|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Dziewczyny ale mi smutno...
dowiedzielismy sie własnie, ze nasi przyjaciele sie rozstali to taka para, z która znamy sie od samego poczatku (tż i ten facet to kumple ze studiów i mniej wiecej w tym samym czasie poznali nas - każdy sylwester razem, wypady w góry razem... ) i co teraz?! ona jest tak samo nasza przyjaciólka jak on... nie wyobrażam sobie aby ich zabrakło na naszym ślubie lub kogokolwiek z nich tak wlasnie patrze na to ich zaproszenie (oczywiscie spersonalizowane bo znamy sie tyle lat ) i mi tak strasznie smutno....
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Co ja mam powiedzieć :
Mój S. we wrześniu zeszłego roku przytrzasnął sobie palec, paznokieć mu zszedł obecnie ma pół normalnego paznokcia, i torszkę takiej okropnej narośli a jeszcze sporo zostało do odrośnięcia i co z tym fantem zrobić ?Ale buźkę mu za to kremuje od czasu do czasu i jakos dajemy radę
|
#394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko gdzie ja znajde takie ogromne rękawiczki ![]() Może spróbuj swojego namówić że sama mu coś zaaplikujesz? Cytat:
![]() Zrobiłam listę spraw do załatwienia na weekend majowy ![]() Wszystko musimy załatwić 2 maja w piątek bo w pozostałe dni sklepy i usługi nie działają. 10.00 - wyjazd z mamą do hurtowni w poszukiwaniu sukienki (jeśli nie znajdziemy w 1,5 godz to po spotkaniu w restauracji kolejne poszukiwania) 12.00 - spotkanie z managerem restauracji później: - spotkanie w pensjonacie, rezerwacja ostateczna, - zamówić bukiety dla mnie i świadkowej, - podjechać do fryzjerki i MUA i zapytać o próbne czesanie i malowanie - załatwić sprawę z napełnianiem balonów helem - podejść do kościoła i podpytać o wszystko, dekoracje, oprawę mszy, wybór czytań Ponadto tydzień przed terminem potwierdzeń jesteśmy w szczerym polu, jeśli do 30.04 nie otrzymamy odpowiedzi to 1 maja wisimy na telefonach
|
|
#395 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chcę innego niż spiderek (alfa albo fiat). Ewentualnie stary jaguar wchodzi w grę. Uparłam się na tego typu samochód i już Jeszcze raz przejrzałam ten link od Was i jeden egzemplarz znalazłam. Zadzwonię i zapytam o dostepność Jak sie nie uda to może poprosze chrzestnego- chyba ma suwa Audi Q5 granatowego, a jak nie to którąś kombicą rodzinną pojadę i już... Cytat:
Sam na codzień używa pod prysznicem tarki którą mu kupiłam, a ja w ramach wieczornego rytuału smaruje mu je krem silnie nawilżającym. Tylko przed ślubem chyba go wyślę do salonu, jeszcze w Stanach żeby to już załatwił (kiedyś już był sam z siebie). Ja mojemu wytłumaczyłam że smyranie suchymi i ostrymi stopami nie jest przyjemne dla jego ukochanej żonki ![]() A co do rąk- właśnie go zapisałam na manicure, parafinę i mikrodermabrazję dłoni Raczej oporu nie będzie stawiał- Zresztą niech no tylko spróbuje ![]() Jeszcze do fryzjera na strzyżenie muszę go umówić |
||
|
|
|
#396 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
gorzej z jego zarostem,jak sie rano ogoli to wieczorem juz wychodza włoski... wiec chyba nie bedzie gładziutki przez całe weselicho basiczek24 suknia przepiękna ale ten gorset u góry coś coś bym odjęłą albo dodała nie wiem, a dół BOOOOSKI
|
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba najlepiej będzie jak pogadacie, że mimo wszystko chcielibyście aby i ona i on byli ![]() A rozstali się po przyjacielsku? Czy wielka awantura była? ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- O ja... to ja mam ideał za faceta :P I buźkę smaruje i dba o dłonie ![]() Teraz dostał jakiejś alergii więc biegiem do alergologa, żeby zdążyć przed ślubem ręce wyleczyć ![]() Normalnie jestem z niego dumna :P
|
|
#398 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wyobrażam sobie co musisz czuć, bo i my mamy znajomego księdza, który nam ślubu udzieli i nigdy nie dopuszczałam myśli, że go nie będzie ![]() ysia to widzę, że impreza udana! ![]() Cytat:
Jednak cena jest naprawdę duża...Cytat:
Przykro mi Kochana... Musi być przykre patrzeć na ich wspólne zaproszenie. A jest nadzieja, że się zejdą?
|
|
#399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro zmiana kodu ![]() Cytat:
nawet mogę powiedzieć, że go rozszerzył
|
||
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
nie znam szczegółów, ale wiemy ze on chciałby wrócic, ona nie chce o tym słyszeć. (na pewno nie chodzi o zdradę)
|
#401 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
najtańsze to chyba inglota a ja polecam ESSIE lub OPI
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mojemu S. ostatnio powiedziałam, że dla mnie może sie nie golić przed ślubem uwielbiam jak ma kilkudniowy zarost, a poza tym mój S. ma bródke na co dzień więc lepiej wygląda cały zarośnięty
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
To 'moja' Kasia Kopacz jest z innej miejscowości
![]() Kasia,a kiedy chcecie dawać zaproszenia? Może poczekajcie max tyle, ile się da? W takich wypadkach miesiąc może zmienić wszystko. Zwłaszcza, jak byli długo ze sobą, to nie zawsze te rozstania są takie 'ostateczne', zwłaszcza, że mówisz, że on chciałby wrócić. |
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Mój też sam o buzię dba i dłonie też (paznokcie zawsze ładnie przycięte, krem do rąk ma na biurku, w samochodzie i w łazience oczywiście), ale przed ślubem to chcę żeby było idealnie!
![]() A co do zarostu, ja uwielbiam mojego w takim 2-3 dniowym
|
|
|
|
#405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opium współczuję paznokci, co ona w ogóle nawyrabiala Ci tam. Dziewczyny poza tym budzi się we mnie chyba potwór w sukni ślubnej :-o uznałam nawet ostatnio plan mini zemsty. Już kiedyś wspominałam że moja kuzynka jak brała ślub to przyszła do mnie do domu zawołała wszystkich do pokoju po czym uroczyście wręczyła moim rodzicom zaproszenie a do mnie odwróciła głowę i powiedziała. " Sory kuzynostwa nie zapraszamy ", miałam wtedy 24 lata. Żeby było śmiesznie to ta sama kuzynka dopytywala się pierwsza kiedy biorę ślub bo by się chętnie pobawiła :@bezczelność!! No i wymyśliłam że pojadę do jej rodziców dać zaproszenie, a do niej odezwę się przynajmniej 2-3 tyg.później niech chociaż trochę się pomartwi czy ją zaprosze, podłe bardzo??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia
ja to bym jej wcale nie zapraszała :P
|
#407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- to do mnie? ![]() ale dlaczego nie?
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
swiat_katarzyny współczuje
![]() Mój TŻ na szczęście ma ładne dłonie i paznokcie ale przed ślubem na pewno jakiś zabieg jeszcze zrobimy żeby były jeszcze piękniejsze co do zarostu to jak już ma to mały więc często golić się nawet nie musi ![]() Mam takie pytanie do tych kobitek co mają strzelające tuby, jaką kupowałyście długość i ile sztuk???
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
MOj powiedzial ze pojdzie na manicure, nawet sie nie zajaknal.
|
|
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
A za DWA DNI o tej porze będę na krześle makijażowym siedzieć..
![]() Lekko w biegu, ale jestem ![]() Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
Jeszcze zdążysz. ![]() ![]() Stresu brak - z nami serio jest chyba coś nie tak. ![]() A jeśli chodzi o stół dzieciaczków to chcemy położyć na nim wielki karton i.. kredki, żeby najmłodsi mieli chodź taka rozrywkę. ![]() Cytat:
![]() Właśnie.. mam nadzieje, że mi ktoś o slubie w sobotę przypomni, bo z moim zakręceniem to wiecie.. My od rana aktywni. Zakupy, byliśmy też w USC zapytać o kwestie organizacyjne. TŻ zaliczył fryzjera. Niedawno zjechaliśmy do domu i zaraz znów wychodzimy: do drukarni wydrukować 'plan' stołów i ja do fryzjera. Pogoda cudowna w Łodzi, zamawiam taką na sobotę. Ogólnie bardzoooooooooo pozytywnie, wszystko po kolei, stresu brak. ![]() Wpadnę wieczorkiem.
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
znaczy Kasia1201
pisałam o tej kuzynce
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Poprawiłam te paznokcie. Zostawiłam tylko serdeczny.
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#414 | |
|
Zadomowienie
|
juz doczytalam
![]() Cytat:
|
|
#415 | |
|
Rozeznanie
|
Miałam taką ochotę ;-)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#416 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim: dziękuję, za zainteresowanie moim 'problemem', jesteście Kochane
![]() a można wiedzieć, jakie? ![]() Cytat:
Cytat:
mój tata niestety noży/scyzoryków ma z tysiąc, ciągle coś zamawia nowego (maniak), za to moja mama ma bransoletek i innych biżuterii baaardzo dużo, a rzadko nosi. Teściowa by się za to mogła ucieszyć ![]() Myśleliśmy też o jakimś wyjeździe (choćby spa), ale rodzice tż się nie ruszą z domu Tż też nie chce słuchać od swoich rodziców 'a po co to kupiliście, przecież mamy, nie trzeba było...' - nie umieją przyjmować prezentów kompletnie, a tż to wkurza. Zanudziłam Was pewnie ![]() Cytat:
Za to chrzestny to kuzyn mojej mamy i mówię mu tylko 'cześć' 2x w roku, tyle go widzę (chyba się mnie... wstydzi ). Tż chrzestnych to ledwo zna, chrzestny do tej pory się nie zjawił na jego 18-stce (obiecywał, a minęło kilka lat), a chrzestna, też od strony taty (bo to rodzeństwo jego taty) mieszka chyba gdzieś daleko...Cytat:
ale z twarzą oboje mamy lekkie problemy, a on nawet twarzy nie chce myć ![]() Ja dlatego nawet mojej świadkowej, która mieszka z facetem i jest z nim 1,5 roku, daję zapro z osobą towarzyszącą, bo nie wiem, czy by się nie rozstali (poza tym jak dla mnie ona może spokojnie przyjść bez niego, i tak go nie lubię). Tylko narzeczonym i parom z dłuższym stażem niż my dajemy zaproszenia spersonalizowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie zaprosiłabym jej wcale
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
sheridans jest przepyszny
jednak na wesele bym go nie kupowała.Cytat:
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
Panna Izabela kusisz ;-) niestety całe kuzynostwo jest tutaj " na kupie " i wiedziałaby że tylko jej nie zaprosiłam. No i wujek z ciotką pewnie też by focha walneli i nieprzyszli
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
teraz jest super!
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
sensuall, śliczna!
Lussija, kupujemy wino (20 butelek/120 osób) i pewnie piwo. Elrosa, dzięki za odp. Ślub też na 16? swiat_katarzyny, nie martw się ![]() kasia1201, ja też bym jej nie zapraszała |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

to taka para, z która znamy sie od samego poczatku (tż i ten facet to kumple ze studiów i mniej wiecej w tym samym czasie poznali nas - każdy sylwester razem, wypady w góry razem... ) i co teraz?! ona jest tak samo nasza przyjaciólka jak on... nie wyobrażam sobie aby ich zabrakło na naszym ślubie
tak wlasnie patrze na to ich zaproszenie (oczywiscie spersonalizowane bo znamy sie tyle lat ) i mi tak strasznie smutno....
i co z tym fantem zrobić ?

Sam na codzień używa pod prysznicem tarki którą mu kupiłam, a ja w ramach wieczornego rytuału smaruje mu je krem silnie nawilżającym. Tylko przed ślubem chyba go wyślę do salonu, jeszcze w Stanach żeby to już załatwił (kiedyś już był sam z siebie).
Zresztą niech no tylko spróbuje 

za 0,7l - 90 zł.. czy to nie przegięcie, powiedzcie mi? Wystarczy, że za wódkę sporo zapłacimy... Ona uważa, że chcę zrobić wesele tanim kosztem :O a mówi, mi że ma tylko bla bla tyle i musi oszczędzać :O
Jednak cena jest naprawdę duża...