zrobimy
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:28   #512
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Odnośnie podziękowań dla Rodziców - czy byłyście na weselu, gdzie ich wcale nie było??
U nas sytuacja jest taka, że z różnych przyczyn kompletnie odpada piosenka dla Rodziców i tańczenie z nimi odpada też wręczanie Im jakichkolwiek prezentów na środku sali
Chciałam nagrać filmik dla Rodziców i puścić go podczas wesela, ale TŻ się nie godzi i mówi, że nie będzie puszczał niczego na rzutnikach i że podziękujemy Rodzicom po weselu sami, zaprosimy ich i wtedy pokażemy im ten filmik lub damy jakieś pamiątki.
Co myślicie?

Muszę chyba porozmawiać przede wszystkim z moimi Rodzicami
U nas mogą być różne reakcje, p. nie daliśmy zaproszeń Rodzicom, bo oni są współorganizatorami imprezy i na zaproszeniach też widnieją jako zapraszający, mama TŻ miała jakeś "ale" że nie dostała zaproszenia a np. Dziadkowie tak

ja byłam na takim weselu, na weselu podziękowań nie było tylko sto lat dla rodziców zagrane i zaśpiewane, podziękowania przed błogosławieństwem w domu a nie na sali. i u mnie też tak będzie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-24, 23:33   #513
cornflower_girl
Zakorzenienie

iliy Uroki dalekich kontaktów z rodziną...

ysia Jakie były kryteria na osobę towarzyszącą ?

cude Ponaglaj, ponaglaj i pochwal się rezultatem

Anesthesia U Bielaka też jest klasyka, myślę, że nie byłoby problemu z z czymś prostym.

I sytuacja z parą nieciekawa, nie masz za bardzo wyboru.

Amdzik Świetne zakupy - poprawinowa sukienka ma cudny wzór (uwielbiam takie delikatne tekstury). Buty i świetne

rabbitka Dziwne by było, jakby nie był zadowolony

Blondi Poproszę zdjęcia obrączki

iliy Ja bym postawiła na coś nietypowo ślubnego, może biżuteria? Wg mnie częściej będzie to nosić i będzie jej się mile kojarzyć

mimi Sporo załatwiliście

Liana Nie spotkałam się z takim rozwiązaniem na żywo, wg mie jest dobre. Nie ma przecież wymogu, żeby na weselu takie podziękowanie było i to koniecznie z kółeczkiem.

Pamiętacie, jak pisałam o zamawianiu obrączek przed świętami? TŻ dostał sms-a, że obrączki czekają na przymiarkę (będziemy decydować, jak wykańczamy, czy trzeba zrobić korektę rozmiaru , ściągamy odcisk palca). Nie wiem, jak oni to zrobili w 10 dni, zwłaszcza że sporo było dni świątecznych, ale jestem pod wrażeniem

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2014-04-24 o 23:35
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:41   #514
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
iliy Ja bym postawiła na coś nietypowo ślubnego, może biżuteria? Wg mnie częściej będzie to nosić i będzie jej się mile kojarzyć

W sumie racja, tylko jak dla sisss biżu to co dla brata TŻ???

alucior dzięki za szczerą opinię

Cytat:
Pamiętacie, jak pisałam o zamawianiu obrączek przed świętami? TŻ dostał sms-a, że obrączki czekają na przymiarkę (będziemy decydować, jak wykańczamy, czy trzeba zrobić korektę rozmiaru , ściągamy odcisk palca). Nie wiem, jak oni to zrobili w 10 dni, zwłaszcza że sporo było dni świątecznych, ale jestem pod wrażeniem
Faktycznie szybko - super a gdzie zamawialiście? Przyznam szczerze że z niecierpliwością czekam na foto tego cuda
Stary 2014-04-24, 23:44   #515
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Możesz napisać coś więcej o tych odżywkach? Zaciekawiłam się [COLOR="Silver"]
http://www.hairstore.pl/essie-man-e-...5ml-p4020.html
ta najlepsza,polecam. używałam jej w pracy.
większość z odżywek jest matowa, bo dla facetów.
Ale moj Tż bardziej lubi jak mu błyszczą paznokcie po polerce bo wtedy jak mowi sa takie 'czyste i zadbane'

Liana
my dalismy zaproszenie rodzicom, na pamiątke. w tekscie zlikwidowalismy 'wraz z rodzicami'

tak czytam o suwru wiwru tych zaproszen, tzn wypisawania zaproszenia czy iminennie osobe tow czy z naisem os tow
i hmm chyba popelnilam gafe
mam koleżanke młodą 19l poszła na studia dopeiro, i jest z tym swoim chlopakiem juz ze 2 lub 3 lata, mieszkaja oddzielnie, ale no juz tyle razem. a ja jej dalam zaporszenie z os tow, nie wypisalam go z imienia i nazwiska'...

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-04-24 o 23:47
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:49   #516
21klaudyna
Zadomowienie

Któraś z dziewczyn pytała o medal dla świadkowej. Ja bym nie wiedziała co zrobić mam z tym medalem :P czy zawiesić na szyi i na co dzień nosić :P czy na drzwiach domu powiesić :P:P . A tak na poważnie to uważam że takie prezenty są zbędne bo na prawdę nie wiadomo do czego to ma służyć. Możesz kupić świadkowej jakąś bransoletkę - teraz jest taki wybór że za małe pieniądze można cuda kupić.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-04-24 o 23:51
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:54   #517
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Dlaczego tak i jak to bez świadków?

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
A dlaczego nie?

Swiadkow nie musimy miec.

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Opiumalfa, dlaczego bierzecie cywilny 2 tygodnie przed kościelnym, nie lepiej wziąć konkordatowy??
W Belgii nie ma slubow konkordatowych.

WLasnie skonczylam trening i ledwo zyje. Uciekam spac.
Jutro Barcelona i przebieram juz nozkami, a myslalmi bede z wami PMKi sobotnie!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-24, 23:57   #518
cornflower_girl
Zakorzenienie

Opium Niezapomnianego wyjazdu z mnóstwem atrakcji

iliy A co brat lubi? Patrzyłaś może na sklepy z gadżetami w stylu Toys for Boys? Większość z tych rzeczy to prezenty z jajem, może coś w tym stylu.

Zamawialiśmy u Bielaka (Inne obrączki).

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 00:08   #519
basiczek24
Wtajemniczenie

Wcale nie popełniłaś gafy, ja mam kuzynkę która ma 18 lat i jest z chłopakiem około 2 lat i napisałam ją z osTow, ale np mamy 2 pary które się pobierają za nami (2 miesiące później a druga para w kwietniu 2015) i napisaliśmy już normalnie: Sz.P. Agnieszkę Nowak i Zbigniewa Kowalskiego poza tym w moim przypadku i w Twoim to kuzynki są jeszcze młode, a do tego czasu (oczywiście nie życzę im) mogą się rozstać z tymi facetami.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Bardoria nie zacytowałam, do Ciebie była ta wiadomość

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Opiumalfa, tak tak wiem. Już mi któraś wizażanka napisała ze nie bierzecie w pl ślubu

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 00:17   #520
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Opium Niezapomnianego wyjazdu z mnóstwem atrakcji

iliy A co brat lubi? Patrzyłaś może na sklepy z gadżetami w stylu Toys for Boys? Większość z tych rzeczy to prezenty z jajem, może coś w tym stylu.

Zamawialiśmy u Bielaka (Inne obrączki).
Brat lubi "Hobbit'a"' i robi piękne makiety ze scen z filmów typu "Władca pierścieni" itp a co święta pod choinkę kupuję dla niego jakąś książkę z tej serii nie mam pojęcia co mu kupić żeby był zadowolony i żeby było to jakąś pamiątką

Widziałam wzory Bielaka wymiatają
Stary 2014-04-25, 05:47   #521
TysiaBB1989
Rozeznanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM20..

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
[b]
Po za tym przyszla moja bielizna na noc poslubna

I jak mialam wczesniej watpliwosci to juz mi przeszlo, ba nawet mi biust zrobila bede nieskromna, ale TZ bedzie zadowolony

Sent from my iPhone using Tapatalk
jeny też chce taką !!!!!

---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ----------

jeszcze 6 miesięcy

jadę dzisiaj odebrać z TŻ naszego nowego pieska owczarek niemiecki długowłosy z hodowli, będzie miał na imie RIO
Stary 2014-04-25, 07:13   #522
Lusiija
Zadomowienie

Gratuluję nowego nabytku Oh wróciłabym się też do czasów szczeniaka z moja Miką :marzy:

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 107 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-04-25 o 07:14
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:15   #523
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
MOj powiedzial ze pojdzie na manicure, nawet sie nie zajaknal.
mój też powiedział, że pójdzie. Ogólnie ma zadbane dłonie ale pójdzie i pow, że pójdzie też do kosmetyczki

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Poprawiłam te paznokcie. Zostawiłam tylko serdeczny.

Sent from my iPhone using Tapatalk
wyglądają o niebo lepiej !!! teraz powinnaś tam wrócić i pokazać jej jak to powinno wyglądać

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
a gdzie ta poradnia dokładnie ??
wiem, że już wiesz bo mi basiczek PW wysłała, że Ci pow jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz

byliśmy wczoraj zapraszać no i ...
u Cioci TŻ (tej co sie tak bałam) było miło. Otworzyli zaproszenie, poczytali, pow ze beda na pewno i ze bardzo dziekuje za zaproszenie. Wypytywali sie na ktora co jak gdzie, ta ciocia zapytała jaki mam rodzaj sukni (pow ze skromna bardzo)
ogolnie pozytywnie.

u chrzestnego TŻ było sztywno. Pytali czemu na 13 i ze sie nie wyśpią potem czemu tak wczesniej potwierdzenia, a czemu tak a czemu siak... zmęczyli mnie. Potem pytali o mieszkanie, czemu nie u rodziców TŻ - itp. itd. chciałam jak najszybciej stamtad nawiać

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:41   #524
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
to lipa takie coś od mamy usłyszeć.. ale skoro z Toba chodziła za sukienka to chyba też znak, że jej zależy
Raz pojechała zobaczyć mnie w sukni, którą wcześniej przymierzyłam i się zakochałam jak byłam z siostrą (swoją drogą z sis też byłam tylko raz). Zerknęła tylko i wyszła zapalić. Kolejne sukienki oglądała przez okno wystawowe

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Madziara- moja mama była ze mną w salonie i w sumie podpowiadała nie powiem ,ale ostatnio wgl nie możemy się dogadać , mam wrażenie że tylko mi zależy aby ten ślub był udany bo od mamy słyszę że : -„To przecież „tylko” ślub a ty tak przeżywasz”
Moja mama wczoraj stwierdziła, że ubieranie kościoła kwiatami poza ołtarzem to przesada i ludziom odbija na punkcie ślubu
Ogółem całą oprawa ślubu i wesele jest zbędna Czasem nie mam już siły na jej podejście do niektórych spraw.

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
madziara889 - zazdroszczę zaangażowania TŻ'ta. Muszę chyba mojego wysłać w jakąś delegację powodzenia z suknią nie rozumiem Twojej mamy... jak może powiedzieć, że powyżej rozmiaru 38 jest się grubym Ja noszę 40 czasem nawet 42 i jestem szczęśliwa, a znam dziewczyny które noszą rozmiar 34 i mają kompleksy
Co prawda jakiś czas temu zjechałam go od góry do dołu, że to nie tylko mój ślub i mogę też przestać się interesować. Tyle, że nie było widać od razu efektów tylko po jakimś czasie
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:43   #525
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja byłam na takim weselu, na weselu podziękowań nie było tylko sto lat dla rodziców zagrane i zaśpiewane, podziękowania przed błogosławieństwem w domu a nie na sali. i u mnie też tak będzie
U nas też tak będzie - nie chcemy podziękowań na sali

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 07:53   #526
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

byliśmy wczoraj zapraszać no i ...
u Cioci TŻ (tej co sie tak bałam) było miło. Otworzyli zaproszenie, poczytali, pow ze beda na pewno i ze bardzo dziekuje za zaproszenie. Wypytywali sie na ktora co jak gdzie, ta ciocia zapytała jaki mam rodzaj sukni (pow ze skromna bardzo)
ogolnie pozytywnie.

u chrzestnego TŻ było sztywno. Pytali czemu na 13 i ze sie nie wyśpią potem czemu tak wczesniej potwierdzenia, a czemu tak a czemu siak... zmęczyli mnie. Potem pytali o mieszkanie, czemu nie u rodziców TŻ - itp. itd. chciałam jak najszybciej stamtad nawiać
widzisz, są różni ludzie...
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:07   #527
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
ysia super staniczek!

Ja na noc poślubną kupiłam coś takiego :
Też chciałam taką kupić, tylko czerwoną
Ale jak się zebrałam to już nie było :P
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:16   #528
myboyismine
Zakorzenienie

my robimy podziekowania na sali
Stary 2014-04-25, 08:30   #529
Lemon_Drop
Zadomowienie

O matko! Ale napłodziłyście!
Przeleciałam was na szybko, przepraszam

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
My na majówce też rozdamy pierwsze zaproszenia najprawdopodobniej! Idziemy łeb w łeb
Właśnie sobie uświadomiłam że jeszcze nieco ponad miesiąc i trzeba ruszać z zaproszeniami!

Co do obrączek to wydaje mi się, że wykonanie więcej niż miesiąc twać nie powinno

Kladuyna co to za auto, jaki model? Extra jest! Nie widzę dokładnie - jest dwuosobowe?
edit: doczytałam My mamy Fiata spidera i też czerwonego

Marlenqa
śliczne obrączki

Godzia gratki za obrączki!

Ysia gratki za szalony panieński!
Kebab w nocy jest the best! Sama pamiętam jak kiedyś po Krakowie szukałam

Say studniówka!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ale masz szczęście, że tż się zgodził na tą kosmetyczkę! ja swojego próbuję już od roku namówić, żeby poszedł na manikiur ze mną przed ślubem, albo żeby sobie zrobił stopy (ma tak cholernie ostre, jak jakiś drwal), ale on tylko się stuka w czoło i mówi, że mi odbiło nawet skarpetek złuszczających nie chciał

macie jakiś sposób, żeby go namówić? siłą go raczej nie zaciągnę, mocno się zapiera
Ja swojego wzięłam sposobem byliśmy na zakupach i jemu nie chciało się już chodzić - powiedziałam że możemy już skończyć pod warunkiem że pójdzie na manicure przed ślubem i się zgodził co jakiś czas mu przypominam żeby potem zdziwiony nie był
Za to nad twarzą musimy popracować... sam z siebie używa tylko żelu do mycia twarzy...

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mi smutno...
Przykra sprawa.... mam nadzieję że nie będzie dla nich problemem przyjść na wasz ślub i wesele?

Corn super że tak szybko zrobili obrączki! Mam nadzieję że wszystko będzie ok

Byłam wczoraj u fryzjerki która ma mnie czesać na wesele 01. 05. Wybrana w ciemno, ale mówi że fryzurkę którą sobie wymyśliłam da radę zrobić na moich włosach trzymajcie kciuki żebym wyglądała jak człowiek

Dziewczny z jutra ale wam zazdroszczę! Mam nadzieję że pogoda będzie idealna
Stary 2014-04-25, 08:35   #530
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
my robimy podziekowania na sali
my dogadac sie nie mozemy, ja chce na sali TŻ chce gdzies po cichu w czasie wesela iiii..... dupa

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Wcale nie popełniłaś gafy, ja mam kuzynkę która ma 18 lat i jest z chłopakiem około 2 lat i napisałam ją z osTow, ale np mamy 2 pary które się pobierają za nami (2 miesiące później a druga para w kwietniu 2015) i napisaliśmy już normalnie: Sz.P. Agnieszkę Nowak i Zbigniewa Kowalskiego poza tym w moim przypadku i w Twoim to kuzynki są jeszcze młode, a do tego czasu (oczywiście nie życzę im) mogą się rozstać z tymi facetami.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Bardoria nie zacytowałam, do Ciebie była ta wiadomość[COLOR="Silver"]
no tez tak pomyslalam wlasnie

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:38   #531
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

My od ponad godziny na nogach i właściwie już działamy.
Wczorajszy dzień bardzooooo pozytywny, chodź nie obyło się bez 'atrakcji'.
Dopijam kawkę i idę umyć okno - jedno i się ostało, resztę udało mi się umyć wcześniej.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:52   #532
Robusta
Wtajemniczenie

Dziewczyny a co powiecie, żeby podziekować rodzicom przed peirwszym tańcem? Rodzice moi i mojego S. finansuja nam wesele i chciałabym im podziękowac nas samym początku i powiedzieć, że to rownież dzięki nim możemy się bawić i cieszyć ? bylo by sto lat i prezenty bez tańców ...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:53   #533
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
iliy my myślimy o czymś takim dla świadków http://www.podziekowaniadlarodzicow....-swiadkow.html albo o czymś indywidualnym dla świadkowej bransoletka a dla swiadka coś zwiazanego z muzyką

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
My chyba damy świadkowej bransoletkę a świadkowi spinki do mankietów albo krawat

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Na prawdę ?! Chociaż w sumie się nie dziwie, jak go zobaczyłam to dla mnie jest typowo ślubny

Wygodny ! Chociaż ma spory push -up to ładnie leży a u mnie to jest na prawdę trudne - ja mam skromny bufet, więc ciężko jest do tak wyeksponować, żeby wszyscy mogli się częstować....

iliy stanik kosztował 119zł. Mam nadzieje że mąż mi jakoś to wynagrodzi

też mam " skromny bufet " ;-) więc może też się skuszę

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U nas też tak będzie - nie chcemy podziękowań na sali
U nas też :-D tylko że chyba dzień wcześniej
Misia współczuję męczarni u chrzestnego tż.
Wszystkim dziewczynom dziękuję za opinie w sprawie kuzynki - jestem teraz pewna że taka zła to ja nie jestem ;-)

JUŻ JUTRO JESTEŚMY SERCAMI PRZY KOLEJNYCH PMKACH @):-:-D

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 08:57   #534
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U nas podobnie Nie wiem czy się cieszyć że nie dzwonią z odmowami, czy martwić...
Ja się jednak obawiam, bo niektórzy myślą że potwierdzenie oznacza "tak" a jeśli się nie odezwą to znaczy że nie przyjdą. Inni mogą myśleć że właśnie z odmową się dzwoni. Mam tylko nadzieję że jak będziemy dzwonić to konkretnie będą odpowiadać a nie "ojej to już? bo my się jeszcze nie zastanawialiśmy..."

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja dziś albo jutro zakładam skarpetki, właśnie je odebrałam z paczkomatu

twój TŻ to w ogóle jest ogarnięty!
Chyba też sobie zamówię, mam nadzieję że działają.

U nas ze spraw ślubnych niewiele się dzieje, jutro prawdopodobnie odbierzemy garnitur TŻ, sporo spraw do załatwienia w majówkę. Cieszę się że wbiłam się dziś w stare spodnie bo to oznacza że powoli chudnę. Jak mi spadną 4 cm w talii to będzie super

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:11   #535
Sunrise28
Rozeznanie

My świadkom kupimy w prezencie kubki

Znajomy dostał i mówił, że ciągle w nim pije

Przynajmniej nie będzie stało i się kurzyło
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:13   #536
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja się jednak obawiam, bo niektórzy myślą że potwierdzenie oznacza "tak" a jeśli się nie odezwą to znaczy że nie przyjdą. Inni mogą myśleć że właśnie z odmową się dzwoni. Mam tylko nadzieję że jak będziemy dzwonić to konkretnie będą odpowiadać a nie "ojej to już? bo my się jeszcze nie zastanawialiśmy..."

też się boje...na tyle osob co prosiliśmy tylko kilka osób potwierdziło i to Rodzicom a nie nam, a jeden kuzyn napisał tylko smsa że nie będzie. A na decyzje mają czas do 4 maja a to prawie już. Nigdy nie rozumiałam jak tak mozna czekać na ostatnią chwilę. Zapraszaliśmy od lutego a tu cisza..
Stary 2014-04-25, 09:38   #537
Kaigara
Rozeznanie

To już jutro! Właśnie siedzę z maseczką nawilżającą na twarzy.
Dzisiaj próba ślubu, mój ślubny bukiet już gotowy i jest taki jaki wymarzyłam sobie na samym początku. Dekoracje będą takie jakie chciałam, będzie hortensja
Chciałam dużo gipsówki, ale okazało się, że wg mojego narzeczonego gipsówka to nie kwiat i jest brzydka więc zamiast niej musi coś innego być na pierwszym planie.
Jeszcze nie mamy kilku gadżetów, ale dzisiaj jeszcze jadę do sklepu to może coś upoluję.
Dziadkowie już się bardzo cieszą ślubem, wszyscy znajomi i bliska rodzina są podekscytowani. Już jutro jest nasz dzień i koniec organizacji ślubów! Potem będę odpoczywać i nie wstawać z łóżka.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:45   #538
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Dzisiaj próba ślubu, mój ślubny bukiet już gotowy i jest taki jaki wymarzyłam sobie na samym początku. Dekoracje będą takie jakie chciałam, będzie hortensja
Chciałam dużo gipsówki, ale okazało się, że wg mojego narzeczonego gipsówka to nie kwiat i jest brzydka więc zamiast niej musi coś innego być na pierwszym planie.
Jeszcze nie mamy kilku gadżetów, ale dzisiaj jeszcze jadę do sklepu to może coś upoluję.
Dziadkowie już się bardzo cieszą ślubem, wszyscy znajomi i bliska rodzina są podekscytowani. Już jutro jest nasz dzień i koniec organizacji ślubów! Potem będę odpoczywać i nie wstawać z łóżka.
Foty foty wszystkiego!!!! Błagam!!! Jejku jak fajnie!! Siebie w maseczce też możesz wrzucić ;-) Pobudziłaś mnie dzisiaj :-D

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:46   #539
say-hello
Zakorzenienie

zmiana kodu 99

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
o matko, jakie przesłuchanie my z kolei u jednej cioci zostaliśmy zasypani pytaniami nie o nas, ale o mojego kuzyna po prostu ciągle o niego pytała - co robi, jak mu idzie w gabinecie (założył niedawno własny gabinet dentystyczny), jak idzie jego żonie, czy już się budują, gdzie mieszkają ! mega dziwne to było ...

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Say studniówka!

Ja swojego wzięłam sposobem byliśmy na zakupach i jemu nie chciało się już chodzić - powiedziałam że możemy już skończyć pod warunkiem że pójdzie na manicure przed ślubem i się zgodził co jakiś czas mu przypominam żeby potem zdziwiony nie był
Za to nad twarzą musimy popracować... sam z siebie używa tylko żelu do mycia twarzy...
o kurcze, to dobra jesteś!

a ja wczoraj zgodnie z tym, co zapowiedziałam.... powiedziałam tż, że wszyscy Wasi Tż idą na manikiur i się ZGODZIŁ

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
dzisiaj od rana myślałam o jutrzejszych ślubach

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-04-25 o 09:49
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-25, 09:51   #540
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Sunrise28 też fajny pomysł z tymi kubkami

My podziękowania dla rodziców będziemy mieć na sali

mala_czarna_21
ijaa
nasturcja1308
ysia
Kaigara

Kochane życzę Wam jutro przede wszystkim piękniej pogody i oby wszystko było tak jak sobie TEN DZIEŃ wymarzyłyście powodzenia i już nie mogę doczekać się Waszych relacji

Ja uciekam będę po weekendzie, znając Was będę miała sporo do nadrobienia do zobaczenia

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-04-25 o 09:53
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości