Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.) - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 17:32   #2791
scarlett26
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz6 - świętujemy Roczek (part II.)

Kobitki wyskoczyłam za zakupy - byłam w Superpharmie i jest promocja na lakiery do paznokci, kupiłam 4 essie jak się kupi jeden to drugi za grosz - promocja na wszystkie, nie tylko essie

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 17:35   #2792
jolanT
Zadomowienie

Hej!

Cathlyn- kiedys w telewizji mowili, ze chinczycy tak maja ze jak jest liczba 4 w tablicy to przynosi nieszczescie I sie wkrecilam

Przyszlam ze spaceru I tak mi sie spac zachcialo ze przysnelam :/ budze sie patrze a Ewka pol pudla z chusteczkami wyciagnela dobrze ze tylko to I dobrze ze sie obudzilam!! Wczoraj 3 razy weszla mi na stolik, raz nawet chciala wstac..

Kasia- snilo mi sie wczoraj ze poznalam Twoja mame I Twojego narzeczonego byl bardzo wysokim przystojnym brunetem

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 18:04   #2793
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo trwają przygotowania do jutrzejszej imprezy Kubcia

Anielko, zdrowia, radości i miłości
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 18:12   #2794
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Moja siostrzenica gra w pilke nozna i ciagle ktos krytykuje ze jeszcze sie jej znudzi, ze to chwilowe itd a gra juz dwa lata i to jej caly swiat. Mecze oglada z takim zapalem jak moj tata. Ale ludzie musza dogadywac...
Za to ja jestem z niej taka dumna! Ostatnio wzielam ja na mecz w sektorze kibicow, pieknie spiewala z chlopakami
Ale nawet gdyby jej sie odechcialo to nikt jej nie broni to przeciez hobby

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
super!!!! nawet jak nic z tego nie wyjdzie przynajmniej dobrym kibicem zostanie!
J trenuje już 4 rok - to takie treningi na poważnie , 2 w tyg. , mecze ,ćwiczenia ,turnieje ,stroje profesjonalne .Już mi zapowiedział ze "będę mogła mu w przyszłości kibicować -nawet swój sektor dostane" -taki łaskawy dla mamusi .a mamusia z ponponami będzie tańczyć!
Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
fajnie ze ma pasje, też bym chciała żeby moje dzieci sobie coś znalazły. takie hobby to często sposób na fajne życie, zdrowe, poznaje się nowych ludzi mnóstwo doświadczeń. boję się zeby moje dzieciaki nie wyrosły na ludków przyklejonych do swoich srajfonów a zycie toczyły na fb. dlatego jeżeli bedzie mnie stać bede je prowadzić to tu, to tam, aż wreszcie znajda dla siebie coś.
czyli zamierzasz latac jak ja
ja tak od urodzenia J - basen ,zajecia muzyczne-od 2 miesiąca zycia, aikido od 3 r.z przez 2 lata .ale stwierdziliśmy wspólnie ze nie dla niego . od 3 r.z angielski , a od 4 piłka . Nina podobnie -angielski ,basen ,tylko ze teraz chodzi na zajecia taneczne - takie bardziej zabawy .a mysle aby ja do szkoły muzycznej wysłać bo caly czas spiewa i do szkoły tanecznej z akrobayka -bo tańczy cały dzień .
ciekawe co będzie robic R ?bo teraz tylko basen oraz takie tam zajecia poznawcze -muzyczne ,kreatywne.

no co Ty - Wiki nie ma na fb??? zwariowałaś????:hahah a:
Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Nestelle a jaki program? Bo ja d...a jestem jeżeli chodzi o technikę a teraz mam nowy tel i dopiero się w nim.nie łapie
tez się mało znam , ale mój tel.sam scciaga oprogramowania najróżniejsze -najnowsze aktualizacje -ja tylko mam zatwierdzać czy chce . ja mam i taptalka który moim zdaniem jest do du.pki . korzystam z "chrome"- obsluguje neta jak przez lapka . dodatkowo włacza mi się tłumaczenie jeśli jestem na "obcych"stronkach .

wow!!! pokazy magii- moje starszaki padły by ze szczęścia!!!!!!

Moderna - nie poznaje Twojego nadrabiania na BYou lecisz

zrobiłam ciasteczka kruche z czekoladą i letitkami (tymi kolorowymi czekoladkami jak m&mesy) . położyłam na talerzyku ,wyszłam . jak przyszłam -talerz pusty .
byliśmy na spacerze - R zachwycony ciuchcią ...

No i do wieczora ...jak zwykle gdy dzieci pójda spac -mam randke z męzem w salonie już pojechał po kolacje i filmy ....a ostatnio nic z tych filmów nie wiem -tak "oglądamy"

Edytowane przez nestelle
Czas edycji: 2014-04-26 o 18:17
nestelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 18:24   #2795
scarlett26
Zakorzenienie

Padam na ryjek.... A już pół weekendu minęło całe szczęście, że ten przyszły tydzień przeleci szybko.....

Zrobiłam 2 prania, stos prasowania czeka, normalnie czuję się jakbym w pralni pracowała.... A jeszcze mam z kumpelą na chwilę do CH wyskoczyć.... Zosior się obudził.... Zaraz kąpać trzeba.... A miałam dzisiaj jeszcze porządki w szafie zrobić.... niech ktoś wydłuży mi dobę, najlepiej do 48h.... albo jakieś tabletki na wypoczynek chociaż, żeby spać nie trzeba było wcale.....

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 18:40   #2796
Moderna
Zakorzenienie

A u nas pogoda ladna, wiec codziennie chodzimy chociaz na chwile na plac zabaw - dzisiaj bylo bardzo duzo dzeici.. i M. juz jaki towarzyski sie zrobil, nie wstydzi sie podejsc do dzieci, jak pieknie dzis kopal pilke (chyba pilkarz mi rosnie ) i z jedna dziewczynka sie bawil, ona wkladala piasek do wiaderka, a M. wysypywal

ahh i mam pytanie do doswiadczonych mamus

byla jedna dziewczynka, mama hustala drugie dzeicko na hustawce, wiec jej nie widziala, M. podszedl do niej, wlozyl raczke do wiaderka a ta go pac, za chwile znowu pac i pac - poszlismy dalej, przyszla dziewczynka z sasiedztwa, M. przysiadl sie do niej, jej mama caly czas miala ja na oku i jak M. wysypywal jej piasek z wiaderka to milym usmeichnietym glosem tlumaczyla jej, ze to malutkie dziecko, ze sie bawia itp., i dziewczynka nie uderzala mojego malca po raczkach nie odganiala go czy nie sypala piaskiem

Jak lepiej sie zachowywac, pilnowac dziecka i tlumaczyc zachowania innych dzieci, czy lepiej pozostawic samym sobie (pytam serio serio )

i jednemu panu zwrocilam uwage, zeby nie palil papierosa na placu zabaw, bo sa male dzieci - grzecznie zgasil - ale co mu w ogole przyszlo do glowy?

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
zrobiłam ciasteczka kruche z czekoladą i letitkami (tymi kolorowymi czekoladkami jak m&mesy) . położyłam na talerzyku ,wyszłam . jak przyszłam -talerz pusty .
mniam

dzieci czy psy? hahaha

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Nestelle z jakiego przepisu robisz ciasteczka?

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Przyszlam ze spaceru I tak mi sie spac zachcialo ze przysnelam :/ budze sie patrze a Ewka pol pudla z chusteczkami wyciagnela dobrze ze tylko to I dobrze ze sie obudzilam!! Wczoraj 3 razy weszla mi na stolik, raz nawet chciala wstac..
ona juz sie wspina? wow M. nawet na sofe nie potrafi jeszcze wejsc ale podnosi juz nozki jak pojawia sie wysoki prog
Stary 2014-04-26, 19:12   #2797
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Moderna ja teraz tlumacze innym dzieciom w piaskownicy jak ich Emilka osypie, ze jest malutka i jeszcze nie do lonca rozumie, ze tak nie wolno i przepraszam. Przy Oliwii tez tak robilsm do momentu kiedy nie rozumiala stwierdzenia ze tak nie powinna robic.

Reaguje na bicie kazde czy mpjego dziecka czy innego, byl tyæko jedrn raz kiedy nie zareagowalam i nyla to sytuscja taka,ze byla w piaskownicy dxiewczunka ktora nagminnie bila dzieci, prosilam zwracalam uwage jej i mamie nie reagowaly, wiec powiedzialam Oliwce to sie bron. Skonczylo sie jak moja ja sprala lopatka.

Tak samo mowilam jak poszla do przedsxkola, ktos Cie uderzu zwroc uwage,zrobi to ponownie powiedz pani,jesli pani nie zareaguje oddaj. Raz mnie pani wezwala na rozmowe, zapytslam co zrobila jak dzoecko dwukrotnie poprosilo o pomoc,bo ja kolega gryzl. Pani stwierdzila ze nic, wiec wytlumsczylam ze skoro dziecko nie widzialo checi pomocy z jej strony to poradxilo sobie za moja zgoda samo i ma spokoj.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 19:56   #2798
Amelie04
Zakorzenienie

Witajcie, ja po praktykach, Boze za durny fryzjer, tak moją kolezankę dzis ostrzygł, ze z płaczem przyszla do mnie i musialam ratowac jej wlosy, zaczął jej golic z jednej strony na krotko, po czym sie wycofał i tak jej to zostawil pół na pół... i on sie nazywa mistrzem.... a skasowal 160zł

moja mała juz od tygodnia męczy sie przez ząbki takie ma spuchniete.. biedna.

no a jutro jakze przyjemna wizyta u tesciow...
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 20:59   #2799
bmma
Zadomowienie

Cytat:

moje fobie:
1.czekając w aucie zawsze go zamykam od wewnatrz zeby mi ktos nie podszedł, otworzył u kradł auta, zwłaszca z dziecmi
2.prasuje na lewej stronie, wszystko, tzn to co prasuje a nie ze wszystko prasuje

młoda chce zebym jej fb załozyła, tatus ma , mamusia ma, czemu ona nie ma?
Fobie? To logiczne, znaczy normalne

Osoby zakładające konto na Facebooku muszą mieć ukończone 13 lat.

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:

ja tak od urodzenia J - basen ,zajecia muzyczne-od 2 miesiąca zycia, aikido od 3 r.z przez 2 lata .ale stwierdziliśmy wspólnie ze nie dla niego . od 3 r.z angielski , a od 4 piłka . Nina podobnie -angielski ,basen ,tylko ze teraz chodzi na zajecia taneczne - takie bardziej zabawy .a mysle aby ja do szkoły muzycznej wysłać bo caly czas spiewa i do szkoły tanecznej z akrobayka -bo tańczy cały dzień .
ciekawe co będzie robic R ?bo teraz tylko basen oraz takie tam zajecia poznawcze -muzyczne ,kreatywne.

No i do wieczora ...jak zwykle gdy dzieci pójda spac -mam randke z męzem w salonie już pojechał po kolacje i filmy ....a ostatnio nic z tych filmów nie wiem -tak "oglądamy"
szczęściara

Kinga 22-02-2013

Maciek 12-08-1997

bmma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:20   #2800
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Krzys juz ma drzemke, ale o 6.30 obudzili Go dostawcy towaru do sklepu na dole, bo spalismy przy otwartym oknie. Dlatego sniadanko tez jadl wczesniej - prawie cala grahamka, taka duza, do tego pol Bielucha
u nas to J. budzi dostawców (i nie tylko) o 6.30 mamy już wszystkie zabawki rozwalone po pokoju............

Jakub ma siostrę (cioteczną)!!!!!!!!!!
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:22   #2801
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekkk21 Pokaż wiadomość
He
mi chyba dziś jakaś paniusia w samochodzie cyknęła fotkę jak czekałam z wózkiem na przejściu. nie wiem czy mam się szukać na wiocha.pl czy co? wiem,że mistrzynią stylu to ja nie jestem ale bez przesady. normalnie byłam ubrana

co do K. i mojego trudu wychowawczego to on nie wpada w histerię jak mu na coś nie pozwalam. wkurzy się, popiszczy, podrze ale to chwila i żeby płakać to raczej nie. Martwi mnie tylko to, że zaczął olewać moje zakazy a nawet śmieje mi się prosto w twarz (kuchenka), ale jestem dobrej myśli skoro nestelle twierdzi, że kiedyś efekty będą. no i to, że strasznie nerwowy jest. nie może wsadzić klocka do sortera-wkurza się, coś mu nie pasuje- nerw, nie pozwalam na coś- nerw. może to jakiś etap ale normalnie nie wiem jak się zachować np jak się mota z tym sorterem. pomóc mu, zostawić? jak mówię, że nie do tej dziury to i tak pcha dotej samej

a! ?
może spodobało sie jej cos Twojego i chciala poszukac tego na necie;p
u nas z sorterem to samo, jak sie nie uda to sru wiaderkiem przed siebie...osttanio oberwał niewinnie śpiący obok pies;p
[QUOTE=cathlyn;46181122]
Cytat:
no co ten ojciec tam tak długo robi? przecież ja też muszę się przyszykować
hahaha
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:32   #2802
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
no co ten ojciec tam tak długo robi? przecież ja też muszę się przyszykować
boooska FOTA
a mówią ze to kobiety - długo siedzą w łazience.

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Więcej komedii romantycznych

Śliczny avek
ad 1 - hehe a potem se xy mi się śnic będą
ad 2 - urodzinowo-roczkowy

Cytat:
może na spiocha sciąc?
na sen .... nie da razy .... ost go chciałam przykryć bo się odkopał - przebudził się usmiechnol i poszedł spać dalej :O.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Helol z rana, u nas pobudka 5:40 i jskies pol godziny temu dziecko padlo. Obserwuje od wczoraj co te jeki i krzyki powoduje i tsk jak myslslam kwestia obserwacji z nizszego pulapu.a ciekawska jest. Wiec myjemy gary razem, przystawiam krzeslo,mala pdaje lyzeczki np. I jedt git. Oboersm warzywa, daje obrana marchew z tekstem musisz mi pomoc i potrzymac bo sama nie dam rady to chodzi zadowolona. Sciagam pranie podaje jej po jednej skarpetce i zsnosi Oliwce,tacie...moze to sposob,kto wie.....
sorry ale przeczytalam OBESRAM
- co nie zmiania faktu ze masz slodka pomocnice

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
hehehe, to żeś dowcipem zarzuciła, w ramach premii u mnie w pracy można się garba dorobić
o nie garba nie zycze
na pewno bedzie dobrze, wazne ze swoja prace wykonujesz sumiennie i nalezycie

Cytat:
młoda chce zebym jej fb załozyła, tatus ma , mamusia ma, czemu ona nie ma?
no Matka to zakladaj

Cytat:
ale tu cisza
pewnie obiag gotowaly :P

cdn.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:36   #2803
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Fobie? To logiczne, znaczy normalne

Osoby zakładające konto na Facebooku muszą mieć ukończone 13 lat.

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

szczęściara
Basia- error muszą wpisać,ze mają ukończone 13 lat, a to nie problem
Stary 2014-04-26, 21:42   #2804
jolanT
Zadomowienie

Moderna- kanapa opanowana do perfekcji- wchodzi I schodzi kiedy chce co przyprawia mnie o nerwy nierzadko zawal ! Dzis tez chciala wchodzic na stolik ale zakazuje.. boje sie o nia, juz wszedzie chodzi na nogach I to tak szybko..

Sto lat dla Anielki! Samych slonecznych radosnych dni sloneczko!!!

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 21:47   #2805
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
.. moja znajoma ma dziecko 5 msc ważące 10kg i caly czas chorowite nawracające zapalenie oskrzeli itd.. lekarz kazal jej odchudzać dziecko, a on jej cały czas chce jesc.

Mój Kacper mał 10 kg na 5 miesięcy dzis ma 13miesiecy i waży nieco ponad 11kg. I niektóre "stare" wizazanki nie uwierzą, ale spodnie mu z tyłka spadają...Ale co się dziwić...śmietana sie zamieniła w łaciate 0%, Kacper rusza sie jakby miał owsiki, nie usiedzi 2 minut w miejscu. Ale je dalej wszystko,co z talerza nie ucieka Sama panikowałam jak miał po 8 fałdek na rece, dzis wiem, ze waga niemowlaka nieistotna-aby zdrowy był.
Oliwka 100 buziaków dla córci!!
Stary 2014-04-26, 21:55   #2806
kasia86bgo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Kasia- snilo mi sie wczoraj ze poznalam Twoja mame I Twojego narzeczonego byl bardzo wysokim przystojnym brunetem
ahahah brunet powiadasz

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo trwają przygotowania do jutrzejszej imprezy Kubcia
no to by wszytsko poszlo jak po masle .

Cytat:

i nawet okruszek sie dla mnie NIE OSTAL ...
no to udanej randki .

Cytat:
Witajcie, ja po praktykach, Boze za durny fryzjer, tak moją kolezankę dzis ostrzygł, ze z płaczem przyszla do mnie i musialam ratowac jej wlosy, zaczął jej golic z jednej strony na krotko, po czym sie wycofał i tak jej to zostawil pół na pół... i on sie nazywa mistrzem.... a skasowal 160zł
NIGDY bym nie zaplacila !!!!
jeszcze jak bylam przed ciaza ( dok 1miesiac ) poszlam do fryzerja u mnie w sosnowcu i gadam lase ze ma mi tak PODCIAC wlosy bym mogla zrobic kitke . za uja nie umialam potem zrobci kitki, i ona do mnie ze 35zeta sie nalezry - zasmialam sie w twarz i wyszlam
( chyba sie za bardzo z norwegizowalam )

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
gratulacje !!!

no i w domciu - Milus z babcia znowu mnie odebrali .. poszlismy an sapcer drzemka na nim a my w sloneczku siedzialysmy an lawecce.
potem mowie do mamy ze choc do Lindexa ( w innym centrum handlowym ) wchodze a tam przeca z 499 na 299 kurtki - akurat 2 ost rozmiary m i xl - mama wziela M a ja XL -
juz na przystanku mowie do nie
'' zobacz mama jakie mamy fajne kurtki, zalorzymy je w tym samym czasie - i normalnie jak BLIZNIACZKI bedziemy wygladac .

co nie zmiania faktu ze dokupilam sobie 2bluzki w kolorze zielonym i rozowym - z tego samego fasonu mam juz niebieska i szara

no nic idem myju myju
i do lozka
ew na tele was poczytam

Stary 2014-04-26, 22:21   #2807
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Mój Kacper mał 10 kg na 5 miesięcy dzis ma 13miesiecy i waży nieco ponad 11kg. I niektóre "stare" wizazanki nie uwierzą, ale spodnie mu z tyłka spadają...Ale co się dziwić...śmietana sie zamieniła w łaciate 0%, Kacper rusza sie jakby miał owsiki, nie usiedzi 2 minut w miejscu. Ale je dalej wszystko,co z talerza nie ucieka Sama panikowałam jak miał po 8 fałdek na rece, dzis wiem, ze waga niemowlaka nieistotna-aby zdrowy był.
Oliwka 100 buziaków dla córci!!
oo, to sporo wazyl, teraz wiecej sie rusza, to gubi

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
NIGDY bym nie zaplacila !!!!
jeszcze jak bylam przed ciaza ( dok 1miesiac ) poszlam do fryzerja u mnie w sosnowcu i gadam lase ze ma mi tak PODCIAC wlosy bym mogla zrobic kitke . za uja nie umialam potem zrobci kitki, i ona do mnie ze 35zeta sie nalezry - zasmialam sie w twarz i wyszlam
( chyba sie za bardzo z norwegizowalam )

serio?? ona poszla na reklamacje, to nie dosc ze ją zjechal to jeszcze wygonil, palant, a ja mam u niego praktyki
Stary 2014-04-26, 22:25   #2808
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
oo, to sporo wazyl, teraz wiecej sie rusza, to gubi

serio?? ona poszla na reklamacje, to nie dosc ze ją zjechal to jeszcze wygonil, palant, a ja mam u niego praktyki
nie ma czegos tkiego, nie tyje tyle ot

serio, poczytajcie sobie przepisy
Stary 2014-04-26, 22:46   #2809
kasia86bgo
Zakorzenienie

AMELIA - serio serio. a co sie bede
Skoro poprosilam o Podciecie a mi Sciela to roznica - w No bym jeszcze nast wizyte Gratis dostala

Aaa i poslij mi na priva przepis na te kluseczki - jakbym mogla prosic

I DESPA - sie nie doczekalam kochana ty moja, odp jak Oli po testach sie czuje
- zaplacze sie na smierc czuje sie ze oddalasz sie ode mnie hahaha.

Kocham Cie Emilianku <3.

Stary 2014-04-26, 22:49   #2810
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:

dla Anielki najsłodsze życzenia z okazji urodzin!!!
Dziękujemy pięknie

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość

Anielko, zdrowia, radości i miłości
Dziękuję w imieniu Anielki

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Moc uścisków dla Anielki
Dziękujemy

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Anielka, kochanie życzę Ci samych szczęśliwych dni, wszystkiego NAJlepszego w dniu urodzin
Dziękujemy

Cytat:
To ja sie podepne ....!!!

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
I od nas wszystkiego co najlepsze (:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Anielko kochana, życzymy Ci samych słonecznych dni, nieustającego szczęścia oraz radości z odkrywania świata
Dziękujemy prześlicznie

Cytat:
dla Anielki
Serdeczne podziękowania w imieniu Anielki
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 22:54   #2811
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Skoro poprosilam o Podciecie a mi Sciela to roznica - w No bym jeszcze nast wizyte Gratis dostala

I DESPA - sie nie doczekalam kochana ty moja, odp jak Oli po testach sie czuje
- zaplacze sie na smierc czuje sie ze oddalasz sie ode mnie hahaha.

Kocham Cie Emilianku <3.
jak nie, nie wyslało mi tego?

mowi ze chyba dwa albo trzy zadania z matematyki ma żle, ale pisała to taka chora, ze cieszę sie ze w ogóle napisala
Stary 2014-04-26, 22:55   #2812
klementyna1
Zakorzenienie

kasia wrzuc fote kurtek. Podziwiam za asertywośc, ja zawsze jestem maąra po wszystkim, co mogłam zrobic, powiedzieć, zareagować...;/
Pisze cenzurki...misterna i nudna robota;/ a musze do 30.IV oddać rodzicom
Stary 2014-04-26, 22:56   #2813
oliwka__
Zakorzenienie

My po urodzinkach chata pełna gości ale że nie mogę słuchać jednej osoby która chce by tylko jej słuchać to wyszłam i siedzę sobie w pokoju Jutro i w poniedziałek będę miała co sprzątać wszytskie miejsca noclegowe pozajmowane
o 14 początek imprezy a tortu nie było miał dojechać pani powiedziała że jak do 10 nie zadzwoni to znaczy że dowiozą ja wpadłam w samochód bez dokumentów tel i jadę po torta ledwo odjechałam spod hotelu to oni przywieźli torta więc dojechałam jak już wszyscy jedli obiad. Ogólnie fajnie było przyjęcie się udało goście zadwolonei Anielka dostała troszkę prezentów co prawda niezawiele (spodziewałam się więcej) no ale się przeliczyłam choć nie o to w tym chodziło ale teraz już się utwierdziłam co do poniektórych osób z moimi dotychasowymi przemyśleniami
A bardzo miło mi się zrobiło dziś na basenie jak Anielka dostała prezent od jednego kolegi dostała książeczki ale wiecie pamięć się liczy a tu jeszcze przent choć z tą dziewczyną poznałyśmy się na basenie i tylko tam na zajęciach gadamy a ona małej prezent zrobiła no nie spodziewałam się w życiu i poczułam się wyrodnie bo jak jej synek miał urodziny my nic mu nie dałyśmy
Jak się uda to wstawię fotkę
Stary 2014-04-26, 23:07   #2814
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:

wysłałam

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
My po urodzinkach chata pełna gości ale że nie mogę słuchać jednej osoby która chce by tylko jej słuchać to wyszłam i siedzę sobie w pokoju Jutro i w poniedziałek będę miała co sprzątać wszytskie miejsca noclegowe pozajmowane
o 14 początek imprezy a tortu nie było miał dojechać pani powiedziała że jak do 10 nie zadzwoni to znaczy że dowiozą ja wpadłam w samochód bez dokumentów tel i jadę po torta ledwo odjechałam spod hotelu to oni przywieźli torta więc dojechałam jak już wszyscy jedli obiad. Ogólnie fajnie było przyjęcie się udało goście zadwolonei Anielka dostała troszkę prezentów co prawda niezawiele (spodziewałam się więcej) no ale się przeliczyłam choć nie o to w tym chodziło ale teraz już się utwierdziłam co do poniektórych osób z moimi dotychasowymi przemyśleniami
A bardzo miło mi się zrobiło dziś na basenie jak Anielka dostała prezent od jednego kolegi dostała książeczki ale wiecie pamięć się liczy a tu jeszcze przent choć z tą dziewczyną poznałyśmy się na basenie i tylko tam na zajęciach gadamy a ona małej prezent zrobiła no nie spodziewałam się w życiu i poczułam się wyrodnie bo jak jej synek miał urodziny my nic mu nie dałyśmy
Jak się uda to wstawię fotkę
my robimy z wielkim opóźnieniem... w majówke, planujemy grilla...

despa, chyba znalazłam Cie na fb
Stary 2014-04-26, 23:08   #2815
oliwka__
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0051.jpg (77,4 KB, 35 załadowań)
Stary 2014-04-26, 23:11   #2816
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
wysłałam

my robimy z wielkim opóźnieniem... w majówke, planujemy grilla...

despa, chyba znalazłam Cie na fb
no co Ty powiesz....
Stary 2014-04-26, 23:15   #2817
Amelie04
Zakorzenienie

oliwka śliczna córcia

Cytat:
no co Ty powiesz....
bałam się Twojej reakcji
Stary 2014-04-26, 23:18   #2818
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
oliwka śliczna córcia

bałam się Twojej reakcji
jesli to ja, to slusznie
Stary 2014-04-26, 23:21   #2819
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
jesli to ja, to slusznie

czemu? nie bądz taka
Stary 2014-04-26, 23:21   #2820
kasia86bgo
Zakorzenienie

Despa - no nie uczytalam, moze pominelam - to fajnie ze jej sie udalo napisac i na pewno bedzie dobrzs bo to zuch dziewczyna

Klementynka - postaram sie wrzucic foto kurtek

Oliwka - za udna impreze

Ideeeem spac
Bo Milus juz chrapie

Kocham Cie Emilianku <3.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości